עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Shiker,

לוח אם תומך PCI למעבדי AMD 64 כרטיס מסך PCI זכרון מינימלי 256 מסך LCD 19 וזהו אני חושב שנאי מעוניין לשדרג

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקבל המלצה לשדרוג המיפרט הקיים למטרות משחקים. העניין הוא כזה, בדר'כ אני לא משחק במשחקים של השנה הנוכחית, אלא משחקים של שנה שעברה ודרומה או במילים אחרות מה שנמכר בסטים מתחת ל-10$. אבל כן חשוב לי שהמשחקים האלו ירוצו בלי שום פשרות מצדי. כמו כן, אני שמח לקבל (במידה ואפשרי) שקט משידרוגים לשנתיים - שלוש הקרובות בתנאים שציינתי למעלה. זהו המיפרט הנוכחי: AMD 4000 X2 Gigabyte MA785GM-US2H OCZ Golden Edition 1GBX2 DDR 2 800 MHz Kingston Value Ram 2GB DDR 2 667Mhz MSI 4850 512MB DDR 3 Seasonic M-12II 520W Benq 19' 1440x900 Western Digital WD Blue WD800JD 80GB 7200 RPM 8MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5 הסכום כפי שציינתי הוא 2.5K להתקמצן איתו. עוד פרט חשוב: את הרכי…

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  3. עכשיו יש לו מחשב: PENTIUM 4 2.4 GHZ לוח אם ABIT BH7 זכרון: 2*256 MB כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE FX 5200 נראה לי שהכי נכון בתקציב הזה הוא להחליף לוח אם,מעבד ולהחליף סטיק זיכרון.... אני לא חושב שכדאי לנסות להתאים כרטיס מסך AGP אלא להחליף לוח אם,לחסוך קצת ולקנות כרטיס מסך איזה שרוצים... מה אתם אומרים? נראה לי שילוב של AMD 3200+לוח אם של DFI (לא מכיר סוגים-תמליצו) יספיק... תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by egozoid,

מפרט נוכחי : מעבד : INTEL PENTIUM 1 , 63 Mhz לוח אם asus 1x agp 2x כרטיס מסך ati rage 8Mbyte מחובר לעוד אחד כזה ב SLI עם אוברקלוק של 5 HZ זכרון 2GB ram DDR2 Corsair כרטיס קול mega blaster creative ultra edition 0.01 קירור : THERMALTAKER 5 PRO , ARCTIC COOLER 500K ואני גם מקרר אותו בחנקן נוזלי --------------- תודה מרגל.

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  5. בעיקרון אני רוצה לשדרג את החלקים האלה (העליון הכי דחוף) רמקולים-בנתיים אני עם אוזניות ב50 שקל בעלות צד עובד אחד בלבד) זיכרון-בנתיים יש 512X2 ואני רוצה לשדרג ל1X2 לפחות (יש רק 2 סלוטים בלוח אם הזה אז זה או 2 או 4) מארז-פיסת פח פיצית חסרת יכולות אוורור כמעט מפורקת לחלוטין ואז אחרי זה יש את רכיבי הליבה שהם בעדיפות אחרונה (אולי חוץ מהלוח אם שיש לו PCIEX4 בלבד) אז לרמקולים כרגע בחרתי את הT6060 של קרייאטיב ששמעתי אצל חבר וממש נהנתי מהם (אם למישהו יש הצעה לרמקולים 5.1 בתקציב של בערך 450 שח אז אחלה) מה שבעצם משאיר אותי עם 350 שקל לזכרון או מארז... בעקרון המשכורת הבאה היא ב10 שזה ממש עוד מעט אבל מכאיב לי להוציא ממנה כסף (אמור ללכת לרישיון) מה שמשאיר אותי עם 2 בחירות או 4G…

