עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני לא יודע כמה מחשב כזה אמור לעלות אבל המחשב למטרה משרדית- אופיס וקצת סרטים. דרישות: לפחות 512 זיכרון,לוח אם עם כרטיס מסך מובנה או אחד בעל ממשק AGP ל5200 ששוכב לי בארון, מעבד כפול ליבה (לא שיש משהוא אחר היום...), 80GB HD, ללא כונן אופטי או ציודע היקפי כלשהו. ספק וציוד היקפי יש לי כבר. לפי דעתי מחשב כזה אמור לעלות בסביבות האלף ש"ח. מספר דברים להבהרה: תתבצע הרכבה עצמית, הקניה תתבצע בKSP כי אני גר בירושלים והם הכי קרובים אלי, וינדוס XP. הרכבתי לבד מפרט נראה לי שהוא טוב, תציעו משהו אחד אם זה לא טוב. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  2. Started by 11Ronen,

Hackintosh - windows 10, intel core i5-6500, 3.20 GHz, 16 RAM memory, 64 BIT system graphics card: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti 2047 MB system os x el capitan version 10.11.6 macbook air processor: 3.19 GHZ intel core i5 memory: 16 GB 2132 MHz DDR4 startup disk: OS X

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  3. Started by Noder,

שלום אני מעוניין לקנות נייד עד 4000 ש"ח לצרכי לימודי מחשבים לאוני' הגעתי ל 2 מחשבים שאני מתלבט ביניהם להלן המפרטים : Asus A53S מעבד Intel® Core™ i7-2630QM 2.00 GHz (Max Turbo Frequency 2.9 GHz, 6M Cache) זיכרון 4GB DDR3 1333MHz כונן קשיח (640GB (SATA 5400RPM מסך 15.6" 16:9 HD (1366x768) LED backlight כרטיס מסך (NVidia® GeForce® GT 520XM (1G DDR3 רמקולים מובנים של Altec lansing 3 שנות אחריות עלות - 3900 ש"ח Samsung 3 Series 300V5A-S07IL מעבד Intel® Core™ i5 Processor 2430M זיכרון ראשי 6GB DDR3 System Memory at 1333MHz (4GB x 1 + 2GB x 1) מסך 15.6" HD LED Display (1366 x 768), Anti-Reflective LED כרטיס גרפי NVIDIA® GeForce® GT 520MX Graphics, Optimus™technology כ…

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  4. היי, אני יודע שהיו הרבה פוסטים בעניין אך לא הצלחתי למצוא אף אחד שעונה לצרכים ולתקציב שלי. אני מעונין להרכיב מחשב HTPC בתקציב עד 1500 ש"ח (אם זה בלתי אפשרי, אז המפרט בעלות המינימלית האפשרית). השימושים: חיבור לטלויזיה (כרגע CRT בהמשך יהיה LCD), צפייה בסרטים (גם 1080p), צפייה בסרטים בצפייה ישירה מהאינטרנט, המחשב לא ישמש למשחקים. בהמשך המחשב יחובר למערכת סטריאו כדי להשלים את חווית הסאונד. מודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  5. Started by דרומי,

אני לא יודע אם הת'רד במקום...אתם תחליטו אם צריך להעביר מכרתי תמחשב הבא(בן 7 שנים) ב 300 ש"ח תגידו אם זה יצא שווה: PENTIUM 2-300MHZ לוח אם AV61 SHUTLLE צ'פסט של VIA 256 SDRAM VOODO 3 3000 16MB מארז+ספק300W משהו פשוט כרטיס רשת כרטיס קול CREATIVE פשוט CDROM*32 בלי HD,מסך,כונן,צורב. -------------------------------------------------- תאמת אני בספק אם בכלל הייתי מוער אותו מתישהו למישהו ובעקבות כך שאני גם קונה מחשב חדש השבוע אז 300 ש"ח לא יפריעו... רציתי 400 אבל זה חבר אז סיכמנו על 300...זה מחשב לאחיו הקטן שלא צריך הרבה מהבחשב...בעיקר אינטרנט... אני יודע זה אולי מצחיק... ;D אבל מה אתם אומרים שווה? תודה.

