ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
אני צריך 2 מפרטים עד 2000 שקל בלי לחרוג, מפרט אחד לא צריך מארז, מפרט שני כולל מארז לא משהו רציני. אני רוצה שהמחשב יעלה משחקים כמו GTA IV בסגנון אבל לא ממש כבדים לא גיימרים או משהו המשחקים הטובים שיש עכשיו לעלות בלי בעיה. 1280-1024 זה הרזולוציה שלי במסך 17 אינץ', אני רוצה גם לעלות WINDOWS 7 בלי בעיה 64 ביט עדיף שיהיה 4GB ראם. וכרטיס שיחזיק ולוח אם שאם אני ירצה לשדרג תמעבד שלא תהיה לי בעיה נגיד ל4 ליבות לא משהו רציני חח זה קשה בתקציב הזה לעשות מחשב ברמה שאני מבקש אבל בבקשה מקווה שתצליחו למצוא משהו בסגנון אולי אפשר 300 שקל בערך יותר אבל לא יותר :] וההצעות יתקבלו בברכה
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעבר פרסמתי כאן בקשה למפרט, אבל עברו מאז כמה חודשים ולצערי לא יצא לי עדיין לקנות. דברים קצת השתנו מאז אני מניח (מחירים, רכיבים), וגם הדרישות שלי. אז אני אשמח אם יוכלו לעזור לי! תודה מראש אני משתמש במחשב בעיקר לדברים הבאים: - מסמכים (אופיס וחבריו) - פוטושופ / לייטרום הייתי רוצה שהמחשב יוכל לתמוך גם בתוכנות עריכת וידאו כמו AfterEffects, Pinnacle Studio, Premiere, למרות שאם לצורך עבודה סבירה נדרשת חומרה ממש יקרה ומטורפת אז נוותר על הרעיון, פשוט כרגע על המחשב שלי שהוא AMD 64 X2 Dual Core עם 2 ג'יגה זיכרון ו-Windows 7, כל אחת מהתוכנות עריכת וידאו שהזכרתי זוחלות ברמות שלא ניתן לתאר... - תיכנות (אקליפס, Visual Studio) יכול להיות שאני אצטרך להריץ גם שרת …
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, אני בא לעזרת חבר שלי בבנית מפרט חדש לכבוד הבית החדש שלו. מה שהוא צריך: מערכת(CPU GPU MB ספק כח והכל, הקופסא) כרטיס קול איכותי להקלטה והשמעה במערכת 5.1 מערכת 5.1 סראונד מסך הרכיב היחיד שהוחלט הוא המסך, שיהיה DELL 2408WFP נא לשים לב שכל הדברים שהוא צריך שרשמתי כולל המסך, צריכים להגיע לעשר אלף, מותר לחרוג אבל לא להגזים. 8GB RAM, המחשב ישמש הרבה לעריכה גרפית כרטיס מסך חזק, לא הרבה משחקים, אבל שוב הוא יעשה עריכה גרפית ואם הוא ירצה לשחק, שתהיה לו האופציה מארז איכותי, לא מצועצע, השקט מאוד חשוב (9 מ10), אז מארז שקט ומאוורירים שקטים, שיהיה לא עם מיליון לדים וזה, מארז איכותי (חשבתי על הANTEC P190 או משהו בסגנון) לאיכסון, SSD וHD, אין הרבה מה לדבר פה הסאונד, מערכת סראונד, (5.1…
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר לעבודה רגילה עם קצת עריכת סרטים ותמונות חשוב לי שהמחשב עצמו יהיה מהיר מאוד והכרטיס מסך הינו פרט שולי יחסית מפני שאני בקושי ומשחק במשחקים התקציב שלי הוא 2.5K ללא הארדיסק וללא צורב קיבלתי את ההצעה הבאה,אשמח אם תגידו לי מה דעתכם מה כדאי לשפר\להחליף וכו' לוח אם Gigabyte GA-P55US3L (Intel P55 Chipset) מעבד Intel® Core™ i5 750 2.66GHz 8MB 1333MHz זיכרון Kingston 4GB Kit DDR III 1333MHz Dual Channel דיסק קשיח ללא מארז Foxconn TLA-436 כ.מסך GeForce 9500GT 1GB + DVI כ.קול On board (HDA) 7.1 Channel כ.רשת On board (10/100/1000) בתודה, דור
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
פירוט מוצרים כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Pentium Dual Core G6950 Processor 2.8GHz 3Mb 1066Mhz Socket 1156 Box 475 ש"ח 1 Gigabyte GA-P43-ES3G Intel P43 + ICH10 Socket 775 380 ש"ח 1 Kingston HyperX 4GB Kit (2 x 2GB) DDR2 800Mhz Dual Channel Model KHX6400D2K2/4G 515 ש"ח 1 RAIDMAX APEX Black Gaming Case 165 ש"ח 1 OCZ ModXStream 400W PSU / 140mm Fan / 80+ Certified 285 ש"ח 1 Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS 219 ש"ח 1 Gigabyte ATI Radeon HD4670 1024MB DDR3 Hdmi GV-R467D3-1GI 44035/R467D31GI 450 ש"ח סה"כ 2,489 ש"ח מרשת פנדה המחשב ישמש בעיקר לעריכת מוזיקה וקצת משחקים. לא הכי כבדים..אבל הכל זאת.. תודה
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למפרט בעיקר למשחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות ה-200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, סרטי HD, משחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. בעיקר משחקים. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 22 אינצ' דל 2209WA * באיזה סוג משחקים תשחקו?חדשים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בצי…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש לרכוש נייד 12,13 אינטש' מסך מאט משקל עד 1.6 קילו זמן סוללה ארוך מיועד ליישומים צנועים של אינטרנט, אופיס , סרטים כמו כן יתרון ליכולת הרצת סרטים HD + יציאת HDMI תקציב עד 4K נראה לי מכובד מאוד חשבתי על ASUS Eee PC 1201N אבל יש לו מסך מבריק חשבתי גם על Acer Time Line 8371 עם מעבד SU3500 אבל הבנתי שהוא מעבד חד ליבתי חלש למדי (ובלי יציאת HDMI) אשמח לקבל רעיונות נוספים גלעד
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת האפשר לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גלישה, משחקים כגון FIFA, סרטי HD א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. גלישה,הורדות ומשחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך 22 אינצ' * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקי אסטרטגיה בזמן אמת/ספורט/תפקידים/ירייה בגוף ראשון החדשים ביותר או שעומדים לצאת. לא משחקים כבדים בטירוף כמו ס…
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
כאשר הדרישה המרכזית היא מעבד חזק (לא SU , LU וברור שלא אטום) תוך כדי שמירה על משקל כמה שיותר נמוך. כרגע אני מסתכל על X200 של לנובו (1700$ ) . יש לדל/HP משהוא דומה ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים נחמדים. אני רוצה להחליף את המחשב שלי. יש לי מסך ואני רוצה להביא מחשב חזק בתקציב של עד 2000, 2300 שקלים גג. התוכנות שיושבות עליו כבדות, כמו ויז'ואל סטודיו 2008, פרוטולס LE + קיובייס 4 (משמש להקלטות ביתיות), ופוטושופ ואילוסטרייטור. אני לא גיימר - מקסימום ספיידר סוליטייר. ההארד דיסק צריך להיות מפלצתי. אשמח אם תזרקו לי טיפ, תודה וביי מלקיאדס
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
בהמשך לפוסט הקודם שלי עברתי על כל ההמלצות ולבסוף בחרתי את הנייד הבא: http://globalshop.pgpartner.com/search_techspecs_full.php/masterid=748294776/search=laptops/st=product_tab תזכורת: הנייד מיועד לעבוד כמחשב Cמשרד ולהיות מחובר לתחנת עבודה- כלומר כל היום. עבודה משרדית. לא משחקים ולא סרטים. זמן הסוללה פחות קריטי- יותר חשוב לי הביצועים. קצת מבאס שאין BT. השאלות שלי: 1. האם המעבד הנ"ל יחזיק לי מספיק? 2. איך המחיר? אגב, אלו האופציות הבאות בתור: http://globalshop.pgpartner.com/search_techspecs_full.php/masterid=745538184/search=laptops/st=product_tab או http://globalshop.pgpartner.com/search_techspecs_full.php/masterid=748124634/search=laptops/st=product_tab
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8400, 1333MHz, s775, 4MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro (LGA775) לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP41-UD3L s775 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value זכרונות none דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS כרטיסי מסך Zotac 9500GT Zone Edition Silent 512MB GDDR2 DX10 HDTV כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות none מארזים CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) ספקי כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים no…
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - התקציב הוא 5K גמישות של 200 ש"ח למעלה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? מחשב במיוחד למשחקים בFHD וקצת צפייה בסרטי FHD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? - כונן דיסקטים לא צריך 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. - צריך מפרט מלא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? -8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? מתוכנן אוברקולקינ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי מחשב נייד עסקי לעבודה ולימודים אבל עם יכולות יומיומיות של מחשב נייד רגיל (שלא יקרטע ביוטיוב , visualstudio ,משימות פשוטות בפוטושופ). חשוב לי שיהיה נייד כלומר קל מבלי להתפשר על ביצועים יותר מידי. הכונן האופטי עף החוצה בכיף. הגעתי לת'ינקפד אדג' וחשבתי שintel core 2 duo SU7300 כלומר 1.3 GHz זה הכי שאני אשיג בקטגוריה הזו. באחת הביקורות שקראתי מישהו מישהו המליץ על הפרובוק של HP. אני שונא את החברה הזו בגלל שהם ייצרו הרבה זבל בעבר אבל איכשהו הם היחידים שעשו נייד "thin and lite" דק וקליל עם מעבד Intel Core 2 Duo SP9300 2.26 GHz. מדובר בלפטופים זולים מאוד יחסית בקרב בין המעבדים הת'ינקפד מפסיד בכל השאר הHP מפסיד. עד כמה ההבדל מאסיבי בניהם? מה אתם ממליצים על סמך הביקורות ? *…
-
- 28 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
האם גם במפרטים של שרתים אתם יכולים לעזור??? זה לחנות שמקסימום יתחברו 6 מחשבים. אני לא ממש מבין אז אם תוכלו להסביר גם על מה חשוב אני אודה לכם. בלי ציוד היקפי, ללא OC...
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
טוב התקציב הוא 4.2 K גג בלי הארד דיסק זה מה שחשבתי אבל עדיין מתלבט במארז אני לא יודע מה לשים .. יש הצעות לשיפור ? כרטיס מסך זכרונות ספק או משהו ? מעבד Intel Core i5 750 2.66Ghz 8MB Cache Tray 1 ₪967 קירור למעבד Evercool BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN 1 ₪68 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 1 ₪664 ספק כוח SeaSonic S12 II 500W A.PFC 34A @ 12V 1 ₪358 זיכרון Corsair 4GB Kit (2GBX2) DDR3-1600Mhz CMX4GX3M2A1600C9 CL9-9-9-24 i5/AM3 1 ₪707 כרטיס מסך Powercolor Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI Retail 1 ₪827 כונן אופטי LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black 1 ₪125 סה"כ: ₪3716 תקציב מקסימלי 4.3 מארז שקט לא כזה חשוב לא מתוכנן OC המפרט בעיקר למשחקים במסך 19 ולעבודה רגילה לא …
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אהלן, אני חושב על רכישה של מחשב פשוט לשימוש של אינטרנט ואופיס. תקציב של כ 1300. אשמח למפרט ולהמלצה על חנות אמינה באזור חיפה/קריות. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
האם יש דבר כזה? אני מחפש אחד אמין, אני סטודנט ולכן מחפש משהו בסיסי. חשו=ב לי שיהיה לו הרבה מקום, יוכל לסחוב סרטי HD ושירוצו עליו משחקים. אה ושהסאונד יהיה חזק יש משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אהלן אני סטודנט שמעוניין לקנות מחשב נייד קל ומתלבט בין שתי הדגמים האלו (אשמח לשמוע על הצעות אחרות) אני מתלבט בין זמן ארוך מאוד של סוללה אצל האסוס לעומת הכרטיס מסך של hp שאני לא הכי בטוח כמה זמן סוללה הוא מחזיק.. התקציב הוא 2.5K/ תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
בס"ד שלום! בשיחה עם נציג שירות של notebook club הוא אמר שיש שני מעבדים לvostro 1015: Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5870 2.0GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6570 2.1GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache האם ההבדל ביניהם משמעותי? ההפרש במחיר הוא 100 ש"ח. האם כדאי להשקיע? האם מיותר? הוא אומר שהם מפסיקים להביא את המחשב הזה. האם יש סיבה מיוחדת? בעיות? תודה.
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
העבודה- משרדית לחלוטין. כמו כן המחשב יהיה מחובר לתחנת עבודה ודולק כל היום רצוף. המחשב צריך להיות נייד מאד ולכן גודל המסך חשוב. אני מביא מארה"ב והשאלה שלי היא האם יש איזה מחשב שכזה שנותן יחס מצויין בין מחיר לתמורה ובאמת שווה להתאמץ בשבילו מבחינת המחיר.
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האמת היא שעיקר הבעיה שלי כרגע היא עם עמודים של להקות במייספייס. כשאני מנסה להקשיב לשיר, הוא מנגן משהו כמו 6 שניות ראשונות, ונעצר. הבעיה, אגב, חוזרת על עצמה גם בפיירפוקס וגם באקספלורר. ביוטיוב ואתרי-סטרימינג אחרים אין בעיה, רק איטיות וקפיצות בניגון סרטונים ברזולוציות גבוהות, אבל אין לי תלונות בקשר לזה, כי אני ידוע שהוא לא אמור ואני גם לא דורש ממנו ניגון וידאו ברמה גבוהה.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין במפרט למחשב לשימושים של אינטרנט, צפייה בסרטים, ושמיעת MP3. ללא OC. אני כן רוצה שתהיה יציאת HDMI ו 2 ג'יגה זיכרון DDR2. המפרט צריך להיות ללא כונן קשיח וצורב. תודה לכולכם.[br]פורסם בתאריך: 30.01.2010 בשעה 01:04:39 שכחתי לציין שהמפרט גם לא צריך לכלול ציוד היקפי ו מסך.
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-