ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
מחר אני צריכה להעביר הרצאה באמצעות מצגת אבל עכשיו גיליתי הלפטופ החדש שלי עושה לי בעיות עם העברת המסך למקרן (אני מנסה להעביר כרגע למסך מחשב אחר שיש לי בבית לא למקרן) אני מנסה מה שתמיד עבד לי fn+f7 אבל הפעם אין תגובה. יש אפילו סימן כזה של מסכים על ה-f7 ניסיתי גם alt+f7 וctrl+f7 אבל לא עבד. מה לעשות?? המחשב הוא מחשב קטן של LG רשום עליו X110 - לא יודעת מה זה אומר תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
אהלן, המחשב מיועד לאינטרנט, אופיס, מוסיקה, סרטים, ואופציה למשחקי מחשב - אבל לא צריך להשתגע. לאחר קריאת מס' דיונים דומים, ביקור באתרים וכו' - נשארתי עם אפשרויות מועטות: 1. Dell inspiron n3010 2. Dell Vostro 3300 3. ASUS u30jc לגבי אופציה 2 - נראה שאין יציאת HDMI - חסרון משמעותי עבורי, אבל לא כזה שפוסל חד משמעית את המחשב. לגבי u30jc - נראה כאופציה טובה, אבל במקביל גם נראה שלא הגיע לארץ. ה-Inspiron נראה כאופציה המובילה. וכאן מתחילות השאלות: 1. inspiron n3010 - האם יש פה מישהו שהוא הבעלים של מחשב כזה/יודע מספיק כדי להביע התרשמות? מאוד אשמח לקבל חו"ד, ולשמוע המלצות לכאן או לכאן. 2. u30jc - כנ"ל + למישהו יש מושג היכן ניתן לרכוש את המחשב/ומתי הוא יגיע לארץ? 3. לא פחות חשוב - במ…
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד לצורך עבודה עם תוכנות עיצוב ואדריכלות. תוכנות: autocad photoshop sketchup freehand רוב העבודה על המחשב היא עם תוכנות אדריכלות, אך מעוניין שיהיה מחשב טוב גם כדי לראות סרטים, מוזיקה והורדות. משחקים לא חייב. הייתי רוצה להשקיע עד 4000 ש"ח, אשמח לקבל חוות דעת לדעת אם העיניין ריאלי ואם לא האם מחשב נייח ניתן להשיג בסכום זה. תודה עומרי
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט, מוזיקה, סרטים, משחקים (חזקים+) -אני גימר! 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 21-22 אינץ 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? רמה 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש מחשב בלבד ללא שום ציוד הקפי התקציב הוא עד 3000 שקל אני יודע שאי אפשר להוציא מחשב ברמה כזאת גבוהה במחיר הזה ... המחשב במיוחד למשחקים זה כמעט כל מה שאני עושה במחשב ... אני צריך מחשב שיחזיק להרבה זמן ויריץ משחקים חזקים כמו cysis נגיד על גרפיקה סבירה... אני לא יודע עם עדיף לגיימינג AMD או INTEL בכל מקרה המינימום דרישות שלי: מעבד שיריץ משחקים בצורה הכי טובה...-בהתאם למחיר כמובן D: 2 ג'יגה זכרון לפחות כרטיס מסך עדיף של NVIDIA 250 גיגה מקום מספיק למדי ויאללה תפציצו תודה רבה !!
