עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by EG,

שלום חברים, יש לי חבר והוא מעוניין לרכוש מחשב בסביבות 6000 ש"ח. אני חיפשתי מחשב ב"מפרטים מומלצים" ולא מצאתי את מבוקשי. מבוקשי הוא: מחשב שיהיה חזק כן למשחקים וכן למוזיקה (בעיקר למוזיקה - איכות ללא פשרות), מסך בשווי 1000 ש"ח פחות או יותר. תודה מראש YASSER.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום חברים, היום הזמנתי את המפרט הבא ורציתי לקבל את דעתכם או ליייתר דיוק ניסיונכם מהרכיבים הבאים: Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤489 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤335 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES ¤200 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996638 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe ¤487 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4672DD מארז מחשב ללא ספק CoolerMaster CM690 ¤365 כמות:1 http://ww…

• 11 תגובות
    • 877 צפיות
  3. . מה התקציב המקסימלי? 3200 - ללא חריגות האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת האפשר לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גלישה, משחקים כגון FIFA, סרטי HD א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו: הוא משתמש בעיקר לגלישה,הורדות ומשחקים כמו WARCRAFT ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך 22 אינצ' * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקים כמו WARCRAFT ומשחקים ברשת * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/ג…

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  4. היי, האם אני יכול להשתמש במטען ללפטופ שהביאו לי מארה"ב שיש לו 2 חיבורים של פסי מתכת שטוחים (במקום ה-3 חיבורים הרגילים, מיקי מאוס נדמה לי קוראים לזה) עם מתאם שמעביר אותם ל2 חיבורים בצורת פסי מתכת עגולים (החיבורים הרגילים בהם משתמשים בישראל, לדוגמא לחיבור מנורות)? תסלחו לי על הבורות בנושא, במקרה ולא הבנתם למה אני מתכוון: http://en.wikipedia.org/wiki/NEMA_connector (החיבור שלי הוא ה-NEMA הרגיל, בלי grounding) האם ייתכן וייגרם לנזק כתוצאה משימוש כזה? תודה

5. Started by urich,

יש ברשותי את הנייד כ3-4 שנים ועם הזמן הוא מתחמם מדי פעם ניקיתי את המחש חיצונית באמצעות ספריי אוויר )דרך תחי המאוררים( אבל לאחרונה המחשב ממשיך להתחמם לרמות שקשה לעבוד איתו על הברכיים )עדיין לא מגיע למצב שהוא נכבה אבל אני מעדי לא לגרום לו נזק(. האם אני אוכל לבע החלפת מאורר באופן עצמי והאם כדאי להתאמץ? המחשב עצמו מעולה ואני עדיין משתמש בו יום.

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  6. שלום, אני רוצה לקנות מחשב גיימינג לבן שלי במחיר בערך 5000 ש"ח (לא כולל SSD) באילת. הייתי רוצה לשמוע מה אפשר לשפר במפרט שבחרתי (בניצול של מבצעים של Black Friday). ניסיתי להרכיב ב-TMS ויצא 5042 ש"ח (לא כולל SSD) מספר המפרט 336253 https://tms.co.il/builds/336253 תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בערך 5000 ש"ח (בלי SSD) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט?…

7. Started by ariel-ro,

שלום! אני צריך מפרט לHTPC לחבר! 1. הוא ביקש מארז שוכב ולא עומד 2. הוא יקודד ווידאו, לא באופן מאסיבי, אבל מידי פעם. והוא גם רוצה להקליט מYES למחשב. 3. צריך כרטיס לכידה/טלוויזיה/עריכה(זה מה שהוא אמר לי ומכייוון שאני לא מבין בכל הכרטיסים האלה אז כתבתי, יכול ליהיות שכרטיס אחד עונה על הכל) 4. שיהיה כלול: מקלדת ועכבר אלוחיטיים, כרטיס רשת אלחוטי חיצוני(חשבתי על הMIMO של EDIMAX) 5. אפשרי שיהיה OC! אם זה נחוץ לקידוד.(כי שמעתי שאינטל טוב יותר לקידוד) תקציב 3.5K עם אפשרות לחריגה קלה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  8. Started by atomic rooster,

אהלן, עדיפות ללנובו\דל, אני רוצה לדעת אם יש סיכוי להכניס בתקציב הזה מעבד core2duo, מאה שישים ג'יגה ו2 ג'יגה ראם, או לפחות 2 מתוך השלושה שימושים-משרדיים (סטודנט), אבל החבר פשוט רוצה "מכונה חזקה". אין לי שום בעיה לקבל אותו עם xp/freedos במקום ויסטה אם זה יעלה פחות. תודה מראש לעונים ושבת שלום.

9. Started by shaiky,

יש לי לפטופ Pavilion TX1000. (אין לי כרגע אפשרות לבדוק כי הוא בתיקון...) א) מהו סוג הזכרון שבו? DDR או DDR2 (מה ההבדל דרך אגב?) ואיזה תדר הוא? ב) יש לי 2 כרטיסים של 512 כרגע. האם כדאי לקנות אחד של 2 גיגה ולהשאיר אחד של 512, או לקנות 2 כרטיסים של 1 גיגה ולחלק בין 2 הסלוטים, והאם יש עניין לחלוקת הזיכרון על פני 2 סלוטים ולא זיכרון אחד גדול בחריץ אחד? ג) האם מישהו יודע עד כמה המחשב תומך להרחבה? יעמוד ב4 גיגה? ד) ושאלה אחרונה: האם צריך להגדיר תוכנתית? או שברגע שהזיכרון הוחלף פיזית המחשב מזהה אותו אוטומטית?! תודה..

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by EyalOnn,

הי כולם, ביקשו ממני להרכיב מפרט לעריכה גרפית בתקציב של 5000 ש"ח (אם יש לכם משהו שנראה יותר משתלם אתם מוזמנים להראות אותו, גם אם זה עולה יותר או פחות) המפרט צריך לכלול גם כן מסך wide בגודל 20-24", אם תוכלו לנסות לכלול מקלדת/עכבר/רמקולים, לא משהו גרנדיוזי, מעבד I5 או I7, דיסק קשיח 500-1000 גיגה (ההבדל במחירים מצחיק כיום, אז כנראה טרה), מה שאני לא בטוח לגביו זה היחס מחירים בין הכרטיס מסך למעבד בשביל עריכה גרפית, צורב DVD, אם התקציב מאפשר אז ספק כוח לא ג'נרי ומארז לא רע (נגיד Antec 100/300/600 או אולי איזה דיל של מארז+ספק מcoolermaster וכו'). בקיצור כל התגובות יתקבלו בברכה, אני אישית עושה סקר שוק ומתייעץ בפורומים פה כשאני קונה לעצמי מחשב אבל זה לא המקרה הפעם, אז תודה מראש …

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  11. Started by Mordeth,

לא מזמן קניתי מסך חדש LG W2220P והגיע הזמן להתאים לו מחשב. התקציב עומד על 4000 ש"ח, מה דעתכם? מעבד Intel Core i5-750 Tray מחיר: ₪934 קירור למעבד Evercool BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN מחיר: ₪68 לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L מחיר: ₪544 מארז : Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included מחיר: ₪310 ספק כוח : SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V מחיר: ₪305 זיכרון : A-Data 4Gb KIT (2G X2) 2000X X Series CL-9-9-9-24 מחיר: ₪568 כונן קשיח : Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 מחיר: ₪259 כרטיס מסך : Sapphire Radeon 4870 1GB GDDR5 Retail מחיר: ₪868 כונן אופטי LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מחיר: ₪111 סה"כ: ₪3967

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  12. היי, את המחשב הקודם שלי קניתי לאחר המלצה של חברי הפורום וכעת אשמח שוב לעזרתם למציאת מחשב נייד. * מטרות המחשב? מחשב חזק ללימודי מדעי המחשב, חשוב לי שהמחשב הזה יחזיק לפחות את השלוש שנים בביצועים טובים ושיוכל לעבוד בקלות עם תוכנות כבדות לכן ההעדפה שלי היא לקנות i7. * גודל המסך? 15" * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שיחזיק לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה לי סוג הכונן אבל שיהיה לפחות חצי טרה * כונן אופטי? לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, רק 3 שנים אחריות * האם בת…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. AMD OPTERON DUAL CORE 165 939 BOX 2280 ¤ 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 800 ¤ 1 OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 BH5 Dual Channel Gold 1250 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 8MB SATAII 685 ¤ 1 BFG GeForce 7900 GT OC 256MB PCI-E 2500 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 300 ¤ 1 RAIDMAX Scorpio 868 Black 415 ¤ 1 ENERMAX EG495P-VE Noisetaker 485W 595 ¤ 1 VIEWSONIC G90FB 1580 ¤ 1 THERMALTAKE BIGTYPHOON 255 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 10830 מה אתם אומרים חברה בעיקר למשחקים OC בעתיד

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  14. שלום לחברי הפורום, אני מחפש עזרה למחשב ללימודי אדריכלות, שאוכל לעבוד עם תוכנות כמו: sketch-up, autocad,photoshop 3Dmax-studio חשוב שהמסך יהיה איכותי לעבודה כזאת ולפחות 15.4"-מה עדיף מבריק או מט?? 2GB זיכרון ו160GB הרד-דיסק ומעבד טוב של 2GHz לפחות האם חשוב שהכרטיס מסך יהיה חיצוני או ש X3100 של אינטל יעשה עבודה מספיק טובה... שמעתי שיש חיצוניים שמתחממים והם מייקרים את המחשב מאד.. אשמח לשמוע הצעות, אני בכיוון של DELL אבל פתוח לכל דבר שיתן תמורה טובה לכסף.. ד"א איך MSI או ACER ?? תודה רבה לעונים

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. נערך כי החלטתי שנייד הוא הבחירה הנכונה יוצר. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח במידה והשדרוג משמעותי מתאפשרת חריגה עד 1500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר לצורך עריכה והפקת מוזיקה וסאונד, מיקיסינג, ושימוש להופעות בלייב. עיקר השימוש הוא בableton, וCUBASE 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. הא…

16. 1. מה התקציב? 3000 עם חריגה של 150 2. מטרות המחשב? אינטרנט, סרטים, מוזיקה, משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא חשוב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אם אפשר שבלוח תהיה אפשרות לחבר קשיח IDE קיים בנוסף לחדש, אם אפשר לחבר צורב DVD IDE קיים 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שיהיה שקט יחסית כי נמצא בחדר שינה 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך? ( GTA IV, …

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שח עם חריגה קטנה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש למשחקים לדוגמא: דיאבלו 4, cyberpunk, starfield 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כבר הארד דיסק. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …

18. Started by Unstoppable,

מצאתי מפרט שאני רוצה. אממ יש את המחשב של אייסר Acer Aspire 5520G-302G16 עם המפרט AMD Turion 64 X2 TL56 1.8GHz 533 MHz FSB Microsoft Windows Vista Premium DDR2 2GB 160GB SATA Nvidia GeForce 8400 DVD Super Multi Dual Layer Modem-Fax WiFi 15.4 1280x800 CristalBrite מצלמת אינטרנט 6 Cell FireWire IEEE1394 DVI-D D-SUB 2.7Kg הבעיה איתו שהאחריות רק לשנה, הבנתי שאני יכול להגדיל את האחריות בתוספת תשלום, מישהו יכול להגיד לי כמה זה עולה להגדיל את התשלום לשנתיים שלוש? או אם מישהו יכול להביא מחשב יותר זול עם מפרט דומה, לדוג' במקום 2 ג'יגה זיכרון 1 ג'יגה זיכרון ללא מצלמת אינטרנט שיעבוד על XP שמעתי שזה יהיה זול יותר. (עדין חשוב לי שיהיה בחברה אמינה כגון DELL או אייסר). וא…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אין צורך בציוד היקפי. המחשב מיועד לאינטרנט, אופיס ומשחקים(משחקים חדשים אבל אני לא משחק בהגדרות הכי גבוהות כך שאין צורך בכרטיס מסך חזק מאוד) זיכרון של ג'יגה,צורב דיוידי,דיסק קשיח של 160GB. יש עדיפות לחנות KSP(גיליתי שהקימו סניף בעיר שלי). לא משנה AMD או INTEL אבל שיהיה אפשרות לשדרוג עתידי.

• 12 תגובות
    • 803 צפיות
  20. שלום לכולם !!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי משחקים ותכני HD. משחקים: BF4, CRYSIS 3,TITANFALL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1050*1680. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. 6. האם מ…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. מה צריך לשפר או אם יש בעיות כלשהן? 1. lg dvdrw gsah44nb 2. kingstone 1024 mb 667mhz כפול 4 (סה"כ 4 גיגה) 3. leadtek quadro fx550 128mb pci-e 4. foxconn tla002 no psu pro - האם כדאי לשדרג למארז יקר יותר? 5. wd 500gb sata 16mb 160g platters 6. ezcool 500w 120mm fan 7. asus p5k 775 8. samsung 226bw black

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  22. Started by hezy16,

המחשב מיועד למשחקים בעיקר במסך 22 לא מתוכנן בנתיים oc אולי בהמשך משהו קל למעבד עוד היום אני מתכנן לקנות בksp אשמח לקבל חוות דעת אגב שווה להוסיף עוד 110 שקל בשביל ללכת על 4870 של gigabyte ? מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיסי מסך MSI HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות none מאווררים וגופי קירור Thermaltake Blue Orb II Silent CL-P0257 מארז…

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  23. Started by NANA05,

שלום רב , אני כמה זמן מחפשת לי מחשב נייד וכמעט הגעתי לשלב הסופי .. הבנתי שעדיף מהירות דיסק 7200 על 5400 , מסך LED יותר חדשני,כרטיס גרפי נפרד כמו של NIVIDI G FORCE אבל גם מזה ישנם הרבה דגמים !! , מעבד INTEL 2 CORE למרות שיש עכשיו מעבדים חדשים מסדרת I5. אני רוצה את המחשב כמובן לגלישה , למשחקים וסרטים כבדים למוסיקה ואולי גם לתוכנות גרפיקה כמו פוטושופ אוטוקאד להלן מפרט טכני עבור 3 מחשבים נא דעתכם בעיקרון מבחינת הכרטיס גרפי, המעבד ן... 1*מחשב נייד HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA מק"ט: 623891 אחריות: שנה *לנייד זה שירות VIP איסוף והחזרה מאתר הלקוח יצרן: HP מעבד: Intel Core i5-520M 2.4GHz זיכרון: 4096MB DDR3 1066Mhz דיסק קשיח: 500GB SATA 7200RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by ykg,

היי, יש לי את הנייד מהדגם הנ"ל. יש בו מאוחר מקום להכנסת דיסק SSD קטן שמיועד ל-Express Cache. הציעו לי פה (וראיתי שזה נפוץ ברשת) לשים שם SSD קצת יותר גדול ולהתקין עליו מערכת הפעלה, כלומר שישמש ככונן קשיח לכל דבר. להרגיש עם SSD אבל להיות בלי. עשיתי. עבד נהדר שנתיים. http://www.tomshardware.com/reviews/msata-ssd-review,3286-4.html - זה הכונן. יום בהיר אחד אני חוטף BSOD. עושה REBOOT והמחשב נתקע עוד לפני הBIOS!! כן כן פשוט מסך אפור ואי אפש לעשות כלום. הבאתי את המחשב לתמיכה של LENOVO הם אמרו (וצדקו) שההבעיה נובעת מהטריק שעשיתי ולא אמורים לשים מערכת הפעלה על הכונן הזה (למרות שבכל מקום אומרים שזה בסדר). הם ביצעו לי עדכון BIOS והמחשב חזר לעבוד (כשהמערכת הפעלה על ה-mSata), אבל הם ל…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by z0n3r,

שלום חברים, אשמח לקבל את דעתכם הכנה על המפרט הבא: מעבד - Intel Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray לוח אם - Gigabyte P67A-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 2133, 2xPCI-E זכרון‏ DDR3 1800Mhz - 2x2GB Patriot Viper II Sector 5 Dual Channel CL8-8-8-24 כרטיסי מסך - Gigabyte HD 6850 OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E דיסק קשיח -‏ Samsung 2TB EcoGreen F4 32MB SATA II HD204UI מארז - Antec Twelve Hundred V3 The Unbeatable Gaming Case ספק כוח - Antec Neo Eco 620 620W Active PFC 12cm PSU בנוסף מצורף השאלון להמלצה על מפרט חדש, כך שאם יש לכם המלצות לשיפורים אשמח לשמוע אותן. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקצי…

• 2 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.