עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by VerdineR,

שלום לכולם, לאחר בירור ולא מעט היתעניינות נוכחתי לדעת שהחברות: Tms, Rsm, Ksp בעקבות העבודה שאני קונה שבוע הבא מחשב +מסך אשמח להמלצות מכם על חנות איכותית בפרמטרים הבאים: חברות מומלצת בעל שם, אמינות, אחריות לאחר קניה, מוצר טוב ואיכותי וזול עד כמה שניתן. אשמח לעזרתכם בנושא בהקדם. תודה מראש- עמית.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  2. היי חברים, קודם כל, אני מודה מראש על התגובות. אני בן 23 (אוטוטו סטודנט) לפני שבוע נהרס לי המחשב (נשרף ספק) והחלטתי לקנות מחשב(ים) חדש\ים. הסוגיה היא כזאת, חשבתי לקנות מחשב נייח בינוני עכשיו (בתקציב 3500) [לצורכי - תכנות\אופיס\אינטרנט בעיקר וגיימר קל {שעות בודדות בשבוע, כנראה ל4 שנים הקרובות}] ועוד מחשב נייד (לצורכי משרד בלבד עם דגש על סוללה) בעוד כחצי שנה [על מנת שזה יהיה חזק יותר]. מספר חברים שלי כשהצעתי את הרעיון, אמרו שלא כדאי לי לעשות זאת, בגלל הכסף הרב שאני משלם על הבחירה...כיום ב7000 אפשר לקנות ניד חזק מאוד הסיבות שאני עדיין מתלבט הן בעיקר בגלל העובדה שניד הוא נוח הרבה פחות, יציב בד"כ הרבה פחות, ניתן להרחבה - הרבה פחות (והרבה יותר יקר) כמו כן, היום יש לי 2 מחש…

3. Started by Erez123123,

היי, יש לי מחשב נייד מסוג GIGABYTE W566N לפני כמה ימים הוא המסך שלי התחיל להתפצל ל6 (פשוט רואים את כל המחשב 6 פעמים [רק בקטן] - כבר משלב הBIOS) ניסיתי להתקין דרייברים חדשים וגם עדכנתי את הBIOS ולא עזר. המעבדה לייד הבית אמרה שכנראה צריך להחליף את הmotherboard וזה יעלה לי 1300ש"ח + 250ש"ח (עבודה) 1) יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעייה הזאת בלי החלפת חומרה? 2) זה נראה לכם סביר 1500 שח על לוח אם חדש? תודה, ארז

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  4. Started by Cyron,

שלום יש לי קצת בעיות עם המשטח מגע של הנייד החדש, HP dm3, לאחר סגירה פיזית של המחשב (ללא כיבוי או מצב שינה), כאשר אני פותח אותו שוב לאחר זמן מה אני נתקל בבעיות עם המשטח, לפעמים לא מגיב כלל, לפעמים נתקע הסמן על מין זכוכית מגדלת וכל מני תופעות האם זה עניין של הגדרות או משהו ? זה מחשב חדש ואני לא מתמצא במיוחד בניידים תודה.

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  5. Started by דודיפלצת,

יש כל כך הרבה דגמים למכירה בארץ שפשוט אין לי אפשרות לעדכן בלי לפספס כמה.

• 2.1k תגובות
    • 246.6k צפיות
  6. Started by orjerby,

היי. לפני חודש הבאתם לי מפרט טוב אבל בסוף לא קניתי אותו. עכשיו אני רוצה לקנות אותו אז תגידו לי בבקשה אם הוא עדיין טוב או אם עכשיו יש חלקים יותר משתלמים/טובים שכדאי להשקיע בהם. המחשב מיועד למשחקים כבדים, קצת סרטי HD, לא מתוכנן OC. הרזולוציה 1920X1080. תקציב מקסימום 3500 ש"ח. PowerColor ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪827 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1310 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪125 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 HEC 450TE-2WX 450W ספק כוח, יחידות 1 ₪236 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=894 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪249 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 הרכבת מח…

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  7. דרוש מחשב לשימושים משרדיים לפיתוח תוכנה - כולל תוכנה שרצה על כרטיסי מסך של nvidia ולכן דרוש כרטיס 210-220-240 geforce כמו כן דרוש לעבודה עם סרטים וכן לראות סרטים עדיפות למעבד של אנטל ארכיטקטורה חדשה 1)אין צורך לנצל את כל התקציב 2) כבר רשמתי - לא למשחקים 3)אין צורך בציוד היקפי 6)דרוש מפרט שקט! (8 מ-10) מחשב ליד במיטה... 7)לא מתוכנן OC אין צורך במערכת הפעלה חנות מאזור המרכז או ירושלים תהיה טובה יתכן וכרטיס המסך ישודרג בעתיד

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  8. תקציב: 3500. לנצל את כולו ואפשרות חריגה של 300 שקל (מבקש לחרוג רק אם זה יתן שיפור משמעותי). 2. שימושים: אינטרנט, מוזיקה, משחקים וטלוויזיה. יש במחשב הקודם כרטיס טלוויזיה (ללא חיבור RGB אבל סביר) 3. יש צורך במסך אבל הוא לא במסגרת התקציב. הייתי רוצה המלצה למסך טוב (22 או 23 אינץ') עד 1200 ש"ח 4. לא 6. לא רועש... משהו כמו 7 7. לא מתוכנן אוברקלוק 8. יש צורך בהרכבת המחשב בחנות. אין צורך במערכת הפעלה 9. פנדה בקיסריה. או חנות אחרת בחיפה או חדרה (עדיף כמה שיותר זול ואמין) 10. לא 11. לא מתוכנן שידרוג משמעותי 12. לא הכי חשוב לשמור על אופק שידרוג

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  9. Started by Zir0,

אני מבין בחומרה אך אני לא מבין איזה חברה של ניידים טובה יותר בשרות. למשל acer lenovo gigabyte asus ???

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  10. שלום אני מעוניין לקנות לוח-אם חדש. אני רוצה שתומרו לי איזה לוח-אם הכי טוב מהרשימה שהבאתי פה למטה! זה המעבד שלי אם מישהו צריך (Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB) הרשימה: GIGABYTE EP45T-UD3LR ASUS P5QC ASUS P5P43TD PRO ASUS P5G43T-M PRO תודה ויום טוב..

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  11. השידרוג הוא כרטיס מסך, מכיוון שהוא לא עובד כבר, השאלה היא האם כדי להנות ממשחקים אני צריך גם לשדרג את המעבד. 2. שימושים עיקריים: כאמור משחקים, וקצת גרפיקה ג. כרגע משחק ברזולוצייה 900/600 (יש לי מסך "19 LG לא שטוח) עם הגדרות נמוכות מעוניין לשחק ב-1280/1024, ואפילו ב-1600/1200 , לא מתכוון כרגע לקנות מסך חדש. אני משחק בפרו אבולושיין, נ.ב.א., COD, ומשחקי יריות ברשת. רוצה כרטיס מסך שיוכל להחזיק גם משחקים חדשים כיום. רוצה לשחק בהגדרות משחק בינוניות - גבוהות 3. אין צורך בציוד היקפי 5. המפרט שלי כולל: לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 DDR2 ATX Motherboard for Intel מעבד: Intel Pentium Dual Core 2.00GHz 1MB E2180 Box CPU, המעבד הוא ללא OC זיכרונות: Kingston KVR800D2N5 (1GB X 2)…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אהלן אני מחפש מפרט לפי הצרכים הבאים : 1. מה התקציב המקסימלי? 1800. אבל עדיף פחות האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אופיס, אינטרנט ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לשם פרנסה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכד…

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  13. Started by shai.m,

שלום, אני מתעניין לגבי רכישת לנובו S12 ורציתי לדעת האם יש כאן מישהו שעבד עם מיני לפטו עם מעבד ATOM והריץ עליו סביבת פיתוח, לדוגמא Eclipse ואולי יכול להגיד אם המחשב "סוחב" או לא? תודה

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 2. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף לחסוך לכוון 2500, אם בעלות תועלת זה סביראז חריגה של עד 3500 3. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מחשב מיועד להיות HTPC בסלון, אך מכיוון שהוא המחשב היחיד בבית הוא יקבל גם:עריכה של תמונות עד 10 מגה תמונה (בפוטושופ), מעט פרויקטים ביננוים בsolidworks 2010 ושימוש משרדי רגיל. מחובר למקרן 1200*1600 בחיבור DVI ול 32"ב-HDMI 4.האם יש צורך בציוד היקפי - לא 5. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב – אין לי צורך בכרטיס טלויזיה 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - מספיק שקט כדי להיות בסלון 7. האם מתוכנן אוברקלוק –כרגע לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה – לא, יעבוד עם WINDOWS 7 9. מאיזו חנ…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by TrytoDie,

שלום חבר'ה, בעבר ביקשתי מיכם ליבנות לי מחשב רב תכילית עד 4200 שקלים באשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=436592.0 לאחר שהוחלט על מפרט מסויים פניתי למיספר חברות מחשבים מוכרות כמו אלוף המחשבים, IQPC ,IVORY ולמשה ארונס הנדסה ומחשבים בע"מ. מיכול אחד קיבלתי מפרט אחר. IVORY: מארז THERMALTAKE V3 שחור+ חלון VL80001W2Z ספק כוח 2INּ700 700W HEC לוח אם P55-CD53 7.1 1GLAN MSI מעבד אינטל GHz 8MB CORE I5 1156 QUAD 7502.66 מאוורר למעבד VENDATTA HEAT PIPE OCZ 1156/1366 מאורר למארז AKASA 12 ס"מ זיכרון VALUSE GEIL 2X2GB DDR3 1066MHZ כ. מסך ATI RADEON 4870 1G-5 GIGABYTE דיסק קשיח פנימי TERA SATA2 7200 32MB SAMSUNG1 צורב SATA SONY OPTIARC DVDX24 שחור AD7240S כר. רשת G LA…

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  16. אני מתכוון לקנות מחשב נייד ואנלא בטוח איזה מעבד בדיוק אני צריך... חשבתי על האסוס ul30 vt כמה זמן בערך הבטריה שלו מחזיקה? כרגע אני לא מבקש המלצות כי יש עוד זמן עד שאני קונה אז אני אבקש יותר קרוב לזמן הקניה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  17. Started by LL@SS,

שלום ! לפני שבוע שלחתי את הנייד שלי לתיקון, הוא פשוט הפסיק להידלק יום אחד, בדקו אותו, התקשרו אליי בטענה שיש לו קורוזיה כי נשפך עליו משהו, מה שלא קרה בשום מצב, אולי לחות ,אין לי מושג, אני שומר עליו ,על כל פנים, הם התקשרו היום עם דרישה של 1300 ש"ח ,רוצה מחשב תקין? תשלם, לא רוצה אל תשלם, ז"א מחזיקים אותי בביצים, אין לי מה לעשות נגד זה, האם זה חוקי להחליט ככה ששפכתי משהו (מה שלא קרה) ולדרוש כזה סכום? שליש ממחיר מוצר בן חודשיים? הגיוני ? כי לי זה לא נראה, אם זה נשאר ככה , אני פשוט מפסיד מחשב נייד שעלה לי הרבה כסף, כי אני לא הולך לשלם 1300 שקל עכשיו, ממש לא. מה אני יכול לעשות?

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  18. אני מעוניין לקנות נייד, גודל מסך לא עקרוני אם זה 13-15 לא נדרש זמן סוללה ארוך או יציאות מיוחדות באחד הדיונים פה ראיתי המלצה למחשב הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4285&CatCode=315 איך הוא לדעתכם והאם הוא טוב? כעיקרון הייתי מעדיף אחריות ל 3 שנים או יותר

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  19. אהלן הייתי רוצה לדעת בבקשה איך אני יכול להוסיף זיכרון RAM לנייד שלי, יש לי אפשרות של הרחבה עד 8 גיגה , כרגע יש לי 2 גיגה של DDR3 . אשמח לדעת מחירים ואיפה ניתן לעשות את זה . תודה

• 3 תגובות
    • 4.5k צפיות
  20. אני מקווה שזה לא נוגד כאן את כל החוקים, אבל ההודעה שלי נדחקה הצידה ואיש לא ענה לה. שיניתי כמה מהדרישות. אם לא קשה, אנא מפרט למחשב לפי הפירוט הבא: 1. התקציב כ-3,000, אפשר לחרוג קצת, אבל רק קצת. המחיר לא כולל מערכת הפעלה וציוד הקפי. 2. המחשב מיועד לאינטרנט ומשחקים. בעיקר משחקי תפקידים, גם חדשים: Divinity II :Ego, ובקרוב 2 Assassin's Creed. השאיפה היא להגדרות גבוהות. המסך כרגע 17 אינץ, בהמשך נשדרג, כך שכדאי שיתאים למסך טוב יותר. 3. כאמור, אין צורך בציוד הקפי. 4. יש צורך בצורב. 5. שקט: 6. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. יש צורך במערכת הפעלה - win 7 - אבל היא מחוץ לתקציב המצוין כאן. יש צורך בהרכבת המחשב. 8. אנחנו גרים באזור מודיעין - האם יש כאן חנות מועדפת שכדאי לפנות אליה? מעדיפה ל…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אז ככה , קודם כל , העסק ירוץ על מסך 19" או 22" עדין לא סגור. בכל מקרה לא צריך מארז , לא צריך קירור למעבד , לא צריך קשיח. בעיקר אני רוצה I7/I5 עם 5870. הOC יהיה עד לגבול היציב , קירור TRUE 120 שאקנה לו מתאם לS1156/1336. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  22. Started by Shmoolik,

שלום, יש לי בעיה חדשה ומוזרה. עברתי לווינדואוס 7 לאחרונה(לא יודע אם זה קשור). יש לי בעיה מוזרה, שפתאום באמצע פעילות על המחשב הוא נכבה לי בשניה בלי התראה מוקדמת. פשוט נכבה! אם אני מנסה ישר מייד להפעיל אותו הוא פותח לי מסך שחור עם _ מהבהב מצד שמאל למעלה ואי אפשר לעשות כלום. ומצד שני אם אני מחכה 30 שניות בערך ומפעיל אותו הוא עולה כרגיל אבל למסך של SAFE MODE עם אופציות שונות להפעלה. אני חייב לציין שהבעיה מופיעה בעיקר בזמן צפיית וידיאו בסטרימינג. ועברתי לאחרונה לחלונות 7, יכול להיות שהמחשב מתחמם יותר מדי לאחרונה... המחשב הוא ACER 5720. אשמח מאוד אם תעזרו לי תודה רבה לכם!

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  23. שלום רב, מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב PC שישמש לעבודות עיצוב גרפי בלבד (פוטושפ, פלאש, אילוסטרייטור וכיו"ב). חשוב שיהיה מהיר ויציב (ככל הניתן, במסגרת התקציב). - המחשב יעבוד עם קבצים כבדים, לפעמים גם מעל 1.5GB - אין צורך ביכולות סאונד מיוחדות - המחשב ישמש לעבודה יום יומי, לצרכי פרנסה - לא יישוחקו משחקים במחשב - אין צורך בציוד הקפי - אין צורך בחלקים כמו כרטיס טלויזיה, אבל כן בכרטיס רשת אלחוטי - חשיבות השקט: 7 - לא מתוכנן אוברקלוקינג - אין צורך במערכת הפעלה - מבחינת החנות והמיקום, אין עדיפויות. חשוב בעיקר המפרט ולפיו כבר אפעל למציאת החנות. אם זה הכרחי, אז העדיפות היא לאזור באר שבע ואפשרי גם תל-אביב - אין העדפות מבחינת גודל המארז - אין כרגע תכנון לשדרוג עתידי…

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  24. Started by arpaz,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?מומלץ שלא. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50-100 מכיוון שאני רוכש גם מסך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית סרטים ומשחקים בעיקר. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים שונים כמו: diablo 3, GTA IV,assassin's creed ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא בצורה כבדה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני מתכוון לרכוש מסך ב1000-1200 שקל אז להתאים לרזולוציה של מסכים במחיר …

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, אני מעוניינת במחשב לעבודה משרדית (אינטרנט + אופיס) ולעבודה עם תכנות כמו מטלב, בתקציב של עד 2500 ש"ח. ללא ציוד הקפי, למעט עכבר - האם יש למישהו המלצה לעכבר אופטי, לא אלחוטי, בלי הרבה כפתורים ובעיקר נח? ללא כונן תקליטורים או צורב, ללא מערכת הפעלה, ללא OC. העיצוב לא חשוב. כונן קשיח גדול - רצוי שניים (אחד לתכנות, אחד לקבצים). תודה מראש לכל המשיבים!

דיונים חדשים בפורומים