ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
אם יש משהו במפרט שלא בסדר תקנו אותי בבקשה אני מסתמך על המבצע של KSP שאם מוצאים את החלקים שיש להם במלאי של חנות אחרת במחיר זול יותר אז יש על ההפרש של המחירים עוד 50% הנחה! חנויות www.ksp.co.il www.digma.co.il מעבד: 3200+ AMD venice מחיר בדיגמה : 1066 מחיר ב קי אס פי: 1255 מחיר סופי לאחר מבצע: 972 ש"ח לוח אם:K8NXP-SLI (s939) NF4 מ קי אס פי 1005 ש"ח כרטיס מסך: gigabyte ge-force 6800GT מחיר בדיגמה: 2372 ש"ח דיסק קשיח: Western Digital 160 gb 7200 SATA II מדיגמה : 597 ש"ח זיכרון: 1024 MB A-data 500 mhz viesta ב קי אס פי 1042 ש"ח (512x2) כונן: צורב ASUS 52x32x52 167 ש"ח מארז: SuperTalent CA-836BK "ARMOR" DELUX BLACK CPU 480W 120mm FAN + LCD בדיגמה 418 ש"ח רמקולים: Spe…
-
- 78 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
אהלן, אשמח להמלצות למחשב לגיימינג 4K וגם למסך מתאים. מבחינתי חשוב שיהיו שני עוגנים: 1. מסך 4K שתומך בטכנולוגיית Gsync (חשבתי על asus rog swift pg279q). אפשר מבחינתי גם לפצל את הקניה של המחשב והמסך לשתי חנויות שונות. 2. כרטיס מסך מתאים למשחקיות 4K בפריים רייט מעל ל - 30 (ככל הנראה GTX 1080). 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות ה12 פלוס מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר בפחות אז בוודאי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות מחשב חדש +מסך בשביל משחקים והמקסימום שביכולתי להוציא הוא 5 וחצי אלף אשמח לתגובות.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מחשב +מסך התקציב הוא 3000-4000 המפרט שהיה מסך 20 אינטש -22 משהו סביר מעבד טוב 4 ליבות אם אפשר אינטל לא חובה אבלשהיה מתקדם לוח אם מתאים למעבד דיסק קשיח 500 G כרטיס מסך משהו סביר זיכרון 2G כרטיס קול 7 -8[br]פורסם בתאריך: 30.09.2010 בשעה 20:26:46 ממוחמה אתה יכול לעזור[br]פורסם בתאריך: 30.09.2010 בשעה 20:28:38אתה יכול לעזור או שתגיב[br]פורסם בתאריך: 30.09.2010 בשעה 20:33:21אתה יכול לעזור אני ענה על כל מה שצריך כרטיס רשת אני אשתמש במחשב בצרכים הבאים סקייף קצת משקים פייסבוק גלישה באינטרנט
-
- 65 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪387 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1214 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪459 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1051 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪231 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Cooler Master Elite 310 Gray, יחידות 1 ₪164 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1813 SeaSonic SS-350ET 350Watt, יחידות 1 ₪181 http://www.…
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד קטן לעבודה משרדית. אופיס ואינטרנט. הוא צריך להיות בעל מסך בגודל 10 אינץ. והוא צריך להיות מעוצב. לאחרונה ניתקלתי ב LGX120, האם למישהו יש משהו יותר טוב להמליץ שעונה על הדרישות? טל
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני בדרך כלל רק קורא אבל לא מצאתי תשובה על השאלה הזאת אז הנה: הם יש מחשב נייד וקטן, עם מסך 12" פחות או יותר, עם כרטיס מסך של ATI או nVidia? היחידים שמצאתי הם: DELL XPS 1210 ACER Ferrari לצערי הם טיפ-טיפה יקרים :-[ האם יש פתרון זול יותר או רק ללכת על הקטגוריה הבאה (14")? תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
קבלתי המלצה/הצעה למחשב 13.3 מישהו מכיר/התנסה במפרט הנ"ל http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=20018&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום, כרגע אני משתמש ב X61 אבל לאט לאט הוא מתחיל לעלות לאט, לקרטע מעט בקיצור הגיע הזמן למחשב חדש. אני מאוד מאוד מרוצה מה X61. האיכות ניכרת בכל דבר. מה האפשרויות שלי במגבלות התקציב למחשב 13.3? שימושים: תכנות (visual studio, Eclispse) ודומיהם. משחקים (לא ה TOPEND). חשוב שיהיה שקט, חזק ובעל זמן סוללה סביר (3 שעות +). תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לאמא של חברה שלי, המחשב יהיה באופן קבוע בתיק שלה ולכן הדגש צריך להיות על ניידות, עד 1.5 KG. *תקציב? 2500 ש"ח, אם אפשר אז עדיף פחות. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות(אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למסך 13.3 * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 ספק אם אפשרי , אבל בכללי מסך איכותי ככל שניתן עם זוויות צפיה סבירות לסרטים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך ככל שניתן ברמת התקציב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA, HDMI, ETHERNET * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500GB * כונן אופטי? לא חובה -…
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב - לימודים, סרטים ומעט משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשוב שלא יהיה מעל 14 ורצוי מאט אך לא חובה. * משקל רצוי? לא חשוב כלכך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן אך ניתן להתפשר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI VGA * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 ואם יש אפשרות לקצת SSD זה טוב. * כונן אופטי? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אסוס אבל פתוח לאחרים. קשה לי למצוא מחשבים בגדלים שציינתי שעונים לדרישות שלי (יש הרבה 15.6). גם כרטיס מסך שהוא קצת יותר טוב ממובנה. שני מחשבים שנראים לי מתאימים מבחינת מפרט (ומחיר) חוץ מגודל המסך: asus x550vc-xx…
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
הי, אני עומד לפני רכישת מחשב נייד בעלות של כ-5K ש"ח, בין היתר חשוב לי שהמחשב יהיה באמת נייד, כמה שפחות מסורבל, בעיקר מבחינת הגודל, מה גם שהוא אמור לשמש גם כטאבלט, ואני מסתפק בין 13.3" שהוא ודאי מתאים לי (עד היום היה לי ELITBOOK בגודל 12.6"), רק שיש בו פחות היצע ומחירים יקרים יותר, או שאין באמת הבדל ומסך 14" אינץ יראה וירגיש אותו דבר? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל המלצה לגבי מחשב בעל מסך 13". המחשב הולך להיות מיועד לעבוד משרדית (אופיס ו WIFI). דבר שמאוד חשוב הוא זמן הסוללה וכונן CD מובנה. מחיר 3000-3500 חשבתי על המחשב dell vostro 13.3 370m עם שדרוג של הסוללה ל 8 תאים. מה אתם אומרים? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, קנייה באילת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב סטודנט, ישמש לגיימינג קל (משחקי אינדי בעיקר, אולי משחקים טיפה כבדים כמו Crash Trilogy אבל לא גיימינג כבד כמו Battlefield 5 או משחקים בסגנון) ותכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…
-
- 22 תגובות
- 5.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, כבר בשבוע הבא אני מתכנן לקנות מחשב נייד. להלן הדרישות הממוקדות שלי ממנו מסך 14 אינץ' בדיוק. סוללה טובה - כמובן נשלפת כדי שאוכל לשמור על אורך החיים שלה. חברה: לא Lenovo. מתעניין בעיקר ב-Dell, Toshiba או Asus (במידה ויש, אשמח גם לשמוע הצעות מחברות נוספות). מעבד: i7 רזולוציה: 720p לכל הפחות. תקציב: 3500-4000 ש"ח (ישנה אופציה לקנות באילת במידה וזה יחסוך). בעיקרון אני מחפש את המחשב נייד 14 אינץ' האולטימטיבי. שיאפשר עבודה נוחה עם תצוגה נוחה לעיניים וגם שיריץ סרטים ומשחקים ברמה סבירה+. בכללי אשמח לשמוע חוות דעת על Asus X455LD משום שהוא נשמע מרשים אך לא מצאתי הרבה חוות דעת עליו: http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..161..1358..214..2185.&list=1&…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, המחשב הנייד הקודם שלי התקלקל ואני מחפש חדש תקציב: עדיפות לעד 3200, אם קיימת אופציה בקצת מעל אז אפשר לצרף * מטרות המחשב? : עבודות משרדיות, צפייה בסרטים ואולי קצת מטלב אבל לא משהו שדורש תלת מימד וכו' * גודל המסך? מסך בגודל 14 או 13 * רזולוציית המסך? פחות משמעותי, רוב הזמן כשיהיה נייח יחובר למסך חיצוני אין עוד דרישות משמעותיות חוץ מדרישה לאחריות של 3 שנים וחברה אמינה שבאמת מממשת את האחריות שלה תודה עמרי
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין במחשב נייד עם מסך 14.1 כרגע יש לי את האפשרות לקנות dell vostro 1400, שהחלטתי עליו לאחר התייעצויות כאן (על פני ה- gigabyte וה- HP). מחירו 4150 (הכי זול בזאפ). השאלה שלי היא, אם כדאי להעלות את התקציב משמעותית בשביל ה- ThinkPad T61 (UZ26CIV) למשל, שמצאתי אותו גם בתור הזול ביותר בסדרת thinkpad בזאפ ועם מאפיינים דומים למדי (מסך, משקל, שנות אחריות ...) מה מצדיק את הפרש המחיר המשמעותי, מלבד השם - thinkpad ואולי ה- trackpoint ??
