עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bengo,

רציתי ביקורת על שני חלקים אלו.. כאשר הראשון הוא כרטיס מסך והשני הוא לוח אם. אם אפשר שיהיה במהירות תודה

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  2. Started by barlevi321,

שלום לכם. אני רוצה לקנות מחשב , כרגע ללא מסך, התקציב שלי הוא גג 2400 ש"ח. השימושים במחשב הוא: אינטרנט , לימודים , משחקים לילדים קטנים , ומשחקים רגילים לא כבדים , כמו פיפא , nba , gta וכו'. וגם מה שחשוב לי שאני קונה מחשב, שהוא יחזיק לי להרבה זמן , עם בעתיד הרחוק אני ארצה לשדרג אותו , לא תיהיה לי בעייה. חיפשתי באינטרנט מפרטים של מחשבים , ומצאתי שתיי מפרטים. 1. מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8300, 1333MHz, s775, 4MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS כרטיסי …

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by itamar M,

שלום זה המפרט שניראה לי הכי טוב מבחינת התקציב שלי [4000] עכשין השאלה אם יש הבדל גדול בין ה PENOM 2 X4 ל מעבדים של ינטל מבחינת ביצועים אבל אם יש לכם מפרט טוב של אינטל או משהו לשנות תרגישו חופשי אוקי זה המפרט שהרכבתי שימוש למשחקים בעיקר עם דגש על מערכת שתהיה די שקטה OC ממש לא ללא ציוד הקפי מעבד: ‏Phenom II x4 Quad-Core 965 Socket AM3 3.4Ghz 45nm Tray לוח אם:GIGABITE ‏MA790XT-UD4P AM3, 790FX, DDR3 1333, PCI-E, ATI CrossFireX, HDAudio, 1394a‎ כרטיס מסך:SAPPHIRE ‏HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E‎ זכרון פנימי:1600HRZ ‏2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel קירור למעבד:SCYTHE ‏Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366‎ כונןן+ספק500W Antec Sonata III 5…

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  4. Started by zaf,

אני מתלבט בין טושיבה satelite A500 18Q לבין dell studio 1557 העבודה במחשב היא בעיקרה משרדית - אופיס, אינטרנט אולם אני רוצה גם שישמש גם כמרכז מולטימדיה, כלומר לחבר לטלויזיה לראות סרטים, לערוך סרטי וידאו, לחבר למגבר על מנת לשמוע מוסיקה, או לראות תוכניות דרך האינטרנט. כאשר התקציב הוא בסביבות 6000 אני מעונין במחשב יחסית חזק כיווון שאולי אתקין matlab ואעבוד עם זה מעט

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by yosizach,

שלום זה המחשב שעמדתי לרכוש . CQ 61 320EJ יש משהו טוב יותר לדעתכם ? לא מצאתי

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  6. Started by abarbotel,

בלינק של איבורי הציעו מפרט עם מעבד i5 האם לאחר החלפת כרטיס מסך המפרט משתלם?

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  7. Started by bendale,

אני הולך לרכוש מחשב מארה"ב המחשב מיועד לעבודות,תוכנות כבדות,סרטים,מוזיקה,משחקים כמו נ,ב,א 2010 ופרואבולושיין אם תוכלו לעזור לי לבחור בין המחשבים תודה מראש. qosmio x505-q865 המחיר כולל מיסים הובלה וכל הפרוצדורה עולה 4800 http://www.bestbuy.com/site/Toshiba+-+Qosmio+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+-+Omega+Black/9716111.p?id=1218158634282&skuId=9716111 x505-q870 המחיר הכל כולל הכל 6500 http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=460941 מה כדאי לי להחליט שווה להשקיע על i7 או שזה לא כל כך חשוב? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  8. מבקש עזרתכם להצעת מפרט למשרד משרדי עם יכולות משחק לילדים בגיל 4-5 חשוב מאוד השקט והבטיחת של המחשב. אין צורך בציוד היקפי ברשותי מסך vp930 אם אפשר לצרף המלצה לחנות אמינה תודה שמי.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  9. (לא בשבילי, אלא בשביל חבר, אבל מיותר לציין.. ) 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו: משחקים כבדים~ ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך יקנה בעת רכישת המחשב * באיזה סוג משחקים תשחקו? COD MW2, NFS וכדומה~ * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  10. Started by liran10,

מעבד - Intel Core i5-750 Box כרטיס מסך - Gigabyte ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe לוח אם - AsusP7P55D Pro כונן קשיח - Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB צורב- LG GSA-GH22L X22 SATA DVD זיכרון - G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws מארז- ללא ספק CoolerMaster CM 690 ספק כוח- Seasonic S12 Energy Plus 550W

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  11. תקציב: 2550 ש"ח. (אפשר להוסיף עוד 100/50, לא יותר) מטרות/שימושי המחשב: משחקי רשת, משחקים בינוניים וטיפה כבדים (לדוגמא GTA IV, Assassin's Creed 1/2 - לא מחייב גראפיקה גבוהה). חלקים שכבר יש [לא צריך אותם]: צורב DVD. רמת שקט: לא הכי קריטי, עדיף כמה שיותר שקט אבל אם זה לא משפיע על המחיר. אובר קלוק: לא, אין מצב. חנות: משהו באיזור באר שבע... רק שיהיה משהו אמין וטוב (עדיפות לאייבורי). הערות: מינימום זיכרון 2GB, אם יש מצב לתמרן וזה לא ישפיע יותר מדי על המחיר אז 3GB או 4GB... (תכתבו לי כמה יעלה לי לשדרג לזה) המליצו לי לעבוד ב Dual channel בזיכרונות, אם זה נחוץ ויעזור אז בסדר. הולך להתחבר מסך 19 אינץ' CRT (עווה), בעתיד 19/20/21/22 אינץ' LCD. צריך דיסק קשיח של 500GB. שהכר…

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  12. שלום, חבר שלי קיבל מעבד QUAD CORE EXTREME 9700 הוא רוצה לבנות סביבו מחשב לאופיס ואינטרנט בתקציב של עד 2000 ש"ח. הייתי רוצה מאוד לקבל המלצות , תודה רבה * אין צורך ב OC כלשהו, אין שום צורך בשום דבר מעבר ל OFFICE ואינטרנט. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  13. ראיתי באתר www.RCL.co.il מחשב חזק במחיר טוב ללא מסך באתר של רייט קליק - פתרונות במחשוב מתקדם הם אמרו לי שהם יכולים להרכיב לי איזה מפרט שאבחר בהתאם לא רק מה שמוצע באתר שלהם... המחיר שמוצע שם 1739 ש"ח זה הלינק : http://www.rcl.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=69 אני שוקל לקנות אחד כזה , זה ממש זול לדעתי רק שאני רוצה תוספת לזיכרון 2GB - ב 169ש"ח דיסק קשיח של חצי טרה - 120 ש"ח ומאיץ גרפי GTS250+1GB של NVIDIA ב 555 ש"ח זה מפרט שלא יעבור את ה3000 ש"ח לא משנה לי אובר קלוקינג לא מחפש מארז מיוחד של 1000 ש"ח משחק ...לא יותר מידי אבל קיבלתי על המוצרים של Rightקליק המלצה מחבר שלי מהצפון אני אומנם מהמרכז , אבל יש להם משלוחים לכל הארץ ...

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  14. * מטרות המחשב? המחשב למטרות עבודה ולימודים - חייב להיות מעבד חזק Core2. * גודל המסך? 13~14 אינץ - שיהיה כמה שיותר נייד * משקל רצוי? גם כאן משקל של 2 קילו כולל מטען המקסימום * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך - עכשיו קראתי על X301 ו-T400S שהזמנים מאכזבים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אני אשמח ליציאת HDMI, אך DVI גם אפשרי. * בלוטות? כמובן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 גיגה? רצוי SSD * צורב DVD? לא קריטי - משקל עודף * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על X301 ו-T400S אך חשוב לי זמן סוללה ארוך ואשמח לטיפים. * דרישה נוספת שחובה בשבילי - מודם סלולרי מובנה. תודה רב…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכולם! רציתי לשמוע את דעתכם על מפרט שעשה לי מכר שלי. אמנם המחשב הוא לשימוש ביתי/משרדי, אבל אני רוצה משהו שיעבוד מהר, ולאורך זמן. אני מעדיף לשלם עכשיו קצת יותר ולא להרגיש כמו טמבל עוד חצי שנה אם המחשב החדש שלי יתחיל להרגיש כמו הגרוטאה שיש לי עכשיו (פירמוט כבר לא עוזר). למרות האמור לעיל, לא הייתי רוצה סתם להגזים, ולא היה לי אכפת לחסוך קצת כסף ולא להוציא סתם. מנסיון העבר שלי אני הייתי מעדיף להשאר עם לוח אם של Asus וכרטיס גרפי של Nvidia (במפרט המצורף הוא אמנם on board, אבל עדיין). אשמח לתגובות ורעיונות לשיפור! תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  16. Started by insane95,

אהלן, אבא שלי מעוניין לקנות מחשב נייד. תקציב נמוך, 2000-2400. הוא מעוניין בעיקר באינטרנט, סרטים, שירים, וקצת בפיפא. אם אפשר חנויות בבאר שבע. תודה

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  17. אהלן אני צריך עזרה בבניה של מפרט אשר יתאים למשחקים לגיימינג במשחקים הבאים: counter strike , nfs ug, worms המחשב גם מיועד לצפיה בסרטים, ישומי אופיסב וגלישה באינטרנט אין צורך בספק כוח אני כן צריך מארז, במסך שאני משתמש בו הוא 20 אינץ'

