עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by matans90,

זכיתי במכירה פומבית במחשב נייד מסוג טושיבה מדגם a200 13o אני לא יודע מה מחירו בשוק והאם הוא נחשב טוב או האם הוא מחשב שהוא טופ מבחינת המעבד שלו אני צריך להחליט היום כדי להודיע לחברה דרך אגב זיכיתי במחיר 4600 ש"ח תודה מראש לעוזרים!.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  2. Started by matans90,

זכיתי במכירה פומבית במחשב נייד מסוג טושיבה מדגם a200 13o אני לא יודע מה מחירו בשוק והאם הוא נחשב טוב או האם הוא מחשב שהוא טופ מבחינת המעבד שלו אני צריך להחליט היום כדי להודיע לחברה דרך אגב זיכיתי במחיר 4600 ש"ח תודה מראש לעוזרים!.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  3. Started by stio,

שלום רב, אחותי שברה את המסך של המחשב הנייד שברשותה, מסוג ACER 2490. בעיקרון המחשב הוא חלש יחסית עם מעבד סלרון וזיכרון 512MB. בכל אופן המסך עצמו נסדק בכמה מקומות, כתוצאה מכך איפה שיש סדק לא רואים תמונה ע"ג המסך. רציתי לשאול האם ניתן/ כדאי לתקן דבר כזה בכלל, איפה מתקנים וכמה זה עולה בערך? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by sugery,

יש לי גירסא בעברית שעובדת על המחשב שלי הנייח. ניסיתי להעלות אותה על הנייד וכאשר הוא מסיים להעתיק את הקבצים יוצא מסך כחול של ERROR למשהו יש מושג למה? איך אפשר להתקין XP בכל מקרה?

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  5. Started by curdi1,

שלום לכולם אני מתכוון לקנות אחד מהדגמים הנ"ל בשקם אלקטריק - http://www.shekem-electric.co.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/27.11m.pdf מישהו מכיר ? היה לו ? יכול לספר ? - אני לא מצליח למצוא ביקורות עליו המחשב מיועד בעיקר לאופיס, אינטרנט וסרטים חשוב לי גם זמן הסוללה. אודה לתגובות ...

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. שלום לכולם ושנה טובה, מוכרים את המע' הנ"ל באופיס דיפו ב3500 ש"ח. האם מישהו מכיר אותו והוא מספיק טוב להפעלת מדיה סנטר וסרטי HD ? והכרטיס המובנה שלו X1250, לאיזה רמה של משחקים הוא מתאים בהנחה שארצה לחבר אותו בעתיד לLCD 42 בסלון ? ושאלה אחרונה, יש לו כ. טלויזיה, האם זה אומר שאוכל להפוך אותו לPVR ( הקלטות מהממיר הוט לדוגמא ) ? תודה מראש מנו מצב המפרט: מחשב ACER Aspire L5100TV MINI PC מערכת הפעלה: Microsoft Windows Vista Premium . מעבד: AMD Athlon Dual Core 64 X2 5000+ 2.6Ghz. זיכרון: DDR2 667Mhz GB2 כונן קשיח:320GB SATA. כרטיס גרפי:ATI Radeon X1250 כרטיס קול: High Definition Audio.כולל חיבור אופטי כונן אופטי: SLOT DVD Super Multi Dual Layer. רשת: Gigabit Ethernet. +…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by n0,

אני מחפש מחשב להרצת מודלים של AI (כרטיס מסך Nvidia עם הרבה זיכרון) ניסתי להרכיב מפרט בסיסי עם RTX 3060 ומחשבה אולי לשדרג \ להוסיף בעתיד RTX 4070 ti או כרטיס אחר אם יהיה צורך. נראה הגיוני ? https://tms.co.il/builds/365779 קטגוריה מק"ט מוצרים מחיר כמות סה"כ מעבד C12400T Intel Core i5 12400 / 1700 Tray ₪ 725 1 725 ₪ קירור למעבד T120 Antec T120 Chromatic CPU Air Cooler ₪ 51 1 51 ₪ לוח אם GB760MGAMINGDDR4 Gigabyte B760M GAMING DDR4 ₪ 503 …

8. Started by sdfyuio,

שלום חברים אני מעוניין במחשב All in one שאוכל ליהנות ממנו לאורך זמן ובנוחות. אני לא משתמש כבד אלא סה"כ משתמש די ממוצע. מה יש לכם להמליץ ולייעץ בתחום. ומה דעתכם על המחשב בלינק המצורף http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=1498 תודה רבה.

• 38 תגובות
    • 8.5k צפיות
  9. Started by NetSpider,

היי , אני צריך המלצה למחשב All in one כולל מסך מגע (מינימום Core i3) כולל אפשרות התקנה על זרוע שתתן מענה לאדם מרותק למיטה ( דומה למערכות בבתי חולים) המחשב יריץ PhotoShop , ועריכת וידאו בסיסית . עדיפות ל SSD + מכני לאחסון מידע . גם מה הגודל מסך שניראה לכם מומלץ למערכת כזאת ? תודה

10. Started by matan@g,

מבקש המלצה למפרט מחשב גיימינג וכל המסביב. ברשותי כבר 4770K ו-SSD 240GB. המחשב ירוץ ב-OC למעבד, אולי גם לכרטיס מסך. דרישות בסיס - צ'יפסט Z87 עם באנדל נורמלי, ספק שתומך במעבד החדש (מתח נמוך במצב שינה), 8 גיגה זיכרון, כרטיס מסך עם קירור שהוא לא סטוק ומארז שקט. אני מתלבט לגבי קירור - מצד אחד הנוקטואה D14 גדול וטוב (וזול), מצד שני יהיה צפוף במארז ואולי עדיף קירור מים H100i? התקציב הוא סביב ה-4000-5000 ללא ציוד היקפי, תקציב של עד 1500 נוספים למסך 23-24 מומלץ.. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  11. שלום לכולם! קודם כל, בתוך אחד שחדש לאתר ולפורום, רציתי לשבח את כל מי שתורם מנסיונו ומזמנו לאתר!! כל הדברים מוצגים ברמה ממש גבוהה ומקצועית. התרשמות ראשונית טובה מאוד אני לא מבין גדול במחשבים וכבר מזמן לא התעדכנתי בכל החומרה החדשה ולכן אשמח לכל עצה והמלצה. אני גר בצפון, איזור עפולה - טבריה ומחפש מחשב all around לבית למשחקים (לא בגרפיקה מטורפת, בעיקר mmorpg ואסטרטגיה ברשת), לסרטים (גם לHD), אינטרנט ושימוש בסיסי למשפחה. ישבתי עם חבר טוב שמבין יותר ממני וביחד בנינו את המפרט הבא באתר של חברת מחשבים באיזור שלנו (הצעת המחיר בסוף היא מהאתר של אותה חברה): מעבד - Intel Core i3 540 Socket 1156 3.06Ghz 4MB BOX לוח אם - Gigabyte GA-H55M-UD2H H55 CHIPSET זכרון - Kingston Hyper X…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by yitshak,

אשמח לחוות דעת על המחשב הבא: http://groupon.co.il/deals/special/gamvegama-c1301426984/27804746 חסרונות שראיתי הם שהמחשב נמכר בחנות בנתניה. אני כמובן מעדיף לקנות מחשב מרשת גדולה עם הרבה סניפים ולא להיות תלוי בחנות מסוימת. כמו כן, האחריות היא לשנה או תמורת ₪400 נוספים ניתן לקבל עוד שנת אחריות, כשברשתות הגדולות, האחריות היא ל 3 שנים. היתרון הוא המחיר בייחס למפרט. אם מישהו מכיר הצעה יותר משתלמת של מחיר בייחס למפרט למחשב all in one אשמח לשמוע. תודה!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by regev_k,

אני לא ידע אם אני במקום הנכון אבל... אני מעוניין לקנות מחשב ALL IN ONE חזק במיוחד. איזו חברה מומלצת? ולמה? שיכלול מעבד I7 חשוב שהוא לא יתקע או יגמגם הוא נועד לעסק של מגנטים לאירועים ואסור שהוא יתקע!!!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by vmaddog,

היי, אני מחפש מערכת ALL IN ONE עבור ההורים, דרישות גודל 20-27 touch i5 לפחות ssd128 דק כמה שיותר (יוצמד לקיר) שנאי כמה שיותר קטן\צר ( BUILTIN יתרון) FHD רמקולים מובנים אני רוצה לחבר גם לממיר אבל אין מקום לממיר, אבל קיימת נקודת רשת. חשבתי על להעביר את התמונה דרך הרשת, השאלה האם יש פתרון נוח(אמין פשוט ולא יקר) להפצת שידור של hot\yes דרך רשת? כלומר לשים את הממיר בארון תקשרות. ולחבר את ה HDMI לקופסה שתשדר לכתובת IP ) והמחשב יתחבר לערוץ streaming שניתן לצפיה ב VLC את השליטה בממיר (שיהיה בתוך ארון בחדר אחר) אפשרי דרך אפליקצית WIFI ומשדר INFRA יעודי השאלה האם יש פתרון כזה או משהו דומה? …

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  15. Started by Nevo,

שלום רב, אני רוצה מחשב All in One עם מסך מגע וwindows 8. טווח מחירים: 2,500-3,500 שקלים. שימושים: אינטרנט, מספר תוכנות פשוטות ושימושים דיי בסיסים. מישהו יכול להמליץ לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  16. Started by מוטי ב.,

שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב ALL IN ONE. השימוש העיקרי שלו הוא לצפייה בסרטים וסדרות, צפייה בטלויזיה בשידור חי(בעיקר שידורי ספורט מאתרים מחו"ל) וגלישה באינטרנט. מסך מגע,23-24 אינץ. מצלמה טובה לשיחות וידיאו. עדיפות ל-3 שנים אחריות. תקציב כ-4000 ש"ח אני לא כל כך מבין במחשבים אבל אחרי בדיקות ושיטוטים ברשת הגעתי ל-3 אפשרויות, אשמח לקבל חוות דעת איזה מחשיב עדיף, ואם יש לכם מחשב אחר שהוא מומלץ אשמח לדעת. וגם איזה חברה הכי מומלצת למחשב מסוג כזה. תודה לעונים 1. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=939146 2. http://www.pc4you.co.il/items/1523997-מחשב-Dell-Inspiron-24-3464-AIO-AI3464-5288-All-in-one-דל#techDetailsAName …

17. Started by ehudtr,

לאחרונה נתקלתי בכל מני פרסומים של מסכי מחשב הכוללים בתוכם הכל וכך לא צריך בכלל מארז . שאלתי היא האם כדאי לחשוב על כיוון כזה?מה קורה אם משהו מתקלקל?האם אפשר להחליף בכלל חלקים במחשב כזה?אשמח לשמוע את חוות דעתכם. תודה ושבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  18. שלום, ברצוני לרכוש מחשב חדש ( המחשב הנוכחי שלי (נייח) חוגג השנה 9 ) אשר אוכל להשתמש בו למטרות הבאות: 1) שימוש בתוכנות השונות של אופיס (כמה במקביל) 2) גלישה באינטרנט (כמה שיותר לשוניות פתוחות) 3) צפייה בסרטי HD בצורה חלקה 4) גיימינג בינוני - כבד (קצת פחות קריטי) 5) האזנה למוסיקה חשוב לי שיהיה למחשב: 1) זיכרון ROM בעל מהירות 7200 בנפח גדול כמה שאפשר (אני מעריך שלא אצטרך מעל TB אחד אבל אם יש יותר אז מבורך) 2) לפחות שתי כניסות של USB 3 3) רמקולים מובנים איכותיים יש לציין שרוב הזמן אני ליד שקעים כך שטעינה (במחשב נייד) לא מהווה טאבו. אני מתלבט בין האפשרויות - מחשב ALL IN ONE או מחשב נייד לגבי המחיר: 6000 ש"ח כאשראני יכול להוסיף כ 500 נוספים אם זה יהיה שווה את ההוצאה. מה דעתכם ע…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by erez chen,

שלום לכולם. נתקלתי ב"מבצע" הזה. המטרות שלי הן מחשב all in one (שלא יתפוס הרבה מקום, אבל לא לפטופ) לשימושים ביתיים. לא יותר מדי גיימינג וכו'. איך המחשב הזה? תודה רבה וחג שמח!

20. Started by Liorking,

אמא שלי רוצה לקנות מחשב All in one בהמלצת חברה שלה. מישהו יודע להגיד אם זה טוב למשהו? בחיים לא שמעתי על הטכנולוגיה הזו בעבר, וזה נשמע לי מסוכן מאד. (משהו מתקלקל או מתיישן וזורקים 3000 שקל לפח) מישהו יודע להגיד יתרונות וחסרונות של זה?

• 6 תגובות
    • 5.2k צפיות
  21. Started by dannyg,

שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק לצורך משהו קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).\\ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ל…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי, יש לי כמה שאלות אני בדיוק חושב לרכוש מחשב נוסף לעבודה משרדית בלבד Uהייתי רוצה שהמחשב יעבוד מהר מאוד ללא שום בעיה. אני לא יודע אם עדיף לי ללכת על מחשב שולחני או ALL IN ONE (בכדי לחסוך מקום, אבל לא קריטי). האם המחירים של ה-AIO יקרים יותר ממחשבים שולחניים? (אני מעריך שכן אבל רק כדי לוודא) האם באותו מחיר שארכוש את ה-AIO אקבל מחשב שולחני חזק יותר? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם מפרט גם למחשב שולחני מומלץ וגם למחשב נייח (זהים מבחינת יכולות) כך שלבסוף אוכל להחליט מה יתאים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 (אם זה לא מספיק אני מעדיף לשלם יותר כדי שהמחשב יעבוד מהר יותר) כן. 2. מה שימ…

• תודה!
    • 2 תגובות
    • 730 צפיות
  23. Started by shalgi,

1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מהתקציב לכל היותר ב300 ש"ח אם הכרחי, אשמח לנימוקים במקרה כזה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש של המחשב הוא משרדי. שום משחקים ושום תוכנות כבדות. עבודה תדירה באינטרנט (הרבה טאבים של כרום בו זמנית נגיד). המחשב צריך לעמוד בעבודה עם האינטרנט ושימוש באופיס טוב מאוד אבל לא במשימות כבדות יותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. המחשב צריך לכלול רמקולים (פנימיים) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  24. מחשב all in one חדש של SAMSUNG יעבוד מבחינת מהירות כמו LEPTOP או כמו DESKTOP ? תמיד DESKTOP יהיה יותר מהיר מ LEPTOP עם הם אותו מפרט פחות או יותר,איך זה עובד עם המחשב הזה לדוגמא : http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+23%22+Touch-Screen+Series+7+All-In-One+Computer+-+6GB+Memory+-+1TB+Hard+Drive/3424662.p?id=1218401492145&skuId=3424662&cmp=RMX&ky=2oh0NrwOl4j1qjMx3Oy2gXfVGhMUl0WiJ&utm_campaign=bazaarvoice&utm_medium=SearchVoice&utm_source=RatingsAndReviews&utm_content=Default

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by UltraTouch,

שלום לכולם אני מחפש מחשב All in One בעיקר למטרת מדיה ,כלומר אינטרנט ,סרטים צפיה ישירה ,פייסבוק,יוטיוב,הורדות,תכנות ועוד... העיקר שהמחש לא יהיה איטי.... התקציב הוא עד 3500 ש"ח 3700 ש"ח בשביל הפרוטוקול . מה התקציב המקסימאלי? 3700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל מתקבל (כמה שאפשר לחסוך) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מדיה,אינטרנט,קצת תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא משו מטורף -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קונטר סטרייק פ…

• 1 תגובה
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.