עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ShahafH,

שלום. משום מה בזמן מנוחה המעבד שלי עובד על 65 מעלות! איך זה הגיוני? וכשאני מפעיל OCCT בשביל להריץ בדיקה של המקסימום זה אחרי דקה אומר לי שהמעבד חם מדי.. למה זה?

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  2. לא נעים לפתוח אחד חדש בגלל הכמויות של הנושאים האלה, אבל אשמח לעזרה בכל זאת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך בצורה שלא פוגעת בצורה קריטית בביצועים, אז לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פוטושופ\פיינטר ודומיהם, לא משהו מיוחד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dark Souls, Bioshock infinite, DOTA 2, Batman AS/AC, etc etc -מהי הרזול…

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  3. Started by בטיטi,

אשמח לקבל המלצה למפרט עבור מחשב שישמש בעיקר לתכנות (Visua Studio .NET), מבוסס מעבד 64 ביט, 4 ליבות (Quad), לוח אם טוב, צורב DVD, כונן CD ושאר הדברים הסטנדרטיים, כרטיס מסך מובנה אפשרי, ואם בנפרד אז לא משהו יקר (מכיוון שכמעט ולא אריץ משחקים על המחשב) חשוב שהמחשב יהיה חזק מבחינת ביצועים / קומפילציות וכו'. תודה.

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  4. Started by XDude,

שלום, אני לפני קניית מחשב יד שניה של acer 5920.. המוכר הוא אמריקאי דתי שעלה לארץ ומוכר אותו במחיר של 2000 שקל. המחשב בלי בעיות בכלל ויש אחריות לחצי שנה אבל לא בארץ כנראה.. אלא אם כן האחריות בן לאומית. מה אתם אומרים בכללי עסקה טובה גם בלי אחריות? איך המחשב? האם ניתן לקנות אחריות כאן? כמה זה עולה וכמה עולה חריטה לעברית? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  5. Started by Mandheling,

המחשב ישמש דוקטורנטית לעבודה בבית ובספרייה. הכרחי: - מסך 11.6 עד 13.3 (כמה שיותר גדול, כל זמן שהמחשב שוקל פחות מ-1.7 ק"ג) - מקלדת נוחה, ללא כפתורים מיותרים וכמה שיותר דומה למקלדת סטנדרטית (לא של נייד) - חיבור דיגיטלי למסך (HDMI, ‏DVI או דיספלייפורט) - מספיק כוח כדי להריץ בצורה סבירה דפדפן עם הרבה טאבים פתוחים וכמה חלונות אופיס (במקביל) - אפשרות לנגן סרטי 1080P ללא תקיעות - דיסק 250GB או גדול יותר רצוי: - מסך לא מבריק - זמן סוללה ארוך - יותר מ-2 חיבורי USB - תמיכה ב-BT - קורא כרטיסי זכרון - חיבור ExpressCard (עבור מודם סלולרי לא בולט) - חומרה שנתמכת טוב בלינוקס לא חשוב: - כונן אופטי - מעבד גראפי חזק למשחקי 3D - מצלמת רשת מובנית - מערכת הפעלה כלולה - …

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  6. Started by tompkins,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?נצלו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימוד תכנות, סרטים, משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Rohan, Silkroad וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע...? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות בתקציב שלי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  7. נו, הכותרת די אומרת הכל, אבל אני ארחיב טיפה בכל זאת, יש לי חבר קצת מטורף משחקים שדי הדלקתי אותו (אופס...) על הקטע של DX10. עכשיו הוא רוצה כזה מפרט (כאמור, ב-8000 שקל) שיכיל GE FORCE 88000 (אם אפשר GTX סבבה, אבל עדיף אני חושב GTS) ושיאפשר אוברקלוק, כלומר זכרונות 2GB DDR II 800MHZ, זהו אני חושב... עריכה : אה, וחשוב INTEL CORE 2 DUO E6300 כי הוא גם זול וגם על אוברקלוק לא יחנוק את הכרטיס מסך

