ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש נייד עם מסך 13.3-14 שישמש ללימודים. בעיקר אינטרנט ותוכנות משרדיות. אני גם רוצה שהוא יוכל להריץ סרטי HD בלי גמגום ושתהיה לו יציאת HDMI. בנוסף, זמן סוללה גבוה יהיה נחמד. ושיהיה מתחת ל-2 ק"ג. לא איכפת לי אם כרטיס המסך יהיה מובנה או לא, המעבד יהיה נחמד אם יהיה i5. אבל הדבר הכי חשוב מבחינתי הוא שתהיה לו תאורה במקלדת, אני ממש סובל עם הלפטופ הקיים שאין לו כי בחושך זה בלתי אפשרי. ראיתי את האסוס U35JC כמועמד מעולה אבל אז גיליתי שאין לו תאורה במקלדת. בנוסף ראיתי את הטושיבה M645 אבל אז גיליתי שכמעט ואין להשיג אותו בארץ. בנוסף, יש לציין שחשובה לי אחריות יבואן רשמי ולא ייבוא מקבילי. תודה מראש לעוזרים!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד עסקי מבית טוב, שיהיה קל וקומפקטי אבל עתיר ביצועים. חשוב לי שהמסך יהיה מט, ושאוכל להתחבר למסך LCD ביציאה דיגיטלית אין צורך במשחקים בכלל, השימוש הוא לתוכנות ייעודיות כבדות (גרפיקה ב-2D ותוכניות זוללות זכרון ועתירות חישובים אחרות) במקביל עם עבודה משרדית רגילה. דוגמה לתוכנות שפתוחות אצלי במקביל (בדרך כלל כולן יחד) ביום עבודה רגיל: Matlab, ArcGIS, SigmaPlot, Photoshop, Firefox, Word, Excel אחרי שיטוט בפורום חשבתי על כמה אפשרויות: Dell Vostro 1310 Lenovo T61 14.1 Dell latitude D630 התקציב גמיש (6-8K) כי אני מוכן לשלם קצת יותר על איכות הרכבה, עמידות ואחריות. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא את המודל שמתאים לי (למשל בלנובו - יש איזה 100 תצורות), לאור הבקשות לעי…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש נייד לשימוש עסקי (אקסל, וורד וכו'). כתיבת מסמכים, מצגות ושימושים מסוג זה. אין שום חשיבות להצגת סרטי HD, יציאת HDMI, איכות הרמקולים וכו'. אחריות ואמינות - הכי חשוב. אחריות של לפחות 3 שנים לחלקים + עבודה, מספק אמין. המחשב צריך להיות מסדרה או לפחות מיצרן בעל אמינות מוכחת. איכות ייצור, גימור ומראה - כן, זה שיקול : צריך להראות יוקרתי,לא צעצועי (בכל זאת, מוציאים אותו בישיבות...), עיצוב נאה יתקבל בברכה. מסך -בין 14.1 ל-15.6, רזולוציה גבוהה ככל הניתן. מסך מט איכותי לעבוד ממושכת. משקל - אני לא מסתובב איתו ע"ב יום יומי אבל אין לי חשק לקנות משקולת. עד 3 ק"ג כולל סוללות 6 תאים וכונן אופטי. מקלדת - נוחה ואיכותית (ברור לי שזה סוביקטיבי, אבל חלק מהניידים מכילים מקלדות באיכות נ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לכל מי שיכול לעזור, אני מחפש נייד עסקי עם תחנת עגינה מקורית עם אפשרות חיבור לשני מסכים. מסך עד 14". משקל עד 2 קילו. שיוכל להריץ קבצים בסיסיים של אוטוקד לצפיה בעיקר. כולל אפשרות למודם סלולרי. סוללה שתספיק לפחות לחמש שעות עבודה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש נייד במחירים 2000-3000 הנייד ישמש בעיקר לעבודה משרדית וגלישה באינטנט הוא לא צריך להיות חזק והוא לא צריך להריץ משחקים/סרטים אני מעדיף מסך 15 אינטץ ורצוי שהמחשב יהיה קל. אני אשמח לקבל הצעות תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הצרכים הם גלישה באינטרנט, אופיס וסרטים. מסך 13-14-15". אפשר עם XP אם עוד מוכרים כאלה. זיכרון 2GB (כדי שהכל יעבוד באמת חלק). אני יודע שיש המון ניידים במחירים זולים שמתאימים אבל אשמח לשמוע המלצות על נייד אמין, וקנייה בחנות אמינה. עד 3000 ש"ח. תודה!
