ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני סטודנטית ואני מחפשת מחשב שיעבוד כמו שצריך עם התוכנות- פוטושופ, אילוסטרייטור, וסוליד וורקס. אני בקושי בקושי מבינה במחשב ובמה צריך להיות ובגלל זה ממש זקוקה לכם. צירפתי את ההמלצות של התוכנות- סוליד וורקס http://www.solidworks.co.il/support_free/free_download/2009/sw-2010req.pdf אדובי (פוטושופ ואילוסטרייטור) http://www.quicksoft.co.il/images/CS4SystemRequirements_for_Customers.pdf http://www.quicksoft.co.il/images/CS4SystemRequirements_for_Customers.pdf
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום זה המפרט שניראה לי הכי טוב מבחינת התקציב שלי [4000] עכשין השאלה אם יש הבדל גדול בין ה PENOM 2 X4 ל מעבדים של ינטל מבחינת ביצועים אבל אם יש לכם מפרט טוב של אינטל או משהו לשנות תרגישו חופשי אוקי זה המפרט שהרכבתי שימוש למשחקים בעיקר עם דגש על מערכת שתהיה די שקטה OC ממש לא ללא ציוד הקפי מעבד: Phenom II x4 Quad-Core 965 Socket AM3 3.4Ghz 45nm Tray לוח אם:GIGABITE MA790XT-UD4P AM3, 790FX, DDR3 1333, PCI-E, ATI CrossFireX, HDAudio, 1394a כרטיס מסך:SAPPHIRE HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E זכרון פנימי:1600HRZ 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel קירור למעבד:SCYTHE Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 כונןן+ספק500W Antec Sonata III 5…
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שקט וקר חובה עיבוד הוידאו בחומרה, כולל MKV אם כרטיס מסך אז עם קירור פסיבי מקלדת אלחוטית תאימות ל WIN7 שתי אפשרויות שאני רואה 1. לוח ומעבד חדשים, ציפסט של HD על הלוח 2. לוח ומעבד ותיקים ומוכחים, כרטיס מסך נפרד באופציה הראשונה יש אפשרות עם קצת חריגה למפרט הבא Gigabyte GA-H55M-UD2H H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪583 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1506 Intel Pentium G6950 Socket 1156 2.8Ghz BOX, יחידות 1 ₪488 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1476 OCZ 2GB DDR3 1333Mhz Gold, יחידות 1 ₪290 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=905 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ, יחידות 1 ₪408 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=502 צורב LiteOn DH22A8S …
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, לפני כשנה וחצי קניתי מרשת גיבור מחשבים מחשב נייד: GIGABYTE W566N. רשת גיבור מחשבים קרסה מאז ולכן אין לי למי לפנות באשר לבעיה הבאה: כאשר אני פותח את המחשב כל מה שאני רואה זה מסך לבן עם גוונים של אפור. שום דבר חוץ מזה. ניסיתי להתקשר למי שחשבתי שהוא היבואן - מור לוי טכנולוגיות. הם ביקשו את הסיריאל נמבר של המחשב, נתתי להם אותו ואז הם אמרו שזה לא שלהם. מה אני יכול לעשות לגבי הבעיה? יש משהו שאני יכול לעשות בעצמי? אם לא, למי ניתן לפנות? דרך אגב: לפני מספר חודשים נראה לי שהבטריה של הנייד מתה, שכן 2 דקות לאחר ניתוק הנייד מהחשמל הוא נכבה, ניסיתי לפנות לגיבור מחשבים אך גיליתי שהם קרסו, ולכן עזבתי את זה. המון תודה!!!
-
- 9 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא: https://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3018&CatCode=1 בעיקרון הוא מכיל: מארז Antec דגם 200 Gaming ספק כח Enermax PRO82+ 525W Intel® Core™ i5 750 2.66GHz לוח Gigabyte דגם GA-P55-UD3R צ'יפסט P55 Western Digital 640GB SATA II 7200RPM 16MB Buffer Kingston 2048MB DDR III 1333MHz צורב LG SATA DVD X22 Gigabyte NVIDIA GeForce 250GTS 1024MB חשבתי לבצע את השינויים הבאים: 1. מארז מחשב Antec Three Hundred http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2718 2. שדרוג לזכרון Kingston 4096MB DDR III 1333MHz 3. החלפת דיסק קשיח Western Digital WD Caviar Black WD5001AALS http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3469 לא הצלחתי להבין מהפרסום עם איזה אוורו…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד - Intel Core i5-750 Box כרטיס מסך - Gigabyte ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe לוח אם - AsusP7P55D Pro כונן קשיח - Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB צורב- LG GSA-GH22L X22 SATA DVD זיכרון - G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws מארז- ללא ספק CoolerMaster CM 690 ספק כוח- Seasonic S12 Energy Plus 550W
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
בלינק של איבורי הציעו מפרט עם מעבד i5 האם לאחר החלפת כרטיס מסך המפרט משתלם?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היתי אצל דודים ויש להם מחשב שהם רוצים למכור חדש מחו"ל נייד אני ראיתי כתוב עליו HP G60 מדבקות על הפאנל של AMD X2 TURION משהו ושל VISTA גם כן ושל ALTEC LANSING או משהו כזה הוא כסוף כולו בפנים מבחוץ פאנל עליו שחור יש מצלמה באמצע בדיוק מעל המסך וזהו בערך מישהו יודע באיזה דגם מדובר וכמה הוא עולה בארץ? (הם דתיים אז הם לא מבינים אז אולי עבדו עליהם אמרו לי שעלה 6K )
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
ראיתי באתר www.RCL.co.il מחשב חזק במחיר טוב ללא מסך באתר של רייט קליק - פתרונות במחשוב מתקדם הם אמרו לי שהם יכולים להרכיב לי איזה מפרט שאבחר בהתאם לא רק מה שמוצע באתר שלהם... המחיר שמוצע שם 1739 ש"ח זה הלינק : http://www.rcl.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=69 אני שוקל לקנות אחד כזה , זה ממש זול לדעתי רק שאני רוצה תוספת לזיכרון 2GB - ב 169ש"ח דיסק קשיח של חצי טרה - 120 ש"ח ומאיץ גרפי GTS250+1GB של NVIDIA ב 555 ש"ח זה מפרט שלא יעבור את ה3000 ש"ח לא משנה לי אובר קלוקינג לא מחפש מארז מיוחד של 1000 ש"ח משחק ...לא יותר מידי אבל קיבלתי על המוצרים של Rightקליק המלצה מחבר שלי מהצפון אני אומנם מהמרכז , אבל יש להם משלוחים לכל הארץ ...
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
(לא בשבילי, אלא בשביל חבר, אבל מיותר לציין.. ) 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו: משחקים כבדים~ ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך יקנה בעת רכישת המחשב * באיזה סוג משחקים תשחקו? COD MW2, NFS וכדומה~ * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום וברכה להלן מפרט שקיבלתי למחשב מחנות IQPC באשדוד. אשמח להערות/הארות וכן (אם מותר) להמלצה על מקום רכישה באזור גוש דן יש לי מסך 17 אינץ ברזולוציה 1280X1024 (אשמח לשמור לעצמי אפשרות לשדרג בעתיד) בהיותי הדיוט גמור בנושא, בסוגריים מופיעות גם הערותיי/שאלותיי. מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 : "SLGU9" - BOX ₪400 (ממה שקראתי נראה לי שזה המעבד המתאים ביותר בהתחשב בתמורה למחיר לשימושים) לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L ₪406 (סינית לגמרי עבורי, מבחר אין סופי ולא ברורים לי לגמרי ההבדלים בין דגמים בעלי שמות כמעט זהים) זיכרון: [..] PATRIOT 4096MB (2048X2) DDR2 800MHz CL5 : PSD24G800KH ₪476 (הבנתי שחשוב 4GB. האם המההירות משנה? היצרן?) כרטיס מסך: [..] POWER COLOR …
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למפרט משחקים לנער בן 15 למשחקים כמו g.t.a (לא האחרון יותר בכיוון של v.c )וnfs גם לא מהחדש ביותר. המסך שכרגע יש הוא ישן (דק 15) ישודרג בעתיד, אין צורך במערכת הפעלה וגם לא בצורב, ההארד דיסק לא צריך להיות גדול במיוחד (מקסימום 500G), הוא לא צריך להיות שקט במיוחד אבל גם לא טרקטור... מחנות באזור רשל"צ כמו סקיי. נע לא לחרוג מהתקציב ואפילו לחסוך אם ניתן. נדרשת הרכבת המחשב בחנות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מבקש עזרתכם להצעת מפרט למשרד משרדי עם יכולות משחק לילדים בגיל 4-5 חשוב מאוד השקט והבטיחת של המחשב. אין צורך בציוד היקפי ברשותי מסך vp930 אם אפשר לצרף המלצה לחנות אמינה תודה שמי.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין להרכיב מחשב חזק, בעיקר לעבודת ווידאו ורינדור כבד (אפטר אפקטס,תלת, פלאש, פוטושופ), חשוב לי שהמחשב יהיה רב תכליתי, ויהיה טוב גם למשחקים. אני רוצה להשקיע 8000 שח במחשב לא כולל ציוד הקיפי (מסך(DELL ULTRASHARP 2408WFP 24) מקלדת עכבר וואקום רמקולים). *המחשב לא יהיה תחנת עבודה מקצועית, הוא יהיה מחשב אישי לפרוייקטים אישיים(אבל כבדים). תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 אם זה משהו ממש חשוב ושישפר את ביצועי המחשב משמעותית אז 100-200 שקל חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים , הכי כבדים בשוק , רזולוציה טבעית 1280X1024 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. צריך מפרט מלא ללא מסך. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? תראו , אני בד"כ לא מבזבז הרבה על מארז , בתקציב של 400-500 שקל גג. 7. האם מתוכנן …
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אהלן אני סטודנט לעיצוב, ועובד באופן קבוע עם תוכנות עריכה גרפיות ותוכנות עריכת וידאו ואפטר אפקטס. בקרוב אני נוסע לחו"ל לטובת חילופי סטודנטים ואני לא כ"כ מעוניין לסחוב את המק הכבד שלי איתי, אז אני מחפש מחשב נייד. משהו חזק(!!), עם זיכרון גדול, כרטיס מסך איכותי פלוס, והארד דיסק מכובד. מאוד קריטי לי שתהיה מקלדת מלאה (כולל מקלדת נומרית בצד) ומצלמה מובנית. וכמובן שיהיה יפה לגביי מחיר, אני בכל זאת סטודנט והנסיעה הזו גם ככה כבדה עליי, אז נראה לי ש6000 זה דיי הגג, כשכמובן רצוי שפחות (הרבה פחות) אני יודע שכח ומחיר נמוך לא הולכים יד ביד, אבל אולי בכל זאת יש משהו... אם למישהו יש רעיונות או הצעות, אשמח מאוד. אני לא הכי מבין בחומרה, אז כל זה קצת קשה לי נ.ב. זה בטוח לא יקרה, אב…
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מפרט לעבודה בעיקר בפוטושופ ועריכת וידאו. מעדיף מפרט שקט. לא הולך לבצע OC. אני גם לא מתכוון ללכת עם המארז לתחרות יופי אז רצוי משהו פשוט ויעיל. בחרתי מעבד וכוננים: Core i5 750, s1156, 8MB Tray 930 מעבדי אינטל Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS 240 Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ 415 60 הרכבת מחשב חדש עד 4000 שקל לכן אני מבקש עזרה בבחירת: קירור למעבד לוח אם כרטיס מסך זכרונות - 2X2GB ספק מארז צורב סה"כ לנ"ל עוד כ -2000 ש"ח אני מבקש להרכיב מפרט ב - KSP עקב הקירבה לבית. יש לי נסיון טרי (לא טוב) עם חנות מומלצת אבל רחוקה.
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מתלבט בין טושיבה satelite A500 18Q לבין dell studio 1557 העבודה במחשב היא בעיקרה משרדית - אופיס, אינטרנט אולם אני רוצה גם שישמש גם כמרכז מולטימדיה, כלומר לחבר לטלויזיה לראות סרטים, לערוך סרטי וידאו, לחבר למגבר על מנת לשמוע מוסיקה, או לראות תוכניות דרך האינטרנט. כאשר התקציב הוא בסביבות 6000 אני מעונין במחשב יחסית חזק כיווון שאולי אתקין matlab ואעבוד עם זה מעט
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד למטרת אינטרנט מוזיקה סרטים ומידי פעם גם משחקים וגם שיתחבר לי לlcd... אני מתלבט בין כמה דגמים: sell vostro 1015 Asus UL20A Asus UL50Ag בעיקרון אני רוצה לדעת איזה מחשב הכי טוב בניהים עם המעבד שלהם חזק ויוכל לעמוד בסטנדרטים שאני צריך ואם יש למישהו הצעה למחשב אחר היא גם תתקבל בברכה..התקציב שלי עד 4500.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אח שלי חזר מחו"ל לפני כמה ימים וקנה מחחב נייד מיני של ACER ASPIRE ONE בצבע כחול. עכשיו המקשים הם כמובן באנגלית והוא רוצה שיהיה גם בעברית. איך עושים את זה וכמה זה עולה? ומה האפשרות הכי טובה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מחשב שיוכל לשאת במשימות בסיסיות כמו הפעלת מסנג'ר, אינטרנט אספלורר וכדומה. מבקש מכם להרכיב לי מפרט כולל מארז אך ללא ציוד היקפי שיתאים לי לצרכים אלו ולא יעלה על מחיר 1000 ש"ח. אם אפשר להפחית במחיר ועדיין לקבל מפרט עם מעבד נורמלי (DUAL CORE או משהו באותו רמה של AMD) אשמח. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב HTPC לסלון, כבר כמה זמן שאני חפש מפרט טוב וזול וזה מה שמצאתי עד עכשיו. כמובן אם יש הצעות טובות יותר אני אשמח. (המחירים מפנדה) מפרט 1: 1 Compucase Mini ITX 8K01 Black 160W PSU 265 ש"ח 1 Zotac ION Mini-ITX Atom N330 1.6GHz Dual Core WiFi HDMI 980 ש"ח 1 Kingston 2GB DDR2 800Mhz KVR800D2N6/2G 219 ש"ח 1 LG GH22NS50 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Oem 159 ש"ח 1 Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS 260 ש"ח סה"כ 1,883 ש"ח מפרט 2: 1 Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H AMD 785G+SB710 Chipset AM3 DDR3 499 ש"ח 1 AMD Athlon II X2 245 Processor 2.9Ghz 2Mb BOX AM3 305 ש"ח 1 Western Digit…
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום זה המחשב שעמדתי לרכוש . CQ 61 320EJ יש משהו טוב יותר לדעתכם ? לא מצאתי
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים,עבודה משרדית, סרטים וכו' .. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? בתור התחלה המחשב יהיה מחובר לטלווזיה ולאחר מכן אולי למסן בגודל 19 אינץ'. * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקים כבדים (COD, FIFA,PES וכו') * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? על גבוהות אם יהיה א…
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין להרכיב מחשב חזק, בעיקר לעבודת ווידאו ורינדור כבד (אפטר אפקטס,תלת, פלאש, פוטושופ), חשוב לי שהמחשב יהיה רב תכליתי, ויהיה טוב גם למשחקים. אני רוצה להשקיע 8000 שח במחשב לא כולל ציוד הקיפי (מסך(DELL ULTRASHARP 2408WFP 24) מקלדת עכבר וואקום רמקולים). עוד שאלה היא: האם זה זמן טוב לקנות מחשב עכשיו, או להמתין שאינטל תוציא את כל המעבדים החדשים שלה, שיהיה התייצבות מחירים? וגם האם יש למה לחכות למערכת מבוססת קונן קשיח SSD ? או שזה עוד רחוק עד שזה יהיה במחיר סביר? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-