ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM 1450 לוח אם: Asus P5N32-E SLI 1257 זכרונות: Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 451 כרטיס מסך: Sparkle 8800GTS 640MB Retail 2093 דיסק קשיח: Seagate 320Gb SATA-II 16MB 3320620AS 474 ספק כח: FSP Blue Storm II 500W Satax4 PCI-Ex2 A.PFC Retail F50060GLN 438 מארז: NZXT Lexa BlackLine No PSU 530 סה"כ לתשלום 6703 כולל משלוח והרכבה. עד כמה שהבנתי, המעבד OEM מגיע עם קירור סטוק משלו, נכון? אני מתלבט בין הזכרונות של קורסייר לבין OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL5-5-5-12 אשמח להערות בונות\אישורים.
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2K, אפשר חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדי, משחקים קלים מדי פעם (סגנון civilization), שימוש במספר דפדפנים במקביל עם הרבה חלונות פתוחים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כונן SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משמעותי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? חשוב שיהיה ללא אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת …
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש מחשב שיוכל להריץ מספר תוכנות כבדות בזיכרון במקביל (סיטואציה סבירה תהיה Matlab, IDEX2 וכיוב').יש לי אפשרות להביא מארה"ב אם אני אסגר על דגם בשבוע הקרוב, במחיר שמצוין בכותרת.גודל מסך ±15, מקלדת נוחה לשימוש ומשקל קטן מ-3 ק"ג (עדיפות למשקל נמוך יותר, כמובן).חשוב שתהיה מקלדת נוחה לשימוש וכל השאר יכול להיות סטנדרטי.תודה!
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצות למפרט. השימושים העיקריים שלי במחשב הם גרפיקה (Photoshop, Illustrator), סרטים (אני רוצה שזה יתמוך HD) ומשחקים. האמת היא שאני לא כזה גיימר, אבל חשוב לי מאוד שזה יעבוד טוב עם פוטושופ ושיריץ גרפיקה מתקדמת בקלות ובמהירות. אין לי איזשהו מחיר מקסימום, כתבתי מה שנראנ לי סביר. אבל יכול להיות שאני מגזים. בכל אופן מה שאני רוצה זה, שזה יתאים לדרישות שלי בכמה שיותר זול שאפשר. לוח אם (תומך RAID - חובה) מעבד (רק מסדרת core 2) זכרון (אני חושב שאני צריך 4gb) כרטיס מסך (אחד טוב, עם תמיכה בHD) מסך (full-hd) צורב blu-ray אם יש כזה דבר, ואם לא אז אני יכול לקנות צורב לבד. חשוב לי מאוד שהמערכת תהיה שקטה, ואם אתם יכולים אז כנסו לקישור שנתתי למטה ולראות אם המארז שאני מתכ…
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מכרתי את השילוש שלי והשיקול כרגע הוא כזה. המערכת היא HTPC שיושב בסלון מחובר למסך 42 FHD מערכת למשחקים ברז' 1920X1080 כולל כל הפילטרים,מעבר למשחקים הרבה וירטואליזציה. i5-760 ASUS Maximus III GENE 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel 1600 W.D 1 TB 32 MB Caviar Blue Scythe BIG Shuriken CPU Cooler Enermax MODU82+ 525W Active PFC 12cm Fan Sahppire 5770 Vapor-X בקרוב נוסף עוד אחד תודה
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום חברים. אני עם חבר מנסים לבנות כאן מחשב לעבודה ומאוד אשמח לעזרתכם. מחשב חדש לגמרי ועם תקציב של כ 15,000ש"ח (+/-) עיקר השימושים הם סקצאפ 2017 +vray 3.4 (ותוכנות עיבוד של אדובי ואוטוקאד) זה מפרט שכרגע בנינו פחות או יותר. השאלה העיקרית שלי כאן זה כרטיס מסך, האם עדיף 1080TI או QUADRO או עוד משהו.... Intel Core I9 2066 7900X 3.3GHz - 4.5GHz 10Core 13.75M 140W Watercooling 2x140mm Corsair H110i DDR4 16G (8Gx2) 3000 Corsair Dominator Platinum CL15 2066 X299 Asus X299-A Pime SSD PCIe Gen3 256GB WD Black MLC Nvidia Titan X 12GB 650W Platinum FSP AURUM 92+ Fractal ATX Define R4 Silent White Mic…
