ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב בתקציב של 3000 ש"ח עבור משחקים כבדים.. צריך להביא בחשבון שיש לי מסך Samsung LCD 206BW, מסך רחב ע20 אינצ'... בכל מקרה, אני לא מחפש ציוד היקפי למעט המחשב עצמו... גם אין צורך בספק חדש... בנוגע ל-OC, אני לא מחשב מתאים לאוברקלוק, ככה שקירור סביר יספיק פה...וגם לא איכפת לי מרעש שהמחשב יפיק.
-
- 14 תגובות
- 911 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אפשר מעט לחרוג אם לא מספיק ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (CSGO ובסגנון) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד לא מיועד לתוכנות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1920x1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שא…
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
שם המוצר מחשב נייד Lenovo Legion Y520 80WK00BDIV תמונה מק"ט: 1756566 אחריות: שנה -לנייד זה שירות VIP איסוף והחזרה מאתר הלקוח תמיכה טלפונית: שירות HELP DESK החזר כספי: עד 14 יום מהקניה יצרן: LENOVO מעבד: Intel Core i7-7700HQ 2.8Ghz זיכרון: 16GB DDR4 2133Mhz דיסק קשיח: 128GB SSD + 1000GB 5400RPM צורב DVD RW: ללא כונן, ניתן להוסיף חיצוני מסך: 15.6 LED רזולוציה: 1920x1080…
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום חברים, כבר כמעט בניתי מפרט למחשב שלי, אבל אז גיליתי את הפורום והוא די שינה לי כמה תפיסות. אז אני פשוט אבקש המלצה של מומחים: השימושים של המחשב: עריכת תמונות (פוטושופ וכו'), עריכת וידאיו (פרימייר וכו'), ו-HTPC. אין לי ממש זמן למחשקים, אבל יהיה נחמד אם הוא יוכל להריץ משחקים סבירים (בקיצור, לא צריך את ה-8800). המחשב ימוקם בסלון, ולכן חשוב ביותר שיהיה שקט מאוד ואסטטי (צריך לעבור את ה-WAF - Wife Acceptance Factor ;D). המחשב יריץ Vista Ultimate. אין לי שום כוונה לעשות OC. להלן המחשבות שלי: - מארז - די נסגרתי על ה-Antec Sonata III, אבל אני חושב אולי לשדרג ל-P182 עם איזה ספק חמוד, וקיט השקטה, למרות שהוא קצת גדול לטעמי. - לוח אם - כמעט הזמנתי את ה-Asus Maximus Х38, אבל נראה שז…
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה מחשב ניד שמתפקד כמחשב שולחני עד היום היה לי מחשב ניח שאת היציאת קול שלו חיברתי כבל אופטי ועכשיו אין לי יציאה אופטית אז רציתי לדעת איזה חיבור הכי כדאי ולגבי החיבורים שיש לי זה חיבור אנלוגי וחיבור hdmi כולל העברת אודיו ורציתי לדעת איך אפשר לחבר יצאה הכי אכותית שאפשר
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מפרט למחשב בעלות של 3000 ש"ח פחות או יותר כולל מסך. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, יישומי אופיס ומשחקים לילדים קטנים כמו מקלדת קומפי. יש הצעות או המלצות? :s05: תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם על איזה תיק ומעטפה אתם ממליצים ? כי ראיתי שבמידה של המחשב שלי אין ממש מידות שמתאימות.... כי תכלס ראיתי שכול התיקים והמעטפות הם של 15.4 השאלה אם תיק וגם מעטפה יכנסו למידה שלי 15.6שם בלי בעיה?
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שמעו אני מחפש מפרט למחשב בסביבות ה3000 ש''ח המפרט לא צריך לכלול : מסך כרטיס זיכרון וכל הציוד ההיקפי ____________ אם אפשר מחנות באזור המרכז תודה :]
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לבנות מחשב שאותו הוא יקנה בארה"ב (מארז יירכש בארץ). יש לו כרטיס מסך Viper Ati Radeon Hd 5870 ויש לו ssd 250gb של אינטל , סדרה 510 יש לו גם צורב בלו ריי סביב זה הוא רוצה לבנות מחשב,לא כולל ציוד היקפי. הדברים שהוא צריך ויתאימו לרכיבים שלו : לוח אם, זכרונות, מעבד, ספק כוח - אלו בארה"ב בארץ - מארז תקציב כולל : 1700 דולר להכל יחד. ועכשיו אנסה כמה שיותר לענות על השאלון לפי חוקי המפרטים(התשובות באדום) : 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך אבל אפשר לנצל הכל במידת הצורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? …
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מפרט למשחקים כבדים , גרפיקה טובה. תוכנות ומשחקים בעלי דרישות גבוהות במיוחד. רק הייתי רוצה לשמוע אם הוא מאוזן ,ואם אם אם הוא יתאים ל OC שאולי יהיה סיכוי שאני אחשוב על זה בעתיד (אבל לא דחוף). שנתחיל מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box לוח אם: INTEL LEMONT DP965LTCK CONROE READY זכרונות: KINGSTON 512MB DDR2 667MHz X2 דיסק קשיח: WD 160GB 16MB SATA2 7200 RPM - כ.מסך :SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מארז : sunbeam TRANSFORMER black צורב DVD: LG DVDRW GSA-H10N DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK סה"כ משהו כמו 5600- 5700 ש"ח מה אומרים החבר'ה?
