ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX ABIT AN8 ULTRA SAMSUNG DDR 512MB 400mhz LEADTEK WinFast APX6600 TD 128MB PCI-EXPRESS \ X800GTO2 Sunbeam Transformer BLACK FSP ATX-300PA 300W 24/20pin SATA ------------------------------------------------------ התקציב שלי 3000-3700 כאשר אני משתדל שיהיה כמה שיותר זול כי יש לי רק 3000 ואני יצטרך לבקש הלוואות מהורים עכשיו המחשב למשחקים כבדים (פה ושם עיצוב תמונות) אני רוצה לעשות OC למעבד ולכרטיס מסך (המעבד הזה הוא E6 נכון ?) חשוב מאוד האיכות של המשחקים,עם 6600TD אפשר להגיע ל6600GT נכון? אבל עם X800GTO2 מגיעים לX850XT PE...עכשיו אני לא יודע מתי הכרטיס GTO2 יגיע לארץ וכמה הוא יעלה... הורדתי סטיק אחד של 512 …
-
- 12 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שממליצים כאן על HP Mini 110-1100EJ כנייד בתחום 2000. אבל מסך 10" נשמע קצת קטן. יש משהו יותר מומלץ עם מסך קצת יותר גדול? הקומפקטיות לא בראש רשימת הדרישות. נוחות עבודה בעדיפות קצת יותר גבוהה. אפשרות לחריגה קטנה אם זה מחוייב.
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אינני מכיר מספיק את תחום המחשבים הניידים ולכן ייתכנו שטויות בשורות הבאות: גודל, משקל, עיצוב ותמיכה במשחקים מבוססי גרפיקה אינם חשובים (למעט עיצוב הקשור בנוחות ההקלדה וניווט ה"עכבר") האם אפשר יהיה לעבוד בזמן טעינת המחשב בחשמל? חשוב: 1) יכולת להריץ אפליקציות כבדות במקביל. למשל, סביבת תכנות מלאה הכוללת שרתים מקומיים, מסד נתונים וסביבת עבודה מקומית ובמקביל גלישה באינטרנט ומסמכי אופיס. 2) זמן עבודה ארוך (ואם אפשרי זמן טעינה קצר). 3) צורב dvd דו שכבתי וכו' 4) חיבור אלחוטי, וחיבורים לחומרה חיצונית 5) אפשרות לחיבור תוספים: מקלדת עכבר, לוח מגע (או איך שקוראים לזה) 6) לפחות גיגה וחצי זיכרון ו 80 גיגה דיסק קשיח 7) windows xp pro (אלא אם כן יש סיבה שזה לא מופיע באף מפרט שראיתי) 8) חיי…
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אהלן וסהלן חברי פורום יקרים, אני מחפש מחשב נייד לשימוש אישי ולעבודה עם תוכנות מתמטיות, הנדסיות, בנוסף גם Photoshop ו-3D MAX ועוד. אני רוצה שכל זה יעבוד לי בלי בעיות ואני לא אצטרך לבהות במסך בתקווה שעוד רגע המשחב יחזור לעצמו. * רזולוציה גבוה וצבעים אמיתיים עד כמה שאפשר * גודל המסך סטנדרטי 15.6 * משקל קטן ככל האפשר בגבולות התקציב. * זמן סוללה גדול ככל אפשר * חובה HDMI וגם VGA האם ממש כדי לחכות למעבדים החדשים או שלא צפוי הבדל משמעותי בביצועים?
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושת המחשבים האלה איזה מהם כדאי לי לקחת המטרה היא למשחקים וסרטים Qosmio X505-Q860 http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=460550 * Intel® Core™ i5-430M Processor * Genuine Windows® 7 Home Premium * 4GB DDR3 memory * 500GB hard drive (7200 rpm) * 1GB GDDR5 NVIDIA® GeForce® 360M * DVD SuperMulti with Labelflash® * 802.11n wireless * Integrated webcam * HDMI output * harman/kardon® stereo speakers * Fusion® Finish in Omega Black ASUS N61JQ-A1 http://www.xoticpc.com/asus-n61jqa1-order-p-2734.html?wconfigure=yes !! FREE !! UPS GROUND SHIPPING (Use Coupon Code FREESHIP in Checkout - US Only) - 16" HD WXGA LED 16:9 "Glare Type" Super…
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכם,מחר אני מזמין את המחשב אני מתלבט בין שני מארזים מה אתם אומרים http://1toppc.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Product_Code=Scorpio-868S או http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/chenbro.html אני מחפש נוחות, להכניס דברים,קירור, ושיראה טוב יותר מאוחר התתלבטות שלי לגבי כרטיס מסך מחכה לתשובה תודה
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
המחשב הנייד הוא של אפל (קונה בחול) השאלה היא האם יש אפשרות ליקנות בחול אם מקלדת עם עיברית או שאני יצתרך להחליף מיקלדת (חול זה USA) ומה יותר עדיף?
-
- 14 תגובות
- 859 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים וסרטים. בינתיים יצרתי מפרט האם כדי לשנות משהו בו. INTEL i-7 860 ASUS MAXIMUS III FORMULA Corsair 4GB Kit DDR3 1600Mhz PC3-12800 CL8 Dominator For Core I5 Gigabyte ATI RADEON 5850 1GB GDDR5 ThermalTake Armor Plus MX Mid Tower VH8000BWS SCYTHE MUGEN-2 מה שחסר לי זה ספק. ומה שחשבתי זה במחיר הזה אולי כדי ללכת על מעבדים I7 900? תודה.
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב עבור חברה שלי, אנימטורית במקצועה. מערכת הפעלה win7 64bit לעבודה עם תוכנות: אדובי - פוטושופ, אפטר אפקטס, פלאש, פרמייר, אינדיזיין, אילוסטרייטור . בנוסף גם - avid, AnimatorHD, Cubase sx, מאיה ועוד. 2 כוננים קשיחים, לפחות של טרה כל אחד. כרטיס גרפי איכותי כרטיס קול סביר פלוס צורב DVD תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד קטן (הוא לא חייב להיות מהקטנטנים ביותר). המחשב ישמש לWord ולOffice וגם אינטרנט אבל שום דבר כבד. כמו שראיתם ^^^^ התקציב עומד על עד 2000שח' אני מבקש לא לחרוג מהתקציב. תודה. נ.ב אני לא יוכל לענות בכמה הימים הקרובים אז זה לא אומר שעזבתי את זה.
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום רב לכל באי הפורום, ברצוני לרכוש מחשב נייד חדש, אשר ישמש אותי במשך היום לעבודות משרדיות, (אטולוק, WORD, וכו') המחשב לא התנייד הרבה במשך היום, עד כאן הבקשות צעונות למדי. הבעיה מתחילה, כשבזמן הקרוב אני יצרך לשתמש בו גם ב"שטח", איפה שאין חיבור קבוע לחשמל. ולכן הבקשה היחידה שלי היא שהמחשב יוכל לעבוד ללא חיבור לחשמל כמה שיותר זמן. אני מוכן להתפשר על ביצועים, אם עוד קיימים מעבדי סלרון פשוטים, אם אפשר להכניס מסך LED חסכוני בחשמל וכו'. ושאלה באופן כללי, מה הזמן המרבי שאני יכול לסחוט מחשב נייד בתקציב הזה? והאם יש טעם לרכוש עוד סוללה? התקציב, כאמור, 3,000 ש"ח, עם חריגה של 500 ש"ח מקסימום.
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
חשוב לי קודם מחשב מתאים אז אם אני רוצה לראות 4K ברזולוציה של 1920x1080P מה שנקרא Downscaling בלי עיכובים בסטרימינג כי המחשב יותר חלש אז איזה מחשב מתאים לזה ומה צריך ל HD 8K? תודה
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לייעץ לי בנוגע למפרט מומלץ למחשב נייח לעבודה גרפית. תקציב של 4000 עד 6000 שח, המחשבמיועד לעבודה גרפית מקצועית, עבודה בתוכנות אדובי למיניהן (כולל וידאו), תוכנות אדריכליות, תוכנות תלת מימד, אנימציה ומנועים גרפים למיניהם. אין צורך באביזרים נלווים (מקלדת, עכבר, מסך, רמקולים וכו'). הידע שלי מועט בתחום החומרה, למיטב הבנתי שווה להשקיע במעבד חזק (גם מבחינת ליבות, threads, ומהירות) ובכרטיס גרפי איכותי. אשמח לכל עזרה נוספת, תודה רבה מראש למגיבים
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
לפחות 160GB הארדיסק ו ג'יגה זיכרון 3 יציאות USB מסך 13-14 אני בכוונה לא מביאה תקציב, כי אולי אני אקנה בחו"ל, אולי יד שניה... תביאו משהו בסביבות ה4-6 אלף...
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום חברים, הבנתי שמחשבים שולחניים מבוססי הפלטפורמה כבר מתחילים להגיח, אך מה קורה עם ניידים דומים? מישהו יודע מתי הם יתחילו לצוץ וכמה הם יעלו? עוד פחות מחודש מתחילים הלימודים ואני רוצה להחליט האם יש טעם לחכות להם. Anatoli.
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב DELL LATITUDE E6400 ווינדוז XP במחשב עצמו יש BLUETOOTH אבל אני לא מצליח לא לשלוח ממנו ולא למצוא אותו. מישהו יודע איך אני מגדיר את ההתקן במחשב? האם זה אפשרי עם ווינדוז XP. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
צריך את חוות דעתכם למפרט מבוסס אינטל - הקנייה מ KSP: Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit 1450 AA8-DuraMAX (925), S-775 790 DDR II 533 - 512MB A-DATA * 2 700 PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 1020 MAXTOR - 200GB (8MB) SATA DiamondMax 10 700 NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 290 HEC Compucase CI-6A21 400W 395 Logitech® Cordless Desktop® EX 100 260 סה"כ 5605 שקל.
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני זקוק למחשב בשביל אח שלי למטרת הצגת תמונות ( ללקוחות שלו כך שחשובה מאוד איכות המסך) גלישה באינטרנט , אופיס ואולי אם אפשר אז autocad ( רק אם זה אפשרי מבחינת התקציב) קראתי בפורום שבתקציב שלו (עד 3500 ש"ח ) אלו הניידים המומלצים. חשוב גם שהעיצוב של המחשב יהיה מרשים ( שוב בגלל הלקוחות). נ.ב הוא כנראה ישתמש בזה במשרד . תודה
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן להתחיל את לימודיי האקדמיים בחודש אוקטובר וכחלק מההיערכות לכך עליי לרכוש מחשב נייד. השאלה שלי היא כללית- נותרו עוד שבעה חודשים עד לתחילת הסמסטר, ולמיטב ידיעתי בתחום הזה ישנם פיתוחים רבים מדי מספר חודשים. האם לדעתכם עליי לחכות עם רכישת המחשב לתקופה סמוכה יותר ללימודים (יולי-ספטמבר לדוגמא), או שמא מומלץ כי ארכוש מחשב כבר בתקופה הקרובה? תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
היי לכולם בחודשיים האחרונים עברה בי המחשבה לשדרג את המחשב. אז התחלתי לקורא קצת באתר בפורום באתרים בעולם במשך החודשיים האלה. ואני "די" סגור על מה אני רוצה. רק מה- אני בדיוק מבין מבחינת תאימות של החומרה. אז אם תוכלו לעזור לי אני יעריך את זה מאוד. אז ככה- המעבד- הוחלט ללכת על הקונרו E6600 כרטיס מסך- חשבתי והחלטתי לא לחכות ל DX10 אז הלכתי על ה X1900XT של רדאון. לוח אם- אחת הבעיות הגדולות שלי אני עברתי על הרבה לוחות אם אבל אני ממש איבדתי את עצמי אם למישהו יש משהו טוב להציע כי זה חלק שאני לא אוהב להתפשר בו. זכרונות- חשבתי לכיוון של 1gb אבל מקיראה בפורום ראית שלמחשב משחקים חזק מומולץ ללכת על 2gb ספק- be my guest לא מבין בזה כלום! מארז- גם לא מבין אבל כן הבנתי שצריך …
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב גיימינג, קיבלתי הצעה על המפרט הבא ב5500 ש"ח. https://reseller.c-data.co.il/Content/Images/uploaded/2018102131720/457N2EA- TG01-2005NJ-min.pdf לא הצלחתי להבין מי יצרן הזכרונות והאם הם אכן טובים, בנוסף ספק מתח של 500 וואט נשמע לי מעט מידי ובכלל אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית האם המפרט שווה את המחיר בנוסף ראיתי את המפרט של המסך AOC 27 GU והנתונים נראים טוב ובמחיר סביר האם מומלץ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
היי, אני כמעט סגור על המחשב הנ"ל, אך יש לי כמה שאלות: - עד כמה הוא מתחמם בעבודה משרדית ועד כמה כאשר משחקים ? - זמני סוללה ??? - האם ה-HD 5400 יהיה מינוס רציני בשביל אינטרנט/אוניברסיטה/תכנות, או שההשפעה תהיה זניחה ? (אני לא הולך לעבוד עם קבצים גדולים בסגנון עריכת וידאו או גרפיקה מעבר לתחביב). הבנתי שלמשחקים אין בעיה מיוחדת ... ראיתי אותו והוא נראה הרבה יותר מסיבי חיצונית מה- pavilion 3050EJ (לטובה) זהו .. מקווה לקבל תשובות ולהתחדש במחשב חדש אחרי 7 שנים
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
לא בשבילי, אני חושב שעדיף מבוסס אינטל. זה הכי טוב שהצלחתי לעשות מעבדי אינטל? Price Units Total Celeron 2.4 Ghz 533FSB 256K 450 1 450 לוחות אם למעבדי אינטל? MSI Price Units Total 865GVM2-LS,lan,vga 370 1 370 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz AData /VT 285 1 285 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB SATA 7200 8MB WD800JD 355 1 355 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 (Black) 50 1 50 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 300W 402 1 402 מסכים? SAMSUNG Price Units Total TFT 17'' 710T 1680 1 1680 מחירון עבודות במעבדה? Price Units Total Assembly Computer (new compon.) 190 1 190 Total price 3…
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
הנניד שלי מתחמם מאוד מאוד עד שכבר אי אפששר לגעת בו... ובסוף נכבה לבד...מה לעשות? מאין נובעת הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, המחשב הקיים שלי מתחיל לקרטע. אני מתעסק בתכנון מכני ממוחשב (תוכנות CAD כמו סולידוורקס) ואני גם מרנדר חלק מהתכנונים (בדרך כלל באמצעות fusion 360 אבל מקומית ולא בענן). אני אקח מהמחשב הקיים את הדברים הבאים: כרטיס מסך (quadro p400, אולי אני אשדרג בהמשך, אבל כרגע זה מספיק לצרכים שלי) ספק כוח דיסקים קשיחים (SSD דיי חדשים) מארז מבקש המלצה ללוח אם, מעבד (מינימום i5) וזכרונות (32 ג'יגה) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - אין כרגע תקציב, אבל לא צריך מפלצת, רק עבודה חלקה ללא תקיעות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - CAD וקצת רינדורים …
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-