עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה עבודה משרדית + עריכה חובבנית ב QBASE דרך כרטיס קול חיצוני שמתחבר באפיק FIREWIRE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). QBASE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  2. התקציב הוא פחות פונקציה... מעבד לפחות I5 מסדרת sandy bridge לפחות 4 ג"ב זיכרון כרטיס מסך חיצוני (רצוי אנוידיה בגלל תאימות דרייברים בלינוקס) מסך 15.6 אבל רזלוצויה מלאה (1920X1080) היצרנית לא משנה לי כל כך רצוי שאיכות הבניה תהיה טובה וסדרת הדגם תהיה לפחות משנת 2010. דיסק קשיח של לפחות 500 ג"ב. כונן אופטי פחות רלוונטי ואם אפשר בלעדיו זה עדיף. אני מתכנן להריץ בעיקר לינוקס אז אם אפשר לוותר על התקנה מראש של חלונות. חשוב לי שתהיה לפחות יציאת USB3 אחת. ואם אפשר מעבר ליציאת HDMI גם חיבור VGA רגיל. תודה מראש על העזרה, אשמח אם תעבירו ביקורת גם על היבואנית (או ספקית אחריות אחרת) של המחשב.

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  3. היי אני מחפש מפרט דליל שיכלול את הלוח P6T WS Professional של אסוס מעבד i7 8mb quad ו 12 gb זכרונות של ddr3 בעצם אני מחפש את המחיר הכי טוב לפריטים האלו אולי גם מארז אבל אני מחפש מארז שיתאים ללוח וגם יהיה קטן עם מקום להרבה הרדיסקים תודה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  4. בס"ד שלום אני מחפש מפרט הכי מהיר לצורך הפעלת תוכנות כבדות פוטושופ CS6 ועוד תוכנות אדובי ותוכנות של עריכת וידאו, אני עובד עם הרבה תוכנות במקביל שפתוחות במחשב ולא רק עם אחת ככה שיכול להיות לי 10 תוכנות פתוחות ברקע במקביל !!! (תוכנות של אדובי יכולות לשקול 15 גיגה לתוכנה אחת...) חוץ מ 50 או 100 דפדנים ביחד, שאני פותח כל שניה, בקיצור אני עובד כבד מאוד, מה שחשוב לי במחשב זה מהירות ושוב מהירותתת, (לא אכפת לי אפילו רעש העיר שיתן גז.......) כל שניה חשובה לי וכמה שיותר מהר אני מספיק יותר לעבוד. איזה מפרט מומלץ בשבילי לצריכים אמרתי שפשוט מהחשב יהיה מהיר מאוד גם בעומס כבד כזה. אני יכולק צת לחרוג מהתקציב אפילו 4000K אולי טיפה יותר אבל שיתן תמורה במצבי לחץץץ כבד גם יטוס מהררר תודה רבה…

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  5. היי, אני צריך מפרט המיועד למשחקים כבדים עד כמה שאפשר לתקציב 3500 ש''ח. העדפה למעבד של אינטל וכרטיס מסך של NVIDIA חשוב שזה יהיה מחשב שקט, שניתן יהיה להשאירו דלוק שעות רבות ואולי אפילו ימים. וגם שיהיה מתאים לשדרוג עתידי.

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  6. אינטרנט וגרפיקה ,פעמיים משחקים פשוט צורב דיוידי ,כרטיס מסך, ועוד .מארז עיצוב יפה בשביל ידידה שלי גם עכבר מקלדת בלי אלחוטי

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מחפש מפרט זול ביותר רק למסמכי אופיס עד 700 ש"ח אין דרישות גבוהות 40 ג'יגה יספיקו ולא צריך ציוד הקפי.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, יש לי מחשב PC סלוני שהתחיל להחליד, משמש כרגע רק לניגון סרטים וגלישה באינטרנט. קניתי לאחרונה את הOculus Rift DK2 וכדי להפיק ממנו את המירב אני צריך PC חזק גרפית, הם ממליצים על מינימום כרטיס GTX 770, ויש לי חיבה לNVidia אז אני אלך עליו. לכן אני רוצה לשדרג את המחשב הסלוני, שיכלול את הכרטיס הנ״ל וגם יוכל לשבת בסבבה בסלון (חשוב שיהיה שקט מאד), הוא יצטרך גם שתי יציאות מסך, אחת למסך טלויזיה והשנייה לאוקולוס (פעמיים HDMI). לינק לדיון בו הומלץ הכרטיס הגרפי הנ״ל: http://www.reddit.com/r/oculus/comments/20wir9/pc_specs_requirements_for_dk2/ 1. מה התקציב המקסימאלי? אין לי מושג, כנראה באיזור ה4000(?) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש לסבתא שלי מחשב חדש לקראת יום הולדתה. כרגע היא מקרטעת עם מחשב שבקושי מפעיל לה אינטרנט על WINXP (היא מתכתבת עם חברות) וסקייפ בכלל לא עובד. מאחר ואלו כל השימושים שהיא עושה, ואין לה כל רצון לעשות מעבר לכך, אני מחפש מחשב כמה שיותר זול שמסוגל להריץ את התכניות הנ"ל בצורה חלקה. ראיתי את המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=132262&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 אך לא היה רשום מהיכן ניתן לרכוש אותו. עריכה: לבקשת b00h 1. מה התקציב המקסימלי? אין כזה, מבקש שיהיה כמה שיותר זול תוך ענייה על הצרכים שפירטתי 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) …

