ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מתחיל עכשיו תואר במדעי המחשב ואני צריך מחשב ואני מתלבט בין כמה דגמים שכל אחד מהם בסביבות 4000 שקל המחשב הוא לגלישה וקצת גיימינג כגון מנג'ר ו 2K13 אני פתוח להצעות גם לדגמים אחרים http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8482 http://www.ivory.co.il/Toshiba_Satellite_L755-1LJ.html http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8539
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
בניתי לחבר את המפרט הבא מזיגזג - מה אתם אומרים? Pentium 805 Gigabyte GA-8I945PL-G 2X512 Twinmoss DDR2 533 Leadtek PX 7600GT NEC DVD-+ צורב WD 80GB SATA2 Compucase LX6821 /w HEC 300ART יצא סה"כ 4038 שקל רציתי לדעת אם יש לכם הצעות לשיפור... מצטער על הבלאגן בהודעה , אני כותב ממק של חבר
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE GTX 1070 xtreme ganing אני מתלבת המון בנוגע למסך המושלם לכרטיס מסך שלא יהיה אובר ... ושלא יהיה פשוט מידי אני רוצה שיהיה מושלם תקציב של 1700 גג ... לא יודע אם זה חשוב אבל גם מעבד טוב יחסית, i7 6700
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
הלפטופ שלי התחיל לעשות בעיות בקליטת אינטרנט אלחוטי [h=1]Dell Studio XPS 1645[/h]מחפש דונגיל USB השמח להמלצה לאחד שיעשה את העבודה
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני חדש באתר לכן תסלחו לי אם אני יעשה שגיאות פה ושם אני לא מבין גדול במחשבים אבל אני רוצה לקנות מחשב חזק מאוד למשחקים וגם שיהיה כזה שישרת אותי ב4 - 5 השנים הקרובות אני מתכוון מבחינת האפשרויות לשידרוג לטווח הרחוק, אז ככה התקציב שלי הוא 5,000 המפרט צריך להכיל את כל הרכיבים שיש במארז בלבד, מסך יש לי 22 אינץ' של חברת NEON לא יודע פרטים נוספים אין צורך בכונן דיסקטים ובצורב דיוידי במפרט אין צורך במערכת הפעלה או בתוכנות אחרות השקט של המחשב חשוב לי בצורה די קריטית התיעצתי עם מספר אנשים והבנתי שהקירור של המחשב משמעותי ביותר ככה שגם זה מאוד חשוב לי אין לי מושג מה זה בכלל אוברקלוק אני לא מתמצא בזה אני גר במגדל העמק ( בצפון ) ויש לי העדפה ל"נועה מחש…
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.16GHz 54 °C Wolfdale 45nm Technology RAM 4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 332MHz (5-5-5-15) Motherboard MSI P45C Neo-FIR (MS-7572 (CPU 1) 47 °C Graphics 1024MB GeForce GTX 550 Ti (CardExpert Technology) 52 °C Hard Drives 298GB Hitachi HDT721032SLA360 ATA Device (SATA) 41 °C Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 ATA Device Audio C-Media PCI Audio Device מוכר אותו שלם או בחלקים למי שרוצה הכרטיס מסך נקנה ליפני שנה וחצי ~ שנתיים , הספק נשרף ונקנה גם ליפני איזה שנה וחצי . אני מנקה אותו פעם בשלוש חודשים כך שהוא שמור , את הקבלות איבדתי בעת שרפה שפרצה בחדרי , יש לי עדין…
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
היי חברים, מבקש את עזרתכם בהמלצות על מחשב נייד אשר עונה להגדרה " מחשב גיימינג " כרגע המצב הוא שככול הנראה אני מוכר את המחשב הישן שלי סמסונג R580 ואני מעוניין להישאר נייד אבל חשוב לי מאוד משחקי הגיימינג שלי אני כמובן מודע להבדל בין מחשב נייד לנייח ברמת הגמיינג, אבל לצערי אני נאלץ להיות נייד איתו אבקש שהמחשב ישים דגש על כמה דברים ( מלבד התאמה טובה למשחקי מחשב ): כרטיס WIFI חזק גודל 15.6 גודל סוללה סביר - אני מודה לרמות הסוללה במחשבים עלו, כוונתי הוא שלא יהיה יותר גרוע מR580 אם הוא יכול להיות יותר טוב, שמח לדעת דברים שאשמח שיהיו בו: הארד דיסק בגודל של 500G ומעלה וינדוס 8 האופיס החדש ( מצטער אבל אני לא יודע את שמו ) אני מאמין שנתתי מספיק נתונים, אם תרצו לדעת עוד, יותר מאשמ…
