עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Höd Aşulin,

אפשר בבקשה הסבר על מה ההבדל בין שני הכרטיסים?http://www.plonter.co.il/detail.tmpl...1260-01-20G-PChttp://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11260-07-20G תודה,

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  2. מעבד: [..] AMD PHENOM II X3 720 (2.8GHz) - BLACK EDITION - BOX ¤729 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770-UD3 ¤432 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4870 512MB GDDR5 - RETAIL ¤811 דיסק קשיח: [..] WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤284 זיכרון: [..] OCZ 2GB DDR2 800 VALUE : OCZ2SI8002G ¤139 כמות:2 מארז: [..] TAGAN CS188AF w/o PSU ¤190 ספק כוח: [..] HEC 450TE-WX (ACTIVE PFC ) - BULK ¤276 שירותי מעבדה: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל 2000 ש"ח ¤0 מחיר סופי: ¤3000 זה המפרט שהציעו לי, אם מישהו יוכל לאשר לי שהמפרט טוב או לחילופין מפרט אחר באותו סכום אני אודה לכם. תודה.

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  3. Started by dr_hofman,

אני רוצה לקנות את המארז: Enermax CS-3181L-BBS Neon אבל אני כבר לא מוצא את זה באף חנות, הוא אזר בכולם... איפה אני יכול להשיג אותו? כי לפי מה שראיתי יש בו אפשרויות קירור מעולות וחשבתי לקנות את הלוח של גיגה בייט 8knxp הוא אמנם יקר אבל נראה לי שהוא מצויין אילו שני הפירטים שאני לא רוצה להתפשר עליהם.. מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה

4. Started by avi _fark,

שלום לכולם , אני חדש כאן , עברתי על כמה פוסטים בנוגע למחשב שאני מחפש ודיי קיבלתי את האינפורמציה שחיפשתי , אבל יש משהו קטן שאני לא מבין, מישהו יכול להסביר לי מדוע יש הפרשים כל כך גדולים בין המחשבים הללו : http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22957445 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5010-370m.htm הם אמורים להיות בדיוק אותם מחשבים עם אותו מפרט ( אלא אם אני מפספס משהו) עוד משהו קטן, כל הפוסטים שעברתי עליהם הם מלפני כמה חודשים , הייתי שמח לשמוע דעה של מישהו לגבי המחשב הזה בלינק שננתי. תודה רבה , אבי .

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  5. שלום, אשמח להמלצות לרכישת מחשב נייד - לא MAC מסך לפחות 14 אינצ' - RAM 16GB SSD 512 i7 (generation?) לא צריך: מסך מגע, טביעות אצבע, וכיוצא באלה. תודה מראש ! מחשב ראשון לצרכי תכנות :) לכן ממש אשמח לעצות נוספות תודה מראש וחג שמח !

6. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש ללא רמקולים או מסך אבל במארז חדש. אני מוכנה לשלם 2,000 ש"ח בערך ללא עבודה של טכנאי. הדרישות שלי הן: 1. גלישה מהירה- שסרטים לא יתקעו לי. 2. חיבור לטלוויזיה FULL HD ולראות את תוכן המחשב על מסך הטלוויזיה (כלומר צריך גם כבל). 3. אני לא גיימרית אבל נראה לי שברגע שאוכל לראות את תוכן המחשב על מסך הטלוויזיה אז ארצה לנסות כמה משחקי מחשב או משחקי רשת. 4. אשמח אם המחשב לא יהיה רועש. 5. בנוגע למערכת ההפעלה- יש לי XP אבל הבנתי שבקרוב לא תהיה תמיכה אז על מה אתם ממליצים וכמה זה עולה? 6. אם אתאהב במשחקים אז יכול להיות שבעתיד אשדרג את המחשב, אבל אני לא בטוחה. 7. אני לא יודעת לחבר מחשב לבד ואני גרה במרכז. אם יש מקום של רכיבים ממש זולים אז ארכוש אותם…

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  7. שלום, מה דעתכם על המפרט? לא מתוכנן OC, לא זקוק לציוד היקפי ויש לי מארז. CONROE CORE 2 DUO E8400 3.00Ghz GIGABYTE GA-P35-DS3L CORSAIR DUAL 2x2Gb TWIN2X4096-6400C5 800Mhz DDR2 WESTERN DIGITAL WD2500KS SATA2 250Gb 7200RPM 16Mb BUFFER PALIT Radeon HD 4850 512MB HDMI Sonic ENERMAX EG425P-VE Noisetaker II 420W Arctic-Cooling Low Noise (775) Freezer 7 Pro סה"כ 3870 ש"ח

8. היי, אני מחפש מפרטים למשפחה שלי. האחד מחשב ביתי לשימושי אינטרנט, מסמכים, וכדומה, בתקציב 1700 שח בערך. צריך לכלול מחשב בלבד (ללא ציוד היקפי) מחשב שני אותו דבר רק עם עבודה חובבנית בפוטושופ ותמונות. אולי העדפה לI5 בכ3000 שח ללא ציוד היקפי. יש עדיפות לפנדה כי יש באזור שלי (בנימינה), אם לא אז TMS או מישהי אמין ששולח בדואר תודה!!!

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  9. שלום הזמנתי מחשב חדש מנעה מחשבים: מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 3800+ (2.0GHz) BOX לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D זכרונות: PQI 400MHZ PC3200 Dual Channel 1024MB 2-3-3-6 דיסק קשיח: WD 80GB 7200RPM 8MB SATA II כרטיס מסך: Sapphire X800GTO 256MB PCI-E צורב די.וי.די: LG GSA-4167B BULK WHITE מארז+ספק: COMPUCASE CI-6A19 WHITE 400W מאוורר נוסף: 120mm Fan with sensor control מסך: LG L1950B 8ms סה"כ 8390 כולל הרכבה והכל... מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 887 צפיות
  10. שלום, אח שלי סטודנט והוא רוצה לקנות נייד לצרכיו הלימודיים, שימוש בישומי אופיס, גלישה באינטרנט וכן הוא רוצה לראות במחשב סרטים וסדרות באופן חלק. הציעו לו את לנובו S300 ורציתי לשאול אתכם אם כדאי לו לקנות את המחשב הזה עבור הצרכים שלו.

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  11. Started by alexco,

שלום, בכוונתי לרכוש מחשב Asus 1000HE בארץ. שתי שאלות למי שהתנסה או יודע: 1. הייתי מעוניין לקבל את המחשב עם Windows XP בגירסה האנגלית ולא בגירסה העברית שעובדת מימין לשמאל (את האפשרות להקליד עברית ניתן הרי להוסיף גם בגירסה האנגלית של XP). האם זה אפשרי? אצל מי מהספקים בארץ? 2. האם מישהו מהספקים מציע שדרוג זכרון ל- 2GB? באתרים בהם ביקרתי לא מוזכרת האפשרות, כולם מוכרים את המחשב עם 1GB. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  12. Started by KusHniR,

שלום ! הציעו לי לקנות lenovo 200 ב 2000 ש"ח. האם זה משתלם ? תודה מראש, ושבת שלום :]

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  13. המחשב הראשון: (תקציב 3700-4400 בערך) מחשב לסטודנטית למדעי המחשב מטרות- תכנות (כתיבה והרצת קודים וכו'), אינטרנט, עבודות משרדיות, וצפיה בסרטים (לא ברמה מטורפת- רמה ממוצעת) גודל מסך - אין העדפה מיוחד למט או רגיל. משומה היא החליטה ש13.3 קטן לה והיא רוצה 14 אינטש (15.6 גדול מידי) - אני אישית לא מבין כל כך את הדרישה אבל בכל זאת אני מעדיף המלצות על 14 אינטש אבל אם יש דגם שהוא מומלץ במיוחד בגודל של 13.3 אני מאמין שאני אוכל להוריד אותה מהדרישה הזאת של 14 אינטש. רזולוציה - אין דרישות מיוחדות, שיהיה משהו טוב ביחס למחיר. משקל רצוי - מדובר במחשב של סטודנטית שמידי פעם תקח אותו לאוניברסיטה אז נדרש משקל סביר, עם זאת- רוב השימוש יהיה ביתי אז אין צורך להשתגע עם הקלות. זמן סוללה - אני לא יו…

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מחשב לאחותי ואשמח לקבל עזרה כאן. הדרישות פשוטות יחסית - אינטרנט, אופיס ושימושים רגילים. אין צורך במשחקים ולא מתוכנן אוברקלוק. צריך מסך "22 וציוד היקפי. התקציב הוא עד 3000 ש"ח אבל עדיף כמה שפחות. קראתי לא מעט בפורום והרכבתי מפרט שנראה לי מתאים. אשמח לקבל הערות מהמומחים AMD Athlon 2 X2 250 3.0Ghz Dual Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪318 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1109 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ₪56 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪454 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪249 ht…

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  15. צריך רק את החלקים הבאים: מעבד + לוח אם + זכרונות + כרטיס מסך 1. עדיף לחסוך, לא ניתן לחרוג מ1500 ש"ח. 2. המחשב מיועד לעבודה משרדית וגלישה בעיקר, בנוסף לזה תיכנות ב VS2010 + עבודה עם Vegas (עריכת וידאו) מידי פעם. 3. אין צורך בציוד היקפי 6. אין דגש על מערכת שקטה 7. לא מתוכנן OC 8. ללא הרכבה וללא צעכרת הפעלה 9. עדיפות לksp 10. לא מתוכנן שדרוג של המחשב בעתיד 11. הדגש הוא על לחסוך, כלומר אם אפשר להשיג מפרט לצרכים בסיסיים ביותר זול אז עדיף.

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  16. חבר קנה את המחשב ורוצה לחבר לטלוויזיה עם SVIDEO. יש לו מתאם מ-DSUB ל-SVIDEO אבל נראה שהוא מסתבך עם זה. זו הדרך או שזה בכלל לא אפשרי? מותקן על המחשב XP והכרטיס מסך הוא של INTEL.

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  17. Started by ramtsi,

[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 70%, align: right]- מחיר המפרט 6100. - שימוש למשחקי מחשב וסימולטורים - אין צורך בציוד היקפי - שקט לא כלכך חשוב. - מתוכנן OC קל. - אין צורך במערכת הפעלה. - נקנה באייבורי - אין בקשות מיוחדות. - מתוכננים שדרוגים בעתיד. [/TD] [/TR] [/TABLE] מעבד: i5 4670k box לוח אם: asus z87 k מאוורר: zalman cnps10x optima ספק כח: seasonic ss 650 rt + 80 gold כרטיס מסך: asus nvidia gtx760 oc dc2 2 gb ddr5 זכרונות: corsair 2X4Gb ddr3 1600Mhz מארז: thermaltake commander gs-III מסך: dell 23" led ips 8ms 1:2000000

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  18. אז ככה....חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד והוא רוצה שזה יריץ לו משחקים כדבים פחות או יותר... אז אמרתי לו שזה לא שווה מסיבות ברורות (מחיר, ביצועים וכו') ושעדיף לו נייח עם "LCD19 וכל זה.... עכשיו...אני רוצה לדעת מה דעתכם על זה ואם לדעתכם זה כן משתלם ואפשרי אז תציעו לי מה אפשר לדרישות האלה: מטרות המחשב-משחקים, צפיה בסרטים, מוזיקה. הארד דיסק בסביבות ה80GB ככה... כרטיס מסך שיכול לתמוך במשחקים וסרטים את השאר אני כבר משאיר לכם בהנחה כללית שהוא צריך להריץ משחקים וסרטים. חברה אני אישית נוטה ללנובו/IBM אבל מה אני מבין... המחיר הוא למחשב מיד שניה! אז קחו בחשבון....וזה רק אם משתלם בכלל לקנות מחשב נייד במקום נייח...

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  19. Started by OranH,

רציתי לדעת מה דעתכם על מחשב נייד שהציעו לי (מטעם עבודה). השימוש העיקרי הוא תוכנות OFFICE ורשת: מחשב 5490 Dell 14 אינצ' (גודל המסך הינו בחירה שלי): 14"/8GB/250SSD/FHD/WIN10P/3OS 1 אני משער שההצעה הינה עבור I5. תודה לכל המגיבים מראש.

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב 4000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי AAA אחרונים למיניהם + תכנות ( לא משהו מסיבי) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ישנם מספר רכיבים שאין צורך לכלול במפרט אך איני בטוח אם ניתן להשתמש בהם שוב או האם שווה לשדרג אותם , מה שבטוח את ה-1070 אני לא הולך לשדרג והוא הולך למכונה החדשה, אפשר לראות את כל הרכיבים שכבר יש לי בלינק שאוסיף למטה. 5.…

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  21. Started by ליהי גנון,

מישהו יודע איך מתקינים windows xp על מחשב של אפל?

22. שלום חברים אני מחפש המלצה למחשב נייד, הוא לאמא שלי. לרוב, לשימושים של משתמש ממוצע. גלישה, עבודה במיילים ובמקסימום עריכת תמונות (שלשמה גם אני רוצה שיהיה איך לחבר מסך נייח שיש בו רזולוציה טובה העיקר. איזון צבע סביר לא חייב משהו הכי טוב שיש.) שיהיה יחסית קליל שאם היא תרצה לעבוד איתו במקום אחר בבית לא תהיה לה בעיה להביא אותו למטבח למשל. חיי סוללה ממוצעים זה סבבה. השימוש בעיקר נייח. אז אם יש דרך שהיא לא תשבעם המחשב במצב פתוח (כי אז היא תראה את המסך פעמיים) אלא שיעבוד במצב סגור כמו נייח זה יהיה טוב. אם צריך איזה ציוד של מקלדת או תושבת מיוחדת בשביל זה אשמח לקחת אותם בחשבון גם. כי כדי לעבוד במצב סגור כנראה נצטרך לחבר איזו מקלדת חיצונית. …

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  23. מחשב למשתמש בייתי ממוצע שמעוניין להתנייד לפעמים דרישות: כרטיס מסך איכותי(שיהיה של NVDIA) שהמסך יהיה לפחות בגודל של15" עם עדיפות למסך רחב לפחות 80GB זיכרון בגודל ג'יגה אפילו 2 אם זה אפשרי בתקציב מעבד C2D שהעכבר יהיה משתח מגע ולא תעיגול האדום שתהיה מצלמה מובנית אחריות 3שנים!! ושיעמוד בתקציב של 10,000 שקלים או2,000 דולר

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  24. Started by 00Amir,

אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה, אם לא מצטער אבל חשבתי שמי שקונה מחשב חדש כדאי שישים לב... השקיע במחשב I7 2600 עם 16GB זיכרון ועוד כמה דברים... כאשר הגעתי לראות את המחשב - חשכו עייני... שימו לב - נשבע לכם לא נגעתי מארז CM 620 ניסיתי להעביר את הכבל מהספק השמאלי ממאחורי הלוח אם אבל הוא קצר מידי... בגלל שאנחנו מאילת אז הקניה נעשתה באילת... פשוט חובבנות [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין בהמלצות למחשב עבור בני. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, לא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים, Tensorflow 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ 1 עד 5, 4 (די חשוב) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף שהיה קטן ככל שניתן. הגובה צ"ל פחות מ 48 ס"מ והעומק פחות מ 55 ס"מ …

• 0 תגובות
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים