עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ametrine,

שלום, חברה שלי זקוקה לנייד 15' בתקציב של עד 3500 ש"ח. מה המחשב הכי טוב ואמין בטווח המחיר הזה? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל הבנתי שזה לוקח זמן וסבלנות לבחור אחד חדש. אני מתכנן לקנות מחשב ב- 4000 ש"ח עם חריגה של 500 ש"ח. המחשב ישמש למשחקים כבדים כמו: Call Of Duty 6, Assassin Creed 1&2 ועוד כאלה שמקווה להשיג. הרוולוציה של המסך הוא 1920*1080 אני מתכוון לשחק בהגדרות בינוניות ואולי גם גבוהות. אין צורך בציוד הקפי (חבר כבר חייב לי ציוד הקפי מהתערבות). המחשב צריך להיות שקט מספיק כדי לא להעיר אף אחד בבית. לא מתוכנן אוברקלוק ואין צורך במערכת הפעלה. חשוב לשמור על מקום לשידרוג(המשחקים פשוט נוצרים ונוצרים). ואני גר בירושלים. ‫(האם עדיף לוח אם + מעבד אינטל או AMD? יתרונות\חסרונות?)‬ בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. המחשב בעיקר לשימוש משחקים חדשים כבדים וצפייה בסרטים. ללא ציוד היקפי, המחשב יחובר ל2 מערכות קולנוע בסינכרון דרך רסיבר כך שלא צריך רמקולים או סט מקלדת ועכבר. כרטיס קול הכי פשוט שיש כי אחליף אותו בקודם שהוא יחסית חדש. המחשב יחובר למסך 22" WIDE 1680X1050 ולמסך טלוויזיה 32" HDREADY ברזולוציית 1350X700 בערך (יש אפשרות גם ל1920X1080 אם אני לא טועה). נקודות עניין - חשוב מסגרת המחיר עד 4000 ש"ח בלי חריגות ממש. חשוב כרטיס מסך חזק שיוכל להריץ בהגדרות גבוהות. מומלץ ספק כוח 500W או 550W אם אפשרי. המחשב יחובר לטלוויזיה בחיבור HD, למחשב בחיבור DVI, וחשוב שיהיה גם חיבור VGA (לדוגמא כרטיס מסך 240GT) רצוי דיסק קשיח סביבות ה500GB SATA אם לא יותר, יש דיסק קשיח חיצוני 1TB אבל לא SATA. …

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  4. שלום לכם, אז ככה קניתי מחשב לפני חודש בערך ועכשו אני רוצה להוסיף כונן קשיח, וגיליתי שאין לי לאן כנראה שאיבורי נתנו לי לוח אם ממש דפוק ולא היה לי מושג אז, אין לו כניסה לכונן חיצוני ולפנימי יש רק שני חיבורים, ששנהם תופסים בגלל הכונן והצורב... ולפי מה שראיתי בחוברת של הלוח אם מראים שיש שם חיבור ל 4 סה"כ אבל 2 מהם optional ולי אין אותם... בעיקרון אני רוצה להתקין וינדוס 7 ואמרו לי שלהתקין על אותו כונן (שיש בו עכשו XP) יעשה בעיות אז השאלה שלי זה מה לעשות? אפשר להוסיף ללוח אם עוד חיבורים? או שאני חייב להחליף את כל הלוח? הינה כל המפרט שלי, תנו לי גם חוות דעת שאני ידע עד כמה איבורי דפקו אותי מארז LED+25CM FAN EZCOOL שחור כסוף ספק כוח 550W FAN 12CM POWER MAN לוח אם Nfo…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by yik,

שלום, רציתי להתייעץ בנוגע לאפשרות של מחשב נייד להיות HTPC - מחשב סלוני. המחשב נועד למטרות צפייה בסרטי HD, תמונות,מוסיקה,גלישה באינטרנט(כולל צפייה ישירה בתוכן),הורדות תוכן ואחסון מדיה כנ"ל.המחשב נייד יחובר לטלווזית LCD 42 עם כניסת HDMI. האם היום ניידים מסוגלים להציג FHD ? יכולים להיות מדיה סנטר מבחינת שאר התכונות שלהם?האם נייד יתמוך בשאר הדרישות שהצגתי? במידה וכן איזה מחשבים מומלצים למטרות הנ"ל ומה סדר גודל של מחיר? למעשה אני מתלבט בין 2 אופציות עיקריות: - הפיכת המחשב נייח הישן שלי ל HTPC וקניית נייד למטרות עבודה משרדית ,גלישה באינטרנט(איזה נייד מומלץ למטרה זו?, נייד זה יהיה תחליף לנייח,יחובר רוב הזמן בעמדה קבועה למסך 23 אינץ Samsung P2350 ולמקלדת ועכבר רגילים, יחד עם זא…

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  6. Started by elibegi,

שלום חברים מחפש מחשב נייד בתקציב סביבות ה-5000 ש"ח משמש לצרכים סטודנטיאליים בעיקר שיהיה צורב מעט גרפיקה - פוטושופ חשוב שיהיה קל למדי משך סוללה ארוך מסך לא קטן - 14 ומעלה. הרדיסק לפחות חצי טרה אחריות לפחות שנתיים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  7. Started by itaysk,

שלום, אני עומד לפני רכישת מחשב חדש. קראתי את המדריך שלכם למעבדים (זה שנמצא בסטיקי) והוא עזר לי מאוד לעשות סדר במונחים. עם זאת, קיבלתי הרבה הצעות למחשבים עם מעבד T4xx, ולא ראיתי התייחסות אליו במדריך. ראיתי באתר של אינטל שהוא מיוצר ב 45nm שזה אומר יותר חדש ממרום.. אני צודק? האם זה אומר שהוא Penryn? תודה, איתי.

8. Started by MishaK,

שלום רב, אני מחפש לקנות מחשב נייד לאימא. השימושים העיקריים שלו יהיו אינטרנט וסרטים. בעיקר סרטים. נכון לעכשיו צימצמתי את האפשרויות שלי למחשבים הבאים: Lenovo G550 NTD4GIV‎ Fujitsu Amilo LI3710 איזה מהם יהיה עדיף? למי מהם תמיכה יותר חלקה בוינדוס 7? (שיותקן מיד ויחליף את ה-Vista שמגיע איתו) המחשב לא מיועד להרצת סרטי HD, אבל יהיה נחמד אם יוכל להריץ 720P. תודה לכולם, שבת שלום.

9. אני צריך מפרט למחשב כולל ציוד היקפי (אין צורך ברמקולים) למשחקים, אני לא אבצע אוברקלוקינג אין עדיפות לחנות מסויימת, אבל אני גר בשהם כך שעדיף חנות באיזור המרכז. התקציב הוא כ3000 שקל, ראיתי שיש מפרט בדיון הרשמי שעולה פחות אך לא כולל ציוד היקפי ולכן אני מבקש פה, בכל מקרה תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  10. שלום, ברצוני לקנות מחשב למשחקים תקציב של כחמש אלפים שקלים, אם כדאי אפשר לעלות קצת בתקציב (למרות שאני חושב שהוא גדול כבר מספיק). השקט ממש לא קריטי בשבילי, אני כבר התרגלתי למחשב הרועש שלי. אני מניח מן הסתם שאקח Windows 7 עם המחשב, כבר מגוחך יהיה לקנות XP. בקשר לרצולוציית מסך , רזולוציית המסך הקיים שלי היא 1440x900, ואני לא רואה צורך בקניית חדש בזמן הקרוב, לפחות לא עם המחשב העתיק שלי. אולם, הוא כבר מתחיל להתיישן, ומחשב חדש כנראה יוכל להתמודד עם רזולוציות גבוהות, אז אשמח להצעות מסך, בלי קשר לתקציב. שאר ציוד היקיפי לא נחוץ. בקשר לאוברקלוק, אין לי שום נסיון עם המלאכה, אז אני לא בטוח אם לעשות אחד או לא (כנראה שלא, אשמח לחוות דעת בנושא). גם בהרכבת מחשבים אין לי שום נסיון, אז אני …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by din1122,

תקציב: מעל כ9000 מועניין בכרטיס מסך 5970HD מועניין ב מארז Xcilo 777 חוץ מזה אתם תציעו יש צורך גם ברמקולים טובים וזיכרון גבוהה(G)

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  12. שלום לכולם ושבוע טוב!. ברצוני לבקש חוות דעת על מחשב שאני מתכוון לקנות אותו ולכן שאני שואל את דעתכם לפני ההזמנה. המפרט הוא כזה. DELL STUDIO 1558 I5 מעבד I5-540M 2.53GHZ TOORBOBOOST 3.06GHZ 4GB DDR1333MHZ DDR3 SDRAM 500GB 7200RPM SATA 15.6 LED 1080*1920 FULL HD ATI 4570 512MB BACKLIT מקלדת עם תאורה אחורית ! (תוספת של 100 שקל) והפרטים הנוספים INTEL 6200 N WIRELESS DEL 365 BLUETOOTH רשת10-100-1000, HDMI,VGA,IE1394,4USB,ESATA מצלמה 2 מגה פיקסל. סוללה 6 תאים. צורב דיוידי. וינדוס 7 מובנה בפנים. כרטיס קול מובנה. משקל 2.5 אחריות - שנתיים דל בינלאומית.מחיר סופי - 4700 שקלים. מציין שאת המחשב אני קונה בקוריאה. והמחיר הנקוב הוא לאחר ההמרה משקל קוריאני לשקלים. מבקש לדעתכם, האם שווה ל…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. טחנתי את הנושא הזה מכל הכיוונים האפשריים ולכאורה לא מצאתי מידע מדוייק באתר המיסוי בחיפוש באתר מצאתי דעות חלוקות בנושא ?? אשמח אם מישהו ישפוך אור על הסוגיה תודה ניר

• 4 תגובות
    • 4.8k צפיות
  14. Started by danield51,

אני רוצה לקנות מחשב לצבא..כלומר שאני יוכל לראות בו סרטיםואני רוצה גם שהוא יוכל להריץ משחקים...כמה יעלה לי התענוג? וכמה זה יעלה אם אני ארצה להגיע לרמה שהוא יוכל להפעיל משחקים בסדר גודל של warcreft 3?

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  15. טס בקרוב לתאילנד וחשבתי אולי לקנות שם איזה לפטופ חמוד ללימודים... הבנתי מחברים שמוכרים שם לפטופים של חברות מוכרות עם אחריות בין לאומית, אז חשבתי לעצמי - אם אני מוצא שם לפטופ במחיר טוב (יותר זול מאה"ב) אז אני קונה. יש פה משהו בפורום שרכש מחשב מהמזרח? מה הסיכוי לרמאות בחנויות גדולות בקניונים? האם זה נכון ששמעתי שצריבת עברית בארץ פוגעת באחריות המחשב ? תודה רבה לעונים, בכל מקרה גם אם הקניה לא כדאית שם...אני אפנק את עצמי באיזה פלאפון חדש. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי כולם אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש בעיקר כמדיה סנטר ויהיה מסוגל לנגן תכני HD בצורה איכותית. כיוון שזה יהיה המחשב היחיד בבית, הוא ישמש גם לגלישה באינטרנט, הורדות ושאר שימושי מחשב בסיסים. לא לגיימינג ולא לשימוש כבד בתוכנות עריכה כאלה ואחרות. 1. תקציב - עד 3000 ש"ח. 2. שימושים - עבודה משרדית ותכני HD. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. אין צורך בצורב (אני מוריש אותו ממחשב אחר) 5. השקט חשוב - בעיקר משום שהמחשב ישב בסלון. 6.בלי אוברקלוק. 7. בלי מערכת הפעלה 8. אני לא מתכוון לשדרג בקרוב 9. בנתיים אני לא מתכוון לרכוש כרטיס טלויזיה (אולי בעתיד) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  17. לי לפטופ (Acer Aspire 9424) עם ווינדוס XP עליו. מלפני מספר ימים, ללא שום טריגר נראה לעין, הוא נכשל ב-boot ומבצע אתחולים חוזרים בלולאה. ניסיון להעלות אותו ב-safe mode כשל גם, אבל ברשימת הקבצים שנטענים בביצוע safemode, הקובץ האחרון שנטען לפני האתחול הוא agpcpq.sys מה שיכול להצביע על בעיית תצוגה כלשהי. ניסיתי להעלות אותו מדיסק של ווינדוס XP, אבל הוא טוען "No Operating System Found" אע"פ שאותו דיסק מאתחל מחשב אחר ללא בעיות. לשם הניסיון, בדקתי גם דיסק נוסף של Win7 (לא הצליח) ושל Win98 (שם אני מצליח להגיע לתפריט האתחול של הדיסק שמבקש לבחור בין אתחול מה-HD לאתחול מהדיסק. אם אני מאתחל מהדיסק כלום לא קורה ובמקרה השני, אני שוב נכנס ללולאת אתחולים). לפני שהוא מבצע אתחול מופיע מסך כח…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום רב, אני צריך מפרט למחשב נייח, ללא מסך וללא ציוד הקפי. חשוב לי מאוד שהמחשב יעמוד ויתמוך טוב בעבודות עיצוב, כגון הצגת תמונות באיכות, עבודה עם פוטושופ\פיקסה וכו'. אני לא בטוח לחלוטיין אם מה שאני צריך באמת זה כרטיס מסך טוב או מעבד.. לכן אני מתייעץ כאן. אני מקווה שתקציב של 2000 שקל יהיה מספיק עבור מה שאני מחפש, ולפי מה שהבנתי זה אמור ליהיות יחסית בסדר, לא? אם ניתן בתקציב הזה להוסיף גם כרטיס קול קצת יותר טוב מהמממוצע שמגיע עם המחשב, זה יהיה עוד יותר נחמד. תודה לכל העוזרים, המשך שבוע נעים, דור.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  19. אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט מומלץ - הנה הפרטים: מה התקציב המקסימלי? [glow=red,2,300]4200[/glow] האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?[glow=red,2,300]500[/glow] 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, [glow=red,2,300]משחקים[/glow], עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?[glow=red,2,300] 24'' LED 1920*1080[/glow] * באיזה סוג משחקים תשחקו?.[glow=red,2,300]משחקים "כבדים"[/glow] 3D * באילו הגדרות …

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  20. מעבד: Intel Core i5-520M, 2.4GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit באנגלית מסך: 15.6´´ HD WLED רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB 1067MHz DDR3 Dual Channel דיסק קשיח: 500GB S-ATA 7200RPM כרטיס מסך: 512MB ATI Mobility Radeon HD 4330 רציתי לדעת האם המחשב הזה יוכל להפעיל משחקים על רמה גבוהה והאם הוא נחשב למחשב טוב? מה אתם חושבים על כרטיס המסך האם הוא בעל ביצועים טובים ? ושאלה אחרונה האם המעבד נחשב למעבד טוב וניתן לעבוד איתו בקלות עם מכונות וירטואליות?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  21. Started by wrecker,

יש לי אפשרות לקנות מחשב של LG, אני לא זוכר מפרט מלא אבל דווקה אחד טוב 2GHZ 1GB זכרון וכו'.. הקטע שהמסך שלו לא עובד ככה שאני מעוניין להפוך אותו למחשב מדיה סנטר ולחבר למסך TV. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר כרטיס מסך חיצוני למשחקים פה ושם (לא חייב כרטיס חזק, רק שיריץ) והרצת סרטי HD (ממה שזכור לי הוא הריץ 720P בלי בעיה אבל נראלי שאולי יתקשה ב1080) וגם התקן קול סראונד שאוכל לחבר לקולנוע ביתי אני לא מחפש להשקיע, גם ככה את המחשב אני קונה באיזה 100 שקל.. תודה!

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by zxcvv,

x

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  23. יש ברשותי מחשב ‏amd6000‎‏ כפול ליבה . ואני רוצה לשדרג אותו למעבד חזק לפחות פי 2 בשביל עריכת וידאו.התוכנה זה avid liqwid‏ ‏ 7.2 .אמרו לי שהוא כנראה לא תמוך ב4 מעבדים .לכן אני צריך מעבד חזק ולוח . עד 1500 ש"ח

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  24. האם זו טעות או שמא אני לא יודע היכן לחפש?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  25. בתומי לחצתי על לינק בוואלה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK29589AG&cfm=C71E8963 והמחשב נראה לי ממש טוב כאילו יש לו הכל.... השאלה אם הוא שווה מה שאני מחפש זה מחשב למשחקים קצת ואם הוא לא יכול להריץ PES אז עדיף את ההכי פשוט שזה לראות סרטים ICQ מסנגר וכל הדברים הקטנים האלה שבישבילהם לא אצטרך את המחשב שלמעלה... תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.