ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
התקקציב הוא 8K אם ישנה חריגה סבירה אבל יעילה אז ניתן לקחת בחשבון. ללא ציוד הקפי, ללא OC חשוב לי מעבד חזק הרבה זיכרון ,ואני לא מתפשר על לוח. אם אפשר להכניס כרטיס מסך חזק וכרטיס טלויזיה לעריכת סרטים, והארד דיסקים גדולים לסרטי FHD. השקט חשוב כי זה סלון וספק חזק שיחזיק את המערכת . תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
חברים שלום, אני מעוניין לרכוש מיני נייד - ללא מגבלת תקציב כאשר אני מעוניין שהמחשב יהיה יחסית חזק ויוכל להריץ אינטרנט אופיס באופן חלק וללא קרטועים שיתאפשר לשחק בו משחקים (לא מתכוון למשחקים מתקדמים מידיי) ולהריץ בו סרטים חשוב לי מאוד שהמקלדת תהייה נוחה ככל שניתן ושהמחשב יהיה יחסית קל - ולכן אני מעדיף מיני ולא מחשב נייד רגיל הדגמים שאיתרתי בינתיים ונראים לי מתאימים פחות או יותר למה שאני מחפש HP 311C ASUS 1201 N HP DV2- 1125 EA אשמח אם מי שייענה ינמק למה אותו דגם עדיף על האחרים - אני פתוח גם להצעות/דגמים אחרים אם ישנן כמו כן, מנצל את הפוסט לשאלה כללית האם ישנה בעייה להריץ על מיני נייד WINDOWS 7 ובדגש על דגם ACER D250 אותו אני שוקל לקנות במידה ואחליט ללכת על אופציה של מיני נ…
-
- 13 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון, בקשר לתקציב - תקציב דינמי. אם נחליט לקנות מחשב ב-2500, אז מחשב ב-2500 זה יהיה. אבל, נכנסתי לוואלה שופס וראיתי את המחש הנ"ל: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HI4700 E7500, לוח אמ G31, שני גי'ג'ה בייט ראמ, כונן קשיח 320GB וכל השאר רגיל. וזה נראה לי סבבה מצד שני נכנסתי גם לסקיי PC וראיתי את המחשב הבא: http://www.skypc.co.il/pl_product~sky102~88~0.htm נראה עדיף קצת, לא? לוח אמ נדמה לי טוב יותר... עקיצר, אלו שני המחשבים שראיתי. נראה לי שזה יהיה מספיק טוב להורים שלי שהשימושים שלהם הם מייל, אינטרנט וזה הכל. אולי אחותי גם תשחק מדיי פעם איזה משחק מעאפן (סימס לדוגמא). איך SkyPC? אין בעיה לקנות מהם? שמעתי על הרבה בעיות עם פוקס וTMS שלא כדא…
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט ישמש אותי בעיקר לסרטי HD, אינטרנט, ישומי אופיס. השקט חשוב בדרגה של 6/10. אין צורך בציוד היקפי. לא מבצע OC. בניתי את המחשב בחשיבה לעתיד ובמטרה לשידרוג בעוד כ-שנה. יש ברשותי מסך 24'' (wfp2408) ואני מתכנן לראות סרטי HD עליו, האם המעבד ולוח האם יעשו עבודה טובה בהרצת תכני HD? אשמח אם תתנו את דעתכם: מעבד Intel Core i3-530 Box ₪554 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80616I3530 לוח אם Gigabyte GA-H55M-UD2H ₪601 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950500 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪429 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪251 כמות:1 ht…
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
תקציב מומלץ עד3500 בדגש על רמת שקט ,אפשרות לשדרוג בעתיד, שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב למטרת אינטרנט סרטים HD משחקים קלים והרכבתי לעצמי מפרט מסוים אשמח לשמוע חוות דעת נוספות בתודה לעוזרים Intel Pentium Dual Core - E6300 (2M Cache, 2.80 GHz, 1066 MHz FSB) מעבד SCYTHE BIG SHURIKENגוף קירור למעבד לוח-אם GA-EG43M-S2H או GIGABYTE GA-73PVM-S2H זיכרונות 2GB DDR2 800MHz – A-Data/Corsair כונן Buffer/SATA2 Seagate Barracuda ST31000528AS - 1TB/7200RPM/16MB או WD GREEN WD10EADS - 1TB/32MB Buffer/SATA2/7200RPM כונן אופטיDVD-RW – SATA מארז COOLER MASTER ELITE 335 ספק כוח SeaSonic…
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נעוניין לקבל מפרט למחשב שיעודו יהיה מחשב ביתי + עבודה גרפית על תוכנות כמו MODO 401, מאיה וכו' תקציב עד 6000 ש"ח חריגה גג עד 500 ש"ח ללא מסך אבל כן עם עכבר ומקדלת לא משהו מיוחד.. חשוב לציין שאני לא משחק משחקי מחשב ולכן אין צורך בכרטיס גיממינג מתקדם. אינני מתעסק בתחום באופן מקצועי לפחות לזמן זה. חשוב מאוד שהעבודה על התוכנות תהיה חלקה משמע שאני יתעסק עם המודל שלא יהיו תקיעות והאטות מעצבנות שיקשו על העבודה... מבחינת אוברקלוק אני לא חושב שאני יעשה מכיוון שאני לא מבין בזה כלל וכלל.. האם יש לזה יתרון בכלל בעיצוב גרפי? אם כן נא לפרט.. אם שכחתי משהו סליחה.. תודה מראש!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אהלן, יש לי DELL xps 16 (מעבד 8600, 4 גיג'ה זכרון, 320 ג'יגה כונן 7200, כרטיס מסך ati mobility 3670) האם התקנת וינדאוס 7 יגרום למשחקים לעבוד יותר טוב או באופן כללי למחשב תודה לעוזרים,
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש 2 דברים בשביל הנוטבוק שלי 1.אני מחפש עכבר אל-חוטי למחשב נייד שיהיה קטן ולא בגודל הסטנדרטי , ושיהיה בסביבות 40-80 ש''ח , 2.אני מחפש נרתיק טוב לנוטבוק 10.1" שיהיה מקום לכבלים,עכבר,אוזניות וכו'. כנ''ל לא יקר מדיי 40-120 ש''ח יהיה מעולה. סומך עליכם שתמליצו על מוצרים מחנות טובה ואיכותית. העדיפות ש-2 הדברים יהיו מאותה חנות אבל זה לא חובה.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לציין שאני מאד נהנה להשתתף, באופן פאסיבי, בחודשים האחרונים בקריאה וניסיון להבין את כל ה BUZZ שרוחש כאן למרבית השאלות הצלחתי לקבל תשובה אבל לצורך אחד שלי לא הצלחתי לקבל מענה וזה מקום פיזי שבו אני יכול לרכוש את המפרטים המאד מעניינים שממליצים פה עליהם ולכן עשיתי מעשה ופניתי לחנות מחשבים באזור המרכז בדרישות הבאות 1. אני צריך מחשב חזק לסרטים וגלישה בלבד 2. מיועד לפחות לשלוש שנים הבאות 3. בלי OC 4. ביקשתי שהמחשב יהיה שקט ברמה 7/10 5. אני מבקש לרכוש מסך 24" FHD וזו ההמלצה שלו - מה דעתכם על המפרט הזה: Intel Q8300 (Quad Core) GIGABYTE EP41 (Motherboard) 9600GT 1GB (Graphics card) 2GB Dual channel 800MHZ FSB Case + 500W Power supply unit (WinHec) Optical DVD-RAM 21…
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לקניה בארה"ב: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), ללא משחקים, צפיה בסרטים וסדרות אבל לא מחייב HD, עריכה גרפית מקסימום פוטושופ, לא יותר. * גודל המסך? 13.3. * משקל רצוי? רצוי עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר יותר טוב. מינימום 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI, אבל לא חובה * בלוטות? יהיה נחמד אבל לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? מתלבט לגבי החשיבות, מה דעתכם? האם נחוץ? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, רצוי 3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. חשבתי על Toshiba Satellite T135-S1310 בעל המפרט הבא: Intel® Pentium® Processor SU4100 Genuin…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דרוש לי מפרט למחשב חזק איכותי ומהיר , אני אישית הייתי מעדיף שלא לחסוך , השימושים במחשב יהיו בעצם כמעט להכל , אני רוצה שהוא יוכל לסחוב תוכנות כבדות בלי בעיה ,יתאים לעריכות שונות של סרטי וידאו , הדבקת תרגומים בסרטים וכו'. הוא יכיל הרבה תכני HD כי המחשב אמור להתחבר ל-LCD 32 שלי בחדר והולך לשמש בגדול בתור סוג של "סטרימר" , הוא אמור להיות מחובר למערכת קולנוע ביתית שיש לי ככה שחשוב לי שתהיה לי את האפשרות לשמוע סראונד מהמחשב. כמו כן אני הולך להעמיס עליו הרבה מאוד חומר , בנוסף אני גם רוצה שהוא יהיה מיועד גם למשחקים בסופו של דבר למרות שאיני כ"כ משחק במחשב , אבל אני לא רוצה להיות מוגבל גם מהבחינה הזאת,אין צורך במסך כי יש לי מסך FULL HD של LG שקניתי לא מזמן שכמובן מגיע לרזולוציה מקס…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שיהיה עם כרטיס מסך לא בסיסי אלא כרטיס מסך כלשהו של ATI, לא מתכוון להריץ משחקים יותר מדיי אבל פה ושם בקטנה. כונן קשיח - לפחות 320GB. זכרון - 4GB. מה שחשוב לי בעצם לקבל ממכם זאת המלצה למחשב של DELL שיהיה חזק ועמיד כמו ה-Latitude E6400 אבל הבעיה עם המחשב הזה שהמסך שלו 14.1" ואני רוצה אך ורק 15.6 (ולא 15.4). האם ה-XPS 16 עשוי גם מחומרים קשיחים ועמידים כמו ה-Latitude...? אשמח לקבל ממכם המלצה. תודה רבה לעוזרים ולעונים בכלל
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משחקים, ללא OC, רזולוציה 1024X1280 שתגדל אולי בקרוב לרזולוצית FHD. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על קירור למעבד, לא ידעתי איזה קירור יתאים למעבד הזה.(עדיף הזול ביותר בגלל החריגה מהתקציב) מעבד AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box ₪987 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ965FBGMBOX לוח אם Gigabyte GA-770TA-UD3 ₪537 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪429 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪251 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBNT כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪14…
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש נטבוק לסטודנטית בתקציב של עד 1500 ש"ח. חשוב שיכלול: - מקלדת נוחה: השימוש העיקרי הוא כתיבת עבודות / סיכומים. - כרטיס רשת אלחוטי. - מסך: כנראה עדיף 10" משיקולי גודל / כובד / סוללה, אלא אם יש לכם תובנות אחרות בנושא. השאר: פחות חשוב. מה שנכנס בתקציב - מה טוב. אם ניתן להוזיל קצת את העלות במקרה ואין דברים שווים להוסיף - זה עדיף. תודה.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין טושיבה satelite A500 18Q לבין dell studio 1557 שהוא יקר יותר ב- 1000 מה עדיף מבין השניים ? יש המלצות או רעיונות אחרים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
צריך מיפרט למחשב רב תחליטי כלומר שיעשה בו הכול. 1.עד 8000 ש"ח לא לחסוך חריגה עד:8500 ש"ח 2.למחשב שימושים כנגון: משחקים כבדים,סרטי HD,מוזיקה,גלישה באינטרנט,אופיס,פוטו שופ ועוד הרבה 3.אני צורך בציוד הקפי 4.לא רלונטי 5. לא רלונטי 6.לא רלונטי 7.האים החנות יכולה לבצע לי OC כי אני לי שמץ של מוסג איך עושים זאת אבל אני יודע מה זה יתן לי. 8.מערכת הפעלה windows 7 64 Bit 9.העדפה לקנות מסקאי פי סי את החלקים ולהרכיב לבד 10.שהיה למחשב 2 TB וכרטיס מסך שאפשר לחבר לו שתי מסכים אחד LCD 42 והשני מסך מחשב 21 12.חשוב לשמוק על אופק שידרוג למעבד ולזיכרון מיחר כולל רק את המחשב כולל מערכת הפעלה!!! תודה לכול המשיבים
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי כבר המון זמן שלא הייתי פעיל ואין לי מושג מה הולך בשוק כרגע. המחשב הנוכחי שלי כבר לא שווה כלום בשוק של היום ואני מעוניין לקנות אחד חדש. עכשיו, הצרכים הם בעיקרון מחשב חזק שיחזיק תקופה, שמשחקים חדשים יפעלו עליו ברמה טובה. שהעבודה איתו תהיה חלקה ויהיה לו הרבה מקום. שאני לא אצטרך להחליף או לשדרג בשנתיים הקרובות. אני לא עושה אוברקלוק, לא מרנדר ולא שום דבר, אני משתמש פשוט. 1) 4,000, ניתן לחרוג אבל רצוי שלא. 2) השימושים העיקריים הם פשוט עבודה שוטפת, שלא ייתקע. שאוכל לראות HD ומשחקים יפעלו בצורה טובה. הרזולוציה המקסימלית של המסך היא 1280*1024. ורצוי שהמשחקים יהיו בהגדרות גבוהות. 3) אין צורך. אם בא לכם להמליץ על משהו מגניב בנפרד אז בכיף. 4) ----- 5) ----- 6) 7. 7) שלילי. 8) מער…
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה בהעברת קבצים בין המחשב הנייד למחשב הנייח שלי , אני אמור להשתמש בכבל S-Link שזה מה שאני עושה רק שמה שקורה זה שבמחשב הנייד נפתחת תוכנה בשם Smart Link ורושמת "ממתין לחיבור למחשב המרוחק" שגם אחרי 20 דקות לא קורה כלום , ובמחשב הנייח פשוט לא קורה כלום, כאילו שלא חיברתי בכלל את הכבל. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אהלן יש את ה-EEE הזה (1201N) ב-2,001 ש"ח כולל משלוח בחנות B&H. אני רוצה מחשב נייד לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטי HD. (סה"כ כדי להעביר לי את הזמן בזמן נסיעות מטעם העבודה, לרוב כשאני נמצא במלונות משעממים בחו"ל.) משחקים אינם חשובים לי, אך אם על הדרך יהיה אפשר לשחק בכאלה ישנים יותר ברזולוציה נמוכה יותר - למה לא. למען האמת, החסרונות במחשב הנ"ל שמפריעים לי הם המסך, שהבנתי שהוא בעל זווית צפייה צרות מאוד, בעל בהירות נמוכה מאוד ומחזיר הרבה אור, כך שקשה מאוד לעבוד עליו בחוץ. נוסף לזה, יש את זמן הסוללה הקצר מאוד ביחס לאחיו האטומיים. העניין הוא - האם יש מחשב נייד טוב יותר בטווח המחירים הזה? :s05: כלומר, אני מניח שבקפיצה של 500-1,000 ש"ח יהיה מחשב נייד טוב / משתלם יותר, אבל…
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אהלן, המחשב מיועד להיות game pc ו-work pc תוך כדי ותכני HD ומעדיף לרכוש אותו מ-skypc. המשחקים הולכים להיות מסוגים שונים בהגדרות גבוהות. רצוי תמיכה ב-SLI/crossFire. הייתי רוצה אולי להוסיף כרטיס מסך נוסף בעתיד בעת הצורך. (****האם בכלל זו גישה טובה? או עדיף לוותר מכיוון שעוד שנה אולי יהיו טכנולוגיות שונות לגמרי?) בעתיד כנראה אכפיל את כמות הזיכרון הפנימי ואוסיך עוד 3X1024. התקציב העומד לרשותי הוא בסביבות 7,500 ש"ח וגם ככה לחוץ, עדיף פחות. לא מתוכננות מודיפיקציות למחשב, לא OC או משהו דומה. יש לי צורך במקלדת, עכבר ומסך. (רמקולים לא חובה - במפרט הנוכחי אין וירכשו יותר מאוחר). המחשב רצוי שיהיה שקט ומאוורר היטב. אין לי שום צורך בתוכנות או מערכת הפעלה. התכנון הוא לחבר אותו מתישהו ל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בדקתי ומצאתי שמבחינת המקלדת, הניידים של דל הם הנוחים ביותר. יש לכם המצלה לנייד של דל (עד 10 אינצ')?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד לאינטרנט מוזיקה (הדברים הרגילים) + משחקי אסטרטגיה עד 4,000 שקל. אני לא מעוניין במותג מסויים. תודה לעוזרים וגם לאלו שלא.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד עם מעבד חזק ומהיר, הצרכים הם גם של עבודה, לימודים וגם משחקים. כרטיס מסך טוב שיספיק למשחקים כמו פרואבולושין. משקל - עד 3ק"ג. זיכרון פנימי - עדיפות ל4 DDR3. דיסק קשיח - 320 מינימום, עדיפות ל500. העדפה לחברת דל - התרשמתי מאוד מדגם הסטודיו 1557 עם המעבד ה- i7 שבארץ המחיר שלו בערך 6000. פתוח להצעות נוספות מחברות שונות. אשמח לכמה שיותר הצעות. ברור לי שבסין ובארץ יש הבדלי מחירים, אני לא בטוח שאקנה מסין אז אשמח לקבל הצעות במחיר הנ"ל גם למחשבים בארץ. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מבקש חוות דעת למפרת הבא תודה מסך: [..] AOC 22" (21.5") F22 5ms DVI WIDE ₪622 מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1156 2.9GHz 530 - BOX ₪598 לוח אם: [..] INTEL TOM COVE : BLKDH55TC ₪493 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ ₪265 כרטיס מסך: [..] GAINWARD 9500GT 1024MB DDR2 - RETAIL ₪277 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪110 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 341 RC-341 + 400W PSU ₪331 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG ECOGREEN F2 500GB 16MB SATA2 5400 RPM : HD502HI ₪231 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (חינם לחברי הפורומים להזמנות מעל 3000 ש"ח !) ₪0 מחיר סופי: ₪2927 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
לדוגמא: FIFA 2010 PRO EVOLUTION SOCCER 10 ומשחקים מהסוג הזה. עכשיו אני לא אכנס למפרט ספציפי כי רוב הזולים חולקים אותם נתונים. אז בגדול: Intel® Dual Core T4300 2.1Ghz 800Mhz 3GM RAM DDR2 כרטיס מסך - Intel Graphics Media Accelerator 4500M לקחתי מאלה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NMPSLS1FW http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK29589AG http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OC29585GG מה דעתכם? בנוסף.. האם הכרטיס מסך הזה איכותי יותר למשחקים - nVidia N10M-GE1 512M תודה..
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-