עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני חדש בפורום ולאחר חיפוש לא מצאתי בדיוק מחשב כמו שאני מחפש, אשמח לעזרה - ניסיתי להיצמד לחוקי הפורום, תודה מראש. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, הכנסת אלבומי תמונות באינטרנט (לופה וכו') ומשחקים קלים לילדים קטנים. * גודל המסך? 15.6 לא משנה לי אם מבריק או מט. * רזולוציית המסך? אין חשיבות לרזולוציית המסך (משער שהסטנדרט זה HD). * משקל רצוי? אני לא יודע מה מקובל - אבל חשוב לי שלא יהיה כבד מדי - אני מתנייד עם המחשב.. משער שעד 2.5-3 ק"ג, עדיף כמה שפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות ליציאת USB3 וכן HDMI. * כונן אופטי - צריך.תקציב - כמו שכתבתי, עד 4,000 ש"ח, כמובן שכמה שפחות עדיף.. לא חובה לנצל את כל התקציב.. כלומר, מחשבי…

2. Started by LaLa_LooP,

שלום רב, אני מחפש מחשב נייד בטווח מחיר 4000-5000 ש"ח 17"+ 16:9 שימוש רב תכליתי (גרפיקה, משחקים סטנדרטים) מצאתי בKSP מחשב שניראה לי: ‎ מחיר 4900 קישור : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=9542 (נחשבים ניידים==>ACER==>המחשב האחרון) אשמח לחוות דעת ולהצעות אחרות טובות יותר אם יש....???!!! תודה מראש!.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by guyfaran,

שלום, המחשב הנוכחי כבר בין 6 שנים ולא עומד במשימתו...(dell studio). מחפש: תמיכה בתוכנות: ת ADOBE (פרמייר אפטר אפקט ופוטושופ), סקטצאפ ותוכנות רינדור. כניסות ויציאות סטנדרט כונן אופטי צריך משקל וגודל מסך: הייתי רוצה שיהיה יותר קל מ2.5 ק"ג אך אני מבין שזה יגביל את גודל המסך. בכל אופן בעבודות הרציניות אני מחבר אותו למסך חיצוני אז זה לא קריטי. מה שאני בא להגיד זה שאם ניתן לשלב 15.6 עם משקל של עד 2 ק"ג מה טוב, אחרת, ניתן לרדת למסך קטן יותר. נפח אחסון- לא קריטי. מחיר: 4-5K תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אהלן מחפש מפרט נחמד למחשב משרדי עד 2K עם נטייה למטה מינימום 2 ג'יגה זיכרון + 200GB הר-דיסק תודה רבה לעוזרים. (אם אפשר מחברה מסודרת ואמינה עם אחריות וכו') *כמובן ללא ציוד הקפי וללא מסך.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  5. Started by LaLa_LooP,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב ניייד בתקציב 2000-3000 לשימוש יום יומי לא למשחקים חשוב גודל מסך 15.6" המחשב עדיף שיכלול: BLUETOOTH קורא כרטיסים מצלמה מובנית מיקרופון מובנה רצוי שיהיה מותקן WINDOWS 7 ואם אפשר לתחום בכל המאפיינים הנ"ל גם מודם סלולארי מובנה אני אשמח מצאתי מספר משבים מה אתם חושבים עליהם או שיש משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה: 1.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725090 2.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4536&CatCode=315 3.http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKVL302EA#shidrug תודה לעוזרים מראש!!...

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  6. אהלן אני מחפש המלצות לקניית מחשב חזק למשחקים ולהכל בסביבות 7000 אפשר לחרוג תודה רבה!!!

