ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום רב. אני מעוניין לקנות את הנייד ASUS UL80VT מחברת QSYS. באתר שלהם ראיתי שהם נותנים עליהם אחריות לשנתיים. התקשרתי לרונלייט בשביל לבדוק אם הם אלה שנותנים את האחריות והם אמרו לי שלא אך שיש חברה אחרת שנותנת גם היא אחריות בשם VISUAL. התקשרתי ל-VISUAL וגם הם אמרו לי שהם לא עובדים עם QSYS. לבסוף יצרתי קשר עם QSYS ואמרו לי כך: 1. את הדגם הזה הם מזמינים מחו"ל לארץ 2. לגבי האחריות: הם טוענים שהאחריות היא אצלם ושיש להם מעבדות שהם מטפלים במחשבים במידה וקורה למחשבים משהו. השאלה שלי היא האם זה הגיוני שהם יתנו אחריות בלעדית משלהם על מחשבים ניידים של ASUS? האם מישהו קנה מ-QSYS? ויודע אם הם אמינים? אני די מפחד שיש פה נחש מתחת לקש. בתודה בן
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט למשחקים (סרטים וקצת פוטושופ) ורציתי לשאול לדעתכם עליו ובקשר לאפשרות אחרת מעבד i5 750 +מאוורר של הקופסא לוח אם GA-P55M-UD2 gigabyte זיכרון 2GB 1333mhz transcend X2 כרטיס מסך HD5770 ספק HEC 500W מארז ANTEC עם 2 מאווררים צורב LG זה יוצא בערך 4000 הכרטיס מסך לא חזק ביחס ל4890 וgtx260 לכן חשבתי שיגיע הזמן אפשר לקנות עוד 5770 לקרוס פייר בגלל הצריכת חשמל הנמוכה שלו (500W אמור להספיק ?) אבל מצד שני אפשר ללכת על מעבד Athlon IIX4 וכרטיסמסך HD 5850 . זה יוצא אותו מחיר כולל. (ה5850 שווה בביצועים כמעט לשני 5770 על קרוספייר) אני לא יודע עד כמה התפקיד של המעבד חשוב בתמונה הגדולה של השרשרת ביצועים ואיפה להשים את הסדר עדיפויות. האם האטלון יהווה צוואר בקבוק ? איפה באמת הת…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל תודה מראש, בעבר עזרתם לי הרבה ברכישת לפטופים אני מעוניין לפטופ בעיקר לגלישה באינטרנט. כנראה כרגע אני מעוניין בגודל של 13 אינץ . הדגם הזה: Dell Vostro 1320 T6570 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1899 הסתדר לי טוב בתקציב, ונראה לי גם מבחינת הנתונים שלו. הבעיה היחידה שאני לא שלם איתה זה שהמסך אינו LED. 1. מה אתם אומרים, ההבדלים הם קריטים בין ה LCD המיושן ל LED החסכוני? 2. מה אתם אומרים בכלליות על המחשב? יש לכם המלצות נוספות בתקציב? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! התקציב הוא 5K עם חריגה של עד 500 לטובת שיפור משמעותי מאוד. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? המחשב יהיה בעיקר למשחקים, אני לא יודע אם הם נחשבים לכבדים אבל זה יהיה כל הNFS החדשים, CS בוא נגיד גיימינג כבד -, המסך שאני ישתמש בוא כראה יהיה 22'. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? חובה חובה חובה שלא ירגיש…
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חשוב - הרבה מקום פנוי, מהיר, יכול להריץ תוכנות כבדות, סוחב כמו שצריך סרטים ב HD עדיפות לאינטל תודה רבה
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבדי AMD Phenom II x4 Quad-Core 965 Socket AM3 3.4Ghz 45nm Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3) לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE M61PME-S2P AM2+, AM3 nForce 430, PCI-E, VGA, HDAudio, Lan זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel זכרונות none דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS כרטיסי מסך none כרטיסי עריכה וטלויזיה none כרטיסי קול none צורבים none ציוד רשתות none מארזים CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) ספקי כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים none תוכנות none כוננים- 1.4…
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
AMD Phenom II X4 945 Processor 3.0GHz L3 6Mb AM3 Box Gigabyte GA-MA78LM-S2H AMD 760G+SB700 AM2 (AM3 Compatible) GMA78LMS2H G.SKILL 4GB (2 x 2GB) DDR2 800 (PC2 6400) 5-5-5-15 F2-6400CL5D-4GBPQ עד כאן זה החומקה החדשה שעולה סה"כ 1662 ש"ח וזאת החומרה הקיימת: Sapphire Radeon HD4850 512MB צורב LG 2X הרדיסיקים של WD 500GB עקרונית המחשב ישמש למשחקים מה אתם אומרים ?
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 4000 ש"ח אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 100 וזהו. שימושים מהם השימושים במחשב? (גיימינג כבד במידה ובחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. COD MODERN WARAFE 2 GTA IV \ Assassin's creed 2 אני צריך מחשב שהגרפיקה של השחקים בעוד שנה-שנתיים יהיה אצל על High באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? 64 BIT כי אני רוצה 4GB RAM \6GB RAM . שימושים מיוחדים האם תבצע OverClock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? *מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול. לא יודע מה זה :\ האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתיד? *מערך כזה יתאפשר רק בתקציבים גבוהים. ציוד היקפי מה רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ב…
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב עושה בעיות והגיע הזמן להחליף אותו. משמש בעיקר לגלישה באינטרנט, ובנוסף אני מתקין עליו איזו תוכנה שמשמשת אותי בעבודה שצורכת זיכרון, ככה שדרוש 2 גיגה, ועדיף כבר 4 שלא יחסר בעתיד, ונחמד שיהיה חזק ומהיר.(אין לה בכלל צרכים גרפיים. זה פשוט בסיס נתונים של אורקל) אשמח גם על המלצה על היכן לקנות (גר קצת דרומית לחדרה ויהיה נחמד שהאחריות באיזור, אלא אם כן אתם אומרים שמשתלם בהרבה חנות באיזור ת"א) תודה, ערן
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למחשב עם C2D E6600 לוח אם של Gigabyte שמה שאני זוכר זה רק שהוא DS4, האם ספק 400 יספיק לו? זיכרון : KINGSTON 1024MB DDR2 800MHz CL6 ₪ 136 כרטיס מסך : PALIT 8400GS 256MB DDR2 - RETAIL ₪ 155 ספק כוח : FSP 400W : FSP400-60HCN - BULK ₪ 194 רוקן סל קניות סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ₪ 485 יכול להיות שאני אוותר על הזיכרון הנוסף כי חרגתי...
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
תקציב מקסימלי 5500 (כולל מסך, מקלדת ועכבר בנפרד), השימושים העיקריים הם סרטי FHD ומשחקים מודרניים. יתכן שאבצע אוברקלוק למעבד ובוודאות לכרטיס המסך. המחשב מיועד לטווח כמה שיותר ארוך. שקט ברמה 7 מתוך 10 בערך. מעדיף לרכוש את המחשב מחנות IQPC. הנה מפרט שחשבתי עליו, תנו חוות-דעתכם ואפשרויות לשיפור המפרט במידה ויש. מסך: [..] SAMSUNG LCD 24" 2494LW 5ms DVI FHD WIDE ₪1092 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1015 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55M-UD2 ₪594 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - F3-10600CL9D-4GBNT ₪506 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 - RETAIL ₪893 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצבא בעיקר כדרך להעביר את הזמן. פירוט: * מטרות המחשב? משחקים, גלישה, סרטים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי אבל כמובן כמה שהסוללה יותר חזקה יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא רלוונטי. * בלוטות? לא קריטי אבל מעדיף שיהיה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 GB מינימום. * צורב DVD? לא קריטי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. התקציב המשוער הוא עד '4000 ש"ח אך כמה שיותר זול יותר טוב. עד עכשיו המחשב המתאים ביותר שמצאתי הוא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2188&products_id=…
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מדובר ב HP dv5000 חד משמעית לא משתלם לתקן אותו. הלוח אם מת, הבטרייה גמורה, כל השאר בסדר גמור. אני יכול לנסות למכור אותו באיביי (דרך מישהו בארה"ב, לא יהיו בעיות משלוח) אבל לא בא לי לסחוב אותו לארה"ב.. מישהו מכיר מקומות בארץ שיקנו ממני אותו? תודה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, ברשותי Asus שנרכש בסין, לפני פחות מחצי שנה. רציתי רק לדעת אם Global Warranty תקפה לגבי המחשב הזה, או שהייתי צריך לנקוט במספר צעדים בכדי להפעיל אותה..? שאלה נלווית: האם יש ספקי זכרון 667/800 Mhz למחשב נייד "הוגנים" אשר אתם ממליצים עליהם?