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  18. שלום רב אני מעוניין להרכיב מחשב חזק, בעיקר לעבודת ווידאו ורינדור כבד (אפטר אפקטס,תלת, פלאש, פוטושופ), חשוב לי שהמחשב יהיה רב תכליתי, ויהיה טוב גם למשחקים. אני רוצה להשקיע 8000 שח במחשב לא כולל ציוד הקיפי (מסך(DELL ULTRASHARP 2408WFP 24) מקלדת עכבר וואקום רמקולים). *המחשב לא יהיה תחנת עבודה מקצועית, הוא יהיה מחשב אישי לפרוייקטים אישיים(אבל כבדים). תודה רבה

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  19. Started by vald95,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 אם זה משהו ממש חשוב ושישפר את ביצועי המחשב משמעותית אז 100-200 שקל חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים , הכי כבדים בשוק , רזולוציה טבעית 1280X1024 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. צריך מפרט מלא ללא מסך. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? תראו , אני בד"כ לא מבזבז הרבה על מארז , בתקציב של 400-500 שקל גג. 7. האם מתוכנן …

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  20. שלום, אני זקוק למפרט משחקים לנער בן 15 למשחקים כמו g.t.a (לא האחרון יותר בכיוון של v.c )וnfs גם לא מהחדש ביותר. המסך שכרגע יש הוא ישן (דק 15) ישודרג בעתיד, אין צורך במערכת הפעלה וגם לא בצורב, ההארד דיסק לא צריך להיות גדול במיוחד (מקסימום 500G), הוא לא צריך להיות שקט במיוחד אבל גם לא טרקטור... מחנות באזור רשל"צ כמו סקיי. נע לא לחרוג מהתקציב ואפילו לחסוך אם ניתן. נדרשת הרכבת המחשב בחנות. תודה.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  21. שלום רב, ברצוני לקנות מחשב שיוכל לשאת במשימות בסיסיות כמו הפעלת מסנג'ר, אינטרנט אספלורר וכדומה. מבקש מכם להרכיב לי מפרט כולל מארז אך ללא ציוד היקפי שיתאים לי לצרכים אלו ולא יעלה על מחיר 1000 ש"ח. אם אפשר להפחית במחיר ועדיין לקבל מפרט עם מעבד נורמלי (DUAL CORE או משהו באותו רמה של AMD) אשמח. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  22. שלום לכולם וסוף שבוע טוב.. אז קניתי השבוע נטבוק חדש של חברת אסוס eee 1005ha , מעבד N280 המחשב מעולה,קליטת wifi מצויינת סוללה שמחזיקה באמת מספיק זמן,אני מאוד מרוצה ממנו.. ועכשיו יש לי שאלה קטנה.. העברתי סרטים למחשב שבמחשב השולחני בבית עובדים מצויין וחלק,על הנייד משום מה הסרט עובד עם תקיעות וממש לא חלק,מה אפשר לעשות בנושא? תוכנה כלשהיא? קודק של קאזה מותקן לי אם זה משנה משהו.. בנוסף,מישהו יודע כיצד מבצעידם פירמוט דרך USB? תודה רבה לעוזרים ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  23. אהלן אנשים, אז ככה ..המחשב הישן שלי הוא : פנטיום 4 SOCKET 478 2.4GHZ 2 ג'יגה זיכרון DDR 400MHZ כרטיס מסך ATI ראדון 9700PRO AGPX8 ספק 400ווט פשוט ביותר זה מה שחשוב ממה שיש שם הסיבה העיקרית שאני רוצה לשדרג אותו קלות זה כי קנינו לו מסך חדש עם יכולות HD והוא נכון לכיום לא סוחב HD . וגם הוא קצת איטי (אבל עובד נפלא מעבר לכך..לצרכים שלו אינטרנט ושימוש משרדי בבית) חשבתי על החלפת הלוח/זיכרון/מעבד לתצורה של AMD שהיא לפי מה שראיתי האלטרנטיבה הזולה ביותר (לא מצאתי אף חלופה מבוססת אינטל בסדר גודל של 1100ש"ח) השאלה היא האם הכרטיס מסך מובנה לוח (רשום שם HD4200) מספיק כדי לנגן HD1080P באופן חלק.. כמוכן האם כדאי בכלל להשקיע בשדרוג מסוג זה שהעלתי כאן או יספיק לשים לו כרטיס מס…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם שמי עמית, מעוניין לרכוש מחשב נייח + מסך עבור משחקים. אשמח עם תוכלו להמליץ לי על מחשב שיהיה מקורר ומאורר היטב, כרטיס מסך חזק, בעל לוח אמ איכותי ללא עובר אוברקלוק. בקיצור סומך עליכם המלצות מחברת: TMS בלבד. אודה לעזרתכם בנושא בהקדם. תודה מראש לכל העוזרים. עמית

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  25. Started by abarbotel,

http://shops.nrg.co.il/Prod/55626/#login מצאתי פה מחשב טוב במחיר זול זה שווה את המחיר? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4150&CatCode=1 יש גם מאיבורי בלינק השני זה שווה?

• 5 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.