ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
נתקלתי במכירה פומסית של מחשב נייד ב369 והוא דווקא ממש לא רע! יכול להיות שאני מפספס פה משהו? http://www.getit.co.il/Tender/1543807/12 המפרט של המחשב הנייד: מעבד # סוג מעבד: Intel® Core 2 Duo Processor T7200 # מהירות מעבד: 2.0GHz, 667 MHz FSB # זכרון מטמון cache: 4MB L2 Cache # סדרה: XPS 1710 מסך # גודל מסך: '17 # סוג מסך: WUXGA UltraSharp with TrueLifeTM # רזולוציה: (1920X 1200) # כרטיס מסך: NVIDIA® GeForce Go 7900 GS 256MB זכרון # נפח: (1024MB (2X512 # מהירות: 667MHz # סוג: DDR2 כוננים # נפח דיסק קשיח: 120GB # כונן cd/dvd: DVD Multi Burner- DVD/RW שמע # כרטיס קול: Audio type/controller: AC97 # רמקולים: Stereo 1 watt per c…
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
הי חבר'ה, לפני כמה שנים עוד הייתי מבין בחומרה וממליץ פה לאנשים, היום התהפך הגלגל אני זקוק למפרט למחשב ביתי לעבודה משרדית, להלן הפרטים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ולעיתים רחוקות עריכת סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב:עד 5000 ש"ח לנסות לנצל ולא לחרוג כלל,אין אפשרות לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? א)שימוש תדיר ב)בעיקר למשחקים *משחקים כבדים farcry 2,crysis ודו…
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
צריך "מחשב" ב 1000 שח שלא יכלול מסך, ציוד היקיפי או שום כונן ואם אפשר לסדר לי שני מפרטים אחד מבוסס INTEL והשני AMD אהיה אסיר תודה!! בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום וברכה מעוניין לשדרג את המעבד,לוח,זכרון,קירור למטרת גיימינג למשחק Call of Duty Warzone חשבתי על המפרט הבא ב 4700 https://rotter.name/User_files/nor/60c5d6da2e69e72d.jpg אשמח לשמוע את דעתכם והאם יש משהו יותר משתלם לחלקים האלה בתקציב הנ"ל
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לפטופ שעונה לדרישות הבאות - אחריות 3 שנים במקום הלקוח (מנסיון זה יותר חשוב מכל דבר אחר) - יכולת לעמוד בעומסי עבודה של פיתוח וובי בעיקר כמה תוכנות של אדובי רצות במקביל כאשר ברקע אאוטלוק, פאואר פוינט, וורד ושאר החברים - יכולת ללכת איתי לכל מקום , פגישות בתי קפה, מצגות וכו' (זאת אומרת לא מסך 17 אינצ' עם 5 קילו) - עדיפות לכאלה שמתחברים לתחנת עגינה או לפחות חיבורים מתאימים לעבודה מול מסך גדול כרגע חושב על XPS 15z אבל לא משוכנע שהוא מספיק חזק כל המלצה מבעלי נסיון תתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי מחשב כזה : http://www.wisebuy.co.il/shopcompare.aspx?pcatid=453&mid=806313 רק עם עם 500 גיגה HD . עכשיו אני רוצה לשדרג כ. מסך, למשהו בסביבות ה 500 שקל ( יוצא דיאבלו 3 בקרוב .. ), עכשיו הבנתי ב FAQ שזה בעייתי כי ברוב המחשבים הניידים הכ. מסך מולחם ללוח האם, וכי יש עוד אפשרויות לכ. מסך. ואני שואל, מה ההלצה שלכם לשידרוג כ. המסך שלי? איזה אופציות יש לי ? אם בכלל ?
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מכרתי את רוב החלקים של המחשב ה"ישן" והזמנתי חלקים חדשים, מה דעתכם: 3.0c asus p4c800del 2x512 corsair ddr 466 twinx xaser3 2000a wd 200gb se sata הקירור מים נשאר אצלי - hydro גם הכרטיס מסך - ati r9800pro הספק tt480 wd 120 se audigy וכל המדיות - lite on cdr וכו... מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?4000 גג עוד 200 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים ,סרטים ודבים כללים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא אין 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? קצת כפלי INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?CM690 שהיה המארז 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים …
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי כמה שנים, אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי בדגש על מעבד, לוח אם וזכרונות. תודה רבה מראש 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ש"ח אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הזרמת מדיה וגיימינג קל יחסית (WOW, Civ, HOMM, Skyrim, Witcher) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש מארז Fractal Defne R4 וספק כוח Zalman ZM700-TX 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לשימוש ביתי ללא צורך במשחקים אך עם יכולת צפייה בHD(כולל חיבור HD לטלוויזיה) ויכולת עריכת וידאו. קיבלתי הצעת מחיר של 2265 ש"ח לפי המפרט הבא: מארז: מארז איכותי מותג מתוצרת Thermaltake דגם VM30001W2Z V4 ספק כח: IN-WIN POWER MAN 450W כולל מאוורר 12 ס"מ מעבד: Intel® Core® i3 2120 3.3GHz כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 לוח אם: Gigabyte GA-HA65M-D2H-B3 כרטיס קול:7.1 כרטיס רשת:10/100/1000 דיסק קשיח: Western Digital 500GB SATA3 7200RPM 16MB זכרון פנימי: Kingston / Ceon 4GB DDR3 1333MHz כונן אופטי: צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 מאיץ גרפי: Gigabyte Nvidia GeForce GT520 1GB מסך: לא כלול מקלדת: לא כלול עכבר: לא כלול רמקולים: לא כלו…
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייח בן 4 עם המפרט הבא: לוח אם - D954gnt מעבד - פנטיום 4 3.00 זכרונות - 4GB DDR2 הארד דיסק - 500GB WD צורב DVD LG DUAL LAYER בהנחה כי אפשר להשאיר את המארז, ספק, קשיח וצורב, בתקציב של 1500 ש"ח האם כדאי לקנות מעבד, לוח אם וזכרונות חזקים ולשים אותם במארז הקיים? או האם כדאי לקנות מחשב חדש לגמרי? השימוש העיקרי הוא דיי בסיסי - אינטרנט וצפייה בסרטים מדי פעם. משהו בסגנון הזה: מעבד: [..] INTEL 2400 : CORE I5, S1155, 3.1Ghz - TRAY ₪886 לוח אם: [..] ASROCK H61M/U3S3 - זמין במלאי ₪396 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪133 בתודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
שלום.. אני צריך מחשב למשחקים לא כולל מסך. אני צריך בתקציב בסביבות ה 3000 לא לחרוג ואני לא צריך o.c ואייי אני כבר משו כמו חודשייים מנסה למצוא מחשב טוב.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה VISTA HOME PREMIUM שעברה גיור לעברית בעזרת VISTALIZATOR עכשיו פתאום שמתי לב שWINDOWS UPDATE הפך לאנגלית אבל הכל בעברית,ממה זה יכול להיות האם לבטל את WINDOWS UPDATE?
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?3.5K לחסוך לא לחרוג מהתקציב אלא במעט אם יש סיבה טובה. הייתי בכיוון של 2.5K שימושי המחשב -אינטרנט והקלדות מייל בדרכים לא צריך מערכת הפעלה. יש לי רשיון לWIN10 אבל אם קיים אז קיים האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? גר במרכז מתי מתוכננת קניית המחשב? במיידי הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: 128 SSD, משקל נמוך,מסך איכותי, מקלדת נוחה, מוכן להתפשר גם על 4גיגה זיכרון עניין אותי ZENBOOK ו SURFACE ,YOGA 520Sבתור כיוון
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי,אשמח לקבל חוו"ד על המפרט הבא לגיימינג קל בתקציב של 2500 ש"ח מעבד: Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪527 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪42 לוח אם: בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte GA-H81M-S2H כמות: 1 - מחיר: ₪245 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast WHITE with 2X 120mm fan + FSP HYPER 500- כמות: 1 - מחיר: ₪471 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪264 כרטיס מסך: Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost כמות: 1 - מחיר: ₪749 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪259 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלא…
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אשמח למחיר לכל המפרט עם המארז ובלי המארז (בחלקים) ספק כוח: HEC PFC Active 600W 600DRAT לוח אם: Gigabyte P55M-UD2 מעבד: Intel i5 750 זיכרונות: Mushkin DDR3 2GBx2 מארז: Antec Fusion Black 430 כרטיס מסך: HIS HD5770 המחשב עבד 3-4 שנים ונמצא במצב מצויין
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי. צריך מפרט להריץ משחקים לא ממש כבדים אבל שיתמכו ב-4K וירוצו על FPS טוב, כמו World of Tanks. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אלף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of Tanks. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך המלצה למסך שתומך ברזולוציית 4K וכמו…
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד, בתקציב של עד 4K. מעבד i5 עם 8RAM, מסך 15.6'. מבחינת זכרון אני מחפש שילוב של SSD עם כונן קשיח "רגיל" - האם קיימים מחשבים מהסוג הזה, בתקציב הקיים? אם לא, כמה יכול לעלות דבר כזה? תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
המפרט בתקציב של עד 5200 שקל בערך... 2 דברים מאוד חשובים: 1. המחשב הוא למשחקים חדשים בעיקר... 2. הוא חייב להיות מאוד מאוד שקט... המפרט מבוסס על המפרט שלכם מהמומלצים... בחלק מהרכיבים אני מבין, בחלק פחות... מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤1412 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤559 כרטיס מסך: ALBATRON 8800GT 512MB +ZALMAN COOLING אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1300 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - ST3320620AS אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤444 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK / BEIGE - SATA אחריות: שנתיים מחיר: ¤1…
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
לקחתי על עצמי פרויקט לבחור לחבר מחשב נייד כמתנת שחרור. התקציב גבוה (ואף יכול לחצות את ה10K אבל מעדיפים להישאר בגבול הטעם הטוב). המטרה העיקרית של המחשב היא עבודה אינטנסיבית שוטפת, החל בגלישה באינטרנט ועד ניגון וידאו HD ועריכת סרטים. כמו-כן, המחשב עתיד להיות בשימוש כמה שנים טובות, ועדיף לחשוב קדימה. מראש ויתרתי על מחשבים מבוססי T9500 של אינטל בגלל המחיר, שכן ההבדלים בביצועים בינו לבין הT9300 הוא קטן אולם במחיר מדובר בשמים וארץ. מבחינת זיכרון, 3 ג'יגה זה הסטנדרט, עם עדיפות ל-4. הארדיסק, עדיף כמה שיותר גדול, 320GB יהיה סבבה. כרטיס מסך, מינימום 128 מגה, לא מחייב בביצועים מטורפים. מסך, אני יודע שהוא מעדיף "17 אבל הם מאוד לא חסכוניים בחשמל ויקרים. אם ישנן הצעות טובות אני אשמח לק…
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני מבקש קודם כל רק לתת למחיר ולא להגיד למה בזבוז תחליף...שקולים שלי תנו רק הצעות מחיר תודה לוח אם asus striker extreme nfovce 680i sli מעבד intel core2 extreme quad q 6600 box כרטיס מסך nvidia geforce 8800 gts 640 mb זיכרון kingston ddr2 2048mb 800mhz CL5 ארד דיסק western digital wd 5000ks 500gb sata2 16 buffer 7200 מארז a top gladiator
-
- 12 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מעבד: 2.8 presscot HT 1024k 800MHZ לוח אם :Asus P4P800deluxe זיכרון : GEIL 1GB 3200 +קירור הראדיסק : 1. WD Raptor 36 Gb 10000 RMP+קירור 2. WD 80 GB 8MB 7200 ATA כרטיס מסך: Asus Geforce 4 4800 TI se VIVO DVI צורב LG 52X מארז אלומיניום וספק כח 400W 6158 שח... שווה? שינויים? תדה
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
ששששששששלום, מה שלומכם? אז ככה אני צלם ואני מחפש מחשב שיתאים לצרכים שלי: מסך טוב, מעל 14 אינצ' זכרון ראם לפחות 3-4 גיגה DDR3 מעבד טוב ממ דיסק כשיח רצוי גדול אבל אם אין בדגם שהמלצתם אז לא נורא, צורב DVD טוב קורא כרטיסים (CF\SD) וזהו נראה לי. אני מתכוון לקנות את המחשב בארץ אך אם עדיף בחול (EBAY) זאת לא בעיה. אם עדיף MAC אשמח לשמוע על המלצות, אני לא סגור על חברה כלשהי. אודה להמלצותכם, מוש.
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
להלן לינק: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=706859
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-