עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני עומד לקראת רכישת נייד חדש, ואני זקוק לעזרתכם, יש לי קצת בלאגן בתחום המעבדים של היום CORE DUO, קונרו ושאר "ירקות" ההתלבטות שלי, בין 2 סוגי מחשבים, 1. מחשבים קטנים (ששוקלים באזור ה1 ק"ג, עם מסך קטן יחסית) שניתן "לזרוק" בתוך התיק 2. מחשב חזק (2 GB זיכרון, DD2, כ.מסך חזק במיוחד, דיסק קשיח עתיר נפח וכו') ברירת המחדל היא המחשב הראשון, כאשר אני אשאר עם המחשב הנייח למשחקים אם המחשב הנייד החזק, יהיה טוב מספיק לענות על 2 הדרישות שלי - אני ארכוש אותו אם יש נייד שמשלב את הכוח עם הניידות שאני מחפש, מה טוב.. המלצות לחנויות, יצרים, יתקבלו בברכה

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  2. Started by The IceMan,

אני מנסה למצוא לעצמי נייד, במסגרת העבודה שלי אני צריך לעבוד עם WINDOWS + LINUX עבודה עם MATLAB + MODELSIM כך שאני צריך לפחות 4GB RAM וכוח עבודה כמה שיותר אני מעוניין שהנייד יהיה כמה שיותר קטן אני מכוון לאזור ה-13" , 17" וכ"ד כנראה לא בא בחשבון עדיפות למאיץ גרפי של NVIDIA עם יציאת HDMI (לא חייב אך אני מחפש לראות סרטים ממנו גם) דגמים שמצאתי היו: n3010/r13 של DELL קישור לחנות: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-a430m.htm Vostro 3300 של DELL קישור: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-n520m.htm יש גם את Aspire 5740G של ACER בגדול אני נוראה נוטה ל-n3010 של DELL הוא נותן לי כמעט הכל, פרט לכרטיס מסך שקצת אוכל לי את הלב שהוא ATI התמיכה של החברה הז…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש אך בשל היותי חייל, שמבקר בבית אחת ל..., אני לא מצליח לעקוב וללמוד על ההיצע והרכיבים. בשל כך אני צריך את עזרתכם. אני מחפש נייד שיעמוד בדרישות הבאות: - חזק מספיק. שיהיה בו לפחות 4GM RAM ומעבד טוב. - שיוכל להריץ משחקים. לא מדבר על החדשים והכבדים שיצאו עוד שנה, אבל שיסחוב משחקים ברמה טובה. - גודל "נורמאלי". מסך ומקלדת נורמאליים, לא קטנים. - אמינות. יצרן ידוע עם אחריות (עדיף לכמה שיותר זמן). אני אוהב במיוחד את דל, אבל כמובן לא מחייב. - לא אכפת לי מהמשקל. התקציב לשם כך הינו 3500 ש"ח. 4000 במידה ויש משהו ממש משתלם בבחינת עלות-תועלת. אני יודע שהתקציב דחוק, אבל כבר ראיתי דוגמאות למחשבים שעומדים בכך. בנוסף, שמתי עין על מחשבים מחודשים. אני מוג…

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by NOVA,

שלום לכולם, מצ"ב הקריטריונים. מטרות המחשב? לפי סדר העדיפויות הבא: 1. לימודים (סטודנט), שזה אומר אפליקציות אינטרנט פשוטות, אופיס, קריאה באינטרנט וכו'. 2. עריכת תמונות דיגיטליות (לא גרפיקאי. צלם חובב..). סרטים ב-HD (אשמח מעל 720).. * גודל המסך? 13.3 ומעלה. ומסדר העדיפויות ניתן להבין שאיכותו חשובה לי. * משקל רצוי? לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אשמח שבלואד מלא יעבוד מעל שעה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI אבל לא קריטי. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? בהחלט. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הבנתי של-Dell יש מוניטין טוב אבל אני פתוח לכולם (רק לא מאקב…

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  5. טוב אז ככה,חשבתי על לקנות נייד עד 5500 ש"ח רצוי שזיכרון יהיה 2 ג'יגה,שיהיה בערך 250 ג'יגה שיהיה 15',ומשקל כמה שפחות למרות שהכי לא משמעותי עכשיו השאלה העיקרית שלי היא ,האם כדאי לקנות נייד ללא כרטיס מסך,בסביבות ה4500,וב1000 ש"ח לקנות כרטיס מסך חיצוני? או לקנות הכל ביחד ב5500 ? אשמח להמלצות,הצרכים שלי הם בסיסים לא הולך להסתובב איתו בכמויות למרות שמהשקל דיי חשוב לי, שאני אוכל לשחק משחקים נורמלי,לא מדבר על משו כבד אבל בכל מקרה, חשוב שיהיה יציאת HDMI,לפחות אחת. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  6. Started by db1188,

שלום, אני מחפש מחשב נייד ולהלן הפירוט: * מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות ותכנות. גם סרטים. * גודל המסך? 14 אינץ'. לא חשוב מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? לא קריטי. 1366X768 זה בסדר גמור. * משקל רצוי? עד 2.2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יותר משעתיים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 128G * כונן אופטי? אין צורך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן וזמינה לאיסוף והחזרה מבית הלקוח. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מעדיף DELL או LENOVO * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: אין שום צורך במסך מגע. 8G RAM, מעבד I5 לפחות, מהירות מעבד טובה. דגם שאין לו בעיות ידועות בקישוריו…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by joniar,

יש חיה כזאת?! אני רוצה לקנות מחשב נייד/נטבוק {עם העדפה לנטבוק} שיוכל להריץ את המשחק הנ"ל בתקציב הנ"ל.. תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. . מה התקציב המקסימאלי? 1600-1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי,אינטרנט,וורד ,פשוט 3 . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש לי עכבר מקלדת ורמקולים, ומסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? , לפי סעיף 3 -יש לי עכבר מקלדת רמקולים ומסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? באמצע... 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. עדיץ עם 17 אינץ לרובהוא יהיה בבית אני חושב אבל אני צריך גם ניידות ....

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  10. Started by J0n1,

שלום לכולם, כיף לחזור לפה אחרי זמן רב של חוסר פעילות הXPS שלי לא סוחב כ"כ את התוכנות הנ"ל ואני מחפש מחשב נייח שיעשה את העבודה. בנוסף בעתיד ארצה להתחיל להשתמש גם במדפסת תלת מיימד ואני מניח שגם לזה צריך מחשב יותר חזק ממה שיש לי. ראיתי את המפרט המוצע לדרישות האלו באתר, אך יש לי כמה שאלות (וכמובן אפרט על הדרישות שלי) הבנתי שמומלץ מאוד להוסיף כרטיס גרפי שישפר את הביצועים והעבודה, והבנתי גם שלא כל מעבד וכרטיס גרפי הם אופטימלים לתוכנות הנ"ל (משהו בשיטת העבודה שלהם) אך בהצעה הזאת לא מופיע כרטיס. אני אשמח מאוד להשתמש בלוח אם mini/micro ATX בשביל לחסוך מקום אך פה מגיעה הפונקציה של גודל ומחיר, ואני מניח שגם הביצועים משחקים פה תפקיד. אין לי…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אהלן, אני מחפש מפרט למחשב שיחזיק 3 תוכנות עריכה בו זמנית, כרטיס מסך טוב, 16 ראם לפחות. לא צריך מסך, עכבר וכ'. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית, עבודה משרדית, בניית אתרים 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט אבל לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרו…

12. Started by omri123,

1.תקציב 2000-2500 ולנסות לחסוך 2. שימוש משרדי, אינטרנט ואופיס, משחקים ברמה בסיסית וסרטים, מסך 22" הגדרות גרפיקה בינוניות 3. אין צורך בציוד היקפי 4. לא צריך מסך 5. עד כמה חשוב השקט 5, המחשב לא בחדר שינה אבל רצוי לשאוף לכמה שיותר שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. אין צורך במערכת הפעלה או אופיס, אשמח לקבל הצעה עם הרכבה בחנות וללא. 8. רצוי חנויות באיזור חיפה\קריות\ צפון 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? רצוי HD 1TB 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא, שיחזיק את ה4-5 שנים.

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  13. קניתי את המחשב שמצוין למעלה והמטען ממש ענק וזה מטרד להיסחב איתו ללימודים. המטען ענק כ"כ בגלל הI7? (דגם 2630) אפשר להשיג מטען קטן יותר שמתאים למחשב? איפה? איפה אפשר להשיג סוללה 9 תאים או 12 תאים למחשב בארץ? יש הפרש מחירים משמעותי לעומת חו"ל?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אהלן, לפני כשבוע רכשתי מחשב חדש מהדגם בכותרת, הסוללה שמגיעה איתו היא רק 6 תאים, מספיק בערך לשעתיים / שעה וחצי במקרה הטוב. רציתי לדעת איזה סוללות מומלץ וכדאי לקנות למחשב, שיהיו יותר חזקות מנהנ"ל? ואיפה מומלץ לקנות כאלו (אין בעיה עם רכישה מהאינטרנט). התקציב בכותרת... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  15. לפי אתר HP - סוללה 6 תאים מקורית -קוד KS524AA לפי אתר HP - סוללה 12 תאים מקורית - קוד KS527AA אבל מה שיש במחשב - 6 תאים - קוד HSTNNCB73 4840MAH ( אולי תואמת? או אולי הוחלפה במסגרת תיקון בעבר?) מה שהציעו לי בחנות של STNNUB72 4200MAH HP תאים 6 - ב 570 שח או סוללה של 12 תאים ב 620 שח בקיצור מה לקנות ואיפה ? לא ידעתי שזה כזה מסובך לקנות סוללה לנייד.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום. אני צריך לרכוש סוללה למחשב נייד מסוג dell inspiron 1545 מה הדגם של הסוללה? איזה אני צריך לקנות? כמה תאים(אני פשוט ממש לא מבין בזה כלום)? כמה זה עולה בארץ? והאם כדאי לקנות מאיביי ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. סוללה חליפית למחשב, הסוללה עכשיו מספיקה לי בלחץ לשעה אני רוצה סוללה חזקה למחשב המלצות??

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. דגם toshiba satellite p300-133 כמה שיותר גדולה.... כמה שיותר חזקה..... למישהו יש מקום לקנות? (רצוי בארץ)

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  19. בתקופה האחורנה הספק והמאוורים במארז שלי החליטו למרוד בי, לכן לדעתי הגיע הזמן להחליף אותם. אז ככה, אני לא צריך ספק SLI, יש לי 3 דיסקים קשיחים + צורב DVD, יש לי כרגע ספק סטנדרטי. ומאוור מעבד יש לי את המקור של אינטל. חשוב לי להדגיש שאני כן מנקה בתדירות גבוה את המאוורים וכל זה, אבל זה כבר לא עוזר. בכל מקרה, אני ישמח לתגובות והצעות ומחירים וחוות דעת בתודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, חבר שלי לפתוח סטודיו והוא מחפש ספק אמין/חנות אמינה עם דגש על שרות לאורך זמן. אשמח לקבל המלצות מכאלו שהתנסו עם חנויות כאלו ואחרות, חשוב לציין שהוא מעדיף ספק/חנות שהוא לא אייבורי או KSP (נכווה בעבר) תודה.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Pilp3l,

הי חברים, הצלחתי סוף סוף להשיג RTX 3080. כיום יש לי את הספק כוח: Corsair RM650x 650W PSU 80+ Gold Modular האם הספק הזה מספיק בשביל 3080? אני מניח שלא ולכן מעוניין לקנות ספק חדש על מנת שיעמוד בדרישה, האם הספק הבא מתאים: https://tms.co.il/power-supplies?product_id=19294 https://tms.co.il/power-supplies/cp9020130eu https://www.amazon.com/dp/B07WDLTGC1/ref=cm_sw_r_wa_api_glt_fabc_951H13J1Q8DQDG5BYZ7H אשמח לחוות דעת\האם יש ספקים משתלמים או טובים יותר בטווח המחירים הזה. כמו-כן, האם יש הבדלים משמעותיים בין הסדרות השונו…

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  22. Started by Hydr0,

מה קורה ? לפני כמה ימים שמעתי רעש מוזר מהמחשב ואחרי שפתחתי אותו וניקיתי את כל המאוררים עדיין המשיך הרעש וגילתי שזה המאורר של הספק כוח.. הוא עושה רעשים של מוות וגסיסה ואני מניח שאין אפשרות להחליף רק את המאורר של הספק.. המפרט שלי הוא זה: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] E4500T[/td][/tr][/table][table][tr][td] Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] ACFRZR7PRO[/td][/tr][/table][table][tr][td] Arctic Cooling Freezer 7 Pro[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/t…

23. שלום אני מחפש את הדברים האלה(ספק כוח,לוח אם(AMD), מעבד(AMD) וזיכרון) שיהיו טובים והתקציב שלי כ 2000ש"ח ואני קונה מ KSP! (ולא מאף אחד אחר, ככה שהמלצות לחנויות-לא צריך). עכשיו הבעיה שאני צריך ספק כוח טוב כי יש לי כרטיס מסך בלי מאוור אלה עם קירור(כמו מקרר כזה מברזל) 8800GT שהוא צריך ספק כוח לא רע +1500זיכרון ואני רוצה לקנות עוד 2גיגה(המלצות). מעבדים שלדעתי טוביםתמליצו עליהם או על אחרים): AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 6400+ מחיר: 650ש"ח. Phenom Quad-Core 9550 מחיר 750ש"ח. זיכרון יחסית זול של 2גיגה 800MHZ קינגסטון 190ש"ח. לוחות אם שלדעתי טוביםתמליצו עליהם או על אחרים): MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI GIGABYTE מחיר: 410ש"ח. M3A AM2+, AMD 770, DDR2 1066, PCI-E AS…

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  24. הסקירות של ה-P עם ויסטה המקוללת (והלא מתאימה בעליל) כולן תמימות דעים שהוא לא מסוגל לבצע אפילו פעולות פשוטות ובסיסיות באופן סביר. לעומתן, סקירה של הדגם עם SSD ו-WIN7 דווקא והופכות כמעט לחלוטין את התמונה על פיה.אני מחפש סקירות של ה-P עם XP או WIN7, עדיף עם גרסת ה-HDD כי היא זולה משמעותית (~600$ בחו"ל) אבל גם עם SSD כי אז ה-P דומם לחלוטין, זריז בהרבה וקריר. גם רשמים מניסיון אישי יתקבלו בברכה. תודה מראש, גונן.

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  25. ללא מסך. מקלדת, עכבר, רמקולים. המחשב מיועד למשחקים ואינטרנט בעיקר. כמובן שבתקציב הנ"ל לא תוכלו להכניס שם כרטיס מסך מתקדם ביותר אך הייתי שמח למצוא איזון ושהמחשב יהיה מהיר ואיכותי. *עריכה* אני אשמח אם תרשמו את שם החנות ממנה נלקח המפרט.

• 1 תגובה
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.