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד וחשבתי על המחשב הנ"ל. למחשב זה מעבד T5870, זכרון 2GB DDR2 667, דיסק קשיח 250GB וכרטיס מסך אינטל 4500. הוא כולל HDMI. אני עובד באופיס דיפו ויש עליו עכשיו מבצע ללא מע"מ, כך שהוא יוצא ב3003 במקום 3499, כשהמחיר הכי זול בזאפ הוא 3200. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739230 אחרי הנחת עובד 5%, הוא יצא לי ב2850~. הלבטים היחידים שיש לי הם שאין בו כרטיס מסך נורמלי בסיסי. אני לא מחפש נייד למשחקים, אבל הייתי שמח אם היה מריץ פיפ"א/פרו בהגדרות בינוניות-נמוכות. בכל מקרה, מה דעתכם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
הכרתי מישהו דרך חבר שלי שמעונין למכור את המחשב שלו, הנה המפרט- AMD Athlon 64 FX-55 San Diego 2.6GHz 1MB L2 Cache Socket 939 Zalman CNPS7700-Al/Cu 120mm Fan+ Heatsink DFI Lanparty nF4 Socket 939 nForce4 SLI ATX Zalman NB47J Aluminum Heatsinks G.SKILL HZ 2x1GB DDR 500 Vantec Iceberg DDR-A1C Heatsinks BFG Technologies Geforce 7800 GTX OC 512MB 256bit PCI-E GDDR3 VIVO Arctic Cooling Accelero X1 Fan + Heatsink OCZ PowerStream ATX/BTX EPS12V 520W SLI Certified Antec Performance P180 Silver ATX Mid-Tower בהתחלה הוא רצה 3,500 ואז אמרתי לו שאפשר להשיג E63 במחיר הזה אז הוא ירד קצת, והמקסימום שהצלחתי להוריד אותו אליו זה 2,800. המחשב עובד מצוין, ממש שקט וקריר, ראיתי במו…
-
- 14 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
כרגע הציעו לו 2 מפרטים. אני צריך את חוות הדעת שלכם והמלצות לשיפור אם יש. תזכרו, התקציב הוא 4K ובלי חריגות. כי גם זה יחסית לחוץ לו... מפרט ראשון (שאני חושב שעדיף): Enermax Chakra ECA3052 Silver NO PSU Intel Core 2 Duo E8400 Box Sparkle nVidia GeForce 9600GT 512MB PCIe OCZ DDR2 2048 (1024MB*2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Platinum Western Digital WD2500AAKS 250GB Asus P5K Thermaltake TR2 550W סה"כ - 3751 ש"ח. מפרט שני: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX Gigabyte GA-P31-DS3L Compucase HEC 6C28 Silver/Black NO PSU Thermaltake 450W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 WD 160GB SATA II AAJS Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל …
-
- 14 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר שחסכתי ממיטב כספי אני רוצה לבנות מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את ה6K בצורה היעילה ביותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת בעיקר, מפעם לפעם גם משחקים חדשים עם דרישות גבוההות אבל המיקוד הוא בעיקר על משחקי רשת ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WoW, LoL, Wildstar, Dark Souls 2, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום. המחשב לצורכי עבודה יומיומית (שיעורי בית וכו') וקצת משחקים. קנייה מאייבורי או ksp (מאיפה עדיף?) תקציב כמו שכתבתי- עד 3300. כולל מסך 17" דק, מקלדת ועכבר. אשמח להצעות- התכנון הוא לקנות את המחשב כבר ביום א'. נ.ב. עיינתי במדור "מפרטים מומלצים"- לא מצאתי שם את מבוקשי... (המחשב ב-3500 לעבודה משרדית נראה חלש ממש...)
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני טס לניו יורק ואני מתכנן לקנות מחשב נייד. התקציב גמיש, הייתי שמח להוציא 3000 מכיוון שהשימוש שלי במחשב הוא משרדי, אבל אם יש צורך אמיתי להשקיע יותר אני יכול, כמובן עד 6000. העדפות: *משקל קל ומסך קטן (אבל לא מידי) חשובים לי יותר ממסך גדול, אני צריך לקחת אותו למקומות. * 120 gb מינימום דיסק קשיח. * wifi מובנה (wimax אני לא באמת צריך.. אם יש אז אדרבה). * מספיק זיכרון ram ומעבד מספיק חזק שהמחשב יחזיק מעמד זמן. * מסך כמה שיותר חד ויפה. מה אתם ממליצים? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 911 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל עד תום במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - המשימה העיקרית היא חזרה לשחק משחקים , אז צריך שיהיה טוב להריץ משחקים בצורה גבוהה כדי שההנאה שנעלמה לי לפני הצבא תחזור. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: צשחקים כגון מאפיה, GTA , MOH ובעצם כל משחק כבד וטוב. * לגבוהות -- רזולוציה שיא של המסך שלי 23 אינץ -1080*1920 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אולי רמקולים אם התקציב מאפשר אבל לא קריטי 4. צריך צורב וכונן דיסקטים. 5. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6-5 אין בעיה שיהיה רעש אבל הוא…
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכם,מחר אני מזמין את המחשב אני מתלבט בין שני מארזים מה אתם אומרים http://1toppc.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Product_Code=Scorpio-868S או http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/chenbro.html אני מחפש נוחות, להכניס דברים,קירור, ושיראה טוב יותר מאוחר התתלבטות שלי לגבי כרטיס מסך מחכה לתשובה תודה
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצות למחשב שיהיה מחובר באופן קבוע לטלוויזיה. תקציב - 2,000 ש"ח דרישות - HTPC עם כרטיס גרפי התומך ב4k60Hz יציאת HDMI 2.0b (לצורך תמיכה בHDR). כונן קשיח מהיר בסביבות ה250GB. אין צורך שיגיע עם וינדוס (ארוץ עם לינוקס כנראה) ואני די אדיש לגודל הפיסי של המארז, אבל חשוב שיהיה שוכב. מקווה שהפרמטרים האלה יאפשרו השקעה גדולה יותר בSPECS. אני לא מבין במערכות קירור שונות אבל שקט יהיה בונוס. הסתכלתי על NUCים למיניהם אבל יכול להיות שאני משלם שם גם על הגודל שכאמור אני אדיש אליו. קניה מחו"ל היא אפשרות אם אפשר לקנות משהו שווה יותר באותו תקציב. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוו"ד לגבי המפרט ובמיוחד לגבי העובדה שה- ssd רק 24gb. המחשב מיועד לשימוש בייתי + סטודנטיאלי (ניידות חשובה ביותר), ללא עריכות מקצועיות למיניהן (בעתיד אולי פוטושופ ברמה החובבנית בלבד). אמינות מוצר חשובה בהחלט, המטרה היא לקנות מחשב שישמש לפרק זמן יחסית ארוך ולא להחליפו בעוד כשנתיים-שלוש. פירוט מפרט:[table] [tr] [td]U32VD-i5 - 24GB SSD + 320GB[/td] [td][/td] [td]₪ 5400[/td] [td]חדש חדש !![/td] [td]מחשב אלגנטי לניידות מקסימלית. דק וקל במיוחד, 2 כוננים קשיחים!! בעל מעבד ליבה כפולה מהדור החדש (דור 2) כולל מקלדת דוחה אבק, מערכת שמע באיכות גבוהה מבית B&O .בעל תו תקן של Energy Star המבטיח מוצר חסכוני בחשמל. מגיע עם תיק מתנה! [/td] [td]Intel® Core™ i…
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי, אני צלם חובב ומחפש מפרט למחשב שנועד בעיקר לעיבוד תמונות (כלומר הרבה לייטרום, מעט פוטושופ). אני לא מוצא בפורומים מפרטים שקשורים לעיבוד תמונות (בניגוד לעיבוד גרפי, שדורש שימוש כבד בפוטושופ ותוכנות דומות).. אשמח אם תוכלו לעזור לי 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח, אבל ברצינות אני מנסה לחסוך 2. מה שימושי המחשב: עיבוד תמונות. זה אומר הרבה לייטרום, פה ושם פוטושופ (5-6 layers, ותיקונים קטנים). כמו כן גלישה מסיבית (אני נוטה להשתמש במלא חלונות במקביל) וקצת אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא רואה סיבה לצורב, ואני מקבל G…
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אהלן חברים, בן דוד שלי מעוניין להתחדש במחשב חדש.. התקציב שעומד לרשותו עומד על כ-6 אלף שקל כולל הכל.. מחשב, מסך, מקלדת ועכבר (רמקולים ירכשו בהמשך.. כנראה ש ATP3). השימוש הוא בעיקר אינטרנט, סרטים, מוזיקה, עבודה ב OFFICE וכו'.. דברים סטנדרטים. מידי פעם משחקים, דברים בסגנון של NBA\FIFA ומשחקים יחסית קלים אחרים. כאילו לא דברים כבדים כמו CS, FEAR ושאר הFPS.. אלה משחקי ספורט ואולי קצת אסטרטגיה. אם אין צורך בכרטיס מסך שלקחתי בשביל המשחקים האלו, ואפשר להסתפק בכרטיס ON-BOARD ולחסוך את ה700 שקל האלו - אני אשמח הכל, חוץ ממסך, הכנסתי במפרט הנ"ל שהורכב ב LOGIC-PC: (תסלחו לי על הערות בצד.. פשוט זאת תמונה שנשלחה לו במייל של המפרט + הסבר על כל חלק) אבקש התייחסותכם למפרט, (בעי…
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יודע למי החברות HP/לנובו/דל/אסוס יש אחריות בארץ גם על מחשבים שנקנו בארה"ב? תודה
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=3 תודה
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-