ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,368 דיונים בפורום זה
-
היי, אחותי היא סטודנטית ויש לה מחשב נייד גדול (15.6) וחזק. היא מאוד מרוצה ממנו בתור מחשב ראשי בדירה, אבל מוצאת את עצמה מתעצלת לקחת אותו איתה לפקולטה בגלל המשקל. אני רוצה לקנות לה מחשב משני, קל, קטן וזול - שיאפשר לה בעיקר הקלדה של הרצאות והכנת שיעורים בספריה וכו'. התקציב הוא 1500 שקל, ואפשר לעלות לכיוון ה-2,000. היא צריכה יכולת לעבוד על קבצי אופיס, אז אני מניח שטבלטים מבוססי iOS/Android הם בעיתיים, לא? רעיונות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
- ללא ציוד הקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך). - לא צריך HD גדול, 250 יספיק (יש לי עוד שני כוננים אחד של 1TB ואחד של 320GB). - אולי זה סטנדרנט, אבל שיהיה מקום ללפחות 3 דיסקים קשיחים (SATA) - חשוב שיהיה שקט כמה שאפשר מכיוון שהמחשב נמצא בחדר השינה. זה הדבר הכי חשוב לי במפרט. - כרטיס מסך: צריך להתחבר למסך 22" (ולשחק עליו 1680X1050) ובנוסף לטלוויזית 32" (FULL HD, עדיפות לHDMI). - לא מתכנן אוברקלוק. - המחשב יהיה למשחקים (COD וכד'- אני לא פריק של גרפיקה ככה שלא צריך כרטיס מסך HIGH END) ולתכנות (אז רצוי הרבה זכרון ומהיר). התקציב די נזיל- אם אפשר להגיע למחשב חזק בפחות כמובן שעדיף. אם צריך להוסיף כמה מאות שקלים בשביל להגיע למחשב חזק בהרבה, גם אפשרי. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עדיפות לHP ולתוכנת windows server
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים (בינוני), צפיה בסרטים, סימולציות כגון MATLAB, תכנות VISUAL STUDIO 2010 * גודל המסך? 15.6" רזולוציה 1920X1080 HD * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? 95% מהזמן המחשב יעבוד מהקיר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI,USB3.0 * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB 7200RPM * כונן CD/DVD? צורב? כונן שהמגירה שלו לא תהיה נשלפת, אלה רק פתח לכניסה של הדיסק. * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי אולי DELL\HP אשמח לעזרה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשוב שהמחשב יהיה אינטל קור טו דו 6300 ומסך 19 pva של חברה טובה......המחשב מיועד בעיקר למשחקים אז גם הכרטיס מסך צריך ליהיות חזק. תודה!
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
התקציב הוא בערך 2000 אבל זה לא שהוא מוגבל, אני פשוט חושב שלמטרות המחשב המחיר מספיק. כך שלא חייב לבזבז את כל ה2000. * מטרות המחשב - גלישה באינטרנט ולימודים. אין צורך במשחקים גרפיים, ואין צורך במחשב על, רק שיעבוד סבבה. * גודל המסך - לא כל כך חשוב כי יש לי מסך פנוי ורוב הזמן הוא כנראה יהיה מחובר למסך הזה. אבל שלא יהיה קטן מידי. * משקל רצוי - לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - גם כן לא חשוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - אני לא יודע אם זה מיוחד, אבל אני רוצה לחבר את המחשב למקלדת רגילה, מסך כמו שאמרתי, ואינטרנט, אולי אלחוטי אולי ישירות לראוטר. חיבור לטלויזיה זה נחשב למיוחד? * בלוטות- לא יודע מה זה. מה זה? * גודל מינימלי של כונן קשיח - עשרות ג'יגה יספיקו. 50,60,80. 100GB זה…
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, מחפש טאבלט אנדרואיד כמה שיותר גדול 12" במחיר סביר. להזמנה מיידית מאמאזון ארה"ב מתלבט לגבי זה לדוג': https://www.amazon.com/gp/product/B077TCVT7Q/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A3GQ8W9AF8L0NJ&psc=1 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כמה שפחות. לא יותר מ $400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסך מגע, משרדי, עבודה שוטפת כתיבת מסמכים אונליין ואפליקציות של אנדרואיד. עריכה: לא קריטי הצפייה בוידאו HD, חיבור למקרן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מק…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, במקום עבודתי יש כרגע 2 מחשבי עריכה עם מעבד i7-3770 3.4Ghz. במצב רגיל הם יכולים לקודד כ 200 שעות בחודש, ואני רוצה להביא מחשב נוסף עם כוח עיבוד גדול יותר. מחשב שיהיה מיועד לעשות אך ורק רנדורים, כך שאין חשיבות לכרטיס מסך ושאר דברים של מחשבים "רגילים". מצד שני, מחשב שיעלה 30,000 שקל זה קצת מעל התקציב. רעיונות?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מחשב Ultra Book שעונה על הצרכים הבאים: גודל מסך: 14 אינץ'. רזולוציית מסך: FHD 1920x1080 סוללה: סוללה חזקה. מעבד: i5 \ i7 מטרות המחשב: תכנות וסרטים. הערות: שאר הקריטריונים אני יותר גמיש. תקציב: אני רוכש את המחשב באילת, נגיד כרגע עד 4500 ש"ח (רצוי פחות). שקלתי לרכוש את המחשב הבא: Lenovo Flex 2 http://ksp.co.il/?select=.268..271..214..432.&list=1&sort=3&glist=0&uin=23692&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אל הבנתי מחבר שהסוללה קצת מזייפת. אשמח לשמוע הצעות. תודה
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
בגלל מגבלות מקום המארז שבחרתי יכול להכיל ספק של 250W בלבד, מעוניין לדעת אם המפרט הקליל שבניתי מתאים לספק הנ"ל-מעוניין במחשבון הרכיבים מעבד-5200 אינטל לוח גיגה בייט G45 2g זכרון צורב 500G HD סיגייט מארז של HEC עם XPE 250SRT-FLEX תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד למטרת לימודים, סרטים וקצת משחקים קלים. לפני שאני אסביר איזה מחשב אני רוצה, אני רוצה לציין שאני קונה את המחשב עקב מות הלוח אם של המחשב נייד הנוכחי שלי (ראיתי גיצים ועשן והוא לא מקבל חשמל, הוא מת), בנוסף גם המסך מת באותו יום. זה מחשב ממותג זול ותיקון שלו ממש לא שווה. לכן אני רוצה מחשב חדש. במחשב הקודם היה לי כונן SSD 64GB I330 INTEL, וכונן קשיח סטנדרטי 320GB. בנוסף יש לי זכרונות DDR3 3GB. לכן הבקשה שלי קצת שונה. - אני רוצה שהמחשב יהיה בלי זכרונות RAM או עם אפשרות הרחבה כך שאוכל לנצל את הזכרונות שיש לי. - בלי דיסק קשיח - בלי מערכת הפעלה - בלי כונן דיסקים תקציב של 2500~ גודל מסך 15.6 משקל לא חשוב כרטיס מסך בסיסי שמגיע עם המעבד מספיק לי. chipset שתו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג מחשבים ניידים שגמרו את חייהם? לצורך פירוק ולימוד עצמי.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב שיהיה מהיר וטוב לאינטרנט ולמשחקים קטנים עד 1500 ש"ח אם יש הצעות מעל למחיר זה אז עד 1700
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום אני רוצה מטען זול לקומאפק 610 באזור גוש דן.אשמח לשמוע המלצות על חנויות שמתעסקות בכך. שי
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מטען ל-ACER ASPIRE 5520, 19V 3.42A המחירים בארץ לא נורמלים באזור ה-250 שקל, ו-EBAY ב- 10$. מישהו יכול להמליץ על מקום בארץ שניתן לרכוש במחיר הגיוני? תודה.
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מחפש מטען לGigabyte W536M. למור לוי אין מטענים כאלה, ולא מצאתי גם באיביי. על המחשב כתוב 19V 3.42A. זה משנה כמה וואט? כי לא כתוב.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, 1) האם ניתן בעזרת HTPC בודד לשלוט ב - 4 איזורי וידאו (HD) שונים ו - 7 אזורי אודיו שונים (מתוכם 4 עם וידאו)? אם לא, כמה HTPC (או אולי רק כרטיסי מסך) שונים אצטרך? 2) האם ניתן לשלוט ב- HTPC דרך i-Pad או דרך NETBOOK ולא דרך מסך הטלביזיה? 3) האם בהכרח אצטרך לרכוש גם רסיברים או האם HTPC (בעזרת כרטיס המסך/סאונד) מוציא ישירות כבלים לרמקולים השונים? אשמח להצעות ולהפניות למביני דבר בצפון (איזור הקריות). תודה, אורי
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש, השימוש העיקרי שלו בשנה הקרובה לשמש כציוד קצה לבחינות מעבר הראשונות של מייקרוסופט וסיסקו וכמובן לפעולות שוטפות בסיסיות, האם מישהו מכיר דיל טוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום... רציתי לקבל את חוות דעתכם על לוחות אם של FOXCOM 945 קיבלתי הצעה של מחשב במפרט הבא: מעבד אינטל 6300 לוח אם FOXCOM 945 זכרון 1 גיגה 667 הרדיסק 160 גיגה סאטה 2 כרטיס מסך ATI 550 מארז מפואר צורב DVD של NEC כל זאת ב-3000 שח.... האם ההצעה נשמעת מפתה? האם יש לכם אפשרות להציע משהו יותר מפתה....? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משהו חדש יחסית לא מפריע לי להביא אותו מחו"ל כי אני יחסית נגיש לשם. מבחינת תקציב אני גם יחסית גמיש אני מחפש משהו שיתן לי כמה שיותר תמורה לכסף. השאלה היחידה שלי היא מה עומד לצאת בקרוב והאם שווה לחכות לזה בעקרון אני מחכה ל W5Fe או m9750 השאלה שלי האם אתם אומרים שאחד מהם יצא תוך שבועיים +/- בארה"ב ? ואם כן האם המחיר שלך יהיה באמת 2000$ או יותר ?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מחפש מיני PC שיהיה קטן, לסרטים מהרשת בעיקר וגלישה מינימלית. מתכוון לחבר אליו דיסקים קשיחים וחיבור אינטרנט קווי. שיכלול SSD. עד 1500 ש"ח. משהוא של להתקין מערכת הפעלה וינדוס 10או הום או פרו ולהתחיל לעבוד. יקנה באילת. מי שמבין בזה בבקשה להציע
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש מיני-לפטופ לשימושים כלליים (ללא משחקים או עבודה מאומצת מדי). יש צורך שיהיה נוח להקליד בו ושהוא יסחוב WIN7 רגיל, כך שמבחינתי דגמי ה10.1" לא באים בחשבון. מצד שני, התקציב לא מאפשר ללכת על מחשבים "רגילים" 13". אני מחפש מחשב עם 2GB זכרון (לפחות), מסך 1366*768, ומעבד ברמת E-350 או D525 (לפחות), ויציאות HDMI+VGA. אין דרישה מיוחדת לגודל ההארד דיסק. זמן סוללה - עדיף כמה שיותר, אך גם 3 שעות בעבודה רגילה כעקרון יספיקו לי אם המחשב שווה את זה. בחיפושי מצאתי בעיקר את שתי הדגמים הללו באי-אילו וריאציות: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5757&CatCode=315 (אסוס 1215N) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13266 (לנובו S205) הראשון בעל מסך גדול יותר והארד דיסק גדול יו…
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
* מטרות המחשב?בעיקר אינטרנט סרטי hd ואולי למשחקים * גודל המסך? 11-12 אינץ * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אפשר לחרוג מהסכום ב 300-500 שח ראיתי גם את המחשב Asus Eee PC 1201N NetBook והבנתי שהוא אחלה אבל העכבר על הפנים אז אני ישמח גם לקבל תגובות לגביו תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש נטבוק שיוכל להריץ לי משחקים חזקים יחסית לנטבוק, אם אפשר שיוכל להריץ סרטי HD בנוסף. יש חיה כזאת? בנוסף המחשב ישמש לעבודה משרדית, עדיף שתיהיה לו סוללה שמחזיקה זמן ושיהיה מהיר ויוכל להריץ Windows 7. תקציב לא מוגבל, הבנתי שנטבוק לא יעבור את ה-3000 אבל אם כן, אז אפשר לחרוג. תודה מראש, גל
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום! מחפש מיני נייד. מחפש בעיקר לסרטים, ראיתי את הסמסונג n-150 שמעתי שהוא ממש חדש מה ניראה לכם? האם הוא יכול להציג mkv? האם זה תלוי בתוכנה, או במחשב? אם למישהו יש משהו דומה ויכול להציע לי אני אשמח..
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-