עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, לפני שנה קניתי מחשב נייח מKSP , מצ"ב תמונה עם מפרט המחשב. בנוסף שדרגתי את הזיכרון לעוד 8 GB מאותו סוג בדיוק - סה"כ 16 GB לפעמים המסך של המחשב מתחיל לרצד (כשהוא עייף או כשכבד לו) ואם אני עושה ריסטרט זה מסתדר. בנוסף לפעמים כשאני רואה סרטון ואני קופץ קצת קדימה או אחורה יש מריחה של הפריימים למס' שניות ולאחר מכן זה מסתדר.. השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט, אופיס, תכנות עם ויזואל סטודיו ושימוש בתוכנות אדובי. ואני לא משחק במחשב בכלל. אשמח להמלצה לכרטיס מסך לא יקר שיסדר לי את הבעיות שציינתי. בנוסף הכרטיס חייב לכלול מינימום 3 יציאות, בלי VGA. (יש 2 מסכי מחשב וטלוויזיה אחת שמחוברים אליו) אשמח לעזרתכם

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  2. שלום לכולם, אני משתמש במחשב נייד מסוג LG X130 הורדתי את כל הברגים, ועדיין לא הצלחתי להוציא את הפלסטיק התחתון. האם ייתכן שהחביאו ברגים תחת מדבקות בשביל שידעו באחריות של המחשב אם פתחתי את המחשב? (המחשב מכוסה מדבקות רבות - של ווינדוס וכדומה) בכל אופן איך עושים את זה? אם אני רק רוצה שיבנו לי מפסק שיפעיל או יכבה את הדיסק קשיח, יש מעבדה שיכולה לעושת את זה בשבילי?

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  3. Started by gluz,

שלום, רציתי לדעת איך אני יודע איזה זיכרון (איזה סוג) לרכוש למחשב הנייד שלי. יש לי HP Pavilion ze2055ea. תודה

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  4. Started by brum,

אהלן. יש לי את הנייד הזה ואני רוצה להתקין בו XP במקום ויסטה. באתר של HP יש רק 4 דרייברים שממש לא מה שצריך אחרי פירמוט (אין אודיו, מסך, ובעצם...כלום). ניסיתי לדבר עם התמיכה והם היו ממש לא נחמדים - שאלתי למה הם כל כך קשים הרי כמעט כולם רוצים XP אבל לא קיבלתי תשובה. האפשרות היחידה היא להעזר בכם - איך אוכל להוריד דרייברים לפני ההתקנה? הצ'יפסט הוא 965 של אינטל - האם לדעתכם הדרייברים באתר אינטל יהיו טובים? תודה רבה ויום טוב.

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  5. Started by tompkins,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?נצלו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימוד תכנות, סרטים, משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Rohan, Silkroad וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע...? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות בתקציב שלי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  6. מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) 1 1060 1060 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS כמות מחיר סה"כ P4S800-MX DDR400,sb,lan,vga 1 380 380 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 256MB A-DATA 1 220 220 דיסקים קשיחים? MAXTOR כמות מחיר סה"כ 80GB (8MB) SATA 1 390 390 צורבים? CD Recorders כמות מחיר סה"כ LG 52 x 32 x 52 (kit) 1 140 140 מארזים? כמות מחיר סה"כ 2209 ATX MIDI PFC, usb 1 160 160 סה"כ 2350

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  7. Started by Pro modder,

הייא חברה אני צריך את עזרתכם במציאת מחשב נישא. תקציב 1300$ במקרה הכי גרוע 1400$ לא יותר.. כרטיס מסך לא פחות מזה : 256MB NVIDIA® GeForce Go 7900 GS זיכרון לא פחות מ1G DDR2 מעבד כפול ליבה 4M 2000GHZ |לא פחות.. מסך או 15 או 17 מה שבא לכם... וסוללה שתהיה הכי טובה שיש .. בלי שום תוכנה ואביזרים נלווים... וזהו... תודה רבה רבה

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  8. Started by yuval_e,

שלום לכולם, אני מתעניין בהרכבת מחשב barebone לסלון, מבוסס מעבד סלרון. חשוב לי מאוד העיצוב (למשל msi mega pc http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=604 - או כל מארז יפה אחר). תפקידו העיקרי של המחשב יהיה להתחבר לטלויזיה 34" CRT ב-s-video ולנגן בה divx, dvd ו-mp3 (בלי משחקים, גלישות וכו'). בעתיד ייתכן שהטלויזיה תשתדרג ל-LCD או פלזמה. דרישה נוספת היא דרך להעביר אליו קבצים מהמחשב בחדר השינה שלי (האם כרטיס רשת אלחוטי יספיק?). אגב - ראיתי את המפרטים הקיימים באתר, אך גם הזול מבינהם נראה לי כמו overkill מבחינת הדרישות שהצבתי. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.. תודה, יובל.

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  9. Started by Shoko,

התקציב 7000 מקסימום למשחקים כבדים ושיריץ ויסטה למשתמש כבד ואימיול ומשחקים כל היום

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  10. Started by Meidan2005,

שלום חברים אני צריך מפרט ללא מסך ב2000 ש'ח כולל הרכבה בבקשה לא לחרוג המפרט מיועד לדודה שלי היא לא גיימרית או משהו היא משתמשת בעיקר באינטרנט עבודות מוזיקה וכו

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  11. היי חברים. אסביר בקצרה את המצב הקיים שלי והמטרות שלי. כרגע יש ברשותי +Synology NAS DS415. אני מוצא את עצמי מאוד מוגבל איתו גם מבחינת תוכנה ובעיקר מבחינת חומרה. לכן החלטתי אחת ולתמיד לרכוש NAS מותאם לצרכים שלי. הצרכים שלי מהשרת הן: - שרת מדיה וקבצים (File and Media server) - גיבוי/ניגון של מכשירים וקבצים ברשת. - גישה מרחוק לקבצים (Remote access to files). - יכולת הרצה של מספר שרתים במקביל ללא בעיה. - מערכת הפעלה- אני רוצה להיות כמה שיותר גמיש. כנראה שארצה להשתמש במערכת LINUX, FreeNas וכד'. - גיבוי/Raid - יכולת אחסון של לפחות 5 דיסקים. - ה-NAS לא מיועד למשחקים או OC. כן מיועד לעבודה וניגון מדיה. - גודל: קטן ככל הניתן (…

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  12. Started by shugon,

קודם כל הנה מה שאני מחפש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  13. Started by gabbay,

זקוק למפרט לסטודנט להנדסת חשמל ליישומי אינטרנט, סרטים, visual studio ו mathlab בתקציב 2-2.5K שקט ככל האפשר ללא ציוד הקיפי ומערכת הפעלה תודה

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  14. Started by ril2,

מטרות המחשב: עבודה משרדית וגיימינג קל. MineCraft Med-High PlanetSide Low-Med * גודל המסך? מבריק... 13-14 אינץ' * משקל רצוי? מקסימום 1.6 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? צריך סוללה סבירה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא אכפת * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500GB * כונן אופטי? כן, אבל גם על זה אין לי בעיה לוותר * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * מערכת הפעלה: בלי מערכת \ WIN7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם שיהיה אסתטי ונוח לעבודה

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  15. אהלן, מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים אני אקנה לבדי. המחשב לא צריך להיות מפלצתי. אני מחפש הכי הרבה bang for bucks, עם יכולת שדרוג גבוהה בעתיד. המחשב צריך להיות מספיק חזק כדי להריץ משחקים עדכניים ברזולוציה סבירה. בינתיים, אני מתלבט לגבי החלקים הבאים, כשהמטרה היא לסגור תקציב של בערך 4000 שקל: * מארז + ספק: מארז: ENERMAX CHAKRA 250MM FAN BLUE 430 ש"ח http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1025&category_id=915c85878fed40c0614e005366618d46& ספק: CORSAIR CMPSU-450VXEU 450W VX SERIES, ATX, PS/2, POWER SUPPLY http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2407&category_id=77c8d3fb8d68ea65143eaf9b1f159e21& 459 ש"ח סה"כ: 889 ש"ח או מארז +…

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  16. Started by Höd Aşulin,

אפשר בבקשה הסבר על מה ההבדל בין שני הכרטיסים?http://www.plonter.co.il/detail.tmpl...1260-01-20G-PChttp://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11260-07-20G תודה,

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  17. Started by avi _fark,

שלום לכולם , אני חדש כאן , עברתי על כמה פוסטים בנוגע למחשב שאני מחפש ודיי קיבלתי את האינפורמציה שחיפשתי , אבל יש משהו קטן שאני לא מבין, מישהו יכול להסביר לי מדוע יש הפרשים כל כך גדולים בין המחשבים הללו : http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22957445 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5010-370m.htm הם אמורים להיות בדיוק אותם מחשבים עם אותו מפרט ( אלא אם אני מפספס משהו) עוד משהו קטן, כל הפוסטים שעברתי עליהם הם מלפני כמה חודשים , הייתי שמח לשמוע דעה של מישהו לגבי המחשב הזה בלינק שננתי. תודה רבה , אבי .

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  18. Started by zam,

אני זקוק בבקשה להמלצות למחשב נייד לפי הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? הרבה אינטרנט ואופיס, קצת תכנות, צפיה בסרטים באיכות HD וקצת מוזיקה להעביר את הזמן. * גודל המסך? היא אומרת שלא משנה אבל אני חושב שמאחר והיא יושבת הרבה מולו, היא צריכה לפחות 14, 15.6 יהיה אחלה. * משקל רצוי? כמה שפחות בהתחשב בדרישות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. כמה שיותר בהתחשב בתקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף עם USB3 ו-HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לדעתי כן כי היא בסיום הדוקטורט ויש מצב שהיא תעבור לחו"ל. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? יש בלי? אשמח לאופציות עם ובלי. * האם יש לכם העדפה לחבר…

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  19. הרכבתי את המחשב הנ"ל בIQPC, מחשב לאחותי. כרטיס המסך שאני אחבר לו יהיה ATI X1950PRO 512MB. זה המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 45nm : " SLB9Y" - BOX ₪572 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP41-UD3L ₪375 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ₪391 מארז: [..] ANTEC TWO HUNDRED w/o PSU ₪258 ספק כוח: [..] OCZ MODXTERME PRO 400W : OCZ400MXSP ₪220 דיסק קשיח: [..] WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ₪279 מה דעתם? איך אפשר להוזיל את מחיר? מה אפשר לשפר?

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  20. Started by -ox-,

שלום לכולם , אני מעוניין לקנות לחברה נייד ליום הולדת , בקרוב סטודנטית , ללא צורך במשחקים וכו' אך חשוב שתהיה יציאת HDMI ומערכת הפעלה WIN7. סוגיית המשקל חשובה בגלל זה חשבתי על 13.3". בדקתי בכל מיני אתרים כמו וואלה וכו' קשה לדעת את המחיר האמיתי כי הכל זה מכירות אישיות (הצעות החל מ..) התקציב מוגבל עד 3500.

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  21. שלום, מה דעתכם על המפרט? לא מתוכנן OC, לא זקוק לציוד היקפי ויש לי מארז. CONROE CORE 2 DUO E8400 3.00Ghz GIGABYTE GA-P35-DS3L CORSAIR DUAL 2x2Gb TWIN2X4096-6400C5 800Mhz DDR2 WESTERN DIGITAL WD2500KS SATA2 250Gb 7200RPM 16Mb BUFFER PALIT Radeon HD 4850 512MB HDMI Sonic ENERMAX EG425P-VE Noisetaker II 420W Arctic-Cooling Low Noise (775) Freezer 7 Pro סה"כ 3870 ש"ח

22. היי, אני מחפש מפרטים למשפחה שלי. האחד מחשב ביתי לשימושי אינטרנט, מסמכים, וכדומה, בתקציב 1700 שח בערך. צריך לכלול מחשב בלבד (ללא ציוד היקפי) מחשב שני אותו דבר רק עם עבודה חובבנית בפוטושופ ותמונות. אולי העדפה לI5 בכ3000 שח ללא ציוד היקפי. יש עדיפות לפנדה כי יש באזור שלי (בנימינה), אם לא אז TMS או מישהי אמין ששולח בדואר תודה!!!

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  23. Started by assaf772,

1. מה התקציב? 3000-3500 ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים כגון GTA IV 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא, יש לי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני רוצה שהמעבד שלי יהיה של INTEL והכרטיס מסך של NVIDIA , אני רוצה גם מארז למחשב שיהיה חיבורי USB מקדימה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? קירור כן, אני לא רוצה אחרי שנה לקנות מחשב חדש, העיצוב אני בכלל לא רוצה שיראו איזה אור או משהו במארז כי אני משאיר את המחשב דלוק לפעמים. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? יש לי מערכת הפעלה חוקית בבית ואני יודע להתקין, לא צריך. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אם אפשר כמה שיותר מק…

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  24. Started by Doron Haramati,

היי לכולם. חברה שלי טסה לארצות הברית קצת לפני הקריסמס, וחשבתי להזמין בעוד כמה ימים משלוח שיגיע לבית שהיא תגיע אליו. אף פעם לא הזמנתי מארה"ב מחשב וחוץ מהמקלדת, אני לא יודע מה עלול להיות חיסרון (הבדל במטען, אותות וויפי וכו'). מהצצה קצרה, ראיתי מספר דגמים מתאימים ב500-550$, וגם באיזור ה-850$. לפי כך, התקציב שלי הוא 500-850$. +- 100 דולר לפה או לשם. דרישות חובה: גודל מסך: 13.3'' - 14.5'' (לא מעל ל-15''!) מעבד: i5 ומעלה. RAM: 6 ג'יגה ומעלה. שיהיה חדש (לא מחודש). זיכרון פנימי: 500 GB ומעלה! דרישות רשות: שהדגם יהיה מוכר בארץ (במידה והוא צריך טיפול, שחלקי החילוף לא יהיו יקרים). מאחת מהחברות המוכרות כגון: Asus, …

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  25. Dell Latitude E6440 LT-RD33-7978 Vs Lenovo ThinkPad Edge E540 i7-4702MQ FHD רציתי לדעת מה יותר כדאי לי לקנות כי הם פחות או יותר אותו מחיר וההבדלים הם בכרטיס מסך ומעבד לפי מה שאני רואה..אשמח לתגובתכם. תודה

• 0 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.