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  6. Started by henz12345,

שלום לכם , אני רוצה לקבל את המחשב הנייד הכי משתלם במחיר של 5700ש"ח , המחשב יותר ל : מוזיקה , סרטים , משחקים (לא ממש כבדים , אבל נתקלתי כבר במחשב של hp שהריץ assassin creed והריץ need for speed carbon והריץ far cry 2 ) ולכן הם גם צריכים להכלל המחשב שהריץ תמשחקים הללו הוא hp pavilon לא זוכר תדגם , אבל זה המחשב שמקבלים במבצע של 012 אם אני לא טועה (שהיה בזמנו) ... בקיצור : מחשב שיתאים לכל הצרכים. תודה רבה ויום טוב ,חן . (אגב , המשקל לא חשוב כל כך ... אבל אתם יודעים ^^ שיהיה נייד... ושיהיה בו גם מסך איכותי )

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  7. Started by justkanji,

ההתקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב? משחקים ב1080p 60hz, ובעיקר עבודה (תכנות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש? לא באופן מיוחד, אני אשתמש בפוטושופ, Eclipse אבל זה לא צורך ספציפי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)? לא צריך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כנראה קונה מTMS בלינק שאפרסם למטה, אם יש משהו יותר משתלם שתוכלו להציע, בבקשה. אני…

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  8. Started by lidorg23,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימניג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה לי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיו אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש א…

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  9. Started by vasyhov,

היי, יש לי שאלה בנוגע לשני דגמים של LENOVO R500 וסידרה SL500 (זה לא המלצה אלא רק חוות דעת) זהו R500 http://cgi.ebay.com/NEW-SEALED-Lenovo-Thinkpad-R500-C2D-T9550-2-66Ghz-320GB_W0QQitemZ140313200269QQcmdZViewItemQQptZLaptops_Nov05?hash=item140313200269&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A50 האם הוא שווה את המחיר הנקוב שם וסידרה SL500 http://cgi.ebay.ca/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300298187963&ssPageName=ADME:X:AAQ:CA:1123#ShippingPayment בעייה שאני לא כל כך מתמצא בין שני הגרסאות האלו. מה שכן היה חשוב לי זה HDMI PORT אבל ממה שהבנתי בכמה פורומים ב-R500 זה לא קיים אבל יש שם DISPLAYPORT. האם ניתן לח…

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  10. צריך המלצה לנייד עם המאפיינים הבאים: - מסך מט 15.6 אינצ' FHD (רזולוציה 1920x1080), ללא ברירה יתקבלו גם אופציות עם מסך מבריק. - מעבד כמה שיותר חזק i7/i5. - זיכרון 8GB. - HDD של כ- 1TB. - כרטיס מסך לא עקרוני. - מקלדת מוארת, עברית לא חובה. - עם USB3/HDMI/WIFI N/BT/Mic/Camera וכו'... - אחריות מינימום 3 שנים. - מראה סולידי. - משקל <3KG. - כולל Win7 x64 ואופיס (לא גרסאות נכות). תודה

11. שלום, אני מחפש לקנות נייד Mini חדש. לצורך לימודים והעברת זמן בעבודה (כן אני מוכר בילוו) * מטרות המחשב? סרטים, אינטרנט, Win7, אופיס (מעבד N450). * גודל המסך? Mini זה 10 נראה לי. * משקל רצוי? Mini * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אמור להיות מעל שעתיים כן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) עדיפות. * בלוטות? עדיף. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה. * צורב DVD? עדיפות. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אתם תמליצו. עוד דבר, ראיתי את המחשב הזה בzap ולפי פופולריות הוא הכי גבוהה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8493

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  12. אודה לעזרתכם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4, חריגה ל4.5. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטוני וידיאו בפרמייר ( איכות hd) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? 10. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציי…

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  13. Started by yik,

הי, ראיתי שחלק מהמחשבים הניידים נמכרים עם Windows 64 bit וחלק עם Windows 32 bit. מה בעצם ההבדל? איפה זה ישפיע? בביצועים? האם נדרש מעבד 64 bit בכדי להתקין windows 64 bit ? מה מומלץ? איזה זיכרון נדרש על מנת למצות את היכולת של 64 bit? לפחות 4GB , נכון? ראיתי נייד עם Windows 32 bit עם 4G זיכרון, בעצם ה זה שקול ל 3G זיכרון כי המעבד והמערכת הפעלה יכולים לנצל רק 3G ,נכון? אשמח להסבר.

14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? תכנות, סרטים, מעט עריכת ווידאו, מעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. SonyVegas מזדמן, Eclipse תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.StarCraft, Civilization, Sims -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 24" 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 1…

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  15. שלום אשמח אם תמליצו לי על נטבוק עד 1300 שקל (מקסימום חריגה ל1400 אם זה באמת שווה את זה) הנטבוק ישמש כ"מחשב בית ספר" לרוב, אבל אני מתאר לעצמי שיהיו גם צפיות בסרטים פה ושם (לא FULL HD) יהיה נחמד אם הוא יוכל להריץ משחקים כלשהם (GTA 3\S.A נניח) זמן סוללה ונפח כונן- כל המרבה הרי זה משובח לגבי משקל- ההפך הוא הנכון (המחשב מיועד לבחורה) ואם בבחורות עסקנו אז יהיה נחמד אם המחשב יהיה מעוצב בצורה כלשהיא ולא גוש פלסטיק משעמם (אופציאונאלי, פחות חשוב מהביצועים) אין דרישה לחיבורים מיוחדים (וכמו שראיתי גם אין ממש היצע בטווח המחירים הנ"ל) האבל היחיד שלי מכל זה- המחשב צריך ליהיות ניתן לקנייה בסניף פיזי של חנות באזור המרכז. שמתי את עיני על הAsus Eee PC X101H N570 באייבוירי (1390 ש…

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  16. Started by Ayelet Rund,

היי :-) קוראים לי איילת ואני סטודנטית שמסיימת תואר ראשון ומתחילה תואר שני... המחשב שקניתי בתחילת התואר מת (המסך שלו גוסס והבוקר הסוללה החליטה שלא להטען) והשלמתי עם זה שאני חייבת לקנות מחשב חדש. מהר. אני מתחילה שוב ללמוד ב-22.10 ויש לי 2 עבודות לכתוב כדי לסיים את התואר הראשון... בנוסף, אני לוקחת את המחשב הנייד שלי לעבודה ועובדת איתו (על דברים שקשורים לעבודה) ככה שאני באמת לא יכולה להרשות לעצמי להיות בלי מחשב... אשמח מאוד לעזרה! תודה רבה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אם זה באמת עוזר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה ג…

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  17. Started by HAIMBIN,

מעבד: i7 3770k לוח אם: gigabyte g1.sniper m3 כרטיס מסך: asus gefrose 570gtx זיכרון: Kingston 16 gb (8*2)DDR3 1600MHz ספק: Enermax 750w 80plus bronze תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  18. Started by spitzi,

שלום, מחשב האייבורי שלי (כן כן) בן 3 שנים ומכיל כך: לוח האם הזה של MSI (לא מפתיע). Chipset GeForce 7100, Southbridge nForce 630i, אם זה משנה למה שאני הולך לשאול. מעבד E8400 Core 2 Duo שעובד יפה ומהר. 4 ג"ב זכרון של מושקין, DDR2 800 MHz. טפו טפו, גם עובד בסדר ויפה. כרטיס מסך (לא און-בורד) עם Nvidia GeForce 7600 GS, 256MB. שאלה: בהנחה שיש לי ספק כוח מספיק טוב, מה כרטיס המסך הכי חזק גרפית שהמחשב שלי יכול לסחוב במקום ה-7600GS המסכן ? כרטיס שיאפשר לי לשחק ברזולוציית 1024 על 768 עם הגדרות גרפיות גבוהות ככל הניתן. תודה.

