ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
אהלן, לאחר תקלות רבות בלוח האם במפרט הנוכחי, אני שוקל לקנות חדש. אני מתכוון לשמור את הכונן הקשיח (640AAKS WD) ואת הצורב. דרישות 1. תקציב מקסימלי: 3.5K, אבל אשמח אם יהיה אפשר לחסוך. 2. השימושים הצפויים של המחשב: שימושי משרד כלליים תכנות MAtlab Python. מהנסיון שלי גם מעבדים חלשים לא היוו צוואר בקבוק. משחקים ברזולוציה 1600X1200. למשל סדרת COD. הייתי מעוניין בכרטיס מסך בעל יחס עלות תועלת טוב, גם במחיר של הורדת חלק מההגדרות. 3. ציוד היקפי: אני צריך עכבר חדש. הMX1000 שלי גוסס. מעוניין בהמלצות לעכבר עם עלות תועלת טובה. חשבתי על MX518. 4. אין צורך בכונן קשיח, צורב, מסך, פלופי. 6. השקט חשוב לי 7/10 7. אין כוונה לOC 8. אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבה בחנות. 9. גר בנס …
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
חברים אני צריך את עזרתכם בהרכבת מחשב חדש למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. ה…
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום אני מעוניין לרכוש מחשב חדש למטרות פיתוח תוכנה ללימוד מכונה וhigh performance computing. חיפשתי מעט ויש כמה דברים שאני מעדיף בקונפיגורציה. 1. מעדיף מעבד i9 ללא סיומות k וללא f. ברירת מחדל i7. 2. מעדיף 12GB GPU NVidia 3080 TI ומעלה. 3. מינימום 32GB RAM 4. מעדיף שניי דיסקים נפרדים לאפשר dual boot בין windows ללינוקס ubuntu. 5. אם יש מערכת קירור איכותית למנוע כיבוי מחשב בשל התחממות GPU / CPU - אולי קירור כספית ? 6. אין מגבלה על הקופסה - המחשב יישב במשרד . שיהיה שקט ויציב בחום וכו... יתכנו משימות מגוונות ללימוד מכונה ואולי גם נושאי תמונה ווידאו אוודיו ותקשורת . האם כדאי שני כרטיסי רשת לאפשר חיבור שניי …
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני רוצה להפוך את המחשב שלי למכונת משחקים בגלל זה אני צריך לוח טוב לאוברקלוקינג בתקציב של עד 850 ש"ח וכרטיס radeon בעד 1700 ש"ח אני צריך את כל זה למשחקים טובים תעזרו בבקשה
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שמחפש מחשב נייד במחיר של 3000 עם חריגה קטנה לטובת משהו טוב, המחשב ילווה אותו בשימושים שוטפים כמו אינטרנט וורד סרטים HD וכל מה שמסביב, אני רוצה לעזור לו לבחור מחשב עם הכי הרבה עלות מול תועלת במחיר הזה, אם יכנס במחיר I3 עם כרטיס מסך נחמד עדיף, כמובן 15.6", יציאת HDMI, ומחשב של חברה טובה, עדיפות לחנות זונה באזור השרון כמו אייבורי או KSP, תודה, חנן.
