עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש + מסך דק 17 אינץ', לגלישה באינטרנט ולאופיס עד 4000 ש"ח. אין צורך להריץ משחקים אז אין לי בעיה שתתנו לי כרטיס מסך חלש. לא משנה לי INTEL או AMD. כמה דגשים: 1) אם אפשר אז בבקשה תרכיבו לי מהחנות הזאת: http://www.lamir.co.il/computer.asp?Computer=1 2)אני צריך גם עכבר ומקלדת. 3)חשוב שהמסך יהיה דק 17 אינץ' ומשולב עם רמקולים, אם אפשר אז מתוצרת סמסונג. 4) בבקשה שיהיה זיכרון 512MB. בתודה מראש דור

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  2. היי, כאמור אני מחפש מחשב לאנימציה ועריכת וידאו בתקציב של עד 7500 ש"ח. עניתי על כל השאלות מהשאלון בפורום אז אשמח להמלצות למפרטים בהתאם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא קריטי. 7,500 ש"ח זה בסדר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8,500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר ליצירת אנימציה קלאסית ועריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הרבה עבודה באפטר אפקטס, גם פרמייר ובהמשך ישמש גם לתוכנות תלת-ממד: 3ds max, zbrush וכו'. השימוש הוא כפול, גם ללימודים וגם לפרנסה. ב) במי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by tomerezri,

שלום, אחי רוצה לקנות מחשב והרכבתי לו מפרט, תגידו לי בבקשה מה דעתכם עליו: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 (S775) - 2.4GHz 1066MHz 8MB Shared Cache (G0) 1450 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3 Intel Socket 775 ATX Motherboard 670 זיכרון פנימי Kingston DDR2 - 800Mhz 2x1024GB Dual Channel CL5 400 דיסק קשיח 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital 420 צורב DVD Samsung GSH-H55L x20 200 כרטיס מסך PCX - GeForce 8800 GT 512MB 256bit 1450 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשת Onboard - מובנה על לוח האם 0 מארז NZXT APOLLO Steel Midtower BLACK+ 2x 120mm Fan - NO PSU 390 מסך 22" Samsung 226BW 1800 ספק כוח Corsair 450W DUAL RAIL 450VX 470 …

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  4. Started by crik,

היי, מה דעתכם על המפרט הבא למשחקים כמו לדוגמא BF4. [TABLE] [TR] [TD]קטגוריות[/TD] [TD]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1027[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪124[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by neshro,

אהלן, אני זקוק מחשב לעבודה עם אינטרנט ואופיס ואולי קצת גרפיקה קלה מאוד (סרטים וכדומה)... מה דעתכם על המפרט הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=414&CatCode אני יודע שאנשים לא אוהבים את אייבורי, אבל פשוט לא מצאתי הצעה משתלמת יותר. תודה

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  6. תקציב מקס' - 5000 לא חובה לנצל הכל אבל לא לעבור. שימוש - תכנות בVS ואקליפס, משחקים לא כבדים ( CS:GO וכד' ) וצפייה בסרטים FHD בלוריי מלא ( 10-15G לסרט ) לא כבד מדי אבל אשמח לכ. מסך טוב כדי שלא אתקע בעתיד אם אצטרך קצת יותר. רעש - שלא יהיה טרקטור אבל לא משהו מיוחד. ללא תוכנות גר בראשל"צ ורצוי שיהיה משהו פה הקנייה מתוכננת בקרוב. לא עומד לשדרג בעתיד. בעניין רכיבים ספציפיים: מסך - מעוניין ב23-24 ( עדיפות 24 ) של IPS/PLS אבל לא עם זמן תגובה בשמים. בנוסף יש לי טלויזיה שדורשת HDMI, אז שימו לב לחיבורים בכרטיס המסך. דיסק קשיח - 4 או 3 טרה. יעבוד 24/7 ויהיה בשימוש במשך כל הזמן ( שיתוף קבצים וכד' ). ללכת על דיסקים שמתאימים לNAS או RED PRO. בנוסף לדיסק - SSD של 250G. ממש לא קטנוני ע…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by UrKiller,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אפשר בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך אני צריך שבתקציב יהיה גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא ישחוקו משחקים כבדים מדי, TF2 , GW2 ועוד.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  8. האם המחיר שווה את המפרט ? האם כדאי לשנות/לשדרג בהתאם לשדרוגים המוצעים ?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  9. האם המחיר שווה את המפרט ? האם כדאי לשנות/לשדרג בהתאם לשדרוגים המוצעים ?

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  10. Started by manz11,

תודה .

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by Jules Winnfield,

אהלן, אני צריך מחשב למשחקים ולשימושים בייתים כללים + מסך. לגבי המסך אני סגור והוא יהייה הדל החדש 2209 בעל הפאנל E-IPS מה שמשאיר אותי עם 2300 ואם צריך אז שתהייה חריגה קלה. קונה המחשב מחדרה והחנות היחידה שאני מכיר בסביבה היא pandas.co.il תודה.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) בעיקר תכנות (eclipse, android, linux וכו') ושימוש ב-VMים. מעט משחקים "קלים" (FIFA 15). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות שהזכרתי למעלה בעיקר. שימוש כבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במסך 24 אינץ', מקלדת ועכבר. (אין צורך ברמקולים) אין העדפה מיוחדת. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בכונן SSD. 5. עד כמה…

• 26 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. אם יש משהו במפרט שלא בסדר תקנו אותי בבקשה אני מסתמך על המבצע של KSP שאם מוצאים את החלקים שיש להם במלאי של חנות אחרת במחיר זול יותר אז יש על ההפרש של המחירים עוד 50% הנחה! חנויות www.ksp.co.il www.digma.co.il מעבד: 3200+ AMD venice מחיר בדיגמה : 1066 מחיר ב קי אס פי: 1255 מחיר סופי לאחר מבצע: 972 ש"ח לוח אם:K8NXP-SLI (s939) NF4 מ קי אס פי 1005 ש"ח כרטיס מסך: gigabyte ge-force 6800GT מחיר בדיגמה: 2372 ש"ח דיסק קשיח: Western Digital 160 gb 7200 SATA II מדיגמה : 597 ש"ח זיכרון: 1024 MB A-data 500 mhz viesta ב קי אס פי 1042 ש"ח (512x2) כונן: צורב ASUS 52x32x52 167 ש"ח מארז: SuperTalent CA-836BK "ARMOR" DELUX BLACK CPU 480W 120mm FAN + LCD בדיגמה 418 ש"ח רמקולים: Spe…

• 78 תגובות
    • 9.5k צפיות
  14. Started by l0ki,

אהלן, אשמח להמלצות למחשב לגיימינג 4K וגם למסך מתאים. מבחינתי חשוב שיהיו שני עוגנים: 1. מסך 4K שתומך בטכנולוגיית Gsync (חשבתי על asus rog swift pg279q). אפשר מבחינתי גם לפצל את הקניה של המחשב והמסך לשתי חנויות שונות. 2. כרטיס מסך מתאים למשחקיות 4K בפריים רייט מעל ל - 30 (ככל הנראה GTX 1080). 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות ה12 פלוס מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר בפחות אז בוודאי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. שלום חברים אני רוצה לקנות מחשב חדש +מסך בשביל משחקים והמקסימום שביכולתי להוציא הוא 5 וחצי אלף אשמח לתגובות.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  16. Started by tal147,

אני רוצה לרכוש מחשב +מסך התקציב הוא 3000-4000 המפרט שהיה מסך 20 אינטש -22 משהו סביר מעבד טוב 4 ליבות אם אפשר אינטל לא חובה אבלשהיה מתקדם לוח אם מתאים למעבד דיסק קשיח 500 G כרטיס מסך משהו סביר זיכרון 2G כרטיס קול 7 -8[br]פורסם בתאריך: 30.09.2010 בשעה 20:26:46 ממוחמה אתה יכול לעזור[br]פורסם בתאריך: 30.09.2010 בשעה 20:28:38אתה יכול לעזור או שתגיב[br]פורסם בתאריך: 30.09.2010 בשעה 20:33:21אתה יכול לעזור אני ענה על כל מה שצריך כרטיס רשת אני אשתמש במחשב בצרכים הבאים סקייף קצת משקים פייסבוק גלישה באינטרנט

• 65 תגובות
    • 6.2k צפיות
  17. AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪387 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1214 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪459 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1051 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪231 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Cooler Master Elite 310 Gray, יחידות 1 ₪164 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1813 SeaSonic SS-350ET 350Watt, יחידות 1 ₪181 http://www.…

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  18. Started by talnisim,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד קטן לעבודה משרדית. אופיס ואינטרנט. הוא צריך להיות בעל מסך בגודל 10 אינץ. והוא צריך להיות מעוצב. לאחרונה ניתקלתי ב LGX120, האם למישהו יש משהו יותר טוב להמליץ שעונה על הדרישות? טל

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  19. Started by gizzz,

האם יש חיה כזו

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  20. שלום לכולם. אני בדרך כלל רק קורא אבל לא מצאתי תשובה על השאלה הזאת אז הנה: הם יש מחשב נייד וקטן, עם מסך 12" פחות או יותר, עם כרטיס מסך של ATI או nVidia? היחידים שמצאתי הם: DELL XPS 1210 ACER Ferrari לצערי הם טיפ-טיפה יקרים :-[ האם יש פתרון זול יותר או רק ללכת על הקטגוריה הבאה (14")? תודה לכולם!

21. Started by fly by wire,

קבלתי המלצה/הצעה למחשב 13.3 מישהו מכיר/התנסה במפרט הנ"ל http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=20018&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  22. Started by zahiz007,

שלום, כרגע אני משתמש ב X61 אבל לאט לאט הוא מתחיל לעלות לאט, לקרטע מעט בקיצור הגיע הזמן למחשב חדש. אני מאוד מאוד מרוצה מה X61. האיכות ניכרת בכל דבר. מה האפשרויות שלי במגבלות התקציב למחשב 13.3? שימושים: תכנות (visual studio, Eclispse) ודומיהם. משחקים (לא ה TOPEND). חשוב שיהיה שקט, חזק ובעל זמן סוללה סביר (3 שעות +). תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Tov_Tov,

שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לאמא של חברה שלי, המחשב יהיה באופן קבוע בתיק שלה ולכן הדגש צריך להיות על ניידות, עד 1.5 KG. *תקציב? 2500 ש"ח, אם אפשר אז עדיף פחות. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות(אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למסך 13.3 * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 ספק אם אפשרי , אבל בכללי מסך איכותי ככל שניתן עם זוויות צפיה סבירות לסרטים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך ככל שניתן ברמת התקציב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA, HDMI, ETHERNET * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500GB * כונן אופטי? לא חובה -…

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by maor89,

* מטרות המחשב - לימודים, סרטים ומעט משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשוב שלא יהיה מעל 14 ורצוי מאט אך לא חובה. * משקל רצוי? לא חשוב כלכך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן אך ניתן להתפשר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI VGA * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 ואם יש אפשרות לקצת SSD זה טוב. * כונן אופטי? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אסוס אבל פתוח לאחרים. קשה לי למצוא מחשבים בגדלים שציינתי שעונים לדרישות שלי (יש הרבה 15.6). גם כרטיס מסך שהוא קצת יותר טוב ממובנה. שני מחשבים שנראים לי מתאימים מבחינת מפרט (ומחיר) חוץ מגודל המסך: asus x550vc-xx…

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  25. Started by ARI 0,

הי, אני עומד לפני רכישת מחשב נייד בעלות של כ-5K ש"ח, בין היתר חשוב לי שהמחשב יהיה באמת נייד, כמה שפחות מסורבל, בעיקר מבחינת הגודל, מה גם שהוא אמור לשמש גם כטאבלט, ואני מסתפק בין 13.3" שהוא ודאי מתאים לי (עד היום היה לי ELITBOOK בגודל 12.6"), רק שיש בו פחות היצע ומחירים יקרים יותר, או שאין באמת הבדל ומסך 14" אינץ יראה וירגיש אותו דבר? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.