עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הוא יותר טוב מה4500?

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  2. שלום לכולם, הסתובבתי באתר קצת וראיתי כמה שאלות בסיסיות שתמיד שואלים אז הנה התשובות: 1. מה התקציב המקסימאלי? - בסביבות 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות קצת לחסוך, לא יותר מדי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב? – בעיקר תוכנות כבדות כגון Visual Studio וPhotoShop, מטרת המחשב היא להחזיק לפחות 4 שנים, עם gaming מינימאלי ביותר - והכי חשוב! אמינות המחשב! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. – מטרת המחשב בעיקר אמינות, Visual Studio וPhotoShop, אולי משחקים יחסית בסיסיים כגון SimCity ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב – SimCity, …

3. אני מחפש מחשב שישמש כשרת הורדות (24 שעות ביממה) ויספק אינטרנט לרשת ביתית חוטית ואל-חוטית. דרישות: 1) שקט. המחשב נמצא בחדר עבודה שדורשת שקט מוחלט. 2) חסכוני בחשמל. 3) מעבד אינטל. 4) ביצועים טובים של מעבד לתוכנות הדורשות חישובים. (לא מתאים סלרון או משהו בסגנון, אך מכיוון שישנה דרישה לחסכוניות בחשמל, רצוי לא מעבד חזק מידי) מבחינת התקציב אני גמיש. החיסכון יהיה על ביצועים גרפיים (אין בכלל גיימינג) אך מוכן להשקיע במארז/איוורור איכותי לטובת שקט מקסימלי. רעיונות למקסם את התועלת לשימושים שלי יתקבלו בברכה

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  4. יש לי שכנה עם ילדה בת 6 שאוהבת לשחק ב-"ואללה כיף", וזה כל הדרישה מהמחשב. היום הייתי אצלה לראות למה הכונן לא קורא דיסקים, מתברר שהוא 36X, וכשהדלקתי את המחשב היה בום מאוד יפה ונשרף הספק, ויכול להיות גם הלוח... אמרתי לה שספק חדש עולה לפחות 100 שקל ו+ לוח כבר עדיף לה לקנות מחשב חדש. יש לה מסך, מקלדת וכונן חדש שאני הבאתי לה, חוץ מזה תנסו להביא את החלקים הכי הכי זולים שאתם יכולים למצוא שיהוו מחשב אחד שלם ועובד. החוק היחיד לתקציב הוא להשאיר אותו מתחת לארבע ספרות ואם אפשר אז לרדת גם מהשלוש...

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  5. אני מתקין הרבה מכונות וירטואליות על המחשב,ועליהם שרתים ESX-ים ו datastore (סימולטור) לתרגול. שמתי לב שהמחשב לא סוחב, כרגע יש לי 12GB שמחולקים 2x2 ו 4x2, ביחד יוצא 12GB. כיון שיש לי רק 4 חיבורים ,אני רוצה להוציא את ה 2x2 ולהוסיף 8x2 במקום כך שיהיה לי 24gb. עכשיו הבנתי שהלוח אם שלי לא תומך ביותר מ 16GB זיכרון ולכן אני נאלץ להחליף את הלוח אם, המעבד, והזיכרון. בקשר לתקציב, אני רוצה חומרה שנותנת את המקסימום תמורה (ביצועים) למחיר שאני משלם, כלומר שהמחיר מתחיל לעלות בלי פרופורציה מרמה של חומרה מסוימת זה בדיוק החומרה שאני לא רוצה לשלם עליה.אך חשוב לי שאני ארגיש בהבדל גדול לעומת המעבד שיש לי כרגע עם האוברקלוק שעשיתי לו (פרטים למטה) . אפשר לקחת בחשבון גם אוברקלוק לביצועים במעבד החד…

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  6. Started by ofirco786,

אחרי סקר שוק מקיף לא הצלחתי להגיע להסכמה מה מבין המכשירים הכי עדיף. הייעוד הוא לימודים וגרפיקה. (תוכנות שירטוט) הדגמים שבדקתי הם: 1. Sony VAIO T Series SVT1412ACXS 2. HP ENVY TouchSmart 4t 3. ASUS VIVOBOOK 4. LENOVO YOGA 13 5. DELL XPS 14 המפרט שראיתי אצל רובם הוא: I5 3317 מסך טאצ' לפחות 4GB זיכרון. עדיפות לזיכרון SSD windows 8 אם קיימים עוד דגמים זהים אשמח לשמוע. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  7. Started by navk2,

שמעו אני משדרג את המחשב שלי אז אני באתי להתייעץ איתכם פה כדי להחליט (למרות שאני כבר כמעט סגור אבל חייבים לשמוע עוד דעות) אלא החלקים שאני צריך : מעבד לוח אם זיכרון מארז צורב DVD הארד דיסק משחה טרמית ואני החלטתי את לקחת את הרכיבים האלא : מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ₪390 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ₪318 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 16MB ₪245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ₪430 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ צורב LG GSA-GH20N X20 D…

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך אבל לא חייב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר באינטרנט ואופיס ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19 אינץ' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא …

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  9. שלום אפשר המלצה למפרט של מחשב לסלון לחבר שלי? המחשב יהיה מיעוד לסרטים בלבד. שיעבדו כל הסרטים בפורמט MKV של 1080P חלק וללא בעיות. אין צורך במארז כי מביאים לו כבר מארז של ENERMAX LAGUNA עם ספק 300W (לקחת בחשבון שזה מארז דק וקטן) זה המארז http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=LAGUNA אז בבקשה המלצה רק לחלקים פנימיים בתוך המארז עצמו בלבד. בלי מקלדות ,מסכים ועכברים.... תקציב של 1500 , מקסימום 1600 שח ואם אפשר מחנות KSP תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  10. לא נעים לפתוח אחד חדש בגלל הכמויות של הנושאים האלה, אבל אשמח לעזרה בכל זאת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך בצורה שלא פוגעת בצורה קריטית בביצועים, אז לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פוטושופ\פיינטר ודומיהם, לא משהו מיוחד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dark Souls, Bioshock infinite, DOTA 2, Batman AS/AC, etc etc -מהי הרזול…

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  11. Started by nw,

תוכלו להמליץ לי על שדרוג: לוח אם + מעבד זכרון ומארז המחשב מיועד למשחקים. תקציב של 1500ש"ח ( אני מוכן לחרוג ב-100עד 200 ש"ח רק אם באמת יש הצדקה) חלקים שנשארים: GIGABYTE RADEON 8500LE WD ATA100 30GB וכל שאר הנלווים כרגע אני עומד על הרעיון הבא: AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU 0.13 micron - Thoroughbred Core DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory 400 Mhz Gigabyte GA-7VT600 VIA KT600 Motherboard (DDR400+, AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, USB 2.0 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case סהכ 1400 ש"ח רציתי לדעת גם למה כולם ממליצים על ה-NF7 של ABIT מה יש בו שאין בלוח שרשמתי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  12. Started by kobbyc,

שלום לכל המומחים. אני הולך לקנות לפטופ בארה"ב אבל אני לא כל כך מבין בלפטופים ואין לי ממש נסיון עם לפטופים. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור חברה טובה שיש לה באמת לפטופים טובים ולא משהו מעאפן שיהרס אחרי שנה שנתיים. בעיקרון המפרט שלי הולך לכיוון: מעבד: CORE DUO 2 זיכרון: 1Giga כונן: 100Giga כ. מסך: לא יודע עדיין אבל משהו טוב צורב: DVD DOUBLE LAYER מסך: עדיין מתלבט בין 15 ל 17 ואם יש בלוטות' אז מה טוב... הלפטופ הולך להחליף גם את המחשב שלי אז לא הכפת לי להשקיע טיפה יותר כדי לקבל ביצועים טובים יותר. אני אשמח לשמוע על חברות שאתם ממליצים ואפילו טוב יותר אם יש גם דגמים מומלצים, התקציב שלי הוא בסביבות ה1200-1300$ המון תודות . קובי.

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  13. Started by golana,

הי. אני מחפש מפרט עד 3000 ש"ח ללא מסך המחשב אינו מיועד למשחקים כך שאפשר כרטיס מסך OB להוזלת עלויות מעדיף דיסק SATA זיכרון 512MB תודה

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את רובו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 ש"ח - רצוי לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרבה ווידאו 1080p במקביל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GW2, BF3, FC3, Max Payne (השדרוג כמובן הוא בכדי לחזור לשחק במקסימום הגדרות) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" (1680*1050) כרגע. אחליף למסך FHD בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  15. אהלן, אני כרגע מתכוון לקנות מחשב חדש סוף החודש (בבוא המשכורת ), המליצו לי בחנות שהייתי ליד בית ישרוטל (אילת), (YPC) על מחשב מדגם LG, מעבד P8600 עם 4GB זכרון, 320GB HDD, וגם 9600GT. עכשיו ראיתי בהרבה מקומות שפשוט רושמים 9600GT ובכלל מדובר בדגם המוחלש שהוא ה GS, מה ההבדלים ביניהם? (אני מתאר לעצמי שדיי הרבה), המחשב עצמו הוצע לי במחיר של 5500 ש"ח. לא הלכתי לבדוק במקומות אחרים אבל בקניון כשבדקתי על אותו המחשב בדיוק, הביאו לי מחיר מגוחך של 6700 ש"ח. מה דעתכם? איזה כרטיס מסך עדיף פה והאם יש טעם להתפשר? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  16. Started by Eyal-Style,

?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  17. עזרתי לחבר לבנות מפרט מחשב (שמובא כן בהמשך) מרביתו לקוח ממפרטים שמציאים בחברות אם שינויים לכאן ולכן לצורך התאמה לתקציב. המחשב צריך לשרת עבודה גרפית בסיסית (פוטושופ ופרמייר). אשמח לדעת מה דעתכם על המפרט והאם הרכיבים יעבדו חלק ומתאימים אחד שלני (תושבת על הקירור למעבד וכו') וכמובן אשמח להמלצות לשינויים. [table] [tr] [td] כמות [/td] [td] חלק [/td] [td] דגם[/td] [/tr] [tr] [td] (1 יח') [/td][/tr][/table] מעבד[/t][/t] Intel Core i5-2500 3.30 [table][tr] [td] (1 יח') [/td][/tr][/table] לוח אם[/t] Intel DH67CL [table][tr] [td] (2 יח') [/td][/tr][/table] זכרונות[/t] Kingston KHX1333C9D3B1K2/8G [table][tr] [td] (1 יח') [/td][/tr][/table] קירור מעבד[/t] [table][…

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  18. Started by tsahiii,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤857 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ¤906 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 (8 LAYERS PCB) CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPK ¤537 מארז: LIAN-LI PC-007YCF w/o PSU ¤576 ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET- OEM ¤333 מחיר סופי: ¤3652 מבצע עד להודעה חדשה - כל הרוכש מערכת מחשב - הרכבה ומשלוח חינם! המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il איך המפרט טוב לא טוב יש מה לשפר ? אם יש מה לשפר תגידו רק אל תביאו לי חלקים פחות טובים ותגידו שהם משתלמים יותר זה לא מעניין

• 12 תגובות
    • 852 צפיות
  19. המחשב מיועד ליצירת מוזיקה בלבד בלי משחקים ובלי שום דבר אחר....מדובר בתוכנות כבדות מאוד ככה שהמחשב חייב להיות חזק. קיבלתי מפרט ורציתי לקבל חוות דעת...מדובר במחשב בלי מסך ובלי שום תוספות חיצוניות רק מעבד. לוח אם אינטל מקורי 856 רוקלייק כולל כרטיס רשת מעבד אינטל 800MHZ P4 3Ghz מקורי איסטרוניקס 2X512MB DDR 400Mhz Dual מותג מיקרון\יונדאי\הינקס כונן 1.44 דיסק קשיח 120GB 7200Rpm כרטיס מסך ATI 9250 128MB DDR+DVI מארז ATX 300W +USB מלפנים צורב LG 52X32X52 מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי בעברית כולל דיסק המחיר הוא 3700 אם אפשר להשיג אולי טוב יותר ביותר זול..אניי פתוח להצעות.

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  20. עוד איזה דרכים אתם נכנסים לביוס שלכם מהנייד חוץ מdel.f1,f2,f10 כי אני לא מצליח יש לי מחשב נייד של חברת TOSHIBA

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  21. Started by natik,

כפי שציינתי בכותרת, אני מעוניין במחשב חזק למשחקים, אין צורך בציוד היקפי... אני רואה שהרבה פה ממליצים על מעבד ה-i5, אותי הוא לא מרשים, לכן אבקש רק מעבד i7 או המקביל שלו מamd.בנוסף אני פאנבוי נלהב של נוידיה,עדיפות לכרטיס שלה. תקציב 6000, אופציה לחריגה קטנה. תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 852 צפיות
  22. ספק: http://up385.siz.co.il/up3/o2qm2byzjggz.jpg כרטיס מסך : GIGABYTE GTX650 Ti OC 2GB קניתי את הכרטיס השבוע והוא עושה לי בעיות יוצא לי ממשחקים באמצע.. קורס עושה לי בלגאנים..

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  23. Started by Yonkid,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג אפילו בשקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends, Skyrim, Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  24. Started by ady,

שלום לכולם. אני צריך חוות דעת אני פתוח להצעות בתנאי שיבוא הסבר להצעה לגבי מפרט. קיבלתי הצעה על המפרט הנ"ל. המחשב עומד להיות בסלו אז השקט חשוב. ישמש גם למישחקים וגם לצפיה בטלויזיה. מעבד: ‏Intel Core i5 750 935 ש"ח קירור חלופי למעבד: ‏Scythe Big Shuriken 160 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-P55M-UD2 570 ש"ח זכרון: Kingston DDR3 2GB 1333Mhz x 2 520 ש"ח כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 5770 1024MB PCIe 850 ש"ח דיסק קשיח: Samsung 1TB HD103UJ 430 ש"ח כונן אופטי: LG GH22NS x22 Black 135 ש"ח כרטיס טלוויזיה הכולל DVB-T לקליטת עידן+ ומגיע עם שלט רחוק (ללא IR Blaster המשמש להעברת ערוצים בממיר הוט/יס) Gigabyte GT-P8000 (ללא קידוד חומרה ל-MPEG2): 235 ש"ח (חיוני רק אם מעוניינים בהקלטות משידור…

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  25. שלום לכולם... אני הזמנתי את המחשב מבוסס AMD... הרכישה עדיין לא התבצעה (מחר היא תתבצע סופית בשעות הבוקר)... אשמח לדעת על מה אתם ממליצים.. המחשב לשימוש משרדי + גראפי , לא יעשה עליו OC. שני המפרטים... מחשב מבוסס AMD מחשב מבוסס INTEL אשמח לדעת אם עשיתי את הבחירה הנכונה כאשר בחרתי בAMD

• 9 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.