ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
אי אפשר לחרוג מהסכום הזה אבל, אני רוצה שהמפרט יכלול בתוכו את המארז thermaltake xaser 3(לא משנה הדגם עצמו) לכן אני זקוק במפרט הזה גם לספק אין צורך במסך, עכבר, מקלדת, רמקולים, מדפסת וכל החומרה שמסביב רק בחלקים שבמארז עצמו אני לא גיימר כבד, אבל שהמחשב יוכל להריץ את פיפא, nfs וכו' תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייייייי מה קורה ? אני מחפש מפרט חדש עד 4000 שקל בלי ציוד היקפי וגם בלי צורב או דיווידי רוצה משהו שיריץ לי משחקים בצורה טובה צריך אחד בעיקר בשביל משחקים כבדים
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקיי אני צריך מפרט עד 4K. חשוב לי המעבד ( שיהיה AMD 64 2800 ומעלה או P4 2.4 GHz ומעלה ) וחשוב לי הכרטיס מסך ( העדפה לRadeon או לGeforce , שיהיה 128 MB מינימום ) פחות חשוב לי זה הציוד ההקפי ( אבל שלא יהיה ג'אנק ) ופחות חשוב לי המארז.... ( אבל אם זה חרא מארז אז להוסיף ספק כוח ) אני מעוניין לקנות את המחשב מKSP או כל חנות ( לא וירטואלית ) אחרת. תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם בבקשה רק מהחנות זיגזאג תודה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
המחיר 5000 שח עם העדפה ל6600 GT עם PCIE כולל צורב DVD
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב.. אני מחפש מפרט ב-7.6K שיהיה תותח במשחקים(גיימר) שיהיה יפה ומעוצב צבע שחור כל החלקים..ושיהיה כמה שיותר שקט ואין לי מושג אם צריך קירור למעבד או תוספת קירור למארז..אז תגידו/תוסיפו לי אתם כי אני מתכנן OC של לא יותר מבינוני... מקסימום 20%... הנה מפרט שבחרתי בעזרת מישהו שמבין במחשבים.. מה אתם אומרים? אם יש לכם משהו שטעון שיפור דברו.. משהו שהייתם משנים דברו.. דברים רעים על המארז/מעבד/כרטיס מסך/לוח אם /זיכרון דברו עכשיו.. הנה לכם המפרט בתמונה בקטנה.. (לחצו עליה להגדלה) ... המחיר שם עומד על 7900 ש"ח בערך אחרי הנחה של 125 על הרכבה+3 אחוז הנחה על קנייה במזומן הכל יוצא לי 7.6 K ... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט מחשב עד 7K (ללא מסך) בעיקר למשחקים מוזיקה וסרטי HDTV (אם אפשר תמיכה בDX10) לא מתוכנן OC, אין צורך בכרטיס קול או HD בנוסף האם כדאי לחכות לסדרה החדשה של Nvidia?
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תקציב מקסימאלי 8000, אם אפשר לחסוך למה לא, חריגה עד 8500 ככה, קו אדום זה 10000, לא להתפרע מעבר! הייעוד הוא משחקים, ברזולוציה 1920X1080, הגדרות הכי גבוהות, מן הסתם DX11 מתי שאפשר, משחקים כמו: - Diablo III - Battlefield 3 - GTA V (כשייצא..) - CIVILIZATION V - HEROES 7 (אם לא טעיתי בספירה) ללא ציוד היקפי, לא אכפת לי משקט, העיקר כוח. נכון לעכשיו אין תכנון עתידי ל OC. אין צורך בתוכנות, כרגע ההעדפה היא ל KSP כי היא החנות היחידה שאני מכיר באיזור, לא מתקרב ל IVORY. שלא יהיה שום דבר במפרט שקשור בצורה ישירה/עקיפין ל MSI. האם ניתן לקנות מערכת צינורות מים בארץ במקום crossair hydro? חשוב לי שיהיה ניתן לשדרג את המחשב בעתיד. --------------------------------------------------------------…
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
עיקר השימוש הוא : אינטרנט וקצת משחקים ללא OC , לא חשוב לי AMD או INTEL לא משנה לי הרעש ,כולל מסך , משהו כמו המפרט הבא:, האם אני יכול למצוא משהו יותר טוב ביותר זול (עיקר העניין הוא התקציב לא לחרוג) ואם אפשר אז מKSP או אייבורי .. מעבדי AMD Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For AM2/AM3 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE 880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II דיסקים קשיחים none כרטיסי מסך GIGABYTE HD 5450 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E כרטיסי מסך none כרטי…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... מפרט עד 2000שח אפשר לחרוג בטיפה...ללא מסךתצורבתוכל הציוד ההקפי... רק מארז ספק לוח מעבד זיכרונות וכרטיס מסך... תודה רבה! יש לי פה משהו שעשיתי בקייספי צריך דעה שלכם אולי אפשר להוריד במחיר יותר? : [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כולל הכל חוץ ממארז ומסך ואם יש לכם משהוא מיוחד להוסיף אז תוסיפו המחשב בעיקר למשחקים OC ואינטרנט !
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השימוש: גלישה באינטרנט, שימוש משרדי בעיקר, Word ושטויות כאלה מה צריך לכלול: מדפסת, מקלדת, עכבר, רמקולים, מסך והמחשב עצמו... Celeron גם בסדר... לא AMD, תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש עם GTX1080. אין לי מושג על איזה 1080 ללכת אז ראיתי מפרט מוכן בפלונטר, שללא הדיסקים יוצא לי 7K: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ROGpLay3r1080FE&cart=1469860648312741&lang=heb כמה שאלות שאשמח אם תענו לי עליהן: 1. האם המפרט שווה את המחיר והאם הוא יתן לי תמורה לטווח הארוך. 2. האם אפשר להרכיב את המפרט באופן טיפה שונה ואולי עדיף בחנות אחרת כמו TMS? 3. אני חייב הרבה מקום לכל הדיסקים שלי. 2 דיסקים 3.5 אינץ ו3 דיסקים של SSD, ואני חייב לפחות שני חיבורי 6GBPS ומומלץ שיהיו 3. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מרכיב מפרט ברובו לגרפיקה התקציב 4000 4500 מקסימום השימושים העיקריים יהיו עריכת וידאו HD premiere photoshop עיצוב תלת מימד ושימושים רגילים ( לא משחקים מורכבים) חשובה לי התמיכה בUSB3 וFW לא לעבודה מקצועית אבל זאת ההתחלה בלי ציוד היקפי בלי מסך בלי צורב DVD רעש פחות חשוב לי אבל לא בא לי טרקטור בסלון OC אולי אבל לא משהו קיצוני בקטנה בעתיד ירוץ על WIN7
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום כולם, כרגע יש לי מחשב די ישן DUAL CORE והיום כבר הגעתי למצב שסרט 1080P X264 נתקע קצת. מה שאני מחפש זה מפרט יחסית חזק שיהיה רלוונטי גם עוד ב3-4 שנים. עיקר הפעולה תהיה צפייה בסרטים (אני רוצה שיראו כמה שיותר טוב) אבל מידי פעם גם משחקים. רציתי לדעת כמה זה קריטי אם לקחת I5 או I7. התקציב הוא 3-3.5 ללא ציוד היקפי (כמובן שאם אפשר יותר זול אז אחלה) אשמח לקבל המלצות. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עם אפשר שהיה כולל מסך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GW2,prototype 2,battlefield 6,assassin's creed 3 וכדומא.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).רזולוציה גבוהה FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כלום 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למישהוא שעולה 2000 שח מומלץ שהוא יהיה /\ זיכרון 667 כ.מסך shader model 3 כנראה עדיף איזה x1900 PRO מעבד כפול ליבה בלי כונני DVD\CD מארז משתלם ספק שיחזיק אפשר להרכיב משהוא בבקשה
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב די חזק לא לגיימינג ... קצת לעריכת סרטים ומולטימדיה יש למישהוא מפרט טוב להציע ובבקשה להגיד מאיפה כל החומרה . תודה רבה !!! ושבת שלום!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב חדש והתקציב עומד על 3500 ש"ח (בלי מסך רק המחשב) אודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה!! -דגש אחד הוא שהכרטיס מסך יהיה יחסית טוב אבל שלא יפגע תקציבית בשאר רכיבי המחשב תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מחפש מפרט של מחשב במחיר של 3000-3500 דחוף!!!!!!!!! בלי מסך בלי צורב או כוננן דיסקים בלי השקעה גדולה בכרטיס קול עכבר או מקלדת השקעה רק ברכיבם העיקריים מעבד לוח אם זיכרון וכרטיס מסך טוב עד טוב מאוד ודיסק קשיח של 120mb תודההההההההההההה!!!!!!
-
- 14 תגובות
- 889 צפיות
-
-
צריך מפרט בתקציב של 6 וחציאלף,את המחשב אני אקנה באילת. * מטרות המחשב? אינטרנט,סרטים, משחקים כבדים(שיריץ את המשחקים החדשים בצורה חלקה וטובה)תכנות, תוכנות. * גודל המסך? 15.6 לא פחות מזה אפשר גם 17 * משקל רצוי? משקל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נדרש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גדול ומהיר * כונן אופטי? רצוי לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב: יש לי 2000 ש"ח זה המקסימום שלי אולי 2500 אני צריך מחשב טוב שיחזיק מעמד הרבה זמן ושהחלקים כמו כרטיס מסך לא יהיו מובנים ללוח אם. אני מחפש מחשב פנטים 4 בין 2.4 ל 3.0-3.2 למי שיש הצעות מוזמן. מסך לא חובה גם מערכת הפעלה לא חובה. אני שואל פה כי אני מוצא הרבה מחשבים במחירים כאלה באתרים כמו zap וכו' אבל הבעיה היא שאני לא מבין האם הלוח אם טוב או לא וכו'. ניתן להציע גם מחשב בחלקים לא חובה שלם העיקר שלא יעלה על 2000 ש"ח תודה רבה רבה לכל העוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! המחשב מיועד ברובו לעבודה ולאינטרנט, אבל גם למשחקים פה ושם - אני לא גיימר רציני אבל כן משחק צריך לכלול גם מסך וללא עכבר מקלדת וכו'. תודה!
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט תכני למחשב בתקציב עד 6500 ואם צריך ניתן לחרוג ב 50 שקל בלי מסך (יש לי כבר מסך hd) השימושים שלי במחשב הם:משחקים ברזולציות טובות ותיכנות לדוגמא c++ ובנוסף חשוב שהמחשב יעבוד מהר. בקשות נוספות: רצוי מארז קטן מאד (אך שלא יתחמם יותר מדי) או אם ניתן מסך שהוא המארז. רזולוציה גבוהה. צורב דיסקים. זיכרון 500gb (אין צורך ביותר). מעבד חזק מעדיף של אינטל. ואם זה נותן הרבה שהיה מרובה ליבות. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-