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מישהו יכול לחוות את דעתו לגבי נוחות הקריאה בנייד בגודל 14" בין הרזולוציות: 1366x768, 1600x900 ו-1920x1080? השימוש העיקרי שלי הוא כתיבה בוורד וגלישה באינטרנט. עד כמה ההבדל משמעותי? האם ברוזלוציות הגבוהות הטקסט הופך לקטן ובלתי קריא?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודי הנדסת מכונות, הרצת תוכנות שרטוט כבדות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 לא משנה מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? מעדיף FHD אבל מסקר שוק שעשיתי הם מאוד יקרים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה, מעדיף מוארת * משקל רצוי? עד ק"ג2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני מאמין שיש מחשבים שמחזיקים 3-4 שעות עם מעבדי haswell. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ומעלה. מעדיף כונן היברדי עם SSD * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ראיתי שלASUS ,…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש דבר כזה? צריך להכיל כונן דיסקים, כרטיס מסך סביר. עד איזור ה4K . עדיף של אסוס או דל
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, זהו פוסט חדש כי זה בנוסף להמלצה עבור מחשב בעל צרכים דומים רק בגודל קטן יותר.. זהו מחשב עבור ידידה שלי שביקשה ממני למצוא לה מחשב, לצרכים דומים לשלי (כלומר אוטוקד, סקצ'אפ, פוטושופ) וכמובן סרטים וכו.. תכונות חשובות: מקלדת מלאה - לצערי זה פסל את מחשבי הדל שהמלצתי עבורה... זיכרון 3 או 4 GB... שאלה כללית: האם ניתן להתקין מערכת הפעלה 64 ביט על כל מחשב או שזה דורש מאפיין חומרתי ספציפי? אם אני מבין נכון אחרת אין משמעות ל4GB זיכרון... נכון???? ראיתי את זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7687&perur=2&t=1&c=339 ולעומתו את זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7800&perur=2&t=1&c=339 יש הפרש של 900ש"ח בערך על רק מעבד אחר?!?!? האם אני צריך בכל…
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: סטודנטיאליות + תכנות * גודל המסך? 15" או 14" * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA,HDMIוכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 128GB * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? סטודנט בבן גוריון, האם אני יכול לקבל רישיון בחינם? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * תקציב: עד 5000 שקלים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש נייד לשימושים הנ"ל. המחשב יהיה נייח רוב הזמן ולכן משקל וזמן סוללה לא חשובים. חשוב שהמחשב יהיה אמין ומאיכות גבוהה ושתהיה אחריות ארוכה (3 שנים?). חשוב גם שהשרות/אחריות יהיו בירושלים אם אפשר. המחשב צריך לכלול מערכת הפעלה אבל אין צורך בשום דבר מיוחד אחר (יציאות מיוחדות וכו'). תודה.
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
תקציב: עד כ-6000 ש"ח (ניתן לחרוג קלות) מטרה: לימודים בעיקר (מדעי המחשב), קצת משחקים. גודל המסך: 15.0 - 15.6" רזולוציית מסך: רצוי FHD מעבד: רצוי I7 דור 3 משקל רצוי: כ-2.5 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא, אבל תמיד טוב שיהיה. האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI בלוטות: לא נדרש גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB ומעלה, HDD, 7200RPM כונן CD/DVD, צורב: רצוי שיהיה כונן DVD וצורב (אך לא חובה עבור הצורב). כונן Blueray: אין צורך האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם בתקציב צריך להכניס רישיון למערכת הפעלה: כן האם יש העדפה לחברה כלשהי: לא
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-