עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by CHIVI,

יש לי מחשב נובו, דגם T5750 והזיכרון הפנימי 1GB ומעבד 2 GHz ושאלתי היא : מה זה REJUVENATE MY SYSTEM האם זה במקום פירמוט (מדובר במחשב נייד לנובו שיש בתוכו תוכנת עזר להגנת המחשב) ? תודה לעונים לשאלתי... צבי.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  2. Started by eyal177,

שלום יש לי מחשב DELL INSPIRON 1525 לפי הדגם אתם מבינים שהוא ישן מאוד, הוא אצלי משנת2008, יש עליו וינדוס 7, עכשיו המחשב איטי מאוד שזה יכול לשגע אותי. אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש כרגע כי השימושים שלי במחשב זה בעיקר אינטרנט וסרטים ...לא יותר מיזה חשבתי האם אני יחליף זכרונות האם יש מצב שהמחשב השתפר? אם אני יכול להחליף זכרונות כמה יכול לעלות זכרונות בארץ וכמה יכול לעלות באיביי, שווה להמתין ולקנות בחו"ל? יש עוד משהו שאפשר להחליף חוץ מזכרונותבשביל שהמחשב ירוץ כמו חדש??? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by yanro,

*לקנייה בארה"ב שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בקניית מחשב בסכום הנ"ל בארה"ב: לא בדיוק גיימר ולא משתמש בתוכנות תלת-מימד אבל משתמש במחשב שעות רבות כל יום. לדעתי בסכום המוצע ניתן למצוא מחשב חזק ביותר הצעות ? (בייחוד לגבי החברה, המעבד, כרטיס מסך וראם) תודה מראש יניב מפרט שמצעתי, מה דעתכם: Genuine Windows Vista® Home Premium Edition SP1, 64-bit Intel ® Core ™ i7 720QM 1.6GHz (2.8 GHz Turbo Mode, 6MB Cache) No Microsoft Office 1Yr Ltd Hardware Warranty, InHome Service after Remote Diagnosis McAfee SecurityCenter, 15-Months HD+ Widescreen 15.6 inch WLED LCD (1680x945) W/2.0 MP 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1333MHz 250GB 7200 RPM SATA Hard Drive Slot Load DVD+/-RW (DVD/CD read/writ…

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  4. אהלן, קונה מחשב נייד פעם שניה בחיי, רוצה שהוא יהיה איכותי ובעל מבנה חזק למקרה שיפול. מסך 13''-14'' זיכרון פנימי 8G כולל מערכת הפעלה מחוסר ביטחון בהתקנה חדשה(למרות שהתקנתי בעבר) כרטיס מסך נורמאלי שיאפשר צפייה והקרנת סרטים למסך אחר באיכות 1080P משקל קל בגדול הצרכים שלי כרגע זה סרטים, אופיס ודפדפן. חשבתי על לנובו IDEAPAD330S שמצאתי עד 3K עם הדרישות הנ"ל אך אשמח לעוד ייעוץ

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. לאחר שקראתי המאמרים, ציטטתי בפורום, וחיכיתי בסבלנות "לירידת המחירים" הגעתי עד הלום. בדרך רכשתי כבר מסך "19 סמסונג 971P שמחכה כעת למחשב שאשדך לו. נקודות חשובות: 1. רוצה אינטל C2D ולא AMD !!! 2.יעוד המחשב והשימושים : אינטרנט, אופיס, פוטושופ, מעט סרטים, כמעט ללא משחקים, יישומים רבים במקביל (חלק תוכנות "כבדות" כמו אדובי אקרובט , קודאק עריכת קבצי תמונות וכו'). 3. לא צריך לכלול מערכת הפעלה בעלות. מתכוון להתקין בשלב זה XP אך מעוניין שהמחשב "יקלוט" את VISTA בבוא היום ללא כל בעיה. 4. לא מתוכנן OC . האמת שאני עוד טרם הצלחתי להבין מה עושים ולשם מה זה הייצור הזה שנקרא OC , ותסלחו לי על השפה העממית? ביי דה וויי: האם ניתן לקבוע כי בעקבות המאמר של היום בנוגע למעבד E4300, אכן הוא יותר מ…