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by IdanTs,

לפני בערך חצי שנה אפילו יותר קניתי מחשב מעולה פחות או יותר (E8400, 8800GT) ועלה 5 אלף כולל מסך. עכשיו אני צריך עוד מחשב אבל שיהיה יותר פשוט, במחיר סביר. אני מחפש מפרט של מחשב, ללא תוספות של ציוד היקפי. רק מחשב. לא משהו גרוע.. מעבד 2 ליבות, 2 ג'יגה ראם וכרטיס גראפי סביר לא משהו גרוע כמו כרטיסים של INTEL וכו'. את המחשב אני ארכוש בפנדה מחשבים http://www.pandas.co.il/ ומה שאני צריך זה בעצם: מעבד כרטיס מסך זיכרון דיסק קשיח צורב (לא בטוח) לוח אם מארז כמובן מאוורר נוסף (40 שקל..) וזהו פחות או יותר. מחשב שכולל הכל. המחשב יהיה מחשב למשחקים. אבל לא ממש משחקים כבדים. אני מתכוון שיריץ דברים כמו COD4 סתם לדוגמא אפילו שיריץ ב-MEDIUM. אבל בכללי שלא יהיה מחשב לגיימר רצי…

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  11. *בלי מסך *שלכרטיס מסך יהיה יציאה לHDMI..... תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  12. Started by vinipyx,

אני צריך רק לוח אם , מעבד של AMD וכרטיס מסך בערך ב3K תודה....

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by Dante_9,

הדברים שכבר יש לי: צורב DVD, צורב רגיל, כונן DVD, מארז, מערכת סאונד, עכבר ומקלדת דגשים: LCD 17, לוח שתומך ב- PCI-E X16, ג'יגה זיכרון, הארד דיסק 120 ג'יגה, ספק חזק ואמין, כ.מסך מבוסס PCI-E לגיימרים. צרכים:מחשב גיימר כבד שישמש גם להמרות וידיאו, אינטרנט וסאונד טוב. תודה לעוזרים!

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. היי, אני שוקל לשדרג / להחליף את רב המחשב שיש לי כרגע ואשמח ליעוץ בנושא. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 עדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש משרדי רגיל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) Samsung Evo 860 500GB עוד הארד דיסק HDD של 1 טרה קירור מים למעבד Antec Kuhler K120 (עדיין סגור ולא שומש) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. …

15. Started by Demp,

שלום, אני צריך לוח אם, כרטיס מסך, מעבד, קירור למעבד וזכרונות יש לי מארז, HDD וכוננים יש לי את הספק הזה http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=PS-1000&Cat2Cat1ID=46&Cat2ID=337 הוא יספיק? אם לא אז תכללו חדש אפשר לסבול חריגה אם צריך חשוב לי שיהיה אפשר לשדרג בעתיד את הכרטיס מסך ומעבד, וחשוב לי מעבד Quad תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  16. Started by xZiPeR,

שלום, אני מחפש מפרט בסיסי - חלש או ישן אם אפשר, המחשב הוא לאחותי למטרת icq, ושירים(mp3), אם יפעל עליו איזה sims או במקרה הכי טוב sims 2 זה יהיה מצויין .. ! - אבל לא אם זה מקפיץ את המחיר .. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בבנית מפרט מתאים תקציב דיי גמיש אבל מקווה שבסביבת 500-1500 לא משהו יקר ..

