עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ConRoe X Fire,

שלום יש איזה מחשב AIO שאתם ממליצים עליו? האם הדל שמוכרים בבאג שווה? הצרכים שלי הם אינטרנט, פוטושופ (לא ברמה מקצועית), יו טיוב, וידאו/סרטים ושימושים בסיסים כאלה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום חברים, אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט למחשב משפחתי. כולל כל הציוד ההיקפי - מסך, רמקולים עם סאב, מצלמת רשת ומדפסת משולבת פקס (ניתן להוריד אותה ולהשתמש בתקציב של 3.2K) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 או 3200 ללא מדפסת משולבת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משפחתי, משחקים ברמה בסיסית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לפי המסך שיוצע - אני מניח 1920X1080 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימ…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by adigolds,

היי, אשמח אם תמליצו לי איזה מחשב מסוג All-In-One (שהכל נמצא במסך מסוג MultiTouch) מהדגמים שנמכרים היום בישראל הוא הטוב ביותר.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by spitzi,

שלום, אני מעוניין בהמלצה על מחשב All-In-One להורים. הם שונאים מארזי מחשב ולכן לא בא בחשבון לקנות להם מחשב בנפרד ממסך. דרישות: מסך Full HD לפחות 23 אינץ'. מסך מולטי-מגע, רצוי 5 נקודות מגע. דיסק SSD עדיף על פני מכאני. אם מכאני אז לא פחות מ-7200 RPM. מעבד גרפי טוב מספיק בשביל להריץ משחקי Flash. לא יורצו משחקים כבדים. עדיף המלצות מתוך נסיון אישי עם המחשב המומלץ. אני מחפש All-In-One ולא נייד כי אני רוצה שיהיה זמין כל הזמן בחדר העבודה. אני מוכן להשתכנע שנייד עדיף, אם הוא ממלא את כל הדרישות לעיל. תודה !

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by spitzi,

לא יודע אם זה הפורום המתאים, אבל אני מבקש המלצה למחשב All-In-One בשביל ההורים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? טוב, מי לא מעדיף לחסוך ? אבל בכפוף לדרישות להלן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נגיד עד 500 ש"ח יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורים: גלישה, אופיס, צפיה בסרטי וידאו ביתיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הי אני מתכוון לבנות מחשב חדש לשימוש כללי, מולטמדיה, משחקים (לא כבד), סימולציות (Matlab + Comsol). יש לי שני מפרטים מקורבים מחנות בחיפה (שלוש אותיות): ------------------------------------------------------------------------------------------------ Price Units Total מעבדי אינטל?: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1070 1 1070 לוחות אם למעבדי אינטל: ?GIGABYTE 965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 890 1 890 זכרונות: 350 2 700 DDR II 667 512MB Corsair כרטיסי מסך: Powercolor X1650 Pro 256MB DDRIII TV, DVI, PCI-E 690 1 690 דיסקים קשיחים: Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 410 1 410 צורבים: NEC ND-4570A DVD±RW x16, DL x8 Black …

7. Started by yony,

שלום אני רוצה שתיתנו חוות דעת על מפרט AMD ב-4K שנועד לאינטרנט ולתוכנות גרפיות וקצת למשחקים. AMD Athlon AM2 Dual Core 4200+ Gigabyte GA-M55S-S3 ,Nforce550 NCP DDR2 667Mhz 512MB x 2pieces ( 1024Mb BFG GF 7600GS OC /ATI RADEON X1650PRO ,256 mb PCI-E Samsung 160GB, SATA2, 8Mb buffer ViewSonic VA903M Logitech Keyboard+ Optic Mouse LG DVD-RW Foxconn TLA-002 Black + Antec 450WPSU אני מבקש להתייחס למפרט הזה בלבד מבחינת המחיר ואם ישנו רכיב שניתן לשדרגו על חשבון רכיב אחר(למשל זיכרון על חשבון מעבד) תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  8. Started by nadav1379,

אני רוצה לקנות מחשב למשחקים + מסך שהמחשב יהיה חזק ושיוכל להפעיל משחקים כבדים

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  9. Started by wolfman,

אני קונה את הדברים הבאים: דיסק קשיח WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שלוש שנים אחריות 668 ש"ח מעבד: AMD ATHLON XP 2400 ORIGINAL BOX 991 ש"ח לוח אם: ASUS A7N8X DELUXE Nforce 2 920 ש"ח כונן דיסקטים: Mitsuni floppy 1.44 56 ש"ח כרטיס מסך: Asus geforce 4 v9280s/tvd 128 mb זכרון : Winbond DDR256 MB 3200/400Mhz * 2 אני צריך עזרה בלבחור את הדברים הבאים: 1) מסך 19 שטוח 2) מדפסת 3)מארז - עם יציאות USB מקדימה רצוי שחור 4)כונן DVD קריאה 5)ספק כוח תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by efi89,

