עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ravid1234,

כמו שכתבתי למעלה אחרי 4 שנים יותר מדיי עם המחשב הישן הגיע הזמן לשדרג. אני מעונין לקנות מחשב חזק לצורך משחקים ועבודות למינהם (פוטושופ, cubase, ועוד.. ) . המחשב יפעל כמעט כל היום (אם זה משנה משהו חח) התקציב הוא עד 4000 ש"ח לא כולל מסך אני מעוניין להוציא מהמחשב את הביצועים הכי טובים שאפשר במחיר הזה, הבעיה היא שאני לא מבין גדול המחשבים לכן אני צריך את העזרה שלכם בבניית מפרט טוב. בגדול זה המפרט שאני רוצה ותגידי לי מה עדיף לשנות.... מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 לוח אם: GIGABYTE GA-P55M-UD2 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1066 CL7 - GOLD כרטיס מסך: אני לא כל כך בטוח nvidia gts250 1gb או HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe צורב DVD מארז: ANTEC TWO HUNDRED w/o…

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  2. שלום, קודם כל, להלן תשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5300 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 גג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, גרפיקה [פוטושופ], עבודה משרדית, אינטרנט. הכל מהכל. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. תוכנות אינטרנט (מייל, דפדפן..), אופיס, פוטושופ, משחקים. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). גם אישי וגם עבודה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680 על 1050 מ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום אני מחפש מחשב נייד לצורך סטודנט (מדעי מחשב) עד 4K ש"ח עם חרגיה קטנה של לא יותר מ 200-300ש"ח. מטרת המחשב: עבור סטודנט למדעי מחשב, לרוב תיכנות, מוזיקה, סרטים, אינטרנט, יש סיכוי המחשב יחליף את ה DESKTOP שלי (הוא יחובר למסך חיצוני) (אין צורך לייחס חשיבות מיוחדת לזה, זה אמור להיות מחשב נייד לכל דבר פשוט בבית הוא לא יהיה כל כך נייד). גודל מסך: 14.1 אינץ' משקל רצוי: אין לי מושג, שלא יהיה אבן. אני מאמין עד 3 קילו זה בסדר האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): סוללת שש תאים רגילה תספיק (שזה בערך 4 שעות על מצב חסכוני?) האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו): יהיה נחמד אך לא חובה. בלוטות: יהיה נחמד אך לא חובה גודל מינימלי של כונן קשיח: לא ממש מש…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by joni69,

מחשב לילדים לעבודות בית ספר גלישה באינטרנט קצת סרטים קצת סימס וזהו ממש פשוט שיעבוד מהר ושיהיה שקט כי הוא נמצא בחדר שינה של הילדים בלי ציוד הקפי - מארז, קירור(אם צריך לשקט), מעבד, זכרונות, צורב, קשיח, כ.מסך אפשר לחרוג ב-150 שח אם צריך חנות - KSP תודה

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימלי? 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים, סרטי היידף א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680X1050, אבל מתכנן לקנות מסך היידף 22 wide איכותי בשנה הקרובה, כרגע יש לי dell Wide 20. * באיזה סוג משחקים תשחקו? supreme commander 2, crysis2, מי יודע.. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהו…

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  6. שלום לכולם , אני מחפש מחשב נייד 13-14.1 אינץ' , מחשב לצרכים סטודנטיאלים . חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ,אמין (כמה שפחות תקלות כמובן...) ,נוח לעבודה-ארגונומי כמה שאפשר ,קל יחסית,מסך טוב. התקציב נע סביב ה 4000 ש"ח . אני לא מומחה במחשבים , אך בהמלך הסופ"ש אספתי מידע וערכתי השוואות ואלה המחשבים הניידים שמצאתי ראויים: 1) DELL LATITUDE E 5400 :זכרון 2GB ,מהירות 2.4GHZ ,דיסק 250GB ,מעבד-INTEL 2 CORE DUO P8600,אחריות -3שנים,מחיר 4300 ש"ח. 2)LENOVO THINK PAD T400:זכרון 2GB,מהירות 2.26GHZ ,דיסק 160GB ,מעבד-INTEL 2 CORE DUO P8400 אחריות -1 שנים,מחיר 4000 ש"ח 3)HP PROBOOK 4310S:זכרון 3GB,מהירות 2.2GHZ ,דיסק 320GB ,מעבד-INTEL 2 CORE DUO T6670 אחריות -1 שנים,מחיר 4050 ש"ח 4)DELL V…

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by Hangover,

NEW 2010 Intel®Core™ i3 - 330M Inspiron 15 Notebook Lithium Ion Battery (6 cell) 15.6" HD WLED 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1066MHz Dell Online Backup 2GB for 1 year 320GB, 5400 RPM 512MB ATI Mobility Radeon HD4330 8X CD / DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive) Dell Wireless 1397 Dell Wireless 365 Bluetooth Internal (2.1) Integrated 1.3M Pixel Webcam High Definition Audio 2.0 Integrated 10/100 Network Card האם המחשב יריץ משחקים חדשים בכבוד ומהי הרזולוציה של המסך?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  8. Started by neilxstc,

שלום.... אני צריך מחשב לגיימינג בעיקר והתקציב שלי הוא עד 2500 שקל בלי עזרים נלווים בנתיים מה שמצאתי זה את המפרט הזה באייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4150&CatCode=1#. הוא נראה לי הכי קורץ בנתיים...אשמח לשמוע מה אתם חושבים על המפרט כי אני לא הכי מבין בזה.. ואם למישו יש משו יותר טוב להציע אני אשמח תודה מראש ניל

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  9. מתנצלת אם הנושא עלה כאן כבר כמה פעמים - למרות שחיפשתי הרבה בפורום לא מצאתי משהו שייתן מענה לצרכים שלי, כך שמאוד אודה למי שיוכל לעזור: אני מחפשת כבר המון זמן נייד שיענה על הדרישות הבאות: 1. יוכל להריץ פלאש (בצורה טובה) ופוטושופ (רמה סבירה) ויתמוך גם בתכנות קל (JavaScript). 2. גודל 13" (15 גדול מדי, 10 היה ממש לא נוח בשבילי). 3. זמן עבודה - בערך 5 שעות עבודה ואם אפשר שלא יתחמם יותר מדי. 4. מחיר - וכאן החלק הבעייתי - התקציב שלי מוגבל ל-3,500 במקרים חריגים אחרוג ל-4000 אבל אני מניחה שיהיה לי קשה מעבר לכך. 5. מחשב בצבע אדום - יהיה ממש נחמד, אך כמובן שאהיה מוכנה להתפשר ובאופן כללי - אשמח לקבל המלצות ליצרן אמין. בינתיים אני נוטה לכיוון HP, TOSHIBA ו-DELL (אם כי מהתרשמותי…

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  10. שלום . קניתי היום את המחשב הזה . http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania השימושים במחשב בסיסיים . שירים ,סרטים, אינטרנט . עכשיו יש לי כמה שאלות . 1.אני יוכל להשתמש בו כמו מחשב רגיל ? זאת אומרת אפשר להשתמש בו הרבה זמן (כמה שעות רצוף) כשהוא מחובר לחשמל ? 2.תמיד לחבר אותו לחשמל ? הוא רק כשמשתמשים בו? 3. ניסיתי לחבר אותו לLCD של הייסנס 26 דרך כבל HDMI והתמונה ההיתה קטנה ולא איכותית , אפשר להגדיל את התמונה ולשפר את האיכות בשביל לצפות בסרטים דרך הLCD ? 4. אני מתכוון לקנות ראוטר , איך תיהיה המהירות של הגלישה דרך ראוטר שמחובר למודם שלי ? (יש לי 12 מגה) כי התחברתי לכול מיני אנשים והמהירות הייתה איטית . 5.המחשב ממש מתחמם אם אני שם יד מתחת למחשב הוא ממש חם , זה צריך להיות…

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  11. בכותרת, תודה -ניתן לחרוג ב100 ש''ח. כרגע שמתי לב ל-DV6-2130EJ של HP. אך איני מכיר את הכרטיס מסך GT320M...אשמח לתגובות.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by 114508534,

אהלן קיבלתי את המחשב הנ"ל ואין לי שום מושג עליו, אשמח לשמוע המלצות עליו . תודה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  13. השימוש הוא כאמור פשוט למדי (אינטרנט, סרטים). כאשר אין חשיבות יתרה למשקל, והכיוון הוא 14". הדרישות המיוחדות הן: 3 שנים אחריות, הארדיסק 7200, ועדיפות ליציאת HDMI (אך לא חובה). יש לי הכרות טובה עם ה VOSTRO 1320. האם הוא אכן מוצלח ? ראיתי גם משיטוט פשוט שיש את ה ווסטרו 1014 שהוא די זול ונראה לי מתאים לצרכים. למישהוא יש משהוא רע להגיד עליו ? ושאלה אחרונה - איך ה SL300 ? הוא אומנם שנה אחריות, אבל מעניין אותי לדעת עם המדבקת THINKPAD שלו הוכיחה את עצמה במבחן הזמן... אשמל לכל תובנה שהיא

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  14. Started by pasha314,

הי, מתאם החשמל AC של ה-Msi wind u100 שלי הפסיק לעבוד. במשך כמה ימים הייתי צריך לסובב את הכבל כמה פעמים עד שהוא היה מתחיל להטעין אבל היום הוא מת לגמרי. האם זה קרה למישהו? מאיפה קונים משהו חליפי בארץ? האם יש המלצות למשהו מאיביי? תודה!

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  15. שלום, אני צריך מפרט למחשב גיימינג בינוני למשחקי רשת כמו CS:S, COD, וכל המשחקי FPS האלה.. התקציב הוא 3000 שקל, חריגה אפשרית של 200-300 שקל. הרזלוצייה המקסימלית היא 1920X1080, הייתי רוצה להריץ את המשחקים על האיכות כמה שיותר טובה.. השקט של המפרט די חשוב אבל לא עד כדי כך 7/10. לא מתוכנן OVERCLOCK. עדיף שזה יהיה מחנות בבאר שבע. לא נראה לי שבעתיד אני אשדרג בצורה גדולה את המפרט. עוד כמה הערות: צורב שיהיה הכי פשוט שאפשר, דיסק קשיח עד 500GB, המהירות של הזיכרון חשוב לי שיהיה מהיר כי כמו שהבנתי ככל שהMHZ יותר גבוה זה טוב יותר למשחקי רשת. חוץ מזה אני צריך מפרט שיהיה בו כל מה שצריך, אני לא הכי מבין בחומרה..

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  16. שלום רב, לפני שאני מתחיל את המסע להרכבת מפרט, אנא עזרתכם בבחירת בית עסק שיש לו מעבדה הסמוכה למגוריי, היינו במרכז (אני מגבעתיים). בפעם האחרונה (לפני כשנה), הרכבתי אצל TMS שנתנו שירות מעולה אבל גם הבטיחו שתוקם מעבדה בת"א. היום כשדיברתי איתם, התברר שלא דובים ולא מעבדה - המעבדה הקרובה היא בנתניה. אז נכון שלא צריך לחשוב שלילי, אבל מהניסיון, זהו תנאי מקדמי עבורי. אז למעט אייבורי, עליו לא זכורות לי ביקורות טובות - מי מהמוזכרים והמומלצים בפורום הינו בעל מעבדה באזור המרכז?

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  17. שלום !!! בעיקרון מה שאני מחפש זה מחשב עם מעבד CORE I5 עם דגש על לוח מתקדם שיאפשר לי לשדרג את המחשב בעתיד(אני לא יודע אם זה יצא אבל עדיף שיהיה בלוח אם SATA 3 ,USB3) ,וספק כוח איכותי . אפשר לחסוך כסף על חשבון כרטיס המסך והזיכרון הפנימי . עדיף מארז מרווח . תודה מראש

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  18. עבודה משרדית. אופיס, אקרובט רידר, אינטרנט וכד'. סרטים - אפשר לוותר על זה, זה ממש לא חשוב. הדרישות הן : "11.6 זמן סוללה - עדיפות לזמן סוללה ארוך. WIFI כניסת LAN רגילה חיבור - VGA חיצוני. תודה. אילו דגמים מומלצים בטווח המחירים הזה? WIN XP / 7 ממש לא משנה... העיקר שאחת משתיהן יעבדו חלק.

19. שלום, אני לומד הנדסת אווירונאוטיקה וחלל וצריך מפרט למחשב נייד מילאתי את השאלון להראות פלוס מינוס את הדרישות שלי ממנו. אני לא מתמצא בתחום של המחשבים הניידים כך שאני אפילו לא יודע איזה מעבדים וכרטיסים גרפיים יחשבו לטובים על נייד ניתן לחרוג גם מהמחיר פלוס מינוס רכישת המחשב בישראל * מטרות המחשב: מטרות עבודה בעיקר, אופיס, מטלב, סוליד וורקס, אינטרנט.(בכללי שיריץ טוב תוכנות חישוב ושרטוט) כלל לא אתנגד גם אם זה יריץ משחקים בצורה סבירה אך לא חייב (סביר=הרצה של משחקים חדשים לא בהכרח בהגדרות מקסימליות) * גודל המסך: 17 אינצ' פלוס מינוס, משום שאני רוצה שיהיה נוח לעבוד עם המסך ולא מעייף בגלל מאמץ של עיניים. * משקל רצוי: כלל לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: זמן של 2-3 שעות * האם יש…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  20. יש לי רק בקשה, אני לא מעודכן לגבי הכרטיסי מסך ולגבי המעבדים שיש היום כי פשוט אין לי זמן לזה אני בצבא אם מישהוא יכול לעשות לי סדר בדברים אני אשמח אני רוצה מחשב שיהיה אפשר להריץ בו משחקים כבדים ולגלוש כמובן **שיהיה זיכרון 4 גיגה

21. מדובר במחשב Lenovo G550 92G ובכונן DVD RW המחשב היה בתיק של SWISS סגור ומאובטח. מצאתי את המגש פתוח חלקית, הדלקתי את המחשב, פתחתי וסגרתי את הסידי והוא נכנס למקום כמו שצריך הכפתור פעיל לגמרי, אבל נראה לי שברח לי איזה קפיץ ככה שהוא ממש שקוע לתוך המגש ולא נוח ללחוץ. השאלה שלי לבעלי G550 האם הלחצן שלכם גם שקוע מאוד (ואולי אני רק הוזה) ואם באמת זה רק אצלי, איך מסדרים את זה? - אחריות או עצמאית אם אפשר

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by Teliran1,

היי רציתי לבקש שמישהוא מכם ירכיב לי מפרט גיימרים. המחשב נועד לאחיין שלי התקציב הוא 6-8 אלף שקל אבל אפשר לחרוג כמובן. חשוב לציין שאין כל צורך במסך מחשב חדש. תודה מראש. המסך שברשותו הוא 22אינץ' רזולוציה 1680*1050 המשחקים הם בדרך כלל משחקי פעולה וכל אלה. ההגדרות שירצה לשחק הם על גבוהות. הרכיב היחיד שאיני צריך זה המסך. אוברקלוק לא מתוכנן. מערכת הפעלה WIN7 כן כנראה שיתבצע שידרוג עתידי כן רצוי לשמור על אופק השידרוג

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  23. מעבד- Core i3 530, s1156, 4MB, GPU Core, Tray לוח אם- P7P55D s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E asus זיכרון- 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel כרטיס מסך- HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI קירור למעבד- CNPS10X Extreme Blue LED סה"כ- 3145 ש"ח. המחשב מיועד לעבודה משרדית וקצת משחקים. מתוכן לעשות OC

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  24. שלום חברים, שבוע הבא אני מעוניין לרכוש מחשב חדש מטרתי היא לרכוש מחשב עם יכולת הנאה מהמשחקים הכבדים בשוק כיום ויכולת עבודה חלקה ב indesign ,photoshop וצפייה בסרטים באיכות גבוהה. התקציב שיש ברשותי הוא עד 6000 כאשר כל הציוד הנלווה יש ברשותי. מצרף בזאת שאלון: 1.מה התקציב המקסימלי?6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם ניתן אז ברור שלחסוך למרות שאני מעוניין באמת במכונה שאוכל להנות ממנה זמן רב ותוכל לסחוב את המשחקים הכבדים ללא מריחת פריימים וכד'. 2. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא יכול לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.משחקים,עריכה גרפית,insesign,CRYSIS,pH…

• 46 תגובות
    • 4.6k צפיות
  25. אבא שלי מעוניין לרכוש נייד. הוא לא מוכן להשקיע יותר מ-2500 שקלים (גג). אני מכוון למקס' 2000. הוא חובבן בכל מה שקשור למחשבים, אין צורך בכרטיס מסך רציני. אין צורך גם במערכת הפעלה. מטרות המחשב - אינטרנט, מסמכים וכו', סרטים. לא משחקים. גודל המסך - סטנדרטי, לא קטן מדי. 15 אינץ' ~ המשקל - לא משנה. זמן סוללה - גם כן, לא קריטי. אני לא חושב שזה אמור להוות שיקול. האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא. בלוטות' - כן, מה זה בעצם? שהמחשב יכלול כמובן מודם אלחוטי.. גודל מינימלי של כונן קשיח - כמה שנראה לכם בגדול (לשימושים שציינתי), אבל לא 4 ג'יגה נגיד.. בסביבות 100 ג'יגה. צורב DVD - כולל. אין העדפה לחברה כלשהי. תודה לכל העוזרים. אם אתם צריכים עוד מידע, רק תשאלו.. (:

• 0 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים