ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
השקט ממש חשוב לי, אז השקעתי מארז כזה יקר. מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q8300 : " SLB5W" - BOX ₪734 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3 ₪418 זיכרון: [..] PATRIOT 4096MB (2048X2) DDR2 800MHz CL5 : PSD24G800KH ₪476 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL ₪930 צורב DVD: [..] ASUS DVDRW DRW-24B1ST - SATA - RETAIL ₪148 כמות:2 מארז: [..] ANTEC P182-B w/o PSU ₪684 מקלדת: [..] LOGITECH WAVE KEYBOARD - USB ₪277 עכבר: [..] LOGITECH G5 LASER MOUSE ₪257 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - ENG - OEM ₪577 ספק כוח: [..] PCP&COOLING SILENCER 500W : PPCS500 ₪409 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 LOW PROFILE FOR INTEL S775 ₪83 דיסק קשיח: [..…
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח. אם ישנם מחשבים שעונים על הדרישות למטה בתקציב יותר נמוך (4000 ש"ח) - מה טוב. מטרות המחשב: עבודה משרדית "כבדה" - אופיס ואינטרנט. תרחיש רגיל: 6 גליונות אקסל, 2 מצגות, 4 חלונות וורד, כ-15 מיילים פתוחים באאוטלוק ו-4 טאבים שונים ב-firefox. ברקע skype, בבילון ואנטי-וירוס. נפח הזיכרן חשוב מכיוון שקובץ ה-pst מגיע ל2-3 ג'יגה אחרי שימוש של חודשיים. גודל המסך: לפחות 12 אינץ' ועד 13 אינץ' במידה והמשקל כולל הסוללה קטן מ-2 ק"ג. זמן סוללה: מינימום 3 שעות תחת השימוש שמופיע למעלה. רצוי 5 שעות ומעלה. יציאות מיוחדות: לא הכרחי, עדיפות למחשב עם יציאת DVI/HDMI, חיבור סיראלי (לא קריטי) ו-e-sata. בלוטות': רצוי אבל לא הכרחי, מקסימום אוסיף לתקציב דו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אופיס, סרטים, מוזיקה וכו'. לא מיועד למשחקים. * גודל המסך? עד 13, עם עדיפות ל-12 * משקל רצוי? עד ה- 2 קילו, עדיפות לפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נדרש, לפחות חמש שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הייתי רוצה יציאת eSata וdisplay port, או משהו בסגנון * בלוטות? חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 ג'יגה, רק 7200, לא פחות. * צורב DVD? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו, דל. אם יש אופציות נוספות אני פתוח להצעות. יש לי כרגע מחשב עסקי רציני e6400, שקניתי אחרי התלבטות ממושכת כאן בפורום. אני מעוניין לקנות מחשב יותר קטן, באותה איכות בנייה [חשוב ביותר] מכוון שזה פרוייקט…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מפרט לעבודה בוורד,אקסל ושאר תוכנות אופיס. שמיעת מוסיקה וצפייה בסרטי XVID ומוסיקה. 1. מה התקציב המקסימלי?1200 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית בעיקר,אופיס וכו'... משחקים פשוטים ביותר כמו דינר דש וכדומה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי?כן, רמקולים, מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב ?לא צריך מסך 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבה כן,מערכת הפעלה לא. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים.בא…
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
מארז פשוט ספק 12cm 500te 2wx 500w HEC לוח ג'יגהבייט GA-EP45-UD3LR מעבד I5 750 זכרון KINGSTON 4GB DDR3 1333MHZ כ מסך GEFORCE GT240 1GB 3 MSI זה המפרט בעיקרון יש הצעות לשיפורים באחד מהחלקים? והם הלוח אם תומך במעבד החדש I5
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד למטרות גלישה, אופיס, אולי קצת צפיה בסרטי HD. לא למשחקים/עיבוד תמונה/חיזוי מזג אויר. נקודות חשובות: 1. מיועד למשתמשת מק לשעבר, היא דורשת טאץ' פד שיאפשר לה לעבוד עם שתי אצבעות, או איך שהם לא עובדים על המק. יענו להגדיל/להקטין תמונות עם הטאץ' פד וכל ה-gestures האלה. אני לא בטוח אם יש כזה דבר על מחשב שאינו של מק, ראיתי שלניידים של אייסר של משהו דומה. 2. גודל רצוי באזור ה-13". 14" זה המקסימום. 3. אורך חיי סוללה רצוי כמה שיותר, אבל לא קריטי. 4. משקל - כמה שפחות כמובן אזור 2 קילו. תודה מראש!!
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט, הכוונה שלי היא לקחת אותו לשיעורים ולכתוב עליו סיכומים עם oneNote, בגלל זה גם 12" נראה גודל טוב, אני צריך מקסימום שבמקסימום 6 שעות עבודה אבל גם ככה ברב הכיתות יש חשמל.... פשוט לא מצתי ביקורות בגוגל על הדגם הזה- כנראה יש לו שם אחר בחו"ל... וגם לא ראיתי אנשים שמשתמשים בו, אז רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתו ויכול להעיר/להאיר, אם אתם מכירים מקום שהוא נמצא בתצוגה ואפשר לשחק בו זה גם יועיל בנוסף מעניין אותי איך השירות של HP במקרה של תקלה, ואיפה הכי כדאי לקנות? תודה לעוזרים,
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי זה המפרט הסופי שהגעתי אליו אם יש הצעות לשיפור או דעות אני אשמח לשמוע... המחשב מיועד לגיימינג כבד יש לי מסך 24 אינץ של סמסונג והמחשב יהווה גם כטלוויזיה (יש לי כבר כרטיס טלוויזיה) השקט מאוד חשוב 8 מ10 בגלל זה הקירור הטוב שבחרתי... Intel Core i5 750 2.66GHZ 8MB LGA1156 BOX NOCTUA NH-U12P SE2 Cpu Cooler Intel Whitesburg DP55WB LGA1156 SAPPHIRE RADEON HD5850 1GB GDDR5 Dual DVI\HDMI\DP PCIE LANCOOL PC-K56WB HEC WIN+ 550 550W RETAIL G.SKILL Ripjaws 4GB 1600MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL9 SEAGATE ST3500418AS 500GB SATA2 7200RPM 16MB LG GSA-GH22NS40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK קיבלתי הצעת מחיר מנעה מחשבים בסך 5035 ש"ח...
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
ישנו מבצע לפורום רוטר לניידי טושיבה דגם L500D 149 המבצע ניתן ע"י חברת נעה מחשבים www.noacomp.co.il קישור לפרטי המבצע: http://rotter.name/nor/sale/13905.shtml ברמת העיקרון המבצע מיועד לגולשי פורום רוטר אך אפשר לתת עד 10 ניידים ל10 הראשונים לגולשי הפורום של HWZONE . למעוניינים בפרטים נוספים כולל מפרט טכני מלא וחוות דעת של משתמשים גשו לקישור http://rotter.name/nor/sale/13905.shtml למי שמעוניין ליצור קשר המסנג'ר שלי wolf@vgames.co.il כמו כן ניתן להשאיר לי מספר סלולארי בפרטי ואחזור אליכם מחברת נעה מחשבים בהקדם. שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מעבד AMD ATHLON IIX4 620 AM3 לוח אם Gigabyte m720-us3 או Asus M4N78 (עדיין לא החלטתי סופית) כ. מסך HD4870 512MB HDMI (לא הוחלט יצרן...) זיכרון 2GB DDR2 800MHZ (לא הוחלט יצרן...) דיסק קשיח WD 500GB SATA 2 16MB ספק HEC 500TE 500W צורב DVD LGX22 מארז סטנדרטי מסך או SAMSUNG P2250 או LG W2253TQ (לא הוחלט עדיין) שניהם בגודל 21.5' 1:50000 ו2ms היצרנים שלא הוחלטו תלויים במלאי שיהיה בחנות(בכל מקרה הבנתי שזה לא כ"כ קריטי נכון?) סה"כ יצא הכל קצת פחות מ4K מה אומרים ללכת על זה? ואני יודע שחפרתי פשוט אני כ"כ מבולבל כל אחד אומר משהו אחר... תודה רבה וחג אורים שמח!!!
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3000 שקלים, שיכלול תוכנות בסיסיות אך שיהיה בו הרבה זיכרון. אם מישהו יכול להמליץ לי על מחשב כזה, אני אשמח... תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
המפרט הוא למחשב שיחזיק הרבה זמן ויריץ משחקים חדשים על רזולוציית 1152X864 . לא חשוב השקט ולא מתוכנן OC וגם אם כן אז לא רציני. Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪942 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 Scythe Slip Stream SY1225SL12M 120mm 1200rpm, יחידות 2 ₪76 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=527 מאוור Scythe Reeven, יחידות 1 ₪138 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1239 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪605 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1187 A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 , יחידות 1 ₪522 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1173 Samsung 500GB 16MB 7200rpm Sata2 HD502IJ, יחיד…
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3200 חריגה עד 200 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ADOBE AE,PHOTOSHOP,GAMES ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.1920x1080 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב…
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
היי, התבקשתי לעזור לבנות מפרט מחשב ואני ממש לא מעודכן בכל מה שהולך לאחרונה בתחום המחשבים אז ישר ניגשתי לכאן. התקציב הוא כ-2000ש"ח והשימושים בסיסיים: גלישה באינטרנט, עבודות בסיסיות ב- microsoft office, מוסיקה, קצת סרטים וטיפה משחקים פשוטים ( מן הסתם זה לא השימוש העיקרי ). התקציב לא כולל ציוד היקפי, ואם יש צורך ותועלת אז אני מניח שאפשר לעלות טיפה בתקציב, פשוט לצרכים בסיסיים אין טעם להוציא סתם כסף. תודה מראש, יובל
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
המחשב מחול והוא בן כ 5 לאחרונה נתקלתי בבעהי שהמסך שלו חשוך זה התחיל בכך שפעם בתקופה הוא היה נחשך ומדי פעם חוזר לעצמו היום כשמדליקים אותו אחרי כ 3 שניו תשרואים טוב הוא נחשך אפשר עדיין לראות אבל בקושי כשמחברים למסך חיצונים הכל עובד יפה לפי מה שהבנתי יש מצב שזה בעיה של אינוורטר קניתי מאיביי ממוכר כלשהו אינוורטר שלטענתו מתאים לדגם של המחשב שלי זה האינוורטר שרכשתי http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390113383272&ssPageName=STRK:MEWNX:IT חיברתי אותו במקום הישן ויש אותה בעיה בדיוק... אז או שזה לא מתאים או שזאת לא הבעיה מה אפשר לעשות? תודה
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר תקופה ארוכה אני שואף ליקנות מחשב נייח. אך בעקבות העבודה שאני כולכך מחושב החלטתי לפתוח כאן דיון בעקבות המלצות רבות. אז ככה: בעיקרון המפרט יהיה למשחקים, בעל לוח אם חזק, ע"מ שאוכל להשתכלל במשך השנים, שואף גם למארז גדול ומאוורר היטב. אשמח עם תוכלו גם להמליץ לי על מסך אומנם יש לי מסך, אך איני יודע עם פועל בכלל - או שמה כדי לתקן בכלל שווה. במידה ויש המלצות בהרצליה העדיף. במידה ולא אז TMS. אודה לעזרתכם בנושא בהקדם. בברכה, עמית
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
* המחשב יחובר למסך 22/23" Full HD. * יריץ מערכת הפעלה Windows 7 64 bit * שימושים: כללי, ניגון סרטים, משחקים בינוניים, פיתוח תוכנה - קימפול קוד. מעבד: Athlon II x4 Quad-Core 620 Socket AM3 2.6Ghz 45nm Tray - מחיר: 580 ש"ח לוח אם + כרטיס מסך משולב: MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI - מחיר: 510 ש"ח זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston - מחיר: 260 (בעתיד יתווסף עוד 2 GB אם יהיה צורך) דיסק קשיח: Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS - מחיר: 250 ש"ח קירור מעבד: (Arctic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3 - מחיר: 115 ש"ח מארז: (Antec NSK4400 Mini ATX Black Case (NO PSU - מחיר: 185 ש"ח ספק: (Chieftec 450W Active PFC,80+, 14cm Fan, (24 p…
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?גג 3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים כבדים אבל בקושי, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:מוסיקה באיכות טובה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.סרטים והרבה HD בלורי ברמה גבוה ושיראו חלקק... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים.זיכ…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי בצבא והוא מחפש נייד למשחקי מחשב,בינתיים הוא די סגור על זה- LG RD580-U.ADKSE מKSP מה דעתכם עליו? יש לכם המלצות לניידים טובים יותר באותו התקציב?(4K בלי חריגות גדולות מדי..חייל בסה"כ) תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר זמן מה בצבא, ועם כניסתי לסדיר (סוף סוף) חשבתי לקנות מחשב נייד ללילות הבודדים בבסיס. עכשיו, שמעתי הרבה דברים טובים על המחשבים דמויי-הנטבוקים הכוללים מעבדי ATON וכרטיסי ION, שהם ממש מהירים ביחס למחירי הזנות שלהם ואף מסוגלים להריץ משחקים לא רע בכלל. הם באמת עד כדי כך טובים? שמעתי גם משהו על מעבדי ION כפולים (אולי אני טועה?) ושעדיף לחכות להם, יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, תודה רבה על אתר מלא מידע מעניין ועל העזרה שאתם נותנים כאן בפורומים. אני חובב צילום ועובד בעיקר עם פוטושופ ולייטרום, בעתיד גם Capture One. -התקציב כרגע הוא עד 2500 שקלים. -אין צורך במערכת שקטה. -לא מתוכנן אוברקלוק. -אני מחיפה, חשוב לי לרכוש את המחשב בצפון. -אם בסכום הזה אני גם יכול לבנות מערך גיבוי אז להוסיף גם אותו למפרט. בעתיד מתוכנן גם מסך בסכום 1500-2000 ש"ח פאנל IPS. מישהו יכול לייעץ בנושא? תודה.
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם, להלן מפרט מחשב המיועד לשמש כמחשב ביתי (סרטים, אינטרנט, מעט עריכת תמונות, קצת משחקים...) התקציב הוא כרגע עד 5200 כולל מסך... הערה : יש לי עדיפות למעבדי אינטל, ולוח אם שאינו MINI (אלא בגודל סטנדרטי/בינוני)... אני כרגע מתלבט על המסך שכדאי לקנות אבל יותר דחוף לי המחשב. האם עדיף לוח דומה של חברת GIGABYTE על פני ASUS?... האם בזיכרון המחשב - ישנה עדיפות לחברת CORSAIR על פני OCZ/PATRIOT/KINGSTON ואחרות? אשמח לקבל הערות למפרט במידה ולדעתכם אינו מאוזן... מעבדי אינטל Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Alpine 11 Pro (s775,1156) לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P7P55D s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E זכרונות DDR II…
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה למכור לי את המחשב הנייד שלו,מחשב שנמצא אצלו מספר חודשים. אני לא מבין כל כך ככה שאני צריך את דעתכם .. המחשב שאני מחפש הוא יותר לפונקציות של גלישה ועבודות משרדיות. פחות למשחקים. המחיר שהוא הציע לי זה 1,500 שקל. המפרט שהוא שלח לי הוא : HP describes its HP Pavilion ze2000z notebooks as value mobility class of products on its website. Although the ze2000z can be outfitted with goodies such as the AMD Turion processor, the model in this review, Circuit City's exclusive ze2113 is equipped with the AMD Sempron 2800+ processor. הוא נתן לי גם את הקישור הנ"ל http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2570 תודה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. התקציב המקסימלי: 5000 ש"ח 2. מטרות/שימושי המחשב: עבודה משרדית, תכני HD, תיכנות, (משחקים - פחות חשוב). א) במחשב יותקנו מספר מערכות הפעלה. ב) סביבות פיתוח (כמו VS2010 בסביבת windows). ג) הצגת תכני HD לעיתים קרובות - גם כחלק מהעבודה. ב) לא תתבצע שום עבודה גראפית ולא תתבצע עריכת וידאו. 3. ציוד היקפי: רמקולים, מסך - עד 22' חשוב שיהיה נח לעבוד מולו ולא רק לצפייה בסרטים מרחוק, צורב. 6. עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 7. לא מתוכנן אוברקלוק 8. לא צריך מערכת הפעלה ולא צריך הרכבה 9. אזור המרכז. 10. חשוב שהמחשב יהיה מבוסס i5 עם לוח של gigabyte הרכבתי מפרט בעצמי אך אינני בטוח לגבי הספק, המארז וכרטיס המסך (כדי לא לגרום לבלבול החלטתי לא לשים אותו כאן). תודה רב…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום גיליתי שארוסתי תכננה לי הפתעה לכבוד תחילת לימודי לתואר השני - MACBOOK PRO! אלא שבגלל שלא הייתה בטוחה שזה עונה לצרכים , החליטה בכל זאת לגלות לי - כדי שנסתובב בחנויות ונבדוק דגמים נוחים. : אז לגבי ה- MAC, העניין הוא כזה: יתרונות ה- MAC 1. זה MAC 2. קל משקל 3. סבירות נמוכה לוירוסים או באגים 4. סוללה מעולה (7 שעות) חסרונות ה- MAC: 1. זה MAC (חיסרון למי שרגיל להשתמש בPC עם WINDOWS; עלול לייצור בעיות התאמה בהעברת קבצים ל-PC) 2. כונן קשיח לא גדול (160 ג"ב) 3. חיבוריות לא רחבה (אין ESATA ויש רק שני USB) 4. אחריות לשנה בלבד וטיפולי מעבדה ארוכים (שמועות להלן הדרישות שלי מהמחשב: 1. שימוש: ישמש כמחשב משני למחשב ביתי ראשי שמפרטו מופיע בפרופיל שלי : א. אמור להרי…
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-