עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nirmeller1,

שלום, אני מנסה לחבר עכבר Bluetooth למחשב נייד VOSTRO 1320 של DELL, ללא הצלחה. העכבר אינו מופיע בסריקה שמבצע המחשב למציאת התקנים אלחוטיים. אני אמור להתקין איזשהו DRIVER עבור ה-BT?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by SynSUN,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 5300 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אם אפשר, לא לעבור את המחיר הנ"ל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 50~70 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? - משחקים (כבדים) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1440X990 * באיזה סוג משחקים תשחקו? - farcry2\crysis1-2\החדש של באטלפילד * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. זקוק לעזרה בהרכבת מפרט... 1. התקציב גמיש ובסביבות 6000 ש"ח, ניתן לחריגה אם צריך. מה שחשוב הוא מענה לצרכים והתמורה למחיר. 2. המחשב ישמש בעיקר לעבודה בתוכנות משרדיות ואינטרנט, וכן יריץ כמה מכונות VMWare עם סביבות עבודה של מחשבים אחרים שאני נותן להם תמיכה. שימושים נוספים: HTPC עד 1080P (כרגע יחובר ל-CRT TV. שידרוג ל-FHD TV מתוכנן בתוך שנה), ועריכת סרטים (Sony Vegas) בתדירות של אחד לשבוע או שבועיים. השאיפה היא לחבר למחשב עד 5 מסכים, 1X DELL 2709W קיים כבר. "3X DELL 22 או דומים ו- 1X FHD TV כאמור בתוך השנה הקרובה, בינתיים יחובר ל-CRT TV של טושיבה 34". המחשב לא אמור לשמש למשחקים. 3. אין צורך בציוד היקפי. את המסכים הנוספים אקנה מאוחר יותר. אולי אחליף עכבר (בסט MS-1000 העכבר לא …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. צריך מחשב חזק לצורכי עבודה (לא חובבני) שיהיה כמה שיותר מהר ושקט עריכת סרטים, עריכת תמונות כבדות בפוטושופ, אנימציה, ורינדור תלת מימד (פרויקטים קטנים) חנות אם אפשר KSP תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 6.02.2010 בשעה 12:28:28 איך זה בערך Core i5 750, s1156, 8MB Tray 1 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P7P55-M s1156 Core i5, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E, 1394a 1 זכרונות‏ DDR III 1600Mhz 3x1GB G.Skill NQ Edition Triple Channel 1 כרטיסי מסך‏ ASUS HD 5670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E 1 דיסקים קשיחים‏ Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS 1 צורבים‏ LG DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE 1 מארזים‏ Antec Three Hundred Mini Tower Game…

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  5. Started by @oz@,

שלום לכולם אני חדש פה וברצוני לקנות נייד חדש. * מטרות המחשב? אינטרנט, מוסיקה,סרטים עבודה עם תוכנות כגון c# i ו jave (תוכנות לתיכנות) ופוטושופ * גודל המסך? 13-15 אינץ' * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל אבל לא ממש חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5-7 שעות גם לא הכי חשוב כי לרוב אני יהיה ליד מקור חשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חשוב שיהיה יציאת HDMI מצלמה מובנת (ואם אפשר גם מיקרופון) * בלוטות? לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160-250 GB * צורב DVD?לא יזיק * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל חשוב שתיהיה אחריות לשנתיים + * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? פתוח להצעות יהיה נחמד אם המחשב יבוא עם וינדוס 7 תודה רבה לעוזר…

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  6. מפרט לעבודה בעיקר בפוטושופ ועריכת וידאו. מעדיף מפרט שקט. לא הולך לבצע OC. אני גם לא מתכוון ללכת עם המארז לתחרות יופי אז רצוי משהו פשוט ויעיל. בחרתי מעבד וכוננים: Core i5 750, s1156, 8MB Tray 930 מעבדי אינטל Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS 240 Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ 415 60 הרכבת מחשב חדש עד 4000 שקל לכן אני מבקש עזרה בבחירת: קירור למעבד לוח אם כרטיס מסך זכרונות - 2X2GB ספק מארז צורב סה"כ לנ"ל עוד כ -2000 ש"ח אני מבקש להרכיב מפרט ב - KSP עקב הקירבה לבית. יש לי נסיון טרי (לא טוב) עם חנות מומלצת אבל רחוקה.

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  7. Started by Screw_Master,

היי, אני צריך מפרט, רצוי מרובע ליבות ותומך DX11, שיריץ משחקים טוב על פרטים גבוהים (AA ו-AF קלים של 4X לזה ו-8X לזה) ברזולוציה של 1600X1200, ייתן לי לישון כשהמחשב לא בשימוש, וייתן לי אפשרות לאוברקלוק כשהוא כן. צריך צורב DVD, חלונות 7 מגרסת Home Premium 64 BIT באנגלית, וזהו. אפשרי? מ-IQPC.

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by WizardOfOz,

מפרט טכני לוח אם דגם: Gigabyte GA-MA790FX-DS5 Chipset: AMD 790FX FSB: 5200 MT/s כ.קול משולב: 7.1 CH HD Audio כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 יציאות S-ATA: 6 יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI Express : 2 סה'כ דיסק קשיח יצרן: Western Digital טכנולוגיה: SATA 2 נפח : 500GB מהירות: 7200 RPM זכרון מטמון cache: 16 MB מעבד סוג: AMD Phenom Quad Core דגם: Phenom X4 9650 מהירות : 2300MHz זכרון מטמון cache: 4MB מארז סוג: ATX מואר LED ספק כח: 500 וואט כניסות USB - חזית: 2 זכרון סוג זכרון: DDR2 עם צלעות קירור נפח: 2048 MB מהירות: 800MHz צורב DVD יצרן: SONY סוג: DVDRW D.L X 22 כרטיס מסך (לא משולב) טכנולוגיה: AMD ATI דגם: Radeon HD3870 נפח זכרון: 512MB לוח אם S\PDIF לחיבור מ.קולנוע ביתי…

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  9. 1 Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache Tray LGA 1366 1,445 ש"ח 1 ASUS P6T WS Professional Intel X58 Chipset LGA 1366 Model P6TPRO 1,720 ש"ח 1 Seasonic SS-600HT Active PFC 650W Oem 375 ש"ח 1 CoolerMaster CM 690 345 ש"ח 2 G.Skill 6GB Kit DDR3 PC3-12800 1600MHZ 9-9-9-24 F3-12800CL9T-6GBNQ 1,740 ש"ח לגבי המארז, אני צריך מארז שקט עם חיבור מהיר של הרדיסקים, המארז הזה נראה בסדר? יש לכם הצעות אחרות? איזה קירור יהיה לי הכי טוב למעבד? אני בונה תחנת עבודה מוסיקה/וידיאו בעיקר מוסיקה. האם 650W מספיקים לי לתחנת עבודה? אני ישתמש בהמון USB PORTS וגם FIREWIRE , על התחנה יהיה בקר SAS בתצורת PCIX 133 ואני ישתמש ב-4 300GB 15K הרדיסקים לשימוש כולל (שמירת קבצים, דאטהבייס של…

10. Started by erashel,

אני רוצה לקנות מחשב נייד לצבא השימושים יהיו אינטרנט, סרטים וקצת משחקים אני יודע שנייד זה לא ממש למשחקים אבל אני בכל זאת רוצה קצת לשחק משחקים לא כבדים מאד (MW2) התקציב שלי הוא 3000-4000 יש את הנטבוק 1201N של אסוס שאומרים שהוא לא רע אבל זה בכל זאת רק נטבוק ואני מעדיף נייד אמיתי אני לא מבין בניידים בכלל ואין לי מושג מה לקנות אם מישהו מבין ויכול לעזור אני אשמח זה די דחוף כי אני חוזר עוד כמה ימים לבסיס ואני רוצה להספיק לקנות

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  11. Started by zwex35,

לחבר שלי יש כבר מחשב ישן שבקושי מריץ משחקים והוא רוצה להתחדש הוא מתכוון לקנות מחשב ב-4000 עם חריגה עד 500 ש"ח. המחשב ישמש למשחקים כבדים כמו: Crysis,Call Of Duty: Modern Warfare 2, CSS ועוד כמה שאני מאמין שהוא יוריד =] יבוצע אוברקלוק בערך אחרי חצי שנה\שנה. העדפה למעבד Core i5 ולכרטיסי מסך החדשים של ATI. אין צורך בציוד הקפי יש לו כבר הכל, שהמחשב יהיה שקט וזקוק להרכב המחשב. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  12. כן אני יודע שליום יום זה קצת מוגזם אבל אני מוכן לשלם עבור מהירות ולא לעדכן את המחשב כל יומים.... המחשב העכשוי שלי בן 3.5 שנים עלה גם ~8000 ש"ח ועד היום הוא די חזק... המסך שלי כיום הוא בעצם טלוויזיה 32 אינץ... אבל אני מעוניין במסך עם רזולוציה יותר נורמלית מ 1360X760 חשוב שהיה כבר USB3, עכבר ורמקולים כבר יש.... ולא צריך מערכת הפעלה :-) מסך: LG LCD 24" W2486L 2ms LED HDMI FULL HD WIDE אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1701 מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : "SLBEJ" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1447 לוח אם: GIGABYTE GA-P55A-UD3R אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪853 זיכרון: OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL7 - PLATINUM EDITION: OCZ3P1600LV6GK אחריות: ללא הגבלת …

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  13. Started by eb,

שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייד לעצמי. חשוב לי לציין שהמחשב מיועד לשימוש בייתי בלבד ולכן משקל וזמן סוללה לא רלוונטים. * מחיר - כאמור 5K אבל זאת הערכה גסה, גמיש. *גודל המסך "15 - "17 בבקשה תנו לי המלצות לשתי האופציות ואם יש שיקולים בעד ונגד (כאמור לשימוש בתוך הבית בלבד ולא מיועד לצפיה בסרטים) * משקל רצוי - לא רלוונטי * זמן סוללה - לא רלוונטי * יציאת מיוחדות - חובה HDMI * בלוטות - רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח - 500G * צורב DVD - חובה * אחריות - לפחות 3 שנים, אין צורך בבינלאומית * העדפה לחברה כלשהי - אין. * שונות - כ.רשת אלחוטי (אם זה לא מובן מאליו בכל נייד) * המחיר כולל מערכת הפעלה WIN7 אין צורך באופיס תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? 7000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? תוכנות שמבצעות חישובים. יש תמיכה ל-4 ליבות. משחקים כמו GTA IV. רזולוציה 1680X1050 , הגדרות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך. עדיף 22 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7-8 במנוחה / עבודה פשוטה. במשחקים השקט פחות חשוב לי. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? מתוכנן אוברקלוק קל שאבצע בעצמי במידת הצורך. 3.2-3.4GHZ 11. ה…

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  15. שלום! אחרי שנה שהמחשב לא עובד לי ושאני משתמש בasus eee אידיוט החלטתי להשתדרג! אז ככה...התקציב קצת קשה לי כי יש לי כל מיני דרישות אבל נקווה שאסתדר. ניסתי לבנות אחד אבל זה לא הצליח, אני סומך עליכם. הדרישות לא היסטריות אבל: שיהיה מהיר, שקט, שלא אשמע שהוא קיים בכלל ושיריץ לי מצוין sims 3. מעבד: 4 ליבות זה מיותר לי לחלוטין. הדילמה זה בין e8400 לcore i3 המקביל במהירות ובמחיר. זיכרון: 4 ג'יגה רגיל. דיסק קשיח: 500GB יהיה נחמד. לוח אם תואם של asus\gigabyte ושלא יהיה קטן! אחד טוב עם הרבה חיבורים ובלי כרטיס מסך מובנה! כרטיס מסך שיריץ לי sims 3 (למרות שזה נשמע בדיחה) אבל בכללי חזק שאוכל להריץ משחקים בסגנון ברזולוציה גבוהה מאוד. צורב asus 22X מסך 22' של חברה מוכרת ולא חייב משהו רציני…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by MalGano,

שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד שישמש אותי ככול הניתן כמחשב ביתי, במסגרת התקציב כמובן. בין היתר עובדה כללית עם האינטרנט, תוכנות די כבדות כמו פוטושופ ,תוכנות קומפילציה ומשחקים. במשחקים הכוונה לרמה הבינונית, לא משהו מטורף. חשבתי על DV6-1330EJ ו- DV6-1340EJ (שטיפה קשה יותר למצוא אותו בימים אלה). כרטיס המסך הוא HD 4650 שזה די מכובד אבל המעבד T6600 2.2GHz הוא טיפה חלש יחסית למצב בשוק כיום. הזיכרון גם כן, 2gb בלבד בדגם ה-1330, אבל זה ניתן לשדרוג. השאלה היא האם מעבד כזה יהווה לצוואר בקבוק לכרטיס המסך והאם יש לכם הצעות אחרות במסגרת התקציב? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by malren,

אהלן, אני מעוניין לקנות את הנייד studio XPS 16 i7 מהאתר של DELL ולשלוח אותו לNY. שאני באתר שלהם אני רואה שיש לפחות 3 מחירים שונים לנייד שאני רוצה: http://www.dell.com/us/en/home/notebooks/laptop-studio-xps-16/pd.aspx?refid=laptop-studio-xps-16&s=dhs&cs=19 בלינק זה ניתן לראות ששתיים מתוך הארבע הם עם מעבד i7 ומחיר שונה. http://www.dell.com/home/laptops#subcats=laptop-studio-xps&navla=&a= ובלינק הזה ניתן לראות ששתיים מתוך השלושה הם עם מעבד i7 ומחיר שונה. עכשיו אני יודע שאם מסתכלים על המפרטים של כל אחד מהם יש קצת שוני (מה שאני מצליח לראות זה השנות אחריות) אבל בכל אחד מהאופציות אם לוחצים על "רכישה" אז אתה מועבר לדף customize שם אתה ממש בוחר את כל הרכיבים, לכן …

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  18. Started by neoyun,

רק אתמול הכל עבד, היום בבוקר, אני בא להפעיל את המחשב. הוא נדלק והכל טוב , פתאום מופיע לי חלון כחול. עם כל מיני דברים, ולמטה יש מין אחוזי מספרים עולה, עד שזה מגיע ל100 . ושזה מגיע ל100 , הוא כאילו בא להפעיל את המחשב, אבל מה שכן, הוא עושה מן אתחול לבדוק תקלות. אני חיכיתי עד שיסיים, הוא אומר לי להדליק את המחשב מחדש. הדלקתי ואותו דבר הוא חוזר על עצמו, יש לי כמה אפשרות . 1. להפעיל את ה DOS. 2. להפעיל שחזור מערכת. 3.לאתחל. עשיתי את כולם ולא עובד שום דבר, השגיאה חוזרת על עצמה. איך פותרים? Windows Visa ! סוג המחשב HP

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  19. סופסוף החלטתי לשדרג את המחשב שימש אותי בנאמנות בשנים האחרונות, אשמח להמלצתכם למפרט מתאים. 1. מה התקציב המקסימלי? - 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 200 ש''ח לטובת שיפור משמעותי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? - משחקים (הגדרות בינוניות), תוכנות הנדסיות (GIS ,אוטוקאד) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - מסך (לא נחוץ FHD) 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? - כונן דיסקטים לא נחוץ 5. מפרט מלא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? - 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצ…

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  20. בס"ד, צהרים טובים לכולם. ברצוני ליקנות מחשב חזק למטרות גיימינג בינוני-כבד . 1. מה התקציב המקסימלי? 4,000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. גלישה , הורדות , והכי הכי הכי חשוב - משחקים. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך 22 אינץ' 1920 על 1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקי הפעולה החדשים ביותר / שיצ…

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  21. מעוניין במפרט למחשב לעבודה גראפית כבדה עם SOLIDWORKS 2010. דרישות מינימום: כ.מסך QUADRO או FIREGL מינימום 6 ג'יגה DDR3 HDD 500GB לפחות ספק כח (עדיף מודולרי) 600W מעוניין במפרט כמה שיותר חזק, לא כמה שיותר זול, ניתן לקנות מכמה חנויות בנפרד (אני מרכיב לבד). אין צורך במארז, מסך וציוד היקפי! תודה מראש לעוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  22. שלום לכולם, לאחר בחינה מעמיקה של הפורום, בניתי מפרט סביב ה- 1700 ש"ח. יש לי מספר התלבטויות לגביו, שאשמח לשמוע את דעתכם. המחשב באופן כללי נועד בעיקר לאינטרנט, אופיס, הורדות, וקצת סרטים. אין חשיבות גדולה לשדרוג עתידי, ועדיף רמת שקט סבירה (7/10). זה המפרט שבניתי (בהתאם למה שקראתי כאן) וההתלבטויות בתוכו: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪393 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1212 או [glow=red,2,300]להסתפק בכפול ליבה של AMD (מה הרווח שלי בשימושים היחסית בסיסים שלי בליבה משולשת)[/glow] Gigabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪324 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1541 או [glow=red,2,300]GIGABYTE GA-73PVM-S2H (כמו שמופיע במפ…

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by ItachiSan,

שלום, זה המפרט של מחשב HTPC של חבר שלי. הוא מעוניין לשדרג את המערכת בכ 500 ש"ח. מה כדאי לו להחליף? CPU: Intel Pentium 4 (2800 MHz) Motherboard: MSI PM8M3-V (Chipset: VIA P4M800 Pro) Memory: 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) Video Adapter: NVIDIA GeForce 7600 GS (256 MB) Audio Adapter: Realtek ALC655 @ VIA AC'97 Enhanced Audio Controller Disk Drive: WDC WD800BB-00JHC0 (74 GB, IDE) Optical Drive: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B Monitor: LCD 37" OS: Windows XP Professional SP3 תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by Gray Druid,

שלום חברים התעניינתי ב- HP Pavilion dv6-1330ej וכמעט סגרתי עיסקה עד שניתקלתי במכרז של הdv6-2130ej WE057EA. הגשתי הצעה וזכיתי במחיר של 5111 ש"ח. לאחר הזכייה הכתה אותי השאלה... האם כרטיס המסך של ה320M חזק מה4650? או לפחות, פחות או יותר שווה ערך? מאחר והמחשב נועד לעבודה בתלת מימד, כרטיס מסך הוא פקטור חשוב עבורי. אשמח לדעת מה דעתם בנושא, ובנוסף דעתכם בנוגע לכדאיות העיסקה בכללית. תודה מראש! (קישור לאתר המכירה+ מפרט: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22952855)[br]פורסם בתאריך: 4.02.2010 בשעה 03:27:19 עידכון:לאחר קצת בדיקות באינטרנט הגעתי למסקנה שב dv6-2130ej WE057EA המעבד כמעט כפליים חזק יותר אך כרטיס המסך חלש משמעותית (מאשר ב HP Pavilion d…

• 10 תגובות
    • 4.3k צפיות
  25. Started by zidanne,

אהלן חברה , נתקלתי בבעיה די מעצבנת לפני כחודש ימים רכשתי מחשב מקנדה לפטופ של HP מיהרתי מאד אז רק בדקתי שיש לו יציאת HDMI וקניתי. במהלך הטיסה עיינתי במפרט וברוב טיפשותי לא שמתי לב למשהו מאד קריטי הרזולוציה המקסימלית של המחשב היא 1280על800 ברשותי מסך סמסונג 40" hd ready שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1360 על 768 כשאני מחבר את הלפטופ למסך באמצעות קבל HDMI יש לי שוליים שחורים ומעצבנים כמו שחשבתי שיהיה אחרי שראיתי מהי הרזולוציה הטבעית שלו. אני קניתי את הלפטופ על מנת לראות סרטים בHD בלי שוליים אני כבר נואש חרשתי את גוגל ניסיתי Power strip הגדרתי רזולוציה חדשה והוא לא אישר לי כיוון שהכרטיס מסך לא מספיק חזק וזה בולשיט כי יש לי כרטיס readon 4200 זה מחשב חדש לגמריי עלה לי המון כסף הוא ח…

• 5 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים