עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום! חבר שלי קיבל הצעת מחיר למחשב מIQPC. הייעוד של המחשב הוא גלישה באינטרנט, שימוש באופיס, צפייה במצלמות רשת מרוחקות דרך האינטרנט ומשחקים לילדים. אני מעוניין לקבל חוות-דעת על המפרט שהוא קיבל (בעיקר על המעבד, הכרטיס מסך והספק כוח), ואם אפשר אז גם הצעות למפרט יותר טוב מIQPC בטווח המחירים של 2000-2400 ש"ח. להלן המפרט: מעבד: intel pentium dual core 2.8ghz e6300 "slgu9" box - מחיר 410 ש"ח לוח-אם: gigabyte ga-eg41mf-us2h - מחיר 362 ש"ח זיכרון: kingston 2048mb ddr2 800mhz cl6 - מחיר 250 ש"ח (2 יחידות) כרטיס מסך: gainward 9500gt 1024mb ddr2 retail - מחיר 294 ש"ח צורב: dvd samsung sh-s223fblk x22 sata black - מחיר 116 ש"ח מארז: coolermaster elite 341 rc-341 + 400w psu - מחיר 324 …

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  2. Started by momi2004,

כדאי מאוד לנצל את המבצעים עכשיו בגלל סוף השנה. רשתות הציוד המשרדי והמון חנויות מעוניינות להיפטר מכמה שיותר מלאי ולסיים את השנה עם כמה שיותר רווחים. אז אם חשבתם לקנות מחשב נייד, לא כדאי לחכות לינואר. בחנויות קטנות אפשר יהיה ללחוץ על המוכרים יותר במהלך המשא ומתן ואולי להוציא עוד תוספות במחירים שווים כמו מדפסת או נתב.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  3. Started by SciFi7,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2.5K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים (כבדים, כמה שאפשר),עבודה משרדית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.שום דבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותיזיכרון ודיסק קשיח 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא 7. האם אתם צריכים …

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  4. שלום קוראים לי שמעון ואני צריך מפרט של מחשב מפרט בתקציב של 3500 ש"ח לכל היותר ושיהיה במחשב: 0> מעבד חזק ומהיר עם אחריות 1> כרטיס מסך טוב למשחקים וגרפיקה גבוהה 2> כרטיס זיכרון 512 mb {בסטיק אחד בלבד} 3> לא צריך דיסק קשיח {יש לי} של excel stor 80 g"b ושיתאים למפרט הזה של 4> לא צריך סידירום וגם לא צורב {יש לי"} 5> לא צריך פלופי כונן דיסקטים {יש לי} 6> ולכל מי שמבין ויכול להגיד לי איפה אני יכול לקנות כל חלק בכמה שיותר זול כדי לחסוך אז תודה מראש 7> ואם אפשר גם להרכיב אותו אני יוסיף כסף ואם לא אז חבר שלי ירכיב אותו דרך אגב: יש לי ציוד היקפי... {רמקולים מקלדת עכבר } וגם סידירום וכונן דיסקטים ודיסק קשיח נ.ב. עם עזרה של שני חברים בפורום כאן…

• 18 תגובות
    • 929 צפיות
  5. Started by MAROM,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם זה אפשרי זה מצויין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ברמה גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן המטרה העיקרית היא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassins Creed: Unity -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא כלכך יודע אבל מעוניין במסך FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by slamdunk,

אהלן חברים קיבלתי הצעה מTMS אילת על המפרט הזה אני לומד תכנות בפייתון ועובד כפול סטאק עם הרבה אינטרנט ברקע ואקסלים אז צריך שהכל ירוץ חלק. משחקים מידי פעם לא על הגדרות גבוהות ולא משחקים כבדים מעבד: ntel Core i5 12500 / 1700 Tray ‏קירור למעבד: CoolerMaster Hyper 212 Spectrum Cooler ‏לוח אם: Gigabyte B660 GAMING X DDR4 ‏זיכרון: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3600 CL18 Vengeance RGB PRO CMW16GX4M2C3600C18 ‏מארז: ANTEC NX240 Case ‏ספק כוח: ANTEC PSU 750W EARTHWATTS GOLD PRO ‏כרטיס מסך: PowerColor RX 6500XT 4G GDDR6 AXRX 6500XT 4GBD6 ‏SSD דיסק: Gigabyte SSD 1.0TB M.2 PCIE NVMe ‏דיסק קשיח: Seagate HDD 2.0TB 256MB SATA3 Barracuda מסך: Samsung L…

7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך עד כמה שניתן אך אפשר לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר, יתמוך בBIT 64 כך שיתמוך בכל הדפדפנים כולל IE11 ווינדוס 8 תוך חווית גלישה מהירה ונוחה. המחשב לא עבור משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך פרט לווינדוס 8 שמותקן על גבי המחשב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם הא…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אהלן אני בשלבי הזמנה של מחשב חדש.....זהו המפרט: intel due 2 core 6700 extreme quad 8 mega byte cach- giga corsire 800 mgrz-2- asus striker- primary hd wd raptor 39 giga 10000 rpm- secondery hd wd 250 giga byte- g force 8800 gtx- thermaltake armor liquid cooling- enrmax 680w- זהו לגבי הספק אני לא סגור עדיין כי אני רוצה לקנות ספק שאם בעתיד אני ירצה לעשות SLI זה יהיה אפשרי במקום לקנות כרטיס חדש..... אז אם אני יוכל להסתפק ב680 וואט זה יהיה סבבה..... -נלווים:vista ultimate,מקלדת+עכבר של logictec בלי מסך כי יש לי...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אי רוצה מחשב גיימינג בסביבות ה-3000 שקל, לא כולל ציוד היקפי, שימוש עיקרי למשחקים(עדכניים של היום, כמו CALL OF DUTY 4 למשך) ואינטרנט, ושיהיה שקט. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?רצוי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 2. מה שימושי המחשב : משחקי BF4 (ייתכנו משחקים עתידיים חדשים בסגנון זה) +עריכת/צפייה סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מעוניין באיכות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן : מסך + עכבר + ומקלדת 4. האם יש רכיב שאין צורך …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. האם עדיף מעבד עם 4 מגה קאש ו1 ג'יגה ראם, או שעדיף 2מגה קאש במעבד עם 2 ג'יגה ראם? (השאלה היא גם ביחס לויסטה) תודה

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  12. בוא נתחיל קודם עם-WHOOH IM BUYING A NEW COMPPPUTERRRRRRRRRRR יש לי 7000 ש"ח רק למחשב, בלי כל הדברים מסביב. אני רוצה מכונה למשחקים ואינטרנט. ובבקשה, אם אתם רןשמים פריט כלשהו בתוך המפרט תנו גם מחיר. תודה.

• 50 תגובות
    • 7.3k צפיות
  13. Started by IDAN AMRAM,

מחשב עתיד להרכש בארץ. שימושים עיקריים של סטודנטים, לצורך לימודים, גלישה, סרטים. צריך לקחת בחשבון שזה המחשב שישמש אותי בלבד. לא יהיה לי מחשב נייח בנוסף ככה שהוא צריך להיות מספיק לשמש כמחשב ראשי. * 14-15.6" אמרתי שזה אמור לשמש מחשב ראשי אז עדיף שיהיה מסך יחסית גדול. לא יודע מה ההבדל בין מבריק למאט. * גביי רזולוציה - כמה שאפשר במסגרת התקציב * שיהיה נוח להסתובב איתו תוך כדי הלימודים מבחינת משקל * זמן סוללה יחסית ארוך אם אפשר. לא 3 שעות אלא עדיף יותר * אין צורך ביציאות מיוחדות מלבד הרגילות: רשת, HDMI וכו' לא עולה לי משהו מיוחד בראש * Bluetooth? אם אפשר למה לא, לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? נראה לי שSSD קצת יומרני בתקציב כזה למרות שהייתי רוצה אז אם לא זה אז …

