עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מתכוון לקנות מחשב לעריכת ווידאו בזמן הקרוב, ורציתי את דעתכם לגבי מפרט שהוצע לי באחת מרשתות המחשבים. מעבד - athlon 3800 am2 לוח אם - abit kn8 ultra nf4 זיכרון - corsair 2 x 1024 ddr2 667 דיסק - x2 160G sat2 16 mb western digital כרטיס מסך - GEFORCE7300 gs מסך - MAGcrt 19 996pfs צורב - LG X16 dual layer מארז מקלדת ועכבר. פשוטים. מחיר כל החבילה 6350 ש"ח. 1 - האם תוכלו לתת לי את חוות דעתכם לגבי המפרט שהוצע לי? 2 - אני מתכוון להשקיע בסביבות 6k על המחשב, האם יש בפורום אנשים שמבינים בעריכת וידאו שיכולים לייעץ לי על מפרט למחשב המיועד לעריכה בסכום הזה? 3 - האם כדאי לי לחכות עם הקנייה עד לירידת המחירים שכולם מדברים עליה?

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  2. Started by shay_co,

1. מארז : .Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower 2. ספק כח : ENERMAX EG465P-VE 3. לוח אם : ASUS P4P800 Deluxe 4. מעבד : INTEL Pentium 4 - 2.8 - 512K Cache, 800Mhz FSB - RETAIL 5. קירור מעבד : Thermaltake P4 Spark 7+ Highest Performance Cooler 6. זיכרון : 1 גיגה 2 * 512MB Micron DDR PC3200/400 -Micron original 7. כרטיס מסך : ASUS V9480 TVD TI4800 vivo 8. הרד דיסק : 2 * WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA + WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 9. צורב : PLEXTOR 16/10/40A 10. כונן די וי די : LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE 11. מקלדת + עכבר : Logitech® Cordless Desktop® Optical - usb/ps2 12. רמקולים : CAMBIDGE Soundworks 2.1 13. מסך : PROVIEW 19" DX997 14. תאורה : SUNBEA…

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  3. אני רוצה למכור את המחשב שלי כדי לקנות מחשב חדש ואני לא יודע כמה לדרוש עליו אז ככה: מעבד- Intel Pentium 4A, 2400 MHz לוח אם- Gigabyte GA-8ST800(-L) (5 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio) זיכרון DDR- 768 (256+512) כרטיס מסך- Nvidia Gforce 6600gt 128mb כרטיס קול- Creative EMU10K1 SB Live 40GB זיכרון

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  4. Started by ReDragon710,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושם יומיומיים, ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. lol, skytim, crysis וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 8K ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עבודה משרדית, תכנות ומשחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא. יש מסך 29 אינטש 2K 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - כרגע אשתמש בכ. מסך 1060 ואחליף בהמשך כרטיס מסך כנראה מסדרה 30XX ( כלול בתקציב ) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - רצוי כי הוא תמיד דלוק אצלי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - רוצה מארז גדול - יש לי כר…

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  6. Started by ilan.vasco,

שלום לכם אני מחפש להרכיב מחשב לילדה בת 8. שמושים עיקריים - מוסיקה, סרטים, אינטרנט (משחקי רשת), אופיס, אחסון תמונות קליל (הארדיסק של 1T יספיק...) ועיבוד קליל (פיקאסה, MOVIE MAKER וכו'..), אני מאמין שגם משחקים קלילים יגיעו מתי שהוא... צריך מערכת הפעלה. אין צורך במסך, רמקולים, עכבר וכו', יש צורך בצורב DVD תקציב - עד 2000 ש"ח. אנחנו מאיזור השרון אם זה רלוונטי. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  7. אהלן, מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים אני אקנה לבדי. המחשב לא צריך להיות מפלצתי. אני מחפש הכי הרבה bang for bucks, עם יכולת שדרוג גבוהה בעתיד. המחשב צריך להיות מספיק חזק כדי להריץ משחקים עדכניים ברזולוציה סבירה. בינתיים, אני מתלבט לגבי החלקים הבאים, כשהמטרה היא לסגור תקציב של בערך 4000 שקל: * מארז + ספק: מארז: ENERMAX CHAKRA 250MM FAN BLUE 430 ש"ח http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1025&category_id=915c85878fed40c0614e005366618d46& ספק: CORSAIR CMPSU-450VXEU 450W VX SERIES, ATX, PS/2, POWER SUPPLY http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2407&category_id=77c8d3fb8d68ea65143eaf9b1f159e21& 459 ש"ח סה"כ: 889 ש"ח או מארז +…

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  8. שלום, אני תלמיד בתיכון ואני רוצה לקנות לעצמי מחשב נייד כי זה הרבה יותר נוח לי במקום לכתוב במחברות וכול' ומכאן חשוב לי שזו תיהיה מקלדת נוחה והכל כי עם ניידים נושא המקלדות מהווה חלק גדול, לכן יש צורך שזה יהיה נוח. אוקי אז אשמח אם תעזרו לי למצוא משהו בתקציב שלי לגבי התקציב, זה 2500, אפשר לחרוג מעט! * מטרות המחשב? אינטרנט,אופיס, עריכה גרפית (זו תיהיה אופציה לשימוש בפוטושופ,אך אין צורך במשהו מיוחד בשביל זה, כי בעיקר, הנייד יהיה ללימודים) * גודל המסך? 15 ומשהו אינץ אני יודע שזה הסטנדרט, אז סביב זה, רק שלא יצא גדול מידי כל המחשב.. * משקל רצוי? משקל שאפשר לסחוב אותו בלי למתוח שרירים אחרי הבית ספר כל פעם, עד 2 ק"ג אם אפשרי פחות אז פחות!! * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מה…

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  9. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אני מעדיף צ'ק 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים כמו Crysis,COD4,NFS pro,להורדות, סרטים וזהו נראה לי... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך 19 אינץ, מקלדת ועכבר ,צורב דיוידי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא נראה לי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אני לא יודע אם זה משנה החברה רק אם זה חשוב תשימו 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? הקירור אם הוא חשוב אז סבבה עיצוב ממש לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך מערכת הפעלה אבל אני לא יודע מה כדאי xp או ויסטה פרימיום, כי חבר אמר לי שעוד מעט יגיע חבילת תיקון לכל ה…

• 12 תגובות
    • 893 צפיות
  10. Started by cipher,

שלום , אשמח לעזרה בנוגע למפרט של לוח אם + מעבד + זכרון + כ.מסך בלבד ! התקציב הוא 2000+ המפרט הוא בעקרון מוכוון גיימינג. תודה!

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לשימושים בסיסיים (אינטרנט, צפייה בסרטים, אופיס) עם מסך בגודל 15 אינץ במחיר המינימלי (1000-1500 שח) שייתן לי ביצועים מספקים (פתיחת כמה טאבים במקביל ועבודה עם כמה מסמכי וורד). אם תוספת של כמה מאות במחיר תיתן לי שדרוג רציני וכדאי, אני יכול להתגמש. לא חובה שתהיה מערכת הפעלה כלולה. על איזה דגם אתם ממליצים? תודה רבה! גיא

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  12. שלום לכולם. בשעה טובה הבטריה של הנייד שלי מתה סופית, ועל כן אני רוצה לקנות בטריה חדשה. הציעו לי באיזשהו חנות בטריה מקורית של לנובו במחיר של 300 שקל (במקום 550 שקל), אך בטריה זו ישבה במדף כשנה והם פשוט רוצים להיפטר ממנה כבר. הבנתי כי הבטריה נשחקת גם כאשר לא עשו בה שום שימוש, והיא יושבת על המדף. 1. האם מומלץ לקנות בכזה מחיר את הבטריה? 2. לכמה זמן לדעתכם היא תחזיק מעמד עד שהיא תמות? (הבטריה הקודמת שהגיעה עם המחשב החזיקה מעמד שנה וחצי...) 3. האם עלולה להיות נפילה פתאומית בקיבול של הבטריה לאחר שימוש של חודש-חודשיים? תודה רבה, יוסי.

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  13. Started by avraham711,

תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב?:5000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? עדיף שלא שימושים מהם השימושים במחשב? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו')במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. כל החדשים COD GTA V שיצא פרוטוטייפ 2 שיצא וכו...באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit? שימושים מיוחדים האם תבצע Overclock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? אם זה יהיה משתלם אז טוב*מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול.האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD - כרגע או בעתיד?*מערך כזה יתאפשר רק בתקציבים גבוהים. אם יהיה משתלם אז בכיף ציוד היקפי מה רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך ש…

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  14. Started by ramkaro,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב, dota 2 , rome total war 2, skyrim, ועוד ועוד, פשוט משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).בעיקר בעתיד אני מתכוון לקנות מסך רחב של 23'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  15. Started by kurt80,

אני לפני קנייה ויש איזה עניין מציק. חשבתי לקנות את הנייד הבא: Dell Inspiron 1564 Intel I3-330M 2.13Ghz 4GB 320GB 15.6 4500MHD ואז נתקלתי בדיווחים על איזה באג: http://en.community.dell.com/forums/t/19325328.aspx ומתוך הלינק, מישהו כותב: I returned my dell 1564 for the same model but with the ATI 4330m instead of the bugged intel integrated graphics. הכרטיס המשולב של אינטל קיים גם בדגם שבחרתי לא?אז אני בבעיה? מה אתם אומרים? תודה

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  16. Started by dj_horse,

אני מתלבט בין 2 דגמים שמצאתי שנראים לי מעניינים. http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999912677&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13731 איזה מה 2 מומלץ?

