ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב Tablet לצורכי לימודים ועבודה, המחשב ישמש כמחברת בעזרת תוכנת One Note. למישהו יש נסיון עם זה? זה עובד טוב? על איזה מחשבים אתם ממליצים (במחיר סביר), תקציב עד 5000 ש"ח, שישמש לעבודה וללימודים. תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב נייד בטווח מחיר 4000-5000 ש"ח 17"+ 16:9 שימוש רב תכליתי (גרפיקה, משחקים סטנדרטים) מצאתי בKSP מחשב שניראה לי: מחיר 4900 קישור : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=9542 (נחשבים ניידים==>ACER==>המחשב האחרון) אשמח לחוות דעת ולהצעות אחרות טובות יותר אם יש....???!!! תודה מראש!.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי את הנעוץ, אבל עבר זמן מאז ספטמבר 2009. אני אשמח אם תגידו לי מה דעתכם על המחשב הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= המחשב מיועד לשימוש באופיס ואינטרנט בלבד (אין צורך אפילו שינגן סרטים ומוזיקה). ידוע לי מה הדעה הרווחת על אייבורי, אבל קניתי מהם בעבר ולא התאכזבתי, אז תחסכו ממני את הביקורת על החנות... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לשאול שאלה. י לי מחשב נייד שקניתי לא מזמן ואני חושב למכור אותו כי התברר לי שאני לא כל כך צריך אותו השאלה בכמה הוא יכול להימכר בארץ הנה המפרט: Processor Intel® Core™2 Duo Processor1 P8400 (2.26GHz, 1066MHz FSB, 3MB L2 Cache)7 Memory 4096MB 1066MHz DDR3 Dual Channel Memory (2-2048MB modules)8 Hard Drive 320GB 7200RPM SATA hard drive5 Chassis Chassis with NVIDIA® GeForce® 9800M GTS Graphics with 1GB of GDDR3 Discrete Video Memory and Intel® PM45 Chipset9 Battery 9-Cell Lithium Ion 86.58 Whr (2.6AHr) Display 17" High-Definition Widescreen WXGA+ Display (1440 x 900)11 Expansion Slots ExpressCard™ Type 54 תודה.
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אין לי מושג מה הסדר גודל כך שאני לא יכול לכתוב מחיר אני מקווה שזה בסדר בפורום הזה
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה המפרט שלי: http://www.siz.co.il/my.php?i=qyzz2yktrz1m.bmp פתחתי את המארז וכתוב על הספק שלי 400W MAX. אני רוצה לשדרג את המחשב כדי שיריץ את המשחק battle field 2142 על ההגדרות המומלצות(אני מתכוון שיריץ על הגדרות דיי גבוהות) . אני לא משדרג כדי שהמחשב שלי יריץ את המשחקים החדשים(הבנתי שבשביל זה אני צריך מחשב חדש). התקציב שלי לשדרוג לא ידוע. אני כנראה יקנה מאיבורי כי החנות קרובה לביתי. תודה מראש לכולם !!!
-
- 12 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רוצה לקנות מחשב שישמש כמחשב משני אצלי בבית, בחדר של אחיות שלי. אני צריך שהמחשב יהיה אמין, מהיר, שהכל ירוץ בצורה חלקה. שימושי המחשב הינם בעיקר אינטרנט, קצת סרטים ולעיתים רחוקות משחקים ברמה נמוכה. אני רואה היום באתרים כל מיני מפרטי מחשב במחירים של 1,300-1,500 שקל, השאלה היא אם הם מתאימים או זבל. ניסיתי להרכיב מפרט ב-iqpc אבל אני לא יודע בדיוק איזה לוח אם יספיק לי, ואיזה מארז וספק כח. לא חשוב לי יותר מדי שהמחשב יהיה יפה מבחוץ, הוא גם ככה מוסתר. העיקר שיהיו כניסות usb מקדימה וספק כח שיעשה את העבודה. כמו כן, אין צורך בכרטיס מסך מעבר לכרטיס שמובנה בלוח לדעתי, למרות ששמעתי שכרטיס מסך OB גונב זיכרון. בקיצור, אשמח אם תחוו דעתכם ותעזרו לי! תודה רבה מראש חברים, אשי…
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אינטל Dual Core E5300/E6500 לוח אם Asus / Gigabyte G41 זכרון 2048MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 320GB SATA II מסך דק "21.5 LG ניגודיות DCR 1:30,000 האם מפרט זה שווה 2,200 ש"ח? תוודה
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
ראיתי מחשב נייד של HP מדגם Compaq Presario CQ60-220EJ רציתי לדעת האם המחשב שווה את התמורה במחיר הזה? בעיקרון אני צריך אותו לצבא לסרטים וקצת משחקים, מה דעתכם על המחשב ?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם המבצע של בזק משתלם ומה דעתכם על הלפטופים הבאים: LENOVO G550 99G יוצא סה"כ 3776 ש"ח לערך. או LENOVO G550 9AG יוצא סה"כ 3236 ש"ח לערך. היועד שלו זה בעיקר לגלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים, OFFICE, קצת תוכנות רקע שימושיות (סקייפ, מסנג'ר, איסיקיו) וקצת משחקים. איזה מבינהם עדיף? והאם בכלל הדגמים הנ"ל של לינובו מומלצים? או שעדיף חברה אחרת? ואשמח לדגמים אחרים באותו סביבת מחירים.
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לקנות מחשב חדש בסכום של בערך 4500 שקל גג. אני גר באיזור הקריות,ודרך התשלום שלי היא שיקים. דיברתי עם אנשים וגיבשתי 2 מפרטים טובים: מפרטי מחשב: 1. מעבד אינטל Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-UD3R s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2000, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel דיסק קשיח Western Digital 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD6400AAKS כרטיס מסך Sapphire HD 5770 Vapor-X 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורב DVD±RW GH24NS x24 Black SATA מארז Two Hundred Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) ספקי כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm…
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את הנייד הבא לחבר אותו לפלזמה בסלון ולצפות בסירטי HD האם הכרטיס מסך שלו Intel GMA X4500 (לא בגירסה 4500HD) יכול להריץ את הסרטים ? http://www.jr.com/lenovo/pe/LEN_2958A4U/#productTabDetails זה מה שעומד בין לקנות את המחשב או לא תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי, המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט + צפיה בסרטי 720P. משחקים קלים (אולי) ברזולוציה של 1024X768 כמו כן, אם אפשר מארז קטן ושקט, המחשב יהיה בחדר שינה.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משרדיות אופיס וכו' ולסרטים מידי פעם וכאלה.. * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 פחות או יותר * צורב DVD? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מה שאתם ממליצים זהו בכללי המחשב הוא למנהלת חשבונות שמשתמשת בעיקר באופיס ודברים בסיסים כמו אינטרנט וכו' ושיריץ סרטים ללא בעיות.. התקציב 2500 אם אפשרות לחריגה ל2700 אם יש צורך משמעותי בכך.. תודה ושבוע טוב
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אינטנט, סרטים ומשחקים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? פיפא דד ספייס, פרטוטייפ וכדומה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי בגבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא הכרחי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? גם לא הרכחי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 אבל תלוי בעלויות 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/…
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני עף להזמין עוד 20 דקות ככה הייתי רוצה שתעבירו חוות דעת אחרונה על המפרט אני קצת ממהר אז מי שבאמת יכול אני הודה לו מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1025 לוח אם: GIGABYTE GA-P55M-UD2 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪595 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - F3-10600CL9D-4GBNT אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪502 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1585 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ₪121 מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪293 ספק כוח: HEC 550TE-WX (ACTIVE PFC ) - BULK אחריות: שנה. מחיר: ₪273 קרור למעבד: SCYTHE REEVEN אח…
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
קודם כל יש לי מסך 19 אינץ' אני צריך מפרט משהו חזק עם מארז יפה. תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד (נטבוק) עד 13", מקסימום 2 ק"ג. HDD מעל 120GB DVD לא בראש מעייני. זכרון לפחות 2G זמן סוללה של כ-4 עד 5 שעות. שימושים עיקריים הם אופיס, אינטרנט, קצת פוטושופ, קצת אוטוקד וסרטי HD. אני שמעתי על ה-1201N אבל הבנתי שהמעבד שלו דיי חלש, אם יש לכם הצעות אחרות והארות/הערות בבקשה...
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
היי. במחשב תשתמש אדריכלית בעיקר על אוטוקאד 2010 ועל עוד כמה תוכנות קטנות יותר, אך המרכזית תהיה אוטוקאד. הנה אתגר קטן - היא מעדיפה מארז Micro ATX וגם שיהיה שקט. הרכישה תתבצע בפנדה או בנועה, אז אני אשמח לקבל מפרט משם אם אפשר. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
הסתכלתי על המפרט של 2 המחשבים וראיתי שהבטריה של ה x5 חלשה יותר. האם יש עוד הבדלים פרט לכך (אני לא מבין גדול בניידים וזה רק מה שראיתי), והאם הם מצדיקים הבדל של 35 דולר? עוד שאלה קטנה האם המחיר באמזון כולל מס/משלוח? או שעל המחיר שרשום שם צריך להוסיף תוספות אלה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי E6400 שמחובר כרגע כל הזמן לחשמל. רציתי לדעת בהתאם לשימוש שלי מהי הדרך הכי טובה לשמור על הבטריה? קראתי שכדאי לשמור את הבטריה במצב של 40% במקרר. מישהו עשה את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום רב, מעולם לא רכשתי מחשב נייד, השימוש העיקרי הוא אינטרנט ועבודה שיגרתית לא מאומצת מלבד צפייה בסרטים ואולי חיבור לאמייול, לצערי אין לי מושג במותגים ראויים וכמו כן מהיכן כדאי לרכוש עדיפויות וכו'. תקציבי הוא 3K, חשוב לי שתהייה יציאת HDMI, צורב אופטי, ודיסק גדול והעיקר אמינות ואחריות. כמו כן איזה מערכת הפעלה מומלצת? תודה רבה מראש- קובי
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד 15" - לא פחות - באיזור ה 3K ש"ח (אם צריך אני יכול לגלוש עד 4K) לאוניברסיטה, הדרישות העיקריות שלי זה מסך שאפשר לעבוד מולו שעות מרובות, מקלדת נוחה, זמן סללה טוב ואחריות של שנתיים לפחות. המחשב ישמש בעיקר לאופיס ואינטרנט ואולי מדי פעם גם לצפיה בסרטים. אשמח להמלצות על מחשבים ועל מקומות לקנות את המחשב באיזור חיפה תודה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אין לי הרבה ניסיון בתחום ואני בסה"כ רוצה מחשב לצרכים בסיסיים + משחקים בינוניים האם יש פה מפרט מתאים? יש משהו שכדאי להחליף? לשנות? תודה מראש... #מעבד * סוג מעבד: Intel® CORE I5 * מהירות המעבד: 2.66GHz * דגם מעבד: I5 - 750 * זכרון מטמון cache: 8MB * מהירות FSB: 1333Mhz * אחריות למעבד: כל החיים # לוח אם * דגם: Intel® WHITESBURG * סוג ציפסט: INTEL DP58WD * מהירות FSB: 1333 Mhz * כרטיס קול משולב: High Definition Audio 5.1 * כרטיס רשת: intel 10/100/1000 * יציאת PCI Express X16 לכרטיס מסך: כלול * יציאת PCI: 3 סה"כ * יציאת PCI Express: כלול * יציאת S.ATA: 2 * USB 2.0: 6 * אחריות ללוח אם: 3 שנים # זכרון * סוג: DDR III * נפח: 2048MB * מהירות…
-
- 13 תגובות
- 857 צפיות
-
-
ה GREEN עולה 430ש"ח ואילו הBLACK עולה 480 ש"ח.. אני מתלבט, אני פשוט לא יודע מי יותר "חזק". האם עדיף 64 MB כאשר ידוע ש הGREEN פחות "מהירים" על פני BLACK חייה עם 32 MB...?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-