עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בס"ד שלום! אני מחפש מחשב עבור החותן שלי. הוא מסתובב בין לקוחות ורוצה לשמור פרטים על כל לקוח. בעיקר שימושי אופיס ואינטרנט. מסך 15' מט. אחריות ארוכה. מעוניין להוציא עד 3000 ש"ח כולל הכל (מחשב, windows, office). אם אפשר בפחות - עדיף ורצוי! נראה לי שעדיף מקלדת מלאה. אשמח לשמוע הצעות. תודה מראש.

2. Started by Sheirf,

ח'ברה אני צריך שתארגנו לי מפרט למטרות משחקים בעיקר , מוסיקה אינטרנט וזה... תנסו לארגן מפרט הכי משתלם והכי טוב לתקציב הזה בבקשה , ללא מסך , וציוד הקיפי תודה ח'ברה עריכה: שיהיה מחנות מאיזור הקריות וחיפה =]

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  3. Started by poltergeits,

הדגשים: 1.מבוסס אינטל 2. 8 גיגה זכרון 3. לוח עם 2 כרטיסי רשת , חשוב!! 4. שאלה: האם ה 7800 הישן שלי מסוגל להחזיק משחקים על רזולוציה 1680*1050 (עם\בלי פילטרים) ? שאלות שעלולות לצוץ: יש כבר: ספק OCZ 520 וקירור, Arctic Cooling Freezer Xtreme ישנו אפשרות חריגה אך אם אפשר בפחות כסף מה טוב,

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  4. באוגוסט אני אסע לחו"ל לדודים שלי ולא חסר להם ממש כסף הם דווקא כאלה עשירים וכל איזה חומרה של מחשב שם הרבה יותר זולה ממה שאצלנו בארץ מכיוון שזה באוגוסט חשבתי לבקש ממנו שיקנה לי QX6700 ולוח אם של GIGABYTE P35-DQ6 שהם ביחד יהיו איזה 700 דולר ואולי כרטיס 8800GTX ואז אני אמכור למישהו את ה 8800GTS שלי ואז אולי ההורים שלי יקנו לי עוד 8800GTX בעזרת הכסף שארוויח מה 8800GTS שלי מה דעתכם? האם הכל יתאים להכל ויהיו לי ביצועים מדהימים?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  5. Started by גל יעקוב,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט (אופיס וויזואל סטודיו בעיקר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רוב השימוש במחשב יהיה אופיס וויזואל סטודיו, אך בסמסטר הזה אצטרך להשתמש קצת בסוליד וורקס אבל לא ברמה גבוהה (חלקים בודדים). 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע שבועיים גג מהיום. 10. האם יש בקשות מיוחדות כ…

6. המחשב בן כ-5 שנים. נקנה במקור למשחקים. המפרט: Intel Core 2 Quad Q6600 GIGABYTE P35-DS3L RAM DDR-2 SDRAM 4GB MSI GeForce GT520 1GB הקירור כרגע סטנדרטי - מאוורר לדיסק קשיח, למעבד ולמארז. (וכמובן אחד עם הספק כוח) לא נעשה OC במחשב. האם יש אפשרות, בעזרת הוספת קירור למעבד, כרטיס וכ"ו + OC, או אפילו לשדרג חלק אחד או שניים במחשב, להגדיל את הביצועים בצורה מורגשת ? אני פשוט לא רואה את עצמי קונה עכשיו מחשב חדש בשביל משחקים, אני מעדיף להחליף כרטיס מסך, או להאיץ את הקיים, להאיץ את המעבד ולקרר אותו, ולהשאר עם המחשב, ועם המזומנים בכיס. יש רעיונות ? איזה חלקים אפשר להאיץ ? באיזה קירור להשתמש ? (חשבתי לשים קירור מים על המעבד) האם הכרחי להחליף את הכרטיס מסך, או שאפשר להאיץ אותו עם קירור מת…

• 31 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. חוות דעת לגבי המחשב הזמנתי אותו אבל לא שלם עם זה! איך הוא בהכל? תודה לעוזרים. http://www.getit.co.il/Prod/62881/

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  8. שווה לקנות אותו? מה כדאי לשנות בו? איך זה שהמאוורים עולים רק 50? כמה מאוורים צריכים לעלות כדי שהמחשב יהיה שקט לגמרי? איך אני מזהה בAMD כמה מגה הרץ זה כל מעבד? למה המארז שמציון כזה מעאפן? מה אתם אומרים על המארז בפנדה השחור?(נראה לי סופרנוס), הוא כולל ספק כוח בתוכו? תגובות ושינוייים לחבילה בבקשה-מחשב AMD למשחקים ב-5000 ש"ח בלי מסך ובלי מערכת הפעלה.... מה אתם אומרים על המערכת שיניר המליץ(תודה)... 1 x Thermaltake SOPRANO BLACK +Dual 12mm FAN +400W TT PSU 657.80 ¤ מארז+ספק 1 x AMD Athlon 64bit 3000+ 512KB 1800Mhz S939, Tray + TT TR2 FAN 846.45 ¤ מעבד+מאוורר 1 x GA-K8NF-9 S939 4DualDDR SATA 3PCI PCI-E S+L+1394 616.40 ¤ לוח אם 1 x GEIL 1GB (2x512MB) DDR 400Mhz Value Seri…

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  9. Started by manenbu,

איפה אפשר למצוא בארץ ניידים מבוססי AMD A10-4600M? יש דגם אחד של אסוס שמצאתי באינטרנט, אבל זה כל המבחר שיש? אפשר להזמין במיוחד איכשהו?

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  10. שלום לכולם. אני מחפש מחשב שיהיה בעיקר לצורכי לימודים עם כל הנובע מכך.. כמובן הייתי מעדיף שיהיה קצת מעבר לאיזה משחק (על איכות לא גבוהה) סרטים ב-HD וכו'. כרגע יש לי ultrabook של ASUS מדגם UX31A. הייתי מעוניין במשהו דומה אך גדול יותר , גם חוסר החיבורים בUX31 די מגביל אותי, אני לא אוהב את ההתעסקות עם ההמון מתאמים שהוא דורש. כך שהדרישות מהמחשב שהייתי גם רוצה הן: * מסך- כרגע ה-13.0 שיש לי קצת קטן עבורי. הייתי רוצה משהו בין 14" ל- 15.6" אם קיים, אבל אם לא, אז 15.6. * משקל- די חשוב לי, הייתי רוצה לכוון לכיוון ultrabook שיהיה דק וקל יותר, כך שנדרש שזה יבוא על חשבון: * כונן אופטי- הייתי מעדיף ללא- אין לי שום שימוש בו, והוא רק יכביד עלי. * חיבורים- HDMI חובה, הייתי רוצה מספר חיבורים…

11. שלום לכולם, לאחר שנתיים וחצי החלטתי לרכוש מחשב נייד חדש, איש חומרה אני לא, ולאחר מספר בדיקות וסקירות הגעתי לשלושה מועמדים סופיים (אציג אותם ואת מפרטיהם בצורת קישורים לדף הרכישה בKSP לצרכי נוחות ולמנוע פוסט באורך קילומטר): 1. Dell XPS 13 - http://ksp.co.il/?uin=36099 2. Lenovo Yoga 910 - http://ksp.co.il/?uin=37869 3. HP Spectre x360 - http://ksp.co.il/?uin=35087 נתחיל מתקציב וצרכים, כפי שאתם רואים בקישורים התקציב נע סביב ה7,000₪, פלוס מינוס אלף לכאן או לכאן, למיטב הבנתי זה התקציב אשר אמור להספיק לי לצרכים הבאים: 1. לימודים, סטודנט להנדסת תוכנה. 2. כל מה שקשור לפיתוח תוכנה, החל מפיתוח אתרים, דרך עבודה עם Visual Studio ואפילו הרצת אימולט…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ועבודה על תוכנות לא כבדות במיוחד לא ישמש למשחקים ולא יעבור OC הדבר היחידי שאני יודע שאני רוצה שיהיה במחשב הזה ..זה המעבד E6300 וכל השאר באחריותכם בלבד הייתי מעדיף לוח אם עם כרטיס מסך ONBOARD כמו הלוח הזה ?ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E? מה דעתכם עליו? אז יאללה בואו נתחיל לעבוד מעבד - E6300 לוח אם+כרטיס מסך - ? זיכרון - ? מארז+ספק כח - ? דיסק קשיח - ? צורב DVD - ? כונן דיסקטים - ? מסך דק 17 - ?

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  13. Started by Gad Avivi,

להלן מענה על השאלות מה התקציב המקסימאלי - 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך – ניצול של כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 500 2. שימושי המחשב - שימוש ל- HTC VIVE באיכות אופטימלית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - 1440X900(Samsung sync master 953BW) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) - לא דרוש ציוד נוסף. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט – צריך את כל שאר החלקים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) - 4 6. האם מתוכנן אוברקלו…

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. אני בונה ומרכיב מפרט לחבר שלי שמחליף את האנתיקה שלו סוף סוף: AMD DURON 1200 אז תקציב הוא עד: 4000 ש"ח - אפר לחרוג עד 100-150 גג! החומרה שדרושה: 1. מחשב נטו, בלי ציוד היקפי WHATS SO EVER. 2. לוח-M שיתמוך בצי'פסט החדש של אינטל (P35) לשידרוג עתידי לפינרין. 3. 1GB זיכרון יספיק 4. לא צריך צורב/CD/DVD או כל מדיה אופטית אחרת 5. HDD של 80 יספיק אבל של SATAII 6. מארז פשוט וזול - משהו בסגנון HEC כזה... המטרות: 1. השימוש העיקרי הוא למולטימידה : עריכת אודיו עם cubase,סרטים, HD, 2. ומשהו כמו 30% מהשימוש למשחקים סבבה כאלה, לא כבדים מידי.- אבל פה ושם. 3. לא עושה OC! איך המפרט הזה: יש משהו לשנות בו לדעכתם?:

15. שלום לכולם, סוף סוף אחרי הרבה רצון יש באפשרותי לקנות מחשב נייד. התקציב בכותרת, המטרה היא מחשב שיוכל לעבוד עם מספר תוכנות כבדות במקביל בלי להתקע. התוכנות הן: solidworks, SOLID EDGE, AutoCAD, PHOTOSHOP בנוסף המחשב יהיה לגלישה באינטרנט, משחקים בינוניים וצפיה בסרטים/תמונות דרך טלויזיה אליו יחובר. דרישות מפרט: חברה טובה ואמינה זמן עבודה כ-4 שעות לפחות מסך החל מ-14" דיסק קשיח עם לפחות 160 גיגה כרטיס מסך המתאים לדרישות שצויינו חיבור "איכותי" לטלויזיה משקל עד 2.5 ק"ג עדייפות למסך מט(לא חובה) אחריות בן לאומית המחשב ירכש בארה"ב, כמו כן אשמח לקבל המלצות על מחשבים העונים לדרישות וחנויות שניתן לקנות בארה"ב. תודה על העזרה, תומר

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  16. Started by Isaac d,

אבי ביקש ממני לברר לו מחשב נייד מהיר שישרת אותו לטווח ארוך. הוא רוצה 15" ומעלה עם צורב DVD. איזו דגמים כדאי לבדוק לו בבקשה?

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  17. חבר'ה המפרט אמור לשמש לפיתוח תוכנה ולשימושים כלליים מה דעתכם צריך לשנות משהו. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1101 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 ¤713 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39209 כונן קשיח Western Digital WD2500JS 250GB ¤344 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500JS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤592 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCIe ¤367 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28490 צורב Pioneer DVR-112D X18 DVD ¤172 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR112D מארז כולל ספק HEC 6A19B 300W ¤313 http://skypc.co.il/product.asp?pi…

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  18. Started by Raamses,

שלום לכולם. אני צריך עזרה לגבי מחשב נייד בתקציב 4000 אולי עם חריגה קטנה כלפי מעלה... שימושים הם לסטודנט בעיקר, אבל רוצה שיהיה לסרטים טיפה משחקים וזהו, שלא יהיה קטן מידי. תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by galgal4,

שלום. מבקשת עזרה במפרט מחשב נייד לתלת מימד וגרפיקה. מעבד חשוב- i3 / i5 וחשוב זכרון פנימי 6GB. תקציב עד 4000 ש"ח. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מישהו יכול לסדר בצורה היררכית את המעבדים של INTEL ו-AMD מבחינת חוזק המעבד? נראה לי הגיוני שב-INTEL הסדר הוא: 7XXX > 5XXX > 2XXX אבל איפה AMD משתלבים? (אם נתעלם מהסלרון והסמפרון המוחלשים) חיפשתי בנעוצים ובפורום בחודש האחרון ולא מצאתי התיחסות לכך. בכלל, לא מצאתי התיחסות למעבדים של AMD בניידים. הם שווים משהו? מישהו יכול לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם, היום יש לי Inspiron R13 מלפני כמה שנים (מעבד I5, שודרג ל SSD, שודרג ל- 8 גיגה) ועדיין כוחו במותניו, אבל סוללה כבר הוחלפה ושוב גמורה, והוא כבר לא נראה נייד ביחס לניידים של היום. מה גם שהייתי רוצה מחשב שאוכל לקחת לשיעורים באוניברסיטה (ניידות + זמן סוללה). יש טרנד כרגע של מפתחים לעבור למק, מהסיבה שהוא רץ על unix/linux, אז בהתחלה חשבתי ללכת לכיוון הזה. אבל בינתיים הספקתי להתקין linux על המחשב שיש לי כרגע, ובינתיים זה נראה טוב, ואני מרוצה. התכנון הוא להתקין לינוקס, ולהרים מכונה וירטואלית של ווינדוס בפנים לצורך האופיס ופיתוח ב Visual Studio. כל זה אומר הרבה זיכרון, ואם אפשרי אז גם SSD מכובד. ואחרי ההקדמה הארוכה: 1. מה התקציב …

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. שלום מפרט לעריכת וידאו בתקציב 3.5k ללא ציוד הקפי וללא oc . תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח חושב לפצל אותו ל5200 מחשב, 1000 מסך, 400 וינדוס, 400 עכבר ומקלדת, אולי רמקולים. מוכן לקבל הצעות לחלוקה שונה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, משחקים (מזמן לא היה לי זמן, אבל בתקווה...), עבודה משרדית (יישומי אופיס בעיקר) וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). matlab, solidworks ו-autocad מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המח…

• 34 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by tazok,

אוקיי אבא שלי החליט להחליף מחשב נייד הוא כרגע בארה"ב והוא רוצה לקנות אחד התקציב הוא 2000 דולר המחשב צריך להיות פשרה מסויימת הוא צריך להיות קל [לא כמו המחשב שיש לו כרגע ששוקל כמעט 3 וחצי קילו] אבל שיהיה לו כונן cd/dvd/cdr/dvdr לא ממש משנה בעיקרון עדיפות על צורב... המסך צריך להיות ממוצע בגודל לא חייב להיות ענק.. כרטיס מסך ממש לא משנה אלא שיהיה לו את היכולת הבסיסית לנגן סרט divx [זה בשביל העבודה] גודל הרד דיסק... מינימום 20GB אבל זה לא ממש גם ככה אבא שלי לא ממלא את זה.. 512MB זיכרון כדי שהמחשב לא יקרטע עם מעבד Centrino... ושיעבוד כמה שיותר זמן... בלי קשר אני מעדיף שהדגם יהיה כמה שיותר חדש...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by nitzanpeer,

אני קונה מחשב allaround ש90% מהזמן ישמש לאינטרנט, אופיס, קצת משחקים חדשים, וקצת מכל דבר אחר כשיבוא, שום שימושים כבדים מאד. רוצה לדעת אם אתם רואים אי תאימות במפרט, אם הספק יספיק, האם יש רכיב ששווה לשנות בשביל כמה שקלים יותר (או פחות) אני יוצא מנקודת הנחה שאם יקום הצורך אשדרג לi5 X4 בעוד כמה שנים, בינתיים אין לי שום צורך אין צורך בהמלצות AMD או חנויות אחרות במקום KSP, עשיתי מחקר ארוך בנושא. המפרט: מעבדי אינטל: Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9500 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10813 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2x2GB Kin…

• 75 תגובות
    • 9.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.