ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
טחנתי את הנושא הזה מכל הכיוונים האפשריים ולכאורה לא מצאתי מידע מדוייק באתר המיסוי בחיפוש באתר מצאתי דעות חלוקות בנושא ?? אשמח אם מישהו ישפוך אור על הסוגיה תודה ניר
-
- 4 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לצבא..כלומר שאני יוכל לראות בו סרטיםואני רוצה גם שהוא יוכל להריץ משחקים...כמה יעלה לי התענוג? וכמה זה יעלה אם אני ארצה להגיע לרמה שהוא יוכל להפעיל משחקים בסדר גודל של warcreft 3?
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
טס בקרוב לתאילנד וחשבתי אולי לקנות שם איזה לפטופ חמוד ללימודים... הבנתי מחברים שמוכרים שם לפטופים של חברות מוכרות עם אחריות בין לאומית, אז חשבתי לעצמי - אם אני מוצא שם לפטופ במחיר טוב (יותר זול מאה"ב) אז אני קונה. יש פה משהו בפורום שרכש מחשב מהמזרח? מה הסיכוי לרמאות בחנויות גדולות בקניונים? האם זה נכון ששמעתי שצריבת עברית בארץ פוגעת באחריות המחשב ? תודה רבה לעונים, בכל מקרה גם אם הקניה לא כדאית שם...אני אפנק את עצמי באיזה פלאפון חדש. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש בעיקר כמדיה סנטר ויהיה מסוגל לנגן תכני HD בצורה איכותית. כיוון שזה יהיה המחשב היחיד בבית, הוא ישמש גם לגלישה באינטרנט, הורדות ושאר שימושי מחשב בסיסים. לא לגיימינג ולא לשימוש כבד בתוכנות עריכה כאלה ואחרות. 1. תקציב - עד 3000 ש"ח. 2. שימושים - עבודה משרדית ותכני HD. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. אין צורך בצורב (אני מוריש אותו ממחשב אחר) 5. השקט חשוב - בעיקר משום שהמחשב ישב בסלון. 6.בלי אוברקלוק. 7. בלי מערכת הפעלה 8. אני לא מתכוון לשדרג בקרוב 9. בנתיים אני לא מתכוון לרכוש כרטיס טלויזיה (אולי בעתיד) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
לי לפטופ (Acer Aspire 9424) עם ווינדוס XP עליו. מלפני מספר ימים, ללא שום טריגר נראה לעין, הוא נכשל ב-boot ומבצע אתחולים חוזרים בלולאה. ניסיון להעלות אותו ב-safe mode כשל גם, אבל ברשימת הקבצים שנטענים בביצוע safemode, הקובץ האחרון שנטען לפני האתחול הוא agpcpq.sys מה שיכול להצביע על בעיית תצוגה כלשהי. ניסיתי להעלות אותו מדיסק של ווינדוס XP, אבל הוא טוען "No Operating System Found" אע"פ שאותו דיסק מאתחל מחשב אחר ללא בעיות. לשם הניסיון, בדקתי גם דיסק נוסף של Win7 (לא הצליח) ושל Win98 (שם אני מצליח להגיע לתפריט האתחול של הדיסק שמבקש לבחור בין אתחול מה-HD לאתחול מהדיסק. אם אני מאתחל מהדיסק כלום לא קורה ובמקרה השני, אני שוב נכנס ללולאת אתחולים). לפני שהוא מבצע אתחול מופיע מסך כח…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך מפרט למחשב נייח, ללא מסך וללא ציוד הקפי. חשוב לי מאוד שהמחשב יעמוד ויתמוך טוב בעבודות עיצוב, כגון הצגת תמונות באיכות, עבודה עם פוטושופ\פיקסה וכו'. אני לא בטוח לחלוטיין אם מה שאני צריך באמת זה כרטיס מסך טוב או מעבד.. לכן אני מתייעץ כאן. אני מקווה שתקציב של 2000 שקל יהיה מספיק עבור מה שאני מחפש, ולפי מה שהבנתי זה אמור ליהיות יחסית בסדר, לא? אם ניתן בתקציב הזה להוסיף גם כרטיס קול קצת יותר טוב מהמממוצע שמגיע עם המחשב, זה יהיה עוד יותר נחמד. תודה לכל העוזרים, המשך שבוע נעים, דור.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט מומלץ - הנה הפרטים: מה התקציב המקסימלי? [glow=red,2,300]4200[/glow] האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?[glow=red,2,300]500[/glow] 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, [glow=red,2,300]משחקים[/glow], עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?[glow=red,2,300] 24'' LED 1920*1080[/glow] * באיזה סוג משחקים תשחקו?.[glow=red,2,300]משחקים "כבדים"[/glow] 3D * באילו הגדרות …
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core i5-520M, 2.4GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit באנגלית מסך: 15.6´´ HD WLED רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB 1067MHz DDR3 Dual Channel דיסק קשיח: 500GB S-ATA 7200RPM כרטיס מסך: 512MB ATI Mobility Radeon HD 4330 רציתי לדעת האם המחשב הזה יוכל להפעיל משחקים על רמה גבוהה והאם הוא נחשב למחשב טוב? מה אתם חושבים על כרטיס המסך האם הוא בעל ביצועים טובים ? ושאלה אחרונה האם המעבד נחשב למעבד טוב וניתן לעבוד איתו בקלות עם מכונות וירטואליות?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות מחשב של LG, אני לא זוכר מפרט מלא אבל דווקה אחד טוב 2GHZ 1GB זכרון וכו'.. הקטע שהמסך שלו לא עובד ככה שאני מעוניין להפוך אותו למחשב מדיה סנטר ולחבר למסך TV. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר כרטיס מסך חיצוני למשחקים פה ושם (לא חייב כרטיס חזק, רק שיריץ) והרצת סרטי HD (ממה שזכור לי הוא הריץ 720P בלי בעיה אבל נראלי שאולי יתקשה ב1080) וגם התקן קול סראונד שאוכל לחבר לקולנוע ביתי אני לא מחפש להשקיע, גם ככה את המחשב אני קונה באיזה 100 שקל.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
יש ברשותי מחשב amd6000 כפול ליבה . ואני רוצה לשדרג אותו למעבד חזק לפחות פי 2 בשביל עריכת וידאו.התוכנה זה avid liqwid 7.2 .אמרו לי שהוא כנראה לא תמוך ב4 מעבדים .לכן אני צריך מעבד חזק ולוח . עד 1500 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
האם זו טעות או שמא אני לא יודע היכן לחפש?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
בתומי לחצתי על לינק בוואלה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK29589AG&cfm=C71E8963 והמחשב נראה לי ממש טוב כאילו יש לו הכל.... השאלה אם הוא שווה מה שאני מחפש זה מחשב למשחקים קצת ואם הוא לא יכול להריץ PES אז עדיף את ההכי פשוט שזה לראות סרטים ICQ מסנגר וכל הדברים הקטנים האלה שבישבילהם לא אצטרך את המחשב שלמעלה... תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם בפורום המדהים הזה. אז ככה: אני DJ ויוצר מוזיקה כולל MASTERING והפקות משהו כמו 6 שנים (בעיקר פסייטראנס למי ששואל). המחשב נקנה לפני 3 שנים וזה הזמן לשדרג ולעלות ברמה. המחשב באמת אחד האמינים והיציבים ביותר שנתקלתי בהם אפילו היום כשאני רואה חברים שקונים ב8 ועדיין הוא נותן פייט לא קטן *המחשב הוא לצורכי AUDIO אבל לא מוגבל לזה, יש גם קידודי VIDEO רבים וטובים והמון שטח דיסק שמתבזבז מהר מאוד ואני צריך לבצע איחוי, מחיקות, צריבות וגיבויים לפרוייקטים כמעט כל יום. התקציב הוא 2200+/- המפרט הקיים בקצרה: Gigabyte GA965P-S3 Intel C2D E6600 2400Mhz Kingston 2048MB Dual Channel (512*4) CL5 DDR2 800MHz WD Caviar Blue 320GB 16MB SATAII 7200RPM - G - 320GB VSTI/SOFT/MUSIC/V…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500-3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה נסו לא לחרוג מה-3000.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, Visual Studio 2008, גיימינג בסיסי (יש לי מסך "22) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך כונן דיסקטים, לא צריך צורב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. מפרט מלא, חוץ מצורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לב…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב לעבודה משרדית וקצת משחקים, בתקציב של גג 2000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי, לא צריך דיסק גדול. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14807 איך המחשב? איך השירות של acer בארץ?
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
בקשה למפרט - מחשב למשחקים - עד 4000 ש"ח תקציב מקסימלי: 4000 ש"ח לא לחרוג שימושים: משחקים. כגון: COD 6, ועוד. ציוד הקפי: ללא. תודה!
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטי HD, משחקים כבדים-קרייסיס ומעלה, וגלישה באינטרנט...בקיצור מחשב חזק להכל... אני רוצה גם שהמחשב יהיה איכותי לכמה שנים טובות, כי אני קונה מחשב פעם ב5 שנים אולי ... *יש לי מסך 22" ברזולוציה 1050x1680. בבקשה אם יש חלק שכדאי לי לשנות , תגידו : מעבדי AMD Phenom II x3 Tripple-Core 720 Socket AM3 2.8Ghz 45nm Box מאווררים וגופי קירור none לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS כרטיסי מסך Sapphire HD 5770 New Edition 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורבים LG DVD±RW G…
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
להלן המפרטים במחיר של 1200 דולר: דל: PROCESSOR Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) edit OPERATING SYSTEM Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English edit WARRANTY AND SERVICE 1 Year Basic Service Plan edit Dell Recommends MEMORY 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1333MHz edit HD DISPLAY Full HD Widescreen 15.6 inch WLED LCD (1920x1080) W/2.0 MP edit HARD DRIVE 500GB 7200 RPM SATA Hard Drive edit BLUETOOTH Dell Wireless 370 Bluetooth Module (2.1+EDR) edit INTERNAL OPTICAL DRIVE 8X Slot Load CD/DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive) edit My Accessories OFFICE SOFTWARE No Microsoft Office edit SECURITY SOFTWARE McAfee S…
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני קונה בארץ תקציב עד 3אלף. * מטרות המחשב? לדוגמה: הוא ישמש בעיקר לעבודות של תכנות ועיצוב דו מימד. אני אצטרך 4 ליבות... * גודל המסך?17/15 * משקל רצוי?X * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?X * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)X * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?500G * צורב DVD?לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?X
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
לוח אם: ASUS P7P55D מעבד: Intel® Core™ i5-750 זיכרון: KINGSTON DDR3 2x2GB 1333MHz כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5770 1G DDR5 Phoenix version (New Edition) דיסק קשיח: Western Digital WD10EARS 1TB SATA II 64MB-Buffer מארז + ספק כח: Antec Sonata III 500 תודה.
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
הכרטיס מסך הכי טוב שראיתי הוא GT 130M יש משהו יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודט כרגע למדעי המחשב בטכניון (שנה א') אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש של DELL ולהביא אותו מארה"ב. הסתכלתי באתר של דל ויש מגוון עצום. החלטתי שאני רוצה מסך 15.6 והסתכלתי על דגם הSTUDIO עם מאבד core i7 720 או core i5 430 לא יודע מה לבחור... בנוסף אני רוצה לקחת את זה עם הכרטיס מסך של ATI 4570 האם הוא יהי טוב גם למשחקים... אשמח לקבל את דעתכם... (אשמח לדעת גם בדיוק מה ההבדלים בין שני המעבדים) תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-