ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש לקנות מחשב שישמש לעבודה משרדית אבל עם תוכנות כבדות, כמו Autocad ודומיו. השאלה היא עד כמה חשוב במקרים כאלה כרטיס המסך? כבר ראיתי מקרים שמחשבים עם 1500MB RAM לא סחבו טוב ואמרו לי שזה בגלל הרטיס מסך. אז מה דעתכם? איזה כרטיס מסך כדאי לקנות? והאם יש הבדל בין מעבד AMD לאינטל במקרה הזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
צריך המלצה לנייד, אני יודע שעדיף נייח אבל אין מה לעשות חייב נייד קודם כל ביצועים אחר כך מחיר, כל התוכנות הולכות להיות פעילות בו זמנית כלומר אני צריך שיהיה אפשר לעבור בין התוכנות ולעבוד על כולם באופן שוטף יום יום. תודה
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי לכולם מפרטים לחבר למשחקים שיכלול ציוד היקיפי (ללא רמקולים) מסך 19" \ 20" HD של 320GB בחנות מראשון לציון ללא רמקולים,צורב DVD בעלות כוללת של בין 4000~6000
-
- 10 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1066 לוח אם: Gigabyt GA- P67A-UD4 Socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪960 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black + SeaSonic 620 S12II-620 כמות: 1 - מחיר: ₪790 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 - מחיר: ₪97 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪273 כרטיס מסך: HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 כמות: 1- מחיר: ₪1450 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK כמות: 1 - מחיר: ₪97 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה כמות: 1 - מחיר: ₪75 סה"כ: ₪4,730 מסך DELL U2311 ב-1,150 שקלים סה"כ כולל מסך:: 5,880 ₪
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי פה מהשו שאני מעוניין אני לא יודע עם זה טוב!!! תעזרו לי מי שמבין!!! http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=TZ3EG הוא שעם יש לכם איזה מקום לקנות מחשבים ניידים טובים מאינטרנט תשלחו לי
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אלהן חברים. כנראה שהמחשב הנוכחי שלי מת (אחרי שהחלפתי קירור וספק הוא עדיי ממשיך לעשות ריסטים רנדומליים). אם כך אני כנראה צריך לרכוש אחד חדש. מכיוון שיש לי את רוב החלקים אני צריך רק את הדברים הבאים: 1. מעבד, עידפות מאוד גדולה לאינטל וסוקט 775 כי כבר יש לי קירור של AC ALPINE 7 PRO (אשמח גם אם תגידו לי שהקירור הזה לא מספיק אם הוא לא מספיק, ואז אין צורך להתמקד רק על סוקט 775). 2. לוח אם עם כרטיס מסך מובנה וכמובן שתיהיה יכולת לשדרג כרטיס מסך (יציאות PCI-E או מה שיש היום) 3. זכרון. עקב התקציב אני צריך מינימום גיגה, אבל אני לא אתקמצן על 100ש"ח בשביל להשיג 2 גיגה 4. מארז כמה שיותר זול (עם לפחות מאוור אחד, ויציאות USB קדמיות). עכשיו לגבי ההארד-דיסקים: יש יל 2 אחד של HITACHI ואחד של…
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום רב מחשב בן 5 שנים דורש שידרוג : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ( הרבה תוכנות ) ומספר מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש ספק כח של seasonic בן 5 נראה לי שעובד טוב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן אי…
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
פנדה מציעים באנדל של AMD ATHLON 64 3200 BOX MSI K8N Neo Platinum nVIDIA nForce3 250Gb השאלה שלי האם זה משתלם, כי אם כן אני ראיתי שאתם מציעים הרבה מחשבים מבוססים על המעבד הזה, וככה תוכלו לחסוך במפרטים שאתם מציעים...
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, לכל מי שיכול לעזור, אני מחפש נייד עסקי עם תחנת עגינה מקורית עם אפשרות חיבור לשני מסכים. מסך עד 14". משקל עד 2 קילו. שיוכל להריץ קבצים בסיסיים של אוטוקד לצפיה בעיקר. כולל אפשרות למודם סלולרי. סוללה שתספיק לפחות לחמש שעות עבודה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום חברה , יש לי מחשב לינבו 500N , המחשה התחיל להתחמם ונתקע הרבה , משום שהוא עדיין באחריות שלחתי אותו למעבדה שלשום , היום התקשרו אלי ואמרו שהיו הרבה חורים סתומים שפתחו אותם , והחליפו גם את כונן הסידי ( בגלל רעשים) . לטענתם המחשב נתקע בגלל בעית תוכנה ( למרות שעשיתי ריקברי הרבה פעמים והבעיה לא נפתרה) . רציתי לשאול אם במקרה וארצה לעשות פורמט לכל המחשב, האם אני יכול לפרמט גם את מחיצת הריקברי דרך פורמט רגיל? כך שהדיסק קשיח יהיה נקי לגמרי! במידה שכן האם אני יכול להתקין שוב את הריקברי ?
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אתמול קניתי מסך LG 23 אינץ' שהרזולוצייה הטבעית שלו היא 1920X1080.. אני רוצה לבנות מחשב שיריץ טוב מאוד את המשחקים העכשווים,לא צריך כרטיס מסך מפלצתי שיחזיק לעוד שנתיים.. התקציב הוא כ4000 שקל.
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 2000, ועדיף פחות. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקרון עבודה משרדית, אך גם סרטים ואינטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה . לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - לא צריך כרטיס קול אכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש ד…
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 *** א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל *** ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים *** א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). *** ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ******* -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WD/BF4 משחקים חדשים בסגנון ******* -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD ******* -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד לצורך עבודה עם תוכנות עיצוב ואדריכלות. תוכנות: autocad photoshop sketchup freehand רוב העבודה על המחשב היא עם תוכנות אדריכלות, אך מעוניין שיהיה מחשב טוב גם כדי לראות סרטים, מוזיקה והורדות. משחקים לא חייב. הייתי רוצה להשקיע עד 4000 ש"ח, אשמח לקבל חוות דעת לדעת אם העיניין ריאלי ואם לא האם מחשב נייח ניתן להשיג בסכום זה. תודה עומרי
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך מפרט בעיקר למשחקים. אני אשתמש בו גם להרבה תכנות, מעט הקלטות ומעט עבודה ב3D(ולגלישה ושאר הדברים הברורים מאליהם). על המחשב להחזיק בדיוק שנה על high(גם אם בלי פילטרים) - אני מתגייס. אם אפשר, אשמח לאפשרויות שדרוג בעתיד(החלפת מעבד/כ.מ) בעוד שלוש שנים ככה. מסך 19" 1440X900 האם שווה לי להכניס HD5750? אם כן, סחטיין. אם לא - האם עדיין לא יש סיכוי שאני אוכל לקנות בזול יותר(נגיד 10%)(דרך חבר של אבא של חבר שקונה) מהיבואן.
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום. משום מה בזמן מנוחה המעבד שלי עובד על 65 מעלות! איך זה הגיוני? וכשאני מפעיל OCCT בשביל להריץ בדיקה של המקסימום זה אחרי דקה אומר לי שהמעבד חם מדי.. למה זה?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ¤553 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤328 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Samsung HD753LJ 3.5" 750GB SATA2 32MB ¤384 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-750SATA32M זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤277 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G6400C5 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤586 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4850M5 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤112 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק CoolerMaster Centurion 590 ¤333 כ…
-
- 13 תגובות
- 861 צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): מזומן- 6,000. • חריגה מקסימלית מהתקציב: 7,000 • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. שימושים: • מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית, גיימינג, עריכה גראפית ועריכת וידאו בסיסית. • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: PUBG • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: Photoshop, Sony Vegas Pro. ציין את רמת השליטה שלך בתוכנות שציינת (מתחיל,מתקדם,מקצוען): מתחיל • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב?: לא דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? אין חשיבות • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרט…
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום שלום.. לפני כשבועיים רכשתי נייד EX620 MSI עם מעבד T6400 וזיכרון 2GIGA התקנתי על הנייד WIN 7 בגירסת בטא עובד מצויין ה WINDOWS מעולה אבל הסוללה מספיקה לשעה וקצת עם עבדה WIFI ו בלוטוט שזה אמור להספיק קרב ל 3 שעות הייתי באייבורי החלפתי את הסוללה לחדשה ואותה בעיה ,הטענתי את הסוללה כמו שצריך 12 שעות במנוחה פרקתי ונתתי לו עוד כמה שעות האם מישהו יודע בקשר ל 7 שזה צורך צריכה יותר גבוה כי עם XP עדיין לא עבדתי עם הנייד *הסוללה היא 6 תאים* תודה
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, אני מחפש מחשב נייד ללימודים משהו כזה בתקציב של 2500 ש"ח: * מטרות המחשב? גלישה,יוטיוב, קצת קומפיילרים. באופן כללי אני תמיד פותח 8 טאבים ביחד+ויוטיוב, אבל קשה לי להעריך כמה RAM צריך לזה. * גודל המסך? 11.6~ * משקל רצוי? עד 1.5 ורצוי פחות. המשקל זה הכי חשוב, אחרי שהמחשב עובד.. * זמן סוללה טוב (5+ שעות) מה דעתכם על (סתם שמות שעלו לי): lenovo x121e - מקצת ביקורות באנגלית נשמע שהכל טוב בו, חוץ מהעיצוב והמשטח לעכבר. איך המעבד שלו [e-450 AMD] נחשב? (לא מצאתי ביקורות על הדגם הזה ספציפית) דגמים יותר זולים שרציתי לדעת אם הם בכלל מתאימים. Asus 1225B - ממש זול,זמן סוללה בעייתי להבנתי. asus 1015cx - לא ברור לי שהוא ישרוד את השימושים שלי.…
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז מצוין ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: משחקים וסרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BLOPS2, Far Cry 3 וכדומה -מסך: שוקל לקנות DELL 2713hm, כרגע יש לי T260HD של samsung -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?מארז בבקשה לא לשנות, כ. מסך hd7970 dual-x 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם…
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אוקי אז אמרתי ננסה בעצמי: ברשותכם מיספר שאלות לגבי הבחירות שעשיתי- את רוב הדברים לקחתי מהמיפרט שבנה Xtract השאלות יפורטו בתחתית ההודעה! העמדות מיועדות למזכירות בית ספר פרטי יעודי. והם יריצו עליהן את הויסטה פרימיום 32! להלן עמדת מהל שיווק שהוא גם מורה לצילום! כל המפרט הנל אמור ללכת עם המסך הטוב של דל 24 אינצ' = 2861 ש"ח http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692382 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤835 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤269 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR…
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
לאחר שבדקתי מספר רכיבים שונים במספר חנויות שונות : KSP NOACOM MARDANIT LAMIR IVORY PANDAS גיליתי שיש הבדלים של לפעמים מאות שקלים בין הרכיבים השונים ,בחנויות השונות. למשל לוח Epox EP-9NPA+ Ultra עולה בלמיר 690 ובפנדס 890 ואילו מעבד 3000+ בלמיר עולה 950 בסטפינג E3 כאשר בנועה או בפנדס ניתן למצוא במחיר זה מעבד 3000+ E6 ואף להוסחף לו קירור נורמלי. השאלה היא אם כדאי למשל לקנות את הלוח מלמיר (אולי גם את המארז) וללכת איתו לחנות אחרת בכדי לקנות את המעבד ואת הכרטיס מסך ( X800GT של POWERCOLOR שגם אותו אין בלמיר)? האם יש בעיית אחריות במקרה זה והאם אני סתם מייצר כאב ראש בעבור כמה מאות שקלים? תודה רבה על העזרה. :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
רק: מעבד זכרונות לוח אם מארז כרטיס מסך ספק כוח שהיה מחשב טוב שיכול להחזיק שנתיים כך סביר שאני מתחיל להזיז את העניינים ביום ראשון וסוף השבוע אולי כבר יהיה לי אותו אז בקשה תעזרו
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-