ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד לגיימינג כלומר חשוב שיהיה לו מעבד חזק מינימום4ג'יגה ראם וכמובן כרטיס מסך חזק חשוב לציין שאני חייל שזה אומר שהאחריות היא גם מרכיב עיקרי אבל לא הכי חשוב התקציב שלי הוא בערך 6000 שקל ועדיף תשלומים בנתיים ראיתי תמחשב הבא בבאג שדיי מסקרן אותי intel icore5 430m(2.26\2.53 1066MHZ) מערכת WIN7 64BIT מסך 15.6 אינץ HD זיכרון 6גיגה ראם כ.מסך ATI M96PRO DDR3 1GB דיסק קשיח 500GB ואחריות של אם נשבר או נגנב מקבלים חדש למשך שנה עריכה: לא ראיתי את הפורמט אז הנה: * מטרות המחשב? משחקים כבדים,לא יודע ספציפית אבל כל מה שיש בשוק היום.. * גודל המסך15:+ * משקל רצוי:לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך :לא כזה חשוב אבל מעל שעתיים.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? :לא * בלוט…
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי, בחרתי מפרט מעולה שכמה עזרו לי בבחירתו, ורגע לפני שאני קונה את המחשב, רציתי לשאול האם יש סכנות בבניית מחשב שאני הרכבתי ולא בא מחברה כמחשב מוכן? בהנחה שאני קונה אותו מחברה שמתמחה בבנייה,לא יהיו לי סכנות ולא עדיף לקנות אחד מוכן של חברות כמו HP ,DELL או Packard Bell שראיתי שחזרו לא מזמן? (דרך אגב, מה דעתכם על החברות האלו?) תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אז ככה התקציב הוא עד 2000 אפשר חריגה של 200 או שקל 300 מקסימום המחשב למטרת מישחקים יהיה במחשב ווינדוס 64 ביט יש לי מסך HD READY רזולוציה 1366:768 לא צריך ציוד הכפי וגם לא כונן דיסקים או צורב אוליי יהיה מעוניין באובר כלוק בעתיד אם אני יחליט שאני רוצה לשחק במישחקים ברזולוציות גבוהות יותר. חשוב שיהיה קירור טוב וסירקולציה טובה של אוויר. לא משנה לי ביכלל הרעש אני מעדיף שיהיה רועש ומקרר טוב מאשר שקט ומקרר לא טוב. חשוב שיהיה ספק כוח גבוהה יותר ממה שצריך אני חושב לפי הרזולוציה של המחשב אין צורך בכרטיס מסך בשמיים אפשר 4850 או 4770 יעשו את העבודה מצויין תקנו אותי אם אני טועה. מישחקים שאני הולך לשחק:מונדיאל 2010,קול אוף דיוטי החדש,פיפא 2010,כול מישחקי המרוצים כמו ניד פור ספיד,GTA,וא…
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: המחשב מיועד בעיקר לשימוש באינטרנט ובתוכנות מסרים אבל אני רוצה שהוא יריץ גם משחקים בינוניים כמו SIMS2 וכו' אני גם רוצה שהוא יריץ חלק WINDOWS 7 שזה בעיקר קשור לזה שיהיה לו 2GB+ RAM גודל המסך: 15" שהמחשב לא יהיה מיני אבל גם לא מגושם מידי * משקל רצוי: לא ממש משנה כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שיהיה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, שתהיה מצלמה, WIFI * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: לא ממש חשוב אפילו 80 יספיק * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: שתהיה אחריות לכמה שיותר זמן ושתהיה אפשרית למימוש * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: אחת מהחברות המובילות שיהיה מחשב טוב *חנות: אני רוצה שהמחשב יהיה מאחת החנויות שיש בבאר שבע עדיף מאיבורי…
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מעוניין בהצעת למחשבים עד 5 אלף שקלים, מחשב למשחקים כבדים. עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?מערכת הפעלה win7 ultimate…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נתקלתי בנייד הבא שנראה על פניו מתאים לצרכי Lenovo ThinkPad Edge עם מעבד AMD Athlon Neo X2 Dual-Core L325 צרכי הם אינטרנט , אופיס, מוזיקה וסרטים (יתרון ליכולת HD ויציאת HDMI) וכמובן משקל נמוך כדי שיהיה נחמד להסתובב איתו ההשוואה שלי היא ל ASUS Eee PC 1201N הם בערך אותו מחיר עם פחות או יותר אותן התכונות ורק שאין לי מושג במעבדים ואיכות המסך. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14815
