עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לאחר שאני מדליק את המחשב הנייד ואני רואה שהסוללה הוטענה, האם זה בסדר להוציא מהשקע את המטען? כעשיתי את זה המחשב עשה איזשהו קול ולכן אני מפחד שזה יכול להזיק. כלומר, השאלה שלי - להוציא את ההמטען מהשקע כשהמחשב דלוק או כבוי?

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  2. אני מחפשת מחשב מספיק חזק לאוטוקאד ופוטושופ. הציעו לי את זה: ACER AS5738ZG LED WXGA 15.6" HD T4200 Intel 2GH, CORE DUO 4GB DDR3 1066Mhz 320GB nvidia GeFORCE G105 512MB DVD-RW Multi DL Intel PRO\Wirless 3945ABGN שירות מעבדה לשנה 3740 ש"ח כולל מע"מ האם שווה?

3. Started by urich,

מחשב בעל עיצוב חדשני,ובמשקל -2.7 ק"ג בלבד! (מותנה באבזור) 3 שנות אחריות ע"י ניופאן מעבד Intel Core 2 Duo כונן קשיח מהיר SATA בנפח ענק של 160GB רשת אלחוטית Bluetooth + wi-fi זכרון מורחב בנפח 2GB,עם אפשרות להרחבה עד 4GB כולל מצלמה איכותית 2MP,רמקולים מובנים,ומיקרופון סוללה בעלת 6 תאים,לזמן עבודה ארוך יותר עד 24 תשלומים ללא ריבית! (לציין בדף ההזמנה את מס' התשלומים) המחשב אינו כולל מערכת הפעלה המחשב מגיע בצבע שחור בלבד פרטי המוצר דיסק קשיח 160GB SATA זיכרון פנימי 2GB DDR2 מהירות המעבד 1.66Ghz מעבד Intel ® Core 2 Duo T5450 1.66Ghz מעבד גרפי Intel® GMA X3100 סוג המעבד Core 2 Duo סוללה 6 Cell Lithium-Ion צג TFT LCD "15.4…

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  4. Started by nitsanraviv,

קודם כל שלום לכולם! אני כבר מודה לכם על העזרה מראש. אז ככה אני ממש לא מבין בחומרה של מחשבים ניידים לכן אני מבקש את עזרתכם ברכישת אחד. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, צפייה בסרטים HD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 15.6 אינץ' * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...), * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להי…

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  5. ייעוד, שימוש ביתי/משרדי. משחקים - פשוטים שלא דורשים כח עיבוד. אינטרנט אופיס סרטים צריבות ציוד היקפי: מקלדת עכבר אלחוטי לא צריך מסך * אפשרי כרטיס מסך נפרד (לא נראה לי שצריך במיוחד) דרוש מפרט טוב שישרוד לאורך זמן (מיועד לבחורה משועממת) המלצה לחנות בראשון לציון - רצוי עם אתר ברשת (לרכישה זולה יותר) בעלת שירות טוב, ואמין.

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  6. כבר כמה זמן שאני מחפש לפטופ שמתאים לצרכים שלי לבחוץ. אני זקוק למשהו שיתן לי לעבוד בשקט (ללא זחילות) מחוץ לבית, לגלוש, לראות סרטים ולעיתים גם משחקים (ממש לא משהו כבד, אפילו על LOW ו30FPS מספיק לי בשביל משהו שהוא מחוץ לבית). התקציב שלי הוא גג 3000 ש"ח (עם חריגה הכי מקסימום שאפשר 100 ש"ח) לכן הלפטופ הבא עלה כאופציה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777964 על פניו נשמע מתאים. core i3 זה יותר ממספיק בשביל תזוזה מהירה ואפילו יש לו יכולות גיימינג מסויימות לפי בנצ'מארקים (די חלשות, אבל עונה פחות או יותר על מה שאני צריך). השאלה שלי היא אם יש משהו עדיף יותר במחיר, מכל בחינה כלשהי. (או אפילו מהבחינה שפחות חלש לגיימינג- גם שיקול) תודה. עריכה- החלטתי להעלות טיפ-טיפה את התקציב ל…

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  7. בניתי מפרט הוא מיועד למשחקים תגידו את דעתכם.. מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ P4 3.4 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE 1 1130 1130 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS כמות מחיר סה"כ P5LD2-VM Dual Core, 945G, SATA2, DDR2, VGA 1 670 670 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 160GB SATA II 7200RPM 8MB זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB Kingston 2 290 580 כרטיסי מסך? Powercolor כמות מחיר סה"כ X1800GTO 256MB, DDRIII, HDTV, VIVO, PCI-E צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 מה אתם אומרים הצעות,שיפורים?!

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  8. שלום חברה! את המחשב האחרון (והפעם האחרונה שעשיתי סקר שוק והייתי ממוחה במפרטים) סיימתי לפני איזה 3 שנים הרבה דברים השתנו (בערך הכל) אזי אני צריך המלצה למחשב שישמש אותי ל: הרצת XP מהירה ביותר (+חובה שידרוג לVISTA בעתיד) + הרצת תוכנות OFFICE 2007 במקביל (הכוונה כל התוכנות במקביל) בנוסף איזה תוכנת P2P ברקע ןעוד איזה 2-3 תוכנות בסגנון PHOTOSHOP, ADOBE FLASH ודומיו (לא דברים ממש כבדים כמו 3DMAX) דרישות שאני יודע ורוצה מבחינת חומרה: לפחות 1G זכרון, רצוי מהיר כרטיס מסך לא קריטי אך כזה שיוכל לסחוב VISTA בקלות + כל מה שפירטתי (המשחק האחרון ששיחקתי היה NFS UNDERGROUND, אין זמן) כרטיס קול לא קריטי (אפשר BUILT IN) כרטיסי רשת סטנדרטיים ספק חזק ואיכותי מארז עם אפשרות 3+ דיסקים, עם הרבה…

• 13 תגובות
    • 901 צפיות
  9. Started by ranchaman,

בחיפושי אחר מחשב נייד חדש מצאתי את הדגם הזה, שנראה לי אטרקטיבי מאד (גם מבחינת המחיר) - אבל מצאתי אותו באתר של לנובו תחת הכותרת "ThinkPad Earlier Models"... ראו לינק למטה: http://www5.pc.ibm.com/europe/products.nsf/Earlier+Products?OpenAgent&brand=ThinkPad&series= מה זה אומר? המפרט נראה לי מודרני מאד, האם אני טועה? האם הדגם נחשב מיושן? עוד דבר שבילבל אותי: המעבד עד כמה שהבנתי תומך במהירות BUS של 1066 מה"צ, אך במפרט המחשב: http://www5.pc.ibm.com/europe/products.nsf/$wwwPartNumLookup/_NRJARxx?open&OpenDocument&epi=web_express רשום "RAM speed supported" של 667 מה"צ בלבד. איך זה ייתכן? תודה, רן

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  10. שלום לכולם, קישור למפרט באתר אחר: http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=MBBECIV_G5802&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=76&aff=Zap〈=he מחיר: 2460 שקל כולל 3 שנים אחריות בסך הכל ו50 שקל על משטח קירור למחשב שימושים: בעיקר תכנות ומידי פעם סרטי HD. לא גיימינג. בתכנות ארצה לראות עבודה בטחלס של 4 ליבות וזה למה הI5. עכשיו השאלה הבאה מופנת לח'ברה עם היותר ניסיון. מעבדי I5 בעצם מעבדים עם 4 ליבות אבל האם הטכנולוגית של מעבדי ה-"i" הם מכפילים את כמות הליבות כלומר יש לי פה 8 מעבדים? הכרטיס מסך הוא בסיסי ביותר, האם הוא תומך בHD 720 או 1080? האם יהיה תקיעות כאשר אני ירצה לראות סרט HD? מה אתם חושבים בכללי על המפרט? תודה רבה, סתיו אלפי

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  11. Started by Marcoman,

אהלן חברים, אני מרכיב את המפרט למחשב שלי, ואני שם לב שכל הלוחות אם מגיעים עם כרטיס מסך מובנה. האם יש לוחות אם ללא כרטיס מובנה כיום? מחפש לתושבת 1151 ותמיכה בDDR4, לדוגמה: http://ksp.co.il/?uin=28353 אבל כולם באתר מראים עם כרטיס מסך מובנה. אשמח לשמוע האם היום זה סטנדרט?

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  12. אני בימים אלו שוקל בניית מחשב לצורך כרייה של לייטקוין וכן מדיה סנטר (XBMC) לסלון. הכיוון הוא לכ. מסך 7970 או דומים. הרדיסק - יש. מסך וציוד הקפי - יש, לא זקוק. מה אני כן צריך: מעבד + גוף קירור שקט זכרונות לוח אם עם כרטיס מסך מובנה שמכיל יציאת HDMI שיוכל להתמודד עם תכני FHD כניסות SATA שלא יחסמו לי ע"י כרטיס מסך מגושם. 7970. מארז + ספק כח איכותי, עדיפות לקטנים ככל האפשר עם מקום ל 2 כונני 3.5", וכונן 2.5", סידירום כרגע בסימן שאלה לא נראה לי שאשים.

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש דנדש למשחקים, אני רוצה להשקיע בו 5000. יש לי ספק של THERMALTAKE 400W וצורב DVD. זאת אומרת שאני צריך מעבד,לוח אם, כונן קשיח, זיכרון, כ. מסך, וכמובן מארז, אבל לגביו אין דיון, , אני מעוניין בSILVERSTONE LC17S. את המארז הנ"ל יש רק בחנויות SKYPC, ונועה מחשבים, ובSKY PC הוא עולה 600 לעומת 735 בנועה, וSKY גם יותר קרובים אליי (אני מהוד השרון) אז... אז יאללה חברים, SHOOT! :2gunsfiring: תודה רבה! נ.ב חשוב לי שהלוח אם יהייה טוב גם לעתיד, זאת אומרת עם PCIE2 וכל מיני חיבורים, שאני לא אתקע עוד חצי שנה אם אני אקנה מכשיר שתומך רק בFIREWIRE החדש או משהו... שוב תודה!

• 14 תגובות
    • 901 צפיות
  14. Started by yonishema,

1) מחשב נייד "15.6 Acer Aspire 5738G בתשלום של 3600 ש"ח עם 3 שנים אחריות (מורחב) עם הרחבה ל-4 גיגה זיכרון 2) מחשב נייד ACER 5630-642G25MN בתשלום של 3000 ש"ח עם 3 שנים אחריות (מורחב) אבל בלי וינדוס 3)מחשב נייד Lenovo ThinkPad SL500 T 6570 עם הרחבה ל4 גיגה זיכרון הבעסה רק שנה אחריות במחיר של 3500 ש"ח מה הכי משתלם לדעתי הראשון ... מה לדעתכם? (תתיחסו למעבדים לזכרונות פשוט להכל המחשב שהכי יהיה שווה תכסף אותו אני קונה ...

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר... רק אם ממש ממש שווה את ההפרש לזלוג ל 3000, רצוי בסביבות ה 2500 אבל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עריכת וידאו, וגרפיקה בסיסית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL STUDIO ECLIPS JAVA, פוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא (רק צורב) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? (מקלדת עכבר ומסך יש כבר) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?…

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  16. Started by x-amin,

מארז קומפיוטר לייט לוח אם intel lemont for 6300 cpu מעבד E6300 זיכרון 1GB (2X512) טווינמוס דיסק קשיח 250GB היטאצ'י ג'יפורס 7600GT 256MB אבל אולי ביום ראשון אני מחליף ל7900GS בתקווה שיהיה לספק...מקסימום לא נורא... מקלדת לוג'יטק עכבר קייטיב 4625 אבל זה בנאדם שאני סומך עליו אז העדפתי להוסיף טיפה במחיר ובתמורה לקבל שירות מעולה מה דעתכם...?למרות שהמחיר קצת גבוהה כנראה

17. Started by ron2039,

שלום אני חדש כאן ואני מעונין ברכישת מחשב משחקים בתקציב של 5500 ש"ח ,בניתי מפרט עם כמה מחברי וברצוני לשמוע דעות הצעות והמלצות שונות לגבי המפרט. (החלקים שמסומנים ב * הם חלקים שאני די בטוח בהם וחשבתי עליהם הרבה ,ולגבי המסך אני עדין בהתלבטויות קשות). תודה לממליצים! *מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM מחיר: ¤895 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro מחיר: ¤105 *לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מחיר: ¤450 מארז: Coolermaster CM 690 Black מחיר: ¤415 *ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V מחיר: ¤391 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 מחיר: ¤252 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS מחיר: ¤259 *כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB…

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  18. תקציב: 5000₪ חריגה מקסימלית 400₪. לנסות לחסוך אבל לא להתפשר. שימוש המחשב יהיה עריכה גרפית של תמונות וסרטוני וידאו, לא ברמה מקצועית מידי. ושגם יהיה אפשר להשתמש במחשב לגימיינג קל. תוכנות ומשחקים: כל התוכנות adobe למינהן וגם סוני וגאס, משחקים כמו skyrim ו call of duty. במפרט צריך להיות כולל גם מסך בגודל 22-24 ( מה שיותר משתלם). ציוד הקפי: המחשב צריך להיות מאד שקט 6 בסולם ההשקט. לא מתוכנן לעשות OC על המחשב. מערכת הפעלה: צריך ווינדוס 7 צריך שהמחשב יהיה מהיר ושקט ושיוכל להפציץ כמה תוכנות עריכה במקביל בלי בעיות. חשוב שיהיה כונן SSD על המחשב וכונן קשיח ורגיל של טרה. חשוב שיהיו למחשב יציאות USB 3 ומארז עם זרימת אוויר טובה. חנות מועדפת ksp או כל חנות אחרת בבאר שבע. ת…

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לשימוש ביתי בעיקר - עבודה משרדית והצגה של סרטים (גם באיכות HD) מעוניין גם להשתמש במחשב לחיבור לטלוויזיה (VGA וגם HD). HD לפחות 320 ואפשר גם 500 סוללה של 3-4 שעות תספיק (מאחר והשימוש בעיקר בבית) כמובן בלי מערכת הפעלה... זה אשים לבד. האם הוא יוכל להריץ חלונות 7? שאלה נוספת לידע כללי: בניידים קונים דגמים בניגוד לנייח שאתה מרכיב את המפרט הספציפי. זה אומר שאפשר לבחור דגם של יצרן כלשהו ופשוט לקנות איפה שזול? כלומר בכל החנויות המפרט של הדגם יהיה קבוע? תודה

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  20. Started by Weihenstephan,

מחפש מחשב נייד עם מקלדת *מלאה* כולל האיזור של המספרים מצד ימין, חשוב לי שהאיכות בניה של המחשב תהיה עמידה שאפילו פיל אפריקאי לא יוכל להזיז לו... ולא, לא בא לי על מחשבים מוקשחים\חצי מוקשחים. חשוב שהוא יהיה עשוי מחומרים חזקים, מסך 15.6 ומעבד סביר, אני הולך להריץ עליו תוכנות סימולציה GIS וכאלה. יש המלצות?

21. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש, ללא מסך וציוד היקפי, לשימוש כללי, משחקים, הורדות, סרטים וכו'. אני גם לא מתכוון לבצע OC משום סוג במחשב. אני מנסה להשיג את התוצאות הטובות ביותר, הביצועים הטובים ביותר - בכמה שפחות. מחכה לתגובות - תודה! מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤788 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3R ¤697 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39456 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB ¤386 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1210 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES ¤276 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996640 כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA…

• 14 תגובות
    • 901 צפיות
  22. המחשב מיועד בעיקר לגלישה באנטרנט, עבודה באופיס, צפיה בסרטים, אפשרות להריץ משחקים מבחינת מסך 15.4 המשקל לא חשוב עדיפות ליציאת HDMI שיהיה לו כרטיס מסך נורמלי ולא הנפוץ של אינטל שיהיה לו BLUETOOTH גודל מינימלי של כונן קשיח 160 גיגה שיהיה בעל צורב DVD-DL מבחינת עדיפות לחברות אז DELL או HP אך לא פוסל הצעות אחרות תודה לכל המשיבים

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים ולכן מעוניין לרכוש מחשב חלקי, קרי, רק את החלקים הבאים: 1. מעבד (העדפה אישית לאינטל) 2. קירור למעבד 3. לוח אם 4. זיכרונות (16GB) 5. HD SSD 240GB 6. מארז 7. ספק חשמל (אין צורך בכרטיס מסך ובשאר הרכיבים) שימושים עיקריים 1. עבודה (הרצת מכונות וירטואליות לעיתים - לא יותר מ- 3 מקסימום) 2. משחקים 3. מוסיקה (לא דברים מאוד כבדים, בעיקר Cubase עם VSTים) 4. פוטושופ אשמח לכל עיצה ועזרה!!

24. Started by Ben Huri,

היי, אני מחפש כבר כשבועיים מחשב נייד ללימודים. אני לומד הנדסת תוכנה, ויודע שאין באמת צורך במחשב הכי טוב בשוק, אבל אם אני כבר קונה - אני אשמח למשהו חזק. יש לי דרך לייבא מחשב מארה"ב - הבעיה היא שכל המחשבים הטובים שאני מוצא בbest buy או בamazon כבר לא מתרחקים מהמחירים בארץ, ולא ממש שווים לי את הטרחה בשביל הייבוא. וגם אם הם מאוד טובים - הם לרוב מוחדשים שם. מישהו מכיר כאן חנות זולה ואמינה בארה"ב (שאפשר להזמין דרך האינטרנט) שאולי גם תמכור מחשבים בלי ווינדווס? (יש לי ווינדווס מקורי בבית מהלימודים) בעיקרון אני רוצה מעבד i7 ו8GB של ראם. אם אפשר גם כרטיס מסך טוב, אבל לא אמות אם לא... אני ממש ממש רוצה להישאר בגבולות ה2600 ש"ח פלוס מינוס. לדוגמה מצאתי את המחשב הזה בארץ [h=1]Lenovo Id…

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  25. 1. התקציב שלי 5 אלף 2. המחשב אמור לשמש למשחקים כבדים! 3. אני לא צריך: מסך אכבר מקלדת רמקולים צורב והארדיסק הדגשים שלי בעיקר אל מעבד כרטיס מסך וזיכרון חייב יותר מ גיגה זכרון חייב מעבד עם 4 ליבות וחייב כרטיס מסך יותר מ 512 זכרון בבקשה ממכם תישדלו לא לעבור את ה 5100 תודה מראש לעוזרים, גמר חתימה טובה וצום קל!

• 10 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים