עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. במחשבים נייחים אני מבין די טוב, ומסוגל להרכיב בעצמי מערכת. אבל כשזה מגיע למחשבים ניידים, אני ממש לא מבין כלום ומאוד מתקשה לבצע קנייה שאני מתכנן כבר שלושה חודשים! בעיקרון, יש לי מחשב שולחני, עם חבילת 1.5MB/512K, וחשבתי לקנות לי בנוסף מחשב נייד, כך שתהיה לי יותר חופשיות להשתמש במחשב בכל מקום בבית, ולא להיות תקוע במסדרון כל הזמן! קראתי על הנושא, וראיתי מחשבים ניידים ממחירים של 4000 ומעלה. הבעיה היא, שאני לא יודע אם להוציא 4000 ש"ח, או 9000 ש"ח על המחשב! הצרכים שלי למחשב מאוד פשוטים: גלישה באינטרנט, איסי/מסנג'ר והרצת תוכנות שיתוף (אימיול/ביטורנט). מה שדורש 512MB זיכרון+80GB כונן קשיח. משקל, זמן סוללה, כרטיס מסך ונתונים כאלה לא ממש משנים לי, כי המחשב יהיה תמיד בבית, ולא ישמש…

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  2. כולל עכבר+מקלדת <רצוי טובים> כמובן לא כולל צורב+סורק+מדפסת ולא כולל מערכת הפעלה שיהיו רמקולים טובים, ראשי ושניים קטנים לא מעל 400 שקל מסך שטוח (לא דק) לא פחות מ-17' לוח אם שיכלול כרטיס קול+כרטיס רשת מחשב הכולל את כל הדברים שהוא צריך לכלול (כרטיסים, כונן קשיח, זכרונות...) התקציב הוא בערך 4000 (אפשר לחרוג מעט) סליחה על הטירדה

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  3. שלום לכולם, חברה ביקשה את עזרתי ואני מבקש את עזרתכם 😃 היא עובדת בעיצוב גרפי דו מימדי וקיבלה את ההצעה הבאה: מארז ZALMAN MID TOWER Z3PLUS ספק ZALMAN ZM600-LXII 600WATT מעבד INTEL Core I7-9700 3.00hz 12M Tray מאוורר ZALMAN CNPS5X PERFORMA זכרונות Kingston HyperX Fury Black DDR4 16GM 2666Mhz HX426C16FB/16 כרטיס מסך PNY Quadro VCQP1000-PB 4GB DDR5 4xM.DP SSD Kingston 512GB KC600 צורב LG X24 KEYBOARD + MOUSE HP C2500 USB תכנת WINDOWS 10 HOME 64 מסך Samsung 24" LED S24D332H הרכבת מחשב שרות לשנה. סה"כ 6150 כולל מע"מ + 778 עבור אופיס. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה ב…

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  4. שלום.. אני צריך מחשב למשחקים לא כולל מסך. אני צריך בתקציב בסביבות ה 3000 לא לחרוג ואני לא צריך o.c ואייי אני כבר משו כמו חודשייים מנסה למצוא מחשב טוב.. תודה.

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מחשב לאחותי ואשמח לקבל עזרה כאן. הדרישות פשוטות יחסית - אינטרנט, אופיס ושימושים רגילים. אין צורך במשחקים ולא מתוכנן אוברקלוק. צריך מסך "22 וציוד היקפי. התקציב הוא עד 3000 ש"ח אבל עדיף כמה שפחות. קראתי לא מעט בפורום והרכבתי מפרט שנראה לי מתאים. אשמח לקבל הערות מהמומחים AMD Athlon 2 X2 250 3.0Ghz Dual Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪318 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1109 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ₪56 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪454 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪249 ht…

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  6. Started by Dvich,

כרגע יש לי 4GB RAM על הנייד, רוצה לשדרג ל-16GB, איך אוכל לדעת אם הזיכרון שאני מעוניין לקנות יתאים למחשב שלי? (מעבר לזה שהוא DDR3) דגם הנייד: Dell Vostro 3560 (מעבד i5 3210M), נקנה ב-2012. חשבתי על לקנות את 2 הסטיקים הבאים: https://www.tms.co.il/product/13842 אם מישהו מכיר משהו עדיף/זול יותר אשמח לדעת גם. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  7. Started by ramtsi,

[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 70%, align: right]- מחיר המפרט 6100. - שימוש למשחקי מחשב וסימולטורים - אין צורך בציוד היקפי - שקט לא כלכך חשוב. - מתוכנן OC קל. - אין צורך במערכת הפעלה. - נקנה באייבורי - אין בקשות מיוחדות. - מתוכננים שדרוגים בעתיד. [/TD] [/TR] [/TABLE] מעבד: i5 4670k box לוח אם: asus z87 k מאוורר: zalman cnps10x optima ספק כח: seasonic ss 650 rt + 80 gold כרטיס מסך: asus nvidia gtx760 oc dc2 2 gb ddr5 זכרונות: corsair 2X4Gb ddr3 1600Mhz מארז: thermaltake commander gs-III מסך: dell 23" led ips 8ms 1:2000000

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו בסיסית+ בפרימייר, עם המחשב הנייד הנוכחי התוכנה מקרטעת(i7 דור 4, נוידיה gefore 850, 8gb) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר בפרימייר ואולי קצת אפטר אפקטס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ++מחפש להוסיף גם מסך פשוט בתקציב. -לאילו הג…

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  9. Started by Bone-Breaker,

רציתי לדעת את המפרט של המחשבים של חברת quakenet או LSRV

10. המחשב שלי (5 שנים) מתחיל לגסוס, הכרטיס מסך נשרף וגם הספק, אז החלטתי לעשות מחשב חדש בעזרתכם. חבר נעזר בפורום בשביל לעשות את שלו לפני כמה חודשים, והוא מרוצה מאוד (ואני מקנא בו). 1. מה התקציב המקסימאלי : 6000 ש"ח (אפשר לחרוג 200 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב: משחקים, תכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : Battlefield 3 , PlanetSide 2, Hitman, Max Payne -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1360 על 768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. אין צורך בציוד הקפי 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: 7 6. לא צריך מערכת הפעלה או תוכנות 7. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? - תמיכה בהתקנים/חיבורים: HDMI / USB3 / …

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  11. Started by 26789gilad,

שלום, אני מחפש מחשב לשימוש גרפיקה (תוכנות Adobe בעיקר) ועריכת וידאו בסיסי התקציב שלי עד 5000 בלחץ, מצאתי שני דגמים שנראים לי רלוונטים ואני מתלבט לגביהם Lenovo Z500 (ולקחת אותו עם הרחבת אחריות ל3) http://ksp.co.il/?uin=20515 Dell SE 7520 http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=0&uin=17234 ההתלבטות שלי היא בגלל שלנובו נחשבים פחות אמינים לפי מה שהבנתי אבל יש להם כרטיס מסך של NVIDIA (שהוא טוב לגרפיקה) הוא קל יותר במשקל ונחשב שמתחמם פחות ויש לו SSD והדל הבנתי שהוא כבד יחסית אבל יש לו מסך הרבה יותר טוב מהלנובו ואחריות אמינה יותר, ויש לי ניסיון חיובי איתם אבל הכרטיס מסך של AMD פחות טוב לי והבטריה שלו נחשבת שמחזיקה פחות והבניה בינונית אני ממש אשמח אם למישה…

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  12. Started by galgalgal2001,

מי הכי טוב? ומה העלויות של כל אחד? אני מזמין מחו'ל והתקציב הוא עד 2000 ש'ח. תודה!

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  13. אורח ליעד
    Started by אורח ליעד,

שלום רב וערב טוב. מחפש בחור תותח שיודע ומבין בחומרת מחשב על בוריה. מעוניין להקים תשתית של מציאות מדומה בביתי צריך יעוץ והכוונה בהגדרת חומרת מחשב ועזרים נלווים. מוכן לשלם על פגישת הייעוץ ליעד 0527201016

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  14. Started by ranrubin1,

מעבד Intel Xeon E5620 2.40Ghz , מערכת הפעלה Windows 7 Pro , זיכרון 8G, דיסק קשיח 1.5TB , כונן DVD/RW , כרטיס מסך NVIDIA Quadro FX380 256MB

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  15. החברה האמריקאית נכנסת אל השוק היוקרתי עם מוצר מתקדם ושאיפות גדולות את חברת EVGA אתם מכירים כנראה בעיקר תודות ללוחות האם המתקדמים שלה שהשתייכו אל מותג ה-Classified, או בזכות שיתופי הפעולה הרבים עם האוברקלוקר הנודע K|NGP|N שהעניקו לנו שיאים שונים ומשונים וכרטיסי מסך ייעודיים. כעת, יצרנית החומרה מעוניינת ללכת בעקבותיה של Razer האמריקאית ולפתוח לעצמה תחום חדש ומלא בהזדמנויות – בעולם המחשבים הניידים. הכירו את ה-SC17 – נייד הגיימינג הראשון מבית EVGA, אשר תוכנן לטענתה במיוחד עבור ביצוע המהרה, ומתיימר לספק ביצועים גבוהים מאוד באריזה קומפקטית יחסית שגם נראית ומרגישה נהדר. חשבו על דגמי ה-Blade של Razer, אך עם הרבה יותר ביצועים. המפרט מורכב ממעבד ה-Core i…

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  16. נא לשים לב לעריכה האחרונה מעבד AMD Athlon II X3 435 Box ₪380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX435WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-ES3 ₪419 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38493 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪237 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 7-7-7-16 Gold ₪487 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3408K כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ₪513 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S477512D5H צורב Sony Optiarc AD-5240S X24 SATA Black DVD ₪106 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=918003 מארז ללא ספק …

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  17. מה קורה יש לי מחשב נייד ישן מאוד לפני 4-5 שנים FUJITSU SIEMENS מעבד אינטל סנטרינו MOBILE TECHNOLOGY (כתוב במאפניים של "המחשב שלי" prossecor 1.77GHZ) ראם - 512MB DDR2 794MHZ כרטיס מסך רדאון X300 רציתי לדעת כמה המחשב הזה שווה? האם הוא יכול להריץ WIN 7 ULTIMATE? אפשר להוסיף לו ראם? ולמה בערך משתווים המעבד והכרטיס מסך לחלקים של מחשב נייח? הכוונה נגיד המעבד INTEL CENTRINO MOBILE TECH PROSSECOR 1.77 זה כמו פנטיום 4 2GHZ ליבה אחת וכו'... (לדוגמה) עריכה: הוספתי תמונה מ CPU Z

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  18. אני לא מחפש חנויות טובות יותר / רכיבים אחרים או זולים יותר. אני מחפש נטו חוות דעת, תודה. [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #899499] [TD=width: 15%, align: center]תמונה[/TD] [TD=width: 45%, align: right]תיאור[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [TD=width: 10%, align: center]סך הכל[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: right]מארז מחשב Zalman Z11 Plus מארז Zalman דגם Z11 Plus כולל שלושה מאווררי 12 ס"מ ושני מאווררי צד 8 ס"מ מק"ט: ZALZ11USB3[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=align: center]430 ₪[/TD] [TD=align: center]430 ₪[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: right]ספק כח Sea…

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  19. Started by Agepox,

פתחתי אשכול לפני כמה ימים אבל הוא שקע ולא קיבלתי מפרטים שמתאימים לי שניהם ביחד 5000, מחשב אחד למשחקים מחשב אחד משרדי (עם קצת אפשרויות למשחקים קלים) מסך אחד 19שטוח . מקלדת ועכבר -1 רמקולים - 1 אין העפדה AMD או INTEL תודה

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  20. אורח Mini ATX
    Started by אורח Mini ATX,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך עד כמה שניתן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, שמיעת מוסיקה, צפייה בסרטים, עבודה משרדית פשוטה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משתמש בתוכנות כבדות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג כלל. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

21. Started by xoerk,

הי, אני מחפש לבנות מחשב, יש לי כבר כמה חלקים שקניתי (אני בונה אותו לאט.. Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ - HDD G.SKILL 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב- עבודה משרדית, תכני HD,פיתוח, VS2010, Eclipse, Netbean 3. האם יש צורך בציוד היקפי - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - צורב 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. - ציינתי למעלה... 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 9-10 7. האם מתוכנן אוברקלו…

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  22. Started by nitzan_1232,

מה שחשוב לי שהמחשב לא יהיה רועש ולא יתחמם ושלא יהיה AMD מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב: מחשב כללי חזק (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23-24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי : , מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (1…

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  23. שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש... בואו נראה: * תקציב בערך 6.5K, במזומן, גמיש יחסית. עם זאת, אני מסכים לקונצנזוס בפורום - "חסוך במה שאתה לא צריך היום, והשתמש בכסף לשדרוג מחר". * מטרות המחשב הם בעיקר גיימינג כבד, וצפייה בסרטים (כרגע DVD בעיקר). * אין צורך בציוד הקפי. * האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כונן דיסקטים, מן הסתם. כרטיס קול - מספיק אחד שתומך ב- 5.1 רמקולים, אני לא כזה אודיופיל, לכן נראה לי ש On-Board מספיק לי, או שאני טועה... * הקירור והעיצוב: אני מעדיף עיצוב סולידי מצעקני, אבל לא צריך להגזים, אין צורך שמעצב איטלקי ידוע שם יהיה חתום לי על המארז (כלומר, אפשר עיצוב זול כל עוד המארז איכותי ). * הרכבה במעבדה, עדיפות רבה לחנו…

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  24. שלום מפרט לעריכת וידאו בתקציב 3.5k ללא ציוד הקפי וללא oc . תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  25. בזמן האחרון הסמן של הכתיבה(ההוא שדומה לאות ו') קופץ כל איזה 3 שניות של כתיבה מהתיבה (לדוגמא תיבת הטקסט של גוגל), ואני צריך ללחוץ שוב על תיבת הטקסט כדי להמשיך לכתוב-מה שגורם לאי נוחות בכתיבת טקסט. האם זוהי בעיה מוכרת ?,ואיך אני פותר את הבעיה? דרך אגב יש לי ווינדוס 7

• 0 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.