עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אשמח לקבל המלצות למחשב נייד בתקציב של עד 2500 שקל. אשר יקנה בארה"ב ויועבר לארץ. המחשב הינו לשימוש של אופיס, אינטרנט וצפיה בסרטים (בפורמט HD) דרכו במסך HD 32''. דרישות הבסיס: זיכרון של 2GB ומעלה. מעבד כפול ליבה של אינטל. הרדיסק באזור ה 300GB. מסך בגודל של 15.4'' או 15.6''. והדילמה שלי היא בנושא כרטיס המסך, בגלל שאני רוצה להתחבר עם המחשב לטלוויזיה, אני צריך חיבור של HDMI או DVI. הבנתי שלכבל HDMI יש מגבלה של אורך (מעבר למרחק מסוים לא האיכות נופלת), ולכן חשבתי אולי חיבור של DVI. האם אני צריך כן כרטיס מסך חזק. או שהכרטיסים "סטנדרטים" שבאים עם המחשב מספיקים לי כול עוד יש את החיבור שאני צריך. או שאני צריך כרטיסים חזקים. ומכיוון שהמחשב נקנה בארה"ב האם משהוא מכיר חנויות, מקו…

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  2. מעבד - ATHLON II X4 620 מחיר 500 לוח - MA785GMT-UD2H מחיר 500 זיכרון - קינגסטון 2GB DDR3 1333 מחיר 260 דיסק קשיח Caviar Green WD5000AADS מחיר 280 ספק S12II-380 מחיר 270 מארז THERMALTAKE M9 מחיר 360 מחיר כולל 2170 הכוונה להתקין WIN7 גירסת 64BIT ובעתיד להגדיל ל4GB את הזיכרון. השימושים זה הכל חוץ ממשחקים...עיבוד קבצי אודיו ווידאו...גלישה עם הרבה חלונות פתוחים...נגינת קבצי מידייה....והורדות ברקע. המחשב צריך להיות שקט ואין כוונה לבצע OC.

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  3. מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, סרטים באיכות HD. גודל המסך: הגודל הנחשק הוא 14", אך אם יש הצעה ממש טובה למסכי 15.4 באותו הקתציב אז ניתן גם משקל רצוי: עקב ייעוד המחשב ללימודים רצוי שהמשקל לא יעבור את ה2.5 ק"ג זמן סוללה: 3+ אך זה לא קירטי עקב חיבור כמעט תמידי לחשמל. תמיכה ברשת אלחוטית: תמיכה גם ברשת n בנוסף לb,g יציאות מיוחדות: HDMI, DVI לא יכולים להזיק במידת האפשר אך לא הכרחיות, חריץ קריאת כרטיסי זיכרון יתקבל בבכרה בלוטות: אפשרי אך לא חובה גודל מינימלי של כונן קשיח: 250 ג'יגה גודל זיכרון פנימי: רצוי 3 ג'יגה עם אופציית הרחבה לעתיד (DDR3 יהיה ממש רצוי) צורב DVD: חובה אחריות בינלאומית: לא, המחשב ירכש בארץ העדפה לחברה: חברות מוכרות בתחום המחשבים.. אני מזכיר שהמחשב הוא לצרכי לימוד…

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  4. Started by Guarding angel,

היי יש באפשרותי לרכוש Lenovo Thinkpad X200 בכ3400שח עם אחריות לעוד כשנתיים וחצי. מבחינת איכות חומרים הוא שווה משו? מבחינת חומרה : מעבד P8400 2GB GDDR3 320GB HD מסך 12.1" WiFi Draft n

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום ! קניתי מחשב נייד חדש של FUJITSU SIEMENS ESPRIMO 6535-9 אני מנסה להתקין ווינדוס אקס פי וזה טוען את כל הקבצים ובסוף ההתקנה מעלה לי מסך כחול עם שגיאות... 000000000000000000.07F משהו כזה.... ניסיתי עם 3 סוגים של ווינדוס, בכולם הוא עושה את זה, והם ווינדוסים תקינים שעבודים לי במחשב הרגיל ב BOOT. מה אני צריכה לעשות? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  6. אני מתכוון להרכיב את המחשב הבא שלי לפי המפרט הבא. מה דעתכם ? לוח אם ASUS P7P55D Delux מארז Corsair Obsidian 800D ספק כח Corsair HX750W קירור מים Corsair CH50 כ. מסך Sapphire HD5770 Vapor X כ. מסך Sapphire HD5770 Vapor X זיכרון 8Gb Kit (2G X4) CL-8-8-8-24 GT+Airflow II Corsair מעבד Intel I7 860 מסך W2486L 24'' LED LG HD WD RAPTOR 150 DVD DB Nec BD reader מ.הפעלה WIN7 Pro 64 EN תגובות הערות והארות יתקבלו בברכה. ZAHI8804

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  7. שלום חברים, מבקש שתחוו דעה על המפרט הזה. שאלות עיקריות: 1. הזכרונות - מה טיבם? המחיר הנמוך נראה לי מחשיד. האם יש פה "קאץ'?" 2. ספק הכח - איכותי או זבל? 3. כרטיס המסך - יספיק לצרכים שציינתי - משחקים קלים וסרטים גם בHD? כל הערה ועצה לשיפור או ייעול תתקבל בברכה...

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  8. Started by fizban,

שלום לכולם, הגשתי כבר בקשה למפרט בעבר בסביבות דצמבר ונאמר לי שיהיה שווה לי לחכות עד פברואר לפני קניית המחשב.. בכל מקרה, כמה דברים השתנו מאז אז אני "משנה" טיפה את המפרט. 1. מה התקציב המקסימלי? - מעוניין להוציא באיזור ה 5+ אלף שקל (מוכן להתגמש כלפי מעלה) 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? - מטרת המחשב היא עבודה. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. - שימוש נרחב ב Virtual Machine... המחשב יריץ באופן קבוע לינוקס + VM עם ווינדוס XP\7 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה - השימוש הרציני ביותר יהיה תחת VM כך שהרבה יותר חשוב לי שהמעבד יהיה חזק מאשר כרטיסי מסך, בנוסף, אין לי צורך במערך SLI או CF.. מספיק לי כרטיס אחד חזק (אבל אשמח אם תיהיה לי אופציה בעתיד להוסיף..) 3…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  9. החלטתי להסתפק במערכת שיש לי כרגע במשחב הנייח ואני רוצה מחשב נייד שאוכל להעביר איתו את הזמן , חשבתי על להזמין מהאתר של Alienware בגלל שהם מציעים מספר רב של תשלומים שהופכים את ההוצאה ללא מורגשת בכלל , חשבתי על המפרט הבסיסי של הM15X עם שינוי 3GB RAM הכלולים במחיר ל4GB השאלה היא מה אתם ממליצים ? האם ALIENWARE שולחת לארץ בכלל ? אפשר דוגמא לרזולוציה/הגדרות/משחק שהM15X יריץ אותם בלי בעיה? תודה מראש. עריכה: לא משנה דיברתי עם נציג והם לא שולחים מחוץ לארצות הברית , כמה חבל שהמחירים בארץ יותר מכפולים

10. Started by sh4y,

ככה, אני צריך שתעזרו לי בבנית מחשב חדש בסדר גודל של 3500 שקל עד חריגה של עוד 200 בער. בעיקר המחשב צריך להפעיל ללא שום בעיה את כל המשחקים החדשים ואלה שעתידים לבוא. חשוב שהוא יהיה שקט, ויעבוד 24\7 ללא שום בעיות. בעיקרון אני ממש לא מבין במחשבים, לכן באתי לפה שתעזרו לי..אז כל דבר קטן יהיה טוב לא צריך ציוד הקיפי רק את המארז עצמו. תודה ויום טוב, שי.

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  11. שלום... המחשב שלי דינוזאור ובא לי להתחדש במחשב... חשבתי ובדקתי הכל כבר לפני שנה אבל בסוף משיקולים אישיים לא קניתי... המחשב הרצוי הוא לשימוש יומיומי בלבד אבל אני רוצה שתיהיה לי יכולת לשחק משחקים חדשים... לא דורש פה FPS מטורף ב1080P אבל מה שנראה לכם אפשרי לשחק... אני לא מחפש רכיבים מיוחדים בשביל עוד FPS או 2... אין לי מושג כמה התקציב כי אני לא יודע כמה זה אמור לעלות... הרכבתי בKSP מפרט ויצא לי 4300 עם מסך. מסך 23'' תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  12. המחשב לא יצא מהבית כך שהגודל הרצוי הינו 15.4-6 השימושים העיקריים הם: 90% אינטרנט 10% סרטים ושימושיים ביתיים רגילים ישנה העדפה לcompaq של hp תודה על המלצותכים, סמיון.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by shlosi,

שלום לכולם, אחרי שהתקנתי פוטושופ יחד משטח כתיבה במחשב שלי ראיתי שהמחשב לא סוחב והחלטתי לקנות מחשב חדש. המטרות- אינטרנט, צפייה בסרטונים, פוטושופ, הורדה שוטפת באימיול/ביטורנט ושאר ירקות... קבלתי המלצה מחבר על מחשב אבל איכשהו בחנות הכי זולה שמצאתי את זה הגעתי ל4500 שקלים שזה קצת מעבר לתקציבי. חשוב לי לציין שאני רוצה מחשב שיהיה חזק יותר מהדרישות שלי נכון להיום, אבל לא הרבה יותר- לא צריך מחשב גיימרים מטורף. רק משהו שיחזיק מעמד כהלכה כמה שנים. אז אם מישהו כאן מוכן לייעץ לי איפה אפשר להוריד מהתקציב אני אהיה אסיר תודה. המפרט הולך ככה: מעבד אינטל Core i7 860, s1156, 8MB Tray לוח אם GIGABYTE EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E זכרון 3x2GB Corsair XMS3…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. רציתי כמה חוות דעת איזה מחשב לקנות בתקציב וחשוב לי גם שיהיה אפשר להריץ אובונטו על המחשב כמו כן רציתי לשאול איפה מוצאים מורה פרטי שילמד אותי איך משחקים גם במשחקי אסטרטגיה כי אני מזה מרגיש באסה שאני לא יודע איך הם עובדים ביי

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by myjunkmail0000,

מה אתם חושבים על הקונפיגרציה למטה...? עכבר ורמקולים לא צריך... מסך כנראה LG 24 LED בעוד 1400 ש"ח. אני מכוון לעבוד עם וינודס 7 64 ביט. כן חשוב כבר USB3 ושהמחשב יהיה מהיר :jump: רוב העובד גלישה והורדות באינטרנט ולפעמים עבודה מול אופיס.... בנוסף מתכוון לחבר את המחשב לטלוויזיה 32 אינץ לצפיה בסרטים/סדרות בHD. מעבד: INTEL CORE i7 S1156 2.8GHz 860 : "SLBJJ" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1456 לוח אם: GIGABYTE GA-P55A-UD3R אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪853 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - F3-12800CL7D-4GBRH אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪697 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪493 צורב DVD…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי! אשמח להמלצות לנייד 14.1 עד 3500 ש"ח תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, תוכלו בבקשה להמליץ על 2 ניידים..? שניהם בתקציב של עד 3500 ש"ח: 1. מחשב עם אופי עסקי.15". ישמש להרצת יישומים פיננסיים. רצוי יותר מ 2 גיגה זכרון (3 נראה לי מתאים). אין חשיבות לתצורה של המחשב (מראה, אביזרים או פיצ'רים מיוחדים). 2. מחשב לשימוש ביתי. 14". ישמש בעיקר לאינטרנט ומוזיקה. אין דרישה מיוחדת לזכרון. יש יותר חשיבות לתצורה של המחשב (מראה, אביזרים או פיצ'רים מיוחדים). בשני המחשבים אין חשיבות למשקל. בשני המחשבים יש עדיפות למסך מאט. תודה רבה, איתי.

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by jiddisch,

יש לי כבר כרטיס קול מקצועי וכרטיס מסך. השימוש במחשב הוא בעיקר לתוכנת CUBASE. אני מתלבט בין אינטל לבין AMD, ואני גם לא בטוח אם התוכנה תומכת בכפול ליבה. המפרט לא כולל ציוד היקפי. תודה

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by Elisonfire.,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך, בסביבות 2800 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים לא כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. צפיית סרטים, משחקים כגון FIFA 2010 וכו' ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא כבדה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? לא יודע מה מקסימלית, אבל זה LG 20" כרגע על 1280*1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? PES FIFA וכאלה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכ…

20. Started by OzZzZz,

אני רוצה לרכוש מחשב נייד ואלו הן האופציות של שני המעבדים: Intel® Core™ i7-720QM processor Features a 6MB cache and 1.6GHz processor speed Intel® Core™ i5-430M processor Features a 3MB cache and 2.26GHz processor speed. אין לי בעיה של מחיר רק רציתי לדעת מה כדאי, הדרישות שלי הן גבוהות. תודה.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  21. אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב לעריכת מוסיקה בעיקר וקצת משחקים, בתקציב של עד 5500. מדובר בעבודה מרובה עם CUBASE בשילוב עם פלאגינים רבים, כאשר חשוב לי מאוד השקט מכיוון שאני מקליט באותו חדר שבו נמצא המחשב. אין צורך בציוד היקפי. יש לי מסך dell 2209wa אם זה רלוונטי לבחירת כרטיס המסך. חשוב לי שיהיו במפרט שני הארדיסקים (אחד בשביל מערכת ההפעלה, והשני בשביל החומר המוקלט) - עדיפות לכמה שיותר שקטים. הוספתי מפרט שהרכבתי ב- KSP, אשמח להערות והמלצות. תודה. מעבד: Core i7 920, s1366, 8MB Tray - 1290 לוח אם: GIGABYTE - EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E - 890 זכרונות: DDR3 1866MHZ - 3x2GB G.Skill Trident Edition Triple Channel - 840 כרטיס מסך: ASUS - HD 5670 1GB GDDR5…

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by yp3,

המחשב נועד בעיקר להמרות ועריכה עם AVS, עריכה עם Movie maker ופרמייר. מה דעתכם על המפרט הזה? Intel Core i7 860 Socket 1156 2.8Ghz BOX, יחידות 1 ₪1494 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1161 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪558 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1187 OCZ 4GB Kit (2x2GB) DDR3 1600Mhz CL9 Obsidian Dual channel Kit Core I5, יחידות 2 ₪1144 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1323 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ, יחידות 2 ₪816 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=502 Sapphire ATI Radeon 4730 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪412 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=992 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות…

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  23. שלום חבר'ה, בזמן הקרוב אני רוצה להביא מחשב נייד מיני מ 10" עד 12" ומצאתי שני דגמים באינטרנט שמאוד עניינו אותי אחד HP Mini 110-1033CL http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=1789 והשני Acer Aspire One AOD150-1462 http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=1796 שני המחשבים נמכרים במחיר דומה של 1455 שקל, לשניהם הנתונים ממש דומים. אבל אני רוצה לקבל השוואה מה היתרונות שלהם שהרצת סרטים, טווח ה WIFI, תוך כמה זמן ה windows עולה, וכמה זמן הסוללה מחזיקה מעמד בגלישה רגילה באינטרנט ובמאמץ מלא. תודה רבה ושבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  24. Started by kopidanny,

מטרת המחשב: עריכה גרפית, תוכנות כגון פוטושופ, ואנמציה גודל המסך: 14-16 משקל רצוי - שיקול פחות חשוב האם נדרש זמן סוללה ארוך- המשתמשת העיקרית סטודנטית, לא ידוע לגבי סוגיית הזמן- כנראה פחות חשוב רצוי להערכתי כרטיס מסך נפרד(לא אודבורד) וגם יציאת HDMI- לא קריטי בנוסף חשובה האמינות של המחשב, כלומר שלא ירבה להימצא במעבדות תודה

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  25. שלום אני צריך המלצה למפרט לסטודנטית לעיצוב גרפי. היא משתמשת בתוכנות Photoshop, Illustrator, flash ,free hand התקציב כולל מסך עכבר ומקלדת חייב להיות מKSP רמת גן (לצערי) תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.