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  14. היי קיבלתי T420S חדש של לנובו, ויש לי בעיה מאוד מאוד מרגיזה - כל כמה זמן המחשב כאילו לוחץ בעצמו על כל מיני כפתורים - ESC, F1, F2 וכו' או ה-BREAK וזה משגע את המחשב. בביוס לפעמים הוא עושה מלא ביפים ונתקע, ואז אחרי כמה זמן משתחרר. עידכנתי BIOS, ופרמטתי את המערכת. למישהו יש פתרון ?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  15. שלום חברים.. אחי הגדול רוצה מחשב עם מסך במינימום כסף שזה 2500 שקל אבל הבן אדם ישב במחשב שלי עם מסך דק אז גם הוא רוצה... אז המחשב בעיקר לשישמוש משרדי של עבודות אופיס ואינטנט אולי גם לסרטים,הבעייה שהוא גם עובד עם התוכנה matlab 7 אז מה שאני צריך בעיקר זה: מסך 17 דק הרד דיסק בינוני לוח לא אינטל בבקשה!!!! כרטיס מסךך זה בעייה כי מצד אחד הוא רוצה לחבר תמחשב לטלביזיה מצד שני אין תקציב איזה ראדיון או גי'פורס יספיק זיכרון לא מבין בזה.. ספק ומארז שקט ואמין.. לא צריך קישקושים ודברים כאלה..

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  16. Started by Shayke007,

התקציב של המחשב הוא 10,000 שקלים אם המסך . רמקולים 2.1 שיהיו איכותיים ויתנו ביצועים טובים המטרות שלי מהמחשב הם משחקים בעיקר כ 80% ו20% האחרים לשירים. אני יקנה את המחשב מ TMS,ככה שאם אפשר לתת לי מפרט מוכן מהם + OC נ.ב אני מעוניין שיהיו מערכות קירור כמה שיותר שיהיו שקטים ושגם הספק יהיה שקט תודה....

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  17. שלום, יש לי מחשב PC סלוני שהתחיל להחליד, משמש כרגע רק לניגון סרטים וגלישה באינטרנט. קניתי לאחרונה את הOculus Rift DK2 וכדי להפיק ממנו את המירב אני צריך PC חזק גרפית, הם ממליצים על מינימום כרטיס GTX 770, ויש לי חיבה לNVidia אז אני אלך עליו. לכן אני רוצה לשדרג את המחשב הסלוני, שיכלול את הכרטיס הנ״ל וגם יוכל לשבת בסבבה בסלון (חשוב שיהיה שקט מאד), הוא יצטרך גם שתי יציאות מסך, אחת למסך טלויזיה והשנייה לאוקולוס (פעמיים HDMI). לינק לדיון בו הומלץ הכרטיס הגרפי הנ״ל: http://www.reddit.com/r/oculus/comments/20wir9/pc_specs_requirements_for_dk2/ 1. מה התקציב המקסימאלי? אין לי מושג, כנראה באיזור ה4000(?) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Ruvka.a,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5.5k ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג ובנוסף לטובת טיפה עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אך לא צריך שיהיה שקט מוגזם 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…

19. שלום לכם חברים אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב שנע בין 3000 - 3500 המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט , תוכנות ושיתוף קבצים בעיקר) אני לא גיימר או משהו כזה אבל יהיה נחמד עם המחשב יריץ משחקים לא כבדים עד כדי כך ברמה סבירה מספיק לי דיסק קשיח של 80 ג'גה (אך אם יש דיסק עם נפח יותר גדול עם לא כזה הבדל מחיר גבוה אז סבבה) אני מעוניין בצורב די וי די במקום צורב רגיל או כונן CD אני לא צריך ציוד נלווה ולא מסך אני בונה על המחשב הזה שירוץ לי טוב כמה שנים טובות בתודה רבה אסף

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  20. Started by Arisum,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש והייתי שמח לקבל את עצתכם בעניין. המחשב מיועד לגיימינג בעיקר למשחקים פחות "כבדים" שמשתייכים לג'אנר של אסטרטגיה וMMORPG אבל אני מעוניין לא לשלול את האפשרות של משחקים כבדים בהמשך. המחשב לא צריך לכלול ציוד היקפי ומסך. אני נוטה יותר לסמוך על INTEL, ומשתמש כרגע במסך 22 אינץ' של PROVIEW,בד"כ על רזולוציה של 1280x768. אני מאמין ש4GB זיכרון כרגע מומלץ ואשמח שהמפרט יכלול זאת במידה והדבר לא פוגע באיכות של חלקים חיוניים יותר. יש לציין כי המחשב מחובר ברשת אל מחשבים האחרים(אך הוא בעצמו מתחבר ישירות אל האינטרנט בעזרת חיבור ADSL) ולכן אשמח לכרטיס רשת טוב. התקציב הוא בין 3000-4000 ש"ח עדיפות לKSP או חנות באיזור המרכז. כרגע אני משתמש ב8600GT ד"א וסובל מבעיות…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Mike_Shinoda,

שלום, חברה שלי רוצה לרכוש בימים הקרובים לפטופ בגודל 11.6 אינץ'. לאחר צמצום הגענו לשני הדגמים המדוברים: ASUS X200LA Dell Inspiron 3147 חשוב לציין שהיא ראתה את שני הדגמים. היא התלהבה משניהם. אני יודע שהמעבד באסוס חזק יותר (גם היא יודעת) מצד שני, אני מבין (תקנו אותי אם אני טועה) שהמעבד בדל קצת יותר חסכוני אני יודע שבדל יש את עניין הסיבוב 360 כמו ביוגה של לנובו (גם אותו היא שקלה וירדה ממנו, יותר התלהבה מהדל) אני יודע שבדל יש פאנל IPS, למישהו יש מושג איזה פאנל משתמשים באסוס? אני אמרתי לה שאם היא לא צריכה את הגימיק שתלך על האסוס בגלל המעבד. מצד שני אם הפאנל באסוס גרוע ובדל יש IPS אז אולי בכל זאת שווה לשקול את הדל אם ההפרש בביצועים לא כל כך גדול. בסה"כ מה שהיא עושה רוב הזמן מבחי…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by avshalomagmon,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? autocad ,lumion. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד מאוד משמש לפרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). TOPWAR -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

23. שלום לכולם, אני רוצה להעזר בכם לבניית מפרט למחשב ל 70% גרפיקה (פריהנד / פוטושופ.. תוכנות דו מימד, בעבודה על מספר תוכנות בו זמנית) ן- 30% אינטרנט ואופיס, אם אפשר עם אופציה לעריכת ווידאו בפרמייר בעתיד (לא חובה), לא לשימוש למשחקים או תלת מימד בכלל. לאחר שיטוט של מספר ימים במספר אתרים ובעיקר כאן הגעתי למפרט חלקי , אבל התחלתי להתבלבל לגמרי מעודף אינפורמציה... ועקב התקציב המוגבל אני לא בטוחה איפה עדיף לצמצם... כאמור העלות עד 4000 שח ללא ציוד הקפי. מעבד Intel Core 2 Do E6300 (S775) 1.8 GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64 bit Box 3Y warranty גוף קירור למעבד (האם אני זקוקה לאחד??) Glacialtech Igloo 5071 Light Intel LGA775 Cooler - 28dBA לוח אם נאמר לי שלוח מבוסס על ציפ של אינטל 945 אי…

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  24. Started by yasha,

אני מתעניין במחשב נייד של ASUS מדגם TP500LA. פתאום שמתי לב שבכל אתר יש לאותו דגם בדיוק נתונים שונים ברזולוציית מסך ובכל חנות טוענים שהרזולוציה היא כפי שכתוב אצלם. כמו כן, בשום חנות לא ניתן לראות אותו כך שלא ניתן לאמת שום דבר. לדוגמא (והבדלים הם בין הרבה חנויות, זו לא טעות בחנות אחת) KSP - 1366x768 http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=23985 fre.co.il - 1920x1080 http://fre.co.il/items/330077 בבאג - (שם לא מצויין הדגם המדויק) זה אפילו 8GB לעומת 4GB בחנויות אחרות. אז איך יודעים מה קונים? א. איפה ניתן לראות מחשבים ניידים (ספציפית אסוס)? יש איזשהו יבואן עם אולם תצוגה? ב. האם ייתכן שאותו דגם בדיוק יהיה אצל חנויות שונות עם נתונים שונים (בגלל אולי מספר יבואני…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. הצרכים: גלישה, משרד, צפיה בסרטים, משחקים (לא צריך הגדרות מקסימליות) החומרה שיש לי: HD SATA, צורב DVD וכרטיס מסך ATI Radeon 9800 Pro האם כדאי לי לרכוש לוח AGP ולהשתמש ב- Radeon, או שהוא כבר לא מספיק בכלל למשחקים כבר? המשחקים היחידים שאשחק הם סימולציות נהיגה עם הגה Momo Racing כיפי שיש לי. עד עכשיו שיחקתי בעיקר Colin McRae Rally. אני מצפה ל- Colin Mcrae DIRT שיצא בקיץ. האם הכרטיס שלי יריץ אותו? נאמר לי ש- DDR2 עדיף על 1. האם יש לוחות AGP DDR2? תודה רבה. אני מעריך את זה.

• 8 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.