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  6. Started by Hotmetal,

מטרת המחשב : משחקים כבדים המפרט הנוכחי : intel pentium 4 2.4 Ghz 512 RAM DDR2 KINGSTONE לוח אם -אין לי מושג משהו של ASUS (לא מעוניין לשנות AGP 8X) GEFORCE 6200 256MBIT ספק כוח (270W) אני לא יודע אם מומלץ לשנות ----------------------------- מה שאני מעוניין בשדרוגים : 1. מצאתי כרטיס מסך שאני מעוניין לקנות RADEON X1650 הוא מתאים ללוח אם שלי אבל אני לא יודע אם אוכל למצוא משהו טוב יותר או זול יותר (480 ש"ח) 2. RAM 1024 3. צורב DVD (מה שתמליצו העיקר שיהיה זול) 4.קירור סטנדרטי לכרטיס המסך ו \ או למארז (תמליצו אתם) מוכן לחרוג ב 50 ש"ח. אם ניתן אז תציעו מארז+ספק טוב במחיר זול בבקשה. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  7. אחרי שהבנתי שהפער בין שדרוג חלקי של המערכת לבין החלפה של הקרביים הוא קטן, החלטתי לחפש שילוש חדש. אשמח אם תוכלו לתת כמה אופציות כדי שאוכל למצוא חנות מתאימה בקלות (או- פערתי מתחום החומרה מזמן ואני לא מבין כלום ) אז ככה, אני מחפש מעבד+לוח+זיכרונות לשימוש "משרדי", בתחום של ה-800 ש"ח. וצריך שבלוח יהיה כרטיס מסך. יש לי ספק hec300, הוא יספיק? תודה.

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  8. שלום, לאחר שהנטבוק הישן שלי נפח את נשמתו (Asus eeePC 1101HA) ונשבר לי מסך ה-Nexus 7, החלטתי לקנות מכשיר משולב שיכול להיות גם טאבלט וגם מחשב נייד, בסדר הזה. כטאבלט - בעיקר לצריכת מדיה כמו גלישה באינטרנט, סרטים, סדרות, נטפליקס... חשוב שיהיה נוח יחסית לאחיזה מבלי להכביד במשך סרט שלם. כמחשב נייד - ישומש מדי פעם לגלישה באינטרנט, בניית מצגות, הקלדת מסמכים... לא ישמש לגיימינג. גודל מסך - מעדיף סדר גודל של ~10 אינץ' לצורך נוחות אחיזה. אם המפרט שווה גודל יותר מסורבל - ניתן לשקול. תקציב עד 2,500 ש"ח, מסוגל גם להביא מחו"ל. מכירים מכשירים מומלצים? תודה, מדוקס.

9. שלום, אני מחפש מעבד+לוח+זיכרונות וספק כוח. המחשב יבצע עבודות משרדיות בלבד ואין שימוש בכלל במשחקים. התקציב בערך 1300 ש"ח אבל עדיף שיהיה כמה שפחות מחנות באיזור המרכז (די גמיש). יש לי כרטיס מסך X800GT שאני יכול להוסיף למחשב, כך שאני לא יודע אם עדיף ללכת על לוח עם כרטיס מסך מובנה או להשתמש בכרטיס מסך הזה. אשמח לעצות. תודה.

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  10. שלום לכולם, לאחר תקופה ארוכה שלא התעדכנתי בתחום, אני מחפש שילוש וספק להורים שלי, מאחר והמחשב שלהם החליט למות. מארז, כונן קשיח, וציוד היקפי אני אשמור מהמחשב הקודם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין טעם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, ומשחקים פשוטים מאוד (דפדפן וכו') 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני מעוניין אך ורק בשילוש + ספק (אלא אם כן יש דיל לספק + מארז) 5. עד כמה חשוב השקט בסו…

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  11. Started by assman,

היי! טוב אז ככה נשרף הלוח אם,מעבד, הזיכרון והכרטיס מסך.נשארתי עם דיסק SATA 200GB צורב+ מארז +ספק.מחפש תחליף לרכיבים הנ"ל עם אפשרות שידרוג עתידי(הכי חשוב).שימושים בעיקר לצפיה בסרטים(חשוב TVOUT ו SPDIF) קצת משחקים ועבודה נורמלית של סטודנט.תקציב 1000ש"ח או קצת יותר. תודה

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? רצוי הכי זול שאפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? בעיקרון מסניף KSP אילת כי יותר זול שם. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: צריך לוח מעבד זיכרון ומארז המחשב יחובר למסך 32אינץ (TV). קשיח+SSD+צורב כבר יש לי ממחשב קודם. זיכרון אני חושב ללכת על Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 3000MHz CL16 מעבד אני חושב ללכת על Intel Core i5 8400 2.8Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray מארז Antec Dark Fleet DF500 R…

13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרצת מכונות וירטואליות (תחביב) ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA IV /V לכשיצא, Just cause וכו'. בכל מקרה, נשאר איתי GTX460 שמספק אותי עכשיו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ScreameR,

תקציב 1000 שקלים לא איכפת לי איזה מעבד ואיזה חברה וכלום רק צריך שיהיה יציאת SVIDEO מהלוח אם וציאת אודיו דיגיטלית מהלוח אם. ועדיף שיהיה miniATX

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  15. Started by Skid,

שלום, אני מחפש שילוש,עם כרטיס מסך מובנה,השימושים בגדול "משרדיים" שזה אומר סרטים ומידי פעם תוכנות גרפיות לא כבדות במיוחד מהלימודים. מעדיף לרכוש מ: http://rsm.co.il/ אודות הקירבה לבית והבעלים המשעשע תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-100 ש"ח, אך אני פתוח להצעות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש הוא בעיקר לאינטרנט, מוזיקה וסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני ממחזר את הכונן האופטי, כונן קשיח, עכבר, מקלדת, מארז וכרטיס קול Asus Xonar Essence STX. רכיבי המחשב למעט כרטיס הקול נרכשו לפני כ-5 שנים ומהתייעצות עם חבר לא אמורה להיות סתירה של רכיבים, אם מישהו חושב אחרת אקח לתשומת ליבי ואנסה להביא יותר …

17. אני מעוניין לקנות שילוש חדש- זכרונות מעבד לוחאם רציתי לשאול מה מומלץ כרגע מבחינת BUDGET-MAINSTREAM. והאם כדאי לקנות עכשיו או לחכות ליציאת המעבדים החדשים? אני בלאו הכי מתכנן לקנות BUDGET MAINSTREAM. המטרה היא לחסוך כמה שניתן אבל אשמח לטווח מהסקאלה הנמוכה והגבוהה בערך. אין לי בעיה לרכוש מחול ואפילו עדיף

18. תוספת למה שנכתב למטה (נערך 19/9ׁ) המחשב יצטרך להחזיק גם מערכת מצלמות אבטחה. 4-5 מצלמות דרושה גם המלצה לכרטיס מצלמות (מחיר לכרטיס מומלץ 4 מצלמות ומחיר לכרטיס מומלץ 8 מצלמות) וכן המלצה ל2 מצלמות עם ראיית לילה ו2-3 מצלמות בלי צורך בראיית לילה. התקציב למערכת המצלמות טרם נקבע, יוחלט בהתאם להמלצות. ------------ המחשב הישן כנראה הלך לעולמו בשיבה טובה, עוד דרוש ניתוח החלפת קבלים כדי לברר סופית. אבל ... דרוש שילוש- מעבד(וגם קירור שקט), לוח אם, זכרונות. המחשב מריץ מערכת הפעלה לינוקס ג'נטו, ועליה 4-5 מכונות וירטואליות (חלקן לינוקס, חלקן ווינדוס סרבר 2008R2) פעיל 24/7/364 לכן דרושים 16GB זיכרון למחשב לא יחובר מסך באופן קבוע(כל ההפעלה והניהול בשליטה מרחוק) עדיפות לצריכת חשמל נמוכה. ע…

19. מעבד, לוח אם, וכרטיס מסך. זיכרון קיים 512mb 400mhz. מעבד חובה שיהיה אינטל.. לצערי הוא נעול על זה ואי אפשר לשנות את דעתו (חבר שלי). תקציב 2200. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  20. אני צריך שני מחשבים ניידים בתקציבים שונים, המחשב הראשון בתקציב של 5000-4000 ש"ח והמחשב השני בתקציב של 6000-9000 ש"ח. מצאתי שני אופציות למחשב הראשון (5000-4000 ש"ח) והנה הם: DELL 6400 IN-RC03-1675: http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=6899 Gigabyte Santa Rosa W566U: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1378_2613&products_id=18830 מה אתם חושבים על שני האופציות האלה? ואיזה אופציות נוספות אתם מציעים. לגבי המחשב השני (6000-9000 ש"ח) לא מצאתי אופציה שמתאימה לדרישות. הדרישות הם: מסך בגודל של "17 , כרטיס מסך חזק יחסית ומעבד core 2 duo של 2.0ghz ומעלה. תודה מראש למגיבים

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  21. שלום, אני מחפש בשביל משיהו שני מחשבים לעבודה משרדית בלבד. רק אופיס ואנטרנט. אחד בתקציב של 3000 שקל והשני ב 4000 שקל. אני לא כל כך מבין בניידים אז אם תוכלו להסביר למה אותם דגמים ממולצים. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  22. שלום, אני מחפש שני מפרטים למחשב מינימלי שצריך להריץ ווינדוס XP ,אופיס ושיהיה אפשר לגלוש איתו באנטרנט. מפרט אחד של מחשב נייח שכולל מסך LCD, כונן DVD, מקלדת ועכבר. מפרט שני מחשב נייד . אני מחפש מחשב מאוד פשוט שיוכל לבצע רק את הדברים האלו שביקשתי לא יותר מזה. התקציב הוא 2500-3000 וולא חייבים לממש את כולו אם אין צורך תודה מראש

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  23. הראשון לחבר שלי * מטרות המחשב? עבודה משרדית ומולטימדיה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 בלבד * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd 256 gb בלבד! * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? asus' dell * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) לא מסך מגע, מעבד i7 עדיף מאוד, בשאיפה למחשב חזק ואיכותי כולל כרטיס מסך, לא לגיימינג. הבח…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by dkingb,

ככה המעבד הוא E-6600 מחיר 1800 לוח אם ASUS P5W DH Deluxe המחיר 1300 כרטיס מסך SAPPHIRE ATI RADEON X1800GTO 256 mb VIVO מחיר 1126. HD- Western Digital WD2500YS 16MB 250GB מחיר 460 צורב DVD של LG עולה 200 ש"ח זכרונות 2*OCZ DDR2 PC2-5400 Gold Series *EOL 667Mhz מחיר 1600 בקשר למארז אני כבר לא יודע במה לבחור תמליצו תגיבו תודה

• 17 תגובות
    • 948 צפיות
  25. מה אתם אומרים על הדגם הזה ובכלל איך ACER בניידים אם מישהו/י יש לו ניסיון עם ACER אשמח לשמוע תגובות: מעבד : INTEL Core 2 Duo T5500 1.66Ghz 2MB L2 CACHE 667Mhz FSB INTEL זיכרון : 1GB DDR II UPTO 4MB זיכרון מהיר DDR II כונן קשיח : 120GB 5400RPM צורב : DVD Super Multi Dual Layer מצלמה מובנית : ACER ORBICAM 1.3 MP מסך : 15.4 " WXGA TFT 1280 * 800 CrystalBrite כרטיס מסך : Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 950, up to 224 MB כרטיס קול : Intel® High Definition audio support S/PDIF3 (Sony/Philips Digital Interface) support for digital speakers Audio system with two built-in speakers מודם:מובנה פנימי 56K רשת : Fast Ethernet Lan רשת אלחוטית : Intel Pro 39…

• 5 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים