ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,446 דיונים בפורום זה
-
פרטים: 1. ,תשלום במזומן 2. צפיה בסרטים, צריך יציאה לטלוויזיהHDMI 3. צריך יציאה אופטית בלוח אם, לחיבור הרסיבר 4. לא צריך: DVD, וציוד היקפי 5. אין העדפה לשום חברה 6. כרטיס להקלטה מהטלוויזיה יכול להיות נחמד 7. לא צריך מערכת הפעלה. צריך הרכבה במעבדה 8. יתרון לפיירווייר לא חובה, יש לי אייפוד ישן.... שיכול להתחבר גם בUSB 9. חשוב שקט, לא בטירוף 10. OC אפשרי, בגלל מסגרת התקציב 11. שיריץ משחקים כמו COD4, Assassin's Creed אני חושב לקנות XBOX ואז אולי לוותר על אפשרות משחקים במחשב השאלה האם כדאי. או שבסכום של הXBOX עדיף להוסיף ולבנות מחשב חזק יותר. תודה
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש תקציב 4-5k עם אפשרות לחריגה אם החרידה משתלמת. שימושים עיקריים הם גלישה באינטרנט עבודות והאזנה למוזיקה, מידי פעם סרטים ומשחקים המפרט צריך לכלול מסך העדפה ל Dell 2209WA אלא אם כן יש לכם המלצה אחרת לא מתכנן אוברקלוק אין צורך במערכת הפעלה אין העדפה לחנות כלשהי בגדול מחפש מחשב לשימושים כלליים עם יחס מחיר לתועלת כמה שיותר גבוהה תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר באופן כללי לגבי מערכות הפעלה למחשב. האם זה קריטי לקנות מחשב עם וינדוס מקורי, במידה וכן האם יש אופציה לבצע פורמט(או גיבוי) תודה!
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1300 חריגה עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, Office, Matlab, R 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים המפרט הבא: i5 4460 Asrock B85m pro3 hyperX 16gb DDR3 EVGA GTX 1070 ti Sandisk SSD plus 120gb Sandisk SSD plus 240gb WD blue 1T Antec NeoEco Modular 550W Fractal design core 1500 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רלוונטי …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 ₪, חריגה קטנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, SAP, אופיס, אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר אלחוטיים COMBO 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן - Windows…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 10000 ש"ח למחשב נייד,חדש לא משומש כמובן . המטרה שלי היא למשחקים כבדים יחסית ולמולטימדיה. חשבתי לקנות 120 GB ןמעבד CORE 2 DUO T7600 אני לא זקוקה לציוד היקפי אני יכולה להסתדר בלי כרטיס קול מאוד איכותי זה לא מאוד קריטי ואני ממש לא צריכה כונן דיסקטים ואיזה כרטיס מסך מומלץ יש? די התאהבתי בסוני VAIO כי העיצוב הוא די חשוב ויש להם עיצובים אסתטיים אני ממש זקוקה למחשב כמה שיותר שקט מסך לפחות 15.4 או 17 משקל אני מעדיפה מתחת ל 3.5 ואני זקוקה ללפחות 1024 RAM אני מעדיפה 2048 ראיתי באתר של סוני את הנזכר למעלה ואפילו 200 GB וזה עלה 8000+ הבעיה היא שזה נמכר רק באמריקה איפה אפשר למצוא משהו דומה פה בארץ? ויש המלצות לעוד חברות איכותיות עם מפרט דומה?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב חזק דולק 24/7 פועל עם כמה תוכנות ומשחקים כבדים בבת אחת ושלא יהיה איטי חשוב מאוד שיהיה שקט עם הספק מאוור מעבד ומאוור כרטיס מסך, לא צריך OC לגבי המסך אני לא בטוח אבל אני חושב שזה HD READY בגודל של בערך 42 אינץ' (אבל בעתיד יתחבר לFULL HD בגודל 23 אינץ' ומעלה) ציוד היקפי אני רוצה של גיימרים כמו עכבר של רייזר או G9, ושהמארז ייראה יפה בלי הרבה לדים לגבי מערכת ההפעלה-ווינדוס 7 יכול להריץ תוכנות ומשחקים שפועלים על XP SP2-SP3 חופשי? אולי מדי פעם אני אשתמש בתוכנות עריכה אז כדאי כרטיס מסך ATI, שהסאונד יתאים לסראונד גם תודה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש מחשב נייד מדגם Gigabyte w566n וכרטיס מסך nvidia gforce 8400m gs. הוא נתקל בתופעה הבאה (ראו קישור): http://i.imgur.com/gKRob.jpg הוא ניסה להתקין את הדרייברים העדכניים של nvidia וכמובן שזה לא עזר. כמו כן הוא מדווח שזה לפעמים מרצד. בנוסף לפעמים בניסיון להעלות את חלונות הוא נתקע באמצע ורק לאחר המתנה מסויימת (כאשר המחשב כבוי), ניתן לשוב ולהדליק את המחשב מחדש. עושה רושם שהכרטיס מסך נדפק מהחום ואולי עוד כמה דברים. מה כדאי לו עוד לבדוק לפני שהוא שולח אותו למעבדה? ולאילו מעבדות אמינות כדאי להפנות אותו עם המחשב הנ"ל? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ביקשתי מחבר שיעזור לי לבנות מפרט של 4.5 אלף ושל 5 אלף (תלוי כמה אני אמשוך את אבא שלי). המטרות של המחשב שיוכל להחזיק כמה תוכנות באותו זמן (אימיול + ביטורנט + דפדפנים + תוכנות מסרים + מוסיקה + ...). בנוסף לזה חשוב לי מוסיקה וסרטים. בסוף יהיה נחמד גם לשחק במשחקים, אבל משחקים זאת לא המטרה העיקרית. את המחשב החדש אני קונה מKSP הנה המפרט של ה4.5: הנה המפרט של ה5: הצעות? שינויים? תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה מפרט מחשב בתקציב של בערך 3500-4000 ש"ח ( לא כולל מסך וציוד היקפי ). המחשב צריך לכלול את הדרישות ( שימושים ) הבאות: 1. מערכת הפעלה: כרגע הוא יריץ XP, אבל שיהיה חזק מספיק להריץ גם ויסטה אם צריך ( יהיה חזק גם ל - 7 ? ) 2. עבודה משרדית כוללת: אינטרנט, אופיס, תוכנות מתמטיות וסטטיסטיות ( MatLab, SAS, SPSS,... ), וקצת תכנות ( Visual Studio 2008 ). 3. שימושים נוספים: צפייה בסרטים מדי פעם, משחקים - לא הרבה, אבל מדי פעם איזה משחק או שניים ( Championship Manager, Flight Simulator, Red Alert 3 ). בעיקרון לא צריך כרטיס מסך חזק לגיימרים, אלא סתם משהו עם DirectX 10 שיכול להריץ משחקים מודרניים בצורה סבירה. 4. OC = אין צורך 5. חשוב לי שיהיה שקט וקריר אם אפשר, וחשוב לי…
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
התקציב 4~3. כי םא אני אומר תשובה היום , מחר יש לי מחשב חדש. המחשב יהיה מיועד לגיימרים. ל=א לתכנות ובנייה ועסקים! ואיזה דרישות צריך? כגון: כרטיס מסך,כרטיס קול,זכרון,מהירות,כמה מאווררים,כמה מעבדים וכו'. תודה רבה חבר'ה! [: שחכתי להזכיר - > אין צורך בציוד הקפי! ( מסך , רמקולים, אוזניות , מיק מצלמה וכו' . ) תודה מראש. לנעול,יצאה טעות תודה.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה לנייד לשימוש ביתי דרישות 1. מסך 15.6 אינטש 2. יכולת להריץ משחקים כדוגמת fortnite ברמה סבירה 3. יכול לבוא עם או בלי מערכת הפעלה תקציב: לא הגדרתי תקציב אבל לא מעוניין להתפרע מחשב עבור ילד בן 11.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב.. היום פירמטתי את המחשב הנ"ל וכרגע אני צריך להתקין את כל הדרייברים . הכרטיס רשת לא פועל וגם לא הקול ונראה לי שכולם בעצם.. יש לי את המחשב השולחני שממנו נשלחה הודעה זו ואני מוריד דרייברים מהכתובת הבאה http://support.euro.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=WW1&catid=5&dateid=-1&impid=-1&osl=EN&typeid=-1&formatid=-1&servicetag=&SystemID=INSPIRONI6400%2FE1505&hidos=WW1&hidlang=en&TabIndex=&scanSupported=False&scanConsent=False למרות שאני לא ממש יודע מה צריך להוריד כי יש שם כל מיני סוגים תחת קטגוריה אחת,בכל זאת הורדתי מספר קבצים והסיומת שלהם היא Application ככה שאני לא מצליח לפתוח אותם במחשב הנייד . יכול ל…
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב ביתי שימוש עיקרי בעיבוד תמונה ועריכה גרפית. אין צורך בציוד היקפי מלבד מערכת הפעלה WIN 8/7 ואני מעוניין להשתמש בכרטיס המסך שיש ברשותי - HD6450 1G. אשמח לשמוע את דעתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך כמה שניתן כל עוד לא פוגע בביצועי המחשב יתר על המידה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש בתוכנות גרפיות כגון אילוסטרטר פוטושופ ועיבוד תמונה כגון LIGHTROOM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:…
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 3000₪ האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500₪ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל) בעיקר עריכה גרפית ומשחקים כלליים יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה בפרמייר ופוטושופ בתדירות יומיומית, משחקים כמו lol או מיינקראפט מדי פעם 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אוסיף לזה עכבר ואוזניות אבל לא קריטי לי הסוג 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אני אוהב לעבוד בשקט ולא תמיד עובד עם אוזניות 6. האם ישנה הגבלה או העדפה…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, ועריכה גרפית כמה שאפשר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך. 4…
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב שקניתי לפני מספר שנים. מצ"ב המפרט שלו. זה מחשב נייח שעיקר השימוש שלו הוא תלת מימד - בניה ורינדור בתוכנות סטודיו מקס וסולידוורקס. כמו כן משמש לתוכנות גרפיות. אני צריכה מחשב חזק ויציב. אני מתלבטת האם להשתדרג איפה שמומלץ ויהיה משמעותי או להשקיע ולקנות מחשב חדש. ההתלבטות היא בעיקרה כלכלית - תמיד אעדיף חדש :) תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה דוד שלי קונה מחשב חדש ויש לו תקציב 3000 ש"ח ואין אפשרות לחריגה אפילו ב100 ש"ח כי כבר מ2700 הגענו ל3000. מה צריך לכלול המחשב: מקלדת + עכבר + רמקולים = כ-100 ש"ח (פשוטים). מעבד AMD. מארז וכו', אני מאמין שאתם יודעים אז יש 3000 ש"ח בקופה, תנסו לארגן משהו יציב, תודה
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים החדשים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כונן אופטי (צורב)…
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה על מחשב נייד עם מסך גדול, הכי שניתן. לשימוש של עבודה מרחוק באמצעות VPN, כך שיכול להיות פשוט יחסית מבחינת חומרה. לא משנה לי אם יהיה כבד. במחיר סביר, ואפילו יד שניה אם יש המלצה למקום שאפשר לרכוש. תודה ליאת
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה לוח אם טוב (כולל כרטיס מסך טוב למשחקים O.B) תומך בתושבת LGA 775 למעבדי Intel Core 2 Duo ואיך אפשר לדעת מאיזה מעבד הכי נמוך עד איזה מעבד הכי גבוהה תומך הלוח אני רוצה לקנות מעבד הכי זול שיש לתושבת LGA 775 (מעבד D) ובעוד 3 / 6 חודשים לקנות את המעבד שעולה היום 2000 ש"ח במחיר זול, העיקר שהייה לי לוח טוב שיתאים לשני המעבדים Intel Core 2 Duo E6300/E6600/E6800 Box (מה אומר ה - BOX ?) ואני צריך שהלוח היה כולל כרטיס מסך על הלוח טוב למשחקים ברמת GTA 4 / GTA5 (כי כרגע אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך אולי בעתיד לויסטה) שהמפרט הייה כולל צורב DVD + כונן DVD כולל כונן קורא כרטיסי זכרון כולל מודם + פקס מארז כולל יציאות USB + אוזניות ומיקרפון מקדימה + עדיף ידית נשיאה למארז + ספק טוב …
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
תקציב שונה ל 4k-4.5 - ראה הודעה למטה שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מפרט בעיקר ל multitasking. חשוב לי שהמחשב יהיה "חזק" ויגיב מהר גם כאשר כמה תוכנות פועלות במקביל. שימושים: קידודים, גרפיקה (דו מימד),סרטי hd, תיכנות, אינטרנט, משחקים בינוניים... דרישות: מעבד מרובע ליבות, כרטיס מסך nvidia מסך: המחשב יהיה מחובר למסך 19', ולטלוויזית LCD 37 1366x768. בעתיד אולי מסך 20' 1600x1200 מתוכנן oc למעבד. הבנתי שQ6600 יכול בקלות להגיע ל3.2G - האם צריך קירור מיוחד לכך? כאמור, התקציב עד 4000, עדיף פחות אם אפשר. הנה מפרט שהרכבתי, איך הוא נראה לכם? איך אפשר לשפר? מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤822 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43…
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום רב. ידידה שלי מעצבת תכשיטים ובתים. היא מעוניינת לקנות מחשב חדש שישמש אותה. כרגע היא עובדת על לפטופ בן שנתיים שלפעמים קורס לה כאשר היא מרנדרת ובעיקרון כבר עשה את שלו. מאחר ואת עבודת העיצוב היא עושה בבית, המלצתי לה שתעבור למחשב נייח (שיכול לתת לה תמורה גבוהה יותר במחיר נמוך יותר ממחשב נישא). השימושים העיקריים שלה הן בתוכנות בסגנון פוטושופ ואוטוקאד, אבל מאחר והיא משתמשת גם בתוכנות בסגנון 3DMAX ו-REVIT (אין לי מושג מה זו התוכנה הזו) ומעוניינת לרנדר את העבודות שלה היא צריכה יותר ממחשב משרדי רגיל. מהמפרטים שמוצעים לא הצלחתי להבין מה הכי יתאים לה ולכן אני שואל כאן. בעיקרון היא מעוניינת שהרינדורים שלה יהיו מהירים ויותר חשוב מזה שהמחשב לא יקרוס באמצע. התקציב שלה הוא בסביבות ה…
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אשמח לדעת כמה המחשב שלי שווה כיום כי אני מתכוון למכור אותו קומפלט. המפרט שלי בצד, תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד בעיקר לגלישה באינטרנט הורדת שירים, משחקים, סרטים וגם אני משחק במשחקים לא כל כך כבדים אבל תמיד טוב שיש... אני מעוניין במחשב של HP (אהבתי תעיצוב שלהם) או IBM שמעתי שאלה חברות מובילות בתחום הניידים, זה נכון? אני מוכן להשקיע עד 4,500 על המחשב תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-