עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בהתחלה כשקיבלתי את המחשב היה לי ויסטה, ואח"כ שמתי 7. אז בהתחלה שהייתי עושה עם הקיצורי דרך של המקלדת להגביר ווליום נגיד, אז הייתה תצוגה של ווליום על המסך, או שהייתי עושה בהירות אז הייתה תצוגה של בהירות על המסך, אחרי ששמתי 7 זה עדיין עבד, אבל אח"כ שמתי 7 שוב כי הייתה לי בעיה עם ה7 ההוא ומאז אין תצוגה וזה מחרפן! אי אפשר לדעת כמה הגברתי, ומלא דברים אחרים... הצילו

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  2. Started by omerwsb,

היי, קיבלתי הצעה לרכוש מחשב נטבוק של אוקיטק בעלות של כ1400 ש"ח (מעבד אינטל אטום N270, שני גיגה RAM, כונן קשיח של 160 גיגה, ווינדוז XP - מפרט רגיל פחות או יותר) העניין הוא שאני מתלבט האם ללכת על חברה לא מוכרת או לשלם את 1900 השקלים שרוצים על נטבוק עם מפרט דומה רק של אסוס. אני חייב לציין שיש לי 2 מדפסות של אוקי ומסך מחשב של אוקיטק ואני בהחלט מרוצה. יש בכלל חשיבות ליצרן של הנטבוק? הרי כל הנטבוקים הם בעלי אותו מפרט פחות או יותר... אודה להתייחסות

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מה עדיף לבנות מפרט או לקנות מחשב שכבר מורכב?ולמה?

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  4. אני מעוניין לבנות מפרט למחשב ואני לא יודע איזה מעבד יותר טוב , הייתי מעונין לדעת מבין המומחים מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by plissje,

שלום לכולם, אני כרגע מרכיב לאט לאט מפרט חדש. הסיבה שאין לי תקציב בכותרת הוא שאין לי בדיוק הגבלה אליו, המטרה שלי היא לקבל עצה לחלקים הטובים ביותר שחסרים לי לחלקים שקיימים אצלי כרגע, ללא OVERKILL. אז מה יש לי: E8400 GeForce 260GTX (הליבה החדשה) Corsair HX520 מארז NZXT APOLLO אז מה חסר לי: - דיסקים קשיח ( למרות שהגעתי למסקנה אחרי קריאה בפורום HD, שאני הולך לקנות את הHD502HJ ולשים שניים כאלה במערך RAID 0) - לוח אם: מחפש באמת עצה רצינית פה, הרבה המלצות הלכו לעבר הeVGA 780i, אבל זה אומר הזמנה מחול, אז אני ישמח למשהו מקומי יותר - זכרונות: בהתאם כמובן ללוח אם, עדיף DDR2 מעל 1000 בשביל OC, הDDR3 נראה לי כרגע עדין כבזבוז כסף. 4 גיגה לפחות כמובן. - כרטיס קול: יהיה נחמד ל…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  6. Started by guyby,

שלום, אני צריך המלצה לנייד 10.1 (לא משנה החברה) שיהיה שקט ונוח לשימוש. הצרכים הם לגלישה באינטרנט בעיקר ובנוסף גם לצורך צפיה בסרטים מדי פעם. (HD של 160 GB מספיק)

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  7. Started by Discreet,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4881&CatCode=315 מה אתם אומרים עליו?

