ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
חשוב 3 דברים בלבד- פנטיום 4, ברמה סבירה לשימוש משרדי והכי חשוב - אמין-
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
* דבר חשוב מאוד לציין אם יש חלקים שלא מופיעים באתר בוא אתם בונים את המיפרט זה מספיק שתירשמו שם של החלק כי הרוב הפעמים כול המיפרט בני מאתר אחד-ואפשר לשלב רחיבים שונים מאחרים אחרים כמו זאפ,עדיף לי שהחלקים שאתם מרכיבים למיפרט יהיו החלקים המתוכננים ולא כי אין באתר מסויים את החלק הזה והזה אז מלד ברירה נסים חלק שיש באתר. 1. התקציב המקסימלי......עד 2500 מקסימום. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחסוך (על איכות משלמים) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.מישחקי מחשב כבדים+סרטי HD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב למשחקים כבדים, אין עדיפות לחנות מסויימת, אבל אני גר ירושלים כך שעדיף חנות באיזור. התקציב הוא כ4500 שקל לא צריך שום ציוד היקפי.
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר כמחשב לסטודנט הנדסת תוכנה, אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשר לשחק עליו קצת ולא תהיה לו בעיה עם ישומים גרפיים. * גודל המסך? איזור ה15'' * משקל רצוי? אין העדפה של ממש, למרות שאני לא רוצה לבנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אם אפשר זמן סוללה של 6+ שעות יהיה אחלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) DVI זה תמיד טוב. * בלוטות? רצוי, אך לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? זה לא סטנדרט בימינו? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? יהיה נחמד, אלא אם זה עולה יותר מדי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? איך Alienware? אני חרמן עליהם שנים, אבל אין לי מושג אם באמת כדאי להשקיע במחשב שלהם..
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
קודם כל המטרה שלי היא להעביר את הזמן בנסיעות ולכן אי רוצה לרכוש את אחד מהם , בעיקר משחקים ואינטרנט , בלי קשר למחירים שלה ( אני מביא מחו"ל) האם הם השולטים בתחום באמת?
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב למטרות של צפייה בסרטים ב HD, עבודות וורד וכ'ו גלישה באינטרנט על כן אני מחפש מחשב שיכלול את הקונפיגורציה הבאה: 1. 4 גיגה זכרון 2. מעבד אינטל - כמה שיותר חדש יותר טוב... 3. יציאת HD. 4.מסך בגודל 15.4-14 5.אחריות לשנתיים... 6.מערכת הפעלה כלולה.
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
האם השלט: http://cgi.ebay.com/HP-Compaq-Notebook-Laptop-ExpressCard-Remote-Control-R1_W0QQitemZ200436652574QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2eaaf49a1e יתאים ללפטופ שלי - ASUS G51VX *יש צורך במתאם IRDA רגיל/מיוחד ?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אז הנה המפרט שאני עומד לקנות(מצורף): למטרת גיימינג בFHD שקט 8/10 ומעוניין בOC בינוני רק שאלה אחת לגבי איפה לקנות כי בסקאי פי סי מציעים את אותו מחיר בערך אבל שם יש אפשרות לקבל OC מהחנות כמה זה משמעותי? תודה למגיבים [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? ש"ח3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות ה-500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.שימוש עיקרי יהיה למשחקים, סרטים ואינטרנט ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?אין מסך כרגע, רוצה לקנות אחרי שיהיה לי מפרט למחשב * באיזה סוג משחקים תשחקו?משחקי אסטרטגיה/ספורט/תפקידים/ירייה בגוף ראשון ברשת ובמחשב החדשים ביותר או שעומדים לצאת. * באילו …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט טוב לתקציב שנע בין 1800-2200. - המחשב הוא במיוחד לילד בן 6, ככה שלא צריך משהו ממש חזק. - המחשב גם לשימוש באינטרנט, וורד. - חשוב שזה צריך לכלול מערכת הפעלה. - מסך כבר יש, אז אין צורך (15 אינץ). אם אפשר בבקשה מפרטים מהאתר הבא: http://pandas.co.il היום אנחנו הולכים לקנות את המחשב ככה שזה די דחוף תודה.
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, אני רצה לקנות מחשב נייד ורציתי לשאול מה עדיף intel core 2dou l7300 4mb 2gb ddr 3 1066mhz 250 gb sata 5400 מסך:15.6 led 1366 768 ati m96 readon hd 4650 512 ddr3 או intel 2 dou t66002.20ghz 4gb זיכרון 320 sata geforce g103 with 512 אם יש לכם מפרטים יותר טובים במחיר אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
מחשב נייד: acer 5740g מערכת ההפעלה: windows 7 64 bit סוג הדפדפן: internet explorer 8 סוג כרטיס המסך: ati radeon 5470-516m הבעיה: זה מסך led ומשום מה אין חדות לצבעים במסך כביכול כל חלון או תמונה ניראים חיוורים ניסיתי לשחק עם הבהירות אבל זה לא עוזר זה כנראה משהו בצבעים..איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום רב, הייתי שמח אם מישהו היה יכול לשפוך קצת יותר אור על התמונה, אני מחפש מחשב נייד, שיהיה חזק, בעבר הסתכלתי על מעבדי p8600, היום שכבר ה-i3 \ i5 בחוץ, השוק השתנה, אין צורך בכרטיס מסך (?) מעבדים חזקים וחסכוניים יותר מסדרת ה-P, הבנתי שמעבדי ה-i "נחים" כשהם לא בשימוש, מה שנותן חיי סוללה ארוכים יותר, כנ"ל כ.המסך המובנה בהם, זה נכון? בכללי, לבנאדם שמחפש מחשב חזק, לעבודה אינטרנטית אינטנסיבית מאוד (עבודה עם 2 דפדפנים וכ10-12 טאבים פתוחים במקביל) עם 3-4 תוכנות שרצות ברקע וגוזלות זיכרון יקר, מה עדיף? איזה מה-i? או אולי להשאר עם ה-P? בניגוד חשוב לי מאוד שהמחשב יחזיק לפחות 5-6 שעות עבודה עם מסך 15.4 או 15.6 (הייתי שמח אם מישהו גם היה מסביר על ההבדלים בין הגדלים הללו), ועדיין אני ל…
-
- 9 תגובות
- 14.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי כדי להריץ משחקים כמו : RISEN , DRAGON AGE וכל משחקי התפקידים עתירי הגרפיקה בסגנון הזה ( ואלה שגם יצאו בעתיד ). המפרט הנוכחי שלי הוא כזה: מעבד: Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz לוח אם: GIGABYTE 965P DS3P זכרון : 2 GB של OCZ כרטיס מסך: GFORCE 7600 GS מסך : SAMSUNG T220P המטרה היא להריץ את המשחקים האלה בקלות יחסית ברזולוציה מקסימלית או קצת פחות במידה והמשחק מאפשר . תודה מראש על ההצעות.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אהלן, האם מישהו מכיר מחשבים שהם OEM כגון DELL,HP,ASUS שיש להם פלטפורמות עם 6 כניסות SATA 3.0 או אפילו SATA 6.0 ? לחלופין מפרט של מחשב עם לוח M כזה כאשר ,חשוב שהכרטיס מסך יהיה BUILT IN תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
נדרש מפרט למחשב HTPC 1.תקציב מקסימלי 1500 ש"ח - אשמח לקבל הצעות גם באיזור ה 1000 ש"ח . לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. מחשב מיועד להיות מחשב סלוני HTPC - צפייה בסרטי HD, תמונות,מוסיקה,גלישה באינטרנט(כולל צפייה ישירה בתוכן),הורדות תוכן ואחסון סוגי המדיה כנ"ל. המחשב לא מיועד למשחקים. 3. אין צורך בציוד היקפי - המחשב יחובר לטלווזיית LCD 42 דרך כניסת HDMI. 4. אין צורך בכרטיס טלווזיה או יכולות הקלטה. 5. חלקים שכבר קיימים ואין צורך לכלול המפרט - כרטיס רשת אלחוטי, מקלדת עם עכבר מובנה,רמקולים(של הטלווזיה). 6. חשיבות שקט : 2-3 7. לא יבוצע אוברקלוק 8. אין צורך במערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה ע"י חנות. 9. איו חנות מועדפת. אפשרי כל חנות באיזור השרון\גוש דן 10. בקשות מיוחדות - המחשב יישב…
-
- 30 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הדרישות הן לא בשמיים אלה רק שיעבוד חלק עם דברים בסיסיים כמו אינטרנט\אופיס ויריץ סרטי HD של 720P חלק. תודה
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, אבקש לדעת מה השיקולים בבחירת מסך למחשב נייד בהתחשב במרכיבי עלות, איכות (משחקים / מולטימדיה / תוכנות גרפיות ...), עמידות,טכנולוגיה, מבריק-מט וכו' (אולי אפשר להוסיף נושא דביק בראש פורום - מחשבים ניידים) אשמח לתשובה בהקדם, תודה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
כך זה הולך: -התקציב שלי הוא 5500 אפשר לחרוג ב 500 -השימוש הוא גיימינג , משחקים כבדים -אין עדיפות לחנות מסויימת - מחשב שקט ומאוורר טוב -יכולת לשדרוג בקלות -אשמח לקבל המלצה על עכבר ומקלדת טובים - אין צורך בציוד הכפי - הרזולוציה של 23 FULL HD תודה
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, אני רצה לקנות מחשב נייד ורציתי לשאול מה עדיף intel core 2dou l7300 4mb 2gb ddr 3 1066mhz 250 gb sata 5400 מסך:15.6 led 1366 768 ati m96 readon hd 4650 512 ddr3 או intel 2 dou t66002.20ghz 4gb זיכרון 320 sata geforce g103 with 512 התקציב הוא 3700-4000 אם יש לכם מפרטים יותר טובים במחיר אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, סרטים באיכות HD. גודל המסך: הגודל הנחשק הוא 14.1" לא יותר גדול משקל רצוי: עקב ייעוד המחשב ללימודים כמה שפחות יותר טוב זמן סוללה: סוללת 6 תאים במינימום תמיכה ברשת אלחוטית: תמיכה גם ברשת n בנוסף לb, יציאות מיוחדות: HDMI לחיבור למסך LCD חובה וכרטיס זכרון יהיה נחמד בלוטות: חובה גודל מינימלי של כונן קשיח: 250 7200RPM גודל זיכרון פנימי: 4 גיגה DDR3 צורב DVD: חובה מצלמה מובנת במסך חובה רמקולים שיהיו איכותים אחריות בינלאומית: לא, המחשב ירכש בארץ העדפה לחברה: חברות מוכרות בתחום המחשבים..
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, התבקשתי להרכיב מפרט למחשב שמיועד לשימוש משרדי (תוכנות ייעודיות מבוססות רשת, אופיס, .... ). בניתי מפרט והייתי רוצה את חוות דעתכם משתי בחינות: א. האם הרכיבים שבחרתי אכן תואמים זה לזה ולא ביצעתי שגיאות מיותרות. ב. בתקציב שפירטתי האם ניתן לשנות / לשפר משהו ? המחירים לקוחים מהחנות בה המחשב יירכש (נעה מחשבים). לפי התקציב תוכלו לבצע הערכה של מה ניתן לשפר ומה לא. מארז + ספק: COMPUCASE 6C60 Black+Silver 300W VN PSU + FireWire מחיר: 265 ש"ח לוח אם: ASUS P5QPL-VM EPU מחיר: 430 ש"ח מעבד: Intel DUAL CORE E6500 2.93GHz 2Mb 1066mhz BOX מחיר: 400 ש"ח זיכרון: G.SKILL DDR2 2048MB 800MHZ CL5 מחיר: 210 ש"ח דיסק קשיח: WD 500G…
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
תקציב:630$ חנות לקניה CIRUIT CITY מחשב לגיימר מתחיל . יש לי שאלה יש בעיה אם החשמל (הספק כוח)? מחשב ללא מארז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 630$ האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 630$ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ולא כבדים,עבודה משרדית,מהיר,אינרנט א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. צפיית סרטים, משחקים כגון FIFA 2010 וכו' NBA2K9 NBA2K10 GTA IV ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: *…
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מחפש מחשב עד 3000 שקל מעדיף לחסוך , חריגות קלות אפשריות... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - אינטרנט משחקים (לא עתירי גרפיקה) עריכת תמונה סרטים(עבודה עם חיבור לטלויזיה) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. - \photoshop \ lightroom\ firefox\ Bsplayer ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה - לא, אבל הרבה עבודה במקביל ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? - מסך 22 אינטש 2048*1536 * באיזה סוג משחקים תשחקו? RPG \ אסטרטגיה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך , אשמח לרעיונות למקלדת\עכבר אלחוטיים 4. האם יש רכיב שא…
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה עם תוכנות כמו 3dsmax, after effects ופוטושופ - העבודה כרגע היא למטרת לימודים. התקציב שלי הוא בסביבות ה-3000 ללא כרטיס מסך וללא רכיבים אחרים- המלצות לכרטיס מסך יתקבלו בברכה אבל אם הם יקרים מדי אני אשאר בינתיים עם ה gt9500 שלי. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט יחסית (בעיקר בשביל לעשות רינדורים בלילה) - קריטיות ברמה 7 בערך אין צורך במערכת הפעלה או רכיבים חיצוניים, יש צורך ברכיבים פנימיים בסיסיים - צורב, מספר רב של שקעי usb, הארד דיסק של 500 ג'יגה וזיכרון 4 ג'יגה ראם, אין צורך בכונן דיסקטים ובכרטיס קול. חנות מועדפת אין לי.. אני גר בגוש דן אפשרות שידרוג למעבד פחות קריטית לי. לזיכרון ולכרטיס מסך - חשוב שיהיה ניתן לשדרג אני אשמח לעזרה !
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-