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by cobara,

[pre] Intel® Core 2 Duo 1.83GHz T5550 667MHz Intel Crestline GM965 + ICH8M 2 G DDR II 800MHz Intel x3100 15.4 1280x800 TFT LCD Glare Type 2.5 HDD SATA 250GB DVD-RW Super Multi IEEE 1394, PCI Express Card Bus Type II, Headphone-out, Mic-in, Line-in, CRT, 4 USB Ports (V2.0), S-Video out, RJ-11, RJ-45, Card reader SD/MMC/MS/MS Pro Ethernet 10/100 Base T on Board GIGABYTE Pro/Wireless 54Mbps HD Audio, Two stereo Speakers with Internal Mic 6 Cell Li-Lon Battery Up to 2.5 hrs 2.7Kg (With Odd & HDD & Battery) שנה אחריות מעבדה, שנה למטען ולסוללה! מחיר : 3000שקל תודה [/pre]

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  18. היי אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3500 שקל (ניתן לחרוג קצת) לשימוש בעיקר ל אופיס , אינטרנט ומשחקים (לא הכי כבדים). מה דעתכם על המחשב הנל 15.4 HP Pavilion dv5-1110 FZ506EA 2.16GHz http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2349&CatCode=315 האם כדאי לשדרג את מערכת ההפעלה ל HOME PREMUM

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  19. היי. יש לי מסך טלוויזיה, אני מחבר את המחשב הנייד באמצעות HDMI. לאחרונה שמתי לב שיש נקודות ירוקות במספר חלקים של המסך (רק בטלוויזיה, לא במסך המחשב הנייד בעצמו). כשאני מזיז טיפה את כבל הHDMI במקומו, זה מסתדר. עם VGA זה עובד בסדר. מה הגורם לבעיה? כבל? כרטיס מסך?

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Premiere CC 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  21. Started by נוליטה,

אני רוצה לקנות נייד עם אחריות של יותר משנה, ואני מחפשת מקום אמין שלא יעבדו עליי עם המחיר....ובאזור ת"א המלצות?

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  22. Started by Vincent,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ואני מבקש המלצה למפרט אחד שיהיה למשחקים ואחד לעבודה משרדית. אני רוצה לדעת מה ההפרש במחיר, ולפי זה להחליט על איזה מפרט ללכת. המחשב מיועד לעבודה מול מסך 22. נושא שחשוב מאוד זה שקט ומארז איכותי. בשום מחשב לא מתוכנן OC. למשחקים: הכוונה שלי במשחקים היא משחקים כמו CALL OF DUTY, GTA, RA3, באיכות טובה אבל לא ברמה המקסימלית (אני יודע שזה יהיה מעבר לתקציב). התקציב הוא עד 3000 ש"ח אבל אפשר לחרוג קצת. עדיפות לאינטל, אבל אם AMD זול בצורה משמעותית ובאותה הרמה אז גם טוב. לעבודה משרדית: התקציב הוא מינימלי - אני רוצה לדעת מה יהיה ההפרש בינו לבין המפרט של המשחקים. שימוש באופיס, גלישה וקצת תכנות (VISUAL STUDIO). כ. טלויזיה שיחובר ליס וישמש כמקליט. תודה מרא…

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by dvirman12345,

אני רוצה מפרט של המחשב 5000+ כולל מסך אני לא יודע להרכיב אני רוצה משהו חיה שהיה לי שיריץ לי משחקים כמו GTA IV COD BATTLEFID ומשחקים שהיו בעתיד בנו לי כמה מפרטים עם זה לא היה טוב אני מבקש שתיבנו לי אתם זה http://www.tms.co.il/preview/spec/2vswx1k9/1 או זה http://www.tms.co.il/preview/spec/6shtakd3 או מה שאתם תחליטו

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  24. היי, זקוקה לעזרתכם, עובדת על אתרים- צריכה מחשב חזק ומהיר שלא יתקע בעת שימוש בהרבה חלונות במקביל 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 500 רק אם זה משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש "משרדי" חזק - שיריץ הרבה לשוניות אינטרנט במקביל / עבודה עם שרתי פרוקסי ושולחנות מרוחקים + Office, סרטים ומוזיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המ…

25. יש לי CASE של COOLERMASTER HAF932 חשבתי לשדרג ל- INTEL CORE I7 3930K ולום אם- GIGABYTE X-79-UD3 ולשים זכרונות חדשים - CORSAIR DDR3 PC3-10700 בנפח 16 ג'יגה. דיסקים כבר יש, קירור כבר יש נראה לי שרק המרכיבים האלה חסרים לי. מה דעתכם האם בכלל אפשרי להשתמש בCASE הזה והאם המרכיבים טובים לרצונות שלי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים