ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני שוקל לקנות HP mini 311 ואני רוצה לקנות אותו עם מקסימום זיכרון אפשרי. איך אני יודע כמה זיכרון אוכל לבקש? תודה
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. משחקים - אני מעוניין להריץ את המשחקים החדשים בלי תקיעות, לא אכפת לי להוריד כמה פלטרים ולשחק ברזולוציה נמוכה יחסית. יש לי היום מסך 17 אינץ' עם הרזולוציה 1024*768 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צורב 6. מ1…
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מפרט בתקציב של 3.8K+- ללא ציוד הקפי (מסך אני ארכוש בנפרד -dell 2209wa ) ואין צורך בצורב. תכלית המחשב יהיה : 50% משחקים חדשים על רזולציה של 1680x1050 . 45% גלישה וקריאת טקסטים 5% סרטי HD אין תיכנון כרגע ל-O.C חשיבות השקט - 7/10 אני מעדיף מפרט שיהיה מבוסס I5 - אם זה יכנס בטוב בתקציב , אבל אם יש מפרט של amd שהוא הרבה יותר משתלם אז לא אכפת לי אני ירושלמי , וכניראה שאני אלך לקנות את המחשב בiqpc (שעה וחצי נסיעה ממני) , אך אם בחנות אמינה אחרת המחיר יהיה יותר משתלם \ אין את החלקים בiqpc וזה משמעותי- בכל זאת אשמח לשמוע! תודה מראש - ואם צריך עוד פרטים בקשה עדכנו אותי ואני אוסיף במהרה. חג חנוכה שמח לכולם
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם :-) אני מעוניין לקנות מחשב חדש עם דגש על כוח עיבוד (מעבד i5 750) כדי לעבוד עם קידודי וידאו ותוכנות גרפיקה. התבססתי על המפרט המומלץ שלכם ("All Around Mainstream ללא ציוד הקפי" בעלות של 4650), הורדתי כמה דברים שלא נחוצים ושיניתי את לוח האם (לטעמי הלוח של אינטל היה פשוט מדי, והלוח של ג'יגהבייט כאן יותר רציני). אשמח לחוות דעתכם על המפרט. האם כדאי להשתמש בלוח אם שבחרתי? האם יש משהו מומלץ יותר? האם כדאי לשים 3 סטיקים של ראם כדי לקבל טריפל צ'אנל? אשמח לטיפים והמלצות. המפרט (המחירים הם מחירים ממוצעים מזאפ) מעבד Intel Core i5 - 750 - 2.66GHz - מחיר: 1050 גוף קירור למעבד SCYTHE MUGEN II - מחיר: 230 לוח-אם Gigabyte GA-P55-UD3R - מחיר: 750 זיכרון Corsair TWIN3X2048-1333C9 …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב שהגיע הזמן לשקול שדרוג המחשב שלי במידה וניתן. פרטי המפרט שלי מצויים בפרופיל אשמח להצעות כיצד אוכל להחיות מחדש את המחשב שלי. השימושים שלי כיום הם בעיקר: אינטרנט, אופיס ומשחק פיפ"א 10 בלבד. מעוניין שהמחשב ירוץ בצורה יפה ומהירה. תקציב- עד 2000 שקל, רצוי הרבה פחות. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, צריך מחשב בסיסי לבנאדם מבוגר במחיר זול. צריך בסה"כ להתחבר לאינטרנט ולעשות עבודה מינימלית עם המחשב. צריך צג שטוח מקלדת ועכבר. תודה
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה לבנות מפרט למחשב ביתי לרואה חשבון לשימוש משרדי. 1. התקציב המקסימלי הוא כ 2500 כולל ציוד היקפי 2. עבודה משרדית א) אופיס, תמונות, אינטרנט, לא יותר מזה ב) מיועד לעבודה 3. דרוש ציוד היקפי הכולל מסך (בין 20 ל 22) מקלדת, עכבר, ורמקולים 4. אין צורך בכונן דיסקטים 6. השקט חשוב ברמה 7 מתוך 10 7. לא מתוכנן אוברקלוק 8. אין צורך במערכת הפעלה ואין צורך בהרכבת המחשב 9. חנות מועדפת - לוג'יק פי סי logicpc.co.il זה מה שיצא לי מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 15995 Intel Pentium Dual Core 2.60GHz 2MB E5300 Box CPU 359.00 ₪ 1 359 ₪ 1 8255 WD WD5000AAKS 500GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 288.00 ₪ 1 288 ₪ 2 16236 Microsoft Wired Desktop 400 OEM - Keybo…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב נועד לילדה בת 14, שימוש ב- אופיס, אינטרנת, סרטים, משחקים כגון Sims3 מארז IN WIN שחור מנוקד עם USB וסאונד קדמי ספק כח 3Y JSP-TECH 450W 12CM FAN EZCOOL לוח אם G41M4-F מעבד אינטל 2.50GHz 4MB CORE 2 QUAD Q8300 זכרון 2GB DDR2 800Mhz כ.מסך Nvidia GeForce 9300GS 512MB דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 16MB HITACHI צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS מחנות Ivory תודה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קודם כל, אני מודה מראש לכל מי שמבין במחשבים ויכול לעזור לי בבחירת מחשב אידיאלי וחזק עבורי לא מבין הרבה במחשבים, מעוניין לרכוש מחשב ממותג חזק, שיחזיק כמה שיותר שנים, שימוש במשחקים עד 2008 מספיק לי, עם אפשרות לראות סרטי HD, הפעלת תוכנות כמו עריכת והמרת סרטים ותמונות, מהירות המחשב מאוד חשובה, זיכרון בסביבות 3 ג'יגה (או יותר לשיקולכם) עדיף DDR3, מהירות דיסק עדיף מאוד 7200 סיבוב, מערכת הפעלה רק win 7 64bit,פ blutooth2 ו- wireless g/n, סוללה ברמה ממוצעת עדיף טובה (סביבות 4 שעות ניידות), מעבד חזק (לדעתי מדובר ב core 2 due), צורב עדיף super multy, אחריות שנה לפחות, כ.מסך לשיקולכם אבל חזק, מסך 13.5-16.5 (כמובן צריך HD) מבריק; כניסות hdmi או s-video, י usb 3-4, אם צריך עוד חיבורי…
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בחול חבר שלי טס לאמריקה לפלורידה יש לי תקציב של 650$ אני רוצה מחשב מהיר שלא עושה בעיות משהו שיכול להריץ טוב PES 2010 ו 2K10 ושלא יהיה NOOTBOOK וחובה WI FI חזק מאוד
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
Intel® Core™ 2 Duo E7500 2.93GHz Asus P5QPL-AM Western Digital 320GB SATA II 7200RPM 16MB Buffer Ceon 2048MB (2GB) DDR II 800MHz JSP-Tech Ez-Cool 450W LG SATA DVD Asus NVIDIA GeForce 220GT 1024MB 2015 ש"ח מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני יודע שיש DDR2 1066 לנייחים האם המהירות הזו קיימת גם לניידים זאת אומרת DDR2 1066MHZ SODIMM והמחשב תומך במהירות כזו.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב חדש כולל מסך (20 -22 אינץ', עדיפות לאכות ולא לגודל) מקלדת (לא אל-חוטית) ורמקולים, (ללא עכבר). שימוש: בסיסי למדי - אינטרנט, אופיס, מוזיקה וכו', ללא שום משחקים. תקציב: 3000 - 4000 ש"ח. אשמח לקבל עזרה בנוגע לבנית המפרט, תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי?5k 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים, ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.full hd 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?1 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?לא מתכנן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים.iqpc/ksp עדיף iqpc מעבד כמות מחיר Core i5 750, s1156, 8MB Box 1 1030 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS כמות מחיר P7P55D s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI- 1 850 זכרונות DDR III 1600Mhz…
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום רב! "המליצו" לי בחנות מסוימת על הדגם הזה DELL Vostro A860 T5670 X3100. אני צריך מחשב לאופיס, אינטרנט, ו Visual C++ שיריץ WIN7 בלי בעיות. התקציב מתאים מאד ל DELL VOSTRO הנ"ל, רק ראיתי בזאפ שיש הבדל של כ 300 שח בין דגמים עם 3GB RAM ל 2GB RAM, השאלה היא האם זה ישפיע בכלל על עבודה רגילה. אני אישית עובד על מחשב נייח בן 3-4 שנים עם 2GB עם WIN7 ורק כשאני עובד עם פרמייר בפרויקטים כבדים אני מרגיש את המגבלה של 2 GB. עוד שאלה, לדגם הזה יש דרייברים רשמיים של דל ל Win7? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנני מעוניין לקנות מחשב חדש, התקציב הינו כ- 4000 ש"ח עם חריגה של 200+- ש"ח (מעדיף ללא חריגה) אני מעוניין במעבד של INTEL בלבד, נא לא להציע AMD בבקשה, תודה. השימושים במחשב הם לעבודתי, כך שאני צריך מחשב דיי מהיר שיכול להתמודד עם ריבוי משימות ומס' תוכנות שפועלות בו זמנית. כגון FireFox עם מס' טאבים, עוד דפדפנים שונים, Photoshop CS4 (לא עריכה גראפית, אלא רק שימוש בסיסי בתוכנה), Zend Studio. כמו כן הנני מעוניין שהמחשב יוכל להריץ לי את המשחקים החדשים שיצאו ושיצאו. אין צורך בציוד הקפי ולא במסך. השקט של המחשב חשוב, אך לא הכרחי כלכך (תלוי בעוצמת הרעש שהמחשב יעשה). לא מתוכנן OC. כרגע אני משתמש במסך 19" רחב ברזולוציה 1152*864 יכול להיות שבעתיד המסך יוחלף לאחד של…
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב acer עם וינדוס ויסטה. ואז החלפתי את הוינדוס ל וינדוס 7. עכשיו כל התוכנות שהגיעו עם המחשב למשל acer arcade deluxe. ההחלפה במקלדת בין הכפתורים הרגילים לאלו שמסומנים בכחול(זה הכי מפריע לי) מי שלא הבין למה אני מתכוון יש לי כל מני כפתורים במקלדת שמעל לחץ או למספר מצויייר משהו בכחול, שאני אמור לעבור בין כחול לרגיל באמצעות F12 ואני לא מצליח לעשות את זה.. יש למישהו מושג מאיפה אני מביא את כל הדברים האלה למחשב? לא קבלתי איתו שום דיסק.. תודה
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?2000 שח עם חריגה של 500 שח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים עבודה משרדית א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו: אינטרנט סרטים משחקים כגון:crysis fifa ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה : לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם:אני צריך מסך 3. האם יש צורך בציוד היקפי :כן מסך 19-22 אינץ 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך צורב כונן דיסקטים עכבר מקלדת 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים.:אין 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?1 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם את…
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני עוסק במוסיקה ומשתמש במחשב נייד בהופעות. כיום אני משתמש במחשב כבד וגדול של Compaq וחושב לעבור למחשב Mini. אין צורך שהמחשב יהיה חזק או שהמסך יהיה גדול, השימושים בו פשוטים. האם יש המלצות למחשב Mini זול? צריך יציאת FW או USB (עדיף FW). האם מישהו יודע היכן אפשר להשיג יד שניה? בברכה, מני.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
התקציב (איזור ה-3500 שקל) כולל ציוד היקפי. הצרכים הם בעיקר לגלישה כבדה באינטרנט (מעל 50 אתרים פתוחים), עבודה משרדית כבדה (אאוטלוק כבד, וורד כבד), עריכת תמונות (פוטושופ), ארגון אלפי תמונות (ACDSee Pro), אימיול+טורנט. מעט מאוד משחקים וגם אז רק קלים גראפית (בעיקר משחקי קלפים ומחשבה). לא מאמין שיש צורך בכרטיס מסך (מעבר למה שמגיע מובנה בלוח אם) אלא אם הוא משפר באופן מורגש שימוש בווינדוס 7 ובפוטושופ (ואז אולי כבר עדיף מעבד חזק יותר במקום?) מערכת ההפעלה העיקרית תהיה ווינדוס 7 גרסת 64-ביט (מערכת מדהימה ד"א). במחשב יותקן גם ווינדוס XP ואופיס ישן בסביבה וירטואלית לשימוש קל/לעתים רחוקות. אין צורך במסך או כונן דיסקטים. יש צורך בעכבר ומקלדת אלחוטיים, צורב DVD מבוסס SATA, רמקולים הכי כ…
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה המלצה על מיני נייד לאשתי. המחיר דינמי ולא אכפת לי אם יהיה יותר או פחות. מה שחשוב שיהיה משתלם וייתן תמורה על הכסף. כלומר אם אשלם עוד כמה עשרות דולרים כדי שיהיה מחשב יותר חזק / יותר מהיר / יותר עמיד אז שווה לי. באותו אופן אם לא שווה להשקיע 400 דולר ואפשר בהרבה פחות. אשמח לשמוע. אשמח לקבל המלצה גם על המחיר שאמור לעלות בארה"ב תודה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
נוכחי: e6300 1.86ghz @ 3200 Asus p5b-deluxe 1gb - G.skill PK radeon x1950xt Hec-500w WD 120gb case: ammo553 בעקרון אני מתכנן להשאיר רק את הלוח והמארז.. והכיוון לשדרג ל: intel q9550 הלוח אם נשאר p5b-deluxe 4gb DDR2 2x2 - Gskill PQ ATI Radeon 5770 x2 בקרוס פייר .. ה 5850 כמעט זהה בחיר של שני של שניהם הבדל של איזה 15דולר Westren Digital 1TB black caivar 7200rpm 32mb sata 3.0Gb/s 3.5 P/S : CORSAIR CMPSU-750TX 750W ATX12V / EPS12V SLI Ready CrossFire Ready 80 PLUS השאלה שלי אם הכל יחזיק על הלוח אם ולא יעשה בעיות כל שהם עם החיבורים או לא יודע מה.. תודה חבר'ה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב עד 3000 לשימושים כלליים צריך הכל מסך מקלדת רמקולים וכו'
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, שיהיה מספיק חזק ויריץ משחקים כדוגמת PES 2010.. המחשב ששמתי לב עליו הוא המחשב בקישור הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=9221 רציתי לדעת כמה דברים לגביו: 1) האם הוא אכן יריץ משחקים כדוגמת PES 2010 או שיהיה לו קשה? 2) מה זאת אומרת בכרטיס מסך: With 1 GB Dedicated ? זה יאט לי את המחשב עצמו כי זה משתמש בזכרון שלו? 3) האם המחשב מספיק חזק? (מעבד במיוחד) 4) ובכללי - האם שווה את המחיר? אגב.. אם יש מקום יותר זול מזה לקנות אותו, אני ישמח לדעת.. תודה מראש!!
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-