ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, הייתי שמח אם מישהו היה יכול לשפוך קצת יותר אור על התמונה, אני מחפש מחשב נייד, שיהיה חזק, בעבר הסתכלתי על מעבדי p8600, היום שכבר ה-i3 \ i5 בחוץ, השוק השתנה, אין צורך בכרטיס מסך (?) מעבדים חזקים וחסכוניים יותר מסדרת ה-P, הבנתי שמעבדי ה-i "נחים" כשהם לא בשימוש, מה שנותן חיי סוללה ארוכים יותר, כנ"ל כ.המסך המובנה בהם, זה נכון? בכללי, לבנאדם שמחפש מחשב חזק, לעבודה אינטרנטית אינטנסיבית מאוד (עבודה עם 2 דפדפנים וכ10-12 טאבים פתוחים במקביל) עם 3-4 תוכנות שרצות ברקע וגוזלות זיכרון יקר, מה עדיף? איזה מה-i? או אולי להשאר עם ה-P? בניגוד חשוב לי מאוד שהמחשב יחזיק לפחות 5-6 שעות עבודה עם מסך 15.4 או 15.6 (הייתי שמח אם מישהו גם היה מסביר על ההבדלים בין הגדלים הללו), ועדיין אני ל…
-
- 9 תגובות
- 14.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי כדי להריץ משחקים כמו : RISEN , DRAGON AGE וכל משחקי התפקידים עתירי הגרפיקה בסגנון הזה ( ואלה שגם יצאו בעתיד ). המפרט הנוכחי שלי הוא כזה: מעבד: Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz לוח אם: GIGABYTE 965P DS3P זכרון : 2 GB של OCZ כרטיס מסך: GFORCE 7600 GS מסך : SAMSUNG T220P המטרה היא להריץ את המשחקים האלה בקלות יחסית ברזולוציה מקסימלית או קצת פחות במידה והמשחק מאפשר . תודה מראש על ההצעות.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אהלן, האם מישהו מכיר מחשבים שהם OEM כגון DELL,HP,ASUS שיש להם פלטפורמות עם 6 כניסות SATA 3.0 או אפילו SATA 6.0 ? לחלופין מפרט של מחשב עם לוח M כזה כאשר ,חשוב שהכרטיס מסך יהיה BUILT IN תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
נדרש מפרט למחשב HTPC 1.תקציב מקסימלי 1500 ש"ח - אשמח לקבל הצעות גם באיזור ה 1000 ש"ח . לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. מחשב מיועד להיות מחשב סלוני HTPC - צפייה בסרטי HD, תמונות,מוסיקה,גלישה באינטרנט(כולל צפייה ישירה בתוכן),הורדות תוכן ואחסון סוגי המדיה כנ"ל. המחשב לא מיועד למשחקים. 3. אין צורך בציוד היקפי - המחשב יחובר לטלווזיית LCD 42 דרך כניסת HDMI. 4. אין צורך בכרטיס טלווזיה או יכולות הקלטה. 5. חלקים שכבר קיימים ואין צורך לכלול המפרט - כרטיס רשת אלחוטי, מקלדת עם עכבר מובנה,רמקולים(של הטלווזיה). 6. חשיבות שקט : 2-3 7. לא יבוצע אוברקלוק 8. אין צורך במערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה ע"י חנות. 9. איו חנות מועדפת. אפשרי כל חנות באיזור השרון\גוש דן 10. בקשות מיוחדות - המחשב יישב…
-
- 30 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הדרישות הן לא בשמיים אלה רק שיעבוד חלק עם דברים בסיסיים כמו אינטרנט\אופיס ויריץ סרטי HD של 720P חלק. תודה
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, אבקש לדעת מה השיקולים בבחירת מסך למחשב נייד בהתחשב במרכיבי עלות, איכות (משחקים / מולטימדיה / תוכנות גרפיות ...), עמידות,טכנולוגיה, מבריק-מט וכו' (אולי אפשר להוסיף נושא דביק בראש פורום - מחשבים ניידים) אשמח לתשובה בהקדם, תודה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
כך זה הולך: -התקציב שלי הוא 5500 אפשר לחרוג ב 500 -השימוש הוא גיימינג , משחקים כבדים -אין עדיפות לחנות מסויימת - מחשב שקט ומאוורר טוב -יכולת לשדרוג בקלות -אשמח לקבל המלצה על עכבר ומקלדת טובים - אין צורך בציוד הכפי - הרזולוציה של 23 FULL HD תודה
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, אני רצה לקנות מחשב נייד ורציתי לשאול מה עדיף intel core 2dou l7300 4mb 2gb ddr 3 1066mhz 250 gb sata 5400 מסך:15.6 led 1366 768 ati m96 readon hd 4650 512 ddr3 או intel 2 dou t66002.20ghz 4gb זיכרון 320 sata geforce g103 with 512 התקציב הוא 3700-4000 אם יש לכם מפרטים יותר טובים במחיר אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, סרטים באיכות HD. גודל המסך: הגודל הנחשק הוא 14.1" לא יותר גדול משקל רצוי: עקב ייעוד המחשב ללימודים כמה שפחות יותר טוב זמן סוללה: סוללת 6 תאים במינימום תמיכה ברשת אלחוטית: תמיכה גם ברשת n בנוסף לb, יציאות מיוחדות: HDMI לחיבור למסך LCD חובה וכרטיס זכרון יהיה נחמד בלוטות: חובה גודל מינימלי של כונן קשיח: 250 7200RPM גודל זיכרון פנימי: 4 גיגה DDR3 צורב DVD: חובה מצלמה מובנת במסך חובה רמקולים שיהיו איכותים אחריות בינלאומית: לא, המחשב ירכש בארץ העדפה לחברה: חברות מוכרות בתחום המחשבים..
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, התבקשתי להרכיב מפרט למחשב שמיועד לשימוש משרדי (תוכנות ייעודיות מבוססות רשת, אופיס, .... ). בניתי מפרט והייתי רוצה את חוות דעתכם משתי בחינות: א. האם הרכיבים שבחרתי אכן תואמים זה לזה ולא ביצעתי שגיאות מיותרות. ב. בתקציב שפירטתי האם ניתן לשנות / לשפר משהו ? המחירים לקוחים מהחנות בה המחשב יירכש (נעה מחשבים). לפי התקציב תוכלו לבצע הערכה של מה ניתן לשפר ומה לא. מארז + ספק: COMPUCASE 6C60 Black+Silver 300W VN PSU + FireWire מחיר: 265 ש"ח לוח אם: ASUS P5QPL-VM EPU מחיר: 430 ש"ח מעבד: Intel DUAL CORE E6500 2.93GHz 2Mb 1066mhz BOX מחיר: 400 ש"ח זיכרון: G.SKILL DDR2 2048MB 800MHZ CL5 מחיר: 210 ש"ח דיסק קשיח: WD 500G…
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
תקציב:630$ חנות לקניה CIRUIT CITY מחשב לגיימר מתחיל . יש לי שאלה יש בעיה אם החשמל (הספק כוח)? מחשב ללא מארז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 630$ האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 630$ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ולא כבדים,עבודה משרדית,מהיר,אינרנט א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. צפיית סרטים, משחקים כגון FIFA 2010 וכו' NBA2K9 NBA2K10 GTA IV ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: *…
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מחפש מחשב עד 3000 שקל מעדיף לחסוך , חריגות קלות אפשריות... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - אינטרנט משחקים (לא עתירי גרפיקה) עריכת תמונה סרטים(עבודה עם חיבור לטלויזיה) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. - \photoshop \ lightroom\ firefox\ Bsplayer ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה - לא, אבל הרבה עבודה במקביל ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? - מסך 22 אינטש 2048*1536 * באיזה סוג משחקים תשחקו? RPG \ אסטרטגיה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך , אשמח לרעיונות למקלדת\עכבר אלחוטיים 4. האם יש רכיב שא…
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה עם תוכנות כמו 3dsmax, after effects ופוטושופ - העבודה כרגע היא למטרת לימודים. התקציב שלי הוא בסביבות ה-3000 ללא כרטיס מסך וללא רכיבים אחרים- המלצות לכרטיס מסך יתקבלו בברכה אבל אם הם יקרים מדי אני אשאר בינתיים עם ה gt9500 שלי. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט יחסית (בעיקר בשביל לעשות רינדורים בלילה) - קריטיות ברמה 7 בערך אין צורך במערכת הפעלה או רכיבים חיצוניים, יש צורך ברכיבים פנימיים בסיסיים - צורב, מספר רב של שקעי usb, הארד דיסק של 500 ג'יגה וזיכרון 4 ג'יגה ראם, אין צורך בכונן דיסקטים ובכרטיס קול. חנות מועדפת אין לי.. אני גר בגוש דן אפשרות שידרוג למעבד פחות קריטית לי. לזיכרון ולכרטיס מסך - חשוב שיהיה ניתן לשדרג אני אשמח לעזרה !
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למחשב נייד בתקציב של עד 2500 שקל. אשר יקנה בארה"ב ויועבר לארץ. המחשב הינו לשימוש של אופיס, אינטרנט וצפיה בסרטים (בפורמט HD) דרכו במסך HD 32''. דרישות הבסיס: זיכרון של 2GB ומעלה. מעבד כפול ליבה של אינטל. הרדיסק באזור ה 300GB. מסך בגודל של 15.4'' או 15.6''. והדילמה שלי היא בנושא כרטיס המסך, בגלל שאני רוצה להתחבר עם המחשב לטלוויזיה, אני צריך חיבור של HDMI או DVI. הבנתי שלכבל HDMI יש מגבלה של אורך (מעבר למרחק מסוים לא האיכות נופלת), ולכן חשבתי אולי חיבור של DVI. האם אני צריך כן כרטיס מסך חזק. או שהכרטיסים "סטנדרטים" שבאים עם המחשב מספיקים לי כול עוד יש את החיבור שאני צריך. או שאני צריך כרטיסים חזקים. ומכיוון שהמחשב נקנה בארה"ב האם משהוא מכיר חנויות, מקו…
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מעבד - ATHLON II X4 620 מחיר 500 לוח - MA785GMT-UD2H מחיר 500 זיכרון - קינגסטון 2GB DDR3 1333 מחיר 260 דיסק קשיח Caviar Green WD5000AADS מחיר 280 ספק S12II-380 מחיר 270 מארז THERMALTAKE M9 מחיר 360 מחיר כולל 2170 הכוונה להתקין WIN7 גירסת 64BIT ובעתיד להגדיל ל4GB את הזיכרון. השימושים זה הכל חוץ ממשחקים...עיבוד קבצי אודיו ווידאו...גלישה עם הרבה חלונות פתוחים...נגינת קבצי מידייה....והורדות ברקע. המחשב צריך להיות שקט ואין כוונה לבצע OC.
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, סרטים באיכות HD. גודל המסך: הגודל הנחשק הוא 14", אך אם יש הצעה ממש טובה למסכי 15.4 באותו הקתציב אז ניתן גם משקל רצוי: עקב ייעוד המחשב ללימודים רצוי שהמשקל לא יעבור את ה2.5 ק"ג זמן סוללה: 3+ אך זה לא קירטי עקב חיבור כמעט תמידי לחשמל. תמיכה ברשת אלחוטית: תמיכה גם ברשת n בנוסף לb,g יציאות מיוחדות: HDMI, DVI לא יכולים להזיק במידת האפשר אך לא הכרחיות, חריץ קריאת כרטיסי זיכרון יתקבל בבכרה בלוטות: אפשרי אך לא חובה גודל מינימלי של כונן קשיח: 250 ג'יגה גודל זיכרון פנימי: רצוי 3 ג'יגה עם אופציית הרחבה לעתיד (DDR3 יהיה ממש רצוי) צורב DVD: חובה אחריות בינלאומית: לא, המחשב ירכש בארץ העדפה לחברה: חברות מוכרות בתחום המחשבים.. אני מזכיר שהמחשב הוא לצרכי לימוד…
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי יש באפשרותי לרכוש Lenovo Thinkpad X200 בכ3400שח עם אחריות לעוד כשנתיים וחצי. מבחינת איכות חומרים הוא שווה משו? מבחינת חומרה : מעבד P8400 2GB GDDR3 320GB HD מסך 12.1" WiFi Draft n
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! קניתי מחשב נייד חדש של FUJITSU SIEMENS ESPRIMO 6535-9 אני מנסה להתקין ווינדוס אקס פי וזה טוען את כל הקבצים ובסוף ההתקנה מעלה לי מסך כחול עם שגיאות... 000000000000000000.07F משהו כזה.... ניסיתי עם 3 סוגים של ווינדוס, בכולם הוא עושה את זה, והם ווינדוסים תקינים שעבודים לי במחשב הרגיל ב BOOT. מה אני צריכה לעשות? תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מתכוון להרכיב את המחשב הבא שלי לפי המפרט הבא. מה דעתכם ? לוח אם ASUS P7P55D Delux מארז Corsair Obsidian 800D ספק כח Corsair HX750W קירור מים Corsair CH50 כ. מסך Sapphire HD5770 Vapor X כ. מסך Sapphire HD5770 Vapor X זיכרון 8Gb Kit (2G X4) CL-8-8-8-24 GT+Airflow II Corsair מעבד Intel I7 860 מסך W2486L 24'' LED LG HD WD RAPTOR 150 DVD DB Nec BD reader מ.הפעלה WIN7 Pro 64 EN תגובות הערות והארות יתקבלו בברכה. ZAHI8804
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום חברים, מבקש שתחוו דעה על המפרט הזה. שאלות עיקריות: 1. הזכרונות - מה טיבם? המחיר הנמוך נראה לי מחשיד. האם יש פה "קאץ'?" 2. ספק הכח - איכותי או זבל? 3. כרטיס המסך - יספיק לצרכים שציינתי - משחקים קלים וסרטים גם בHD? כל הערה ועצה לשיפור או ייעול תתקבל בברכה...
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגשתי כבר בקשה למפרט בעבר בסביבות דצמבר ונאמר לי שיהיה שווה לי לחכות עד פברואר לפני קניית המחשב.. בכל מקרה, כמה דברים השתנו מאז אז אני "משנה" טיפה את המפרט. 1. מה התקציב המקסימלי? - מעוניין להוציא באיזור ה 5+ אלף שקל (מוכן להתגמש כלפי מעלה) 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? - מטרת המחשב היא עבודה. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. - שימוש נרחב ב Virtual Machine... המחשב יריץ באופן קבוע לינוקס + VM עם ווינדוס XP\7 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה - השימוש הרציני ביותר יהיה תחת VM כך שהרבה יותר חשוב לי שהמעבד יהיה חזק מאשר כרטיסי מסך, בנוסף, אין לי צורך במערך SLI או CF.. מספיק לי כרטיס אחד חזק (אבל אשמח אם תיהיה לי אופציה בעתיד להוסיף..) 3…
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
החלטתי להסתפק במערכת שיש לי כרגע במשחב הנייח ואני רוצה מחשב נייד שאוכל להעביר איתו את הזמן , חשבתי על להזמין מהאתר של Alienware בגלל שהם מציעים מספר רב של תשלומים שהופכים את ההוצאה ללא מורגשת בכלל , חשבתי על המפרט הבסיסי של הM15X עם שינוי 3GB RAM הכלולים במחיר ל4GB השאלה היא מה אתם ממליצים ? האם ALIENWARE שולחת לארץ בכלל ? אפשר דוגמא לרזולוציה/הגדרות/משחק שהM15X יריץ אותם בלי בעיה? תודה מראש. עריכה: לא משנה דיברתי עם נציג והם לא שולחים מחוץ לארצות הברית , כמה חבל שהמחירים בארץ יותר מכפולים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ככה, אני צריך שתעזרו לי בבנית מחשב חדש בסדר גודל של 3500 שקל עד חריגה של עוד 200 בער. בעיקר המחשב צריך להפעיל ללא שום בעיה את כל המשחקים החדשים ואלה שעתידים לבוא. חשוב שהוא יהיה שקט, ויעבוד 24\7 ללא שום בעיות. בעיקרון אני ממש לא מבין במחשבים, לכן באתי לפה שתעזרו לי..אז כל דבר קטן יהיה טוב לא צריך ציוד הקיפי רק את המארז עצמו. תודה ויום טוב, שי.
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום... המחשב שלי דינוזאור ובא לי להתחדש במחשב... חשבתי ובדקתי הכל כבר לפני שנה אבל בסוף משיקולים אישיים לא קניתי... המחשב הרצוי הוא לשימוש יומיומי בלבד אבל אני רוצה שתיהיה לי יכולת לשחק משחקים חדשים... לא דורש פה FPS מטורף ב1080P אבל מה שנראה לכם אפשרי לשחק... אני לא מחפש רכיבים מיוחדים בשביל עוד FPS או 2... אין לי מושג כמה התקציב כי אני לא יודע כמה זה אמור לעלות... הרכבתי בKSP מפרט ויצא לי 4300 עם מסך. מסך 23'' תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
המחשב לא יצא מהבית כך שהגודל הרצוי הינו 15.4-6 השימושים העיקריים הם: 90% אינטרנט 10% סרטים ושימושיים ביתיים רגילים ישנה העדפה לcompaq של hp תודה על המלצותכים, סמיון.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-