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  17. שלום , אני מחפש מפרט למחשב חזק , אני לא הכי מבין בתחום הזה - לכן אני אשמח להסברים על הרכיבים. כמה דגשים: * התקציב לא כולל מסך. * אפשר לחרוג - רק אם זה הכרחי. * מחשב שקט , אני לא רוצה טרקטור בחדר. * משחקים: המטרה שיוכל להפעיל GTA 4 (לדוגמא) , ומשחק דומה בעוד שנה +. * רצוי , לא חובה: INTEL ... ולא יזיק NVIDIA . אם שכחתי לכתוב משהו בפוסט , תעירו. תודה רבה לעוזרים , מחכה לתגובות.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by dan111,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD וקצת משחקים לא משהו מטורף א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  19. Started by elipok,

היי, אני רוצה מפרט טוב שיכלול מסך דק 17" ב-1200 וגם עם ציוד היקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים) מוכן להשקיע על זה 400 אני מוכן להשקיע על קירור 500 (כרטיס מסך, מעבד, זכרון-ראם ולוח אם) אני רוצה כרטיס מסך עם 256 MB נשארו לי 5900 ש"ח תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by balon007,

אני יודע שזה נמוך אבל זה מה שיש לי כרגע... איך המפרט הזה? http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6021

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  21. אהלן חבר'ה! יש לי מחשב אחלה שקניתי לפני יותר מ4 שנים והוא כבר מתחיל להזדקן (הכרטיס מסך - NVIDIA 9800GT שבק חיים) והגעתי להחלטה שהגיע הזמן לפנק במחשב חדש.. אני חושב שהייתה לו בעיית קירור גם שגרמה לו לקיצור חיים.. אבל אני לא מבין יותר מדי בנושא הזה אז אני לא רוצה להגיד סתם.. אקדים ואומר שהשימושים העיקריים שלי במחשב הם משחקים די כבדים, עריכה גראפית בפוטושופ ועריכת וידאו.. אני מחפש מחשב שיהיה מצוין לתקופה הזאתי וגם ידע להחזיק זמן לתקופה ארוכה.. סומך עליכם שתעזרו לי כמו שצריך 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית,…

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש מפרט טוב למחשב AMD בתקציב של 3,800 ש"ח גג (למי שלא הבין, אם זה יוצא 3,918 - מוותרים על משהו) כמו שאמרתי, מחפש AMD, אני צריך אותו למשחקים (בעיקר), סרטים, אינטרנט, הורדות, מוסיקה וקצת גראפיקה מהצד. דיסק קשיח אני כבר אומר 120GB, זיכרון לפחות DDR400 256MB וכל השאר תסדרו לי משהו טוב (מסך וציוד היקיפי לא צריך). עם זאת, חשבתי ובניתי לעצמי מפרט, מה אתם אומרים? [pre]מעבד: AMD Atlon XP-3200 + XP 400 Mhz Tray Barton לוח אם: GIGABYTE GA-7N400EL SOUND LAN זיכרון: DDR 400 MICRON 512 MB DDR 400 MHZ PC-3200 כונן קשיח: Western Digital 120GB 7200 RPM 8mb כרטיס מסך: ATI SAPPHIRE RADEON 9600 256M DDR AGP VGA / TVO / DVI-I …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מחפש מפרט מומלץ למחשב לעבודה בלבד, תוכנות של חברות ביטוח.... לא תוכנות כבדות יותר מדי, אבל עבודה רציפה עם הרבה תוכנות וחלונות אינטרנט ואווטלוק שפועלים בו זמנית. אני צריך שיעבוד עם WIN XP PRO צריך קירור טוב מארז טוב ושקט הארד דיסק מספיק 250GB נראה לי... בתודה, עומר.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  24. אהלן, אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב למטרות עבודה משרדית ואינטרנט, מחשב שלא צריכה להיות לו שידרוגיות, פשוט לקנות ולהשתמש. אני צריך שהמפרט יכלול הכל, כולל מארז, מקלדת, עכבר, וגם מסך LCD 17 אינץ' אין מגבלת תקציב, רק שלא יהיה מוגזם. שיהיה מחשב יעיל יחסית לכסף שהושקע בו. נערך ע"י אינטגרל - אין לדון על חנויות בפורום. אשמח אם תוכלו להרכיב את המחשב ב logicpc מודה לכם על עזרתכם!

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  25. חבר שלי קונה מחשב נייד ויש לו תקציב של 7000 ש"ח. והוא מחפש מפרט טוב לאינטרנט וסרטים... ושילך טוב עם משחקים עם אפשר... אז בבקשה ותודה.

• 1 תגובה
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים