עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Shasoosh,

מישהו יכול להמליץ על מספר חנויות שאפשר לעשות בהן סקר שוק? תודה

2. שלום לכולם, רכשתי לפני ימים אחדים את המכשיר הבא: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00006nnQqKVG-8SPtHi2DWwdBw3:12bbi68k5?id=4359717&pr=&N=2 קראתי באינטרנט כי זמן הסוללה הממוצע אמור להיות בסביבות ה6 שעות +-, ולמרות זאת.. הן בדיווח המחשב לזמן הנותר (כאשר טעון על 100%) והן בפועל (פשוט נכבה) זמן הסוללה עומד על זמן של 2.5 שעות בלבד! מה אפשר לעשות? על הסוללה רשום: Samsung Rechargeable Li-ion Battery. Rating: DC11.1V - 48Wh(4400mAh) אשמח להבין איפה הפער. והאם מישהו מכיר את התקלה. תודה

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. היי מסתבר בחלק מהמעבדים, עבודה במצב HT או לחילופין SMT גורמת להאטת ביצועים בתוכנה. לכן, מומלץ לבטל את התכונה הנוגעת בביוס או להפעיל את זה - https://drive.google.com/uc?export=download&id=14O02F5sAsg_bFGU2NaXIMLMeXNQBC2bi שימו לב, צריך להפעיל את לייטרום כל פעם מהישום הזה. המעבדים המושפעים ביותר הם ה - 9900K של אינטל וצמד Threadripper 2970WX / 2990WX של AMD. ישנם עוד מעבדים, בעיקר מסדרת X של אינטל, בהם ההאטה קטנה יותר. לציין שאינטל מודעים לבעיה ופועלים לפיתרונה בשיתוף ADOBE ! חג שמח !

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  4. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, עבודה ב-(Office (Word ואולי גם עבודה בפוטושופ בהמשך. מעבד AMD 3600 Dual Core AM2 לוח אם ASUS M2v chipset K8T890 זכרון פנימי DDR II 667Mhz 1GB דיסק קשיח samsung / seagate/ maxtor 160 GB 8MB SATA II כרטיס מסך GeForce 7100 128MB DVI ,PCI-E צורב Pioneer DVR 111 D כרטיס רשת 10/100/1000 כרטיס קול 5.1 מארז HjA 291 (ספק 500W כולל מאוורר 18CM ) עכבר + מקלדת של מייקרוסופט או לוג'יטק (העלות שנלקחה בחשבון במפרט היא 130 ש"ח עבור שניהם אבל אין לי בעיה לשדרג). רמקולים עם מגבר פנימי 400W (הכי פשוטים כנראה) יש לי מס' שאלות בנוסף לבקשתי לחוות דעתכם על המפרט: 1.האם מומלץ שהזיכרון יהיה ( Dual (2X512 או סטיק אחד של 1 ג'יגה? 2.איזה מבין 3 …

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  5. Started by binyamins,

שלום, אני מעוניין לקנות דל "14 אבל יש מלא דגמים. אני צריך: 1) מסך מט 2) ווינדוס 3) פוטושופ ואילוסטרייטר בסיסי 4) קצת עריכת וידאו בסיסית של סרטים קצרים (דקה) 5) תקציב עד 5,500₪ יש לי Inspirion 15 , סדרה 500 שנהיה כבד. 16 גיגה, כרטיס אינטל 520, ווינדוס 10 תודה.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  6. Started by natanbs,

שלום לכולם. אני לפני קניית נייד חדש הנ"ל: http://ivory.co.il/product.asp?productid=3958&CatCode=315 אני מעוניין לשמוע חוות דעת לגבי: 1. טיב ואמינות המחשב 2. ניסיון בעבודה שוטפת עם המחשב 3. אם למשהו יש המלצות על דגמים אחרים באותו רמה 4. איך תצוגת המסך wled האם יש לו? 5. לכמה זמן מחזיקה הסוללה 6. איך העבודה עם המקלדת המחשב בעיקרו יהיה לתוכן באינטרנט וצפיה בסרטים ושימושי אופיס רגילים. תודה לעונים אם למשהו יש ניסיון עבודה עם הדגם הזה אשמח לתגובתו.

7. שלום, אני מבקש מפרט לחבר, מדובר בסטודנט מתחיל ללימודי צילום, התעסקות עם Photoshop, Illustrater וכדומה. התקציב הוא 3.5K ויש אפשרות לניצול התקציב במלואו כמובן שאך ורק במידת הצורך. מעוניין במחשב מבוסס מעבד אינטל. מסך - אבקש המלצות למסך בהתאם למפרט כיוון שכרגע אין תקציב, ככל הניראה יהיה בעתיד. (איזור ה-800 ש"ח). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל במידת הצורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Illustrater וכדומ…

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  8. Started by cohomework,

Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11D-8GNT ולגבי לוח אם: האם לוח אם זה תומך ב-Turbo Boost של המעבד? Gigabyte GA-H87M-HD3 תודה - - - תגובה אוחדה: - - - ועוד משהו לגבי לוח אם: [h=1]Asus H87M-E LGA1150, Intel H87, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI האם הוא עדיף?[/h]

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  9. שלום אני מחפש מפרט למשחקים, אינטרנט וגרפיקה. שהמערכת תתאים למערכת הפעלה VISTA ULLTIMATE כולל ציוד היקפי: מסך 19 רחב, עכבר ומקלדת אלחוטיים ורמקולים. הייתי רוצה את המעבד עם ארבע הליבות(6600?). וכן מארז, עם עדיפות ל Raidmax Ninja (בחירה של הבן). תודה מראש

10. איך המפרט שמורכב פה והאם הוא יריץ משחקים כבדים וכו' באופן טוב. כמו כן אבקש לדעת איזה לוח אם עדיף זה שמופיע פה או זה GA-MA770-UD3 והאם הספק כוח יספיק תודה לעוזרים. מעבד: AMD PHENOM II X4 965 (3.4GHz) - BLACK EDITION - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1079 לוח אם: GIGABYTE GA-MA785GM-US2H אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪482 זיכרון: PATRIOT 4096MB (2048X2) DDR2 800MHz CL5 : PSD24G800K אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪307 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5750 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪903 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK אחריות: שנה. מחיר: ₪122 מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪297 ספק כוח: PCP&COOLING SILENCER 500W : PPCS500 אחריות: חמש ש…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכל תושבי הפורום, שילמתי כ200 שקלים למומחה שמבין בחומרה עדכנית כדי שיבנה לי מפרט והוא המליץ לי על חנות בשם TMS ובנה לי מפרט. אני לא מבין בכלל במחשבים ובגלל זה חבר המליץ לי לשאול כאן בפורום רק ליתר בטחון אולי תוכלו לקצץ איפשהו במחיר או למצוא תחליף טוב (אני חושב שהמקלדת שהוא הביא לא כל כך טובה). המחשב ישומש בעיקר למשחקים כמו 2 RED ALERT ומשחקי פייסבוק תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור! הנה המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Sempron 145 2.7Ghz 64Bit AM2+/AM3 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪170 קירור למעבד: CORSAIR ALL IN 1 WATER COOLING H70 FOR CPU כמות: 1 - מחיר: ₪477 מארז: LIAN-LI Full Tower PC-X2000FB Aluminum Black כמות: 1…

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  12. היי הגיע הזמן להשתדרג כנראה שרק עוד חודש אבל בנתיים אני מתחיל לחפש את הכיוון אני מחפש לוח מעבד זיכרונות וגם קירור למעבד שיחברו ל 8800GTS שלי ונכון לעכשיו גם לספק שגם הוא יוחלף בקרוב ,(כל המערכת הישנה שלי תעבור לאחי) דגשים. לוח עדיף ASUS או DFI או ABIT יש לי פחות זיקה לגי'גה בייט למרות שאני יכול לשקול אותם כאופציה אם יהיה לוח מעניין . 2 כרטיסי רשת =יתרון . ואני צריך FIREWIRE . עכשיו הבנתי שPCIE 2.0 תומך אחורה לPCIEX16 אז אם זה אכן כך אני אעדיף את זה ככה לצורך שידורג עתידי אלה אם כן מבחינת כסף זה הרבה יותר יקר לגביי הקירור שלא יהיה גדול כמו הביג טייפון שיש לי כרגע הוא פשוט עצום מדיי אז רצוי קטן ויעיל והולך להתבצע OC התקציב גמיש במקצת . תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  13. Started by Motiba,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא צריך, אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?, הרצת מכונת וירטואליות,סרטי HD ומשחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים מלפני שנה-שנתיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 9700KF 3.6Ghz 12MB Cache s1151v2 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור נוזלי Corsair Hydro H55 Quiet CPU Cooler 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus ROG STRIX B365-F GAMING LGA1151v2, Intel B365, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte RTX 2080 SUPER GAMING OC 8GB GDDR6 HDMI 3xDP USB Type-C 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue 2TB 256MB Sata III WD20EZAZ 1 כונני SSD: כונן קשיח Western Digital Black WDS250G2X0C 250GB M.2 2280 NVMe S…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by rotman,

שלום , אני מתלבט בין 1) http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=7051&zap=1 2) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=704702 מה עדיף לסטודנטית שכל מה שהיא עושה זה אינטרנט + אופיס? אני רוצה גם להרחיב אחריות בלנובו ל 3 שנים אם אני הולך עליו , מישהו יודע כמה זה עולה? תודה רבה על העזרה חברים

• 10 תגובות
    • 938 צפיות
  16. מחפשת מחשב לגרפיקה דו-מימד. כל הפרטים למטה. 1. מה התקציב המקסימלי? עד 6 לא כולל המסך 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? גרפיקה דו מימדית, כתחביב רציני מאוד, אבל לא כמקצוע א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו: פוטושופ, אילוסטרייטור וכו' 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד: מסך מתאים לגרפיקה, מקלדת ועכבר. 4. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 6-7 5. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך הרכבת מחשב, מערכת הפעלה נתקין בבית לאחר התייעצויות שונות הגענו למפרט הבא: מעבד Intel Core i7-860 Tray ₪1398 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7860ay לוח אם …

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  17. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש והתקציב שלי הוא עד 1500 שקל (לא הרבה, אני יודע, אבל זה כל מה שיש לי...). הדברים היחידים שחשובים לי במחשב זה שיהיה לו לוח אם שתומך ב-USB3.0 ואם זה אפשרי, הייתי שמח שהמעבד שלו היה core i3. חוץ מזה, לא ממש אכפת לי מכל הדברים האחרים. נחמד אם אפשרי במסגרת התקציב: כרטיס רשת אלחוטי ו-4G RAM. אם הדרישות שלי גבוהות מידי, יותר חשוב לי שיהיה את הלוח אם עם USB3.0 מאשר core i3. ובכלל, תגידו לי מה דעתכם. אני גר באזור המרכז אז חנויות באזור יהיו לי ממש נוחות. תודה רבה

18. מיועד למשחקים, ללא OC, מתכנן לשדרג לכרטיס מסך חדש כשיהיה כדאי, נא לא להציע לי משהו שיוצא יותר יקר! תודה רבה

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  19. Started by arik3k,

שלום לכולם, סוף סוף אני קונה מחשב חדש אני רוצה שיהיה מחשב לטווח ארוך כלומר ל 4 שנים הקרובות שיהיה אמין, שיהיה אפשר לשדרג במידת הצורך רוצה שהוא יהיה מעבד של אינטל, הייעוד שלו הוא לדברים רגילים אינטרנט,אופיס ללימודים,קצת משחקים לא הרד קור,סרטים. תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  20. Started by blancman,

שלום לכל בגולשים אשמח לקבל מכם עזרה לקניית לפטופ לאבא שלי השימושים שלו הם נורא בסיסיים: אופיס, קצת מוזיקה, אולי בעתיד גם אינטרנט... התקציב הוא עד 3000 שקל, אפשרי עם חריגה של עד 300 שקלים אם זה הכרחי. המחשב צריך להיות: - לפטופ רגיל (לא נטבוק) - מסך גדול יחסית וברור לקריאה (סביבות ה15") - אם מצורפת מערכת הפעלה אז וינדוס 7 בלבד. אם לא אז עדיף בלי מערכת הפעלה בכלל - רצוי - יציאת HDMI אבל ממש לא חובה - שיהיה אמין ונחמד חשבתי כבר על 2 לפטופים לבחירה: COMPAQ 615 GIGABYTE W536M אשמח אם תגידו לי מה דעתכם. כמובן שאם הלפטופים הנ"ל לא מומלצים אשמח לקבל המלצה ללפטופ שיענה על הדרישות הנ"ל בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  21. שלום רוכש בימים הקרובים מחשב חדש - ייעוד יחידי של המחשב הוא משחקים, נטו משחקים - המטרה שהמחשב יחזיק לאורך כמה שיותר זמן... שקט לא כל כך חשוב לי - רק אכפת לי מביצועים נטו - קירור טוב וכו'... תקציב 5,500 חריגה מקסימלית 5,700 צריך SSD למערכת הפעלה הולך לבצע OC למעבד המסך שאני רוכש (בתקציב נפרד) הוא ה- DELL U2311H. מארז חשוב שיקרר טוב, ושיאפשר סידור כבלים ברמה גבוה, לכן גם חשוב ספק מודולרי רק NVIDIA... בניתי בינתיים את המפרט הבא [table][tr][td][/td] [/tr][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][table][tr][td][/td][/tr][/table] [/td][/tr] [tr][td] [/td][td]מעבד :[/td][td] INTEL 2500K (TRAY) +P67 EXTREME 4 + NOCTUA NH-U12P SE2 - "השילוש הקדוש II " [/td][t…

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  22. שלום חברים, אז המחשב שלי קרס ואני מחפש לרכוש חדש עוד השבוע בתקווה. תקציב בסביבות 4000 שח עם חריגה של 500 שח לכל היותר. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר או מערכת הפעלה. משחקים כמו path of exile ודומיהם, full hd לא יותר. בניתי את המפרט הבא אחרי שהסתכלתי קצת בפורום: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 831 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 34 eSports - Red כמות: 1 - מחיר: ₪ 176 לוחות אם: MSI B450M BAZOOKA PLUS כמות: 1 - מחיר: ₪ 424 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2E32…

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  23. אז ככה,לא אפרט ממש ממש אם תרצו אתן קישורים להמחשה באינטרנט,למה אין לי כוח לכל ה-X'ים והאותיות שהכל יוצא סלט אז ככה: כרטיס מסך: http://ashafpc.co.il/site/index.asp?proID=1141 קניתי שתים כאלה וניצלתי בעצם את ה-SLI ואם אני לא טועה....קוראים לזה-QUAD PCI?! ואם יהיו הפרעות אני אשתמש רק באחד ---->>>>4020 ש"ח כמובן שצריך מעבד חזק ולכן לקחתי את ה- http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=QX6700&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=191&aff=Zap〈=he ---->>>>6370 ש"ח אם אינני טועה. הייתי צריך זכרון בלי להתעצבן בעתיד,לכן: http://www2.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Memory&DB27456=379833 ---->>>>3126 ש"ח עכשיו אני תוהה אם לוהיסף "גיבוי" אליו א…

• 48 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב נייד חדש בארה"ב (בניו יורק ככל הנראה). המטרה העיקרית של המחשב היא לצורך גיימינג, כאשר גודל המסך שאני מחפש הוא בין 15"-17". אני מחפש כמובן מחשב PC, ואין לי העדפה מסויימת לחברה מסויימת (למרות שאני כן רוצה מעבד של אינטל). חשוב מאוד שהעיצוב של המחשב יהיה סולידי, ולא עיצוב סטייל Alienware. התקציב כאמור - 1100$ (כולל חריגות). במידה ושחכתי פרטים, אשמח אם תיידעו אותי. בתודה רבה מראש לעוזרים! אורי.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  25. Started by VanStyle,

בגדול הוא לסרטים, עיצוב גרפי ומשחקים פה ושם שימוש יומיומי כמובן הינה כמה ששמתי עליהם עיןhttp://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210844 http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210483 http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=211068 ויש את זה שמה שמשך אותי זה גודל המסך שלוhttp://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210582 מאיך שאני מסתכל עליהם, כולם נראים לי באותה רמה, מה אתם הייתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.