ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
1. התקציב שלי הוא 3000 ש"ח אפשר לחרוג בעוד 500 ש"ח 2. השימוש של המחשב הוא בעיקר לצורכי גיימיניג אני משער שכבד (אני לא חזק במונחים הללו) א.המסך הוא 19 אינץ' של LG (אני לא יודע מה הרזולוציה הטבעית שלו אך אני משתמש ברזולוציה של 1280X1024) ב.המפרט מיועד למשחקים הכבדים ביותר שיוצאים לשוק אין תחום ספציפי ג.הגדרות גרפיות שהמפרט מיועד הן גבוהות 3. אין צורך בציוד היקפי כפי שניתן להבין מן הכותרת מדובר בשידרוג 4. כן, אין צורך בHD ,מארז,ספק,CD ROOM וציוד היקפי כמובן 5. א. ספק של 450W של חברת thermaltake דגם tr2 rx-450pp ב. מארז http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402_2249&products_id=12195 ג. HD 320G של Western Digital 6. השקט לא ממש קריטי אבל עדיף שיהי…
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני מתקין הרבה מכונות וירטואליות על המחשב,ועליהם שרתים ESX-ים ו datastore (סימולטור) לתרגול. שמתי לב שהמחשב לא סוחב, כרגע יש לי 12GB שמחולקים 2x2 ו 4x2, ביחד יוצא 12GB. כיון שיש לי רק 4 חיבורים ,אני רוצה להוציא את ה 2x2 ולהוסיף 8x2 במקום כך שיהיה לי 24gb. עכשיו הבנתי שהלוח אם שלי לא תומך ביותר מ 16GB זיכרון ולכן אני נאלץ להחליף את הלוח אם, המעבד, והזיכרון. בקשר לתקציב, אני רוצה חומרה שנותנת את המקסימום תמורה (ביצועים) למחיר שאני משלם, כלומר שהמחיר מתחיל לעלות בלי פרופורציה מרמה של חומרה מסוימת זה בדיוק החומרה שאני לא רוצה לשלם עליה.אך חשוב לי שאני ארגיש בהבדל גדול לעומת המעבד שיש לי כרגע עם האוברקלוק שעשיתי לו (פרטים למטה) . אפשר לקחת בחשבון גם אוברקלוק לביצועים במעבד החד…
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
(מצטער שהעתקתי את מבנה ההודעה מפורום אחר) יש לי כבר כרטיס מסך HD6850 toxic. היום הלכתי ל- rsm אבל הם היו סגורים אז אני רוצה שתעברו על המפרט לבדוק שהוא בסדר. בנוסף ארצה לדעת מה עדיף ה- v3 thermaltake או כל המארזים האלו של ה- nzxt שעכשיו במבצע כמו ה- NZXT Apollo Black (ואז אני אוסיף שני מאווררים וזה יצא אותו מחיר) או שיש גם את ה -RaidMax Eclipse Black 4x120mm Windows שגם נראה טוב. מה עדיף מבין כולם???? והאם המאווררים שבאים עם ה- v3 שקטים?? ומה יותר טוב ה- ripjaws הללו או זכרונות ה- gskill הרגילים באותה מהירות (תראו באתר rsm הם עולים שקל יותר אבל אין עליהם את צלע הקירור) או שעדיף Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz ) בנוסף איזה צורב עדיף זה של lg או של ה- samsung (הבדל של…
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
Intel Core I7 2600K Box P8P67-M PT-D3G8-13 x2 Vertex 2 60GB+WD 1TB Cougar RS 400 80PLUS Logitech MK320 האם לדעתכם הCOUGAR יחזיק כ.מסך מסדרת HD5XXX? על זה יש לי הצעת מחיר 4445 ש"ח (כולל קירור למעבד, ומארז שעדיין לא בחרתי בסך 550ש"ח ביחד(כלול ב4445)) אם יש לכם המלצה לקירור למעבד לOC ומארז שקט אנא המליצו מה אתם אומרים? תודה
-
- 10 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד כזה http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22919837 אני רוצה לפרמט ולהתקין מחדש xp sp3 האם יש אפשרות להתקין מ DOK 16 GB של SANDISK? האם המחשב הזה יכול בכלל לעשות BOOT מ DOK? העתקתי את כל קבצי ההתקנה לDOK ובהפעלה מחדש המחשב פשוט נתקע!!
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
תוכלו להמליץ לי על שדרוג: לוח אם + מעבד זכרון ומארז המחשב מיועד למשחקים. תקציב של 1500ש"ח ( אני מוכן לחרוג ב-100עד 200 ש"ח רק אם באמת יש הצדקה) חלקים שנשארים: GIGABYTE RADEON 8500LE WD ATA100 30GB וכל שאר הנלווים כרגע אני עומד על הרעיון הבא: AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU 0.13 micron - Thoroughbred Core DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory 400 Mhz Gigabyte GA-7VT600 VIA KT600 Motherboard (DDR400+, AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, USB 2.0 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case סהכ 1400 ש"ח רציתי לדעת גם למה כולם ממליצים על ה-NF7 של ABIT מה יש בו שאין בלוח שרשמתי? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום זקוקה להצעה למפרט למחשב שעיסוקו העיקרי תוכנות שרטוט ותלת מימד(ארכיקאד, רויט,) הדמיה וגרפיקה (3DMAX, פוטושופ), כולל גם שימוש משרדי הורדות מהרשת הכנת מצגות וסרטונים די מורכבים (אבל לא בתוכנות עריכה מקצועיות, מה שיש בווינדוס ובאופיס...) וקצת צפייה בסרטים. כבר יש ברשותי את הציוד ההיקפי, כולל מסך רחב של סמסונג 206BW חדש שהמפרט צריך להתאים לו. נדרש כרטיס רשת הארד דיסק לפחות 500 ג'יגה בסה"כ צורב DVD לפחות 6 חיבורי USB התקציב, עד 4000 קיבלתי מפרט של מחשב שלא מותאם לצרכים שלי בדיוק - אשמח לקבל גם תגובות מה כדאי להחליף במפרט זה כדי שיתאים לי: מחשבBIRO PC INTEL CORE 2 DUO PROCESSOR מארז מידי טאוור ATX הכולל 2 מאווררים נוספים (ZALMAN?)8 ס"מ + 12 ס"מ ספק כח 600W הכולל מאו…
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח, ללא חרגיה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גרפיקה והדמיות - שימוש בתוכנות 3Dmax , V-ray, מנוע רנדור קורונה. בנוסף המחשב ישמש נער בתיכון ללימודי מדעי המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשובה. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם …
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חדש, אחרי שהנוכחי שבק חיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל כמה שצריך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-700. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב, רואה מדיה ב-hd, מפתח, מעצב בפוטושופ, ומריץ כשתי מכונות וירטואליות בו זמנית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio, Photoshop, VMware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב למשחקים בסכום של עד 3500 שקל בלי חריגות. המחשב צריך לכלול מארז וכל החומרה שבו וזהו(בלי כוננים אופטיים ובלי ציוד היקפי). המסך שיש ברשותו מגיע לרזולוצייה של 1280X1024.(כן אני יודע שזה קצת,אבלי אולי עוד שנה הוא יחליף למסך FHD) חשבתי על משהו כזה(ראו תמונה שהעלתי). ישנם עוד 320 שקל לנצל בלשפר את המעבד והלוח אם,אך לא ראיתי בכך צורך אמיתי ולכן חשבתי אולי להוריד את הקירור למעבד ולקחת BOX ובנוסף לרדת בדיסק קשיח ל 500 ג'יגה וע"י כך יהיה אפשר לקחת 5850 ולנצל את כל התקציב. ההתלבטות שלי היא שה 5850 יהיה אובר קיל לרזולוצייה הזאת וגם המעבד יהווה צוואר בקבוק רציני,מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
בעת הדלק המחשב, והניסיון להתקנה של ווינדוס XP אני נטקל בבעיה, המחשב איננו מעביר אותי להתקנה, אלא הוא מתחיל בתהליך טעינת הדריברים ומנסה להפעיל את הווינדוס, ואז הוא מגיע לדף כחול שבו רשום A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. if this isnt the first time youve seen this stop error screen. restart your computer. ועוד הוראות למחוק את הוירוסים ובסוף Technical information: *** Stop 0x0000007B (0xF78D2524, 0xc00000034, 0x0000000, 0x0000000) המחשב ריק, מחקתי כל זכר למידע שהיה עליו דרך הBIOS, בתקווה שהבעיה תסתדר אך זה לא שינה דבר.
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
חברה אני רוצה לקנות בקרוב מחשב למשחקים שיחול להיכנס למארז sff בתקציב של 2800 שקל
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אהלן חברים, אשמח לשמוע מה אתם חושבים על המפרט הבא שהמליצו לי, בהתאם לצרכים שלי: הצרכים שלי מעבר לשמוש רגיל הם פוטושופ סקצ'אפ ועוד... רוצה להתפנק על מחשב רציני. חשוב שהמחשב יהיה של דל. אין צורך במסך. לוח : GA-EX58-UD3R מעבד : 920 Quad Core i7 (D0) זיכרון : קורסאייר דומינייטור 6 גיגה (2כפול 3) מאוורר למעבד מארז גיגהבייט אורורה 570 דיסק קשיח 1טרה קאוויאר בלאק ספק כוח - Thoughpower Qfan 650W כונן אופטי דיוידי צורב - פיוניר כרטיס מסך : ATI RADEON 4890 1GB GDDR5 Retail HDMI סה"כ הצעת מחיר שקיבלתי : 7320 כולל מע"מ מה אתם אומרים? עדן
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
זה המפרט שעזרו לי ליצור פה http://www.tms.co.il/preview/spec/rc2x5p3g הגעתי לחנות מחשבים והמוכר הציע לי להחליף כרטיס מסך ומארז כרטיס מסך הקיים שרשום במפרט^ לכרטיס מסך gt630 2Gb gigabyte והמארז שרשום במפרט למארז עם 520 כוח המחיר נשאר אותו דבר .. מה אומרים שווה ? מה דעתכם? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
אני מעונין לבנות HTPC מבוסס המעבד החדש של אינטל i5 ופורם-פקטור של MicroXT. רכיבים שכבר יש לי: המעבד דיסק קשיח פנימי 3.5" של 1TB. 1. רכיבים שאני צריך לקנות וזקוק להמלצתכם: 2. מארז (וספק) - חשוב שיהיה קטן ונחבא אל הכלים. מארזים שמצאו חן בעיני: Antec Minuet II, או Thermaltake SD200 3. זיכרונות (2-4 GB) 4. לוח אם - כאמור בגודל MicroXT 5. כונן אופטי - Read only מספיק. 6. שלט שיעבוד עם xbmc מותקן על windows 7. סה"כ תקציב לרכיבים החסרים - כ -1500 ש"ח תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי תקציב של כ-2500 ש"ח למחשב חדש על מנת להגדיל את התקציב ואת איכות המחשב אני קונה חלק מהרכיבים יד שניה אך את הרוב חדש חשבתי למכור את שלי ומקסימום להיות מספר ימים ללא מחשב אז כמה אני יכול לקבל על המפרט שלי? PCU - P4 2.0 Ghz MoBi - P4B266 DDR - Corsair value 512Mb DDR400 HD - 40 Gb CD - Toshiba DVD X16 עם מארז וספק
-
- 10 תגובות
- 884 צפיות
-
-
משחקים כמו sims וכאלה.. אם מישו יגיד לי איזה מפרט לקנות אני יודה לו מאוד.. אני לא מבין כלום!
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
חבר החליט לבקש עזרה בבניית מחשב, לכן רציתי לבקש את עזרתכם בנוגע לבניית המפרט עבורו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מותר חריגה של עד גג 300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ותכנות בעיקר. הוא שואף בעתיד גם לתכנת ב3D אז גם זה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק מודרני כיום. -מהי הרזולוציה הטבעית (…
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם לפני כחצי שנה קניתי מחשב נייח בעזרתכם ואני מבסוט מאוד, חברה שלי מחפשת מחשב נייד בכ-4500ש"ח ואין לי מושג אפילו מאיפה להתחיל כדי לעזור לה למצוא, אני פשוט לא מבין בזה כלום. אשמח לעזרתכם להצעות. 1. תקציב משוער - 4500 (אם יש צורך משמעותי בעיינכם אפשר גם לעלות) 2. מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, משחקים - לא כבדים ברמת SIMS , סרטים HD, פיתוח (Visual studio לדוגמה) וכ'ו... 3. גודל המסך - 14 - 15 אינצ' 4. רזולוציית מסך - לא עקרוני 5. דרישות מיוחדות לאמצעי קלט - אין 6. משקל רצוי - עדיף שיהיה כמה שיותר קל כמובן, אך אם זה בא על חשבון איכות אז עדיף איכות. 7. לא נדרש זמן סוללה ארוך 8. יש צורך בחיבור HDMI 9. bluetooth לא מעניין 10. גודל דיסק קשיח - בערך חצי טרה, אם אפש…
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, מחפש עזרה בבחירת מחשב נייד עבור ידידה, לשימוש בלימודי תואר 3 בהנדסת סביבה. עיקר העבודה הוא ניתוח כמויות גדולות של מידע כולל כתיבת יישומי אופטימיזציה, למידת מכונה, עיבוד אותות ויישומים מורכבים נוספים באמצעות MATLAB (ואולי גם R, אקסל וכו׳). נדרש מסך 15 אינץ׳, זמן סוללה טוב ואמינות לאורך זמן. נפח דיסק קשיח לפחות 1 טרה. התקציב כ- 10K לרכישה בארץ בלבד (נרכש מתקציב מוסדי), אפשר לחרוג עד 12 אם כדאי. עדיפות למחשבים מבית לנובו או Dell (מנסיון עבר), אלא אם יש המלצה חיובית מאוד על משהו אחר. ההמלצה הראשונה שלי הייתה למק פרו (כמו שקניתי בזמנו לאותו הצורך ועשה את העבודה נהדר) אבל היא חובבת וינדוס (האם כדאי לקנות מק פרו ולעבוד עם וינדוס פשוט, דרך Boo…
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
קודם כל הנה מה שאני מחפש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אהלן אנשים, מפרט של מחשב שהזמנתי מ-TMS אשמח לחוות דעת מכם. ויש לי שאלה קטנה, לגבי הכרטיס מסך הוא מספיק חזק למשחקים כמו BF4 - COD GHOSTS - NFSW RIVALS ובכללי הוא נחשב כרטיס מסך חזק? ושאלה אחרונה אני לחוץ לגבי הספק הוא יחזיק את המערכת בצורה טובה + מרווח ביטחון? מקווה שתענו על הכל,תודה לעוזרים. *אנשים שמבינים מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪911 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪126 לוח אם: Gigabyte GA-H87M-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪492 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Silverstone Strider 500W כמות: 1 - מחיר: ₪475 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 -…
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה לי, העיקר שתתקבל המפלצת הכי מטורפת. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן, אולי ב-1000 ש"ח, לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, טיפה סרטים ואינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD MW3, FIFA 12, כל הכבדים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מחשב ואני מיטלבת בין שלושת מפרטים אלה: מפרט א' מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3700+ (S-939) SAN DIEGO 1490 1 1490 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II 470 1 470 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 1Gb 400MHz V-DATA CL3 530 1 530 כרטיסי מסך? GIL Price Units Total Forsa 7800GT 256MB 2xDVI, VIVO 1790 1 1790 דיסקים קשיחים? Samsung Price Units Total 160GB 7200RPM 8MB SATA II 490 1 490 צורבים? DVD Recorders Price Units Total LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) 240 1 240 מארזים? Price Units Total Thermaltake Suprano VB1000BWS/SWS 460 1 460 מארזים? Power Supply Price Units Total HEC 425W (True…
-
- 10 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום וברכה מעוניין לשדרג את המעבד,לוח,זכרון,קירור למטרת גיימינג למשחק Call of Duty Warzone חשבתי על המפרט הבא ב 4700 https://rotter.name/User_files/nor/60c5d6da2e69e72d.jpg אשמח לשמוע את דעתכם והאם יש משהו יותר משתלם לחלקים האלה בתקציב הנ"ל
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-