-
- 13 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם המפרט הזה, מתאים כמערכת Gamers בינונית (כלומר מסוגל להריץ חלק משחקים ברזולוציה 1900X1080) בעל יכולת להריץ מערך כרטיסים בCF ולעשות OverClock בסיסי עד בינוני (4+ GHZ) רציתי לדעת אם האוורור שכרגע קיים במארז (במצב Stock שני מאווררים 120 קדמי ואחורי וגוף קירור Stock שמגיע עם המעבד) יספיק לOC המדובר ולשימוש בכרטיס הזה (ובעתיד עם שני כרטיסים) ולא יתחמם למוות , אם לא מה הכי כדאי להוסיף מבחינת קירור וכמובן שיהיה חסכוני בעלויות. חשבתי לשים את הכרטיס HD 6870 במקום, אולם הבנתי שהתוספת של 200 שקל פחות או יותר לא שווה כי הביצועים הנוספים שאני יקבל הם זניחים ביותר, האם הבנתי נכון? תודה לעונים ולמייעצים ליאור דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Gh…
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן בשבועות הקרובים להחליף את המחשב הנישא הקודם שלי בחדש. יש לי דרישות מאד ספציפיות ואני אשמח להמלצה ממישהו שמכיר ו/או יש לו מחשב דומה. הדרישות הן: 1) מעבד i5,i7 או לחלופין core 2 duo במידה והמחיר יהיה זול בהרבה 2) זכרון: 8GB (כן אני יודע שזה הרבה מאד) - עדיף שיהיה כבר במחיר הראשוני אבל גם אפשרות להרחיב ל8GB זה בסדר. 3) HDD לא חשוב (אני ישים את הSSD שאני מעביר מהמחשב הישן). 4) עדיף מסך בגודל של עד 15" (17" כבר גדול מדי). המחשב שלי היום הוא מחשב עם 8GB זכרון וזה חובה כי אני מריץ הרבה מערכות וירטואליות וסביבות עבודה ע"ג המחשב הנייד. כמובן שסכום זה גם חשוב, היעד הוא עד 6500 ש"ח כאשר יש מקום לסטייה כלפי מעלה אבל אני לא אוכל להרשות לעצמי מחשב ב10K. אשמח להמלצות. נאו…
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 2MB 800MHz HT w/ EM64T 630 Box ASUS P5AD2-E Deluxe Intel 925XE LGA 775 A-Data 512MB AD512M533 PC4200 DDRII 533MHzX2 Maxtor 160GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Kit Gainward PowerPack GeForce 6600GT Ultra 1980 TV-DVI 256MB PCI LG CDROM X 52 Bulk LG GSA-4163B DVDRW Bulk מה אתם אומרים על המפרט הזה? זה מיועד למשחקים
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני יביא אותו ביולי אחרי שה hasewell ייצא ויהיה לו stepping חדש שפותר את הבאג שזה ייצא איתו בהתחלה חודש אחרי, עד שהוא והלוח אם ייצאו , אולי החלקים פה יהיו יותר זולים זה מפרט סבבה? אני רוצה לקבל כמה שיותר בכמה שפחות מבלי להתפשר יותר מידי על האיכות צריך לשנות פה משהו? יש לי 3 הארדיסקים של טרה שאני רוצה לחבר לזה מהמחשב הישן זה מתחבר לטלוויזיה בחדר מעל המיטה יש לי כבר מקלדת עכבר ופד של RAZER ורמקולים/אוזניות שאני מחבר מהמחשב הישן המפרט: Intel haswell CPU i7-4770K overclocked 1600? MSI Z87A-GD65 motherboard (military class 4) 1000? Corsair dominator platinum DDR3 16gb CL9 ram(1600mhz, 2x8 ,xmp,overclocked) 725 256GB 2.5-inch SSD Samsung 840 PRO 1190 Zotac GTX660 Ti AMP Edition…
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
אז ככה לאחר לבטים רבים והתייעצויות בלי סוף זה מה שבחרתי כמובן בזכותכם! שימוש עיקרי HTPC עם תמיכה ב FULHD ויכולת להפעיל משחקים חדשים ברמה סבירה בלבד! לכול מי משעוניין ב HTPC זה לפי דעתי הכי טוב שניתן להשיג כיום מחשב מהיר שתומך בכול פורמטי הסרטים בצורה מעולה, ולא יבאס כשפתאום תרצו לשחק במשחק חדש שיצא. מארז: AVC-M1 שעולה 766 ש"ח ספק חשמלי: בגודל מיוחד MATX (לא מצאתי יותר טוב מזה) DELTA 300W שעולה 231 ש"ח זיכרון: DDR2 2X2GB 800 CL5 274 סה"כ כרטיס מסך: MSI HD4670 , שעולה 404 ש"ח מעבד: E8400 3.0, 1333 שעולה 790 ש"ח והלוח אם: GA-EG43MS2H שעולה 515 ש"ח בנוגע לקרור יש 3 אפשרויות והשיקולים הם: התאמה למארז (למרות שרשום שנכנס בו כול קרור) וחשוב מאוד שיהיה שקט, כמו כן המארז קטן ולכן ה…
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד שתכלס אני אשתמש בו הרבה, מה לדעתכם הכי משתלם יחסית למחיר שמשלמים עליו: http://www.buy2.co.il/Center/dailydeal/index/4a67f3ea-c5df-468c-bc71-d8f33c583b13 או http://dealhayom.buy2.co.il/m-Main/DailyDeal/Index/aceb7460-9036-4983-a66e-9eb3cd398cc9?utm_source=getitall&utm_medium=aggregator_dh&utm_campaign=dailyDeal_aceb7460-9036-4983-a66e-9eb3cd398cc9 או http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/hye-c02018681/9354920 או http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvision/9355597 תודה מראש עמית
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
רק: מעבד זכרונות לוח אם מארז כרטיס מסך ספק כוח שהיה מחשב טוב שיכול להחזיק שנתיים כך סביר שאני מתחיל להזיז את העניינים ביום ראשון וסוף השבוע אולי כבר יהיה לי אותו אז בקשה תעזרו
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
המחשב הוא בעיקר לגלישה, צפייה בסרטים, העברה לHD לטלויזיה (לכן חשוב שיהיה עם יציאת HD), ופה ושם משחקים לא להשתגע אבל שיעבדו משחקים חדישים. מצאתי רק 3 מחשבים רלוונטים שראיתי בטווח מחירים שנראים לי לעין (אך אשמח לקבל עוד הצעות, אני לא בא מעולם הניידים אז אין לי הרבה מושג) Lenovo 3000 N500 NS778IV (שראיתי שהמפרט שלו סבבה אבל הוא מכוער ובלי הכפתורים בצד ימין) Compaq CQ60-225EJ LG RD510-L.AD33E T4200 2.0GHz (על כל אלה הסתכלתי ב-KSP.CO.IL) רציתי לדעת מה ההבדל בין החברות השונות? ואם אתם ממליצים על אחד מהם / שוללים רציתי לדעת למה? רציתי בהתחלה נייח על מנת לחסוך, אבל אני רואה שנייח חדש ללא ציוד היקפי יעלה לי 2000 ש"ח... אז עדיף להשקיע המחשב בעיקרון לא ייצא ממש מהבית אלא רק ל…
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מעוניינת לקנות מחשב מותג משהו חזק שיעמוד בכל עומס התכנות והמידע תקציב: עד 4000 שח בעיקר לעבודה על דו מימד אבל עם פוטנצייל גם לתלת במידת הצורך תוכנות עיקריות: פוטושופ, פרימייר, אפטר אפקטס, פלאש עם אופציה ל: 3D מקס מעוניינת לרכוש את המחשב בתל אביב. אשמח להמלצות על חנויות תודה!
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 2200, מיועד לחבר שלא יושב על המחשב הרבה, משחק משחקים מינימליים לא כבדים. חשבתי על רעיון של מחשב מינימלי, שאני יוכל לעשות לו OC כדי לקבל ביצועים יותר טובים, בפחות כסף. אשמח לקבל עזרה מכם במציאת מפרט מתאים. עדיף מחנויות באיזור חיפה. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 877 צפיות
-
-
ניסיתי עם מגבון וזה השאיר לי סימן על כל המסך.
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה שאלות בקשר למפרט מחשב. אני מחפש מחשב חדש בסכום של בין 4000-5000 שקל לצורך משחקים אבל לא כמו שמוצע באתר, למשל, במקום 80 ג'יגה בייט, 40 יספיקו לי וזה מניסיון או אפילו 20, כונן די וי די וצורב אני לא צריך, לכן איזה מוצרים אני צריך במקום?
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
חשבתי על קניית מחשב נייד לאחותי הסטודנטית. הרעיון בגדול הוא לקנות חלקים איכותיים אך עם זאת במחיר נמוך יחסית. ראיתי בעיתון מודעה למחשב נייד ב3999 ש"ח בשקם אלקטריק. מעבד סלרון 1.4 GHZ 256MB זיכרון 40GB HD כונן צורב COMBO מסך 15" TFT יש כרטיס רשת מובנה + מודם וכרטיס מסך של INTEL EXTREME כולל מערכת הפעלה XP HOME אין תמיכה בWIFI או תקן אלחוטי אחר וגם המותג סנטרינו לא מופיע פה מה שאומר זמן עבודה יחסית נמוך השאלה שלי היא אם זה שווה את המחיר ומה בקשר לחנות, האם כדאי לקנות מחנות שמתעסקת בעיקר במוצרי חשמל ולא במחשבים? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מעבד: AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 BOX קירור מעבד: GIGABYTE NEON 8 לוח אם: Foxconn NF4UK8AA-8EKRS זיכרון: SAMSUNG 1024MB (512MB*2) DDR400 כרטיס מסך: POWERCOLOR Radeon X800GT 256MB DDR3 256BIT R480-Core PCI-E *RETAIL מארז: RAIDMAX Scorpio 868 Blue ספק כוח: ENERMAX WHISPER EG365P-VE 350W סה"כ מחיר: 3850 ש"ח. (כולל הרכבה) מה אתם אומרים שווה את המחיר?
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה על מפרט בתקציב של כ3000 ש"ח.. השימושים הם בעיקר משרדי אבל בהחלט יתכנו שימושים נוספים כמו צפייה בסרטים, ואולי אפילו מעט משחקים.. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביב ה3000.. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב, אם כי אם לא צריך אז לא סתם להוסיף רכיבים אבל אין בעיה לנצל את התקציב.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, מעט וידאו וייתכן שאולי מעט משחקים קלים.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ואינטרנט באופן תדיר, השאר מזדמן.. ב)…
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4500 2. מה שימושי המחשב משחקים, , תכני HD ו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V BF3 מקס פיין 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מיועד לגיימניג כבד מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב לי 6. האם מתוכנן אוברקלוק [ OC…
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום יש לי מפרט מחשב וההיתי רוצה לדעת מה אפשר לשפר וליעל במפרט הנ"ל הינו פירוט המפרט מארז . פוסידון ספק כוח אנרמקס 500W מעבד אינטל Q6600 מאורר למעבד פריזר 7 לוח אם GA-X38-DS5 זכרון 1G DDR2 של קורוסייר כרטיס מסך PCI EX 8800GTS של חברת אלבטרון קורא כרטיסים דיסק קשיח .2 -320GB 16MB WD SATA צורב DVD X18 אסוס SATA מקלדת ועכבר מייקרוספט מסך 22" LCD אסוס 221C 2MS הודה מאוד לעזרתכם ... תודה המשך ערב נעים וטוב ;D
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
כי אני לא מבינה ברכיבי מחשב
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
שלום, מבקש חוות דעת על המפרט, השימוש הוא גיימינג קל וכללי. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - במצע פסח,בקניית מחשב חדש בלבד[/TD] [TD=…
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + תכנות + וירטואליזציה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 10. האם יש בקשות מיוחד…
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-