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
הי בגדול אלה הדרישות העיקריות - לא טאבלת, אלה מחשב עם מקלדת רצינית שבעיקר משמש לאופיס. מבחינת גודל - 11 אינץ עדיף. אני כל הזמן נתקע בזה שהקטנים מגיעים עם מסך מבריק - לפעמים כי הם כוללים טץ' - וזה משגע אותי. משהו מכיר חיה כזו? יש ללנובו את הקטנים - הx200 - אבל הם יותר מידי "עסקיים". רעיונות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מסך כ 13" דק וקל 500 גיגה הארדיסק בערך המחשב יהיה לשימוש יומיומי בעיקר ומידי פעם לעריכת תמונות בפוטושופ תקציב בנתיים פתוח מכייון שאני לא יודע מה טווה המחירים בכלל למחשב כזה תודה נדב
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מחפש נייד קטן מקסימום 11.6 אינץ לא לגיימינג לאינטרנט אבל שיהיה כמה שיותר מהיר הבעיה היא שהתקציב 2000
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
אני מחפש נייד לשימושים בסיסיים אינטרנט סקייפ יוטיוב חשוב שיהיה קל מסך בין 12 ל14 מצאתי שני דגמים 1. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1014-t66.htm 2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773035 אני לא יכול לחרוג מהתקציב תודה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ללימודים, לשימושים ממש בסיסיים שזה אופיס ואינטרנט. בעבר היה לי מחשב מסדרת ASUS EEE שהיה אמנם גבולי לשימושים האלה אבל ביחס למחיר שלו היה משתלם. מחיפוש קצר שעשיתי ראיתי שכבר לא מייצרים את המחשבים האלה, האם יכול להיות? ראיתי שמה שמחליף אותם עכשיו זה ה-VIVOBOOK של ASUS שהם אמנם קטנים, אבל בגלל שיש להם מסך מגע הם עולים כבר 2.5K. בעקרון הדרישות הן משקל עד 1.5KG ומחיר עד 1.5K. גודל מסך לא מהווה דרישה, אבל אני מניח שהמחיר והמשקל יגבילו אותו למסך של 10-11 אינטש. האם יש כיום משהו מתאים לדרישות האלה? תודה
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש דגם מסויים של קומפק החדשה עם 110J בשם שלו ואני לא מוצא אותו.אני אשמח אם אם מישהו יתן לי את השם המלא שלו. תודה מראש. טוב אחרי שיטוט קטן אני אחדד את מה שאני מחפש. נייד קטן עם 2 סוגי רשתות BT ו WI FI.כונן קשיח 160 זיכרון 1 גיגה או 2 מעבד 1.6.רצוי ללא מערכת הפעלה כלשהי.מסך 10 מקסימום. אם יש יכולות לתוכנות גרפיות רצוי ביותר. 2 מעבדים N270 שאני לא ממש מכיר וה ZM8X של AMD רצוי כפול ליבה השיקול שלי הוא רצוי נייד מאשר סלולרי מתקדם במחיר כפול. תקציב -1500 עם טיפה סטיה. מטרות - מוזיקה סרטים ותוכנת שירטוט. כמובן שאני מוכן לשמוע הצעות.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מחפש נייד קטן וקל לנסיעות/גיבוי. דרש ליישומי אופיס וגלישה בעיקר במחיר לא יקר. מערכת הפעלה חלונות מועדפת. אשמח להמלצות.
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
1.5 קילו בערך, עם כוננים פנימיים, מעבד כפול ליבה, וסוללה שמחזיקה 6 שעות. יש חיה כזו ? * כמו שאתם מבינים - מחיר זו לא פונקציה.
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?3.5K לחסוך לא לחרוג מהתקציב אלא במעט אם יש סיבה טובה. הייתי בכיוון של 2.5K שימושי המחשב -אינטרנט והקלדות מייל בדרכים לא צריך מערכת הפעלה. יש לי רשיון לWIN10 אבל אם קיים אז קיים האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? גר במרכז מתי מתוכננת קניית המחשב? במיידי הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: 128 SSD, משקל נמוך,מסך איכותי, מקלדת נוחה, מוכן להתפשר גם על 4גיגה זיכרון עניין אותי ZENBOOK ו SURFACE ,YOGA 520Sבתור כיוון
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש מחשב נייד בסביבות 2500 ש"ח (אם זה הכרחי אני יכול עד 2800 ש"ח אבל אני מעדיף שלא ) חשוב שיהיה יחסית קל וקטן (עדיפות למחשב אולטרא נייד ) שיהיה בעל רמקולים אייכותיים ואם אפשר גם עוצמתיים ;D אני לא מחפש מחשב חזק מדי , או משהו רק שישמש אותי לאופיס , אינטרנט , מוסיקה , ומעט משחקים (לא כבדים כלל ) עדיף שיוכל להריץ ויסטה בצורה נורמלית עדיפות למחשב עם משטח מגע בעל מולטיטאצ' ובלוטוט' .
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נייד קל משקל אך חזק לעבודה משרדית, עבודה בסביבת אופיס 2007. 2 גיגה זכרון מעבד 2 גיגה ~ הרדיסק של 160 על מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
תודה מראש על העזרה. הסקר לא עובד, לא ברור לי למה, אז אכתוב מה שחשוב לי. כיום יש לי דל VOSTRO 4570, והוא נשבר לי פיזית בשני מקומות. פרט לכך אני מאוד מרוצה ממנו (גם מהשירות של דל, שנדרשתי לו לפני שנתיים), כך שכיוון הזה אני מכוון. בקיצור. משקל - פחות מ 1.8. כל יום עלי ברכבת. מעבד - איכותי וחזק, פחות מבין בזה ואני לא מתכנת או גיימר. הארד דיסק - SSD חובה. רצוי 500, כנראה שגם 256 יעשה את העבודה. מסך - 14 רצוי. אידיאלי. רצוי מסך מגע, זה נחמד ומשמש אותי מידי פעם. חשוב מאוד שיהיה חזק יחסית פיזית (הווסטרו נשבר לי), שהסוללה תחזיק את ה 6 שעות (בתאוריה, בפועל זה 4.5). תקציב - כ 5000 שח. זה לא יכול להיות אסוס, השירות שלהם לא מתקבל ע…
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש נייד קל משקל לעבודה כנייד בתקציב 4000 ~ 5000 סוללה חזקה , אולי קירור פסיבי לחיסכון בסוללה. עמיד. דרושה תמיכה בWIFI. עם אחריות 3 שנים. לא צריך מערכת הפעלה ( ובוודאי לא VISTA ).
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5 אלף ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסדרות , עבודה מאומצת , המחשב צריך להיות פועל בעבודה לפחות 10 שעות ביום, פתיחת הרבה טאבים , עבודה משרדית , עריכת מצגות בפוואר פוינט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).המחשב נועד לשימוש בעסק ( פרנסה ) אין תוכנות משמעותיות מלבד אופיס או ווינדוס מובי מייקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב אינו מיועד לגיימינג -…
-
- 26 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד לאשתי. שימוש בסיסי - גלישה ותוכנות משרדיות כמו אופיס. תקציב גבוה יחסית לדרישות (נראה לי) כי זו מתנה (לא ממני...:) ) - אין חובה כמובן להגיע לסכום אבל אפשרי לגמרי. חובה שהזכרון יהיה SSD. אני מניח ש256 זה בסדר. עדיף מסך 14" כי עיקר השימוש הוא בבית כמחשב סטטי אבל מה שמסתדר עם המשקל. אין דרישות מחמירות מעבר, אז כמה שאפשר לשפר תכונות "מעטפת" יותר טוב - משקל כמה שיותר נמוך (לא מעבר ל1.3 +/-), זמן סוללה וכד' מסך מגע ומחשבי 360 כאלו, נחמד אבל לא חובה, ומתועדף אחרי משקל, גודל ומפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מחשב נייד קל, כלומר עד 2 KG (כולל סוללה), עם זמן סוללה יחסית ארוך, לצרכי Office ומידי פעם לראות איזה סרט. מבחינת ביצועים, עדיפות ליחס מחיר-ביצועים טוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד קל עם תחנת עגינה, אין בעיית תקציב אך מחפש כמה שיותר זול למטרת עבודה עם אופיס וגלישה באינטרנט. תודה...
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הי, זקוק לעזרתכם, ראשית כל לא חייב לנצל את כל התקציב. מחפש נייד עם חשיבות מרבית למשקל. לאחר מכן, מבקש מסך מינימום 14 אינטש. התקנה של חלונות 8.1 פרו מבקש גם מסך מגע ( מתלבט לגבי אלו שהופכים לטאבלט ) אחריות ל3 שנים. רצוי מעבד חזק I7 ו8 ג'יגה זיכרון ודיסק SSD (נראה לי שיכנס לתקציב בעיה ) תודה ראש מנו
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
תכלסאנירוצהמחשבשיריץאתדיאבלו3חלק,ושיהיהשווהאתהמחיר.בעדיפותHPאוLenovo,אבלאנישמחלהמלצותמעבר.נראהשהכרטיסמסךהיחסיתחדששלאינטל,ה3000HD,הכימתאים.אמת?גםמאודחשובשהמשקליהיהגג2קילו.בליחריגה.נראהשרובהניידיםהמתאימיםהםב13.3אינצ',מהשעובדליכמינימוםלגודלמסך.מעבדdualcoreלפחות.מעדיףעםhdmi.מסךלד.מחיראזור3או3.5הכיטוב.אםמישהויכוללהמליץעלניידתואםשהואמכיראישיתאנימאודאשמחלשמוע!אנימתכנןלקנותבעודשבועייםכנראהמאייבורימודיעיןלידי.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-