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הי, זקוק לעזרתכם, ראשית כל לא חייב לנצל את כל התקציב. מחפש נייד עם חשיבות מרבית למשקל. לאחר מכן, מבקש מסך מינימום 14 אינטש. התקנה של חלונות 8.1 פרו מבקש גם מסך מגע ( מתלבט לגבי אלו שהופכים לטאבלט ) אחריות ל3 שנים. רצוי מעבד חזק I7 ו8 ג'יגה זיכרון ודיסק SSD (נראה לי שיכנס לתקציב בעיה ) תודה ראש מנו
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
המטרות : בעיקר תכנות, סרטים וסדרות ולימודים . חשוב : זמן סוללה סביר לשימוש בנסיעות (לפחות כשעתיים). יתרון : 3 שנות אחריות. חשוב לי שיהיה 4GB זיכרון ( במחשב הנייח שלי יש 8 וגם לזה אני מגיע). כמובן שעדיף שגודל המסך לא יעלה על 14" כי אני הולך להשתמש בו בנסיעות באוטובוס וברכבת. ראיתי שישנם הרבה אפשרויות אך איזה מהם יותר איכותי מבחינת איכות בניה ועמידות ? זמן סוללה ? שירות לקוחות של היבואן ? אשמח להיעזר בניסיון של אחרים. msi cx400 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4937 יתרונות : מפרט עשיר יחסית למחיר חסרונות : רק שנתיים אחריות תהיות : איך התוצרת של msi ? dell vostro v131 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14849 יתרונות : 3 שנים אחריות , האם זו גרסא עסקית ? חסרונות : מפרט פחות…
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
חברה אני חדש פה ואני צריך עזרה.. תקשיבו אני לא ממש מבין במחשבים ובכל המושגים האלה אבל אני צריך לבנות מחשב עד 2700 משהו כזה.. עדיף 2500 המחשב הוא במיוחד לגיימינג, הרוב ל CS אבל גם למשחקים יותר מתקדמים, אבל שלא יהיה רק לגיימינג שיהיה גם מחשב חזק שיסחוב הרבה זמן ויוכל להפעיל הרבה דברים ביחד. לא משנה לי מאיזה חנות רק שיהיה איזה סניף בראשון. אני גם לא ממש מבין ב OVERCLOCK וכל הדברים האלה.. אז עדיף שתתנו לי מפרט פשוט טוב לגיימינג וזהו תודה לעוזרים! שמעתי שיש בפורום הזה הרבה שמבינים במחשבים.
-
- 11 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי חבר'ה,אני מתחיל ללמוד באוקטובר ואני לא יודע איזה לפטופ לקנות. יש לי כבר מחשב נייח בבית שהוא דיי חזק ויכול להריץ משחקים. השימוש שלי בלפטופ הוא רק בשביל שימוש בסיסי ולא כבד: וורד, אקסל ואינטרנט (קיצר כל דבר חוץ ממשחקים כבדים). יש לי כמה התלבטויות:1. איזה סוג מחשב? Asus, HP, Dell? עקרונית לא אמור להיות הבדל גדול מידי בין החברות כי אני לא דורש משהו חזק. מה שכן חשוב לי זה שזה יהיה לפחות i3 (אפשר גם i5), לפחות 4GB זיכרון, קל משקל (נגיד 2,2.1 קילו במקרה הקיצוני) ורצוי מקלדת שמתקרבת למשהו ארגונומי (כלומר לא מקשים קשים)2. איזה גודל מסך מומלץ? 13.3,14?3. באיזה חנות כדאי לקנות? יש לזה חשיבות מעבר למחיר?התקציב שלי הוא עד משהו כמו 3,700 במקרה המאוד קיצוני.תודה רבה מראש,אורן
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
חברים שלום, המיני נייד שלי לא מתריע על סוללה חלשה בפתאומיות הוא מתכבה ,בדקתי בהגדרות והוא אמור לצפצף ולהתריע והוא לא עושה זאת תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מבקש בבקשה מפרט מלא עם מעבד E6600 CORE 2 תקציב עד 4,000 לא יספיק עד 5,000 תודה תודה תודה למי שיכין לי אם יש אפשרות להכניס כונן DVD ו CD ROM
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מחשב שקט ככול שניתן המשחקים הם בעיקר mu nfs fifa וכ"ו לא כל כך משחקים כבדים הייתי אומר לא צריך יותר מ320G בהתחלה חשבתי על 4G ראמ אבל לא יודע אם יש צורך ממשי כרגע לא צריך רמקולים צורב צריך מסך - לא יודע אם אני יתחבר ל wide כל כך אז מסך 19 איכותי נראה לי אופציה טובה יותר לוח אמ - אין לי צורך ברייד או בכל פונקצייה אחרת רק שיהיה אמין oc- המשחב כנראה יקנה מtms וחשבתי לתת להם לעשות oc ...כמובן לא משהו מפלצתי אז לקחת את זה בחשבון מקלדת - לא יותר מLogitech molimedia ועכבר יש לי כבר g5 אז תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום! 1. בנוגע לתקציב. הגובה המירבי הוא 3500 ש"ח במזומן ללא חריגה מעלה. 2. ייעוד המחשב: הכי חשוב שיוכל להריץ משחקים בעלי גרפיקה כבדה טוב, אך לא להגזים יותר מידי בכרטיס מסך על-מנת שלא יפגע בשאר תקציב מפרט המחשב. באופן פחות חשוב יהיה ייעודו ל-גלישה, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה. 3. המפרט צריך לכלול מחשב בלבד ללא מסך, ללא מקלדת, (כן עכבר אבל הפשוט של מיקרוסופט), ללא מדפסת, ללא רמקולים ולא ציוד היקפי אחר. 4. משהו ספציפי שאני רוצה במחשב זה צורב DVD טוב (ושיהיה הכונן היחידי במחשב). 5. נושא העיצוב והקירור לא חשוב במיוחד רצוי מארז יפה (אך שלא יפגע בתקציב המפרט) 6. מערכת הפעלה XP PRO SP2 לא חוקית 7. אין צרכים מיוחדים תודה רבה!!!
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה מפרט למחשב שאני רוצה לקנות, אשמח עם תאירו ותעירו לי על חומרה טובה יותר קבלו: מעבד: AMD ATHLON 64 3000 + BOX (מה זה לעזעזל BOX) + מאוורר silentboost לוח אם: כאן לא ידעתי מה יותר טוב אבל בסוף בחרתי, EPOX 8HDA3J למעבדי AMD 64 זכרון : TWINMOS 512MB (השאלה עם הלוח אם שבחרתי תומך בשני סלוטים של 512MB!!!!!!!) כרטיס מסך: GIGABYTE RADEON 9800 PRO 128MB 256BIT - יש משהו יותר טוב!!!!!! מארז: COMPUCASE, אני צריך משהו חזק עם יותר מאוורר אחד על המארז, אבל בסביבות 350 ש"ח. הסכום שאני רוצה להשקיע זה עד 4500 ש"ח, אני עומד בזה???
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אהלן, הכותרת אומרת בעצם הכל,השימושים העקריים יהיו ללימודים,משחקים(הוא לא גיימר רציני אבל שיהיה כרטיס מסך נורמלי) וצפיה בסרטים. ושהמסך יהיה "19 LCD. אם אפשר מKSP. אני יודע שהתקציב קצת לחוץ אבל זה מה יש,תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי פה מהשו שאני מעוניין אני לא יודע עם זה טוב!!! תעזרו לי מי שמבין!!! http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=TZ3EG הוא שעם יש לכם איזה מקום לקנות מחשבים ניידים טובים מאינטרנט תשלחו לי
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מה אתם אומרים על המפרט הבא תקציב 10000 Gigabyte GA-EX58-Extreme Intel Core i7 920 2.66Ghz G.Skill DDR3 3072MB Tri Channel 1333MHZ 3GBNQ CL9 Western Digital 640GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer LG GH22NP20 DVD Rewriter IDE x22 Corsair TX Series 650W PSU Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail אני צריך מארז שיוכל להכיל קירןר מים תקציב 1000 מארז אם חלון כרטיס מסך זמני עד 285\295 ו965E גם המעבד
-
- 14 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אהלן, נשארתי עם שני הדגמים האלה: Dell vostro 3550 Asus K53Sc: http://www.fre.co.il/pl_product~61561613~39~89.htm על פניו עושה רושם שהחומרה של ה ASUS חזקה יותר מבחינת המעבד. יש הצעות לאחד הדגמים? איכות בניה? אמינות? נוחות? תודה,
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
התקציב הוא 3000 לבין 4000 שקל. מעבד אינטל - חובה. לוח אם עדיף ASUS. ד"א, מה אתם אומרים על המפרט הזה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש חזק למשחקים ומסתבר שלבחור רכיבים זו עבודה קשה. לכן, אני מבקש את עזרתכם לשפר ולייעל את מה שכבר יש לי: Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Stepping G0 ¤ 1,250.00 או INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤1890 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 ¤268 או OCZ DDR2 Platinum.REV2 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 לכל החיים ¤ 250.00 כרטיס מסך מתלבט בין 8800GT, 8800GTS או 9800GTX דוגמא: Pine - XFX GeForce 9800GTX 512MB DDR3 Black Edition ¤1940 או LeadTek Geforce WinFast PX8800GT 512MB DDR3 PCI-E ב- 1150 או INNO3D NVIDIA GEFORCE 8800GT 512MB DDR3 PCI-E C8800GTX1-H5GTCD 1,150.00 ¤ בעל זיכרון 512MB DDR3 …
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עד 3500 חשוב לי שיהיה עם I5 או I7 וגם הכרטיס מסך הטוב ביותר. ובשימושים שלי הם בעיקר גלישה ועבודה משרדית וגם גיימינג ולא אכפת שיהיה על איכות נמוכה.
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, המחשב הקיים שלי מתחיל לקרטע. אני מתעסק בתכנון מכני ממוחשב (תוכנות CAD כמו סולידוורקס) ואני גם מרנדר חלק מהתכנונים (בדרך כלל באמצעות fusion 360 אבל מקומית ולא בענן). אני אקח מהמחשב הקיים את הדברים הבאים: כרטיס מסך (quadro p400, אולי אני אשדרג בהמשך, אבל כרגע זה מספיק לצרכים שלי) ספק כוח דיסקים קשיחים (SSD דיי חדשים) מארז מבקש המלצה ללוח אם, מעבד (מינימום i5) וזכרונות (32 ג'יגה) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - אין כרגע תקציב, אבל לא צריך מפלצת, רק עבודה חלקה ללא תקיעות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - CAD וקצת רינדורים …
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בלפטופ דגם pavilion dv2700 אני מגיע לווינדוס וויסטה ומנסה להפעיל משהו והמחשב פשוט נתקע. הרצתי Diagnostics והוא כותב לי בבדיקה של הארד דיסק test status #1- 07 Fail הרצתי עוד בדיקה עם PC CHECK ושם הוא כותב לי Fail על Smart short self test. מה נתין לעשות? האם הארד דיסק גמר תקריירה? והאם יש אפשרות להציל את החומר שעל המחשב?
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם! נעזרתי בכם המון לאורך השנים במחשבים נייחים והמון תודה על כך -אבל אין לי מושג במחשבים ניידים. אני צריך לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3300 ש"ח גג (בלי חריגות). האם מישהו יכול להמליץ לי על מחשב מומלץ. חשובה לי אחריות טובה ושיחזיק הרבה זמן. תקציב -עד 3300 ש"ח (ללא חריגות) מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים (HD) * גודל המסך? 15.6 - לא ממש הולך לטייל איתו -בעיקר כדי להזיז בתוך הדירה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, אולי USB3? * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא -אבל אני רוצה אחריות טובה של לפחות שלוש שני…
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים כבדים וכל שאר השימוש הרגיל * גודל המסך? 15.6+ * משקל רצוי? לא ממש משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא קריטי אבל אם יהיו אז אני אשמח. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320, רצוי 7200 RPM * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, לשנה לפחות * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב בעיקר למשחקים ולהעביר את הזמן בנסיעות וכו' המחשב ייקנה בארה"ב בתקציב של 4-5 אלף, ע"פ שער הדולר נכון לעכשיו זה בערך 1100-1300 דולר.
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-