עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by thx777,

למחשב נייח לא כולל מסך מטרה=לעבודה משרדית מאומצת עבודה עם כמה תוכנות במקביל תקציב-2500-4000 חשוב לי שיהיו במארז כמה שיותר יציאות usb תודה רבה

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  2. Started by yanivgold,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, אינטרנט, וצפיה בסרטים באיכות HD * תקציב?עד 2000 שח * גודל המסך? 15.6 - חשוב לי שהמסך יהיה איכותי! * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 2-3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אין צורך * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 350 גיגה ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי לא האם פוג'יטסו מדגם AH-531-10 יענה על הצרכים שלי? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5934

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  3. שלום, אני מחפש למישהו מפרט למחשב עם שימוש בעיקר משרדי ואולי בעתיד למשחקים לילדים קטנים. התקציב הוא 2500 שקל. חשוב שמפרט המחשב יהיה מאותו חנות + הרכבה. אני צריך מחשב אמין (גם מבחינת החנות) ושקט. לא מתוכן OC עתידי ואין צורך בציוד הקפי. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 856 צפיות
  4. . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה גרפית תוכנות תלת מימד(MAYA 3DMAX א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).3DMAX MAYA פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא מיועד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא ידוע כרגע. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות עד כמה שניתן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  5. Started by cool_man,

אז ההורים שלי רוצים מחשב נייד חדש, מחפשים משהו עם מסך גדול בתקציב של עד 3300 ש"ח * מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים. דברים בסיסים בגדול * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17", לא משנה אם מבריק או לא * רזולוציית המסך? מה שמתאפשר אבל כמובן אם יש גבוהה אז עדיף * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא קריטי מידי, יכול להיות מחובר גם הרבה זמן למטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) סטנדרטי אני מניח * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשי…

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  6. כעת יש לי מסך מחשב 34 אינץ' והגודל לא מספיק לי. ראשית הרוחב, אמנם הרבה פחות משמעותי לי, אבל מציק לי שאני לא יכול לפתוח שתי תוכנות במקביל על אותו מסך כי אז הטיימליין הופך לקטנצ'יק. שנית והמשמעותי הרבה יותר זה הגובה. כעת התצוגה היא 21:9 אולטרה רחבה אבל הגובה למעשה זהה למסך 24 אינץ', כאן אני מחפש שדרוג ואני לא מוצא כי רוב המסכים גם ה'ענקיים' שביניהם, הם ביחס הזה. יש אולטרה אולטרה רחבים אבל הגובה נמוך. בשכבות בפרמייר ובאפטר אפטר צריך לגלול מלא - מלמעלה למטה ולהיפך. אני רוצה את כולם מולי ללא צורך לגלול בכלל, גם אם יהיו לי 10 שכבות ויותר. מאמין שמי שמספיק מבין בזה יסכים איתי. אשמח לכל המלצה.

7. Started by yellow acid,

שלום לכולם. נתוני המחשב שלי הם (אני מוציא בעזרת everest): Motherboard Name : ASRock 775VM800 Expansion Slots : 3 PCI, 1 AGP, 1 AMR RAM Slots : 2 DDR DIMM CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133) 950 מגה ראם היה לי כרטיס מסך ג'י פורס והוא נשרף לפני חצי שנה, ואני רוצה לחזור ולהפעיל משחקים. השאלה שלי היא: האם יש כרטיס מסך ממולץ שיתאים לי + אפשרות להעביר אותו בעתיד למחשב יותר טוב והוא לא יבזה את מקומו? אני יודע שעדיין הרבה משחקים לא יעבדו, אבל זה בהחלט ישפר את המצב הנוכחי שיפור ניכר ולכן גם אני מחפש משהו שבמידת הצורך אם ארצה לעלות את הרמה ולהחליף מחשב אוכל להשתמש בו למחשב החדש למשחקים חדשים. (דהינו אני מחפש כרטיס חזק ושואל אם הוא יתאים גם לחיבור פה) יש לקחת בחשבון שאול…

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  8. Started by yigael_o,

היי, יש לי בעיה. אח של חבר קנה מחשב חדש. נתתי לו מפרט מדויק של המחשב שמופיע פה לעבודה משרדית ב 3000. הוא הלך לאיבורי והמוכר אמר לו שהוא יכול למכור לו את "אותו מפרט" בהרבה פחות. חוץ מ 6300 הוא נתן לו 4300 (וזה בסדר, הוא התייעץ איתי וראיתי שאין כזה הבדל מבחינתו, הוא רופא אז הוא לא משחק בכלל עם המחשב) המפרט שקיבל הוא כזה (נא להביע דעה מהר, אני רוצה שיספיק לחזור לחנות אם צריך): מארז עם USB קדמי קטן לבן זכרון 667MHz DDR-2 1 GB צורב SATA LG H30N DVDX 18 DL מעבד אינטל e4300 core2duo conroe דיסק קשיח 70GB 7200 8MB WD לוח אם MSI RC410M2-L X200 ATI מתאם TV OUT ללוח RC410/K9AGM2 כ. קול OB 7.1 (8 ערוצים) כ. מסך X200 OB ATI 1800 ש"ח אשמח לתגובתכם במהרה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  9. Started by ran_ga85,

שלום, יש לי מחשב נייד hp pavilion dv6 - 2130 ej , מעבד intel i5 520 2.4Ghz , וכרגע זיכרון RAM 4 Gb . אני מעוניין להוסיף זיכרון נוסף, אבל יש לי שאלה: הזיכרון כרגע הוא מסוג DDR3-1066 , האם כדאי לשדרג אותו לזיכרון מהיר יותר, או שפשוט הוספה של 2-4 גיגה מהסוג הנוכחי? אני הבנתי פשוט שלהוסיף זיכרון מהיר יותר על מה שיש לא יעזור כי מהירות העבודה תיקבע עפ"י האיטי מביניהם.... תודה, רן.

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  10. חסר לוח כפי שאתם רואים - זה חלק שאני מעדיף שאתם תשימו, פרט לזה אם יש הערות או הצעות לשינויים - בבקשה, זה יתקבל בברכה אגב רשמתי תקציב 3.5 והשארתי מעט מאוד ללוח- אל תתייחסו למספרים כברזל, לוח עד 500 בערך, אין צורך ב-OC או דברים כאלה, שיהיה לוח בסיסי וטוב תודה מראש

• 9 תגובות
    • 856 צפיות
  11. שלום, הרבה זמן עבר מאז דרכה רגלי בפורום זה... ואני צריך מחשב. כלומר, מחשב שלם בלי ציוד הקפי או מסך, (או מארז). מה שאני כן צריך זה מעבד (שחשבתי על הQ6600), כמות נחמדה של זיכרון (DDRII שהיום זול וזמין, אולי 3GB? או שעדיף 2GB, בשביל הDUAL CHANNEL), כרטיס מסך של ATI ה HD4850, HD של בערך 500GB צורב, וכמובן ספק טוב (עד היום היה לי את ה ENERMAX P365 האגדי). אני כן יודע מה בערך אני רוצה, אני פשוט לא יודע על איזה ערכת שבבים ללכת, איזו חברה מכל מוצר וכדומה. (אם אפשרי משהו טוב גם בפחות- אז בכיף, 3500 זה תקציב גג) בתודה, רועי. כמובן שהצעות יתקבלו בברכה, זאת הממוחיות שלכם

12. Started by Red Sparowes,

מטרת המחשב הוא למשחקים ניצול מלא של התקציב ולא מעבר תכנון לשדרוג בעתיד אבל לא בזמן הקרוב ללא עדיפות על חברה מסוימת נטו ביצועים\איכות ליחס העלות מצריך גם מסך

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  13. היי אני צריכה מפרטים לשני מחשבים, אחד לשימוש ביתי קליל (מוסיקה, אינטרנט ומשחקים ממש בקטנה ), והשני יותר למשחקים אבל לא כבדים מדי (סטייל סימס). יש לי כרטיס מסך 9500 gt שאני מתכננת לשים במחשב השני (של המשחקים). בעיקרון מעדיפה לחלק את התקציב 1300 לראשון ו-1900 לשני (החלוקה ביניהם גמישה). אין לי צורך בציוד היקפי. אשמח גם לשמוע אם יש לכם הצעות אחרות בתקציב הנתון תודה מראש

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  14. Started by HappyFlappy,

שלום שמי עילי ואני מחפש מחשב גיימינג טוב למשחקים הבאים Csgo, pubg , paday2,the forest, subnautic, אם אפשר עזרה אם אופציות לקניה תודה יום טוב

15. Started by Discover,

אהלן חברים, בן דוד שלי מעוניין להתחדש במחשב חדש.. התקציב שעומד לרשותו עומד על כ-6 אלף שקל כולל הכל.. מחשב, מסך, מקלדת ועכבר (רמקולים ירכשו בהמשך.. כנראה ש ATP3). השימוש הוא בעיקר אינטרנט, סרטים, מוזיקה, עבודה ב OFFICE וכו'.. דברים סטנדרטים. מידי פעם משחקים, דברים בסגנון של NBA\FIFA ומשחקים יחסית קלים אחרים. כאילו לא דברים כבדים כמו CS, FEAR ושאר הFPS.. אלה משחקי ספורט ואולי קצת אסטרטגיה. אם אין צורך בכרטיס מסך שלקחתי בשביל המשחקים האלו, ואפשר להסתפק בכרטיס ON-BOARD ולחסוך את ה700 שקל האלו - אני אשמח הכל, חוץ ממסך, הכנסתי במפרט הנ"ל שהורכב ב LOGIC-PC: (תסלחו לי על הערות בצד.. פשוט זאת תמונה שנשלחה לו במייל של המפרט + הסבר על כל חלק) אבקש התייחסותכם למפרט, (בעי…

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  16. סליחה שלא רשמתי את כל הפרטים מתהתחלה. אז ככה : רק מחשב(רק הקופסה) ללא ציוד הקיפי וללא מסך. מחשב למשחקים, סרטים(יותר) , הורדות, אינטרנט. לא מתוכנן OC. וצריך מארז יפה ואם אפשר גם כמה שיותר שקט. (שמעתי שANTEC טובים אבל אני לא ממש יודע..) ושיהיה כרטיס מסך של NVIDIA בבקשה. התקציב די גמיש , אבל לא יותר מידי. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 856 צפיות
  17. Started by timac,

מחפש מחשב צריך רק : מארז+ספק איכותיים זיכרון מעבד טוב עדיף amd כרטיס מסך טוב למשחקים עדיף x800 הארד דיסק לוח אם תקציב 3000 אפשר לחרוג ב100 200 שקל תודה.

• 12 תגובות
    • 856 צפיות
  18. שלום חברה! את המחשב האחרון (והפעם האחרונה שעשיתי סקר שוק והייתי ממוחה במפרטים) סיימתי לפני איזה 3 שנים הרבה דברים השתנו (בערך הכל) אזי אני צריך המלצה למחשב שישמש אותי ל: הרצת XP מהירה ביותר (+חובה שידרוג לVISTA בעתיד) + הרצת תוכנות OFFICE 2007 במקביל (הכוונה כל התוכנות במקביל) בנוסף איזה תוכנת P2P ברקע ןעוד איזה 2-3 תוכנות בסגנון PHOTOSHOP, ADOBE FLASH ודומיו (לא דברים ממש כבדים כמו 3DMAX) דרישות שאני יודע ורוצה מבחינת חומרה: לפחות 1G זכרון, רצוי מהיר כרטיס מסך לא קריטי אך כזה שיוכל לסחוב VISTA בקלות + כל מה שפירטתי (המשחק האחרון ששיחקתי היה NFS UNDERGROUND, אין זמן) כרטיס קול לא קריטי (אפשר BUILT IN) כרטיסי רשת סטנדרטיים ספק חזק ואיכותי מארז עם אפשרות 3+ דיסקים, עם הרבה…

• 13 תגובות
    • 856 צפיות
  19. גודל המסך? 15'' -13'' * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יהיה נחמד יציאת HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח?250GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מכיר. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מארה"ב, השימוש בו בזמן הקרוב יהיה לצבא אז רצוי שיהיה בגודל קטן יחסית שיהיה אפשר לסחוב אותו בתיק קטן. חשוב שהוא יהיה חזק להרצת תוכנות כבדות יחסית ושיהיו לו תוספות נחמדות כמו סורק אצבעות וכו' התקציב לא סגור, אני רוצה שהמחשב יענה על הדרישות ופחות אכפת לי שיהיה 4K או פחות\יותר תודה.

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  20. Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002^ Connect3D ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 LG GH22 SATA x 22 Black NZXT Source 210 + Cougar RS-450 את המפרט הזה קיבלתי ב3200 שח. אשמח אם מישהו יוכל לתת חוות דעת ואולי להציע משהו שנראה לו יותר טוב. תודה מראש.[/

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  21. Started by kovar,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא…

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בתקציב הנ"ל, כאשר המחיר לעיל יכלול את עלות הרחבת האחריות לשלוש שנים (אגב - אני מעוניין רק במחשב עם הרחבת אחריות כזו) הדרישות שלי למחשב: חלונות XP, אופיס, אינטרנט, משחקים קלים, ניגון סרטים במסך מלא....די בסיסי בקיצור אני לא יודע אם אני מעדיף מסך מבריק/מט - אצטרך לראות זאת כדי להחליט, אבל נראה לי שמבריק... חשוב לי מעבד חזק כפול ליבה וזכרון DDR2. זמן סוללה לא קריטי - שיהיה משהו סטנדרטי... משקל - לא רלוונטי. חשבתי על מחשב נייד "15.4 LENOVO 3000 N200 0769-EMG מה אתם אומרים?? יש המלצות אחרות? תודה!!!

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  23. אז ככה הלכתי לעבוד קשה(קרעתי תתחת) שלושה חודשים במיוחד בישביל המחשב ובמיוחד ביגלל שהחורף בדרך ולא יהיו כל כך עבודות. ואספתי תכסף (9850 ש"ח מתחת לכרית) והמחשב כמו שאמרתי מיועד למישחקים וסרטים בעיקר וOC ולמוזיקה. חשוב שיהיה שינוי גדול בין מה שיש לי כרגע:סלרון ,256MB זיכרון ,כרטיס מסך מובנה ,לוח אם על הפנים(מגעיל אותי,אפילו OC לא ניתן לעשות) שבב:266 של VIA כמה עצוב,דיסק קשיח 40GB 'השאר הכל ג'נרי. סתכלו כמה שנים סבלתי!!! :-[ :'( :'( ביגלל זה אני רוצה שהשינוי יהיה דרמטי ואני חושב שיהיה דרמטי! אז ככה זה מה שאני רוצה שיהיה במחשב: מעבד: E6300 לא צריך יותר מיזה. קירור למעבד: ראיתי שיאים נישברים אם הקירור סטוק אבל אם מומלץ קירור תוצרת חוץ תמליצו על משהו איכותי שיקרר יותר טוב …

• 11 תגובות
    • 856 צפיות
  24. Started by Shaq Diesel,

שלום לכולם ותודה לעוזרים אני מקווה שאני לא עובר פה על איזה חוק אבל לא ראיתי שום מקום אחר שזה מתאים בכל מקרה יש לי הזדמנות לקנות מחשב יד שנייה המחשב בן חודש חודשיים כל החלקים נקנו בחו"ל (יש אחריות אצל היצרן עצמו) אז ככה מעבד Phenom II x4 Quad Core 965 Black Edition לוח אם GIGABYTE 880GM-UD2H זכרונות 4X2GB) 1333Mhz 8GB) (חברת rendition זה מה שהבנתי ממנו לא ממש מכיר אותם) כרטיס מסך Gainward nVIDIA GeForce GTX 465 כונן קשיח Seagate 2TR מארז של SAMA גם לא מכיר אך אני מניח שזה לא משהו ספק כוח 650WATT גם זה לא משהו אני חושב http://www.sweex.com/en/assortiment/power-security/power-supplies/PS040 מחיר כל החבילה 3200 ש"ח אני אישית אסתפק במחשב פחות חזק פשוט חשבתי שאפשר לקנות מחשב …

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  25. היי, בן דוד שלי ביקש ממני לבנות לו מפרט ב-5550ש"ח. המפרט לא כולל מסך, כונן דיסקים ולא שום ציוד היקפי. המפרט שאני בניתי הוא: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 9500 Led כמות: 1 - מחיר: ¤1456 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤501 מארז: Coolermaster CM 690 Black כמות: 1 - מחיר: ¤457 קירור למארז: THERMALTAKE 130mm SILENT WHEEL כמות: 2 - מחיר: ¤30 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU כמות: 1 - מחיר: ¤455 זיכרון: OCZ 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) Value CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤535 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤391 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 Retail כמו…

• 9 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.