ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,368 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט שעונה על הדרישות הבאת: 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא בסביבות ה10000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני משחק הרבה מז'אנרים שונים ולכן אין צורך לכוון למשהו ספיציפי. -…
-
- 18 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט שעונה על הדרישות הבאת: 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא בסביבות ה7000 ש"ח, ניתן לחרוג למעלה בסביבות ה500 שקל אם זה יוסיף המון. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב, אני מפנק את עצמי לכבוד הכניסה לקבע ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג ופיתוח תוכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנה ספציפית, מעבר למשחקים התוכנה היחידה שתהייה בשימוש רחב זה Visual Studio. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, י…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש מחשב בלבד ללא שום ציוד הקפי התקציב הוא עד 3000 שקל אני יודע שאי אפשר להוציא מחשב ברמה כזאת גבוהה במחיר הזה ... המחשב במיוחד למשחקים זה כמעט כל מה שאני עושה במחשב ... אני צריך מחשב שיחזיק להרבה זמן ויריץ משחקים חזקים כמו cysis נגיד על גרפיקה סבירה... אני לא יודע עם עדיף לגיימינג AMD או INTEL בכל מקרה המינימום דרישות שלי: מעבד שיריץ משחקים בצורה הכי טובה...-בהתאם למחיר כמובן D: 2 ג'יגה זכרון לפחות כרטיס מסך עדיף של NVIDIA 250 גיגה מקום מספיק למדי ויאללה תפציצו תודה רבה !!
-
- 13 תגובות
- 863 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרוב משחקים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו LOL ,watch dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחפש להחליף מחשב גיימינג עכשווי (i7 6700/16 giga/gtx 1070) בחדש. באופן כללי מעדיף אמינות על ביצועים - הגיימינג הוא בעיקר משחק רשת DESTINY, אבל יכול להיות שיהיו משחקי FPS אחרים ולא רשתיים. 0. נדרש 32 גיגה RAM ו-I7. 1. התקציב הוא עד 6000 ש"ח(גמיש עד 6500). 2. השימוש הוא בעיקר ל-DESTINY אבל צריך להריץ גם FPS עדכניים, לא נדרשות הגדדרות ULTRA או VERY HIGH PERFORMANCE. 3. אין צורך בציוד היקפי למחשב. 4. שקט מחשב בעדיפות יחסית נמוכה. 5. אין הגבלה לגודל ומשקל המחשב, מעדיף מאוד ללא LED ו-RGB ושאר נוצצים. 6. אין צורך במערכת הפעלה ווינדוס 10 או בהרכבת המחשב בחנות. 7. אין העדפה לחנות מסויימת. 8. קניית המחשב תתב…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לעצמי מחשב רציני לגיימינג שיחזיק משחקים חדשים בהגדרות גבוהות לשנה שנתיים הקרובות (לפחות). אני כרגע די מוגבל מבחינה תקציבית עד אלפיים שקלים (אפשר לחרוג מעט מאוד) אך ברשותי מסך ישן. אשמח לקבל הצעות לבניית מפרטי מחשבים שעומדים בדרישות שלי. כמו כן, אשמח לשמוע מה היתרונות והחסרונות בבניית מפרט מחשב עצמאית לעומת קניית מחשב מותג? תודה רבה לכל העוזרים אביחי
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, הנוכחי שלי נמצא איתי עוד מימי XP השמחים (ועדיין מותקן עליו XP...). בכל מקרה המחשב הקודם שלי נקנה בהמלצה מכאן והייתי מאוד מרוצה ממנו עד ללא מזמן. אשמח אם תוכלו לעזור לי שוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים בהגדרות גבוהות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 2, Torchlight 2, Diablo …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים! לאחר מספר חודשים ארוכים ללא מחשב, הגיע הזמן לקנות אחד חדש. אודה על שיתוף הפעולה! 1. מה התקציב המקסימאלי? סדר גודל של 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ותוספת של עד 500 שקל תשפר את המפרט משמעותית אשמח לדעת על כך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר למשחקים, מדובר במשחקים כמו, diablo 3, sc2, wow, skyrim, חשוב שהמחשב יריץ משחקים כאלו ומשחקים עתידיים באיכות גרפית גבוהה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21" של AOC, בגלל שהמחשב הנוכחי שלא לא פועל אני לא זוכר את הרזולוציה שבה …
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני פתוח להצעות, הדבר היחיד שאני צריך זה כרטיס מסך חזק במיוחד עם יציאות ל-3 מסכים, 1 עם רזלוציה סטנדרטית, 1 עם רזלוציה גבוהה במיוחד, ו-1 יציא למסך טלוויזיה HD תודה [br]פורסם בתאריך: 13.11.2010 בשעה 15:57:19 (כרטיס מסך בכ-2000ש"ח כאילו תקציב 4000ש"ח + המלצה לכרטיס מסך)
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
מה שחשוב שיהיה 1TB ומעבד 4 ליבות (אני צריך גם צורב הכי זול שיש תשימו) 1. מה התקציב המקסימלי? 3100 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב?משחקים וקצת עריכה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 24 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כמו Call of Duty : Black Ops * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד ?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צור…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מי יכול לבנות לי מפרט בין 3000 ל3500 לא כולל מסך שיתאים לרוב לגלישה וקצת למשחקים בסיסים כמו פיפא GTA וכ"ד מבוסס על מעבד INTEL וכרטיס מסך של nVidia תודה מראש ואם ניתן גם לציין מקום טוב וממולץ לקנות ממנו נ.ב. ראיתי את המפרט הנ"ל מה דעתכם מעבד סוג מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 Box מהירות מעבד: 3.0GHz לוח אם חברה ודגם: DFI BloodIron P35-T2L CHIPSET: P35 זיכרון יצרן ודגם: G.Skill נפח+מהירות: G.Skill DDR2 2048MB (1024MBX2) 800MHz CL 5-5-5-15 דיסק קשיח יצרן ודגם: Seagate נפח ומהירות: 320GB 7200RPM 16MB כרטיס מסך יצרן ודגם: Club3D nVIDIA GeForce 9800GT 512MB PCIe כמות זיכרון: 512MB כונן אופטי יצרן ודגם: צורב Sony Nec - Optiarc AD-7220S X22 SATA Black DVD מהירות ומ…
-
- 11 תגובות
- 905 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח (למחשב עצמו, ציוד היקפי בנפרד). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי - משחקים (לא כבדים ולא בתדירות גבוהה - ראה פירוט בהמשך), עריכה גרפית, הרצת HD, בעתיד הקרוב שרטוטים (ראה פירוט בהמשך). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הרצת וידאו FULL HD לרוב בתוכנת VLC בתדירות גבוהה, עריכה גרפית בPHOTOSHOP בתדירות בינונית, עריכת וידאו בAFTER EFFECTS/VEGAS/PREMIERE בתדירות נמוכה. בעתיד הקרוב AUTOCAD (מתחיל ללמוד אדריכלות בעוד…
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט למחשב גרפיקה שיכול לבצע רינדורים בצורה מהירה אני מכין הרבה סירטונים וחשוב לי מהירות הרינדור מחיר נע בסביבות ה5K המחשב הזה מחליף לי מחשב ישן (q6600 8 gb 9600gt ) ואני מחפש קפיצה בביצועים תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מפרט למחשב לא כולל את הדברים הבאים : צורב, סידי-רום, כונן דיסקטים, מארז, ספק-כוח. המחשב החדש שיהיה מבוסס AMD ושהלוח-אם יהיה מובנה עליו: כרטיס קול, כרטיס רשת (לא חייב), כרטיס מסך ומעבד גם כן. זכרון DDR - 256MB. והארדיסק חדש הכי קטן שיש 40GB נכון? של WD. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 7000 שקל בכדי להרכיב מחשב שיכלול מארז לוח אם(עדיף שיהיה עם כרטיס מסך וקול) הארדיסק.. קיצר הכל כולל כונן דיסקטים וסידי. מקלדת ועכבר. ושנית אני צריך לקנות לפטופ עדיף שיהיה עמיד ולא שביר... והכל ב7000 שקל תודה!!
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
זה אמנם חילול הקודש להעלות בקשה כזאת באתר שמתעסק במודינג ובמחשבים לגיימרים אבל אני מחפש מפרט למחשב לשימוש בייתי די פשוט שנותן תמורה לכסף כרגע המחשב ישמש כמכונת כתיבה משוכללת + אינטרנט אבל חשוב שישמור על הפוטנציאל לשדרוג בעתיד כשהדרישות יעלו ושיכיל רכיבים אמינים שיחסכו את הביקורים במעבדה ויתפקד לטווח הארוך.
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי, עבר יותר מדי זמן מאז שהתעדכנתי במה שקורה עכשיו בשוק. אני מחפש המלצות למפרט שיהיה זול כיוון שהוא דרוש כרגע לעבודה משרדית ולהרצץ XP ואין לי כסף, ועדיין יאפשר לי להוסיף עליו בעתיד(כשיהיה לי כסף) את הטכנולוגיות העדכניות כדי להפוך אותו למחשב שיכול להריץ וויסטה עם כל התוספות בצורה חלקה ומהירה וגם יעמוד בעומסי עבודה של ריבוי משימות. אין לי כוונה להחליף את הרכיבים שאני מתכוון לקנות עכשיו לכן חשוב שיהיו אמינים. אני בעצם מחפש: 1. לוח אם עם כרטיס מסך מובנה שנותן את התמורה הטובה ביותר מבחינת תמיכה בטכנולוגיות לכסף 2. מעבד שנותן את התמורה הטובה ביותר לכסף, רצוי מהדור החדש 3. זיכרון, שוב מקסימום תמורה לכסף 4. אני לא יודע עם יש עדיין הבדל ביניהם אבל גם חברה לכוננים קשיחים כאשר ה…
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הקריטריונים, מחשב לא ממש סטנדרטי אבל גם לא הכי טוב, מחשב שיהיה רב שימושי, יכיל מעבד של Amd Athlonמסדרת Am2 שיהיה ( dual core ), זיכרון || 677 mhz , לוח אמ חזק, כרטיס מסך geforce בין 6600 ל- 7900, מסך LCD 19 אינץ, חשוב שמחיר המחשב לא יעלה על 5200 שקל יחד עם המסך, כמובן שהזכרונות לוח אמ מעבד, יהיו חברות רציניות. לשיקול דעתכם כל השינויים התוספות, העיקר שחלקים והכל יגיעו למחיר הכולל. המחשב לא צריך ליהיות מורכב, אבל לכלול מארז וספק ( אין צורך להכיל מאווררים במפרט )
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין במפר למחשב בסכום של עד 3500 ש"ח מיועד למשחקים ממוצעים. (לא גיימר כבד) גלישה באינטרנט הורדת סרטים ושימוש בתוכנות לשינוי פורמטים(divx , mpeg ) בקיצור מחשב שיעבוד יפה ולא יתקע או יהיה איטי בגלישה כשאני עושה ברקע פעולה ממוצעת אחרת. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V ועוד כמה שבשלב זה לא ידועים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני רוצה אותו למשחק GTA V ויש לו גרפיקה גבוהה לפי מה שהבנת…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, כבר כמה שנים שאני לא מתעסק בחומרה (מאז שיצאו המעבדים מסידרת P4C של אינטל, בתקופה של ASUS IC7 אם מישהו עוד זוכר...) ולכן אני פונה אליכם לייעוץ. אני מחפש מחשב שינצל את התקציב שלי בצורה המקסימלית, המחשב הולך לשמש בעיקר לעבודה משרדית ולמולטימדיה (מערכת קולנוע ביתית). הדרישות שלי הן כאלה: 1) מערכת מבוססת אינטל 2) מעבד Quad Core 3) כרטיס קול עם יציאת SPDIF (אופטי או קואקס) 4) 4 ג"ב זיכרון (אני הולך לעבוד עם מערכת 64 ביט) 5) כרטיס מסך עם שתי יציאות, אני רוצה dual monitor התקציב הוא בסביבות ה 2200 שקל, לא צריך ציוד היקפי, מסך וכ'ו. האם הדרישות שלי מוגזמות בתקציב הזה?
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט מחשב ללא מסך שיהיה במחשב צורב חדש + מדפסת ומחשב המיועד בעיקר למשחקים ומוזיקה שתיהיה מערכת סאונד סבבה כזו ... אשמח לקבל מפרטים ...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז כמו שכתבתי בכותרת אני גיימר רציני אבל בינתיים נהנה ממשחקים עם הג'יפורס 4 שלי אני משחק cod 2, nba and fifa 07 ולפעמים גם קצת trackmania united ו gta vice city בגלל שזה מה שהמחשב שלי מסוגל להעלות...(וגם זה בדרישות מינימליות ביותר) בקיצור אני חייב משהו פצצה למשחקים, משהו שלא יתקע לי אם אני מפעיל כמה דברים למי שלא הבין: אני צריך מחשב שגם אם אני יוריד באימיול עם איסיקיו ומסנג'ר מופעלים וברקע יש איזה 2 חלונות של דפדפן ופוטושופ פתוח, גם אם אני יפעיל משחק המחשב לא יקרטע. שימו לב שיש רק 5000 שקל( זה המקסימום שלי *בלי מסך*) לא צריך עכבר רמקולים וכ'ו... התקציב הוא לא במזומן צריך צורב DVD ואין צורך במארז ששווה יותר מ 200 ש"ח הארדיסק 160 ג'יגה
-
- 48 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. ההורים הסכימו לי לקנות מחשב חדש, שהתקציב שלו יכול להגיע עד ל5.5K במקס'. אני לא גיימר כבד. לא חשוב לי שיהיה 200 פריימים לשניה ברזולוציה הכי גבוהה. אז ככה, אני צריך שתעזרו לי למצוא מפרט טוב למחשב החדש והנה מה שאני צריך שיהיה בו: מעבד: לא קונרו...אני לא רוצה לטחון 30 אחוז מהתקציב רק על מעבד. יספיק לי אפילו AMD 64 3800X2 AM2 לוח אם: שיתאים למעבד שציינתי, שלא יכלול כרטיס מסך מובנה, ושיכלול את כל הדברים הבסיסיים (usb2, sound,pciE,DDR2,SATA2) עדין מחברה מוכרת וטובה. זכרונות: 1G יספיק. חשוב לי שאם אתם מוסיפים זכרון אז שיהיה לו תזמונים טובים, בעל חברה מוכרת, ושיהיו טובים (עדיפות לdual channel) ו-DDR2 כרטיס מסך: כמו שאמרתי, FPS מעל 50-60 ברזולוציה 1024X768 זה המ…
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
חשוב שהמעבד יהיה של אינטל דואל קור והכרטיס מסך יהיה ברמה גבוהה... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-