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב נייד Asus Eee PC 1005HA N280 NetBook . מתלבט האם להוסיף 200 ש"ח עבור מע' הפעלה WIN 7. המחשב ישמש לעבודה שוטפת הכוללת בעיקר הכנת מצגות והקרנתן, הקרנת סרטים, אינטרנט, קצת אופיס, שימוש בכל מיני תוכנות יעודיות קטנות שמשמשות אותי להוראה. בנוסף - רוצה לחבר אותו לרשת הביתית, בה יש מחשב נייח חדש עליו רצות גם ויסטה וגם XP HOME, ומחשב נייד (טרנטע) עליו מותקן XP PRO. מה דעתכם, מה יכול להוסיף לי שדרוג מע' ההפעלה!?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי, איך אפשר לדעת אם מסך הוא מבריק או מאט? (אני מעדיף מאט) יש דרך לפי הנתונים שרשומים עליו לדעת? אם לא, תוכלו לומר אילו דגמים של DELL מגיעים בד"כ עם מסך מאט? הבנתי ש VOSTRO, אבל ראיתי שיש גם כאלה מבריקים.. תודה, איתי.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ייעוד המחשב הוא עבודה עם לינוקס הכולל הרצת VM באופן קבוע עם מערכת ווינדוס 7 (שפועלת באופן קבוע ברקע). (שניהם 64 ביט) אני מתכנת הרבה ועובד גם עם פוטושופ יחסית הרבה זה למה היה חשוב לי מעבד חזק (הליבות הולכות להיתחלק בין הלינוקס לVM) הדגש שלי בהרכבת המחשב היה שקט מכיוון שפרט זה הוא הכי חשוב לי. עריכה: תודה לכולם על התובנות! בכדי לחסוך לכולם את הקריאה עד הסוף, לקחתי את ההודעה האחרונה ו"עידכנתי" את הפוסט הראשון עם המערכת האחרונה ככה שהתגובות מכאן והלאה לא רלוונטיות להודעה זאת וניתן להתמקד רק בתוצאה הסופית הנה המערכת שאני קונה סופית, אני מדפיס אותה כאן בשביל אנשים אחרים בעתיד שחשוב להם מחשב שקט! ועדיין מאד חזק! (אני מקווה שלא איכפת לכם שאני משנה את הכותרת למחשב עד 6 בחז…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב כולל ציוד היקפי ומסך ולרשותי 4500 שח - אני לא רוצה להשאיר שקל מהתקציב והדרישה היחידה שלי היא שהמחשב יהיה אופטימלי מאיזה בחינה? אז ככה - אני בסה"כ משתמש באופיס, גלישה, משחקים קלים וסרטים על גבי פלזמה חיצונית או המסך הנ"ל לא מענייין אותי אוברקלוק והשקט לא כזה קריטי לי אני חושב לקנות את המחשב מ קיי.אס.פי שוב - דרישתי היחידה היא לא להשאיר שקל מהתקציב אך גם לא לחרוג תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מעבד: AMD Athlon II X2 250 בהספק 65 וואט. 330 ש"ח קירור חלופי למעבד: Scythe Big Shuriken 160 ש"ח לוח אם: Gigabyte M61PME-S2 260 שח זכרון: Kingston Value DDR2 1GB 800Mhz x 2 210 ש"ח דיסק קשיח: Samsung 1TB HD103UJ 430 ש"ח כונן אופטי: LG GH22NS x22 Black 135 ש"ח כרטיס מסך Sapphire Radeon HD5450 512MB DDR2 235 שח מארז+ספק: Antec NSK2480 510 ש"ח. האם יש מפרט יותר מומלץ מזה? הדרישות הם רק לסרטי בלוריי עם הפורמטים החדשים של האודיו שקט-10 חובה אני מאוד רגיש דיסק חובה טרה ומעלה,מה ההבדל בין הUJ לבין הSJ מה שאני אעשה במחשב הוא סרטים,צפיה אונליין,ישומיים פשוטים של סטודנטים אפשר המלצה למקלדת מומלצת עם עכבר מובנה. האם יש המלצות או שיפורים . אני מחפש המלצות לחנות מחשבים …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, תכני HD, עריכות וגרפיקה. א) אפליקציות עיקריות. - photpshop וכדו' למטרות לימודים ופרוייקטים. 3. אין צורך בציוד הקפי 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא מתוכנן 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך לכלול מע' הפעלה 7. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? skypc או איזור רחובות אבל זה לא ממש קריטי. 8. האם יש בקשות מיוחדות? על המחשב ישב כרטיס עם 4 מצלמות מעגל סגור. המ…
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב, יש לי 4 אלף שקל בעיקר לפוטושופ CS4 כולל עבודה עם קבצי RAW כבדים עדיף שיריץ משחקים טוב ואם יש אפשרות לחבר שני מסכים זה יכול להיות נחמד אבל לא חובה אני לא כלכך מעודכן במה שקורה היום מבחינת מחשבים, המחשב האחרון שקניתי היה לפני 5 שנים... תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב נייד באיביי (ארהב) נישלח לי בקשה לבוא לאסוף אותו מהמכס בת"א עכשיו אני רואה שהמוחר הצהיר 500 דולר והמחשב עולה 830 דולר מה יקרה עכשיו (כנס ,כמה כסף) תודה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
טוב ממש לפני קנייה... מחשב שיהיה יחסית מהיר, יריץ וינדוס 7 64 ביט, יחסית שקט. יחובר למסך 24 אינץ ועוד 32 אינץ טלוויזיה לסרטים/סדרות ב 720P כמעט ולא מתכוון להריץ משחקים... רק גלישה באינטרנט ומדי פעם אופיס... אבל כמו שאמרתי שיהיה מהיר! מתכוון לעשות אוברקלוג של איזה 25%... תמיד לכל המחשבים שהיו לי הגדלתי באיזה 10% דרך הביוס ועם המאוור הרגיל של אינטל אז עם מאוורר כזה ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 ועוד מאוורים למארז אני מאמין שיהיה טוב. מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1015 לוח אם: GIGABYTE GA-P55M-UD2 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪594 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - PLATINUM EDITION : OCZ3P16004GK אחריות: …
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
חברה אני צריך עזרה דחוף, אני מחפש מחשב נייד בשביל אמא שלי. חשבתי בהתחלה על נטבוקס כי התקציב שלי לא גבוה הבעיה שהמסכים קטנים מדי. המחשב נועד לשימוש בסיסי ביותר אינטרנט ואופיס. אני אפרט מה חשוב לי שיהיה: 1. אמינות- חשוב לי שיהיה מחשב אמין עדיפות לחברות כמו ASUS או DELL 2. נוחות- שיהיה נוח לשימוש אני בעיקר מדבר כאן על מקלדת והטאצ' פאד. 3. סוללה 4. חובה שיהיה WIFI 5. מסך בגודל סטנדרטי לא קטן מדי ~15 אינטש. 6. שיהיה כמה שיותר קל (זה פחות חשוב לי אבל אם הוא קל זה יתרון) אני בטוח לא צריך כרטיס מסך טוב. אפשר להתפשר מבחינת המעבד גם. כדאי שיהיה מספיק זכרון (2 ג'יגה) אני מקווה להתקין עליו ווינדואוס 7 אם יתאפשר. אם לא אז XP. התקציב: עד 2500 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
בניתי מחשב למשחקים כבדים בתקציב הכי נמוך שיכולתי למצוא , מה אתם חושבים עליו ? מה דעתכם על המעבד ? האם הוא טוב מ E8400 ? ות 1A, יחיד₪387 MD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1214 Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪471 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1156 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz , יחידות 2 ₪468 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪249 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Power Color ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪971 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1122 צורב Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Bla…
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב יש לי את הנייד Compaq Presario CQ60-120EJ ויש לו יצאת VGA ויציאת HDMI אבל הבעיה שיש מכסה פלסטיק שחוסם את ה HDMI. השאלה היא האם יש דרך להוציא את המכסה הזה? או שזה אסור ??? תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום, בהתחלה חשבתי על 13 אינצ' אבל בעקבות מספר שינויים בדרישות אני עובר ל 15 אינצ' סטנדרטי הדרישות לא גבוהות, אלה אופיס\אינטרנט וסרטי HD, קצת משחקים בקטנה... כמו כן חשוב לי שיהיה ארד-דיסק גדול 320~ יציאת HDMI כרטיס מסך נורמאלי מעבד טוב 4 ג'יגה זיכרון. רצוי אולי מחשב בעיצוב יפה וצבעוני (המחשב מיועד לאחותי) אך כפי שהבנתי ההמלצות כאן נעול לכיוון הלנבו G550 שהוא דיי סטייל ביזנס. אם אין ברירה נלך עליו לבסוף. אחרי הכול צבע זה זו עדיפות משנית. תודה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני שמעתי הרבה ביקורות על החברה הזאת ,האם זה רק השמצות של המתחרים או זה באמת נכון?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
קודם כל המטרה שלי היא להעביר את הזמן בנסיעות ולכן אי רוצה לרכוש את אחד מהם , בעיקר משחקים ואינטרנט , בלי קשר למחירים שלה ( אני מביא מחו"ל) האם הם השולטים בתחום באמת?
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
1. התקציב הוא רק למחשב ללא המסביב וחריגה של עד 200 ולהשתדל שלא! 2. מחשב לאינטרנט אופיס וסרטים א) דוגמאות לתוכנות: הורדות אי מיול ויוטורנט, תוכנות שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים, ושאר הדברים הבסיסיים שצריך מחשב.. ב)לא מיועד כלל למשחקים! 3. יש צורך במסך דק רחב זול אך אמין (לחסוך כמה שניתן) 4. השקט לא קריטי אבל כדאי שלא ירעיש =5 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. לא צריך מערכת הפעלה, אתקין לבד 7 7. אשמח להמלצות לחנות במרכז 8. אין בקשות מיוחדות, חוץ מהצעות חיבור בצורה הזולה ביותר לטלויזייה רגילה, לא LCD 9. רק זכרון במידה וצריך ישודרג בהמשך.. ועכשיו בסגנון חופשי: אני צריך המלצה למחשב ביתי בסיסי לאינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים. אני לא רוצה להוציא הרבה כסף אלא לחסוך כמה שאפשר …
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אשמח אם רגע לפני שאני הולך לחנות אקבל ממכם חוות דעת אחרונה אם צריך בשינויים או שיפורים קלים. תודה רבה מראש למגיבים המפרט: מעבד אינטל Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 DHX Dual Channel דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS כרטיסי מסך ASUS GT210 512MB GDDR2 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1000 מארזים CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) ספקי כוח Ener…
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש ומכיוון שאין לי מושג בנושא פניתי לפורום. התקציב הוא בעיקרון לא הכי מוגדר כי אני לא הכי מבין בנושא.. 3K זה הבסיסי, אם אפשר משהו שעונה לדרישות ב2000 אז בכיף, אם זה גולש עד 4000 גם סבבה. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפיה בסרטים ומדי פעם אולי גם משחקים.. עיקר עבודת המחשב היא ללימודים כך שלא צריך משהו מטורף אבל שיהיה מסוגל להריץ משחקים לא הכי כבדים בהגדרות טובות... * גודל המסך? עד 15".. שלא יהיה ענק * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? יכול להיות נחמד אם לא מייקר את העניין * גודל מינימלי של כונן קשיח? אם יש אפשרות לחצי טרה מעולה. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית…
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם ! מבקש המלצה על המחשב נייד הצורך הוא : סרטים,אינטרנט,ועבודה משרדית מה אתם אומרים על המחשב Lenovo G550 NTD99IV ? שמוכרים ב KSP ואם יש יותר טובים אשמח לדעת ולקבל המצלה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-