ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
שלום קיבלתי מחשב nuc עם מעבד i5 עכשיו אני מתכוון להשתמש איתו לצפייה בסדרות והורדה של סדרות השאלה איך הכרטיס רשת של המחשבים עד כמה מהירות הם מגיעים ?
-
- 0 תגובות
- 189 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, עד עכשיו הייתי תמיד עם Desktop רגיל. אני חושב לעבור ל nuc. עיקר השימוש יהיה ביתי - אינטרנט, אופיס, וקצת פיתוח חובבני בבית - eclipse. האם מחשב כזה יהיה מספק? ואם הם מחזיקים מעמד כמו Desktops?
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש ברשותי NUC בסלון: Intel Iris Plus Graphics 655 (Coffee Lake-U GT3e 28W) המחשב הריץ את כל סוגי הסרטים כולל 4K חלק ללא בעיה עד שהגיע HDR 10 Bit עם קידוד x265 . גם כשהפעלתי קידוד חומרה - (copy-back) DXVA2 הסרט התנגן יותר חלק אבל קירטע. איזה NUC ועם איזה מעבד אני צריך לקנות כדי לראות סרטים בצורה חלקה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 281 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר שנים קבלתי פה אחלה של עצות אז החלטתי לפנות שוב. אני רוצה לקנות מחשב קטן שישמש כ HTPC ויוכל גם במידת הצורך לעמוד בגיימינג (פיפא/פרו/NBA2K - לא צריך יותר מורכב מאלו). - דרושה תמיכהב4K - לא צריך ציוד היקפי - לא צריך יותר מ1TB של מקום אחסון אני יודע שיש הרבה חברות שהולכות להוציא ברבעון הקרוב או זה שאחריו הרבה אופציות לכן כל מה שכבר הוכרז הוא אופציה מבחינתי. אשמח לדעות, תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תגיו לי מה דעתכם על המפרט הבא ושימו לב למחיר: מעבד INTEL P-4 2.6GHz HT 800FSB לוח אם ASUS P4-S 800-D זיכרון 2x256MB) 512MB DDR 400MHz Samsung) דיסק קשיח W.D 120GB 7200RPM 8MB Buffer SATA ATI Radeon 9200 128MB DDR + TvOut או GeForce FX-5200 128MB + TV OUT AGPx8 כונן תקליטורים 1.44 כונן תקליטורים x52 מיקלדת עכבר + גלילה רמקולים + מגבר מארז ATX מפואר הכולל שתי יציאות USB מקדימה כל זה ב-3370 ש"ח דרך האינטרנט: http://wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionprod.asp?auction_id=1085808 זה 600 שקל יותר זול מבכל מקוום אחר שחיפשתי !! את הכרטיס מסך אני אמכור ואקנה במקומו: ATI 9800NP יש לי כבר מסך Q17 LCD של יונדאי, וגם מקלדת אלחוטית, עכבר אופטי ורמקולים. מה דעתכם, שוו…
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם. מעוניינת לקנות מחשב לשימוש ביתי, בעיקר לאופיס וגלישה.אני לא כ"כ מעוניינת להתעסק עם AMD קיבלתי הצעת מחיר של כ-4000 ש"ח עבור המפרט הבא. אודה לכם באם תוכלו לחוות דעתכם לגבי שיפורים/שינויים וכ"ד: P4, 2.4GH-מעבד אינטל לוח לא משולב INTEL SPRINGDALE 865PE, תומך 800MHZ, AGP8 זכרון 256M DUAL DDR 2X333MHZ כ. מסך לא משולב GEFORCE 4 NAVIDIA MX 64M מסך 19" AOC K9 שטוח סידירום X52 דיסק 40G מודם פקס 56K כונן 1.44 כ.קול 128 מארז כולל 8 USB עכבר וכ"ד... בנוסף, מה ההבדל בין לוח אם לא משולב למשולב? מה עדיף?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ראשית כל: הרגישו חופשיים להגיב גם על חלק מהסעיפים התבקשתי ע"י חבר לקנות עבורו מחשב P4 במהירות 2.4 גיגה אין לי זמן לקנות חלקים ולהרכיב, לכן אני מעדיף לקנות מחנות אחת מחשב מורכב. קיבלתי הצעה מאייבורי מחשבים (http://www.ivory.co.il ) ושאלותי הן: ??? 1) האם למישהו יש ניסיון איתם (מבחינת שרות ואמינות) ? המחשב מיועד לצרכי אינטרנט ואופיס,אמנם, אבל רציתי לוח אם טוב, ואמין. 2) איזה שינויים במפרט כדאי לי לבצע ? איך הלוח של MSI 845 ? האם עדיף Asus p4-p800 (בתוספת של 140 ש"ח) ? או לוח אחר ? 3) מבחינת HD : הם טוענים שרק עבור דיסק של סמסונג אקבל אחריות של 3 שנים (אבל אני לא מכיר אותם). אני הייתי הולך על ה - Maxtor 7200 . האם WD 7200 עדיף (אחריות של שנה) ? 4) מסך: הם ממ…
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 15K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K - 2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי אסטרטגיה, FPS, MMORPG -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27INCH, 2440x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב מיניאטורי שיכול להריץ WIN7 ולנגן YOUTUBE בטלויזיה (כמו סטיק אנדרואיד, אבל עם RJ45 ולא WIFI וכו'). מינימום כניסות ויציאות. נדרש רק RJ45, יציאת HDMI, יציאות USB למקלדת ועכבר (והתקנת WINDOWS) ומתח. האם קיים כזה בשוק ה PC. אם כן - אשמח ללינק לדגמים ומחירים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני (שני) להוריי. מסך וציוד היקפי כבר יש (והמסך בסדר). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח, מוכן לחריגות אם צריך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים מזדמנים של הוריי, שלי בביקור, של אורחים. סוג השימושים: גלישה באינטרנט, דוא"ל, עריכת מסמכים, צפיה במדיה (לא 4K וכנראה גם לא 2K). המטרה כאן היא שהמחשב יחזיק מעמד לפחות 5 שנים, אולי יותר, בלי שיהיה צורך להתעסק עם החומרה שלו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
מחשב לשימושים כלליים ללא מסך עד 4000 שקל. מעבד אינטל Q6600 אין צורך ב-OC אשמח למארז טוב ושקט. אפשרות לצפיה ב-HD תמיכה במסך גדול (22") firewire עירכת וידיו קלה. תודה ...
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מוכר את המחשב לחבר אז מחיר בערך יעזור לי. Intel Core 2 Quad Q8200 G31M2 V1.0 2x2GB DDR2 800MHz AMD Radeon HD 6850 1GB GDDR5 MSI FSP 350W תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם היום נסעתי לרשת איבורי וביקשתי שיכינו לי מחשב QWUAD אבל אני חושש שחברות החומרה ששמו לי הן זולות או לא מוצלחות מכיוון שאני רוצה את החברות המובילות(ורצוי מאוד שרוב המחשב יהיה מחלקי INTEL) אגב אני רוצה מחשב שיחזיק לי לתווך ארוך ושיהיה ממש מתקדם מטרת המחשב היא לפנאי משחקים גלישה סרטים וכו.. בבקשה עזרו לי והגידו לי מה לתקן מה להחליף אני אעריך את זה מאוד תודה. זכרון PLT 2G KIT DDR2 800OCZ דיסק קשיח HITACHISATA2 16M 320G מארז SOPRANO THERMALTAKE שחור ספק כוח CMF 450W REAL EZ COOL 12 כ.מסך GF8600GT 512MB HDTV OCIE כ.קול OB 7.1 שמונה ערוצים כ.רשת G LAN OB1 מאוורר למעבד שקט COOLER MASTER775 לוח אם MSI P35 NEO 7.1 1GLAN מעבד אינטל Q6600 CORE2QUAD
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
עזרו לי לבנות INTEL QWUAD במחיר של גג 5 אלף (למרות שאני מביא אותו בזול דרך קומבינות) המארז לא כולל צורב מקלדת עכבר ומסך אל תגידו לי דברים כלליים דברו איתי תכלס מה כדי לשים ומה לא אני צריך --שם--דגם--ומחיר פחות או יותר-- תקנו את התוכנית שלי אם היא לא טובה תעשו אותה אבל תשנו שם של החלק למשל.. כרטיס מסך WinFast PX8600 GT TDH HDMI של leadtek 900 600 לוח אמ Intel® Desktop Board D975XBX2 מארז Thermaltake Soprano VB1000BNS דגם Soprano VB1000BNS צבע שחור ללא ספק כוח 2 מאווררים 12 סנטימטר חיבורי FIREWIRE, USB, AUDIO מקדימה ספק כוח TOPOWER 450W Low Noise True-Power PSU כרטיס זכרון (אני אקנה 2 כאלה שיהיה שתי ג'גה) DDR2 1024MB 800MHZ CL5וCorsair 2core qwad מעב…
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
נתקלתי במפרט המופיע מטה במספר אתרי קניות במחיר 2300-2500 ש"ח. א. מלבד העובדה שאין מסך או כרטיס מסך משובח האם המפרט והמעבד אכן נחשבים חזקים במיוחד או שקיימות נקודות כשל נסתרות ? ב. האם יציאת המסך שעל לוח האם היא DVI או VGA בלבד ? ג. האם במחיר המדובר עדיף להרכיב מפרט שונה לבד ? להלן המפרט : -------------- מחשב בעל 4 ליבות! מעבד החזק Quad Q6600 מחשב חזק במיוחד - במחיר שאתה קובע! * מעבד Intel® Core 2 Quad בעל זיכרון מטמון 8MB * זיכרון ענק 2048MB מהיר במיוחד DDRII 800MHz * לוח אם אינטל מקורי Intel PearlCreek תומך 1333MHz * דיסק קשיח בנפח 160GB SATA II * צורב DVD/RW SAMSUNG מדגם S-182D המחשב היחיד בארץ עם תו בטיחות - באישור מכון התקנים הישראלי מעבד סוג מעבד: Int…
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום. אשמח לעזרה בבניית מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב העבודה תהיה ב-V-Ray For Sketchup. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). V-Ray For Sketchup, כבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יירכש בנפרד. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6.…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, אני רואה שיש כאן פוסט על סבא של מישהו, עכשיו יש שוויון סבתא שלי רוצה מחשב לחדר (הקטן) שלה באחוזת בית ברעננה. השימוש היחיד שלה במחשב זה וורד ואינטרנט בסיסיים. אין לה בכלל מקום, אז חשבתי על מסך LCD, מארז קטן ככל האפשר, ומחשב מינימליסטי. הדרישות היחידות הם: מסך טוב (הראיה לא משהו), למרות שהיא עובדת רק על 640*460 או משהו כזה, כי עם 800*600 האותיות קטנות לה מדי. מקלדת נוחה (את זה היא תבחר בחנות) מחיר זול אני מחפש משהו בסגנון מעבד בסיסי (Athlon פשוט או סלרון), לוח אם בסיסי עם כרטיס משולב, 256 מגה זיכרון, ארוז במארז SFF (או אם אין ברירה, מידי), ולהוסיף לה LCD 17 אינטצ' כלשהו (יש לי אצל ההורים LG L1730S, אני אבדוק איתה אם היא מסתדרת עם מסך שכזה). בקיצור, חשבתי לה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא כתבתי בפורום הזה משנת 2004, אז אם אני עובר על חוקים או קודי התנהוגות - תהיו עדינים איתי אני רוצה לעזור לחבר ולבנות לו מחשב Steam-Box. למי שלא מבין מה הכוונה: זה מחשב שנראה כמו HTPC, אבל מיועד לגיימינג בסלון עם מקרן איכותי ומסך ענק. (ואני מתכוון למקרן Full HD 3D) 1. התקציב - תתפרעו, על אמת. מדובר בתקציב גדול מאוד (לא אל תביאו לי מפרט מעל 10,000 ש"ח, אבל עד הסכום הזה בערך זה סבבה). 2. ביצועים - הטוב ביותר שיש. המחשב הזה לא יעבור שום O\C בכלל. לא רוצה לשמוע מזה. לא מעוניין בזה ומי שיתחיל לנסות לשכנע אותי - אני פשוט אתעלם ממנו. 3. אסטטיות - חשוב מאוד שהמארז יהיה יפה (וקן ככל האפשר), וחשוב גם שהוא לא יהיה מפוצץ במאווררים רועשים (וזה נראה לי הגיוני לבקש …
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדגם ? של IBM מחשב מאוד ישן . הייתי רוצה לדעת איזו מע' הפעלה יכולה לעבוד עליו באופן נחמד . (אפשרות גם ללינוקס כמובן)
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב Tablet לצורכי לימודים ועבודה, המחשב ישמש כמחברת בעזרת תוכנת One Note. למישהו יש נסיון עם זה? זה עובד טוב? על איזה מחשבים אתם ממליצים (במחיר סביר), תקציב עד 5000 ש"ח, שישמש לעבודה וללימודים. תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני חושב ללכת בסופו של דבר על המחשב הזה, אני יכול לקבל אותו ב900$, מה אתם אומרים http://rcsnet.com/www_site/product.cfm?prd=646557U וכמו שאתה יכולים לראות אין יותר מדי פרטים על המחשב, אבל מהשוואה של המספר נראה לי שזה המחשב הזה http://www.techpalooza.com/showproduct.aspx?productid=976052 נ.ב. המחשב אמור להריץ ויסטה חלק עם מפרט גרפי מלא או שהוא יקרטע בענין, תודה.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
מחשבי Lenovo ThinkPad ידועים באמינותם ובאיכות הבנייה שלהם אך מצטיינים בדרך כלל במחיר לא זול (בלשון המעטה). לאחרונה נודע לי על מחשב Lenovo ThinkPad SL500 2746-P3G שמחירו נע בסביבות ה 3100-3200 ש"ח בחנויות השונות. מחיר זה הוא נמוך ביותר גם בהשוואה למחשבים מהסדרה העסקית מחברות אחרות. אמנם בהשוואה למחשבים ניידים מהסדרה הפשוטה הוא נופל קצת ברמת מעבד והבאס, אך זהו חסרון שאני מוכן לספוג אם מדובר ב Thinkpad אמיתי... שאלתי היא המחשב הזה משתווה באיכותו לאחיו היקרים? (מבחינת הפלסטיקה ואיכות הבנייה, כמובן) אודה למי שיוכל לעזור.. הינה קישור למתעניינים http://www.interdio.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=398&category_id=1505&man…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הציעו לי את המחשב הנ'ל ב2800 שקלים. אני סטודנט והשימושים הם בעיקר אופיס מוזיקה סרטים שיוט באינטרנט.. אני צריך מחשב מהיר זה הכל בעיקר מה אתם חושבים? שווה? יש המלצות אחרות במחיר דומה בערך? מעבד -T2410 כרטיס מסך-Intel GMA X3100 זכרון- 2 גיגה hd-250 צורב dvd שנתיים אחריות בנלאומית
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה למחשב Ultrabook שיכול להריץ משחקים לא תובעניים תודה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לדעת האם קיים מחשב UMPC בשוק שיכול להריץ להריץ AUTOCAD בצורה סבירה או תוכנות גרפיות אחרות בסגנון? המחיר לא ממש משנה... תודה.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-