ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,368 דיונים בפורום זה
-
שניהם ביחד 5000, מחשב אחד למשחקים מחשב אחד משרדי (עם קצת אפשרויות למשחקים קלים) מסך אחד רק של 19שטוח . מקלדת ועכבר -1 רמקולים - 1 אין העפדה AMD או INTEL תודה
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרט ל-HTPC, לא חובה שיהיה אולטרה-שקט, מה שכן אני חייב זה יציאות אופטי SPDIF, VGA ו-HDMI. הייעוד שלו הוא כמובן צפייה בתכני HD, כולל תכני 1080p. כמובן שאשמח למארז כמה שיותר קומפקטי. התקציב הינו 1700 ש"ח. תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מפרט ל-HTPC עד 2500 ש"ח המחשב יהיה מורכב בסלון ויהיה מחובר לרסיבר/טלויזיה ב-HDMI (ולכן אני צריך שכרטיס המסך גם ישדר אודיו דרך ה-HDMI) המחשב צריך לנגן גם 1080P יהיה נחמד אם אפשר יהיה להכניס במפרט מקלדת+עכבר אלחוטיים ו/או שלט, אם לא, אני אקנה בנפרד. תודה רבה מראש, ארז נ.ב אם התקציב נמוך עד כדי לא הגיוני, או שכדאי להוסיף כמה שקלים, תרגישו חופשי להציע לי שינויים
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב שיכלול: מעבד AMD 64 S939 בדירוג 3200+ (המאורר שמגיע ב BOXED מספיק או שצריך להשקיע גם בזה?) לוח אם מבוסס NF3 (עדיפות גבוהה לקירור פאסיבי על ה CHIPSET למרות שאם הלוח ממש טוב ויש לו מאורר, אני יחיה) אפשר גם להציע VIA... מארז טוב (MIDI אבל שיהיה מרווח בפנים וזרמית אוויר טובה, אם מאוררים סבירים, ואם אפשר גם שיגיע עם מסנני אבק) ספק טוב (לא צריך משהו סוף הדרך, איזה 500W שקט יהיה בסדר) זהו בגדול, אני מעוניין כמובן בדברים שניתן להשיג בחנויות בארץ, וגם האם כדאי לחכות עכשיו עם הלוחות אם S939 או שמה שמוכרים בארץ כיום מספיק טוב? דבר נוסף שחשוב לי, זה שהמחשב יהיה שקט כשהוא פועל (כמה שפחות מאוררים, שהמאוררים שצריך יהיו שקטים (בספק בלוח במארז וכו')...) לגבי המחי…
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?צפייה בסרטים באיכות HD - מסך בגודל 42'' , וסטרימינג מהאינטרנט של ערוצי טלויזיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אין חשיבות רבה למארז, חשוב רק שיהיה יציאה לHD וכרטיס קול טוב עם סראונד. אגב, בחנויות שאתה מרכיב לעצמך את המחשב, אתה מקבל אותו גם עם מערכת הפעלה?
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב חדש לאדריכל ..שעובד עם תוכנות כמו autocad ו adobe למניהם .. התקציב הוא 3500 ש"ח בלי ציוד הקפי אבל עם מסך רצוי שהסך יהיה 22 אינץ...במידה והתקציב לא מספיק אפשר לחרוג ממנו אבל להשתדל שלא.. תודה
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני לא מבין גדול במחשבים.. התקציב הוא עד 3000 ש"ח (ללא אביזרים נלווים) אבל כמובן אני מחפש את האופטימלי בשבילי בכמה שפחות כסף לגבי מעבד - לא יודע למה אבל אני רוצה אינטל חשוב מאוד שיהיה שטח דיסק גדול 500GB ומעלה זכרון רציני (האמת שעד עכשיו אני עם 256MB ואני בקושי שורד איתו) עד היום לא התנסיתי בעבודה עם כרטיס מסך רציני ואני לא יודע עד כמה כדאי להשקיע, אז אני אשמח לשמוע דעות לגבי זה כרטיס קול - אין צורך ביותר מהמובנה - אני עובד עם כרטיס חיצוני נראה לי שזהו... תודה מראש... 8)
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מחפש משו סבבה לאינטרנט וכאלה דברים, לפני שנה המלצתם לי פה על מחשב ואני מרוצה עד הגג! הזמנתי אותו מt.m.s עכשיו השאלה שלי אם כדאי להזמין משם או שתרכיבו לי איזה משו סבבה מחנויות כמו אייבורי שקרובות לבית כי זה לא מחשב על. תקציב ניראלי שעד 1500 שקל יספיק לא?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב שישמש אותי לאינטרנט, סרטים, מוזיקה וכל השטויות האלה... שיהיה שקט עד כמה שניתן. בלי OC. צריך הרכבה בלי מערכת הפעלה. אני קונה מסך אולי אז אם זה יעזור, זה הרזולוציה: 1920X1080. אם אפשר רק מעבדי אינטל, ומחנות סקיי פי סי. חשבתי על מפרט כזה: מעבד Intel Pentium Dual-Core E6500 Box ₪383 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6500 לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2H ₪309 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950033 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪232 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 ₪258 כמות:1 http://www.skypc.co.il…
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב חדש אני בתחום המולטימדיה ואנימציה(אפטר אפקט וסטודיו מקס) אני רוצה מפרט הכי מפורט שאפשר עד תקציב 6K כולל מסך אחד לפחות תודה
-
- 11 תגובות
- 823 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת ווידאו, וסתם חיטוט באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe CC שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר שיש כיום בשוק, על המקסימום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי מסך 1680x1050, אבל סביר מאוד שבעוד כמה חודשים אקנה מסך נוסף 1920x1080, וארצה להשתמש בשניהם (יהיה נחמד גם אם…
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
דבר ראשון תודה לכל מי שיעזור לי פה מראש , אני לא כ"כ מבין במפרטי מחשב אז תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות שלא אין לי כרגע הרבה כסף . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות שלא , אם אין ברירה אז אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים , משחקים משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המח…
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 שקלים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 (אבל רק אם זה ממש שווה את זה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : FIFA 15 NBA 2K15 CS GO CALL OF DUTY -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב בינוניות/גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארד דיסק , כרטיס מסך , כונן דיסקים , וציוד היקפי כמובן. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט אני ישן ליד המחשב אז כמה שיותר שקט יותר טוב , אבל אם זה הורג את הכסף אז מבחינתי לישון ליד משאית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מבין בזה…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש להחליף את המחשב הזקן שלי ורוצה משהו שיכול להריץ את המשחקים החדשים בFULLHD 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, WATCH DOGS, NFS RIVALS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם …
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לגיימינג + מסך "22 ,כולל הרכבה, תקציב 6000 עם 500 שקל חריגה. הייתי מעדיף שתהיה תמיכה בDDR3 (לא בהכרח CORE I7 , אני לא יודע מה יש לAMD בתחום הזה ) ובכלל אם בכלל שווה לי להשקיע 6000+ שקל פעם אחת על מחשב טוב או לקנות פעמיים מחשב MIDRANGE ב 3000. תודה. עריכה: לפי פורמט 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6000 עד 6500 ש"ח לא מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך "22 4. האם …
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3, skyrim, mass effect 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בלאי מתוכן להחליף למסך full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בין 3500 ל- 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך אבל גם לא לזרוק כסף לאוויר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? העיקר לעמוד ביעדי השימוש במחשב, ניתן לחרוג במידה וזה משתלם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב מיועד לשימושים כלליים ובעיקר משחקים - GW2, LOL, Hitman, CIV, Diablo III...השאיפה שיריץ משחקים באיכות בינונית גבוה כיום. הכי חשוב שיחזיק כמה שיותר שנים (במידת יכולת הניבוי המוגבלת שלנו), ייעד אופטימלי - הרצת משחקים חדשים בעוד 3-5 שנים באיכות נמוכה-בינונית. קיים מסך עם רזולוציה של 1900x1650 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא עקרוני ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 אם זה באמת קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר ספציפי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כגון Dark souls 2 שהוא הכי חדש שמעניין אותי שאני יכול לחשוב עליו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה8K, ניתן לחרוג בכמה שצריך אפילו ל9K או 10K במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב1440p / פריימרייט של 165 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בהארד דיסק, SSD עבור מערכת ההפעלה יספיק. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב כל עוד זה לא חורג מהתקציב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא כרגע, אבל יהיה נחמד אם תהיה אפשרות כזאת לעתיד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב. זה המחשב שיש לי עכשיו : מארז ANTEC 300 ספק FSP 500 ( משהו כזה ) לוח אם msi g41tm-e43 מעבד q8200 זיכרון GEIL 2GB X2 כ.מסך GTX275 896MB דיסק קשיח WESTERN DIGITAL SATA2 1T + עוד אחד של 250GB רק למוזיקה צורב של LG וזהו... והשאלון : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? המ.. 400\500שח לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. all…
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות בשבועות הקרובים מחשב גיימינג חדש, מעוניין בעזרתכם בעניין. 1. מה התקציב המקסימאלי? - חושב על סביבות ה6K כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם לדעתכם יש סיבה לבזבז יותר מהסכום המפורט - אני גמיש בעניין הזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר גיימינג, ישמש גם לתכנות והרצת vms אך זה פחות קריטי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כמו dragon age inquisition, the witcher…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאמור המחשב ישמש לגיימינג ול-transmuting של וידאו כך שהוא צריך להיות חזק, אני מתכנן לעשות לו OC בעתיד כשיעלה הצורך, לאו דווקא במיידי. לצערי הידע שלי בחומרה לא מספיק בשביל לבנות מפרט בעצמי ולבקש עליו חוות דעת, אפילו אין לי מושג איזה מעבד עדיף בימים אלה, AMD או אינטל. חשוב שיהיו: 1. מעבד Dual Core 1. כרטיס מסך חדיש התומך בDX10 2. זכרון 2GB. אין צורך להוסיף צורב וכונן דיוידי. תודה מראש. עומר.
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אוקי, לפי מה שראיתי עלי לציין את שימושיו העיקריים של המחשב. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג אך לא רק, מכן שאני מבקש כי לא כל ההשקעה תיהיה על כרטיס המסך ואיתו מעבד יחסית בינוני. חשיבות השקט אמנם גבוהה נגיד 9/10 אבל איננה באה על חשבון קירור או איכות. אינני מתכנן OC כלל וכלל. עכשיו לאחר חיפושים ארוכים בפורום הגעתי למפרט שאני מקווה שהוא טוב, בכל מקרה אשמח אם תגיבו עליו ספציפית ואם יש משהוא דרסטי שלא נכון בו אז לשנות הכל. אבל בגדול אני רוצה גם ללמוד ולכן אשמח לתגובות עליו: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪951 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Intel BLKDP55WG Warrensburg ₪537 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WG כונן קשיח Samsung Spinp…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10k בלי חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקוליםומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בציוד הקפי ובמסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא על חשבון ביצועים עדיפות לקירור נוזלי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לצ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-