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  7. מתכננים רכישה של מחשב גיימינג? הגעתם למקום הנכון. במדריך זה נעשה לכם סדר ונראה איך ניתן לקבל את התמורה הגבוהה ביותר עבור הכסף שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a4%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%90%d7%9c-%d7%aa%d7%9c%d7%9b%d7%95-%d7%9c%d7%90%d7%99%d7%91%d7%95%d7%93-%d7%9e%d7%93/

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אנו מחפשים מחשב נייד לאחותי הקטנה - שבשנת הלימודים הבאה ניכנסת לתיכון התקציב שלנו הוא בסביבות 2000 עד 2500 ש"ח חשוב לנו זמן סוללה! חשובה אמינות כמה שאפשר - צריך להחזיק לפחות שנתיים שלוש עד גמר הלימודים חשבנו על מחשב אסוס Eee ? - והשאלות הן : 1. ראינו כמה דגמים של 1005H מה ההבדל ואם יש דגם מועדף 2. מגיע עם מערכת הפעלה XP - האם לדעתכם המערכת תישרוד 3 שנים ? 3. האם כדאי לשדרג זיכרון ל 2G ? 4. גודל מסך יתאים לדעתכם ללימודים - 10.1" 5. אסוס הוא אופציה כי אמרו לנו חברים שהוא בעל זמן הסוללה הגבוהה ביותר - האם זה נכון ? 6. כל המלצה אחרת למחשב נייד תיתקבל בברכה ומעל הכל - האם כדאי לקנות עכשיו ? או ביולי או בתחילת שנת הלימודים.....? האם המחירים אמורים לרדת או מחשבים חדשים אחרים …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by YairZ,

מסתבכים בקניית מחשב נייד? לא יודעים איזה דגם מתאים לכם וכיצד לבחור? המדריך הזה יעשה לכם סדר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%aa-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93/

• 22 תגובות
    • 5.8k צפיות
  10. מתכננים רכישה של מחשב פשוט לבית או למשרד? הגעתם למקום הנכון. במדריך זה נעשה לכם סדר, ונוציא את התמורה הגבוהה ביותר עבור הכסף שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a4%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a4%d7%a9%d7%95%d7%98-%d7%90%d7%9c-%d7%aa%d7%9c%d7%9b%d7%95-%d7%9c%d7%90%d7%99%d7%91%d7%95%d7%93-%d7%9e%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%9a/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם. אני מחפשת לקנות 2 מחשבים ניידים ואני מאוד אשמח לעזרה היות ואני ממש חסרת כל ידע במחשבים. עברתי על ההודעות בפורום וזה עזר קצת, אך אני עדיין מבולבלת. אני אפרט את הדרישות לשני המחשבים בניפרד. אני מתחילה ללמוד באוקטובר כלכלה וסוציולוגיה-אנטרופולוגיה והמליצו לי לקנות מחשב שבאמת יהיה נייד וקל לנשיאה. המחשב יהיה המחשב היחיד שלי, ולכן חשוב לי שיהיה נוח לשימוש. חשבתי של מסך 13-14. המחשב יהיה לשימוש אופיס ואינטרנט, ולא משחקים, הורדת סרטים וכו' הסרטים שכן חשוב לי שיעבדו כמו שצריך הם סרטים של הרצאות ודברים שקשורים ללימודים סוללה עם זמן פעולה כמה שיותר ארוך (כמה שניתן במסגרת שאר המיגבלות) אני לא יודעת אם זה רלוונטי- אבל אני אוהבת לעבוד עם עכבר. אני בדרך כלל עובדת על כמה ד…

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by LM5,

אהלן, יש לי מחשב נייד מסוג: HP Pavilion 15- ak100nj. מפרט טכני: מערכת הפעלה- Windows 10 מעבד- 6th gen. Intel core i7- 6700HQ GHz 2.6 up to GHz 3.5 זיכרון- 16GB כוננים קשיחים- 1TB HDD+ 128GB SSD כונן אופטי- DVD צורב מסך: IPS WLED 15.6 רזולוציה- Full HD 1920x1080 מאיץ גרפי- NVIDIA GeForce GTX 950M עם זיכרון ייעודי בנפח 4GB קישוריות- Wi-Fi b/g/n, BlueTooth 4.0 סוללה- ליתיום בהספק Wh 48 …

13. בלי מסך בלי צורב DVD (יש לי חדש ), בלי מקלדת ועכבר ובלי רמקולים. לצורך גלישה באינטרנט ומסמכי אופיס מקסימום קצת קומפי לילדה אין צורך בביצועים מרשימים וגרפיקות מעולות. תודה

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  14. שלום, אני מחפשת המלצה למחשב בתקציב של עד 2500 ש"ח לא כולל מסך וציוד נלווה. השימושים העיקריים עם המחשב: - אינטרנט - אופיס - יכולת להריץ מספר משחקים (משחקי ספורט בעיקר כמו FIFA או NBA לדוג') בצורה טובה ואיכותית דיה חשוב לי מאוד שהמחשב יתאים לחיבור מסך CRT רגיל ולמקלדת ועכבר רגילים (לא USB או אלחוטי). אני מחפשת חנות באזור המרכז (רצוי אזור השפלה). אני לא מבינה גדולה במחשבים בלשון המעטה כך שחשוב לי לקבל תמיכה והכוונה מחנות טובה ואמינה. תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 915 צפיות
  15. היי חברים,אשמח בבקשה להמלצות על מחשב נייד למעצבים גרפיים מתחילים,צריכה לקורס חדש שאני מתחילה. וגם שלא יהרגו לי אתה הכיס.(תקציב של עד 5000)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם , אני מורידה דברים בכמויות , לאחרונה נהרס לי המחשב ומזל שקניתי כונן גיבוי של 10 טרה והעברתי את הכל. אני מחפש מחשב להורדות 24/7 וצפייה בסרטים ומוזיקה. לא משחקת בכלל! אשמח לעצות המחשב יקנה במדינת ישראל מטרות המחשב? אינטרנט הורדות וצפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומעלה לא משנה המסך * רזולוציית המסך? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750 ומעלה או 1 טרה .. אפשרי גם בשילוב של SSD * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צר…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. * מטרות המחשב - לעבודה עם פוטושופ + משחקים * גודל המסך - עד 14" * משקל רצוי - לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח - לא חשוב * כונן CD/DVD? צורב - לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא תודה רבה

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  18. הורי פנו אלי שאתן להם המלצה למפרט, ומכיוון שאני ממש לא מעודכנת בתחום, אני פונה אליכם :-) הדרישות: * המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית/גלישה באינטרנט + צפייה בסרטי DVD * יש כבר מסך איכותי חדש למדי, כך שאין צורך לכלול מסך במפרט. * המחשב יריץ לינוקס כמערכת ההפעלה שלו. התקציב הוא כאמור בכותרת, 3000 ש"ח (שוב- ללא מסך). אשמח לשמוע המלצות :-) המון תודה!

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by revi,

שלום לכולם, לקראת נסיעה לשנה לחו"ל אני אשמח לקבל המלצות למחשב נייד 15" קל ואמין בסכום של עד 3500 ש"ח אם אפשרות לחריגה. להלן דרישות מהמחשב: * מטרות המחשב? אינטרנט, סקייפ, אופיס (במיוחד וורד ואקסל), צפיה בסרטים, ייתכן ובמסגרת הלימודים אאלץ להתקין תוכנה סטטיסטית בשם SAS. * גודל המסך? 15 אינץ (לא מפריע מט או מבריק..) * רזולוציית המסך? סטנדרטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? חייבת מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? עד 2 ק"ג אם אפשרות לחריג קלה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ו VGA * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא מבינה את ההבדל אבל הבנתי שיש דבר כזה שנקרא משולב וזה מאפשר גם כונן גדול אבל גם עבו…

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  20. שלום, אני מחפשת מחשב נייד ללימודים. חשוב לי שהמסך יהיה לפחות 15-16 אינץ ושהמחשב יהיה כמה שיותר קל, 2 קילו ומטה (אני לא יודעת עד כמה זה סותם...) מקווה שזו הייתה הכוונה של השאלה ובקשת העריכה.... אני לא צריכה זכרון רחב כי אני לא מתכוונת להעביר אליו את המוסיקה והסרטים אלא בעיקר לעבוד עם האופיס. אשמח להמלצה, תודה

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  21. היי אנשים , אני בדיוק לפני קניית מחשב נייד ורציתי לשאול אתכם כאן , על איזה מהחלקים של המחשב אני צריכה לשים דגש , זאת אומרת עדיף כרטיס מסך טוב של ATI RADEON או שגם כרטיס מובנה של INTREL HD יהיה בסדר ? או שהדבר תלוי בכלל בזיכרון של המחשב והכל , יעני 2GB יספיקו להרצה טובה של CS4 נגיד ? מחכה לתגובות . [ :

22. קיבלתי הצעה מפרט של מחשב נייד MSI CR620 2.0GHz מאפייני מפתח תצורה המידע אינו רלוונטי סדרה המידע אינו זמין יציאות •USB •RJ-45 (רשת) •HDMI כונן אופטי כולל -------------------------------------------------------------------------------- מידות גודל מסך 15.6 אינטש משקל 2.5 ק"ג נתונים טכניים סוג מעבד Intel Pentium נפח זכרון(RAM) 2048 MB סוג הזכרון DDR3 דיסק קשיח 320 GB מהירות דיסק קשיח 5400 RPM מצלמת רשת כולל סוג מסך המידע אינו זמין רשת אלחוטית •802.11g •802.11b •802.11n Bluetooth לא כולל מודם סלולארי לא כולל דגם מעבד P6100 הערות לגבי המפרט הזה וכמובן הצעות חלופיות - יתקבלו בברכה. אפרת

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. תקציב עד 2000 ש"ח. בגדול שמעתי המלצות על ASUS ועל LG, אבל אשמח לדגם ספציפי. חוץ מגלישה וקצת עבודה משרדית, המטרה היא בעיקר הקרנת סרטונים ומצגות (לעיתים כבדים) למקרן, ומעט הצגה על גבי המסך ללקוחות של מצגות (לכן עדיף מסך יותר איכותי, אם בכלל יש דבר כזה, אבל זו לא התכונה הכי חשובה... תודה[br]פורסם בתאריך: 26.11.2009 בשעה 13:49:21 אפשרויות שעלו:Asus Eee PC 1000HE NetBook LG X110 L.A7P1E 1.6GHZ NetBook Asus Eee PC 901 NetBook Acer Aspire LUS040B-095 NetBook (יש לי נסיון לא כ"כ מוצלח עם המותג הזה - תקנו אותי אם זה לא נכון לדעתכם...) Asus Eee PC 1000H NetBook מה דעתכם?!

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  24. טוב, תקציב למחשב- עד 3 אלף.. אפשר לחרוג ל3 וחצי- אבל רצוי מאוד שלא וזה רק בהנחה שזה מאוד מאוד כדאי... * מטרות המחשב? הולך להריץ לינוקס, אבל עם תוכנות שעשויות לדרוש כוח עיבוד, ככה שהמפרט צריך להיות סביר פלוס. בגדול למטרות עבודה, תכנות, אבטחת מידע וכדומה. * גודל המסך? לא עקרוני. 15.6 נראה לי יהיה סביר. אבל גמיש. * משקל רצוי? שיהיה קל. מיועד לזוז ממקום למקום על בסיס קבוע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן. הוא צריך להחזיק בצורה נורמלית יום עבודה אחד. * כונן CD/DVD? צורב? רצוי, אבל אם זה מייקר משמעותית, אפשר גם לבדוק אפשרות של לפטופ ללא כונן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? נופ. הולך ללינוקס. אפשר גם מחשב ללא מערכת הפעלה מובנ…

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  25. מחפשת המלצה למפרט למחשב תקציב: כ- 4000 ש"ח המחשב מיועד לגלישה, עבודה משרדית, הורדת קבצים, אחסון קבצי וידאו, מוזיקה ותמונות ומשחקים (לא כשימוש עיקרי). אין צורך במסך, צורב או מערכת הפעלה מעוניינת שהמחשב יפעל חלק על vista primume ויחזיק מעמד כמה שנים, דיסק קשיח של 250G, זכרון 1G (האם כדאי יותר?) מה אתם מציעים?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.