ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אהלן, קניתי את המחשב N56JK החדש של אסוס (4200H, 850M, 8G RAM, 1T7200RPM בכללי, מפרט מלא פה: http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N56JK/specifications/) המחשב הגיע עם ווינדוז 8.1 באיזשהי גרסא. אני סובל מהווינדוז 8 הזה, הוא לא מריץ כמו שצריך וירטואל משין, הוא לא מצליח בשום מחיר לקודד קבצי SRT לעברית, לא תומך בשינויי MAC ADRESS כמו שצריך, ועוד מלא באגים שאין לי כח להתמודד איתם. הלכתי לטכנאי והוא אמר לי שלדגם הזה אין דרייברים לווינדוז 7 ולכן צפויות מלא בעיות אם אני אעשה דאונגרייד. האם זה נכון והאם יש דרך כן לעשות את זה?כי בדגמים אחרים, קצת יותר ישנים של אסוס זה אפשרי.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב משחקים אשר נרכש לפני כשלוש שנים (לערך). מפרט נוכחי: 1TB HD Gigabayte PH67-UD3-B3 לוח אם GTX 570 כרטיס מסך 8GB זכרון המטרה - לשדרג ככל הניתן על מנת לתמוך במשחקים מודרניים. חשבתי להוסיף למחשב SSD של 240 ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה. כמו כן, מחפש עצה למה לעדכן את כרטיס המסך - הלוח תומך ב Crossfire ולא ב SLI (למיטב הבנתי) ולכן נניח שכל האפשרויות פתוחות (כרטיס בודד של NVIDIA או שניים של ATI). כמו כן, האם שווה להשקיע בעוד זכרון (כרגע יש 2 סטיקים של 4GB מסוג DDR3-1333) או להחליף? תקציב משוער - עד כ 3000 ש"ח. תודה! ניר
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום. מה משמעות הנתונים הבאים באשר לזכרון RAM: DDR3 1066 (PC3 8500) תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב שלי איתי כבר 10 שנים עם i5-2400. המחשב משמש בעיקר לצרכים ביתיים (אינטרנט, סדרות, אופיס) ולעיתים רחוקות לתכנות ולגיימינג (הורדתי לא מזמן battlefront). כן צריך שתהיה תמיכה טובה בתלת מימד. הרבה כרטיסיות ומסמכים פתוחים. התלבטות ראשונה מעבד - i5 10600 i7 10700 - הבדל של 500 שקל. האם יש צורך ב i7? מה ההבדל? מאוורר למעבד antec c40 לוח אם Asus Prime B460M-K Micro ATX. מה ההבדל בינו לבין h410? RAM 8GB כפול שתיים Samsung 970 EVO 1TB PCIe M.2 2280 כרטיס מסך Asus NVIDIA GeForce GT1030 2GB ספק כח אקטיבי Antec VP600P PLUS 600W יש לי מארז עם שני מאווררים - האם צריך להוסיף עוד? יצא לי 4…
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחי רוצה לשדרג את המחשב שלו בשלושה חלקים : 1. כ.מסך 2. זכרון - 1GB 3. HD - 160 ג'יגה יש לו מחשב די טוב, 512 זכרון, כ.מסך fx5200 ... התקציב: 2000 ש"ח . תנו לו בבקשה הכי איכות שיש. [שהכרטיס מסך יפעיל כל משחק היום, לא חובה בפול פילטרים... אמרתי אולי XL ...כנ"ל בזכרונות משהו טוב של 1GB ] תודה מראש, אביאל.
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מזמין מחשב בימים הקרובים יש לי כמה אפשרויות אני אכתוב כאן תגידו לי מה עדיף מה לא Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) דרך אגב אם משהו יודע אם הכרטיס קול שעל הלוח הזה הוא טוב שיגיד OR Intel Rocklake 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR400, AGP8X, S-ATA, 5.1 Sound, USB 2.0) Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX על זה אני סגור כרטיס מסך אני לא ממש צריך משהו טוב כי אני בקושי משחק אז זה : Asus Geforce FX 5200 V9520 Magic 64MB DDR Video Card OR או ה TI 4200 128 מגה שני סטיקים של DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory …
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום אני חדש באתר. אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד עד למחיר של 10,000 ש"ח. תודה רבה לעוזרים. נ.ב אני מקווה שזה הפורום המתאים להודעה.
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 2000, ועדיף פחות. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקרון עבודה משרדית, אך גם סרטים ואינטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה . לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - לא צריך כרטיס קול אכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש ד…
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
פירסמתי הודעה דומה לפני כמה ימים, אבל לא ממש נענתי, אז הנה היא שוב (במתכונת טיפה שונה). אני מחפש מחשב high end למשחקים, ואני רוצה לבנות אותו בשלבים. א. מחשב ב. מסך ג. ציוד היקפי אז כרגע אני מתמקד רק במחשב: המחשב יהיה בשימוש בעיקר למשחקים (CoD, WoW, Dragon Age, Red Faction). חשוב לי שיהיה שקט מאד- המחשב נמצא ליד המיטה. (נראה לי שזה די ברור, אבל עדיין-) יכולת להוציא HD לטלוויזיה. כרגע אני עם מסך 19", אבל לפי תוכנית החומש אני אשדרג אותו בשלב הבא. בטח ל22". התקציב הוא 4,000 ש"ח. אפשר חריגה קטנה, אבל כמובן עדיף שלא. תודה!
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיעמוד בכל המשחקים שיוצאים כיום, ובמהירות. במפרט תביאו כרטיס מסך וספק כוח חלשים וזולים כי אני מעביר אותם אל המחשב הישן (שיש לי כרגע) במקומם אכניס את מה שיש לי - כרטיס מסך - 5770HD וספק כוח -620 של סוניק. גר במכרז - ראשון לציון, רחובות, לא להביא לי ממקומות רחוקים מזה. רזולוציה שברשותי - 1920x1080 לא מעוניין בOC(אין לי מושג מזה) שקט 6. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
משהו בטווח המחירים הזה.. עדיף להשאר בסביבות ה5500, חשבתי על המפרט הבא: http://www.plonter.co.il/priceoffer.tmpl?command=showcart&cart=115022399270859&db=^catalog.txt〈=heb ולקחת זכורונות מNOA : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3270 וכרטיס מסך: 7900GT -> PX7900GT-Extreme-TDH - Geforce PX7900GT Extreme-TDV256 ,PCI-E , TVO/DVI, w/256 DDR3 (1.4ns 256 bit) SLI Support - bundled game מפלונטר ב1891. או 1800XT 512MB ב2050 מנועה.. מה שמעלה לי קצת את הסכום.. *השאלה אם זה שווה כל העסק הזה, ואם הספק יחזיק ואם אתם בכלל ממליצים לי על ה18XT *ואם שווה לקחת את המעבד הזה כיום או לקחת מעבד אחר על חשבון ריכבים אחרים, * ומה זה הלוח אם של ג'יגה בייט עם ה RH בסוף, כי …
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
(מצטער שהעתקתי את מבנה ההודעה מפורום אחר) יש לי כבר כרטיס מסך HD6850 toxic. היום הלכתי ל- rsm אבל הם היו סגורים אז אני רוצה שתעברו על המפרט לבדוק שהוא בסדר. בנוסף ארצה לדעת מה עדיף ה- v3 thermaltake או כל המארזים האלו של ה- nzxt שעכשיו במבצע כמו ה- NZXT Apollo Black (ואז אני אוסיף שני מאווררים וזה יצא אותו מחיר) או שיש גם את ה -RaidMax Eclipse Black 4x120mm Windows שגם נראה טוב. מה עדיף מבין כולם???? והאם המאווררים שבאים עם ה- v3 שקטים?? ומה יותר טוב ה- ripjaws הללו או זכרונות ה- gskill הרגילים באותה מהירות (תראו באתר rsm הם עולים שקל יותר אבל אין עליהם את צלע הקירור) או שעדיף Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz ) בנוסף איזה צורב עדיף זה של lg או של ה- samsung (הבדל של…
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ערב טוב, אני עוזר לדוד שלי למצוא מפרט טוב במחיר של מקסימום 5000 ש"ח, רצוי לנסות ולהגיע ל4000. 90% מהשימוש יהיה לגלישה ו Office shit.. השאר למשחקים. אני צריך מפרט מלא + מסך 17 CRT או 15 LCD.. מה שעדיף ונכנס במסגרת התקציב. בתודה גדולה, אלון ;> * לא צריך כונן DVD.
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ולימודים מול אופיס ובאנטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים בהגדרות המקס' שניתן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מקסימליות dell 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינינות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד כזה http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22919837 אני רוצה לפרמט ולהתקין מחדש xp sp3 האם יש אפשרות להתקין מ DOK 16 GB של SANDISK? האם המחשב הזה יכול בכלל לעשות BOOT מ DOK? העתקתי את כל קבצי ההתקנה לDOK ובהפעלה מחדש המחשב פשוט נתקע!!
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
האם מחשב עם מעבד celeron 2.4 יהיה טוב למשחקים? (בתקציב מאוד מוגבל).
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום זקוקה להצעה למפרט למחשב שעיסוקו העיקרי תוכנות שרטוט ותלת מימד(ארכיקאד, רויט,) הדמיה וגרפיקה (3DMAX, פוטושופ), כולל גם שימוש משרדי הורדות מהרשת הכנת מצגות וסרטונים די מורכבים (אבל לא בתוכנות עריכה מקצועיות, מה שיש בווינדוס ובאופיס...) וקצת צפייה בסרטים. כבר יש ברשותי את הציוד ההיקפי, כולל מסך רחב של סמסונג 206BW חדש שהמפרט צריך להתאים לו. נדרש כרטיס רשת הארד דיסק לפחות 500 ג'יגה בסה"כ צורב DVD לפחות 6 חיבורי USB התקציב, עד 4000 קיבלתי מפרט של מחשב שלא מותאם לצרכים שלי בדיוק - אשמח לקבל גם תגובות מה כדאי להחליף במפרט זה כדי שיתאים לי: מחשבBIRO PC INTEL CORE 2 DUO PROCESSOR מארז מידי טאוור ATX הכולל 2 מאווררים נוספים (ZALMAN?)8 ס"מ + 12 ס"מ ספק כח 600W הכולל מאו…
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מפרט למחשב אותו אני מתכוון לרכוש בקרוב מאוד ואני מעוניין לדעת עד כמה הוא טוב והאם יש מקום לשיפור במסגרת התקציב: מעבד: Intel Conroe E6600 2.4Gb 1,807 לוח אם: GigaByte GA-965p-DQ6 ddr2 Gn 1,207 זיכרון: Kingston 1Gb/667 X2 20X2 = 1,240 כ. מסך: ASUS EN8800GTX 768Mb ddr3 3,553 דיסק קשיח: W.D. 250Gb 16Mb SATA-II 414 צורב: NEC AD-7170 X18 188 ספק: 500w 249 מארז: GIGABYTE Poseidon 380 מסך: LG LCD 20" L204WT Wide 5ms Dvi 1,779 המחשב ישמש בעיקר למשחקים, רובם חדשים. כפי שכתוב בכותרת, אני לא מתכוון לבצע OC משום סוג שהוא, אבל מעוניין במחשב ללא בעיות של חימום יתר, שקט ויציב. האם יש צורך בקרור נוסף על המאווררים שבאים עם המעבד/כרטיס מסך/מארז?…
-
- 13 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מחשב נייד בסיסי מאוד (לא mac) - מיועד לאופיס, השמעת שירים ואינטרנט עם Wi-Fi. מעוניין בנייד עם כונן DVD. תקציב 1000-1500 (כן, אני סטודנט...) אם אני חי בסרט בעניין התקציב אז הוא גמיש אבל באמת אני זקוק להכי זול שיש. מעוניין בנייד עם אחריות ואמין יהיה נחמד. תודה מראש למגיבים.
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז מצוין ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: משחקים וסרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BLOPS2, Far Cry 3 וכדומה -מסך: שוקל לקנות DELL 2713hm, כרגע יש לי T260HD של samsung -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?מארז בבקשה לא לשנות, כ. מסך hd7970 dual-x 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם…
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני יודע איזה זיכרון (איזה סוג) לרכוש למחשב הנייד שלי. יש לי HP Pavilion ze2055ea. תודה
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לרכוש מחשב חדש למטרות גלישה, סרטי HD, עיבודי תמונה בפוטושופ, עריכת סרטי HD, גיימינג קל לבקשתו הרכבתי לו מחשב בחנות RSM אשמח לקבל חוות דעת על המפרט שהורכב והצעות לשיפור. אם אפשר להוזיל בכ- 500 ש"ח מבלי לפגוע יותר מדי בביצועים נשמח לשמוע על רעיונות. להלן המפרט: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪762 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 Gigabyte GA-H55M-USB3 H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪607 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1507 G.Skill Sniper 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBSR1, יחידות 1 ₪363 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3248 Samsung SpinPoint F4 EcoGreen 32MB 2TB Sata HD20…
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אפשרות חריגה קטנה רק אם התוספת תשפר משמעותית את המחשב לצורך המצטיין. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, ולשחק dota2 , cs:go 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב בכלל 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את…
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
אני מעונין לבנות HTPC מבוסס המעבד החדש של אינטל i5 ופורם-פקטור של MicroXT. רכיבים שכבר יש לי: המעבד דיסק קשיח פנימי 3.5" של 1TB. 1. רכיבים שאני צריך לקנות וזקוק להמלצתכם: 2. מארז (וספק) - חשוב שיהיה קטן ונחבא אל הכלים. מארזים שמצאו חן בעיני: Antec Minuet II, או Thermaltake SD200 3. זיכרונות (2-4 GB) 4. לוח אם - כאמור בגודל MicroXT 5. כונן אופטי - Read only מספיק. 6. שלט שיעבוד עם xbmc מותקן על windows 7. סה"כ תקציב לרכיבים החסרים - כ -1500 ש"ח תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-