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב דל. כמו שכתבתי בכותרת.. ורציתי לשדרג לו את הזיכרון, עכשיו, רציתי לשעת אם אפשר לעשות שילוב של נגיד סטיק של זיכרון של 2GB ועוד סטיק של 512MB? זה אפשרי? ועוד משהו רציתי לדעת, אם אני רוצה לשדרג אותו בלי שהאחריות תפוג, אני צריך לעשות את זה במעבדה שלהם? או שאפשר לבד? תודה רבה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום. ברשותי יש כ- 3000 ש"ח ואני צריך מחשב לגיימינג ולשימושים כלליים. המחשב צריך לכלול הכול (ציוד הקפי). כמו כן יש ברשותי מסך CRT מהמחשב הישן שלי בן כ10 שנים. של MAG. דגם XJ700T. בגודל 19 אינץ'. המצב של המסך, עד כמה שאני יכול להבחין, לא השתנה ב10 השנים האחרונות (מבחינת הצגת תמונה). מסכי LCD, לפי מה שאני רואה, הגרועים שבהם מתחילים מעלות של כ1000 ש"ח. מה שמעלה בי את התהייה, האם לא כדאי לקחת את ה(מינימום) אלף הזה ולהשקיע אותו במחשב עצמו? כרטיס גרפי טוב יותר, זיכרון מוגבר, עוד משהו... אני רוצה לציין שאספקטים כמו אסטתיקה או נפח/תפיסת מקום, לא משחקים פה שום תפקיד! הפרמטר היחיד האו פונקציונליות. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מתכנן שדרוג של המחשב מחתיכת הפח שיושבת לי מתחת לשולחן כבר 4 שנים (סלרון 400MHZ, לוח אם לא ידוע) למשהו טיפה יותר סביר. אני מתכנן להשאיר מהתצורה הישנה את הרכיבים הבאים: HD WD 60GB 7200RPM ATA 100 CD-ROM סטנדרטי (לא זוכר מה המפרט שלו, ואני לא ליד המחשב) מסך (MAG 17'' CRT שטוח) עכבר המטרה היא לא לעבור את ה 3000 ש"ח בינתיים התסכלתי רק באתר של KSP והכנתי משם מפרט כללי שמבוסס על עצות מחברים ותובנות אישיות (מאוד מינימליות ובנאליות, אני חייב לציין). המחירים גם הם של KSP, וברור לי שתמיד אפשר למצוא ביותר זול AMD Athlon XP Barton 2500+ 512k 333 מחיר: 550 ש"ח לוח אם ABIT NF7 מחיר: 390 ש"ח Kingston 256MB DDR 400 x 2 …
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה שאלות בקשר למפרט מחשב. אני מחפש מחשב חדש בסכום של בין 4000-5000 שקל לצורך משחקים אבל לא כמו שמוצע באתר, למשל, במקום 80 ג'יגה בייט, 40 יספיקו לי וזה מניסיון או אפילו 20, כונן די וי די וצורב אני לא צריך, לכן איזה מוצרים אני צריך במקום?
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי חבר'ה, לא מצאתי דיון ייעודי עם המלצות למחשבים ניידים אז אני פותח נושא חדש התקציב יכול להיות גמיש באיזור ה4-3K ש"ח אני פשוט לא כל כך מבין בעולם המחשבים הניידים תרגישו חופשי להציע מעל\מתחת לתקציב אם אתם חושבים שיש שינוי משמעותי וזה שווה או להפך שאין צורך וחבל על הכסף * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים בינוניים (מינימום FSX ),סרטים 1080p HD * גודל המסך? לא רלוונטי * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא רלוונטי, זמן ממוצע... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? …
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אבקש את עזרתכם בבחירת מפרט למארז ותכולתו במקסימום 2k. המחשב לא יעבור שדרוגים עתידיים, והוא ינוצל לאינטרנט עבודה משרדית ומעט משחקים והורדות. אודה לכם אם תוכלו למצוא מפרט מתאים במסגרת התקציב מרשת k.s.p . אני חושב בכיוון של amd 3800x2 am2 בקשר לשאר אני צריך עזרה
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד בתקציב של עד 6800. שיהיה חזק לא כבד ז"א באיזור ה-2.5 קילו. משחקים לא ירוצו על המחשב הזה אבל תוכנות גרפיקה כן וגם, לא בהגזמה. שיהיה במחשב: WiFi Bluetooth תודה , אופיר
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי, אני צריך הצעות למפרט למחשב שרוב העבודה איתו היא באינטרנט אבל הוא יהיה של סטודנטית לעיצוב מה שאומר שוא גם ישמש לתוכנות כמו: 3DMax, AutoCAD, Revit וכו' בכל אופן מסך יש וגם HD יש (ה-HD הוא 500GB חדש אבל IDE, כך שאני צריך שיהיה חיבור IDE על הלוח - מה שלא בעיה למיטב הבנתי). לא ממש אכפת לי intel או AMD מניסיון שלי עדיף intel לעבודות מסוג זה אבל אני לא מעודכן בנושא כבר יותר משנה. הבקשה דחופה כי אני רוצה להזמין אותו כבר הסופ"ש. תודה רבה רבה לכם על העזרה.
-
- 11 תגובות
- 891 צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com/site/Computers-PCs/Laptop-Computers/pcmcat228600050013.c?id=pcmcat228600050013&DCMP=rdr2110&ref=91&loc=200
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
האם המחשב יריץ משחקים כמו: fifa 14\call of duty\ושאר חדשים וגם ישנים במידה טובה? האם התקנת ווינדוס 7 מסובכת?למקרה שארצה להתקין בעצמי. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 3240 3.4Ghz HyperThreading 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪534 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪42 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪250 מארז: באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 + Silverstone Strider 400W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪385 קירור למארז: Scythe Japan Mini Kaze 90MM 1500RPM כמות: 1 - מחיר: ₪57 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 160…
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא ב3600 מחשב שיהיה למשחקים הכל פה סביר רק איך הכרטיס מסך הוא יחזיק לי איזה שנתיים-שלוש משחקים בגרפיקה טובה? מעבד AMD Phenom Quad Core 9650 4X2.3Ghz לוח אם Gigabyte GA-MA790FXQS5 זיכרון 2GB DDR2 800Mhz [יש אופציה להוסיף ל4GB ש זה כדאי או ש-2 מספיק?] דיסק קשיח WD500GB מעבד גרפי ATI HD 3870 512MB צורב NEC DVD מערכת הפעלה וינדוס ויסטה איך המחשב יחסית הוא סביר? הכרטיס מסך יספיק לי לתקופה?
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג במקרה קיצוני עד ל-5000 ש"ח אך רק במידה ויהיה משתלם מאוד, עדיפות לאי-חריגה מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פוטושופ, אדובי אפטראפקטס ושאר העריכות הגראפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים והכבדים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1080P Full HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום אנשים הייתי רוצה לדעת עם I5 אן I7 הם יכולים להשפיע על קצב המישחקים במחשב נייד ?(שנהם 2,5GHZ)
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין גדול, אבל רוצה מחשב גיימינג חזק שיתן לי להנות ממשחקים באיכות טובה וחלקה. חשבתי ללכת על מחשב i5 וכרטיס מסך gtx1060... 1. האם יש אתרים בחו"ל שכדאי לקנות מהם רכיבים? (ראיתי נניח את הכרטיס מסך gtx1060 זול משמעותית באמזון מאשר באייבורי) 2. האם יש מקומות ששווה לבדוק ביום שני (סייבר מונדיי)? 3. מקום אחר בארץ? אין לי בעיה להרכיב את המחשב לבד. אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי פה מחשב נייד שאני לא מצליח לפתוח את המארז שלו בשביל להלחים שם משהו כל הברגים יצאו ואני לא מבין מה תופס אותו שם מישהו מכיר איזה טריק אוו משהו שצריך לעשות תודה לעוזרים eli.
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, נרשמתי לאתר לפני שאני מרכיב מחשב בפעם הראשונה. חלק לא מבוטל מהרכיבים כבר אצלי. אשמח לתובנות לגבי מה שאני מתכנן להמשך. יעוד המחשב: מטלב, אחרי שנים עם מחשבים חלשים - משהו להתפנק. (בעתיד הקרוב משחקים, אז אוסיף כרטיס מסך). רכיבים אשר ברשותי: Intel® Core™ i7-6700 Processor GIGABYTE H170M-D3HGSM HyperX Savage 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 2133 Desktop Memory Intel® SSD 540s Series (480GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 16nm, TLC) פתוח להצעות לגבי שאר הדברים. כרגע הסתכלתי על (יודע שבחרתי case "יוקרתי", אבל חשובה לי הנראות): corsair carbide air 240 high airflow - הולך להרכיב אותו במו ידי, כמה אני מסבך את…
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
בהתחלה רציתי הכל, מחשב חזק , 13-15 אינ'ץ, שיריץ משחקים וסרטים עם איכות תמונה טובה ובלי השתקפות באור יום עם חיי סוללה ארוכים של יותר מ4 שעות. הבנתי שאין כזה דבר. מכיוון שאתנייד איתו ללימודים בקרוב, חיי סוללה ומסך שניתן לעבוד איתו באור חזק הם פרמטרים שיותר חשובים לי. לכן אני מוכן להתפשר על הביצועים.( חוץ מזה שזה גם יוריד את המחיר שזה לא רע) אשמח לשמוע הצעות. חשבתי על ה: DELL INSPIRON N5010 i3-350M 15.6 אבל נראה לי שהמסך לא יעבוד טוב באור(אני חושב שהוא לא מט) ובגלל שזה מחשב די חזק הבטריה לא תספיק להרבה זמן. תקנו אותי אם אני טועה. בבקשה!!!
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
השימושים של המחשב: אופיס ואינטרנט צריך גם מסך שיהיה מחשב אמין ומהיר שלא נצטרך לחכות שעה עד שהוורד יעלה נ.ב תודה לכל מיתייחס
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייח בן 4 עם המפרט הבא: לוח אם - D954gnt מעבד - פנטיום 4 3.00 זכרונות - 4GB DDR2 הארד דיסק - 500GB WD צורב DVD LG DUAL LAYER בהנחה כי אפשר להשאיר את המארז, ספק, קשיח וצורב, בתקציב של 1500 ש"ח האם כדאי לקנות מעבד, לוח אם וזכרונות חזקים ולשים אותם במארז הקיים? או האם כדאי לקנות מחשב חדש לגמרי? השימוש העיקרי הוא דיי בסיסי - אינטרנט וצפייה בסרטים מדי פעם. משהו בסגנון הזה: מעבד: [..] INTEL 2400 : CORE I5, S1155, 3.1Ghz - TRAY ₪886 לוח אם: [..] ASROCK H61M/U3S3 - זמין במלאי ₪396 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪133 בתודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-