ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניינת לקנות מחשב נייח עם כרטיס מסך ומעבד חזק ssd ram ddr4 מתאים לתוכנות , adobe cc 2018, CINEMA 4D תקציב עד 10 אלף ש"ח אשמח אם מישהו ימליץ לי על מפרט טכני מתאים ועלות תודה מראש חיה מלכה פריד
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני סטודנט ואני קונה מחשב שישמש אותי להרבה כתיבה ותיכנות. אני לא צריך כרטיס מסך חזק, רק שיעבוד מהר והכי חשוב שהמקלדת תהיה נוחה. חשבתי לקנות את הLenovo Edge 15 : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16705 יש דגמים אחרים שכדאי לשקול? או שזה באמת הכי מתאים? אני צריך להחליט מהר, וכל חוות דעת שלכם תעזור לי לקבל את ההחלטה.
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום רב, ביקשתי מפרט למחשב ביתי שישמש לאינטרנט, אופיס ומשחקים (כמו WITCHER או STARCRAFT), ללא משחקי רשת. (לא מאסיביים, בכל אופן...) בתקציב של עד 5000 ש"ח. הגעתי למפרט הבא. אשמח לשמוע חוות-דעת / ביקורת / הצעות. מסך: AOC E2250SWDNK 21.5" http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=10902 מעבד: INTEL 4690 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.5Ghz – TRAY http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=10916 לוח אם: GIGABYTE GA-H87M-HD3 http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=9968 זיכרון: KINGSTON 8GB 1600MHz DDR3 CL10 DIMM HyperX FURY WHITE http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=10887 כרטיס מסך: GIGABYTE GTX750TI 2GB GDDR5 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/ShowIte…
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני יודע שאני פותח שיחה חדשה, זה בגלל שהשיחה הקודמת נהייתה ארוכה ומסורבלת להבנה שלי. הנה כל סוגי המפרטים שהציעו לי עד עכשיו, בבקשה שכל אחד יגיד מה חושב ואיזה מהם כדאי לי לבחור. שוב: אני מחפש מחשב ב3000 ש"ח, עם אחריות על הרכיבים! מחפש למשפחה, לימודים, סרטים הורדות וכו'. דבר נוסף - אני גר באזור המרכז, איפה כדאי לקנות את המחשב? אייבורי? IQ PC? SKY PC? KSP? RSM? תודה לעוזרים! מפרט מספר 1: AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪702 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪334 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪360 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 ThermalTake V3 Plus Bl…
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4500 2. מה שימושי המחשב משחקים, , תכני HD ו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V BF3 מקס פיין 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מיועד לגיימניג כבד מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב לי 6. האם מתוכנן אוברקלוק [ OC…
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיהיה מהיר, יחסית שקט, למטרות לימודים ועבודה משרדית, ולשימוש בתוכנות עריכת וידיאו וגרפיקה (פוטושופ, אפטר, פרימייר, אילוסטרייטור...). אין לי בדיוק תקציב מוגדר אז אני משתדל גם לחסוך כמה שניתן וגם תוך כדי להגיע למפרט יעיל וטוב שיספק לי את הדרישות. יש לציין שאני לא צריך שהמחשב יגיע לביצועים בשמיים לטובת הגרפיקה. אני מניח שכיום השימוש שלי בעריכה וגרפיקה הוא 10% מכלל השימוש במחשב ואני בשאיפה ללמוד ולהגיע ל30%-40% שימוש בעזרת המפרט שהרכבתי. אשמח אם תוכלו להשלים למפרט הבא ספק כוח מתאים, אין צורך בציוד היקפי, וגם להעביר ביקורת על המפרט שהרכבתי. זו פעם ראשונה שאני מנסה להרכיב משהו כזה אז אין לי עוד מושג ממש אם זה טוב או לא, אולי אפילו יש פאקים בין החיבור של החלקים אז…
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב לעריכת ווידאו בזמן הקרוב, ורציתי את דעתכם לגבי מפרט שהוצע לי באחת מרשתות המחשבים. מעבד - athlon 3800 am2 לוח אם - abit kn8 ultra nf4 זיכרון - corsair 2 x 1024 ddr2 667 דיסק - x2 160G sat2 16 mb western digital כרטיס מסך - GEFORCE7300 gs מסך - MAGcrt 19 996pfs צורב - LG X16 dual layer מארז מקלדת ועכבר. פשוטים. מחיר כל החבילה 6350 ש"ח. 1 - האם תוכלו לתת לי את חוות דעתכם לגבי המפרט שהוצע לי? 2 - אני מתכוון להשקיע בסביבות 6k על המחשב, האם יש בפורום אנשים שמבינים בעריכת וידאו שיכולים לייעץ לי על מפרט למחשב המיועד לעריכה בסכום הזה? 3 - האם כדאי לי לחכות עם הקנייה עד לירידת המחירים שכולם מדברים עליה?
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום אשמח את עזרתכם בבניית מחשב למשחקים בתקציב 3k בערך ללא ציוד היקפי, המחשב הוא לבן דוד שלי והוא נתן לי דוגמא למשחקים שהוא רוצה לשחק בהם: rainbow six siege fortnite overwatch המחשב אמור לשמש אותו לפחות לכמה שנים טובות ועדיף שלא לחרוג מהתקציב אבל אם יש מקום לחריגה אז זה גם בסדר. תודה דרור
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הי, ברשותי מחשב נייד של GIGABYE המטען מסר נשמתו, מאיפה אני משיג מטען חדש במחיר שפוי? לפי מה שראיתי המחירים מגיעים ל300 שקל. יש כאן אולי מישהו שמוכר כזה מטען? כמו כן, זה מקובל שמטען אחרי שנה וחצי לא נכלל באחריות?
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם, עוד קצת מתחיל לימודי משפט באוניברסיטה ויש צורך בנייד חדש המטרה של המחשב היא ללימודים, חוץ מאופיס בספק אם יהיו תוכנות כבדות גודל מסך 13.3 לגבי מאט או מבריק, מה ההבדל? משקל מתחת ל1.5 זמן סוללה גבוה של עד 6 שעות, יום לימודים יהיה כנראה ארוך ולא תמיד יהיה שקע... עדיף ssd אך אם זה מייקר בצורה ניכרת את המחשב אז אין צורך אין צורך בכונן אופטי 3 שנים אחריות זה דיי מאסט... מערכת הפעלה ווינדוס 8 אין צורך בכלל במסך מגע! הודה להצעות,הערות והארות.
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
מטרות: 1. המחשב צריך להיות קל מאוד. סבתא רוצה לקחת אותו איתה לכמה מקומות בחו'ל. 2. זיכרון לפחות 1 גי'גה, הארדיסק לפחות 80 ג'יגה, כרטיס רשת אלחוטי, עדיפות למצלמה ומיקרופון מובנים. 3. סקייפ, אימייל, גלישה באינטרנט, האזנה לרדיו, צפייה בסרטי DVD. תקציב: עד 5000 שקל. הסבתא נעולה על המחשב הנייד הזה: LG R400-E.C2 BCE T2450 2.0GHZ אני לא כלכך מבין בתחום המחשבים הניידים, איזה עוד מחשבים ניידים אתם ממליצים לה לשקול? האם מבחינתה זה משנה אם במחשב מציעים Vista Home Basic או pro ? תודה..
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
-
שלום אחותי זקוקה למחשב לצורך לימודים רק לצורך הקלדה ,קצת אינטרנט(אולי סרטים) הבעיה היא התקציב שלה סביבות ה1400 שח לא מוכנה לחרוג מסך 13-14 אינצ הרדיסק לא משנה ראם לפחות 4 ללא מערכת הפעלה יש לי הצעה למחשב הבא מה אתם אומרים? asus x453ma מעבד n3540 4g ram 1000g HD מסך 14 1350 של כדאי? יש משו יותר טוב? שיסחוב טוב ןןינדוס10?
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שיכול להתאים לצורך הבסיסי ללימודים ושיהיה במחיר טוב ואיכותי, יש דברים שהייתי רוצה שיהיו במחשבה שיהיה לי נוח איתם כגון: *מסך מתקפל או נשלף *גודל 14 שיהיה בגודל סטנדרטי ושיכנס לתיק *סוללה חזקה *זיכרון שיספיק לי *שיעבוד מהר לא מחפש משהו יקר מחפש דברים שהם טובים ושווים את הכסף שלהם.
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. קודם כל, ביקשתי עזרה עם מפרט לפני כמה זמן (7000 כולל מסך) וזה מה שהציעו לי אז: CPU: AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 Motherboard: Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard (AMD64, FSB800, SATA RAID, 5.1 Sound, 3Com LAN, USB 2.0) Memory: שתים של: DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory Hard Disk: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Video Card: Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card DVD-ROM Liteon 16/48 - Black ! Monitor: 17" LG F700P Flatron Monitor + USB Hub Power Supplies : Thermaltake TT420AD 2-fan Power Supply Case: Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case ( P/S not included ) עכשי…
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרבה אנשים אמרו לי שהקירור Scythe Mugen 3 Rev.B יכול לגעת בגופי הקירור הארוכים של ה-G.Skill Ripjaws-X כי הוא די נמוך וגם דיברתי עם מישהו מהפורום הזה שהזכרונות נוגעים לו במוגן בשני הסלוטים הראשונים. ראיתי סרטונים של התקנות של הקירור Noctua NH-D14 וראיתי שהוא די גבוה, וטוב יותר (בתוספת של 120 ש"ח). עכשיו יש לי כמה שאלות בנוגע לזה: 1. ה- Noctua NH-D14 נושא עליו שני מאווררים והוא קירור די גדול ומסיבי, אבל עצם זה שיש עליו שני מאווררים אני מתאר לעצמי שהוא מרעיש כנראה יותר מהמוגן, האם זה נכון והאם רמת הרעש היא בהרבה יותר גבוהה משל המוגן? 2. הוספת ה-120 ש"ח האלה בין הנוגטואה למוגן היא שווה את הכסף? אני מתכנן לעשות OC בעתיד ואני רוצה קירור טוב ואני רואה עליו המון …
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי חברים מחפש מחשב נייד עד 1300 שח, הטוב ביותר- יהיה אשר יהיה. נקודות למחשבה- מעוניין לערוך מצגות על המחשב .מעדיף מעבד טוב או זיכרון על פני מסך איכותי או גדול וכד'. תודה
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום ! אני סטודנט שמעוניין לקנות מחשב נייד לשימושים לא כל כך כבדים, אשמח לקבל המלצות
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אהלן, חבר השתחרר מהצבא הוא מחפש לקנות מחשב לצרכים הבאים: 1.משחקים(מנג'ר , פיפא , PES , COD קריסיס וכדו') 2.סרטים וסדרות 3.עבודה שוטפת אופיס גלישה פייסבוק וכו'.... התקציב הוא 3000 ש"ח , אפשר לחרוג בכמה מאות אם זה ממש קריטי , כנראה שהמחשב ירכש בנועה מחשבים. נ.ב רק מחשב עצמו , בלי מסך , עכבר ומקלדת ויש העדפה לאינטל. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אם ניתן להעריך עבורי בכמה כסף ניתן למכור (+/-) את המפרט הבא: AMD 2000+ PALOMINO קירור: זלמן מניפה נחושת (לא זוכר את הדגם המדוייק) לוח: EPOX 8K5A3+ (רייד מובנה ) זכרון:Corsair CMX 512 3200C2 כרטיס מסך:LEADTEK TI4200 64M + VIVO דיסק קשיח: 2 (!) של W.D 80GB 8MB 7200RPM כל אחד מחוברים ברייד 0. מארז:Compucase super Midi Tower CI 6A19 קורא DVD: לייטאון. מסך: MAG786FD 17 כונן 1.44 וזהו פחות או יותר. אני בדילמה אם לשדרג את המפרט . או למכור ולקנות חדש לגמרי הכל. תודה. עריכה** המחשב הזה נכון להיום חלש מבחינתי בביצועים במשחקים, עיבוד וידאו, ומהירות הרדיסק **
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
ערב טוב כולם, אחי, בת דודה שלי ואני רוצים לרכוש מחשב מהאתר של Dell. הבת דודה לומדת עיצוב פנים והיא מתעסקת הרבה עם תוכנות תלת-מימד. בשלב ה- cotumize קצת נתקענו. על איזה מעבד כדאי להמליץ לה? יש כמה אפשרויות: P7350 (3MB cache/2.0GHz/1066Mhz FSB) P8700 (3MB cache/2.53GHz/1066Mhz FSB) P8600 2.4 GHZ 3MB CACHE 1066FSB או T9550 6MB CACHE ואיזה כרטיס מסך? אודה מאוד לתשובתכם המהירה, אנחנו רוצים להזמין הלילה
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
נראה לי שאני אלך על SFF של SHUTTLE (מבוסס 875P) - עם RADEON9800 PRO. מה אתם אומרים ? שווה לקנות או לחכות עוד קצת ל DDR2 ו PCI EXPRESS , לוחות LGA775 וכו' ? אני כרגע עם מחשב ישן - P4 1.4 עם GF3 Ti 500 ... המשחקים עולים סביר , ורק ברזולוציות של 800x600 .
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם! בעקבות קניה מוצלחת מאוד שביצעתי לפני חודשיים בעזרתם אני זקוק לעזרתם שוב. אני צריך מפרט למחשב לילדים בגילאים 6-10 שהשימושים שלו בעיקר אינטרנט ועבודות אופיס וכמו כן משחקים ברמה בסיסית פלוס.המחשב צריך להחזיק לפחות 6-7 שנים וצריך להיות עם אמינות גבוהה ועם ציוד היקפי כולל מסך+מקלדת+מדפסת. תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לחסוך אבל לא על חשבון איכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית,סרטים,משחקים בסיסיים פלוס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד…
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הי שלום אני חדש כאן וזה אחלה פורום שמבין בעניין החומרה אז החלטתי לשאול פה. טוב אני צריך מפרט כולל מסך, מיקלדת ועכבר [אם אפשר להכניס בתקציב רמקולים אז בכיף, אבל זה ממש בעדיפות אחרונה] טוב כמה דרישות: המסך לא יעלה על גודל 19" נפח הדיסק קשיח לא יהיה יותר גדול מ 250GB וגם זה יותר מידי, הכי טוב 160GB כרטיס המסך הוא של nVIDIA מחשב מבוסס על מעבד אינטל. רשמתי בכותרת בכוונה 7400 כי אתם תמיד חורגים מהתקציב, ואז זה יצא בערך 7500 שזה בידיוק כמה שיש לי בכיס.
-
- 12 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות חלקים למחשב חדש. יש לי כבר מהמחשב הישן intel core i5 2320 אני רוצה לקנות: gtx750, האם יש המלצות לכרטיס אחר באותו טווח המחיר של gtx 750? מישהו נתן לי פה לפני שנה את המארז: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GX900-550&cart=141010795576191549〈=heb האם היום יש משהו יותר טוב באותו המחיר? או המלצות אחרות? המאוורר של המעבד לא עובד, השאלה איזה מאוורר לקנות? המלצה? משהו מפה אולי? http://www.plonter.co.il/Products_Results.tmpl?command=search&cart=141010795576191549&db=%5Ecatalog.txt&show=0〈=heb&group1field=key_words&srcstrng=key_words&max=500&waGroup1data=cpu+fan&sortby=price_totaltype%3Dnum%26price_totalsort%3D1&…
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-