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  8. שלום לכולם. אני אקצר, אחי חוזר מקוריאה ויש את המחשב הבא DELL STUDIO 15 I5 מעבד I5-540M 4GB DDR1333MHZ DDR3 SDRAM 500GB 7200RPM SATA 15.6 LED 1366*768 ATI 4570 512MB והפרטים הנוספים בלוטוס,רשת10-100-1000, אלחוטי גם N HDMI,VGA,IE1394,4USB,ESATA מצלמה 2 מגה פיקסל. סוללה 6 תאים. צורב דיוידי. וינדוס 7 מובנה בפנים. כרטיס קול מובנה. המחיר שלו הוא 4200 שח בקוריאה. נ.ב זהו לא מעבד I5-430 אלא I5-540 כמו שרשמתי..מעבד שהוא אכן כמעט משתווה בביצועים ל I7-720 ולא טעיתי בשום פרט, כל הפרטים נכונים מדוייקים אין לי את הדגם המדוייק כי האתר בקוריאנית פשוט התיחסו לפרטים הללו. האם המחיר שווה וזול ביחסית לארץ, למרות שהמחשב אינו משווק כאן תודה לכולם. מחכה לתשובתכם יאיר.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הרצון הבסיסי שלי היא מחשב שיכול להריץ בצורה טובה משחקים חדשים וכבדים כגון empire: total war, crysis, עם תמיכה גם במשחקים עתידיים כמו supreme commander 2. אני ממש לא חייב שזה ירוץ על ההגדרות הכי גבוהות, עם רזולוציות מטורפות ועם frame rate בגג, רק שיראה סבבה ולא יקרטע כמו במחשב הנייד שלי. חלק מהזמן אני אשחק במסך 22 אינץ' רגיל, אבל בזמנים אחרים אני אשחק במסכי טלוויזיה חדשים של 37-47". אני לא יודע אפילו אם זו דרישה מיוחדת, אני רק רוצה שזה יתמוך בזה. גם פה אני ממש לא צריך שזה יתמוך ברזולוציה מטורפת, רק שיראה סבבה ולא ירצד. אני לא כ"כ מבין בזה, אז אם צריך עוד מידע כמו יציאות וכ"ו, תשאלו ואני אענה. עכשיו לשאר הדברים: 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנ…

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד יותר לצורכי לימודים, מצגות וכו' וכו' ... (בטריה חזקה) איך הניידים של טושיבה? בכלליות אני רוצה לדעת .. לא על דגמים ספציפים. ומישהו שמע על Gateway? הציעו לי מחשב טוב שלהם במחיר מאוד טוב אבל הם לא מוכרים בארץ כאילו אני לא יודע איך הם.. אמינים ואיכותים? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  11. Started by 4djklef3,

היי לכולם! אחותי התעוררה היום והתקשרה אלי בבהלה "אני צריכה מחשב נייד!", אז החלטתי להיעזר בכם מכיוון שאני לא עוקב אחר החידושים בתחום כבר זמן רב. בלי הרבה ירקות - המחשב שהיא צריכה: *בעיקר לאינטרנט ולסרטים, אין לה כוונה לשחק במשחקים. * מסך גדול - בסביבות ה-17", או עד כמה שהתקציב יאפשר בהתאם לשאר המאפיינים. *עיצוב יפה עד כמה שאפשר. התקציב גמיש, אבל לדעתי בשבילה אפילו 4000 זה הגזמה. אבל לא יודע, אתם המומחים, תציעו הצעות בתודה מראש! ;D

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  12. * גודל המסך? 11.6-14 [עם עדיפות ל 13 14 אינץ'] * משקל רצוי? מיועד לידידה שברירית, אז כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 5 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אין צורך ביציאות מיוחדת * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 * צורב DVD? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. המחשב מיועד לבחורה סופרת בפוטנציה, היא כותבת המון על המחשב ומסתובבת איתו בין בית קפה לאחר, וגם ללימודים, ככה שלהסתובב עם מטען זה לא פלוס מבחינתה. האיכות של המסך שצריכה להיות גבוהה, שניתן יהיה לקרוא בלי כאבי ראש. המקלדת גם חשובה. גם נטבוק בא בחשבון [בהתחשב בתקציב] כוח עיבוד לא קריטי …

