עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by aed32,

שלום רב, ברצוני לשדרג את המחשב בעבודה שירוץ מעט יותר מהר יעלה ווינדוס 7 בנקל ויריץ משחקים כמו PES 2012 עכשיו - כל הנושא הזה עולה בעקבות השדרוג שערכתי למחשב שלי. נשאר לי כרטיס 9800 GT של NVIDIA וספק כוח 500 80+ של SEASONIC ברצוני לשלב אותם במחשב בנוסף להגדלת זיכרון ורציתי לדעת האם הוא יעמוד במטרה: ווינדוס 7 חלק ומשחקים כמו מנג'ר FM2012 ופרו אבולושין. לוח אם: Gigabyte GA-945GCM-S2L מעבד: DualCore Intel Pentium E2180, 2000 MHz (10 x 200) הלוח יסתדר אם הכרטיס מסך הנ"ל ? והספק ? האם 3 ג'יגה זכרון יספיק או שאני זקוק לפחות ל4 ג'יגה ? (הלוח תומך בזכרון עד מהירות של 667.) ואיפה אפשר למצוא זכרון כזה גם יד שנייה במחיר הוגן ? בתודה מראש.

2. k.s.p ? pcLogic ? מנועה אמרו לי להתרחק כמו מאש.

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  3. קיבלתי מפרט מחבר: המפרט לקוח מ KSP. מה אתם אומרים?? מעבד Core i7 920, s1366, 8MB 1500 לוח אם Asus P6T Deluxe s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E 1550 זיכרונות DDR III 1333Mhz 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel 1080 כרטיס מסך ASUS GTX 285 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 2160 דיסק קשיח WD 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II 380 צורב DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata ASUS 150 מארז NZXT TEMPEST (No PSU) 420 ספק HEC Cougar 750W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular 660 Total price 7900 ¤ for payments 12 X 719 ¤ מה נראה?? המטרה היא משחקים ברמה הגבוהה ביותר. האם תמליצו על מפרט אחר? עד 8000 ש"ח. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  4. אני פותח נושא שוב אבל בצורה מסודרת יותר... מחפש מחשב נייד לסרטים 1080P משחקים COF המשחקים האחרונים לעבודה VISUAL STODIO ופגישות עבודה אז המחשב חייב להראות טוב לא מפריע לי שהיה ענק אבל רשמי * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, צפיה בסרטים 1080P * גודל המסך? 15 או 17 לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? סוללה תמיד רצוי ארוך אבל ממש לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 750 ומעלה * כונן Bluray? לא מעניין * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך מערכת הפעלה בכלל * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL L…

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  5. Started by arpaz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אלא אם באמת מגיעים למשהו שהוא מיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח. התקציב הנ"ל הוא אחרי חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבור תכנות, קימפול, הרצת תוכנות כבדות, VM ומעט משחקים בנוגע למשחקים - זה לא השימוש העיקרי של המחשב ולכן לא חייבים להפציץ בתחום הזה. כן הייתי שמח ליכולות כמה שיותר טובות כדי להריץ משחקים בצורה מיטבית. המסך שלי כיום בגודל 23". יחובר מסך נוסף בגודל 20" ואולי אף יותר בעתיד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא תודה 4. האם יש ר…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. טוב אז הינה מגיע לו התאריך ה22.4 והירידת מחירים בפתח זה התאריך שבן דוד שלי חיכה לו כדי לקנות את המחשב החדש שלהם [אחרי שהם כבר 4 חודשים בלי מחשב] אני צריך מפרט שיהיה בעיקר טוב למשחקים ואינטרנט לא מתוכנן OC... חשוב שתשימו את המחיר שיהיה לאחר הירידת מחירים של אינטל [חשוב שהמעבד יהיה של אינטל ולא משנה עד כמה AMD יותר זול הם רוצים אינטל והם חיכו לזה הרבה זמן] רצוי מפנדה [החנות הכי קרובה ומוכרת ושירות טוב] צריך רק מקלדת עכבר ורמקולים [סטנדרטים, לא משהו יקר] עריכה: טוב אז ככה, תבנו לי מפרט הכי טוב שאפשר ב 4 אלף שקל רק עם עכבר מקלדת ורמקולים לא משנה עם AMD או אינטל רק כמה שיותר טוב. אני הולך לקנות מחר אז אני צריך מהר תודה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. המפרט שלו הוא מעבד: t2390 1.8 giga herz ו2 ג'יגה ראם.. אני לא יודע בדיוק איך זה הולך במחשבים ניידים אבל אני רוצה המלצה לכרטיס מסך עד 300 שקל בערך משהו שיריץ לי משחקים כי כרגע הכרטיס שלי זה ה965 של אינטל שמובנה על הלוח אם והוא לא כל כך תומך ב3d. אם יש לכם המלצות על כרטיס שיכול להריץ משחקים כמו היטמן בלאד מאני וכאלה על הגדרות סבבה. תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  8. זהו זה, ירדו המחירים, יצאו כרטיסי הDX10 ואני פה כדי לבקש ממכם לעזור לי לבנות את המפרט הסופי, שחיכיתי בשבילו הרבה זמן. קודם כל שימושים: השימוש העיקרי הוא משחקים, אחר כך גם עיצוב גרפי ב3ds max, ולאחר מכן צפייה בסרטים, גלישה וכו'. oc: אוקי, אז בסוף החלטתי לעשות oc, לא לפיו תיבנה המערכת, על המחשב יעשה oc קל או מקסימום בינוני עם קירור סטוק וזכרונות רגילים, בחודשים הקרובים אלמד איך לעשות ואעשה מתי שהוא, אולי עוד שנה אפילו, שום דבר לא בטוח. לכן אני אומר, שהמחשב יהיה בסדר לoc קל עד מקסימום בינוני, אבל קודם כל ביצועי סטוק. אתייחס קצת לחלקים שחשבתי עליהם ואשמח להתייחסות לגבי כל חלק, תודה מראש. ;D הערה חשובה: במפרט נכלל המסך Dell 2007WFP ויש להכניסו למפרט. מעבד - כנראה הe…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, אני מחפש מחשב נייד לקחת איתי לצבא. הידע שלי בניידים הוא אפסי, לכן אני פונה אליהם המומחים. יש לי תקציב בסביבות ה3000 ש"ח, אפשר יותר אם זה שינוי דרסטי בביצועים. למען האמת, כל מה שחשוב לי זה לראות עליו סרטים, להקליד מסמכים ולגלוש באינטרנט. המשחק היחיד שחשוב לי שהוא יהיה מסוגל להריץ זה World Of Warcraft. תודה מראש, אני כבר ממש לא יודע לאן לפנות.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  10. Started by falukky,

תודה.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום חברי הפורום, אני מתעסק עם מוזיקה אלקטרונית, רציתי לבקש המלצות לנייד במחיר מינימלי (עדיף עד 3,000 ש"ח) יש להדגיש כי הוא לא נועד ליצירת מוזיקה, את העבודה אני עובד עם מחשב נייח חזק באולפן. מטרתו העיקרית היא להתמודד ולנגן ב- LIVE מוזיקה באמצעות התוכנה Ableton, ואף לעבוד עם Cubase 5 מדי פעם. מתוך נקודת הנחה פשוטה חשבתי שכל נייד בסיסי היום עם i3 ו-4GB זיכרון יעשה את העבודה, אבל בכל זאת רציתי להתייעץ ואולי גם לשמוע על דגמים זולים ואמינים. אין לי כ"כ דרישה לגבי גודל המסך, הוא יכול להיות 13' אם זה יבוא על חומרה חזקה יותר. --אציין כי בעבודה ב- LIVE אעבוד עם כרטיס קול חיצוני שברשותי, TC Electronics Impact Twin, כרטיס זה מתחבר למחשב הנייח באמצעות כרטיס FireWire לא רגיל שאותו קני…

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  12. Started by BlackTalon,

אהלן ! שנים שלא הייתי פה...זוכרים אותי? פעם הייתי קונה מחשב חדש כל ארבע שנים אחרי שהמחשב שלי כבר לא היה שווה כלום. בהתחלה היה לי איזה מחשב שבתקופה שלו צבי הנינג'ה ופקמן היו המשחקים הכי חמים, אחר כך איזה ניורון, ואז מה שאפשר לראות אצלי בחתימה, המחשב שיש לי כרגע ושקניתי רק בעזרתכם, אנשי הפורום. עכשיו, בשביל לא להגיע למצב הקודם, נראה לי זמן טוב לשדרג ת'מחשב. השימוש שאני עושה במחשב הוא בעיקר משחקים/מוזיקה/אינטרנט דגש ענק על המשחקים. אני לא יודע במה כדאי להשקיע בכלל, במה יותר ובמה פחות. אני ממש חלש בתחום... אין סכום מוגבל שעומד לרשותי, אבל עובדה שאני לא הולך לקנות מחשב חדש...כמה שצריך זה כמה שנשלם אבל חשוב שזה יהייה הדבר הנכון לעשות (שהמחשב יעמוד בדרישות שלי ממנו לטווח ארוך) …

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by ophir555,

לרשת באג יש מבצע של מחשבי סמסונג ללא מע"מ http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=12193 חשבתי על המחשב הזה בעיקר לצרכיי תכנון בעזרת אוטוקאד. האם המחיר באמת אטרקטיבי או שיש מחשבים באותו מחיר ( או אולי איני צריך מחשב כזה חזק ויקר יחסית), שישרתו אותי טוב יותר העבודה בעיקר בבית כך שלמשקל אין משמעות, חשוב גרפיקה איכותית, כוח עיבוד, מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל, חריגה עד 10 אחוז מה שימושי המחשב עבודה אוטוקאד, גלישה, העברת קבצים בין מחשבים ובין בעלי מקצוע (גרפיקה) עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס הפעלה כן האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא האם חשוב…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. מעבד Intel Core 2 Duo E4600 Box ¤692 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4600 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤362 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 ¤379 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤285 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe ¤860 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SF-PX96GT512D3-HP צורב Pioneer DVR-115D X20 Black DVD ¤140 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR115DBK מארז ללא ספק HEC 6A19B Black ¤185 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=…

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  15. תקציב: 4000 ש"ח. שימושים: צפייה בסרטי HD ועריכת סרטי HD. אין צורך בדיסק קשיח או במערכת הפעלה וגם לא מתוכנן OC. תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  16. Started by tavor21,

יש לי את המחשב הנ"ל, הוא נקרא גם novatech b750. חידשתי למחשב סוללה (הסוללה בסדר לפי החברה , הם בדקו אותה שוב) אך היא כנראה לא נטענת, אני מנסה למצוא את השרטוט של המחשב או מטען למחשב הנ"ל (המטען שלי הוא עבר שיפוץ ולכן אני גם לא בטוח בו). המחשב עובד ללא הסוללה אך הוא נטען לאחר הרבה זמן. תודה לכל מי שעוזר ..

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מתלבט מאוד בין שני לוחות אם: 1.http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3778 2.http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3625 הלוחות שניהם תומכים בצי'פסט החדש X38 למען העתיד שאני יוכל לשדרג ללא צורך בהחלפת הלוח כמובן ואם אפשרי להסביר לי מה השוני בין הלוחות הללו?? הלוחות ישודכו למעבד E8400 ויתבצע OC לכיוון ה4GHZ (יש TT BT כקירור אוויר וזיכרונות GSKILL HZ 2GB). אז מה ההבדל והאם השדרוג לP5E שווה את הכסף כמובן למען שידרוג עתידי רק של מעבד ולא החלפה של לוח +מעבד בעוד שנה-שנתיים. ושאלה נוספת היא מהם ההבדלים בין לוח מוביל מבית ASUS עם צי'פסט P35 כי הבנתי שהם לא תומכים 100% במעבדי ה45NM וכי הצי'פסט החדש תומך בהם במאת האחוזים. אם תוכלו להמליץ לי על לוח P…

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  18. שלום לכולם. אנחנו צריכים את עזרתכם בבחירת מחשב נייד. 12-13.3 אינצ' מחיר- עד 4500 ש"ח אחריות לשנתיים-שלום חיי סוללה יחסית ארוכים משקל - עד שני קילו שני רמקולים, עדיף עם יציאת HDMI מסך לא מבריק די אהבנו את ASUS UL30. מה שהפריע - טצפד בעייתי לפי תגובות ומסך מבריק, פלסטיק שחור מבריק. די תקועים בבחירת הנייד. נודה לכם על המלצות.

19. שלום אני זקוק מכם בבקשה למפרט מומלץ עד 4000 ש"ח מחנות IQPC בלבד. יש לי הצעה כבר ביד השאלה אם תוכלו להרכיב לי משהו יותר טוב מניסיונכם העשיר יותר כמובן תודה

• 11 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by i7,

הי, חברה ביקשה לעזור לה עם מפרט למחשב חדש - הדגש העיקרי הוא שהכל יהיה מהיר מהיר. היא משתמשת במחשב בעיקר להורדה והקרנה של תכני HD לטלויזיה ועוד מיני תוכנות משרדיות, השמעת מוזיקה וצריבה. היא ביקשה גם מארז שייראה מדליק, ושאולי אפשר גם להוסיף לו לדים. מצרפת את הטופס שמילאתי עבורה, וכן הצעה למפרט שקיבלה בינתיים (המארז בהצעה הוא בעל ה"לוק" שמוצא חן בעיניה). נשמח לשמוע כל תגובה או הצעה לשיפור המפרט לכיוון רכיבים איכותיים או מהירים יותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? --6300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? --אולי קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? --תכני HD והש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by NirNirNirNir,

מחשב לסלון לצפייה בסרטים + משחקים

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  22. Started by 51zone,

המטרות בעיקר להרצת משחקים די כבדים. 2 ג'יגה זיכרון. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  23. מחשב למשחקים כבדים שיהיה מרובע ליבות וכרטיס מסך ATI ללא ציוד היקפי

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  24. Started by shlomom,

שלום מעוניין בנייד לסטודנט למטרות Office ,גלישה. רצוי מסך מט וזמן סוללה ארוך ככל האפשר, כמובן לא משהו כבד במיוחד. לדעתי ניתן להסתפק בתקציב הרבה יותר צנוע ואני מניח שגם בסביבות 3.5K אפשר לעמוד במטרות. התקציב הכללי הוא המקסימום ואין חובה להגיע אליו.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.