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כ8.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לשתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MMOS, BF וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע עם מסך 23" מתכנן בעתיד לרכוש מסך נוסף של 27" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם. נתוני המחשב שלי הם (אני מוציא בעזרת everest): Motherboard Name : ASRock 775VM800 Expansion Slots : 3 PCI, 1 AGP, 1 AMR RAM Slots : 2 DDR DIMM CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133) 950 מגה ראם היה לי כרטיס מסך ג'י פורס והוא נשרף לפני חצי שנה, ואני רוצה לחזור ולהפעיל משחקים. השאלה שלי היא: האם יש כרטיס מסך ממולץ שיתאים לי + אפשרות להעביר אותו בעתיד למחשב יותר טוב והוא לא יבזה את מקומו? אני יודע שעדיין הרבה משחקים לא יעבדו, אבל זה בהחלט ישפר את המצב הנוכחי שיפור ניכר ולכן גם אני מחפש משהו שבמידת הצורך אם ארצה לעלות את הרמה ולהחליף מחשב אוכל להשתמש בו למחשב החדש למשחקים חדשים. (דהינו אני מחפש כרטיס חזק ושואל אם הוא יתאים גם לחיבור פה) יש לקחת בחשבון שאול…
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט לחבר מחנות בחיפה (KSP , NOA) איפה שיותר זול ומשתלם 4000שח רק קופסה לא צריך שום דבר אחר שהיה כמה שיותר חזק למשחקים עד כמה שאפשר תודה
-
- 11 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, ככה, אז הכותרת דיי מציינת את המטרה. אגיד עליי שאני כן גיימר כבד, למרות שהיום אני משחק בעיקר SC2, שלא דורש מחשב חדש, אני כן משחק במשחקים כבדים. אציין בנוסף שאני כן מבין בחומרת מחשבים, ובמפרטים בכללי, אך יש תחומים שלא התעדכנתי בהם לאחרונה. אציין מס' סעיפים לפני שאני מתחיל את הנוהל מפרט הרגיל כאן: 1. יש לי כ-4 הארד דיסקים + SSD אחד, ז"א = לא צריך בכלל הארד-דיסק. 2. אני מעוניין לכלול במפרט את ה Sandy Bridge i7-2600. פה מתלבט על נושא הK או לא. - כבר יש את הi7-2600 למכירה בפנדס ב1445. לרוץ לקנות? - ניתן גם להרכיב לי מפרט ללא מעבד אם הנושא בעייתי, כי אני די סגור על הדגם, ומעבד אין בעיה להביא. 3. כפי שצוין בכותרת לא צריך אף אלמנט של ציוד הקפי (מסך, מקלדת,…
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שממליצים כאן על HP Mini 110-1100EJ כנייד בתחום 2000. אבל מסך 10" נשמע קצת קטן. יש משהו יותר מומלץ עם מסך קצת יותר גדול? הקומפקטיות לא בראש רשימת הדרישות. נוחות עבודה בעדיפות קצת יותר גבוהה. אפשרות לחריגה קטנה אם זה מחוייב.
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אהלן וסהלן חברי פורום יקרים, אני מחפש מחשב נייד לשימוש אישי ולעבודה עם תוכנות מתמטיות, הנדסיות, בנוסף גם Photoshop ו-3D MAX ועוד. אני רוצה שכל זה יעבוד לי בלי בעיות ואני לא אצטרך לבהות במסך בתקווה שעוד רגע המשחב יחזור לעצמו. * רזולוציה גבוה וצבעים אמיתיים עד כמה שאפשר * גודל המסך סטנדרטי 15.6 * משקל קטן ככל האפשר בגבולות התקציב. * זמן סוללה גדול ככל אפשר * חובה HDMI וגם VGA האם ממש כדי לחכות למעבדים החדשים או שלא צפוי הבדל משמעותי בביצועים?
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם, המסך שברשותי הוא PG279Q (מסך 2K עם 165 הרץ) המחשב מיועד לגיימינג נטו. יש תקציב שניתן לנצל עד 14K מקסימום. חשוב לי שיהיה יפה עם הרבה RGB אין צורך בציוד היקפי או ווינדוס. אני די סגור על המפרט הזה ואשמח לשמוע את דעתכם עליו? ברור לי שמבחינת עלות/תועלת אפשר לשלם הרבה פחות על מחשבים זולים יותר. תודה. https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=146180
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
הכותרת דיי אומרת הכל. 3000 שקל בלי שום ציוד הקפי. תודה מראש אור.
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד באמאזון ורציתי לדעת אם למישהו היה ניסיון עם מחשבים של DELL ואחריות. באמאזון רשום רק שיש אחריות BBY 1YR שמחיפוש קצר ברשת התברר כאחריות של BEST BUY, כשאני ביררתי עם התמיכה של DELL בארץ הם אמרו שהם מכבדים רק אחריות EMEA. איך אני יכול לברר אם האחריות של BEST BUY היא גם EMEA? מישהו התנסה עם זה בעבר? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה על מחשבים ניידים בתקציב 5000 שח , אין בעיה של גלישה בתקציב יש לי כונן SSD שאני מתכנן להעביר לנייד החדש, מסך 15.6,זכרון לפחות 4gb שימושים עיקריים: אינטרנט סרטים- סרטי HD (שידור מהמחשב לטלויזיה ) תוכנות - VS,matlab. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
כותרת, תודה
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
קיבלתי מחיר מסויים על המפרט הבא ואני צריך קודם כל את חוות דעתכם עליו, ודבר שני, כמה הייתם משלמים עליו? ראוי לציין שאני משתמש במחשב בעיקר בשביל אינטרנט, תוכנות מסרים, מיילים וכד' ולעריכת קליפים קצרים בפרמייר (לא דורש הרבה משאבים בכלל) בעיקרון כשיהיה המחשב החדש אני מאמין שאני יתקין עליו פה ושם משחקים, אבל אני לא איזה גיימר שחייב מחשב רק למשחקים... המפרט: מעבד Intel Pentium 4 3.4Ghz DualCore 775 64Bit 4MB לוח אם Gigabyte 8I945PL-G DDR2 775 PCI-X SATA2 זיכרון DualDDR2 533Mhz 1GB = 512MB X 2 מארז ATX מקצועי FOXCONN למערכות מקצועיות כונן קשיח Hitachi 160GB SATA2 8MB 7200 כרטיס מסך Asus GeForce 7300 uptp 512MB PCIX DVI TV ובנוסף לכל זה, אני צריך המלצה לצורב DVD נורמלי תודה!
-
- 13 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אז ככה..אחרי ירידת המחירים אני רוצה לראות מה אפשר לבנות... אני מעדיף ללכת על AMD 3800X2 בסקוט AM2 כמובן.. אין צורך בכ.מסך ביותר מ400-500..משהו פשוט יחסית... HD 80 מספיק..ואם אפשר אז 1 ג"ב זיכרון... מארז הכי חשוב שיהיה מקורר היטב וספק שיחזיק הכל...
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מחפש מחשב צריך רק : מארז+ספק איכותיים זיכרון מעבד טוב עדיף amd כרטיס מסך טוב למשחקים עדיף x800 הארד דיסק לוח אם תקציב 3000 אפשר לחרוג ב100 200 שקל תודה.
-
- 12 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב שישמש לגלישה באינטרנט, Office וצפייה בסרטים. אם נכנס בתקציב אז תוסיפו גם צורב DVD(אני יכול לחרוג ב100 שקל+-), חוץ מזה לא צריך ציוד היקפי. ואני הולך לחבר את המחשב לראוטר, אז צריך להוסיף כ.רשת או שזה בא מובנה? תודה!
-
- 14 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום רב, הידע שלי במחשבים ניידים ממש מועטה ולכן אני פונה אליכם לעזרה. אני צריך מחשב נייד לשימושים של אינטרנט, תמונות דיגיטליות, שמיעת מוזיקה ושימושי אופיס. התקציב שלי הוא 700$-800$. אני קונה בארה"ב והבנתי שיש שני חברות ששולטות בתחום (לפחות בתחום הביניים), HP ו Dell התסכלתי קצת באתרים שלהם.. ודי הסתבכתי, אם תוכלו לכוון אותי לדגם ספיצפי אודה לכם. (לא חייב דווקא מ-HP או דל) לא אכפת לי אם זה AMD או Intel. או כל חברה אחרת, העיקר שתהיה אמינה ושאקבל את התמורה הטובה ביותר לכסף. יש לי רק בקשה אחת וזה שהמסך יהיה לפחות 15". זהו נראה לי.. תודה לכולכם !
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מה אומר העם? ??? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21789&cf=zap
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום.... יש לי נייד toshiba satellite a200-10w וכבר מאתמול אני מנסה לפרמט אותו ויש לי בעיה מוזרה א. נתחיל בזה שאני די חדש בשימוש עם ניידים ואני מנסה לפרמט בדיוק כמו שפרמטתי מחשב שולחני (עם הדיסק של וינדווס) משום מה כשאני מנסה עם הנייד הוא מגיע למסך הכחול הוא טוען את כול הקבצים ואז כשרשום setup is starting windows הוא נתקע כלומר לא מגיע למסך ההתקנה יותר מזה עכשו שאני מנסה להעלות את וינדווס רגיל או אפילו ב safe mode הוא לא מעלה אותו ונתקע כרגע אני לא יודע מה לעשות אז כול עצה תועיל ואלי אני בכלל עושה משהו לא נכון כמו שאמרתי לא יצא לי להתעסק הרבה עם נידיים תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-