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  8. מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) 1 1060 1060 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS כמות מחיר סה"כ P4S800-MX DDR400,sb,lan,vga 1 380 380 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 256MB A-DATA 1 220 220 דיסקים קשיחים? MAXTOR כמות מחיר סה"כ 80GB (8MB) SATA 1 390 390 צורבים? CD Recorders כמות מחיר סה"כ LG 52 x 32 x 52 (kit) 1 140 140 מארזים? כמות מחיר סה"כ 2209 ATX MIDI PFC, usb 1 160 160 סה"כ 2350

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש מחשב חזק לעבודה עם adobe cs5 עם כל התוכנות. האמת היא שאף פעם לא קניתי מחשב נייד ככה שאין לי מושג לגבי חברות, גודל מסך ושאר הדברים... אני עובד עם מחשב יחסית ישן ונייח, מעבד כפול ארבע גיגה זכרון ו120 גיגה דיסק קשיח. כמובן שאני מחפש משהו יותר טוב שיחזיק לי לפחות לשלוש השנים הבאות - כי אני מתחיל ללמוד. לגבי מעבד נראה לי i7 וכרטיס מסך חיצוני של לפחות 1 גיגה כמו שרשמתי התקציב הוא עד 5000 שקל אשמח לעזרה ממכם, שבת שלום

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  10. שלום חברים, התחלתי להתעניין במחשב נייד למטרות תקליטנות. מה חשוב לי שיהיה במחשב הזה? * עליו להיות סופר אמין - אין מצב שיקרוס/יתקע לי באמצע העבודה. אין מצב שהמוסיקה תקפוץ לי (וכבר נתקלתי במקרים כאלה. פאדיחה..). * עליו להפיק אודיו איכותי (ניתן כמובם לרכוש כרטיס חיצוני, אבל זו לא חכמה גדולה..). * מינימום נפח דיסק - 80GB, רצוי SATA או SATA2. מה לא מעניין אותי? * המשקל - את רוב העבודה המחשב יבצע כאשר הוא מונח על שולחן. הנשיאה שלו היא רק מהרכב לאולם. * אורך חיי הסוללה - כמעט בכל המקרים המחשב הזה יעבוד באמצעות חשמל מהרשת * אלחוט ואינטרנט - כלל לא רלוונטי לעניין, ניתן לוותר. על איזה דגמים תמליצו לי? ושאלה נוספת - בבדיקת פרסומים של מספר סוכנויות מחשב, לא מצאתי אף סוכנות שמשווקת מחש…

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  11. היי, אשמח לחוות דעת לגבי המפרט וכמה שאלות.. המחשב לצרכי גרפיקה 2D (חבילת אדובי מלאה- צרכי פרנסה) +אינטרנט, אופיס ותוכנות אחרות...אין עריכת וידאו,רינדור או גיימינג. Intel i5 4590 Quad Core Tray Arctic Freezer 7 Pro Rev. 2 Gigabyte GA-H97-HD3 Crucial 8GB 1600MHz DDR3 Samsung SSD 120G 2.5" Sata3 840 EVO Seagate 1TB 3.5" Sata3 7200 64MB Lite-On DVD-RW x24 Sata iHAS124 NZXT H230 PSU 600W Gigabyte Geforce GTX760 2G D5 OC Microsoft Win 7 Home Prem 64Bit Eng שאלותי: האם זיכרון של 8 מספיק? האם לפצל ל-2X4? מה המשמעות של הפיצול – האם מהירות? האם לבקש שמערכת ההפעלה תהיה על אחד מהכוננים הקשיחים והשני ישמש לשאר? מה דעתכם על המארז? איזה דגם אחר של מארז ל…

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by alone66,

שלום ברצוני לקנות מחשב מדיה סנטר לצפייה בסדרות דרך האינטרנט התנקתי מהכבלים וצפיה בסרטי DVD , divax שמיעת מוסיקה וכו... השאלה איזה מערכת כדאי לקנות איזה רכבים שיעלו את הסרטים בכבוד של יתקע כל שניה המערכת בעתיד תחובר למסך LCD (כרגע יש לך מסך CRT ] תודה מראש

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  13. Started by ZenMaster,

מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך ASUS 7300GT Silent 256MB, TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-806DT MIDI 500W Max Black מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים Chi Mei CMV 938D 19'' LCD 5ms DVI מחיר 5050 ¤ ** או אולי זה : (למרות שאני מעדיף אינטל) מעבדי AMD Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם …

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  14. יש שני מיפרטי AMD באותו מחיר, מה עדיף למטרת מישחקים? מעבדי ?AMD Athlon XP 3000+(512k 333) לוחות אם ABIT NF7-S כרטיסי מסך GIGABYTE RADEON 9600XT TV,DVI 128MB מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) (box) לוחות אם ABIT KV8 sata,GBL כרטיסי מסך ABIT RADEON 9600 TV,DVI 256MB כל השאר אותו דבר.

15. Started by lopo,

שלום לכולם, אני מחפש לרכוש מחפש חדש, לצערי הידע שלי בתחום רלוונטי לחומרה של לפני חמש שנים כך שאני זקוק לעזרתכם. רכשתי לאחרונה קונסולת פלייסטיישן 4 כך שהמחשב לא מיועד לגיימינג, עם זאת ברצוני לשחק בו משחקים כדוגמת ליג אוף לג'נדס ומשחקי אינדי שונים. השימושים העיקריים במחשב יהיו למטרות עיצוב גרפי ושימוש בתוכנות כדוגמת פוטושופ ואילוסטרייטור, האזנה למוזיקה וצפייה בסרטים. כך שחשוב לי שיכלול כונן SSD במטרה להפעיל את התוכנות הנ"ל באופן מיטבי, כנ"ל לגבי כרטיס RAM, מסך וקול ברמה גבוהה, בנוסף אשמח לקבל המלצה למסך. התקציב למערכת גמיש, אך אני מעדיף שלא יחרוג מ-5000 שקלים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך. ב) במידת…

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  16. Started by gurzeev,

שאלום אני אזמין בימים הקרובים מאוד את המחשב הבא (אולי אערוך קצת שינויים), ולפני שאני עושה את זה אני אשמח לקבל עוד דעות ו\או הצעות לשיפורים. Intel Core 2 Duo E4300 1.8GHz 2Mb Box 1050 ¤ ASUS P5B 850 ¤ G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 1060 ¤ WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 430 ¤ BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION 1700 ¤ ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18 LIGHTSCRIBE SATA 235 ¤ GIGABYTE Poseidon 450 ¤ ANTEC EARTHWATTS EA500W 520 ¤ SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM 270 ¤ הרכבת מחשב חדש 170 ¤ סה"כ: ¤ 6735 המפרט והמחירים מנועה מחשבים. מתוכנן OC למעבד ל3.6GHZ (בהתחלה בטח רק 2.8 ככה), וגם לכרטיס מסך בבוא הזמן. לכן מארז מקורר היטב, ספק טוב ועוד …

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  17. אני מתכוון לקנות מחשב לעריכת ווידאו בזמן הקרוב, ורציתי את דעתכם לגבי מפרט שהוצע לי באחת מרשתות המחשבים. מעבד - athlon 3800 am2 לוח אם - abit kn8 ultra nf4 זיכרון - corsair 2 x 1024 ddr2 667 דיסק - x2 160G sat2 16 mb western digital כרטיס מסך - GEFORCE7300 gs מסך - MAGcrt 19 996pfs צורב - LG X16 dual layer מארז מקלדת ועכבר. פשוטים. מחיר כל החבילה 6350 ש"ח. 1 - האם תוכלו לתת לי את חוות דעתכם לגבי המפרט שהוצע לי? 2 - אני מתכוון להשקיע בסביבות 6k על המחשב, האם יש בפורום אנשים שמבינים בעריכת וידאו שיכולים לייעץ לי על מפרט למחשב המיועד לעריכה בסכום הזה? 3 - האם כדאי לי לחכות עם הקנייה עד לירידת המחירים שכולם מדברים עליה?

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  18. Started by Shay0600,

לפי מה משלמים מכס, מע"מ? איך המחשב מגיע?(עד הבית, צריך לאסוף אותו מאיפה שהו וכו'..) איזה חנויות באינטרנט שולחות לארץ? וכמה שיותר מיידע שצריך לדעת בשביל להזמין נייד מחו"ל המחיר שווה את זה?

19. שלום לכולם, החלטתי לרכוש מחשב נייד חדש (בעקרון עבור אשתי) במגבלות הבאות: תקציב עד 7000 ש"ח, מעבד סביר (פנטיום M 1.6 ומעלה), רצוי בעל כרטיס מסך שיאפשר לי לעבוד על אוטוקאד, כגיבוי למחשב השולחני שלי (כרטיס סביר אבל לא בהכרח תותח, כפועל יוצא של מגבלת התקציב), 512 מגהבייט של RAM, כמו גם דיסק מינימלי של 60 ג'יגה,יציאת S וידאו, כרטיס אלחוטי, צורב DVD הכרחיים. חשוב מאוד: שירות לקוחות טוב של היצרן. כאן מתחילות הצרות. מגוון המוצרים והמותגים הותיר אותי מבולבל. אני שוקל כמה חלופות (וכמובן פתוח להצעות נוספות), להלן: (כדי להמנע מהודעת ענק, צירפתי לינקים למפרטים) את HP פסלתי על הסף (למרות המוצרים המומלצים) בגלל סוגיית השירות (כבר נכוותי בעבר). חשבתי על IBM R50 אבל מסתבר שאין לIBM יציא…

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by bati6,

שלום, למכ אני לא מוצא בתקציב של 5100 מחשב של אחת החברות שציינתי בכותרת, עם הטנדרבולט? וגם הרוב עם 8 ג'יגה ואני צריך 16. האם יהיה לי הבדל משמעותי בין i7 דור 8 לבין בi 5 דור 8 אם אני עובד על תכונות עריכה? תודה

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  21. Started by Socrates,

קודם כל, מה הסיפור של ניידים של טושיבה? ראיתי אנשים משתמשים בהם והם נראים לי די עמידים. לפני כמה ימים ראיתי בספריה בחורה עם נייד טושיבה ענתיקה(פנטיום 1 !) עם מסך מקרובי, שמריץ חלונות 95 וורוד 7(לה זה מספיק, כי לא צריך באמת יותר מהגרסה הזאת של וורד). יש איתם אילו שהן בעיות ידועות? בבאג יש עכשיו אחד ב3600 דגם: L30-134 המעבד, וזה צריך להספיק לי בהחלט, הוא celeron(Yonah) processor 410a 1.5ghz הזכרון 512MB DDR2 ודיסק קשיח של 60GB. הכרטיס מסך הוא raedeon 200M. על פניו, המפרט נראה די טוב, אני לא מבין גדול בניידים, והמחיר לא כ"כ יקר בהשוואה למחירים של ניידים אחרים שנמכרים במחירים דומים(וגבוהים יותר) עם 256MB ודיסק של 40 GB. אין לי כרגע כוונה לקנות lenovo מהסיבה, שאני לא מעוניין ל…

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  22. אני מעוניין לקבל מפרט למחשב שישמש בעיקר ללימודים (יגיע שלב בלימודים של שימוש בפוטושופ וכו') לגבי מסך : עדיף עם בתחום התקציב. ההעדפה היא מחנות באזור ראשון לציון (זכור לטובה SKYPC) הרבה זיכרון פנימי ומעבד חזק

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  23. Started by Höd Aşulin,

אפשר בבקשה הסבר על מה ההבדל בין שני הכרטיסים?http://www.plonter.co.il/detail.tmpl...1260-01-20G-PChttp://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11260-07-20G תודה,

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  24. Started by bagetrek,

שלום חבר'ה ...חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש והוא רוצה אותו בשביל משחקים , אינטרנט , סרטים , תוכנות וכו'.. . את הסכום 5 אלף גג ..אם אפשר מה שיותר טוב בפחות מה-5 אלף הזה ! תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  25. * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, סרטים, שיחות בסקייפ. * גודל המסך? 13'+ הדגש הוא על האיכות. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סביר. המחשב לא יצא מהבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? אם אפשר. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה ל-SSD אבל אין זה חובה. * כונן CD/DVD? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה לחברה אין, העדפה לחנות: באג,אייבורי,קיי.אס.פי,אופיס-דיפו ובקיצור כל מה שקיים בבאר שבע! תודה!

• 0 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים