עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, ישבתי לקרוא את התשובות המעניינות לחלק מהפוסטים פה, אבל בכל זאת החלטתי לשאול: מחפש מחשב לעבודה עם מוזיקה (כמו virtual DJ ו CUBASE למשל). המחשב ישמש כמובן לאינטרנט אופיס סרטים וכדומה (לא משחקים). לגבי פירוט דרישות: מחיר כמו שאמרתי עד 4000 ש"ח מסך - לא קריטי, תלוי במחיר, בעיקרון עדיפות ל 15'' פלוס מינוס זיכרון עדיף כמה שיותר - 4G הארד דיסק תמיד צריך יותר - בשביל זה יש כונן חיצוני, אך רצוי שההארד דיסק הפנימי יהיה מהיר חברה - עדיפות לחברות מוכרות - יותר חשוב לי לקנות מחנות אמינה (מאיזור המרכז) רצוי שכל התקני התקשורת יהיו קיימים: WIFI, בלוטות', RJ45, מצלמה ומיקרופון קורא כרטיסים וכדומה כרטיס קול סביר, אם סטנדרטי זה סבבה, אז לא צריך להיסחף מעבד - פה אני לא כל כך מתמ…

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  2. אהלן אני זקוק למפרט מחשב מהיר איכותי לאינטרנט מסנג'ר איי סי קיו ותוכנות מסביב . לבחורה צעירה .. איכות חובה... מחירים באיזור ה1500-2000 עדיפות כמה שיותר נמוך שיחזיק לכמה שנים טובות.. כולל צורב DVD ושני כרטיסי זיכרון של 1 GB לפחות (אני כבר לא בקיא בחידושים ) פשוט נהרס המחשב .. מודה לכם מאוד , שי

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  3. שבוע טוב אני מחפש המלצה לנייד קטן (עדיפות עד 12.5) לצרכי גרפיקה צריך שתהיה אפשרות לחבר למסך גדול לעבודה בבית וחשוב שתהיה לו בטריה ארוכת טווח ככל האפשר לעבודה בדרך התקציב עד 5000 ש"ח בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  4. Started by Ninja,

היי,שלשום הלוח של ה HTPC שלי שבק חיים. המפרט שלו היה : A64 3200@ 2600MHZ MSI K8N Neo 2 Samsung UCCC 512X2 @ 520Mhz 73GT המחשב מחובר ל LCD 32 ושימש להרצת סרטי HD בלבד,עשה את זה לא רע. עכשיו אני לא מצליח להשיג לוח אז חשבתי כבר להשקיע על מחשב זול,לתת לו OC ולהגיע לתוצאות טובות בתקציב נמוך. במפרט אני צריך ככה : מעבד שידוע כאובר-קלוקר טוב זכרון שיודע לתת באסים גבוהים לוח שיידע להתמודד עם שתי הדרישות הקודמות בלי ליפול - יציבות חשובה לי מאוד מארז לא משהו מי יודע מה - אבל חשוב השקט ספק לא ג'נרי כרטיס מסך שיתאים לתכני HD מה אני לא צריך: הארד דיסק כונן CD\DVD\RW Floopy תודה רבה לממליצים,אני מקווה שנוכל להוציא את הטוב ביותר מהתקציב הנ"ל!

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  5. Started by DeshDesh,

אהלן. רכשתי היום את המחשב נייד הנ"ל.. הכל טוב ויפה, בחוברת הוראות היה רשום שבפעם הראשונה אני חייב להטעין את הנייד הטענה מלאה (להסתכל שהנורית של הטעינה מפסיקה להבהב), ולאחר מכן להשתמש בו עד שהבטריה ממש בקטע שהיא אכולה לגמרי ואז להטעין עד הסוף וכך אפשר לשמור על חיי הסוללה. ובכן, הטענתי, אחרי 3 שעות בערך הנורית הפסיקה להבהב.. הדלקתי את המחשב הכל אחלה.. העניין הוא שעברו משהו כמו שעה וחצי-שעתיים והסוללה במצב שהיא עומדת להיגמר (21 אחוז נשאר).. לפי המפרט הבנתי שהסוללה אמורה להחזיק 3.5 שעות.. זה נורמלי? או שעשיתי משהו לא בסדר?

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  6. שלום, שמי הוא משה. פתחתי דיון כי אני צריך מעבד ולוח אם לגיימינג, עד 2000 ש"ח, אם אפשר לחסוך נהדר. המפרט שלי: מעבד - Phenom II X4 970 Black Edition 3.5Ghz(המהרתי ל4.0). לוח אם - GIGABYTE GA-770TA-UD3ז כרונות - G.SKILL F3-10600CL9S-4GBNT X2 כרטיס מסך - Gigabyte GTX660 WINDFORCE OC 2GB ספק כוח - Antec EARTHWATTS 500W שני כוננים קשיחים, סה"כ 820 גיגה. מארז - ANTEC 300. קירור - 3 מאווררים של המארז וAractic Freezer Xtreme rev.2 תודה על כל עזרה אפשרית.

7. אוקיי שלום לכולם, אז כל שנותר לי הוא לגבש את המפרט הסופי, גיבשתי אותו כבר בעיקרון רק נשאר לי להתייעץ איתכם. AMD Athlon 64 3200 Venice BW-E6 Socket 939 Tray מחיר 960 Albatron K8NF4X nForce 4X Socket 939 Motherboard מחיר 490 Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200 Memory Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200 Memory מחיר 600 ש"ח שניהם. פה יש לי התלבטות בין Kingston ל- Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory דעתכם בנושא תכריע. Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 מחיר 60 ש"ח ?Sapphire Radeon X800GTO PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card מחיר 1240 Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3,5` FDD מחיר 55 ש"ח NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW מחיר 265 ש"ח Samsung 160GB 72…

• 14 תגובות
    • 854 צפיות
  8. Started by oferl31,

היי התקציב 5000 ש"ח עבור משחקים כבדים DX10 + ויסטה אשמח אם תעזרו לי . תודה מראש .

• 11 תגובות
    • 854 צפיות
  9. זה לא שייך ממש לשום פורום אז החלטתי לשאול כאן: קרוב משפחה שלי נוסע לשנתיים לארה"ב. לרגל האירוע הוחלט לקנות לו מחשב נייד בארץ (ולא נתווכח כרגע אם כדאי לקנות בארץ או בארה"ב). האיש אינו בעל ידע טכני ולכן הוא יצטרך שיהיו לו אחריות ושירות גם שם, מה שמוביל אותי לכיוון מחשב של IBM כי אני יודע שהם נותנים אחריות בינ"ל (האם גם אחרים נותנים ?) ויש להם שם של אמינים. מצד שני, אני יודע שלאחרונה נמכרה חטיבת הניידים של IBM לחברת LENOVO הסינית, כך שאני לא בדיוק יודע מה מצבם כרגע. האם הם עדיין נותנים אחריות בינ"ל ואם כן אז מה היא שווה ? במקרה תקלה מי יתקן את המחשב, IBM או LENOVO או איזה סיני אלמוני ? אשמח לדעת על חברות אחרות שנותנות אחריות בינ"ל. תודה

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  10. Started by BladeRunnerSting,

אני כבר מחפש מעל לשנה לפטופ 11.6 שווה במחיר שפוי ונראה לי שמצאתי, אבל אני מעט מתלבט. אז אני ממש רוצה את ה Lenovo ThinkPad X120e החדש שעולה בארה"ב כרגע ממש מעט: http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:category.details?current-catalog-id=12F0696583E04D86B9B79B0FEC01C087&current-category-id=C63BB22720313B14F5906FFA72CB90D5 (אני מדבר על המפרט החזק ביותר) אבל אני לא ממש מכיר את הפלטפורמה החדשה הזאת של AMD, היא שווה את זה? כמובן שאני לא אלך על האליאן וור 11.6 שהוא סתם יקר וממש אוברקיל לצרכים שלי מהלפטופ, ומצד שניה הלנובו אדג' 11.6 עם ה i3-380um ( http://shop.lenovo.com/gbweb/gb/en/learn/products/laptops/thinkpad/thinkpad-…

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  11. כאמור בכותרת, אני מחפש מחשב לפטופ, גודל לא חשוב (קטן, גדול, לא קריטי) מה שחשוב זה שיהיה בעל חיי בטריה מכובדים, כונן CD (צורב יהיה מבורך, אלא אם הדבר יקר) ודיסקטים (אם יש ללפטופים סטנדטים דיסקטים, אני לא הכי מבין בנוגע ללפטופים :\ ) כמובן שכונן DVD מבורך - אבל מייקר (אני מניח) את המחשב יתר על המידה התקציב הוא בגדר הסביר, מה הכוונה? אני בעצמי לא יודע, כי אני לא יודע מה הם מחירים של לפטופים בימינו, אבל כמו שאמרתי, מחיר לא משוגע, אין דרישות גבוהות, שיהיה מקביל אפילו לסלרון 2.4 עם 256DDR ו40 גיגה בייט תודה!

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  12. Started by lior0101,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה ועבודה משרדית, עבודה עם IDE-ים זוללי משאבים. גם צפייה בתכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש ב IDE-ים כמו eclipse ו phpstorm. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  13. Started by henb7,

אני מתלבט אם לקנות מחשב בזמן הקרוב, או לחכות קצת שיצא משו חדש..... מה אתם אומרים?.....

• 13 תגובות
    • 854 צפיות
  14. שלום חבר שלי מעוניין במחשב חדש למשחקים 1.שהמקלדת והעכבר יהיו טוביל למשחקים 2.שיריץ משחקים 3.אני לא מתכוון לבצע oc בעצמיי (אולי רק במחנות) 4.שהמסך יהיה סביר לתקציב סתכלו מה בניתי ביננתים מה אתם אומרים? מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1279 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪373 מסך: DELL 19" E198FP אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1086 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600GT 512MB GDDR3 HDMI - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ₪813 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS/AAJS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪242 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H55NB X20 - BLACK אחרי…

• 14 תגובות
    • 854 צפיות
  15. Started by avinos,

האם מחשב עם מעבד celeron 2.4 יהיה טוב למשחקים? (בתקציב מאוד מוגבל).

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  16. Started by EvgenyVo,

•שלום, אני מתכוון לקנות כרטיס מסך ומעבד כדי אחר כך לבחור ולקנות לוח המתאים למחשב ושאר הרכיבים, אשר יתנו ביצועים טובים לתוכנות הבאות : 1. SolidWorks 2010 2. cosmos 3. Labview10 4. Matlab 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - התקציב המקסימלי עד 4000 שקלים , כולל כל הרכיבים (כרטיס מסך , מעבד , לוח וכו' ) . האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנסות לחסוך . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה,)? - רמת השימוש בתוכנת SolidWorks עד 500 חלקים להרכבה . א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). 1. SolidWorks 2010 2. cosmos 3. Labview10 4. Matlab ב) …

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  17. אחים ואחיות שלי(אם יש) אני צריך עזרה...אני צריך שתבנו לי מחשב חזק ויציב שיהיה טוב למשחקים לגלישה שלא יהיו איתו יותר מידי בעיות. תקציב עד 3500 ש''ח רצוי מעבד של amd ושיהיה כולל מסך מקלדת רמקולים וכ'ו כאילו שיהיה כולל הכל! תודה מראש

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  18. אולי מדי פעם גם פוטושופ בקטנה אבל לא עבודות מטורפות, בסביבות ה 2500 אפשר לחרוג אם יש צורך. תודה מראש, יועד.

19. Started by amos17,

חבר'ה אני רוצה לקנות מחשב חדש תמליצו לי על מפרט טוב תקציב: 4000-4500 השימושים של המחשב: האם המחשב מיועד לעריכה גראפית אני משתמש בתוכנה פיניקל סטודיו למי שמכיר והיא תוכנה כבדה מאוד ציוד הקפי: אין צורך נפח הדיסק הקשיח : 500GB 2 צורבים DVD אני זקוק להרכבה בחנות בקשות מיוחדות: מעבד ולוח אם חזקים מאוד, כרטיס מסך חזק עם קרור משלו ויציאות לTV

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  20. שלום לכולם מכייון שלא רכשתי מעולם מחשה ניד אני זקוק לעצתכם אני מעוניין לקנות מחשב שעיקר שימושו יהיה : 1. לקחת לאונברסיטה (WORD , EXCEL INTERNET) 2. חיבור לרשת ביתית וחיבור לטלוויזיה לצורך צפייה בסרטים וסדרות כפי שניתן לראות אין לי צורך במחשב עתיר ביצועיים הדרישות המינימליות שלי הן : 1. יציאת S-VIDEO 2. חיבור אלחוטי 3. משקל סביר (עדיף אך לא הכרחי) 4. אמינות ואחריות אשמח לקבל המלצות , כמו כן התקציב הינו גמיש אני מעדיך להשאר באיזור ה - 4000 ש"ח אך אגדיל את התקציב אם יתברר שאין ברירה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  21. הי לכולם. אני חדש פה. אשמח לקבל מפרט למחשב שיתאים לVR עם אוקולוס קווסט (לא החדש שיצא, לא שזה משנה). הדרישות הן: 1. עדיף שיהיה על המארז יציאת USB-C 2. שיתמוך בWIFI 5GHz 3. עד 5000 שקל (אפשר גם באילת, אני נוסע לשם לפעמים) אשמח אם לא תחסירו שום חלק, גם אם הוא מובן מאליו לרוב. כי אני חסר ניסיון בהרכבת מחשבים, ואני צריך לדעת בדיוק מה לקנות. תודה.

22. Started by Bear Cub,

חבר שלי רכש יד שנייה מחשב נייד עם סוללה שחוקה שלא נטענת יותר, איך אפשר לדעת איזה דגם סוללה עליו לקנות?

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  23. המחשב הוא לא למטרה מסויימת, לא למשחקים כבדים ולא צריך להיות משהו מיוחד. הגבול הוא בסביבות ה2000 שקלים ורצוי שיהיה החלקים הטובים ביותר במינימום מחיר. לא חובה אינטל אפשר גם AMD.... תודה מראש. לא כולל מסך

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  24. אני קונה חלקים מארה"ב ורציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הנ"ל הצעות לייעול/שיפור יתקבלו בברכה: Memory Corsair XMS2 2GB (2x1GB) DDR2 800 (PC2-6400) Dual Channel Memory TWIN2X2048-6400C4, 240-Pin, SLI Certified 119$ Motherboard Gigabyte GA-P35C-DS3R LGA775 169$ Cpu cooler Cooler Master Hyper TX 2 CPU Cooler 25$ Cpu Intel Core 2 Quad Q6600 283$ Case 384 ש"ח Nzxt Apollo Silver Case Fan Thermaltake Combo Cool DIY Series Silent Cat Fan 10$ Part PSU Black Ultra X-Finity 500W Computer Power Supply 40$ PCI_-E Vga eVGA GeForce 8800GTS PCI-E Video Card 640 373$ Dvd Burner Black ASUS LightScribe 18X SATA DVD Burner DRW-1814BLT 40$ Mouse Modware Illuminated Gaming USB Mouse 8$ Speakers…

• 9 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.