עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום , אני מחפש מחשב נייד חזק , בעקרון אני מחפש מחשב כזה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8117&perur=2&t=1&c=441 שזה אומר 4 GB זכרון , מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ביט , מסך תומך FULL HD + LED המחשב לא מיועד להריץ משחקים כבדים וגם בקושי ישחקו עליו , הוא צריך להיות עם אחריות לפחות 3 שנים , ושגם יעבוד נורמלי בעוד 3 שנים - שזה אומר לגלוש - לראות סרטים - OFFICE , וכאלו יש גם את זה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8129&perur=2&t=1&c=441 עם מעבד הרבה יותר חזק I7- האם זה שווה את ההפרש ? ( לא יהיה שימוש בתוכנות גרפיקה ) האם המעבד במחשב הראשון שהבאתי - Intel Core 2 Duo P8700 - איך מעבד זה בכללי? ומה המקביל לו במעבד במחשב נייח ? אני אשמח יותר ל…

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  2. Started by woodi,

אז ככה, אני צריך מחשב לצרכי גרפיקה, עריכה תלת ממד (בקיצור הרבה כוח). התקציב שלי הוא בסביבות ה-12K-10K (אם העדפה לפחות). נורא חשוב לי כרטיס גרפי חזק ,מעל 4GB RAM , ומעבד שיכול לסחוב... אני כבר 8 שנים עם thinkpad r-40 ולא ברור לי איך הדינוזאור הזה מצליח לסחוב על הגב שלו את PRIMERE ואילוסטרטור עם 512MB ובכלל אני כמעט ולא יכול בלי ה TRACKPOINT שהם (שהרוב שונאים או לא מבינים למה זהטוב בכלל), אבל הוא בשלבי גסיסה והגיע הזמן לשדרג. ההתלבטות שלי היא בין dell precison m6400 שבארץ עולה בסביבות 14K שזה נורא יקר ומעל התקציב שלי אבל מבחינה טכנית הוא עולה על כל הדרישות. LENOVO THINKPAD w700 שגם כן די חזק קצת פחות עונה על הדרישות לעומת הדל, אבל עדיין יקר באותה המידה, ואני אישית חושב…

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  3. שלום. עובד בעיקר על תוכנות photoshop וdgfoto. שאר שימושי המחשב הם בייתים - לא גיימינג. אשמח לקבל מפרט תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  4. Started by forever_red,

מה התקציב המקסימלי? 2500-2700 מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, משחקים (לא כבדים מדי כמו fifa או NBA live ) , אינטרנט מסך - מסך שלי הוא viewsonic vp930 רזולוציה אני חושב - 1.280X1.024 3. האם יש צורך בציוד היקפי - אשמח לרמקולים נחמדים , אני שומע מוזיקה וסרטים מהמחשב. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך כונן דיסקטים 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן לשניהם, וינדווס 7 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים- רחו…

5. שלום חברים. המחשב המרכזי (והעתיק -2.4 P4) נמצא בתהליכי הזדקנות מתקדמים, התחיל להרעיש (כנראה שאחד מה-HDD's בהתליכי גסיסה), מתקשה להריץ אקספלורר + מדיה פלייר + אאוטלוק ונראה שזמנו הגיע. המחשב המשני (והעדכני יותר - C2D E6400) יושב בחדרי ללא שימוש (בתהליכי חיבור לרשת) וגם הוא בהתליכי התיישנות. הרעיון - לקנות מחשב חדש עם מעבד סביר (E6300 - לדוג'), לוח אם עדכני (P45 - לדוג'), כרטיס מסך עדכני (HD5770 - לדוג'), HD מוגדל (500 או 750 GB), מארז איכותי וחביב וספק כוח חזק יותר (Enermax טומהאוק 450W - לדוג') ואז לעשות הצלבת רכיבים בין המחשבים... אל הרכיבים החדשים לצרף את המעבד הותיק יותר (E6400. אלא אם תמליצו אחרת) ואת הרכיבים הקיימים (P965, טייפון VX, ראדון X1950PRO, ווסטרן-דיגיטל…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by roybens,

שלום לכולם אני רוצה לעשות סימולציות ביולוגיות בעזרת חישוב מקבילי על כרטיסים גרפים (GPGPU) ולכן אני מעוניין לבנות מחשב עם ארבעה GTX295 מצאתי מפרט של מחשב כזה באתר http://fastra2.ua.ac.be/?page_id=49 האם מישהו יודע איזו חברה בארץ יכולה לבנות לי כזה מחשב? תודה רועי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום רב, אחותי מעוניינת לקנות מחשב נייד בתקציב של 3,000 ש"ח, אשר ישמש בעיקר ל INTERNET / OFFICE ופה ושם אולי גם צפייה בסרטים. חשוב שהמסך יהיה לפחות 14-15 אינץ' ושיהיה למחשב כרטיס רשת אלחוטי (שנראה לי שזה די טריוויאלי היום בניידים). כמובן שמחשב קל יתקבל בברכה. אודה להמלצותיכם. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, אודה לכם אם תעזרו לי להרכיב מפרט 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? סרטים בחיבור לטלויזייה, אינטרנט, הורדות כבדות (emule), לומדות לילדים ומעט משחקים (לא משמעותי) קיים מסך סמסונג 22 וטלויזיה FHD LG 42 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי. לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8-9 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? איזור המרכז 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? i5, טרה דיסק, מהיר מאוד ראיתי את המפרט הבא בפורום שהורכב (ע"י yz101) לדרישות דומות לשלי, האם הוא יתאים לי? האם לא …

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  9. Started by ate5502,

בונה מפרט למשחקים. יש כבר זכרונות DDR3 של קינגסטון, 4 ג'יגה, ומסך 22" עם רזולוציה של 1680 על 1050. יכול להיות בעתיד שיחובר למסך עם רזולוציית Full HD. אין צורך בציוד היקפי, לא מתוכנן O.C. וגם לא להוסיף מארז, יש אחד כבר. אם זה מוזיל את העניין מצויין. אני מעוניין במפרט מבוסס אינטל I5, ועל סדרת הכרטיסים החדשה של ATI. בנוסף, נדרש שטח איכסון גדול (אז לא 320). מה שכן, נא להוסיף מאווררים כראות עינכם. תודה!

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  10. לוח+מעבד+זיכרון+HDD לשימוש כHTPC. שקט חשוב, לא מתוכנן שדרוג בעתיד הקרוב. יורכבו במארז antec nsk2480. יצורף כרטיס מסך קיים ati hd4550. יצורך כרטיס pvr 150 mce. יותקן win 7. לשימוש להקלטה ועריכה. נדרשת גם מקלדת אלחוטית קטנה שתתאים לסלון. אפשרי לחרוג מ-1500 לצורך העניין. אודה לעזרתכם. נדב

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  11. Started by Eliya,

כמו שרשום בכותרת מעוניין במחשב נייד עד 5.5K שישמש בעיקרון ללימודים ומשחקים פה ושם כמו פיפא מנג'ר ופרו אבולושן. הדבר עוד חשוב בו שהמשקל יהיה קל ולא כבד אם יש אפשרות שיכלול בו 4GB זיכרון זה יהיה מעולה תודה אליה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by dodlee,

שלום לכל המומחים! קודם כל תודה - הפורום הזה מצויין וחשוב מאוד. התייעצתי כאן לפני מס' חודשים, בסוף לא קניתי אבל עכשיו נראה לי זמן טוב. אני צריך מחשב בעיקר לפיתוח WEB (פרנסה), עיבוד תמונות, קצת גרפיקה, המרות וידאו וצפיה בתכני HD. לא צריך ציוד היקפי, מסך ודיסקשיח, לא מתכנן OC ולא משחקים. חשוב שיהיה שקט למען בריאותי הנפשית. כמו שכתבתי בכותרת התקציב עד 3500 אם אין ברירה, אבל עדיף לכיוון ה-3000. הנה מפרט שבניתי מקריאת פוסטים אחרים בפורום: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪942 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 Scythe Ninja 2, יחידות 1 ₪151 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=251 Gigabyte GA-P55-US3L P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪621 http://www…

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי - 3000 ש"ח 2. עיצוב גראפי, תכנות, משחקים ברמה בינונית-גבוהה, צפייה בסרטים , עריכת מוזיקה א) Photoshop, Counter Strike, Cubase SX3, Flash, Call of Duty ב) ג) LCD 21 3. לא 4. צורב 5. אני צריך הכל 6. 6 7. לא מתוכנן 8. צריך הרכבת מחשב 9. KSP/IQPC, הוד השרון 10. אני מעוניין בדיסק קשיח של 500GB מינימום אני צריך כרטיס מסך שיוכל להריץ לי משחקים בצורה איכותית וטובה זיכרון 3-4G. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  14. שלום קניתי מחשב נייד של לנובו (T500) ועימו התקנה של וינדווס 7 בגרסת 32 ביט מכיוון ובגרסה זאת יש הגבלת זכרון ל3 גיגה בלבד הייתי רוצה לשדרג ל64 ביט האם יש אפשרות לשדרג דרך לנובו? כלומר מבלי לרכוש ווינדוס חדש? תודה

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  15. שלום לכולם, מחפש נייד עד 6000 שח בערך עם הדרישות הבאות: מיועד בעיקר לעבודה משרדית אולם גם לשמש מין תחנת מולטימדיה ביתית כלומר לצורך הצגת סרטים דרך חיבור לטלוויזיה או ישירות בנייד. כמו כן הנייד אמור לשמש לחיבור של מצלמת דיגטלית ביתית, טעינה ועריכה של קבצים על מנת לצרוב ל- DVD. מעונין גם לעבוד עם מקלדת רגילה, עכבר ומסך LCD נפרדים ולכן אני מבין יש צורך ב בלוטות' או שמא יש צורך בכניסות אחרות ? הדרישות הן: מינימום מעבד core 2 duo P8700 , מסך בגודל של לפחות 15.5 אינץ' ורצוי עם תאורת LED רזולוציה 1920X1080 יציאת HDMI, מצלמה ורמקולים מובנים כרטיס מסך כלשהוא עם לפחות 512M זכרון חשוב שהמקלדת תהיה נוחה להקלדה רבה. נראה לי שכדאי עבור נייד שכזה 4G זכרון אשמח לשמוע המלצות …

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  16. ברשותי מיני נייד של lenovo s10-2 ורציתי לדעת איזה משחקים אני אוכל להריץ עליו..ואיזה משחקי רשת ירוצו עליו?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  17. Started by eliil1,

האם ישנו מכס על ייבוא מקבוק?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. בבאג הראו לי טושיבה satelite L500 במספר דגמים שההבדלים העיקריים בינהם הם גודל הזיכרון הפנימי וכרטיס המסך משולב לעומת עצמאי ATI3650. איך טושיבה נחשבים מבחינת אמינות ושירות? כמה קריטי כרטיס המסך ליישום כמו פוטושופ? האם 2GB זיכרון מספיקים לווינדוס 7 או שרצוי להתעקש על 4? מה עוד צריך לשים לב לפנ שקונים , ואיפה מומלץ לקנות (אני מעדיף באיזור חדרה) האם דגמים מקבילים של חברות אחרות עדיפים? תודה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  19. יש לנו את T220 samsung שעובד על 1650*1050. תודה רבה לעוזרים !!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ofirng,

יש לי כמה שאלות.. יש לו וינדוס 7 אבל לא קיבלתי שום דיסקים עם המחשב.. האם הייתי אמור לקבל? יש לו רק כונן c אם אני רוצה לעשות כונן c וd זה סיבוך? יש בזה סיכון או שזה פשוט? ועוד משהו עם העבודה שלי הרוב היא בבית על חשמל אבל הסוללה עדין בתוך המחשב האם עדיף לי להוציא אותה?

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  21. מחפש מחשב נייד לצרכי אישה, -מסך 15 ומעלה -משקל קל עדיף ככל שניתן, עדיף נוצה -סוללה חזקה שתחזיק לזמן ממושך ככל שניתן -זכרון 2 גיגה לא רואה צורך ביותר -יציאת וידאו svideo -רצוי מצלמה מובנית גם אם חר* של מצלמה -לצרכי עבודות אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים (כמעט כולם ככה) אין משחקים בכלל. -אם יש בצבעים של בנות כמו ורוד, אדום, פרחים או משהו כזה המון המון תודה.

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי? סביבות החמש אלף... אם ממש ממש משתלם לחרוג קצת למעלה אז אפשרי (נניח עד 200 שקל יותר?) 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: אז ככה... המחשב בעיקרון למשחקים. אפילו דיי רק למשחקים... הוא רוצה שהוא יהיה מסוגל להריץ את כל המשחקים על ההגדרות הכי גבוהות גם עוד שנה שנתיים ואפילו יותר... אמרתי לו שזה קצת בעייתי אבל ניראה מה תוכלו לעשות המחשב גם מן הסתם לשימושים לימודיים ומשרדיים... בקשר לרזולוציה תיראו בסעיף הבא 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. בקשר למסך... בעיקרון אני מאמין שאפשר להקציב איזה 1000 שקל ככה למסך בנוסף לתקציב למחשב...…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by asi11,

היוםן הציעו לי שני מחשביםן מישהו יכול להציע לי איזה יותר טוב. אחד זה AMD IIX4 QUAD-CORE 620 SOCKET AM3 2.6GHZ 45NM TRAY ARCTIC COOLING ALPINE 64 PRO CPU FAN FOR S939AM2 AM3 GIGABYTE M61ME S2P AM2+ AM3 NFORCE 430 PCI-[E VGA HDAUDIO LAN DDR II800MHZ 21GB KINGSTONE VALUE HITACHI DESKSTAR 320GB 7200 RPM 16MB SATA II GIGABYTE GT 220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI E ON BOARD 5.1 CHANNEL AUDIO LG DVD RW GH22NS X22 BLACK SATA ON BOARD 10/100 HJA 241 MIDI BLACK GOLDEN TIGER 550W REAL 12CM FAN מחיר 2180 איך המפרט הזה ?. [br]פורסם בתאריך: 29.12.2009 בשעה 18:52:53 או את המחשב הזה.CORE 2 QUAD Q8300 1333MHZ S775 4MB TRAY ARCTIC COOLING ALPINE 7 PRO S775 ASUS P5QPL AM S775 C2Q 1333MHZ INTEL G…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. המחשב ממש מתאים לי ואני מאוד רוצה אותו אבל הוא מחודש. האם צפויות לי בעיות ? מה קורה עם אחריות ? (אני קונה אותו בחו"ל. אגב , תיהיה לי אחריות תקפה בארץ ?) האם אתם הייתם קונים מחודש ? http://www.circuitcity.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5554770&CatId=4948 תודה. אההההה , וגם רשום שיש לו HDMI , אבל בתמונות משום מה לא מראים את היציאה הזו. מדובר בטעות ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by duek-m,

שלום, יש לי נייד של HP דגם DV6000 ואני מעוניין להחליף את הארדיסק לאחד עם נפח גדול יותר. האם זה אפשרי? במידה שכן, האם תוכלו להמליץ לי על מקום לעשות זאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.