עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בעת הדלק המחשב, והניסיון להתקנה של ווינדוס XP אני נטקל בבעיה, המחשב איננו מעביר אותי להתקנה, אלא הוא מתחיל בתהליך טעינת הדריברים ומנסה להפעיל את הווינדוס, ואז הוא מגיע לדף כחול שבו רשום A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. if this isnt the first time youve seen this stop error screen. restart your computer. ועוד הוראות למחוק את הוירוסים ובסוף Technical information: *** Stop 0x0000007B (0xF78D2524, 0xc00000034, 0x0000000, 0x0000000) המחשב ריק, מחקתי כל זכר למידע שהיה עליו דרך הBIOS, בתקווה שהבעיה תסתדר אך זה לא שינה דבר.

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  2. מיתלבט ביין שני מחשבים ניידים: אחד הוא של DELL http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati-120g.htm והשני הוא של HP http://www.ctm.co.il/product.asp?id=827 1. אחד מהנקודות החשובות לי = והקריטיות במחשבים ניידים = זה כרטיס מסך ממש זוועה !! ההיצע שיש כיום בניידים... 2. נקודה נוספת שחשובה היא היכולת האלחוטית...(למשל חבר שלי קנה טושיבה =שניראה אחלה עיסקה! וטוען שרמת האלחוטיות של טושיבה היא על הפנים) אמרו לי שהכרטיס המסך Geforce go 7400 יותר טוב מהRadeon X1400 בהרבה....האם נכון ? ומיצד שני DELL זה DELL והוא גם יותר קל משמעותית! אז מה אתם מציאים לי לעשות? THX

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  3. Started by arpa,

אהלן, אני מעוניין במפרט למחשב HTPC שיתחבר ל-LCD 37" באמצעות כבל HDMI. אשמח אם תוכלו לכלול במפרט הכל מלבד למסך כמובן וציוד היקפי. בנוגע להארדיסק, אני צריך אחד של טרה (יש לי עוד 2). חשוב מאוד שהמארז יהיה מארז HTPC ושתהיה אופציה להכניס לפחות 3 הארדיסקים במארז. אין צורך מיוחד בשקט אבל חשוב לי מאוד הקירור. המחשב מיועד להרצת תכנים של 1080P. הייתי שמח אם תוכלו לכלול במפרט כרטיס מסך כי אני לא מעוניין להשתמש בחיבורי HDMI מלוח האם. אין צורך בכרטיס טלויזיה. תודה רבה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  4. Started by hananmori12,

שלום, יש לי חבר שנמצא כרגע בסין, הוא רוצה לקנות שם מחשב נייד חזק ואין לו מושג על מה כדאי ללכת, הוא מחפש לקנות מחשב אולטרה דק וחזק מבחינת מעבד וכרטיס מסך, * מטרות המחשב: צפיה בסרטים, משחקים * גודל המסך: לא משנה כל כך * משקל רצוי: לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: זמן סוללה סביר - כשעתיים שלוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * בלוטות: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: SSD של יותר מ100GB לפחות * כונן CD/DVD: כן * כונן Bluray: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא תודה.

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  5. אני מחפש מפרט למחשב שאוכל לחבר אליו את מערכת מצלמות האבטחה בבית . המחשב לא אמור להכיל את הכרטיס של המצלמות (את זה אני מחבר בנפרד )אלה מחשב בסיסי ביותר , הכי זול והכי פשוט . רשמתי עד 1K אבל אם תמצאו בפחות זה יהיה מעולה . תודה לעוזרים .

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  6. מה ההבדל העיקרי בין סידרת הt400 וה- r400 שניהם נראים זהים, השאלה מה ההבדל בין הסדרות, ומה עדיף?

7. Started by hellfire03,

כרגע אני בעלים של dell inspiron 1545 שאין לו BT זה מתחיל מזה שאני רוצה אוזניות אל חוטיות מה שיש זה עם תקשורת BT השאלה מה הפתרון הכי טוב? מה שיש זה: שני חיבורי USB (יש שלושה אחד תפוס תמיד בגלל העכבר העל חוטי) ו express card 34mm האפשרויות ששקלתי: 1. לקנות משדר שמתחבר ל USB 2. לקנות רכיב BT שמכניסים לתוך המארז משהו כזה: http://search.dell.co.uk/1/2/2094-wireless-dell-wireless-365-bluetooth-kit.html 3. אני לא יודע אבל אולי אתם תדעו: יש express card עם BT ? 2. נשמע טוב השאלה אם זה באמת כמו שזה נשמע כי ראיתי הרבה טענות ברשת על הרכיב הזה (בעיות זיהוי וכו') 1. נחמד אבל זה בולט ותופס USB port שלם (שיש רק 2 זה הרבה) 3. תופס את המקום של ה express card אבל ממילא אני לא עושה איתו הרב…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? 5,500 2. מה שימושי המחשב? שימוש עיקרי הוא תכנות, אני משתמש הרבה בVM והאמת שאני לא חושב שצריך מפריט מטורף עבור זה, גם i5 דור 3 הספיק לי עד כה עם 8GB RAM, לכן אני דיי בטוח ש16GB יספיקו כעת. שימוש נוסף הוא גיימינג, גם פה אני לא גיימר מטורף שצריך 120FPS, עד כה הספיק שלי AMD 7950 ישן עם 3GB. שימוש אחרון הוא עריכת וידאו קלה ביותר של הקלטות מסך שאני מבצע, פה אין לי ניסיון קודם לכן אני תוהה האם כרטיס מסך עוזר בנושא הזה? שאלה נוספת - האם כרטיס מסך עוזר בשימוש בVM עם מספר מערכות הפעלה? בהנחה ויש עוד RAM פנוי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? אני מאוד רוצה nvme m.2, יש מצב שאסתפק…

9. Started by King Kong,

אני מעוניין להרכיב מחשב ב 1500 ש"ח ולא להשקיע יותר מזה חשבתי להגיע עד 2000 ולרכוש קונרו E6300 אבל מסתבר שבכל קומבינה שעשיתי הגעתי ל 2700 ש"ח.. אז זה המפרטים שהציעו לי : לוח ECS + ציפסט של ATI RS485 תומך DDR2 UP TO 800 מעבד : AM2 SEMPRON 3000+ 256KB זיכרון : Twinmos 512MB 667MHZ כונן קשיח : WD SATA2 80GB צורב די וי די : LG H10 מארז סטנדרטי MIDI ATX + ספק 24+4 מחיר : 1500 ש"ח הצעה שניה מחשב ב 1700 ש"ח מחיר למזומן <<<< לוח אם : ASUS GF6150 מעבד : SEMPRON AM2 3000 256KB זיכרון : CEON 512MB 667 אחריות לכל החיים ... כונן קשיח : WD80 GB SATA2 צורב DVD LG H10 מארז סטנדרטי + ספק 24+4 אני עדיין רוצה E6300 אבל המערכת יקרה ... לא מצאתי לוח אם תקציבי למעב…

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by Born2Kill,

היי חברים, קצת מבולבל... מעוניין לקנות את הדגם הזה בהמשך אבל אין לי מושג אם הוא תומך ב-144Hrz. אשמח שמישהו יעשה לי סדר. :)

11. Started by DJ27,

בס"ד שלום לכולם צריך עצה ממיכם שלומי אשקלון מעבד INTEL CORE 2 6600 לוח אם GIGABAYTE 965 DQ6 או ASUS P5W DH DELUXE 975 זיכרון G.SKILL F2 6400 CL4-4-4-12 1024 כרטיס מסך ב 1000 ש"ח + ATI או GEFORCE פסיבי או עם מאוורר מארז Sonata2 - Antec או GIGABYTE 3D Aurora GZ-FSCA1 Aluminium Black/Silver + 3x 120mm Fan - NO PSU או 3D Aurora 570 כונן קשיח 160GB מאוורררים למעבד ולמערכת ללוח אם SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM למעבד Zalman Vga Cooler VF900-Cu ספק כח 500W DUAL RAIL SLI Enermax ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power מסך CRT 19'' LG ,MAG , SAMSUNG תמליצו לי מה לקחת משהו חזק להרבה זמן אני רוצה מחשב שיחזיק לי להרבה זמן גם למשחקים וגם לתוכנות כללי וגם אופציה לשדרוג בעתיד …

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by tom123,

HP DV4 ההארד דיסק ממש מתחמם למטה מרגיש שכמעט זה חם מידי לגעת. זה אמור להיות ככה?

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  13. מבקש מפרט עד 6000 שח למטרות עיצוב גראפי/ותכנות ומשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גראפי \ משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).Photshop עורכי קוד למינהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)שני מסכים של 24" 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, אני רוצה לשפר את המחשב. אני גיימר. מעבד לא ניראה לי שצריך כל כך.. מה שכן אני רוצה כרטיס מסך.. עד 1.5K המפרט בצד. תודה.

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
  15. Started by RefUser,

שלום לכולם, הרכבתי מחשב שאמור לשמש כמחשב לאופיס ואינטרנט, אבל גם לסרטי HD ברמה של 1080P. להלן המפרט: דגם מחשב: iSB2 מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11722 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 LP http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=6149 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12211 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10227 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX http://www.ksp.co.il/hmain.php?…

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by speedp7 p7,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 כן בקצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 23 -24 (מקלדת ועכבר רק אם זה ממש משתלם אחרת אני אקנה בנפרד). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני שלא ירעיש כמו טרקטור. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה בעיקרון, עדיף בלי אורות או שאפשר לכבות. …

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. היי חברים, מחפש לקנות מחשב נייד לעסק שלי, מדובר במחשב שלא מצריך ביצועים משוגעים או משהו כזה. מצאתי מישהו שניסה למכור לי את הדגם Dell Vostro 5402 הבעיה שראיתי שהמעבד במהירות של 1.5 GHZ שזה לא גבוה אבל אולי אני מגזים כי בתכל'ס לא צריך משהו יותר מדי משוגע. מה המחשב נייד לעסקים הכי טוב שאני יכול לקנות בכספי ( 1,500 ש"ח ) ? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500, אפשר לחרוג מעט אם ממש צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר אימייל, קביעה ביומן, אולי מדי פעם לראות סרט טוב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקל…

18. אהלן חברים, אני צריך עזרה בבנית מפרט לאחותי הקטנה. שימושים עיקרים זה אינטרנט, מוזיקה, סרטים ומשחקים בסגנון סימס (למינהם) וטומב ריידר (החדשים). התקציב כאמור 2000 ש"ח (רצוי לא לחרוג יותר מ150 ש"ח למעלה), ואם אפשר שיורכב מSKYPC (עניין של נוחות) בכל מקרה, אני הרכבתי מפרט ראשוני, וכל הצעות לייעול או שיפור במסגרת התקציב ייתקבלו בשמחה :-) מעבד AMD Athlon 64 X2 5200 Box ¤375 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1208 לוח אם GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤282 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38470 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤247 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-…

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  19. שלום אני מבקש עזרה להרכיב מחשב לזוג מבוגר המחשב יקנה בזיגזג ללא צורך במשחקים בכלל השימוש הכי כבד של המחשב יהיה OFFICE וכו' קצת אינטרנט גלישה בלבד המחשב צריך לכלול גם מסך רגיל לא LCD 17 אינטש עכבר + מקלדת רגילים (MICROSOFT או LOGITECH) צורב רגיל מארז סביר דוגמת ה-HEC ללא צורך בשדרוג עתידי של המחשב אז אפילו כ.מסך מובנה אפשרי כל עוד יש לו TV OUT ויכול להיות שבעתיד יהיה צורך בהוספת כרטיסים (פיירוויר בלוטות' וכו) אז אם אפשר שיהיה אופציה להוספה. המחיר פתוח אבל מכיוון שהצרכים צנועים עדיף סביבות ה 2500.

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  20. המפרט הקיים שלי הוא: E8400 @ 3GHz Core2 Duo G.Skill - 4GB לא זוכר בדיוק מהירויות, אבל יש לו צלעות קירור עליו שחורות אני זוכר לוח GA-EP43-DS3L של GIGABYTE כרטיס מסך ATI READON HD4770 חשבתי לשדרג רק את הכרטיס מסך למשהו קצת יותר חזק בשביל משחקים כמו BF3 MW3 וכו' וכו', השאלה אם זה מסתדר עם שאר החברים במארז? ד"א הכרטיס מסך שחשבתי עליו הוא בטווח מחירים עד 800שח HIS HD5850 מה אתם חושבים? אולי כדאי כרטיס אחר? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  21. Started by orsharon7,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך אם צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF Hardline, AC -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600*2560 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by nzar2070,

שימושים עיקריים אינטרנט ואופיס , קצת הורדות ועיבודי תמונות דיגטליות קלילות ולא מיועד למשחקים קיבלתי הצעה למפרט הבא ממרדנית מחשבים : מעבד אינטל ?Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (945) לוח אם ?8I945GZME-RH s775 Conroe, VGA, PCI-E? ?gigabyte זכרונות Twinmos 512MB DDR2 667 CL5 דיסק קשיח 8MB ?HITACHI Deskstar 160GB SATA II? צורב DVD LITEON x 18 DL מארז וספק ג'ניריים סה"כ 2100 ש"ח אני מדגיש שוב לא למשחקים האם המפרט סביר מבחינת מחיר ושימושים? תודה מראש לעונים

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  23. אז ככה , אני הולך לקנות השבוע בעזרת ה' מחשב חדש.. אך אני לא כל כך מבין וסגור בבחירה שלי. המחשב יהיה מיועד להרצת תוכנות בעיקר ובנוסף סרטי HD , וגם קצת למשחקים בקיצור רב תכליתי. אני מתלבט בין שני אלו: הראשון: מעבד: Intel® Core™ i3 540 כונן: LG SATA DVD X22 כרטיס מסך: Gigabyte NVIDIA GeForce 210 לוח אם: לוח Gigabyte דגם H55M-S2H צ'יפסט H55 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 דיסק קשיח: Western Digital 500GB SATA2 16MB Buffer זכרון פנימי: Kingston/Ceon 2048MB DDR3 1333MHz השני: מעבד: Intel® Core™ 2 Quad Q8300 2.50GHz לוח אמ: דגם P5QPL-AM צ'יפסט G41 (לא G31) כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 דיסק קשיח: Western Digital 500GB SATA2 32MB Buffer זכרון: Kingston/Ceon 2048MB (2GB) DDR2 800MHz צו…

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  24. Started by asafgolan,

אשמח למפרט מFOXPC למחשב בסכום הנ"ל (רצוי כולל משלוח). אין צורך במסך או בציוד היקפי כלשהו.

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  25. קודם כל אני רוצה לברך את בואי לאתר הזה עכשיו לנושא חבר שלי הציע לי שהוא מוכר לי את המחשב הנייד שלו וחשבתי להתייעץ לפני שאני עושה צעד כזה המחשב הוא Hp Pavilion 1160ej Dv5 15.4 אינץ' מסך ונראלי שאת השאר אתם יודעים בכל מקרה המצב של המחשב הוא דיי טוב במצב של חדש שמור היטב והוא מציע לי אותו בחצי מחיר כמעט מהמחיר המקורי בערך 2600 שקל והוא נקנה לפני כשנה והוא מוכר לי עקב מעבר למחשב נייח והוא טוען שהוא לא רוצה את המחשב הנייד יותר כי הוא עובר לנייח בכל מקרה ,מה לעשות כדאי לי לקנות או שכדאי לי לרדת מהעניין ,תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.