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by erandob,

ברצוני לרכוש בקרוב מחשב כדי לתכנת בבית הרצת VISUAL STUDIO ומסד נתונים ORACLE ו- SQL SERVER רציתי לקבל חוות דעת על המפרט הבא: (עדיין לא החלטתי האם כדאי חלונות 32 או 64 ביט) מעבד AMD Phenom II X4 955 Box ₪882 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ955FBGIBOX לוח אם Asus M4N68T-M ₪303 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=941040 כונן קשיח Samsung HD103SI Eco Green 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪411 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-1TECOG32M זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 7-7-7-16 Value ₪538 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3401K צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪115 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p…

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  14. שלום, התלבטתי בין 2 כרטיסי מסך: HD 5770 Vapor-X 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E בעלות 930 ש"ח או HD 5770 New Edition 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI- בעלות של 850 ש"ח. איזה עדיף מבין השניים? גם כן, איזה מארז טוב יותר? (במקרה הזה, שניהם בעלי ערך שווה ) CM Storm Scout Black ATX Case או NZXT TEMPSET תודה

15. שלום לכולם, בעבר פרסמתי כאן בקשה למפרט, אבל עברו מאז כמה חודשים ולצערי לא יצא לי עדיין לקנות. דברים קצת השתנו מאז אני מניח (מחירים, רכיבים), וגם הדרישות שלי. אז אני אשמח אם יוכלו לעזור לי! תודה מראש אני משתמש במחשב בעיקר לדברים הבאים: - מסמכים (אופיס וחבריו) - פוטושופ / לייטרום הייתי רוצה שהמחשב יוכל לתמוך גם בתוכנות עריכת וידאו כמו AfterEffects, Pinnacle Studio, Premiere, למרות שאם לצורך עבודה סבירה נדרשת חומרה ממש יקרה ומטורפת אז נוותר על הרעיון, פשוט כרגע על המחשב שלי שהוא AMD 64 X2 Dual Core עם 2 ג'יגה זיכרון ו-Windows 7, כל אחת מהתוכנות עריכת וידאו שהזכרתי זוחלות ברמות שלא ניתן לתאר... - תיכנות (אקליפס, Visual Studio) יכול להיות שאני אצטרך להריץ גם שרת …

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  16. שלום, אני צריך מחשב לאחותי, ושבאמת יהיה מחשב אמין, דיסק קשיח לדוגמה 500GB יספיק לדעתי, שיהיה מעבד טוב וזיכרון מספיק פשוט שהמחשב ירוץ לה ולא יהיה דפוק, היא משתמשת באינטרנט, בתוכנות קלות, שומעת מוזיקה ורואה סרטים. אין צורך פה לדעתי בכרטיס מסך (זאת אומרת מובנה יספיק לא?) ולא צריך כונן אופטי או כל ציוד היקפי אחר.. עד 2000 שקל. זהו עריכה: לפי החוקים: 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף לשפר איפה שצריך כדי להשתמש במלוא התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית,אינטרנט,מוזיקה, בסיסי מאוד. א) תנו דוגמ…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. רציתי לדעתם מה דעתכם על המפרט הזה? המפרט מיועד למשחקים חזקים ורצוי שהוא יחזיק לטווח הארוך מעבדי אינטל Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 DHX Dual Channel זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II ST31000528AS כרטיסי מסך ASUS HD 5750 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות none מארזים HJA-241 MIDI Black (No PSU) ספקי כוח Chieftec 550W Active PFC,80+, 14cm Fan, (24pin) מקלדות none ע…

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  18. שלום רב, אני מנסה לעזור לחבר טוב שרוצה לקנות מחשב לבן שלו (בן 13) המחשב מיועד למשחקים בעיקר. מה דעתכם על המפרט הבא? אני מחפש חנות באזור חיפה (לא איבורי או KSP Intel Core i5 650 3.2GHZ 4MB LGA1156 BOX, יחידות 1 ₪990 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6763 Spire Storm 532 Aluminium LGA1156/1366, יחידות 1 ₪70 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6560 INTEL TOM COVE H55TC LGA1156, יחידות 1 ₪470 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6766 PATRIOT PGV34G1333ELK Sector5 Gaming 4GB Dual Channel 1333MHZ DDR3 CL9, יחידות 1 ₪585 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6737 WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2, יחידות 1 ₪255 http://www.noacomp.co.il/…

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  19. Started by most,

שלום, אני מחפש המלצה למפרט בעיקר למשחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות ה-200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, סרטי HD, משחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. בעיקר משחקים. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 22 אינצ' דל 2209WA * באיזה סוג משחקים תשחקו?חדשים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בצי…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אני מחפש משו סבבה לאינטרנט וכאלה דברים, לפני שנה המלצתם לי פה על מחשב ואני מרוצה עד הגג! הזמנתי אותו מt.m.s עכשיו השאלה שלי אם כדאי להזמין משם או שתרכיבו לי איזה משו סבבה מחנויות כמו אייבורי שקרובות לבית כי זה לא מחשב על. תקציב ניראלי שעד 1500 שקל יספיק לא?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח לנצל למקסימום ולא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? גיימינג בסיסי, למשחקים כמו קומבאט ארמס, ברמה אפילו יותר גבוהה. השימוש במשחקים יהיה גג 8 שעות ביום (מספר אנשים בבית) ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך 19 אינץ' לא רחב, נראה לי ש1024X900. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שאפשר, עדיף על גבוהות. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא כל כך חשוב, 3-4. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה צריך, XP או ווינדוס 7. גם הרכבה צריך. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? א…

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  22. שלום חבר'ה להלן המפרט שהייתי מעונין בו. אנא עזרו לי להגדיר במדויק לצורך הזמנה: מעבד אינטל Core 2 duo זיכרון ראשי לפחות 2GB לוח אם מהירות 1066MHZ עם תושבת 775 למעבד אינטל והכנה של חריץ מסוג PCI express לכרטיס גרפי דיסק קשיח בנפח 250GB במהירות 7200RPM כונן צורב DVD קורא כותב זיכרון בגודל 1G כרטיס מסך 256MB מארז שקט ומאוורר טוב עם לפחות 2 חיבורי USB בחזית ו-4 מאחור מקווה שלא שכחתי משהו, ותודה מראש לכל תשובה

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  23. היי, חבר ביקש ממני לבנות לו מפרט.. אשמח אם תעזרו לי. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? להריץ משחקים בינונים- קלים, סרטים קלים, אינטרט ועבדה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. מסך 19" (1080X1024 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10? 6-7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהו? מארז צר ככל האפשר ו320GB לפחות. 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך? לא הנה הפרט ראשוני שבניתי: Arctic Cooling Alpine 64 CPU COOLER , יחידות 1 ₪53 http://www.rsm.…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by bendale,

שלום לכולם אני פעם ראשונה קונה מחשב נייד והתבלבלתי כבר מכל הסוגים ומכל הדגמים.צריך עזרה להחליט מה לקנות. המחשב ישמש לעבודה,אינטרנט,סרטים+חיבור לטלוויזיה lcd,משחקים-פרואבולושיין 10,nba2k10,פיפא 2010,מוזיקה,תוכנות,ועבודה על ריבוי חלונות בו זמנית.צריך שיהיה מקשי מספרים בצד ימין. חשוב שיהיה מהיר שיהיה כרטיס מסך שיפעיל את המשחקים האלה בצורה טובה בחיבור לטלויזיה,שיהיה מעבד חזק עדיף I5 או i7 שיהיה זיכרון 4 ג'יגה. והארד דיסק לא חשוב הגודל רק שיהיה 7200rpm תודה רבה איציק

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  25. Started by Charg,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! התקציב הוא 5K עם חריגה של עד 500 לטובת שיפור משמעותי מאוד. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? המחשב יהיה בעיקר למשחקים, אני לא יודע אם הם נחשבים לכבדים אבל זה יהיה כל הNFS החדשים, CS בוא נגיד גיימינג כבד -, המסך שאני ישתמש בוא כראה יהיה 22'. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? חובה חובה חובה שלא ירגיש…

• 27 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.