ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
בעיקרון אני רוצה לחסוך את הקנייה של כל הציוד מסביב, זה אומר בעיקר מקלדת, עכבר וכוננים(לא הארד דיסק). אני לא צריך מארז, יש לי משהו יחסית טוב, גם לא ווינדוס. בנוסף יש לי גם ספק של Thermaltake TR2-430W בן 4 שנים, אני רוצה בעיקרון כרטיס מסך דיי חזק, אז במידה ויידרש לשדרג את הספק אני מוכן להשקיע עוד כסף, אם הוא יחזיק את המערכת אז אני מעדיף להישאר איתו. אני מעדיף מעבד של אינטל, ולפחות 4 ג'גיה ראם. בסך הכל זה יוצא מעבד, לוח אם, זיכרונות, הארד דיסק, כרטיס מסך ואולי ספק. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך להוסיף בשביל ספק שיחזיק את המערכת. 2. מה הם השימושים הצפ…
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב ביתי שישמש לעבודה על תוכנות revit , autocad אשמח לתיקונים המלצות ושינוים בנוגע למפרט . Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪922 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪120 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Intel DP55WB I5 Socket 1156 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪513 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1197 A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 , יחידות 1 ₪559 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1173 Samsung 500GB 16MB 7200rpm Sata2 HD502IJ, יחידות 1 ₪253 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1098 Sparkle GeForce 9500GT 512MB HD…
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב לעבודה בבורסה ז"א לראות הרבה גרפים בזמן אמת עבור חבר שגם התחיל לעבוד בתחום אני כבר אומר מראש אני צריך מערכת חזקה משום שאני עובד עם מספר תוכנות מסחר במקביל והרבה חלונות פתוחים של גרפים וכן אני יודע שגרפים לא צריכים אותו כח כמו משחקים אבל מוכן לשלם עוד 500 או 1000 ש"ח עבור מערכת חזקה יותר שתעמוד בעומס ולא תקרוס או תעבוד לאט דבר שיכול לעלות פי כמה יותר. למחשב יחוברו בשלב ראשון 4 מסכים ככל הנראה AOC דגם 2436 משום שיש להם PIVOT במחיר שפוי וירכשו בנפרד. ממה שאני מבין וביררתי כדאי ללכת על מעבד CORE I5 זכרון לפחות 4GB לוח אם עם לפחות שני חריצים של PCI-E שיכולים לטפל במערך של CF יציאת ESATA עדיפות ללוח אם עם USB3 2 כרטיסי מסך ככל הנראה ATI 5770 (צר…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם הלפטופ DELL Inspiron 1545 T6500 נחשב כאיכותי. הנייד נועד ללימודים, סרטים, משחקים פשוטים ביותר. האם אתם ממליצים על הדגם הנ"ל? מסגרת הכספית היא סביבות ה 3000 ש"ח, כך שאין צורך להשוות עם לפטופים יקרים יותר מ 3200 ש"ח, אלא רק עם לפטופים במחירים אלו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך המלצה למחשב לסטונדנט לאדריכלות ואני צריך נייד שמסוגל להריץ אוטוקאד 2010 האם המחשב הזה מריץ אותו http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-Eee-PC-1201N-Ion-Notebook.24498.0.html
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וערב טוב ! אני מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט לשימושים כללים בין היתר גם משחקים , בתקציב של עד 2800 כולל מקלדת ועכבר אלחוטי וללא מסך . תודה
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום רב, ראיתי במפרטים המומלצים מפרט בסכום האמור שעשוי להיות מוצלח גם למשחקים, עם אפשרות לשדרוגים עתידיים. המפרטים המומלצים שולבו בספטמבר 09, כך שאני מניח שמאז הרכיבים שלהם הוזלו מעט. המחשב ישמש את הילדים ואותי גם לעבודות משרדיות (בי"ס וכול). אין הפעלה של תוכנות גרפיות למיניהן. נדרש לי מחשב שיוכל להחזיק משחקים כגון fallout, ו/או mass effect ו/או dragon age. אלו שיייכים היום לבן הגדול שיש לו מחשב חזק מאד שנרכש בעזרת אתר זה לפני יותר משנתיים בתקציב דאז של כ - 3,500 ש"ח ועתה יעברו לבן הצעיר. דרישות מקדמיות: מערכת הפעלה תהיה חלונות 7 (התכנה כבר ממתינה במגירה..). נדרש מארז עם ספק חזק ואיכותי (יש לי ניסיון מר עם ספקים ג'נרים שבמחשב הנוכחי, שהלך לעולמו בימים אלו, הוחלפו לעיתים ת…
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם במפרט הבא. מדובר על מחשב לשימוש משרדי כגון אופיס ואינטרנט. כיום המחשב שעושה את העבודה הוא פנטיום 4 עם כרטיס מסך 5200, המחשב די איטי, ואני חושב שהוא כבר בן 8 בערך. 1. תקציב מקסימלי - 1500 ומטה. 2. שימושים משרדיים בלבד. 3. אין צורך בציוד היקפי - גם לא הארד דיסק, רק לוח+מעבד+זכרונות (ואני חושב שאחליף גם מארז וספק אז גם בבקשה) 4. השקט אינט קריטי (נניח 5 מתוך 10) 5. ללא OC, אין חנות מועדפת, אין צורך לשמור אופק שדרוג. אני חשבתי על המפרט הבא, בהתאם למפרטים המומלצים שקראתי בדביק: מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE S775 2.7GHz E5400 : "SLGTK " - BOX ₪332 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-73PVM-S2H ₪360 זיכרון: [..] G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 -…
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי שלוש אופציות ורציתי לדעת מה עדיף המחשב יהיה מיועד למגוון של צרכים... לדוגמא עבודה עם פוטושופ, עריכת סאונד וכו' את שלושתם אני יכול להביא ב3000 שקל, השאלה מה כדאי, גם מבחינת אמינות המותג (לטושיבה יש אחריות מקיפה שכוללת גניבות-יתרון) וגם מבחינת החומרה והעוצמה שלו תודה לעוזרים! אופציה ראשונה: TOSHIBA Satellite L500-1N2 מפרט: מעבד Intel® Core™2 Duo processor T6600 - clock speed : 2.20 GHz -Front Side Bus : 800 MHz - 2nd level cache : 2 MB מערכת הפעלה Genuine Windows® 7 Home Premium 64-bit (pre-installed, Toshiba-HDD recovery) and Genuine Windows® 7 Home Premium 32-bit (Toshiba-Recovery DVD) מסך 15.6 " -type : Toshiba TruBrite® HD TFT High Brightness display with 16 : 9 a…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה דעתכם ? מדובר על LCD 32 אינץ מדגם HD READY של סמסונג. אני מעוניין לצפות בסרטים בצפיה ישירה וגלישה באינטרט(כששני המחשבים בחדר עבודה תפוסים) ואני מתלבט בין השניים הנ"ל בקטגוריית המיקרו קיימים האייסר ריבו או funtwist fiono בקטגוריית הניידים אני לא מכיר את הדגמים השונים ואשמח לקבל המלצה מה התקציב המקסימלי? ניתן לחרוג עד 2300 ש"ח בעיקר בתמורה לביצועים טובים חזקים(קרי הרבה מסכים פעילים בו זמנית) מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר צפיה ישירה דרך אתרים וגלישה באינטרנט - דגש על הרבה חלונות פתוחים ופתיל קצר ....יתכן שמתישהו ארצה לפתח קרירה בתחום עריכת וידאו ביתית - לא יותר מכך 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מקלדת בלותות' כולל trackball כדוגמת דינובו של לוג'יטק - ל…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
1. התקציב כ-3,000, אפשר לחרוג קצת, אבל רק קצת. המחיר לא כולל מערכת הפעלה וציוד הקפי. 2. המחשב מיועד לבן שלי, אינטרנט, כתיבה ומשחקים. הוא משחק במשחקי תפקידים, גם חדשים: Divinity II :Ego, וממתין בכליון עיניים ל-2 Assassin's Creed למחשב. הוא רוצה לשחק בהגדרות גבוהות. המסך כרגע 17 אינץ, בהמשך נשדרג, כך שכדאי שיתאים למסך טוב יותר. 3. כאמור, אין צורך בציוד הקפי. 4. יש צורך בצורב. 5. שקט חשוב: 8. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. יש צורך במערכת הפעלה - win 7 - אבל היא מחוץ לתקציב המצוין כאן. יש צורך בהרכבת המחשב. 8. אנחנו גרים באזור מודיעין - האם יש כאן חנות מועדפת שכדאי לפנות אליה? מעדיפה לא לקנות ברשת. 9. לא מתוכנן שדוג משמעותי. 10. עם זאת, חשוב לשמור על אופק שדרוג. תודה על כל עזרה ש…
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
כמו שכתבתי למעלה אחרי 4 שנים יותר מדיי עם המחשב הישן הגיע הזמן לשדרג. אני מעונין לקנות מחשב חזק לצורך משחקים ועבודות למינהם (פוטושופ, cubase, ועוד.. ) . המחשב יפעל כמעט כל היום (אם זה משנה משהו חח) התקציב הוא עד 4000 ש"ח לא כולל מסך אני מעוניין להוציא מהמחשב את הביצועים הכי טובים שאפשר במחיר הזה, הבעיה היא שאני לא מבין גדול המחשבים לכן אני צריך את העזרה שלכם בבניית מפרט טוב. בגדול זה המפרט שאני רוצה ותגידי לי מה עדיף לשנות.... מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 לוח אם: GIGABYTE GA-P55M-UD2 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1066 CL7 - GOLD כרטיס מסך: אני לא כל כך בטוח nvidia gts250 1gb או HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe צורב DVD מארז: ANTEC TWO HUNDRED w/o…
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, קודם כל, להלן תשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5300 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 גג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, גרפיקה [פוטושופ], עבודה משרדית, אינטרנט. הכל מהכל. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. תוכנות אינטרנט (מייל, דפדפן..), אופיס, פוטושופ, משחקים. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). גם אישי וגם עבודה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680 על 1050 מ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לצורך סטודנט (מדעי מחשב) עד 4K ש"ח עם חרגיה קטנה של לא יותר מ 200-300ש"ח. מטרת המחשב: עבור סטודנט למדעי מחשב, לרוב תיכנות, מוזיקה, סרטים, אינטרנט, יש סיכוי המחשב יחליף את ה DESKTOP שלי (הוא יחובר למסך חיצוני) (אין צורך לייחס חשיבות מיוחדת לזה, זה אמור להיות מחשב נייד לכל דבר פשוט בבית הוא לא יהיה כל כך נייד). גודל מסך: 14.1 אינץ' משקל רצוי: אין לי מושג, שלא יהיה אבן. אני מאמין עד 3 קילו זה בסדר האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): סוללת שש תאים רגילה תספיק (שזה בערך 4 שעות על מצב חסכוני?) האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו): יהיה נחמד אך לא חובה. בלוטות: יהיה נחמד אך לא חובה גודל מינימלי של כונן קשיח: לא ממש מש…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב לילדים לעבודות בית ספר גלישה באינטרנט קצת סרטים קצת סימס וזהו ממש פשוט שיעבוד מהר ושיהיה שקט כי הוא נמצא בחדר שינה של הילדים בלי ציוד הקפי - מארז, קירור(אם צריך לשקט), מעבד, זכרונות, צורב, קשיח, כ.מסך אפשר לחרוג ב-150 שח אם צריך חנות - KSP תודה
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים, סרטי היידף א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680X1050, אבל מתכנן לקנות מסך היידף 22 wide איכותי בשנה הקרובה, כרגע יש לי dell Wide 20. * באיזה סוג משחקים תשחקו? supreme commander 2, crysis2, מי יודע.. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהו…
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש מחשב נייד 13-14.1 אינץ' , מחשב לצרכים סטודנטיאלים . חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ,אמין (כמה שפחות תקלות כמובן...) ,נוח לעבודה-ארגונומי כמה שאפשר ,קל יחסית,מסך טוב. התקציב נע סביב ה 4000 ש"ח . אני לא מומחה במחשבים , אך בהמלך הסופ"ש אספתי מידע וערכתי השוואות ואלה המחשבים הניידים שמצאתי ראויים: 1) DELL LATITUDE E 5400 :זכרון 2GB ,מהירות 2.4GHZ ,דיסק 250GB ,מעבד-INTEL 2 CORE DUO P8600,אחריות -3שנים,מחיר 4300 ש"ח. 2)LENOVO THINK PAD T400:זכרון 2GB,מהירות 2.26GHZ ,דיסק 160GB ,מעבד-INTEL 2 CORE DUO P8400 אחריות -1 שנים,מחיר 4000 ש"ח 3)HP PROBOOK 4310S:זכרון 3GB,מהירות 2.2GHZ ,דיסק 320GB ,מעבד-INTEL 2 CORE DUO T6670 אחריות -1 שנים,מחיר 4050 ש"ח 4)DELL V…
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
NEW 2010 Intel®Core™ i3 - 330M Inspiron 15 Notebook Lithium Ion Battery (6 cell) 15.6" HD WLED 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1066MHz Dell Online Backup 2GB for 1 year 320GB, 5400 RPM 512MB ATI Mobility Radeon HD4330 8X CD / DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive) Dell Wireless 1397 Dell Wireless 365 Bluetooth Internal (2.1) Integrated 1.3M Pixel Webcam High Definition Audio 2.0 Integrated 10/100 Network Card האם המחשב יריץ משחקים חדשים בכבוד ומהי הרזולוציה של המסך?
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום.... אני צריך מחשב לגיימינג בעיקר והתקציב שלי הוא עד 2500 שקל בלי עזרים נלווים בנתיים מה שמצאתי זה את המפרט הזה באייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4150&CatCode=1#. הוא נראה לי הכי קורץ בנתיים...אשמח לשמוע מה אתם חושבים על המפרט כי אני לא הכי מבין בזה.. ואם למישו יש משו יותר טוב להציע אני אשמח תודה מראש ניל
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מתנצלת אם הנושא עלה כאן כבר כמה פעמים - למרות שחיפשתי הרבה בפורום לא מצאתי משהו שייתן מענה לצרכים שלי, כך שמאוד אודה למי שיוכל לעזור: אני מחפשת כבר המון זמן נייד שיענה על הדרישות הבאות: 1. יוכל להריץ פלאש (בצורה טובה) ופוטושופ (רמה סבירה) ויתמוך גם בתכנות קל (JavaScript). 2. גודל 13" (15 גדול מדי, 10 היה ממש לא נוח בשבילי). 3. זמן עבודה - בערך 5 שעות עבודה ואם אפשר שלא יתחמם יותר מדי. 4. מחיר - וכאן החלק הבעייתי - התקציב שלי מוגבל ל-3,500 במקרים חריגים אחרוג ל-4000 אבל אני מניחה שיהיה לי קשה מעבר לכך. 5. מחשב בצבע אדום - יהיה ממש נחמד, אך כמובן שאהיה מוכנה להתפשר ובאופן כללי - אשמח לקבל המלצות ליצרן אמין. בינתיים אני נוטה לכיוון HP, TOSHIBA ו-DELL (אם כי מהתרשמותי…
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום . קניתי היום את המחשב הזה . http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania השימושים במחשב בסיסיים . שירים ,סרטים, אינטרנט . עכשיו יש לי כמה שאלות . 1.אני יוכל להשתמש בו כמו מחשב רגיל ? זאת אומרת אפשר להשתמש בו הרבה זמן (כמה שעות רצוף) כשהוא מחובר לחשמל ? 2.תמיד לחבר אותו לחשמל ? הוא רק כשמשתמשים בו? 3. ניסיתי לחבר אותו לLCD של הייסנס 26 דרך כבל HDMI והתמונה ההיתה קטנה ולא איכותית , אפשר להגדיל את התמונה ולשפר את האיכות בשביל לצפות בסרטים דרך הLCD ? 4. אני מתכוון לקנות ראוטר , איך תיהיה המהירות של הגלישה דרך ראוטר שמחובר למודם שלי ? (יש לי 12 מגה) כי התחברתי לכול מיני אנשים והמהירות הייתה איטית . 5.המחשב ממש מתחמם אם אני שם יד מתחת למחשב הוא ממש חם , זה צריך להיות…
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
בכותרת, תודה -ניתן לחרוג ב100 ש''ח. כרגע שמתי לב ל-DV6-2130EJ של HP. אך איני מכיר את הכרטיס מסך GT320M...אשמח לתגובות.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן קיבלתי את המחשב הנ"ל ואין לי שום מושג עליו, אשמח לשמוע המלצות עליו . תודה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
השימוש הוא כאמור פשוט למדי (אינטרנט, סרטים). כאשר אין חשיבות יתרה למשקל, והכיוון הוא 14". הדרישות המיוחדות הן: 3 שנים אחריות, הארדיסק 7200, ועדיפות ליציאת HDMI (אך לא חובה). יש לי הכרות טובה עם ה VOSTRO 1320. האם הוא אכן מוצלח ? ראיתי גם משיטוט פשוט שיש את ה ווסטרו 1014 שהוא די זול ונראה לי מתאים לצרכים. למישהוא יש משהוא רע להגיד עליו ? ושאלה אחרונה - איך ה SL300 ? הוא אומנם שנה אחריות, אבל מעניין אותי לדעת עם המדבקת THINKPAD שלו הוכיחה את עצמה במבחן הזמן... אשמל לכל תובנה שהיא
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
הי, מתאם החשמל AC של ה-Msi wind u100 שלי הפסיק לעבוד. במשך כמה ימים הייתי צריך לסובב את הכבל כמה פעמים עד שהוא היה מתחיל להטעין אבל היום הוא מת לגמרי. האם זה קרה למישהו? מאיפה קונים משהו חליפי בארץ? האם יש המלצות למשהו מאיביי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-