עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה ישנם דרישות מאוד פשוטות: המעבד חייב להיות i7 עם יכולות לוירטואליזציה לפחות 8גיגה זיכרון ראם (ddr3) הארדיסק בנפח כמה שיותר גדול אבל חייב להיות 7200rpm כרגע ssd לא בא בחשבון כרטיס מסך לא כל כך מעניין אבל אף פעם לא מזיק המחשב אמור לשמש לשתי מערכות הפעלה win 7 ו win serrver 2008r2 שתי מערכות ההפעלה כמובן 64bit המחשב ניקנה בארהב והתקציב הוא עד 1100 גג1200 דולר אשמח אם תעזרו ל כמה שיותר מהר תודה . גיל.

• 12 תגובות
    • 883 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות את המחשב Dell Latitude D630 בקרוב. מפרט מדויק: T7500 2*1GB RAM 120GB 7200rpm Vista X3100 Graphic card 7200 shekels המחשב ישמש בעיקר לגלישה, תכנות, ישומי אופיס, משחקים קלים (NFS UG2 למשל) וגם להרצת VMWARE עם UBUNTU בו זמנית עם ויסטא. אשמח לקרוא את דעתכם על המפרט יחסית למחיר ולשימושים, ואשמח לקבל הצעות אחרות. תודה

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  3. Started by gbo1381,

שלום רב, אני יודע שיוצאים בקרוב דגמים חדשים של כרטיסי מסך אך אני במצב בעייתי - אני צריך לקנות מחשב בהקדם (המחשב שלי על כרעי תרנגולת ואני חייב אותו לעבודה כאשר אנו לקראת סגר ואיני יודע אם תהיה לי הזדמנות לרכוש במקרה והוא ישבוק בדיוק בסגר... ) בקיצור, ברשותי כרטיס מסך GTX1070. חשבתי לרכוש מחשב ללא כרטיס מסך ולהשלים את הכרטיס מסך אחר כך. מה דעתכם על המפרט הבא? האם אוכל לפתוח את המחשב לבד (עינייני אחריות) ולהתקין את ה-1070 שלי בינתיים? אגב, בהרכבת מחשב זה ראיתי שיש מסך במתנה? יכול להיות?? שמתי את זה בחישוב שם אבל אני לא מבין אשמח להסבר... מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]…

4. אני מעוניין בצעה למשב בעלות שבין 3000 ל 3500 ש"ח , ההצעה אינה כרוכה ב מסך , cd . אודה על התייחסותכם

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מתחיל בגישושים ראשוניים לגבי מחשב נייח שמיועד לסטודנט לאדריכלות. המחשב צריך להריץ תוכנות כגון AutoCAD, Rhino, Revit, Sketchup ויישומי Adobe למיניהם. התקציב עומד כרגע על 6000-7000 ש"ח כאשר מדובר בתקציב שמיועד למחשב בלבד ללא מסך וציוד היקפי. קצת מבחינת העדפות כלליות: זיכרון: 8GB עם העדפה ל- 16GB דיסק קשיח: שילוב של SSD בנפח מינימלי של 128GB עם RAID של 2 כונני 1TB. אם לא יהיה אפשרי מבחינת התקציב אפשר ללכת גם על כונן 1TB אחד בנוסף ל SSD ולא להשתמש ב RAID. כ. מסך: חשבתי על Quardo 4000 אבל פתוח להצעות. כונן אופטי: צורב DVD רגיל. אין דרישות מיוחדות מבחינת המארז, קירור וכד'. העדפה למוצרים עם אחריות ארוכה. אשמח לשמוע הצעות, הערות, הארות וטיפים. תודה מראש, עומר…

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  6. Started by barodoy,

שלום. אני מעוניין בנייד לגיימינג קל. חשוב לי יציאות HDMI וVGA. מקלדת עם numpad לא חובה אבל אם אפשר אז למה לא.. גודל מסך: 15,17, 14 יתאים. רזולוציה שתהיה הטובה ביותר במסגרת התקציב. הארד דיסק של 500 יספיק, רצוי המהיר ביותר שאפשר. 4gb ראם גם יספיקו. אני נמצא בזמן הקרוב באילת אז רכישה שם תוזיל לי את המחיר. המחשב הזה נראה לי טוב: http://m.ksp.co.il/product.php?uin=18190 נ.ב כדאי שיהיה בלוטות ורישיון למערכת הפעלה לא דרוש כחלק מהמחיר.

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  7. שלום לכולם! בעקבות קניה מוצלחת מאוד שביצעתי לפני חודשיים בעזרתם אני זקוק לעזרתם שוב. אני צריך מפרט למחשב לילדים בגילאים 6-10 שהשימושים שלו בעיקר אינטרנט ועבודות אופיס וכמו כן משחקים ברמה בסיסית פלוס.המחשב צריך להחזיק לפחות 6-7 שנים וצריך להיות עם אמינות גבוהה ועם ציוד היקפי כולל מסך+מקלדת+מדפסת. תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לחסוך אבל לא על חשבון איכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית,סרטים,משחקים בסיסיים פלוס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד…

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  8. Started by Ashand,

במפרט שלו בחנות רשום :1G DDRII 667MHz הרצתי CPUZ והזכרון שיש לי שם הוא בכלל DDR2 533 האם אני לא מבין פה משהו? איפה ה-667 נעלם? יש למישהו תשובה בבקשה לפני שאני פונה לחנות, ככה שאני לא יצא טמבל עם סתם תשובה תודה

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  9. Started by dzbeda,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? המחשב מיועד בעיקר לסלון עבור קולנוע ביתי וגלישה. XBMC , סטרימר וכול אתרי הVOD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. הכל נדרש. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות בלבד. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור השפלה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב.…

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות מחשב נייד מהחנות "חצי-חינם" http://www.fre.co.il השאלה היא אם מישהו פה קנה כבר מהחנות הזאת ויכול להגיד אם הם אמינים? הביקורות בZAP משום מה נראות מפוברקות..

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  11. אני ליפני רכישה של המחשב הבא .מה אומרים המומחים על המחיר והתאמת הפריטים: מעבד Q6600 לוח P35 DS3R כ.מסך SAPPHIR HD 3850 512 MB HDD היטאצ'י 320GB זכרונות קרוסייר 2*1028 667MHZ מארז MUSTIFF 6099-CA ספק FSP 450W מסך LG 1953TR סה"כ כולל הרכבה 5400 ש"ח

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  12. שלום אני רוצה לשדרג טיפה את המחשב אני מחפש כרטיס מסך חדש ב 1000 שקל שיתן לי מקסימום ביצועים במשחקים כבדים ! AGP הארדיסק וזיכרון אני צריך ב 1000 שקל שניהם ביחד. הארדיסק SATA אם אפשר, וזיכרון DDR ולא 2 תודה לעוזרים ולא לחרוג מהתקציב , לא של כרטיס המסך ולא של השאר שוב תודה

• 11 תגובות
    • 883 צפיות
  13. אורח LiorDerei
    Started by אורח LiorDerei,

שלום, אני מחפש לחפש את המחשב הקיים, המפרט שלו הינו: Intel Core i5 3450 @ 3.10GHz Ivy Bridge 22nm Technology 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24) motherboard: Intel Corporation DH67BLR (CPU 1) ASUS VW228 (1920x1080@60Hz) 1023MB NVIDIA GeForce GTX 560 Ti (Gigabyte) 465GB Western Digital WDC WD5000AAKX-001CA0 (SATA) חשבתי רק על כרטיס מסך וזכרון בסביבות ה1500-1800 ש"ח תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  14. Started by Bakshi1,

שלום, לאחרונה ביקש ממני חבר לבנות לו מפרט לעבודה משרדית. העיסוקים העיקריים שלו הם מסחר בבורסה בעזרת המחשב. המחשב אמור להתחבר ל4 מסכים ובכול מסך יוצג גרף בזמן אמת. שאר השימושים המשניים הם: גלישה באינטרנט, אופיס וסרטים. אודה אם תוכלו לבנות מפרט שיוכל להתחבר ל 4 מסכים ושיהיה מספיק חזק. * דרגת רעש- 6 נ.ב אודה אם תוכלו להמליץ גם על מסך שיתאים לצפייה ממושכת במסך מחשב ושלא פוגע בראייה.

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  15. אני מקווה שהכותרת יותר טובה מהפעם הקודמת זה המפרט בעיקרון למשחקים [כבדים פחות או יותר] ומולטי טסטינג. ירדתי מה-Q6600 בגלל שאין חנות קרובה שמוכרת אותו, וזה מה שיש בינתיים: מעבד Intel E8400 835 ש"ח לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L 474 ש"ח דיסק קשיח WD3500AAKS ואולי אני אשדרג ל-500 ג'יגה אם המחיר בסוף לא יהיה יקר מדי :-X 225 ש"ח זיכרון 2 ג'יגה של Kingston DDR2 800Mhz CL5 2 כאלו יוצאים 242 ש"ח כרטיס גרפי "כרטיס מסך תוצרת Gigabyte דגם GeForce 9600GT זיכרון 1024MB DDR III" [כמו שכתוב באייבורי] 745 ש"ח מארז RaidMax APEX http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6431 192 ש"ח [זה מארז טוב?] צורב דיוידי LG 135 ש"ח אם למישהו יש המ…

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  16. אוקיי, אני מוגבל ב3000 ש"ח, המפרט ישמש אותי לשימושים ביתיים+ בעיקר, לפעמים עריכות וידאו קלות, קידודים, מס' תוכנות כבדות במקביל... אני לא גיימר, אבל יהיה נחמד לשחק מדי פעם במשחקים חדשים... הרעיון העיקרי של המפרט הוא שהוא יחזיק לאורך זמן, כי אני לא מתכנן לקנות מחשב רק עוד שנים בערך חחח לכן גם יש 4 ג'יגה זיכרון למרות שאני אתקין עליו XP (אולי אני אשדרג לויסטה או ווינדווס 7 בעתיד) הכרטיס מסך הוא חזק אני יודע, לא ברמות של ה4850, ויספיק לי רק 9600 אבל אני חושב לגבי העתיד, בנוסף רציתי מעבד 8400, אך הלכתי לכיוון ה7300 שהבנתי שהוא טוב ב OC, הוספתי קירור נחמד שיחזיק את ה OC, לגבי אוברקלוק אין לי שמץ בזה למען האמת, אבל כמה מסובך זה כבר יכול להיות? ולפי מה שהבנתי אני יכול להגיע לתדר…

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  17. שלום לכולם, אני לא ממש מבין בחומרה ונעזרתי בחבר שמבין קצת יותר. אני סטודנט לאנימציה בתלת מימד ועובד בעיקר על MAYA, Photoshop, AfterEffects אני משלם בלי מע"מ ומעוניין להוציא 6000 ש"ח ככה שמחשב באיזור ה7000 זה מצויין. לגבי המפרט שלי - אני שוקל במקום ההארדיסק של 1 טרה לשים כונן פלאש למערכת הפעלה ולתוכנות, למארז אין מאוורר גדול בצד אבל יש לו למעלה 2 - אשמח לפידבקים והצעות שיפור\שינוי אפילו למשהו אחר לגמרי. תודה רבה!! דורון דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman CNPS9500A LED http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=5237 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P…

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  18. Started by kissilev,

שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על מחשב נייד toshiba L450 16L אני מחפש נייד לשימוש בייתי , לא למשחקים ,בעיקר אינטרנט , סביר להניח אימיול , סרטים .... הצבתי לעצמי סכום של עד 3000 ש"ח.......השאלה אם זה באמת רלוונטי בסכום הזה למצוא משהו טוב קיבלתי הצעה לדגם הנ"ל ( 2800 שח) אני לא מכיר את הדגם ואשמח לשמוע חוות דעת תודה וערב טוב

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  19. [TABLE=class: tablefull] [TR] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD=colspan: 4][/TD] [TD]כול רכיב נבחר בקפידה על ביצועים אופטימליים ללא צוואר בקבוק עם יחס עלות-תועלת גבוהה ככול האפשר. מעבד AMD FX-8350 Eight Core 4.0GHz AM3+ - Box לוח אם Gigabyte 990XA-UD3 AM3+, 990X, DDR3 1866, 3xPCI-E, CrossFireX, SLI, HDAudio, GBL זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1866Mhz Vengeance Dual Channel CL9-10-9-27 [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD=colspan: 4][/TD] [TD]כרטיס מסך Gigabyte Radeon R9 270X OC 2GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E כונן קשיח Western Digital VelociRaptor WD1000DHTZ 1TB Sata III [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD=colspan: 4][/TD] [TD]ספק כח Corsair GS 600W …

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  20. אהלן חברה, מחפש מחשב נייד עד 2800 שח, עדיפות למחשב עם מערכת הפעלה אך לא חובה. דרישות: מסך FHD כונן SSD (אפילו 128GB מספיק). אומנם המחשב רק לשימוש משרדי (עבודה מול מניות עבור אבא שלי) אבל אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר בעיקר (כמובן לעבודה כפי שצוינה). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  21. . מה התקציב המקסימלי? 3200 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פוטושופ ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 768X1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן די…

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  22. Started by sft,

* מטרות המחשב? מחקר + קצת משחקים (אני לא גיימר מטורף, אבל עדיין יוצא שאני משחק במחשב הנייח Total War ועוד) * גודל המסך? 14-15'' * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כנראה שאני אקנה עוד סוללה של 8 תאים נוספת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI, VGA * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה, משתמש באכסון חיצוני * צורב DVD? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני מתלבט איזה לאפטופ לקנות, הגעתי לכמה אופציות שכולן נראות לי טובות מאוד אבל אני לא יודע במה לבחור מה תהיה המטרה של המחשב ? מחקר בעיקר, עבודה עם נתונים גדולים (יהיה מחובר לNAS דרך אתרנט כך שמקום לא משנה…

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  23. Started by Verti,

אני כבר 5 שנים שלא מעודכן במחשבים כך שאני צריך את העזרה שלכם במחשב שאני בונה. המחשב הנוכחי שלי שבק חיים (פ3 עם 384 זכרון) ואם הוא לא היה מתקלקל יתכן ולא הייתי קונה חדש: 1) עדיפות למערכת 64 ביט אם המחיר לא בהרבה יותר יקר. 2) 1 גיגה זכרון עם אפשרות לשדרוג ל2 מבלי לזרוק את הסטיקים הישנים. 3) יש לי דיסק קשיח 200 גיגה 133IDE כך שהלוח צריך לתמוך בו 4) גרפיקה וקול OB 5) לסיכום, אני רוצה לעשות קנייה שקולה, לא לרוץ אחרי המעבד עם הכי הרבה מגההרצים ולא לקנות מארז אלומיניום ב1000 שקל. הכי חשוב לי זה שיהיה מספיק זכרון, לוח אמין ורצוי כמה שיותר חריצי הרחבה. תודה

• 12 תגובות
    • 883 צפיות
  24. Started by ROEY--1,

בניתי מפרט למחשב צריך תגובות- הצעות לשיפורים.. אפשר לעלות בסכום אבל ממש מעט מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1 900 900 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 1 610 610 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 2 285 570 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 6600 256MB DVI, TV, PCI-E (RETAIL) 1 670 670 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 160GB SATA II 7200RPM 8MB 1 490 490 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 50 50 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 1 255 255 מארזים? כמות מח…

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  25. תקציב- 3500~2500 עדיף כמה שפחות מחפשת מפרט שיתאים לעבודה בקיובייס ובין היתר גם למשחקים לא כבדים כמו הירוס וכד'. אין צורך בציוד היקפי.. =]

• 9 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.