ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה מפרט למחשב HTPC לצורך חיבור ל - LCD לצפייה בסרטים וסדרות. בעיקרון הטלוויזיה שלי היא HD READY ולא FULL HD, אבל אני רוצה מחשב שיוכל לנגן גם סרטים FULL HD למקרה שאני אחליף את הטלוויזיה. אין צורך בכרטיס טלוויזיה, אבל אני צריך שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (המחשב נמצא בחדר שינה) וכמה שיותר מאוורר.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מפרט עד 6000 ש"ח העונה על הדרישות הבאות: * מעבד אינטל 4 3Ghz. * כרטיס קול איכותי להמרת קלטות אודיו אנלוגיות לשמע דיגיטלי. * מסך 19 אינץ'. * רמקולים איכותיים. * צורב DVD. * כרטיס מסך המתאים למשחקים (אני לא גיימר כבד). * הארד דיסק- 160 ג'יגה. * זיכרון- 1 ג'יגה. תודה מראש: Darkemor
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן וסהלן! אחותי היקרה והחביבה התחילה את לימודיה בבית ספר למוזיקה. אז נכון שהיא עושה לי הרבה רעש בחדר, אבל אני עדיין צריך לעזור לה. אז מה היא צריכה? ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח למחשב נייח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לדחוף עד הסוף, רק אם יש צורך כמובן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אודיו בלבד, שיוכל להריץ קיובייס עם VST ואפקטים בלי להתבלבל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: בהחלט, מיועד ל- Cubase 6 ו- Finale 2012. הרעיון הוא שהמחשב יוכל להתמודד בכבוד גם עם הגרסאות הבאות של התוכנות האלה, כלומר 2014 וצפונה. 3. האם יש צורך…
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בבניית מחשב אודיאו לאולפן ביתי . מה התקציב המקסימאלי? 6,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה ועריכה בתוכנות שונות. הרצת פלאגינים רבים בו זמנית וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לשימוש תדיר בתוכנות כמו Cubase, ושאר ירקות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך מחשב ב-3500 ש"ח בערך... שיהיה בעיקר למשחקים לא צריך איזה מחשב על אבל שיפעלו משחקים בסבבה יש לי התלבטות גם בין AMD לבין INTEL בעיקר עכשיו כשיש את ה-64 ביט של אינטל במחירים לא גבוהים מה אתם ממליצים? INTEL או AMD? ותבנו לי מפרט בבקשה על הדרך...
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
צהוריים טובים. אני מחפש בבקשה מפרט של מחשב שישמש לעבודה רגילה גלישה באינטרנט סרטים וקצת משחקים לא כבדים. שהמפרט יהיה עם ציוד הקיפי של מסך עכבר מקלדת. תקציב עד 3500 שקלים. תודה מראש לכל מי שינסה לעזור.
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב זה זמן רב וחיכיתי לסוף השנה לירידת המחירים. התכנון שלי זה לקנות מחשב עד 5000שח ולשדרג כרטיס מסך במחשב הישן (פעם אחרונה הציאו לי 9800 אולי עכשיו כדאי את AMD 4XXX הזול ? ) ראיתי שיש ירידת מחירים בגלל יציאת ICORE7 ושיצאו עוד כמה כרטיסים חדשים לשוק הבינוני השאלה היא האם יש עוד איזה ירידת מחירים רציני באופק או שאפשר לקנות מחשב כבר עכשיו??
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב לא משהו, אבל בכל זאת מה שאפשר להכניס... תודה. ואיפה לקנות, בKSP?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני עוזר לחבר לבנות מחשב, הוא לא עושה אוברקלוק, מסך צריך 17 אינץ וכרטיס מסך ברמה של GEFORCE 4 TI ודיסק קשיח 60 גיגה. תודה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רק כמה הערות 1. קודם כל המחשב מיועד למשחקים בעיקר 2. מסך כבר יש לי 3. אני רוצה את זה מ KSP ושיהיה כולל הרכבה שלהם 4. שיהיה מארז טוב ומאוורר 5.שיכלול כונן DVD וצורב DVD 6. 2G זיכרון זהו , תודה לכל העוזרים מכל הלב.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב ב-6000 ש"ח למשחקים כבדים וגם לעריכה גרפית 2D/3D (פוטושופ/ 3Dmax) דברים שצריכים להיות: 1G RAM הארדיסק 120GB צורב DVD מסך לא שטוח 17" או 19" תלוי איך מסתדר עם הכסף מבחינת עכבר ומקלדת אני מניח שמה שיש במיפרטים המומלצים מספיק טוב קרי: Logitech MX510 Optical - 5Y Warranty Genius KB-21e Silver Black keyboard וגם אני צריך המלצות לחנות אמינה כמובן תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ממצב אנשים? מבקש מפרט למחשב ביתי בשביל חבר. תקציב : 2000 ש"ח (עד 2500 ש"ח). אמור לכלול - מסך LCD (אם באותו מחיר, יש WIDE טוב, אז עדיף WIDE...אבל תרשמו גם את הLCD ליתר בטחון בנוסף) , עכבר ומקלדת אלחוטיים ותמיכה בWIFI. עדיפות להארדיסק של 250 ג'יגה...אם ההבדל בינו לבין יותר זה עד 50-70 ש"ח אז לשדרג . חובה - 2 ג'יגה זכרון (קינגסטון). מחשב חדש. לא משהו מפוצץ...אופיס, עבודה ושיוכל לראות תמונות שהוא מצלם ומעביר מהמצלמה (לא מדובר בעריכה גרפית). אם אפשר להביא קישור לאתר שממנו הרכבתם, תודה. תודה אנשים, מת עליכם .
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים... אני מחפש מפרט עבור בן דוד שלי. השימושים העיקריים שלו יהיו גלישה באינטרנט, קצת אופיס ולא יותר מזה. חשוב לו שהמסך מחשב יוכל לשמש גם כמסך טלוויזיה - גודל רצוי 22". כולל ציוד היקפי. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מפרט למחשב ביתי, לצרכי גלישה, MS OFFICE, עריכת וידאו ביתי, ומשחקים קלים (FIFA 08). התקציב הוא באיזור ה2000 ש"ח כולל מקלדת ומכבר אלחוטי ,לא כולל מסך , אבל אני מוכן לשקיע עוד 500 ש"ח כדי לא לקנות שטויות. ממה שקראתי פה בפורום, AMD הכי משתלם בתקציבים נמוכים כך שנראה לי שזה עדיף לי מINTEL . כרגע יש לי מסך CRT שמטעמי תקציב יצטרך לשרת אותי לעוד כמה זמן ולכן אני מחפש כרטיס מסך עם VGA וגם DVI (לLCD לעתיד לבוא). חשבתי לקחת כרטיס מסך built-in ללוח אם, אבל פתוח להצעות. אני רוצה מערכת שקיטה יחסית, אמנם המחשב לא מיועד לחדר שינה אז לא צריך להגזים בזה. אשמח לקבל המלצות. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לבית+תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם…
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואשמח לקצת עזרה עם המפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים קליל (אסטרטגיה וכדומה), תכני HD והורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - הורדות בUSENET וצפייה בתכני HD - שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו ה…
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אהלן, בגדול מחפש מחשב לבית (להורים), שיריץ וינדוס (אולי אפילו רק אקס-פי), אינטרנט וסרטים. מחפש ב-2000 ש"ח, עדיפות עם מסך. גר באזור הצפון (מישור החוף) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד 2000 ומשם לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי בעיקר, אינטרנט, סרטים וקצת משחקים (אין צורך למכונת גיימינג אבל שיוכל להריץ משחקים מדי פעם)... אני משחק הרבה מנג'ר אבל הדרישות שלו לא גבוהות אבל למשל שיוכל להריץ את TOTAL WAR החדש (לא חייב על המקסימום) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הוא יחובר למסך 22" של פיליפס (לדעתי הוא לא FHD) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? צריך הכל חוץ ממסך, עדיף מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפי הוראות הפורם הנה התשובות שלי ל11 השאלות 1. התקציב כ5500 בתקווה שאוכל להגדילו במעט 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס)=כן, משחקים (קלים או כבדים?)=כבדים מינוס, צפיה בסרטים=כן, קולנוע בייתי=לא, הורדות=כמובן, מסיבות רשת=לא, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) במיוחד עריכת סרטים והרבה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? =לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא שידוע לי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?היתי בKSP יש להם 2 מפרטים שעינינו אותי ואולי עדיין זקורים לשינוים קלים : מעבד Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2x1GB Kings…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אז ככה.. אני רוצה להרכיב מפרט למחשב עד 2500 ש"ח, כולל מסך חשוב לי שהבסיס יהיה בנוי על מעבד של אינטל המחשב הולך לשמש ילד בן 14, אז רצוי שהוא יסחוב משחקים .. לא משחקים לגיימרים כבדים כמובן שמעתי מחבר שהוא קנה מסך LED 20" ב800 ש"ח תתנו בבקשה הצעה לכמה מסכים לא צריך קרור מיוחד למעבד מספיק הקרור שמגיע עליו לפי דעתי אבל צריך מאווררים למארז למישהו יש הצעות? מקלדת עכבר ורמקולים אני לא כולל בתקציב אני ירכוש אותם מעבר לתקציב..
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
המחשב יהיה בעיקר לשימוש יומיומי באינטרנט אבל גם למשחקים רק שלא כל כך מעניין אותי הביצועים והרזולוציה הגבוה.. העיקר שאני יוכל להפעיל את כל המשחקים, ושהטכנולוגיה של המחשב תהיה לעוד הרבה הרבה שנים. אני רוצה להתמקד בזה שהלוח אם יהיה עדכני עם ה STAT הכי חדש (או טכנולוגיה חדישה יותר מזה) הזיכרון הכי חדש (DDR3+ אם קיים) המטרה שלי תהיה לשדרג את המחשב עם השנים בהתאם לצריכות של המשחקים החדשים שיצאו.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אשמח להצעות למפרטי מחשב אשר המפרטים יכללו א. מעבד E6850 ב. 4Gb זיכרון RAM המחשב מיועד גם למשחקים כבדים (ולכן יש צורך בכרטיס מסך חזק, לא משנה לי אם זה ATI או nVidia) וגם לסימולציות וסינטזות כבדות במחשב (ישומים מתמטים כבדים, ולכן חשוב לי להשתמש במעבד שכתבתי למעלה). מסגרת התקציב היא כאמור 6000ש"ח, אין צורך בציוד היקפי (מסך,מקלדת, רמקולים וכו') אך אשמח אם ניתן לתמחר נמוך יותר ממסגרת התקציב. תודה
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המחיר למחשב בלבד - ללא מסך. המחשב אמור לשמש את הוריי (רצוי שיהיה מספיק חזק לתמוך בחלונות 7 ושיהיה מספיק טוב למספר שנים). 1. תקציב מקסימלי 2300 ש"ח (פלוס מינוס איזה 200-300 שקל) 2. מחשב ביתי (לעבודה משרדית) - אינטרנט, אופיס, תמונות. 3. יש צורך רק במקלדת, עכבר ורמקולים (לא קריטי). אין צורך במסך 4. רצוי מחשב שקט. 5. אין צורך במערכת הפעלה. כן יש צורך בהרכבה 6. רצוי שיהיה ניתן לרכוש באזור הרצליה/רעננה/תל אביב. ksp ו-ivory זה נוח מאוד. תודה רבה,
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש מחשב בסיסי ללימודים, גלישה באינטרנט וכו', בסוף של כ 2,500 ש"ח כולל מסך "19 LCD משיקולים כאלה ואחרים מבקש לרכוש את המחשב כ Bundle, ולא להרכיב בעצמי. ברור לי שמדובר בתקציב למחשב בסיסי, וזו אכן המטרה. כמו כן חשוב שהחנות תהיה פיזית באיזור המרכב (אם זה בסדר לבקש מחנות מסויימת, אז עדיף KSP) 1. מה דעתכם באופן כללי על המפרט הנ"ל (מחשב + מסך) 2. האם כדאי להוסיף ג'יגה זכרון נוסף ? 3. האם לכרטיס המסך יש יציאת DVI ? (מכיוון שלמסך שבחרתי אין חיבור פינים, אלא רק DVI) 4. האם כרטיס הקול וכרטיס הרשת הם מובנים בלוח ? (אני מניח שכן, אבל זה לא מצויין) תודה רבה. מעבד אינטל Core 2 Duo E4700, Bus800Mhz, s775, 2MB לוח אם למעבדי אינטל ABIT - 2 Years Warranty LG-95C s775, Intel 945GC, DDR…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מפרט לשימושים בסיסיים: אינטרנט ואופיס. המחיר צריך להיות פחות מ-1000 ש"ח. חשוב שיהיה כמה שיותר (במחיר הזה) אמין (כלומר דגש על ספק איכותי יותר). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-