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  6. Started by odediz,

מחשב מערכת CHAMPION (ללא מסך) קונה מהמכרז של המדינה. כמה כסף זה שווה? מעבד אינטל מקורי: intel pentuim 4 524 3.0 Ghz 533Mhz 1mb 775 64bit לוח אם אינטל מקורי: 800mhz intel grant county 101ggcl זיכרון ראשי:256mb dor,400 mhz דיסק קשיח: samsung 80gb 7200 rpm sata II כרטיס מסך/גרפי: intel flexible integrated graphics o\d כונן אופטי: smsung cd-rm 52X32X52 סידקטים: 1.44 MB כרטיס רשת לחיבור ADSL : intel 10/100 o/b מארז אינטל: midi atx 300W מקלדת מקורית: microsoft multimedia עכבר אופטי מקורית microsoft optical רמקולים: 800w + subwoofer אחריות ושירות 12 חודשים במעבדת קבצות חיון בע"מ (12 מעבדות) אספקה: 14 ימי עבודה מאישור חיוב אשראי דמי הובלה 120 ש"ח אפשר לשדרג: XP home 500 ש"ח דיסק …

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  7. Started by assaf990,

מבקש המלצה למחשב עם מעבד אינטל בלבד לסרטי HD, ולמשחקים בינוניים ברזולוציה בינונית. 1027*768 0. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל 1. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משרדית, משחקים בינוניים ותכני HD. שימוש ביתי. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא, אתקין עליו עצמאית WIN7 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? קריות 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך? אולי 12. האם חשוב לש…

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  8. Started by singera,

1 x LITEON 48x 24x 48x CD-RW - (OEM) - BLACK 1 x ABIT IS7-E (865PE) - ATX 1 x COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - black 1 x CREATIVE Modem Blaster 56K - PCI 1 x LITEON CD ROM X52 - Black 1 x WD 80GB-8MB-7200RPM ATA100 1 x MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 1 x XpertVision RADEON 8500LE - 64MB DDR 1 x INTEL Pentium 4 - 2.4 - 512K Cache, 800Mhz FSB 1 x 256MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50B) - original 4,117.75 ש"ח

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  9. המפרט הבא הוא באזור ה-2600 ש"ח. הייתי מעוניין לדעת אם יש אפשרות להוריד את המפרט לאזור ה-2000 ש"ח בלי לאבד יותר מדי בדרך. המפרט כרגע הוא: מעבד Intel® Core 2 Duo E8300 2.83GHz FSB 1333MHz לוח אם Gigabyte P35-DS3L, כולל כרטיס קול וכרטיס רשת מובנה. מארז SilverStone SST-PS01B-W דיסק קשיח Western Digital 320GB SATA II 7200 RPM 16MB זיכרון פנימי Corsair 2X2048 DDR II 800Mhz צורב LG DVD X20 SATA כרטיס מסך nVIDIA GeForce 8500GT 1024MB המחשב הוצע במסגרת מבצע (למעט הזיכרון ששיפרתי) כך שאין לי מידע על כל רכיב בודד השאלה היא האם יש משהו מהרכיבים שאפשר להתפשר עליו ובכך להוזיל במעט את המחיר. 2000 היה אידאלי מבחינתי. תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 1.07.2008 בשעה 14:18:27 אגב, כמו שרשמתי …

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  10. שלום לכם. בניתי מפרט למחשב שאני מעוניין לרכוש , המחשב נרכש בחו"ל ככה שהמחירים לא ממש ריאלים לארץ , אשמח לקבל עצות לשיפור , בעיקרון אין תקציב ממש למחשב העיקר שיחזיק מעמד כמה שנים טובות ושיהיה חיסכוני , אבל תקציב זה לא ממש הבעיה.(אם אין ברירה..) המחשב עצמו נעשה בו שימוש כגון : אינטרנט , עריכת סרטים(לא משהו ממש מקצועי) , עריכת מוזיקה (נדיר) , משחקים פעם בשנה אולי משהו נדיר שיוצא וגם זה לא בטוח. יש לציין שהמחשב הנ"ל לא מתוכנן לו OC לפחות לא בעתיד הקרוב. המפרט להלן: Intel Core 2 Duo Processor E6600 2.4GHz 1066MHz 4MB LGA775 CPU, Retail - $221.50 Western Digital WD2500KS 250GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive - $68.20 Asus P5B Deluxe Core 2 Duo/ P965/ SATA2/ A&2GbE/ ATX Mother…

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  11. Started by OKDeSign,

1. מה התקציב המקסימלי? בסביבות 3-4K, עדיף כמובן כמה שיותר לחסוך.אפשר לחרוג מהתקציב אבל רק אם זה משתנה קריטי לתפקוד המחשב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב בייתי, דולק כמעט 24\7 בשביל אינטרנט צפייה בסרטים וסדרות [גם HD]. לא מיועד למשחקים אבל אולי בעתיד ישמש לכמה משחקים קלילים יחסית [לא WOW] 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? ללא ציוד הקיפי, רק רמקולים אם מתאפשר בתקציב [2.1 או 4.1] 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב, אם כבר WIN7 9. האם יש העדפה לרכוש…

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  12. דרוש מחשב בתקציב 2000-2500 זה גם טווח החריגה ... דברים שחשובים - חשוב שיהיה זכרון ג'יגה .... ואני אישית חובב AMD אין צורך במשחקים המקסימום בגרפיקה יהיה סרטים אז לדעתי אפשר לוותר על כ. מסך לטובת השקעה פיננסית ברכיבים אחרים. נשקלת האופציה גם להוסיף עוד 400-600 שקל לכרטיס VIVO או frame grabber לטובת עריכת וידאו, הייתי שמח לשמוע הצעות לכיוון הזה ... (למרות שזה בטח כבר עניין אחר לגמרי...) תודה !!

• 12 תגובות
    • 723 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000-3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט סרטים, משחקים מזדמנים כגון dragon age א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אופיס, אימיול וטורנט, משחקים מזדמנים. need for speed ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה שימוש כבד- יהיה דלוק רוב היום כמעט כל יום. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1200-*1024 ]יכול להיות שישודרג ל22" בהמשך * הגדרות גבוהות עד בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט ק…

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  14. היי, אני מעוניין לקנות מחשב (ללא מסך) שישמש עבורי בעיקר לעבודה עם visual studio וגם קצת למשחקים אז אני צריך המלצה גם לכרטיס מסך גרפי פשוט יחסית. תקציב מקסימלי: 3000 ש"ח .. תןדה

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  15. מחשב שיתפוס מינימום מקום (לא נייד)לשימוש משרדי תמיכה בגרפיקה (פיקסה)אבל לא משחקים 3D

16. היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש אחרי 7 שנים, וקיבלתי תקציב עד 6000 ש"ח כולל מסך. עכשיו, אני רוצה מחשב חזק למשחקים וגם לחיי היום יום (אינטרנט, סרטים, חברים וכו') עם כרטיס רשת אל חוטי, מעבד אינטל ליבה כפולה, לפחות 300 ג'יגה דיסק קשיח, 2 ג'יגה זיכרון (DDR2) וויסטה 64Bit Premium, ומסך סמסונג 20-19 אינץ' עם זמן תגובה של 2MS. ולגבי כרטיס קול, לא ממש משנה לי אם הוא משוכלל או לא, המוזיקה תמיד נשמעת אותו דבר. ודי רצוי מארז של החברה gigabyte או כל מארז שחור שלא עולה טונות של כסף עם לפחות 2-3 מאווררים. ציוד הקפי כמו מקלדת, עכבר ורמקולים לא צריך. תודה למי שיעזור. אם קשה לעמוד בתקציב של 6000 אז אפשר אולי למרוח את זה עד 6250 או 6300 מקסימום. אגב, אני רוצה לקנות הכל בחנות הזאת skypc.co.il.

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  17. שלום אני צריך עזרה בקנית מחשב בתקציב של 2000-2500 ממש לא למשחקים יותר לגלישה וצפיה בסרטים(כמה שיותר חזק) אני מעדיף אינטל ואם זה לא בתקציב אפשר לעלות קצת

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  18. שלום, מחפש מחשב נייד 13 אינטש לעבודה משרדית - אינטרנט, וורד, פאורפויינט (במצגות עתירות גרפיקה ושקפים) וקצת פוטושופ, וסרטים (גם HD) צריך לכן מספיק זיכרון RAM חשבתי בכיוון של 8, אין צורך ב HD גדול במיוחד. חשוב מאוד נושא האמינות - לאחרונה ראיתי יותר מדי לפטופים מתקלקלים אחרי מעט מדי זמן וממש לא רוצה שזה יקרה (שמעתי שנייד עסקי נוטה להיות אמין יותר) ולשאר השאלות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 13 אינטש. מאט. * רזולוציית המסך? לא סגור. לא נראה לי שיש צורך ברזולוציה מטורפת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? NUMPAD יהיה נחמד * משקל רצוי? 1.5 קילו ומטה * האם נדרש ז…

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  19. Started by danieltubul,

היי חברים, יש לי רצון לקנות מחשב נייד כבר המון המון זמן .. בערך חצי שנה.. אני מחפש ולא ממש מוצא משהו אמין וחזק. הבנתי שאני צריך להתביית על החטיבות העסקיות של היצרנים - מחשבים ניידים יצרנים - הבנתי ששם ישנה איכות מוצרים גבוהה יותר. אז בואו נתחיל: התקציב: לא כ'כ רלוונטי - נראה בהתאם לאופציות.. ישנה קפיצה בין 5-6 לפתאום 9.. (מדובר על אלפים) שם העניינים מסתבכים ולא נראה לי שההבדל מצדיק את המחיר. מטרה: עבודה שוטפת, חלקה - מחשב שלא מתקלקל מהר - משהו מאוד אמין. משחקים - רמה גבוהה -בינונית(לא באמת קריטי) , עריכת מוזיקה / הקלטת מוזיקה. וכמובן מחשב אישי על הדרך לשימושים אישיים ופשוטים של יומ - יום. גודל המסך - לא חשוב הגודל. רזולוציית המסך - עדיף FHD אבל לא כ'כ …

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. מעבד Sempron 2600 לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT NF7-M + GF4ob זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB SATA כרטיסי מסך ABIT RADEON 9600XT DVI 256MB כרטיסי קול CREATIVE 5.1 Live Value צורבים CD Recorders LG 52 x 32 x 52 (kit) ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים Antec ATX MIDI Super Lanboy מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים CREATIVE Inspire 4400 sub + 4Sp מסכים MAG 17'' 786 PF FLAT מחיר 5100 ¤ מה אתם אומרים שווה?? להוריד משהו?? להשאיר?? כל ביקורת תיתקבל בכבוד..שימו לב גם אם המחיר מישתלם

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by Adar363,

שלום! ברשותי מחשב אסוס K43SA די חדש עם מעבד i7 2670QM זיכרון 4 ג'יגה קשיח 750. המחשב לא כל כך מהיר והרבה פעמים נתקע לדקה/כמה דקות בכל מיני מצבים (פתיחת תיקיות מסמכים כשיש סריקת אנטיוירוס של מייקרוסופט ועוד). מה יכולה להיות הבעיה או שבגלל שזה לא SSD זה הגיוני? עוד שאלה - חיבור בלוטוס לרוב עובד אבל לפעמים לא וצריך לחבר אותו במנהל ההתקנים. מה יכולה להיות הבעיה?? תודה!!!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום לכולם יש ברשותי מחשב אסוס A55V מדובר על מחשב עם מעבד i7-3610Q זיכרון 8G כ.מסך GT630 כשקניתי אותו התפרעתי במשחקים וכל מה שרק אפשר, הוא הרגיש מצויין עד שיום אחד קפץ לי פופ אפ כשחיפשתי קראק לאחת התוכנות והוא פשוט לא אותו הדבר מאז. פירמטתי אותו מספר פעמים מאז והיום אחרי 3 שנים הוא ממש מרגיש איטי. לצערי עכשיו הוא נותן מסכים כחולים כאשר אני מנסה לכבות אותו (הוא רוצה לעדכן קבצים במחשב אחרי פרמוט) כמה אנשים הציעו לי להחליף את ההארד דיסק שיש לי לSSD, אך אני לא מבין בדבר. יש טעם להחליף את הזכרונות (כידוע לי, מסך כחול = זיכרון בעייתי) כמה שאלות. יש לי כרגע מערכת פירמוט אוטומטית (מערכת תיקון או שיש לזה שם אחר) שנמצאת במחיצה נסתרת (כונן X במקרה שלי) אני מעוניין שיהיה לי אותו הדבר…

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by DAVIDD,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/748700 :lol: :lol:

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  24. זה המפרט שהחלטתי עליו, מה דעתכם? מעבד: Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box כמות: 1 - מחיר: ¤361 לוח אם: Asus M2A-VM כמות: 1 - מחיר: ¤357 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤404 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤240 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II 8MB כמות: 1 - מחיר: ¤261 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 3850 256MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤943 כונן אופטי: Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 - מחיר: ¤151 סה"כ: ¤2717 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/mkdx1y7f עצות לשיפורים\שינויים אחרונים? וחוות דעת על החנות?

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  25. Started by liranman,

ברצוני לקנות מחשב חדש בסכום של כ - 9500 ש"ח. שימושי המחשב: משחקים, אינטרנט, עבודה משרדית, עיבוד תמונה ווידאו. המחשב אמור להחזיק 3 שנים ללא שידרוגים רציניים. על AMD אין על מה לדבר. לא צריך צורב, כרטיס קול, רמקולים, מדפסת, סורק... חשבתי על P4 2.4C לוח אם GIGABYTE GA-8KNXP בגלל הFEATURES שיש לו (למרות שהוא מאוד יקר) זיכרון 1024 (512 * 2) MB 400DDR הארד דיסק WD 120GB 8MB CACHE כרטיס מסך ATI RADEON 9700 NON PRO כרטיס טלוויזיה LEADTEK WINFAST TV2000XP DELUXE בשביל הקלטה מהטלוויזיה והרדיו DVD של BENQ מארז CHEIFTEK DRAGON DA-01BLD ספק ENERMAX 350W מקלדת LOGITECH INTERNET NAVIGATOR עכבר LOGITECH MX500 מסך 19' F900P LG יוצא ב - PCH 9600 ש"ח. מה אתה אומרים? איפה אפשר לחסוך? לשפר?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.