עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by 1nstall,

היי יש לי מחשב טוב, ואין לי כוונה להחליפו בזמן הקרוב, אזל מעניין אותי כמה הוא עולה היום, שאני קניתי אותו הוא על 5500 שקל אבל קיבלתי כרטיס מסך מתנה מהטכנאי וקניתי ספק חדש, אז כמה שווה המפרט הזה: מעבד: intel p4 2.6c ht 800fsb +sp-94+sf2 לוח: asus p4p800 זיכרונות: elixir 256x2 400mhz הארד-דיסק: w.d 80j 8buffer כרטיס מסך: inno3d 5700le ספק: Tt buttrfly מארז: antec 1080 + 6x sf2 עבר מודינג עכבר: mx500 מקלדת: microsoft רמקולים: altec-lansing ada800 כמה שווה המפרט שלי עכשיו?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני רוצה לדעת איך ניתן לבדוק פרטים על האחריות . איך ניתן לדעת לכמה מזמן האחריות , האם כתוב 3 שנים ?(במידה והמחשב מהיבואן) איך ניתן לדעת שהמחשב נקנה מהיבואן , האם באתר של אסוס http://support.asus.com/download/options.aspx?SLanguage=en&type=4 בפרטיי האחריות יופיעה שהאחריות היא של ronlight ל3 שנים? תודה לעוזרים ומראש לתותח שהפורום בנוי עליו Chevy

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. * מעבד Intel Pentium Dual Core Mobile T2410 2.0GHz * מסך רחב WIDE 15.4 לחוויית צפייה מושלמת! * דיסק קשיח ענק 250GB S.ATA * חבילת זיכרון ענקית DDR2 667MHz - 3072MB * כולל קורא טביעות אצבע משולב לאבטחה מושלמת * תקשורת אלחוטית WiFi + BlueTooth * קורא כרטיסי זיכרון למצלמות * צורב DVD-RW DL דו שכבתי ותומך בכל הפורמטים * מערכת הפעלה מקורית VISTA PREMIUM כולל MEDIA CENTER * מצלמת אינטרנט מובנית. כל זה ב3400 ש"ח ולהזכיר שהמחשב מבית לנובו

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  4. שלום, אשמח להמלצה על מחשב נייד למתכנת הנתונים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, חריגה עד 3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תיכנות, בעיקר c ו c++ ופייתון לימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רגיל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מינימום 14 אינץ מסך עדיף 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ZXY1,

מחשב לקצת מהכול קצת לימודים/אינטרנט/משחקי רשת (Roblox) / משחקים קלים מצאתי מחשב נייד במחיר זול עם מעבד A6 9225 עד היום הייתי תמיד קונה עם מעבד של אינטל מה אתם אומרים על המחשב ? באיזה רמה הוא מקביל למעבד אינטל ? מחשב נייד - Lenovo IdeaPad 330-15AST 81D600TPIV - צבע שחור - כולל צורב מצאתי מפרט קצת יותר חזק מחשב נייד Dell Inspiron 15 3000 3593-1005G18G25ILOB - צבע כסוף

6. Started by tslil717,

בוקר טוב. אני רוצה לקנות מחשב לאחי. הדרישות שלי למחשב הן שהמחשב יהיה ברמה גבוהה מאוד, במיוחד בעניין של משחקים. כל משחק שהוא ירצה להתקין, הוא יוכל וזה יעבוד מצוין. קיבלתי הצעת מחיר, והבחור שנתן לי את ההצעה אמר שזה מחשב מעולה ושאין דבר שאי אפשר לעשות בו. רציתי לדעת מה דעתכם על המיפרט, והאם המחיר בהתאם? gigabye ga-ma785gmt-ud2h phenom II dual core 550 black edition corsair 1600mhz 4gb wd 500gb sata 2 foxcon tla-436 bfg gtx260 maxcore216 realtek ALC 888 8channel hd G-lan realtek 8111b dvd-rw x22 thermaltake 650watt qfan מסך - samsung 92350 23" מקלדת + עכבר + רמקולים המחיר = 5000 כולל מע"מ הבחור שאני קונה ממנו את המחשב הוא חבר של המשפחה אבל אני מעוניינת לק…

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  7. שלום! קיבלתי 2 הצעות עבור מחשב נייח למתחילים (בהתחלה לא משחקים כבדים אולי אתקדם בהמשך למחשקים טיפה כבדים יותר) ואשמח לחוות דעת בנוגע אליהם: 1. Lenovo V530 מעבד I7 דיסק SSD 240G דיסק 1T זיכרון DDR4 16G כרטיס מסך Geforce gtx1650 4G במחיר של 3800 + 3 שנות אחריות 2. אותו דבר עם מעבד I5 במחיר של 2950 תודה רבה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by marinagb,

שלום נער שאני מגדירה כ"גיימר ביינוני" מחפש מחשב לא יקר (עד 5000) אבל עם ביצועים טובים ראיתי בIVORY https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18309 וגם קיבלנו הצעה של TMS עם אפשרות שדרוג של מעבד וכרטיס מסך - מבקשת תגובה של מבינים - אשמח אם תגיבו כי בסוף שבוע זה אנחנו באילת

9. Started by TalSedaka,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין הגבלה - אבל אין צרכים כבדים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן.. הכל אבל בוא נתמקד במחשב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, אופיס וווי…

10. Started by bsn23,

חוות דעת על המפרט הבא שהרכבתי: CPU: Core i3 2120 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray Cooling: Zalman SZ CC92HS CPU Cooler MB: Asus P8H61-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI RAM: DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill HDD: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ DVD-Writer: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) Case: Antec Three Hundred Midi Tower Gamer Black Case (No PSU) SeaSonic 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 (Retail) Power supply: השימושים סטנדרטיים. המלצות יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  11. שלום לכולם התקציב שלי הוא סביב ה 3000 ש"ח אך אם יש סיבה מוצדקת אני יכול להתגמש מעט * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודים (מדעי המחשב), סרטים וסדרות ב FHD, אופיס, מוזיקה ואינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא רלוונטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא רלוונטי, שיהיה נוח לעבודה, בין 14-15.6 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by giladbi,

יש לי מתכנת פיתוח אפליקציות בחברה אני צריך בשבילו את המחשב הכי טוב לטובת פיתוח ולא לטובת משחקים אשמח לדעת מה אני צריך לחפש או אם יש דגם ספציפי מוכן הדבר היחד שהוא מתעקש עליו זה עכבר באמצע המקלדת (כמו האדום שהיה בIBM) אין מגבלת תקציב לעניין, אולם הוא מתנייד בין לקוחות ולכן מסך 17 הוא מיותר/מעיק תודה!

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  13. אהלן אנשים, אני חדש פה בפורום.. שמעתי עליו רק דברים טובים בינתיים קניתי את המחשב הבא בTMS למרות שאני גר במרכז כי יש להם שירות לקוחות מצויין והם עושים OC בחינם הנה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 7500 ALCU כמות: 1 - מחיר: ¤1394 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤501 מארז: Coolermaster CM 690 Black כמות: 1 - מחיר: ¤457 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤373 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤323 קשיח למחשב שולחני: Seagate 160Gb SATA-II ST3160812A כמות: 1 - מחיר: ¤260 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מ…

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  14. Started by Ilana Khvan,

מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקת הרבה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's creed, cod, elite dangerous, divinity -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1024*1280 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גם בינוניות תופס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  15. שלום לכל חברי הפורום גיסי צריך לקנות נייד חדש. אמור להיות המחשב העיקרי שלו שבו הוא עובד עליו. הוא מסתובב בכל הארץ ומעביר הרצאות. מטרות המחשב: כתיבת עבודות בסביבת OFFICE. מצגות. גלישה באינטרנט. צפייה בסרטים. גודל המסך: רצוי גדול, כיוון שזה יהיה המחשב העיקרי שיעבוד עליו (לא יודע כמה גמישות יש כאן עקב מגבלות התקציב....) משקל רצוי: עקב מגבלות התקציב לא יודע כמה משחק יש בסעיף הזה - רצוי קל. האם נדרש זמן סוללה ארוך: שימוש של שלוש שעות לפחות. האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא בלוטות: רצוי, אך לא הכרחי. WIFI: חובה גודל מינימלי של כונן קשיח: גודל סטנדרטי יספיק. כונן CD/DVD? צורב: לא הכרחי. כונן Bluray: לא האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם בתקציב צריך להיכנ…

• 4 תגובות
    • 5.1k צפיות
  16. אני צריך לקנות 3 מחשבים שכל מה שהם יעשו זה: 1. יקליטו טלויזיה מהכבלים. 2. הצפיה בטלויזיה תהיה מהקובץ המוקלט כדי לאפשר את הפעולה הבאה: כשמישהו שמסתכל בשלושת הערוצים ושם לב שהתוכנית מעניינת, הוא יפנה למחשב הרלוונטי, ילך אחורה בקובץ עד לתחילת התוכנית, ויפעיל הקלטה (נוספת) רק של התוכנית. תצורת העבודה הכי נוחה (לפי הבנתי, אני אשמח לרעיונות לשיפור): עבודה מול מקלדת אחת ועכבר אחד (חיבור ל-SWITCH שמאפשר מעבר פשוט בין המחשבים, ע"י לחיצה על DBL-CTRL במקלדת או משהו כזה). עבודה מול 3 מסכים: א. אני חושב שכדאי קטנים כי קשה לראות 3 גדולים בבת אחת. ב. אני חושב שעדיף לא LCD מכיוון שכשמסתכלים מהצד האיכות נפגעת. איזה כרטיס וידאו ואיזה חוזק של מחשב אני צריך בשביל זה ? אני צריך HD בגודל …

17. אהלן, בחמש השנים האחרונות שירת אותי נאמנה מקבוק סטנדרטי של אפל, אך לצערי גם אותו תפסו מחוגי הזמן והחבר מתחיל לזייף ולהתנשף כל אימת והוא נאלץ להתמודד עם שתי תוכנות כבדות. הייתי שמח להמשיך ולשרג עצמי למקבוק פרו חדש, אך משכורת הסטודנט מתנגדת לכך בתוקף. דרישותי מהמחשב החדש אינן תובעניות - בסופו של יום עיקר עיסוקי הוא בעיבוד תמלילים, פעולות אינטרנט שיגרתיות, צפייה בסרטים ועבודת פוטו-שופ לעיתים. יחד עם זאת, חשוב לי כי המחשב יהיה חזק (ואמין) מספיק כך שאוכל לסמוך על השארותו בסביבה למשך מספר שנים. גודל המסך הרצוי הוא 13-"-14", דיסק קשיח בגודל מינימלי של 500 ג"ב. כיוון והמחשב הנוכחי שלי הוא למעשה מוצג ארכיאולוגי, הוא לא התהדר בסוללה מרשימה במיוחד. לכן, אשמח למחשב שביכולתו לסחוב כ-…

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by omergli,

אהלן. אני מחפש נייד אמין וזול ללימודים במחיר בסביבות 2,000 ש"ח, עם חריגה של מקסימום 500 ש"ח. אני מאוד מעדיף לקנות אותו בבאר שבע, אבל זה לא דיל ברייקר. הכי חשוב לי שיהיה אמין ויסחוב אופיס וגלישה בלי להתפגר. * מטרות המחשב: בעיקר אופיס, ואינטרנט. לגיימינג רציני כבר יש לי נייח סביר. * גודל המסך- לא עקרוני, הבנתי ש13-15 אינץ' זה סטנדרטי.... * רזולוציית המסך- לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- לא * משקל רצוי- רצוי קל, לא עקרוני. * האם נדרש זמן סוללה ארוך- לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הכי טוב אם יש גם יציאת VGA וגם HDMI, אבל זה לא יפול על הנושא הזה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- לפחות 500GB, רצוי יותר. מבחינת סוג, אני בכנות ל…

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  19. המפרט מיועד לגלישה באינטרנט משחקים וכו' לא יהיה שום OC והוא משחק משחקים על הגדרות הדיפולט... Athlon XP 2400+ 510 EPOX 8RDA3 (n-force2)sb,lan,USB2.0 480 256MB Infineon DDR 400 270 ATI RADEON 9600 TV,DVI 128MB 770 WESTERN DIGITAL 7200 ATA-100 GB 60 390 ATX MIDI 400W usb 140 Total price 2560 ¤ הוא קונה מKSP וההתלבטות שלי היא לגבי הזכרונות ולגבי הכרטיס מסך... אני יכול לחסוך ב200 שקלים ולקחת את ה4200TI של MSI ואת הזיכרון אני לא מכיר והבנתי שהKINGMAX ידועים כזכרונות שלא אוהבים את AMD... הצעות יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  20. שלום לכולם אני זקוק למחשב עבור עבודה בשוק ההון המחשב צריך לתמוך בארבעה מסכים שעליהם מופיעים גרפים רבים בזמן אמת. אני צריך שהמחשב יהיה חזק שקט ואמין ומעדיף שיורכב רק מיצרנים מוכרים. אני זקוק גם לציוד היקפי שכולל מקלדת ועכבר, רמקולים, מיקרופון, מצלמת רשת, מכשיר משולב סורק פקס מדפסת לייזר ומסכים שיש לי התלבטות כרגע האם לקנות 3 של 22 עם פיבוט או שנים של 24 ובעתיד להוסיף עוד שניים למיטב הבנתי המחשב אמור לעלות משהו בסביבות 5.5K והציוד מסביב 7.5K בתודה מראש חזי

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  21. Started by tomcat383,

. מה התקציב? 1400ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: צפיה בסרטים, , הורדות... אופיס , וכדומה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים, צורב DVD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב במעט. 10. האם מתוכנן OC? לא

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  22. שלום לכולם אני רוצה מחשב חדש והתקציב הוא 5000 מעבד חייב להיות core i7 920 לוח p6t se s1366 core i7 intel x58, ddr 3 1333, 3Xpcei-ASuse זיכרון 3 לפחות ddr3 tripple channel ללא מסך וללא אוברקלוק ללא ציד הקפי

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי כרגע מחשב בין שנתיים-שלוש בחדר וטלוויזיית פלאזמה Panasonic 42PWD8 , דיוידי Pioneer 383 , רסיבר Pioneer VSX-515 ואת הממיר החדש של Yes, אני חושב משהו עם 3100 בסלון. המחשב שלי בחדר כרגע הוא: P4 2.8Ghz HT Asus P4P800 Deluxe Samsung 512 x 2 Radeon 9800NP Maxtor 120GB S-ATA Antec Sonata 380w אני רוצה גם לשדרג את המחשב האישי, וגם להוסיף מחשב בשביל קולנוע ביתי בסלון, והשאלה שלי היא איך זה יצא הכי משתלם, האם כדאי לי 1) להעביר את המחשב מהחדר לסלון ולקנות לו כרטיס טלוויזיה או מה שצריך כדי שהוא יוכל להפוך למחשב לקולנוע ביתי ולקנות מחשב חדש לחדר, 2) או שכדאי לי לשדרג את המחשב שבחדר ולקנות מחשב חדש לקולנוע ביתי שיהיה בסלון. אני אשמח לקבל עצה בנושא וגם הצעות למפרטים …

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  24. Started by Shbd,

מטרות: אינטרנט בעיקר, קצת משחקים אז לנסות שלא כ.מסך מובנה. תקציב: 1000 ש"ח, גג 1200-1300 ורק אם באמת חשוב. *לא כולל ציוד היקפי ( נשרף לאחותי המחשב )

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  25. היי, יש ברשותי מחשב שדורש החלפת לוח מעבד וזכרון, מארז כולל צורב וכונן קשיח קיימים. המחשב מיועד לילדה בת 6 כמחשב נוסף בבית ודורש באמת מינימום השקעה, אשמח להמלצה כולל קישור לקנייה מיידית. תודה.

• 4 תגובות
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.