שלום לכולם ברשותי מחשב מבוסס AMD להלן המפרט AMD phenom II X6 1055T 95W לוח אם חדש יחסית פחות מחצי שנה Gigabyte GA-990XA-UD3 זכרונות DDR 3 GSKILL נדמה לי 1333MHZ 8 גי'גה ראם המחשב ימכר עם הרד דיסק 500GB של מחשב נייד עקב מוות פתאומי של ההרד דיסק הרגיל כרטיס מסך מסוג ASUS GEFORCE 670GTX 2GB MINI מארז של SHARKOON אך הוא לא במצב קוסמטי כל כך אז הוא לא פרמטר שהיתי מחשיב ספק חדש (חצי שנה ) של [TABLE=class: border_line2] [TR] [TD=align: center] [/TD] [TD] M12II Bronze[/TD] [/TR] [/TABLE] 520W אז כמה המחשב שווה בערך? אני מעונין להביא מחשב קומפקטי יותר לכן אני רוצה למכור אך משהו שיכול להריץ משחקים לא הכי כבדים

11. Started by swampfrog,

היתי רוצה שתרכיבו לי מחשב complete למשחקים מבוסס על amd ב-6000ש"ח

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  12. Started by imac,

לא משנה לי אינטל או AMD, אני פשוט רוצה שיהיו ביצועים טובים... וזיכרון לפחות ג'יגה... חשוב שהמארז יהיה שחור, יש עדיפות לשאטל אבל גם אחרים זה בסדר.. לא צריך שום ציוד היקפי, רק את הברבון עצמו מעבד וזיכרון.. ושאלה לגבי ההארדיסק, אני מבין שכבר היום רוב לוחות האם תומכים ב SATA אז אם ההארדיסק שלי ATA אני יצתרך לקנות הארדיסק חדש?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  13. Started by yuval_e,

שלום לכולם, אני מתעניין בהרכבת מחשב barebone לסלון, מבוסס מעבד סלרון. חשוב לי מאוד העיצוב (למשל msi mega pc http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=604 - או כל מארז יפה אחר). תפקידו העיקרי של המחשב יהיה להתחבר לטלויזיה 34" CRT ב-s-video ולנגן בה divx, dvd ו-mp3 (בלי משחקים, גלישות וכו'). בעתיד ייתכן שהטלויזיה תשתדרג ל-LCD או פלזמה. דרישה נוספת היא דרך להעביר אליו קבצים מהמחשב בחדר השינה שלי (האם כרטיס רשת אלחוטי יספיק?). אגב - ראיתי את המפרטים הקיימים באתר, אך גם הזול מבינהם נראה לי כמו overkill מבחינת הדרישות שהצבתי. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.. תודה, יובל.

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  14. Started by Shlomi32,

מחשב עם הכל חוץ מרמקולים... עם מסך נורמלי.... כ.מסך טוב בערך... 512 זיכרון אם אפשר תודה...

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  15. Started by Morfium,

שלום, פרסמתי מחשב למכירה, כך בלי קשר לזה אשמח לדעת כמה הוא באמת שווה לדעתכם. מעבד : Core I7 3770 קירור: Arctic Freezer Pro 7 R2 לוח אם: Gygabyte GA-H77-D3H זיכרון: G.Skill 2X4GB DDR3 1600 Ripjaws כרטיס מסך: EVGA GTX570 SC ספק: Thermaltake TR2 700W מארז: Thermaltake Level 10 GTS דיסק קשיח : WD160 (ישן) על רוב החלקים יש אחריות של שנתיים + במחשב בן פחות משנה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by a_a_aa,

רכשתי נייד עם המפרט הבא: Processor: 2nd generation Intel® Core™ i7-2630QM processor 2.00 GHz with Turbo Boost 2.0 up to 2.90 GHz Video Card: NVIDIA® GeForce® GT 550M 1GB graphics with Optimus Memory: 8GB Shared Dual Channel DDR3 Memory Battery: 90 WHr 9-cell Lithium Ion Primary Battery LCD: 17.3" FHD (1080p) with 2.0MP HD Webcam 1. ככול הנראה למחשב יש 2 כרטיסי מסך אחד של NVIDIA והשני של Intel זה של Intel מוגדר ככל הנראה ככרטיס הראשי. כאשר אני משתמש בתוכנות גרפיות קלות כמו SKETCHUP הביצועים ממש לא "מעוררים השתאות" בלשון המעטה. מה אפשר לעשות בנידון? 2. לכמה זמן בטרייה כזו צריכה להספיק בין הטענה להטענה [אינטרנט+מוזיקה] בשימוש רגוע [ המסך 17 אינטש

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  17. Started by Born2Kill,

היי חברים, קצת מבולבל... מעוניין לקנות את הדגם הזה בהמשך אבל אין לי מושג אם הוא תומך ב-144Hrz. אשמח שמישהו יעשה לי סדר. :)

18. Started by mmw,

המפרט נמצא פה: http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999913317&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he האם המחשב הזה מספיק טוב להרצת משחקים יחסית כבדים ותוכנות כבדות?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  19. אהלן אנשים לאחרונה רכשתי את הDELL VOSTRO 3450. מפרט: מעבד i5 2430 4.20GHZ כונן קשיח 500GB 7200RPM זיכרון 4GB DDR3 RAM שני מעבדים גראפיים - ONBOARD GPU - INTEL HD3000 ו RADEON 6630M 1GB מקלדת מוארת ועוד רכיבים שאינם רלוונטיים לבעייתי.. ביום השני להרצת המחשב לפתע נתקע המחשב - לא תקיעה של תוכנה, אלא HARDWARE FREEZE מוחלט - המקלדת, עכבר או שום רכיב אחר לא מגיבים והמסך קפוא. רק ריסט הוציא אותו מהמצב הזה. העניין הדליק לי נורות אדומות, אך בטרם רצתי לחנות ע"מ להחזיר את המחשב החלטתי שראוי לבדוק מה הבעיה. לאחר בדיקה של כמה ימים הבחנתי כי כאשר המחשב מחובר למטען, ופועל על המעבד הגראפי המובנה [האינטל] - הוא חם יותר, וכן אירעה תקיעה נוספת. כאשר עשיתי ריסט למחשב, הוא אוטומטית …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום לכולם, היום הגיע לי המחשב שהזמנתי מדגם Vostro 5470 של Dell, התקלה החלה כשהגעתי הביתה והתחברתי לרשת הביתית, המחשב מזהה את הרשת ומחובר אליה אך ללא גישה לאינטרנט, חשבתי שהתקלה ברשת אז הגדרתי אותה מחדש, בדקתי דרך הנייח שבבית ויש אינטרנט, התקשרתי לתמיכה טכנית של בזק ולאחר כמה נסיונות הנציג אמר שמבחינת בזק יש אינטרנט וההוכחה לכך היא המחשב הנייח, ולכן לצערו אינו יכול לעזור מעבר לכך. המחשב עצמו הגיע עם Win8 שזו כבר קללה מהרושם הראשוני שלי, אשמח אם תוכלו לעזור לי, אני דיי נואש...

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by shedon,

מה אתם חושבים על המחשב הבא: http://www.buy4less.co.il//product.asp?f=2847&p=0 נראה לי מושלם, הבעיה היחידה היא שהמשקל (2 ק"ג!!) כמו של 14 אינטש, שזה נראה ממש מוגזם. אני מתלבט בינו לבין הסוני SZ, שהמפרט שלו פחות טוב באותו מחיר וגם פחות אמין, אבל משקל יותר קטן (1.67) עבור מסך גדול בהרבה (13.3), שזה נראה יחס עדיף בהרבה... יש למישהו נסיון איתם שיכול להמליץ?? בתודה מראש...

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  22. Started by orent,

http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=4916 מישהו יודע? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. קניתי מחשב דרך אמאזון - מחשב חדש ולא "מוחדש" או כל הגדרה מסוג זה. כאשר קיבלתי את המחשב בדקתי את האחריות וראיתי שבמקום SEP19 מופיע FEB19. פניתי למוכר במייל, וזאת תגובתו (הבלתי מובנת בעליל..): Thanks for contacting us. As indicated on the warranty configuration page, the system is new (see below) J8069 : Information,PRE-BUILT,NEW EQUIPMENT For re-sold unit, Dell begin the warranty from the date we obtained the unit, so the warranty is less than 3 years. We may reimburse you $30 for your inconvenience. Please let us know whether you accept the offer. Thanks! Sincerely, Customer Service

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by 00Amir,

יש לי מחשב נייד דל 1545 , שלא טוען את הסוללה, קניתי סוללה חדשה כי חשבתי שהסוללה לא בסדר :kopfpatsch: המחשב אינו טוען את הסוללות ועובד רק מהחשמל... קראתי בפורומים בחו"ל שזו תופעה מוכרת... איפה יש מקום אמין שיכול לסדר לי את זה?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  25. Started by zglazer,

חברים שלום!!! אבקש את עזרתכם האם המפרט הנ"ל של מחשב דל מחודש עם אחריות לשנה שווה את ההשקעה 650 ש"ח לטובת אופיס צפייה בסרטים מסך LCD 20 אינץ רזולוציה 1050 X 1680 האם המסך יעבוד עם כרטיס מסך מובנה ומוסיקה המערכת מפורסמת כרגע בYNET בקניות ונופש מעבד סוג מעבד: Intel Celeron D 325J מהירות המעבד: 2.53GHz דגם מעבד: Celeron זכרון מטמון cache: 256K Cache מהירות FSB: 533.0 MHz אחריות למעבד: שנה לוח אם דגם: DELL סוג ציפסט: Intel 915G Express מהירות FSB: 533MHz כרטיס קול משולב: AC97 כרטיס רשת: Broadcom 5751 יציאת AGPX8 לכרטיס מסך: ללא יציאת PCI Express X16 לכרטיס מסך: PCIe x16 Low Profile יציאת PCI: 1x Low Profile יציאת PCI Express: ללא יציאת S.ATA: כלול USB 2.0: 6 ס…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.