עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם!! אני מחפש מפרט מחשב לקנייה ב"ה חודש הבא. תודה לכל מי שיכול לתת עצות בנושא! 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500 עם חריגה ל 4000 רק שיהיה מוצדק. לא בטוח מזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפיה בסרטים באיכות HD, הורדות, משחקים קלים וכבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת ועכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לח…

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  2. אני רוצה לקנות מחשב נייד למטרות עבודה. אני מתכנת במקצועי, אז זה נועד בעיקר לתוכנות כמו Visual Studio, Eclipse וכו'. נברתי קצת ב-Zap ושמתי עין על המחשב הזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20994 חשבתי לקנות אותו עם הרחבה ל-8 ג'יגה זיכרון. מה שיוצא בסופו של יום 2,808 ש"ח. מה אתם אומרים. כדאי?

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  3. היי חברים. אסביר בקצרה את המצב הקיים שלי והמטרות שלי. כרגע יש ברשותי +Synology NAS DS415. אני מוצא את עצמי מאוד מוגבל איתו גם מבחינת תוכנה ובעיקר מבחינת חומרה. לכן החלטתי אחת ולתמיד לרכוש NAS מותאם לצרכים שלי. הצרכים שלי מהשרת הן: - שרת מדיה וקבצים (File and Media server) - גיבוי/ניגון של מכשירים וקבצים ברשת. - גישה מרחוק לקבצים (Remote access to files). - יכולת הרצה של מספר שרתים במקביל ללא בעיה. - מערכת הפעלה- אני רוצה להיות כמה שיותר גמיש. כנראה שארצה להשתמש במערכת LINUX, FreeNas וכד'. - גיבוי/Raid - יכולת אחסון של לפחות 5 דיסקים. - ה-NAS לא מיועד למשחקים או OC. כן מיועד לעבודה וניגון מדיה. - גודל: קטן ככל הניתן (…

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by Arielucker27,

אהלן אנשים, מפרט של מחשב שהזמנתי מ-TMS אשמח לחוות דעת מכם. ויש לי שאלה קטנה, לגבי הכרטיס מסך הוא מספיק חזק למשחקים כמו BF4 - COD GHOSTS - NFSW RIVALS ובכללי הוא נחשב כרטיס מסך חזק? ושאלה אחרונה אני לחוץ לגבי הספק הוא יחזיק את המערכת בצורה טובה + מרווח ביטחון? מקווה שתענו על הכל,תודה לעוזרים. *אנשים שמבינים מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪911 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪126 לוח אם: Gigabyte GA-H87M-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪492 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Silverstone Strider 500W כמות: 1 - מחיר: ₪475 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 -…

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by gabbay,

זקוק למפרט לסטודנט להנדסת חשמל ליישומי אינטרנט, סרטים, visual studio ו mathlab בתקציב 2-2.5K שקט ככל האפשר ללא ציוד הקיפי ומערכת הפעלה תודה

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  6. המחשב ישמש בעיקר למשחקים, ברזולוציה של 1900X1200 בהגדרות גבוהות, ולסרטים . אין צורך בציוד היקפי ובמערכת הפעלה, חשוב שהמחשב יהיה שקט (9) , ולא יבוצע בו אוברקלוק . רצוי שהחנות תהיה מאיזור המרכז... אפשר לנצל את כל התקציב, ולהשתדל בלי חריגות של יותר מ 200 ש"ח . תודה מראש

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  7. Started by Yossiel,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד במחיר של 3000-3500 שקל שיריץ מערכת הפעלה של Win 8 ויהיה מסך מגע. לפי מה שראיתי בדיונים שכבר נפתחו, המליצו על המחשב הבא: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23640 הבעיה היא שלא מצאתי עליו כלום באינטרנט, והוא אפילו לא נקרא ככה בשום מקום. מה ההסבר לכך? כמו כן, האם יש מחשבים אחרים בטווח המחירים הנל המתאימים לתנאים שלי? אפשרי מהסדרה של S400ca. שאלה נוספת, שמתי לב שהמסך במחשב הזה ובסדרה כולה הוא לא מט, האם זה משהו שאני צריך לדאוג לגביו? והאם קיים מחשב אחר שהוא כן בעל מסך של מט? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  8. Started by DJ Koby,

שלום לכולם, הבנתי שהW500 מחליף את הT61P והמפרט שלו יותר חזק. קיבלתי את המחשב מ- נייד נייד תוך יומיים למרות שזה מחשב של 13אלף שקל ועם מפרט מדהים, מעבד T9400, דיסק 200 7200 ו4 גיגה זיכרון 1066 במחשב הזה ניתן להוסיף דיסק קשיח נוסף עם מגירה מיוחדת שניתן לקנות שנכנסת במקום הצורב "נייד נייד" אומרים שאין להשיג כרגע את המגירה ניסיתי בעוד מקומות חוץ מ- נייד נייד כמו אייבורי וKSP וגם להם אין את המגירה הזאת(דיסק קשיח לא בעיה להשיג) האם מישהו יודע איפה יש לי סיכוי למצוא מגירה כזאת? (מלבד נייד נייד אייבורי וKSP שאיתם כבר בדקתי) תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3,000, ללא אפשרות לחריגה. זה התקציב מההורים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כרגע זה יהיה לשימוש בסיסי, וורד וגלישה באינטרנט, אני רוצה ללמוד מדעי המחשב - אז גם VS Code ועוד תוכנות של תכנות שאני לא יודע עליהן עדיין. אני גם רוצה שיהיה לי אפשרות לפרודקטיביות: Affinity Studio, Davinci Resolve, FL Studio, Blender, Unity (השימוש בתוכנות האלה לא יהיה תדיר, אולי פעם בחודש-חודשיים). אולי גם קצת גיימינג קל (PCBS, Cities Skylines), אני בקושי משחק, גם במחשב בבית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכי…

10. תודה לעוזרים פנטיום 4 2.8 800+ מסך MAG17 מעבד בטכנולוגיית HT 800MHz (לא 533MHz) תוספת למעבד פנטיום 4 3GHZ 800MHZ רק 240 ש"ח אספקה מיידית, המחשב כולל: *מעבד אינטל מקורי פנטיום 4 2.8G (800MHz) -אחריות לכל החיים *לוח לא משולב מתוצרת ASUS או MSI תומך 800MHZ *זכרון 256M DDR 400MHz * כרטיס מסך לא משולב GeForce 4 NVIDIA MX 440 TV OUT + 64M DDR או ATI Radeon 9200 128MB DDR + TVOUT *מסך MAG 17. ניתן לבחור מסך אחר SAMSUNG,AOC,LG בתפריט מסכים אשר מופיע בתחתית הדף *כונן סידי רום 52X *דיסק 7200RPM 40G סיגייט, W.Digital ,Samsung או מקסטור *מודם פקס 56K או לחילופין כרטיס רשת 10/100 *כונן דיסקטים 1.44 יפני *כרטיס קול 128 ל-6 רמקולים * 2 רמקולים+מגבר עגולים 3D *מארז פנטי…

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  11. שלום למומחים ולמנוסים, הדסקטופ שלנו כבר זקן ועייף אפילו לשדרוגים, והגיע הזמן לקנות חדש. צרכים: אינטרנט ואופיס מרובי חלונות, הורדות (של תוכנות מעניינות ומוזיקה\סרטים) ומעט עריכת תמונות (לא ברמה מקצועית). (ללא משחקים\מסיבות רשת). [ *הערה: מיועד לשמש כמחשב עיקרי למיני-רשת ביתית עם המחשב הנייד (HP nx9110 P4). יש לנו S-Box אלחוטי: http://www.sofaware.com/general.aspx?boneID=155&objID=194) ] דרישות: בראש ובראשונה - איכות ואמינות של כל הרכיבים (יצרנים מוכרים ואמינים), מהירות תגובה מצויינת, אופציה לשדרוג בעתיד. העדפות: מארז קומפקטי, פרקטי (קל ונוח לפתיחה לצורך תיקונים\שדרוגים) ו"חתיך" (אבל אין צורך בניאונים כחולים ). ציוד הקפי דרוש: מסך "LCD 17, צורב DVD. תקציב: עד 5,…

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  12. אהלן חבר'ה, מתחיל אוטוטו ללמוד וצריך טאבלט + נייד, מה שאומר היברידי זה הפתרון. ההיברידי ישמש לדברים בסיסיים ויכלול יציאות USB וHDMI. כמו כן תהיה הרבה כתיבה ושימוש באופיס כך שחובה שהמקלדת תהיה נוחה. הבנתי שה-T100 של ASUS הוא אחלה מכשיר, אבל קראתי שאיכות המסך מאכזבת ובכלל ווינדוס 8 כבד עליו. לאסוס יש דגמים איכותיים וזולים יותר כמו TF103 אבל מבוססי אנדרואיד. 1) האם ה-QuickOffice משמש באמת תחליף לאופיס? ובעיקר בעברית. 2) האם יש דגם אחר שאתם ממליצים עליו? בתודה מראש, שרון

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? 2400 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? צרכים בסיסיים של אינטרנט, מסנג'ר, מוזיקה. משחקים שהחזק ביניהם יהיה סימס 3. עבודה עם פוטושופ CS, בעתיד ייתכן מעבר לפוטושופ יותר מתקדם. מחשב יחסית שקט ולא מרעיש. מחשב שיחזיק ללפחות 4-5 שנים בלי בעיות מיוחדות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? לא. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא מתוכנן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? דרושה הרכבת מחשב. על המחשב יופעל XP (יש לי בבית) ואולי בעתיד גם ווינדוס 7. 9. מאיזו חנות אתם …

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  14. הרכבתי את המחשב הנ"ל בIQPC, מחשב לאחותי. כרטיס המסך שאני אחבר לו יהיה ATI X1950PRO 512MB. זה המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 45nm : " SLB9Y" - BOX ₪572 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP41-UD3L ₪375 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ₪391 מארז: [..] ANTEC TWO HUNDRED w/o PSU ₪258 ספק כוח: [..] OCZ MODXTERME PRO 400W : OCZ400MXSP ₪220 דיסק קשיח: [..] WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ₪279 מה דעתם? איך אפשר להוזיל את מחיר? מה אפשר לשפר?

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  15. שלום לכולם, הרבה אנשים אמרו לי שהקירור Scythe Mugen 3 Rev.B יכול לגעת בגופי הקירור הארוכים של ה-G.Skill Ripjaws-X כי הוא די נמוך וגם דיברתי עם מישהו מהפורום הזה שהזכרונות נוגעים לו במוגן בשני הסלוטים הראשונים. ראיתי סרטונים של התקנות של הקירור Noctua NH-D14 וראיתי שהוא די גבוה, וטוב יותר (בתוספת של 120 ש"ח). עכשיו יש לי כמה שאלות בנוגע לזה: 1. ה- Noctua NH-D14 נושא עליו שני מאווררים והוא קירור די גדול ומסיבי, אבל עצם זה שיש עליו שני מאווררים אני מתאר לעצמי שהוא מרעיש כנראה יותר מהמוגן, האם זה נכון והאם רמת הרעש היא בהרבה יותר גבוהה משל המוגן? 2. הוספת ה-120 ש"ח האלה בין הנוגטואה למוגן היא שווה את הכסף? אני מתכנן לעשות OC בעתיד ואני רוצה קירור טוב ואני רואה עליו המון …

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  16. Started by dillen,

קודם כל שלום לכולם, אני חדש פה ויש פה אחלה אתר..מאוד מקצועי. עכשיו לעניין אני רוצה להחליף מחשב ונראה לי שהחלטתי ללכת על amd בסוף. אז ככה..ההצעה שקיבלתי היא כזאת: מארז 500w מעבד amd athlon 64 bit 3000+ לוח אם: epox 8kda3j זכרון: 512 ddr של סמסונג כ.מסך: radeon 9600xt 128 mb ddr זה הכל פחות או יותר..שאר הדברים יש לי אני מוסיף בעצמי. עכשיו ההצעה שנתנו לי היא 3,250 ש"ח על הפריטים הנ"ל. רציתי לדעת קודם כל אם זה שווה את זה ואם יש משהו שאפשר לשפר בלי צורך לחרוג יותר מדיי, עד 3500 ש"ח בערך.והאם כדאי להשקיע עוד טיפה ולעבור ל-939 היותר חדש? ועוד שאלה חשובה מאוד: האם כדאי לעבור לamd מאינטל? המחשב מיועד בעיקר למשחקים ולצפיה בסרטים ועבודה עם תוכנות כדוגמת פוטושופ וכו'. תודה מראש על הת…

• 14 תגובות
    • 877 צפיות
  17. שלום רב, מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב PC שישמש לעבודות עיצוב גרפי בלבד (פוטושפ, פלאש, אילוסטרייטור וכיו"ב). חשוב שיהיה מהיר ויציב (ככל הניתן, במסגרת התקציב). - המחשב יעבוד עם קבצים כבדים, לפעמים גם מעל 1.5GB - אין צורך ביכולות סאונד מיוחדות - המחשב ישמש לעבודה יום יומי, לצרכי פרנסה - לא יישוחקו משחקים במחשב - אין צורך בציוד הקפי - אין צורך בחלקים כמו כרטיס טלויזיה, אבל כן בכרטיס רשת אלחוטי - חשיבות השקט: 7 - לא מתוכנן אוברקלוקינג - אין צורך במערכת הפעלה - מבחינת החנות והמיקום, אין עדיפויות. חשוב בעיקר המפרט ולפיו כבר אפעל למציאת החנות. אם זה הכרחי, אז העדיפות היא לאזור באר שבע ואפשרי גם תל-אביב - אין העדפות מבחינת גודל המארז - אין כרגע תכנון לשדרוג עתידי…

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  18. היי, אני מחפש מפרטים למשפחה שלי. האחד מחשב ביתי לשימושי אינטרנט, מסמכים, וכדומה, בתקציב 1700 שח בערך. צריך לכלול מחשב בלבד (ללא ציוד היקפי) מחשב שני אותו דבר רק עם עבודה חובבנית בפוטושופ ותמונות. אולי העדפה לI5 בכ3000 שח ללא ציוד היקפי. יש עדיפות לפנדה כי יש באזור שלי (בנימינה), אם לא אז TMS או מישהי אמין ששולח בדואר תודה!!!

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  19. Started by biotech326,

אהלן לא מבינה בזה כל כך, אני רוצה לפטופ קצת יותר קטן מסטנדרטי נגיד 13״ משהו שיסחוב SIMS שיהיה לו זיכרון לסיכומים של התואר, תמונות, ושיסחוב תוכנות לעריכה של סרטונים וכאלה שתהיה סוללה טובה בנוגע למחיר אני לא יודעת כמה זה אמור לעלות מה שעומד בדרישות האלה מספיק טוב אני רוצה משהו במחיר נמוך לא רוצה להשקיע המון פה. תודה!

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  20. Started by toppy,

שלום, מבקש המלצה למחשב נייד חדש, המחשב צריך להיות בעל:צורב DVD עם כמה שיותר פורמטים, רשת אלחוטית, בלוטות' (עדיף, לא חובה), דיסק 80GB. שימושים: אינטרנט, ניידות, יישומי OFFICE - מסמכים ארוכים, והצגת סרטים.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  21. Dell Latitude E6440 LT-RD33-7978 Vs Lenovo ThinkPad Edge E540 i7-4702MQ FHD רציתי לדעת מה יותר כדאי לי לקנות כי הם פחות או יותר אותו מחיר וההבדלים הם בכרטיס מסך ומעבד לפי מה שאני רואה..אשמח לתגובתכם. תודה

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  22. המשפחה גרה במעלות תרשיחא, הם דתיים רציניים, ככה שחוץ מאינטרנט רימון והדיסקים המוזרים של רכבנים שלפעמים מקבלים בדואר, אני לא יודע מה הם יעשו במחשב. אולי קצת יראו לאטמה. אני לא מכניס את הצרכים וכו', כי זה די פשוט - כל הערכה (מסך וציוד היקפי), בלי זבל סיני (ז"א מארז וספק כוח של חברה מוכרת, כונן של WD וכו'). עדיף בכמה שפחות כסף, כי זאת אמורה להיות מתנה מסבא וסבתא שלהם (ושלי). הדרישה הבאמת רצינית ומעניינת, היא שזה יהיה מחנות שקרובה למעלות-תרשיחא, אם יש חנות שממש נמצאת שם, אפילו יותר טוב. (אני מקווה שהבדיחה בכותרת לא פוגעת באף אחד, אם כן, אני מתנצל ואערוך ברגע שאראה תלונה).

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  23. שלום לכולם , אני מתכון לקנות נייד .מתלבט בין שני הניידים הנ"ל מה דעתכם? dv9750ej HP:HP יצרן Pavilion DV9750EJ דגם מעבד Intel Core Duo T7500 מעבד 2.2 GHz מהירות 2 MB רמה 2 זכרון מטמון זיכרון 2048MB(2x1024MB) נפח 667MHZ מהירות זיכרון 0 חריצי זיכרון פנויים 2 חריצי זיכרון נגישים 2GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 250 GB גודל דיסק 5400 סל"ד SATA מהירות דיסק כוננים Yes DVD Multi Burner חריצי הרחבה Yes Secure Digital Type I/II PCMCIA מסך WXGA סוג 17" גודל 1440X900 רזולוציה Yes מצלמה תקשורת Yes מודם 56K 100/100 LAN משולב אתרנט כרטיס רשת Yes Bluetooth Yes WiFi 802.11 גרפיקה Nvidia GeForce 8400 כרטיס מסך …

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  24. Started by Naquada,

מה אתם אומרים על המפרט הבא למחשב חזק האם כל החלקים יעבדו ביחד ? כמות מוצרים סה"כ 1 INTEL Pentium 4 - 3.2 (640) - 2MB Cache, 800Mhz FSB 775PIN - RE 1,742.88 ש"ח 4 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I-D-B) original C2.5 1,458.63 ש"ח 1 EPOX EP-5EPA+ (915P) - ATX 714.31 ש"ח 2 Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA 1,267.35 ש"ח 1 Gigabyte RADEON 9250 (128BIT) - 128MB DDR TV OUT DVI AGPx8-BULK 319.99 ש"ח 1 sUnshine X-Blade (8511) - SILVER - 520w 369.45 ש"ח 1 .SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 52.30 ש"ח 1 LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE 158.46 ש"ח סך הכל לתשלום: 6,083.38 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 5,900.88 ש"ח

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  25. Started by dudik432,

מחפש מחשב נייד מחיר - 4000 ש"ח מטרות שימוש - משחקים עדכניים (כבדים),אינטרנט,סרטים,לימודים. גודל מסך - לא משנה בין 15-17 משקל - לא משנה חיבורים - שיהיה לפחות 3 usb ואם אפשר אז hdmi בלוטות' wifi כונן cd\dvd+צורב כונן קשיח - 500G לפחות רמקולים מובנים זמן חיים - שהמחשב יחזיק כמה שיותר איזה שנתיים לפחות זמן סוללה - הבנתי שמחשבים ניידים לא חזקים בזה אבל כמה שיותר מן הסתם יותר טוב. אם התקציב ביחס לפרטים לא הגיוני תגידו לי אני רוצה לדעת גם את זה... תודה.

• 9 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים