ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מחשב עם מסך 12-14 אינץ' שיהיה כמה שיותר קל משקל התקציב פחות חשוב. עד 700 גרם יש חיה כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
בקיצור... אני מוכר את המחשב שלי (פרטים למטה), המחיר הוא 800 שקל... זה ממש ממש דחוף כי אני רוצה לקנות מחשב חדש... יש אפשרות לרדת במחיר... מי שרציני שיכתוב לי... (אם יש לכם הצעות למחשב חדש 3000-4000 שקל תתנו לי מפרט בבקשה... [רק מחשב]) תודה... Motherboard CPU Type Intel Celeron II, 533 MHz (8 x 67) Motherboard Chipset VIA VT82C693A Apollo Pro133 System Memory 128 MB (PC133 SDRAM) BIOS Type Award Modular (03/07/00) Video Adapter NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro 3D Accelerator nVIDIA RIVA TNT2 M64 Monitor Hansol 710A(+)/710E [17" CRT] Multimedia Audio Adapter Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound Card Storage IDE Controller Primary IDE controller (dual fifo) IDE …
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.aspx?modelid=734649 שווה ללכת על זה? יש דגם יותר משתלם באותו מחיר? בסה"כ הוא ישומש להרבה וורד אינטרנט וסרטים מידי פעם. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם, זקוק לעזרתכם עם מפרט לשימוש ביתי\חצי משרדי... 1. מה התקציב המקסימלי? 2700 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רצוי לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה, עריכה (לעיתים רחוקות), צפיה בסרטים, משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אפטר, וורד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? פיפא, COD וכד'... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות לכל היותר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מחשב עם כוח עיבוד חזק , לפחות C2D, מהמעבדים החזקים יחסית לפחות 2 GB זיכרון HDD: לפחות 250, 320 גם יתקבל בברכה יש חשיבות לריבוי יציאות , בעיקר USB, HDMI וכו' כמו כן, זמן סוללה ארוך ככל האפשר בקשר לכ.מסך, אם עדיין יש בעיות עם כרטיסי הGF, אעדיף להמנע מהם (בעיות חום) מבחינת יצרנים, אני פתוח למגוון יצרנים, עם עדיפות ליצרנים מוכרים יותר (DELL , HP ) תודה
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
AMD Ryzen 5 5600X 3.7Ghz AM4 - Box Asrock B550M-Steel Legend AMD AM4 DP HDMI NOCTUA NH-U12S ADATA XPG-D10 8GB DDR4 CL16 3200MHz Black ADATA XPG-D10 8GB DDR4 CL16 3200MHz Black Western digital SN850 Black 1.0TB 7000/5000MBs SSD NVME PowerColor RX6700 XT RedDevil OC 12GB GDDR6 Antec Earth Watts PRO EA750G 750W Semi Modular 80plus Gold Fractal Design MESHIFY C BLACKOUT Tower ATX או כרטיס מסך עוד לא החלטתי, למסך 1440P
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לשרת חזק, עד 6000 ש"ח. ציוד היקפי: אל פסק (ללא ציוד היקפי אחר). דברים חשובים: הרבה מקום בדיסק הקשיח. הנה מפרט שאני הכנתי תגידו מה אפשר לשפר:
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם. הוצעה לי מערכת מחשב, במחיר של 2,550 ש"ח. המחשב ישמש אותי לפעולות פשוטות: שימוש בלוח כתיבה אלקטרוני. הכנת סרטונים פשוטים. תחזוק אתר אינטרנט.. המפרט, כפי שנשלח לי לאימייל: מעבד Intel Q8400 לוח אם Foxconn G41 DDR3 זכרון Kingston 2GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח Samsung 500GB כרטיס מסך NVIDIA G-Force GT220 1024MB צורב DVD SAMSUNG מארז + ספק מסך מחשב MAG 22" מקלדת + עכבר פשוטים. האם המפרט תואם את המחיר? האם יש הצעות לשיפור? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מחשב שישמש אישה מבוגרת, כך שדגש גדול על נוחות: מסך גדול יחסית, מקלדת נוחה, מקשים גדולים. דגש נוסף: אמינות, אחריות. *. מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס *. גודל המסך: 15.4" ומעלה *. משקל: לא קריטי *. זמן סוללה: ממוצע ומעלה *. רצוי דגם שאפשר לקנות לו docking station *. רצוי מסך מהפחות רגישים להשתקפויות התקציב עד 3500, אך ניתן לפרוץ אותו במעט אם יביא לעליה משמעותית בסעיף הנוחות. בנוסף, מחפש המלצה על חנויות שבהן אפשר לראות את הדגמים לפני הקנייה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
1) http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23868 2) http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11182 3) http://www.ivory.co.il/Acer_Aspire_V3_i3-2350M.html
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, סרטים, תוכנות כמו Camtasia (עריכה והקלטה של סרט + פסקול), כמובן office א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כמו Camtasia (עריכה והקלטה של סרט + פסקול), שימוש תדיר לפעמים לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: עקרונית לא גיימינג, אבל כן מריץ לפעמים: סימולטור טיסה, סימולציית טיסנים (עם שלט שמתחבר למחשב). לא תכוף כ"כ -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימולטור טיסה, סימולצ…
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
Forgive me for typing in english but i'm posting from my phone and i never bothered learning the t9 keypad with the hebrew letters. I'm considering a purchase of a gaming laptop for up to 6000nis. I also plan to buy an exterior harddisk with it, so i would prefer it would have a small but fast drive to load games fast (could be 80gb at 7200rpm and an exterior 500gb for data, music, movies, etc). I'll be using it stationary, so i don't care much about the weight and power consumption. Since it's for gaming, i prefer a widescreen, maybe 17inch. Thanks in advance. [br]פורסם בתאריך: 6.10.2008 בשעה 12:26:47 I've been looking into laptops now a bit and came to the conclu…
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
טוב אני לא יודע אם זה אפשרי אבל חבר רוצה לשדרג בשביל GTA IV עד 1000 ש"ח זה הנתונים של המחשב: CPU: DualCore Intel Pentium D 945 3.40Ghz MotherBoard: Intel Shrewsbury DG965-SS Ram: 3GB ddr2 667 GPU: Nvidia Geforce 6600 256mb השאלה זה אם הוא מחליף כרטיס מסך .. המעבד לא יגרום לבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היה לי DELL T7200 קשיח 7200 RPM זיכרון 2 ג'יגה כ.מסך X1400 עכשיו ראיתי דגמים עם מעבד P8400 ,רצוי מסך מבריק השימוש כללי אינטרנט,שירים תמונות וידאו מסמכים וכו' מה כדאי בתקציב הזה חשוב שיהיה אפשרות להתקנת מע' הפעלה XP שיהיה דרייברים באתר היצרן
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אוקי אני רוצה מפרט מחשב למשחקים ב9 אלף שכולל מסך דק 19 אינץ' תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
לוקחת בחשבון שיכול להיות שהדרישות שלי לא הגיוניות, אבל מנסה בכל זאת * מטרות המחשב? צפייה בסרטים, המשימה כי כבדה משחקי מחשב בסדר גודל של פורטל 2 שיצא ב2011 (עם אפשרות להתפשר על ההגדרות רק שירוץ חלק). * גודל המסך? גודל - 13.3" או פחות. אם יש דגם מדהים עם 14" גם הולך. * רזולוציית המסך? אין העדפה, בגבולות הסביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא מעבר ל4 שעות * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות, כי המחשב אולי יקנה בארה"ב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. (!) אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מצטער על הכותרת, אם לא הקפדתי על הנהלים המקובלים. מחר בבוקר אני הולך לחנות אחרי שכבר נתתי להם כסף על החשבון. בהרחבה משני סלוטים של 1 ג'יגה ל-אחד של 2 ג'יגה ואחד של 1 ג'יגה. עכשיו, הבנתי שב-DUAL יש יתרון, הן באופי ההעבודה והן במהירות. השאלה עכשיו היא, אם עדיף את ה-DUAL של שני סטיקים של 1 ג'יגה או סטיק אחד של 1 ג'יגה ואחד של 2 ג'יגה ובעצם 3. תודה רבה רבה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 21.01.2009 בשעה 18:42:12 חברים,בבקשה עזרה.
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Crysis 2, Prototype 2, MW3,NFS, Battlefield 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 2MB 800MHz HT w/ EM64T 630 Box ASUS P5AD2-E Deluxe Intel 925XE LGA 775 A-Data 512MB AD512M533 PC4200 DDRII 533MHzX2 Maxtor 160GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Kit Gainward PowerPack GeForce 6600GT Ultra 1980 TV-DVI 256MB PCI LG CDROM X 52 Bulk LG GSA-4163B DVDRW Bulk מה אתם אומרים על המפרט הזה? זה מיועד למשחקים
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום אחותי מעוניינת לקנות לפטופ בעוד שבוע בערך ואני התבקשתי למצוא לזה מפרט סה"כ התקציב הוא 6000, המחשב הולך להיות מיועד בעיקר לתוכנות ורובן גרפיות זה לא למשחקים. הדברים הבאים חייבים להיות מעבד 1700, כרטיס wireless ו 512 זכרון, והרכבה צריך להיות כלול במחיר, תודה לכל העוזרים ><
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
Hi After becoming desperate about my current problem with my good old pc, I began to think about getting a new one as I don't have the time to hassle with trying to fix this old one. (See this thread about my problem - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=378053.0 ) So anyhow, if I'm going to buy a new one I will probably buy it from KSP as it's the only normal PC store in my city, and I don't have time to waste on buying it from far stores. I'm totally uneducated about the new hardware that's out in the market, and I know I can count on you guys on suggesting the best bang for the buck. My budget is not too high 3000-3500 and I can spend even a bit more …
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
שלום חברים צריך עזרה בבחירת מקלדת מכאנית. אני צריך מקלדת שמיועדת בעיקר למשחקים עם תקציב עד 550 ש"ח.אשמח גם אם תתנו חוות דעת על המקלדת הזאת Roccat Ryos MK Glow Illuminated Mechanical Gaming Keyboard פירוט כאן תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
זה המחשב שבניתי לפני, אשמח לחוות דעת.(tms) מק"ט מוצרים כמות מחיר C6600TN Intel i5-6600 3.3Ghz(3.9Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד 1 ₪1018 GB150MHD3 Gigabyte GA-B150M-HD3 for 1151 1 ₪321 C8G2400VELPB DDR4 8G 2400 CL14 Corsair Vengeance LPX Black CMK8GX4M1A2400C14 1 ₪223 CSSD-F240GBLEB Corsair SSD 240G Force Series LE 2.5" SATA III 1 ₪322 8C-S340011-WBMNE650M NZXT Source 340 Glossy Black + Antec…
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להרכיב לאבא שלי מחשב לעבודה(היום הוא עובד עם מחשב בן 6 שלא מחזיק כלום). אני צריך ליצור מחשב שאני לא מתפשר בו על איכות וקונה חלקים גנרים אבל כמה שיותר זול. אני מעוניין ליצור שני מפרטים שיתאימו לי אחד מבוסס AMD ואחד מבוסס אינטל. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 4000 ש"ח מעדיף כמה שפחות. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - תוכנות קאד - (vectorworks בעיקר - כולל פעולות תלת מימד ורינדור אבל אל הרבה), מעט photoshop ואפשרות לתוכנות אחרות לעיצוב ותלת מימד, אינטרנט ואופיס. 3. האם …
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גרפיקה- תוכנות אדובי פוטושופ וכאלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).עבודה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך כרגע 4. האם יש רכיב ש…
-
- 11 תגובות
- 886 צפיות
-