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט. האם יש משהו שכדאי לשנות (מבלי להעלות את המחיר)? המליצו לי על מעבד TRAY אבל בחנות שאני רוצה לקנות ממנה לא ראיתי אופצייה של TRAY באתר. האם זה אמור לשנות משהו במפרט? מעבד: AMD ATHLON II X4 630 AM3 (2.8GHz) - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-2GBNT צורב DVD: SAMSUNG SH-S223 x22 SATA BLACK מארז: COOLERMASTER ELITE 342 ספק כוח: SEASONIC 350W : SS-350ET קרור למעבד: ZALMAN CNPS7500-AL AM2/AM3 OEM דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD502HJ הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות עלות כוללת 2163
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, אז אחרי שהצבתי את הדרישה של מסך גדול מ-"10.1 ומחיר נמוך ככל האפשר, חקרתי וקראתי בעצמי והגעתי לשני אלו למעלה. למה דווקא אלו? ובכן, ל-Acer, MSI ו-LG אין מה להציע, בעוד שההצעות של Toshiba ו-Dell יקרות. ל-Asus יש את ה-1101HA שהמעבד שלו נחות יותר משל שני אלו ואת ה-1201HA שהוא יקר לעומתם ולא משתלם. פיספסתי מישהו? כאמור, הלנובו הוא מהגרסא שלא מבוססת על ה-ION. אתמצת יתרונות\חסרונות של כל אחד בהשוואה לאחר: יתרונות הלנובו: אמצעי קלט טובים יותר (מקלדת בגודל מלא לעומת 92%, משטח עקיבה שהיללו אותו לעומת כזה שמתחו ביקורת עליו) מסך גדול יותר ("12.1 לעומת "11.6 ובנוסף שטח עבודה גדול יותר ממה שההפרש מרמז בגלל הבדלי יחסים בתצוגה) תצוגה ביחס שאני מעדיף (16:10 לעומת 16:9) רזולוציה שפויה…
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. תקציב - ניתן בהחלט לחרוג עד 5500 מהתקציב אבל לא מתכוון לזרוק כסף על דברים לא נחוצים (הנחתי היא שהסכום יספיק למטרה, אבל אם יש הצדקה להשקיע יותר אין מניעה). 2. מטרות המחשב - ברובו משחקים , מוזיקה וגם סרטים. *תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים,גלישה באינטרנט, תוכנת שיתוף. *רזולוציית המסך 1280*1024 2. עדיפות לשקט מ1 עד 10 זה 7 אבל כמובן שהמחשב לא ירעיש כמו טרקטור . 3.לא מתוכנן OC. 4.אין צורך במערכת הפעלה . 5.אין העדפה לחנות מסויימת. 6. מבקש מארז נוח עם חיבורי USB ואודיו נגישים מקדימה, הארד דיסק מהיר . תודה לירון בן אהרון
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
לאחר בדיקה בבסט ביי ישנם שני דגמים העונים על הקטיגוריה: compaq presario CQ60-615DX - מעבד Intel® Celeron® processor 900, זכרון 2GB, כונן צורב DVD, כרטיס גרפי Intel® Graphics Media Accelerator 4500M, הארד דיסק 250GB, כמובן חיבורי wireless, שלוש כניסות usb, משקל 6.6 lbs, עובי 1.7". Acer - Aspire AS5532-5535 - מעבד AMD Athlon™ Single-Core Processor , זכרון 3GB, כונן צורב DVD, כרטיס גרפי ATI Radeon HD 3200 graphics, הארד דיסק 160GB, שתי כניסות usb, משקל 6 lbs, עובי 1.5" וגם Multi-in-1 media reader שממש אין לי מושג מה זה. הרצון הוא כלי פשוט להפעלת יישומי אופיס, אינטרנט שהטופ שלו הוא סרטונים ביו-טיוב, אמין ובעל אחריות בארץ כמובן. אשמח לשמוע תגובות בנדון מן המבינים בתחום...בתוד…
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מפרט למחשב רב שימושי, בעיקר עבודה משרדית ואינטרנט. חשוב לי שהמחשב יעבוד חלק, ללא תקיעות, לפחות שנתיים וחצי - שלוש. ולבקשת האשה - שהמארז יהיה (גם) יפה. תודה. מה התקציב המקסימלי? 3,000 ₪ 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רצוי לחסוך, לכיוון ה-2,500 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ₪ נוספים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית (70%) סרטים (15%) ומשחקים (15%) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו – אופיס, אינטרנט, הורדות, משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה – המחשב עובד מסביב לשעון, חלונות רבים ומשימות מרובות עובדות בו"ז, רובן לא תובעניות בפני עצמן. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב שהוא טוב למשחקים של היום- לא צריך סוס עבודה אני לא איזה גיימר מושבע, בנוסף אני מעוניין לחבר אליו טלוויזיה 32 כדי לראות סרטים(חוץ מהמסך של המחשב 22 -דק)- התקציב שלי היה בסביבות 2800 ש"ח, לקחתי הצעת מחיר מ KSP תגידו לי מה אתם חושבים על זה - אשמח לקבל שיפורים והצעות אבל שלא יעלה על המחיר שהם נתנו כי זה גם ככה חורג בתקציב שלי, ד"א אם יש חנויות יותר זולות אני גם אשמח לשמוע - תודה רבה לכל העוזרים. הצעת מחיר KSP: מעבד- AMD Athlon II x4 Quad-Core 620 Socket AM3 2.6Ghz 45nm Tray - 510 לוח אם- 390- MA78LM-S2H AM2+, AM3, 760G, DDR2 1066, VGA ATI HD3000, HDMI, HDAudio, GBL-GIGABYTE זכרונות - 450- DDR II 1066Mhz 2x2GB Patriot Extreme Perf…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב סטנדרטי לשימוש ביתי בתקציב של עד 2000 ש"ח. נתחיל לתאר את המחשב שאני רוצה. 1. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט ואופיס בלבד. BS PLAYER להפעלת סרטים, שירים, גלישה באינטרנט, סרטונים באינטרנט, אייסיקיו, מסנג'ר וכל הדברים הבסיסיים הללו. לא למשחקים (אולי וואלה ). 2. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 3. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא, צריך הכל. 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6-7. שיהיה שקט בסיסי, לא צריך טרקטור. רגיל... 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא. 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן…
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי.. ברשותי LENOVO חדש G550. עם כרטיס מסך NVIDIA G210M סה"כ אני מאוד מרוצה מהחבילה.. אבל, וזה אבל גדול. האוורור במחשב נדלק ונכבה באופן לא סדיר - נדלק כל 10 שניות ל-5 שניות ומפסיק... וזה לא נעצר! אני חושב שזה בגלל הטמפרטורה של הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח. צירפתי תמונת מסך מ CPUID HWMonitor של טמפרטורות.. מי שיכול להעיף מבט.. 1. למה טמפרטורת BUS ככ גבוהה? זה אמין? 2. אני רואה שבעיית המאורר נפוצה בקרב המשתמשים. מישהו מכיר פתרון? תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי 2 אופציות שאני לא יודע מה לבחור בינהם אחד של אסוס ואחד לנובו המעבד של האסוס יותר חזק I3 אבל הזיכרון שלו מוגבל ו 4 האם זה כל כך קריטי ? את הלנובו אפשר להרחיב עד 8 אבל המעבד שלו יותר חלש T6570.... השאלה שלי היא מה יתן לי תמורה יותר טובה לכסף אני בטוח ששניהם יריצו לי סרטי HD השאלה מה בעתיד יהיה יותר משתלם.... לקחת מעבד חזק ולוותר על הרחבת זיכרון בעתיד או מעבד חלש יותר עם אפשרות להרחבת זיכרון. ושאלה נוספת- על הלנובו יש אחריות בארץ מה לגבי אחריות של האסוס ? תודה ויום טוב http://img2.tapuz.co.il/forums/1_138186609.jpg
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
חג שמח מקווה שהדיון מותאם למקומו הלפטופ שנמצא במפרט משומה לא מפעיל משחקים במסך מלא (משחקי 4:3) ויש בצידי המסך את הקווים השחורים. זה קורה במשחקים כמו WARHAMMER 40K DAWN OF WAR המשחק בתכלס תומך מקסימום 1600x1200 התקנתי אותו בלפטופ והמשחק במקסימום רזולוציה 1024x768 ויש את הפסים השחורים בצדדים. בדרייבר של NVIDIA המצב מוגדר על FULL SCALING ומשומה גם אי אפשר לשנות כלום כי הכול חוזר למצב ברירת מחדל. האם יש פיתרון לבעיה? בברכה עדכון הורדתי תוכנה בשם NVIDIA Mobility Modder.NET והתוכנה ערכה את הקבצים כנראה עכשיו ב1024x768 המשחק עולה על מסך מלא,רק שנוספה לי עכשיו רזולוציה NATIVE ושם יש בעיה של FULL SCALE.
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי. הנייד הוא עבור קרובת משפחה השוהה בניו-יורק. היא סגורה על גודל מסך של 15.4 \ 15.6. מעדיפה קלילות, והארדיסק מכובד. שימושים פשוטים של אינטרנט, אופיס, שירים וקצת סרטים. יציאת HDMI זה רעיון לא רע. תקציב - 500 עד 650 דולר. אשמח ללינק לחנות שאתם מוצאים לנכון לרכוש בה (newegg, amazon, bes buy או דרך אתר היצרן. רק תגידו) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-