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  19. Started by omer69111,

שלום לכולם, אני מחפש נייד בתקציב של 2000 ש"ח לצרכי משרד בלבד (כולל מערכת הפעלה). אפשרות חריגה ב-500 ש"ח. כלל השימוש במחשב הינו שימוש בתוכנות אופיס. משקל- עדיף כמה שיותר קל אבל במסגרת התקציב.. אני מניח שיהיה קשה. מסך- מינימום 14 אינטש. מאוד חשוב לי מהירות עבודה ומעבר בין מסמך למסמך במהירות. ראיתי בזאפ ניידים של סמסונג אבל לא ברור לי אם הם טובים (יש שם אחד עם 8G זיכרון אבל איך הגיוני שכ"כ זול?) אשמח להמלצה על מחשב בתקציב הזה שיכלול גם מערכת הפעלה והכל. תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  20. Started by Shasoosh,

חשבתי על המפרט הזה: http://www.tms.co.il/product/12167 האם ניתן להשיג משהו זול יותר במחיר הנ"ל? 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,700 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? המחשב ישמש לצפייה בסדרות/סרטים גיימינג קל ועבודה משרדית. -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב?1280x1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? אין לי מושג 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה לא, הר…

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  21. Started by ITSIK86,

אז יש לי איזה חבר שרוצה לקנות מחשב,המחשב ישמש גם לצרכי עבודה וגם למשחקים צריך מחשב חזק ממש,יותר בקטע של ראם ומעבד,לא צריך עכשיו איזה ג'יפורס 8 או משהו כזה יספיק 7600GT או 7900GS שיהיה בערך 2 גיגיה ראם או יותר מעבד חזק והארדיסק ממש גדול של400 גיגה בערך המחשב יריץ משחקים וגם יתעסקו בו עם מצלמות שמחוברות אליו ועוד כל מיניי עריכות של סרטים ותמונות.. כולל מסך גם של 21 אינץ' או 19 דק כמובן.. ושיהיה מKSP אם אפשר תודה מראש

• 11 תגובות
    • 904 צפיות
  22. שלום לכולם. היום אני קצת שונה בד"כ אנחנו מחפשים מפרט מחשב. היום אני מבקש חנות שיש בה מבצע טוב למחשבים ניידים החל מהיום. אשמח אם תציפו לרגל יום שישי השחור את רשימת החנויות שיש לרוץ אליהם מהר. מעוניין לקנות ניידים ונייח לבית. את המחשב כבר נבחר מהמלאי

23. היי, אודה על קבלת חוו"ד על המחשב http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=3QYQA462EA מטרות המחשב? סטודנט - אינטרנט, אופיס וסרטים. (אולי גם משחקים אבל לא כבדים) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI - אני מעוניין לחבר למסך 37" לצפייה בסרטים * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מחפש בעיקר מחשב אמין ויציב, עדיף 3 שנות אחריות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  24. שלום לכול התותחים שבינכם... אני חייב מפרט עוד להיום בעזרת השם.. של מחשב נייח רק למשחקים במחיר של 4100 ש"ח כולל חריגה אין אפשרות לעוד... ציוד נילווה: בכלל לא! נטו מחשב.. אזור מעודף: צפון הארץ חרגיה: אין אפשרות.. שימושים עיקרים: גימנייק כבד.. משחקים כמו : GTA IV Battlefield 3 חנות ספציפית:ksp ivory העדפה לסוג מערכת AMD/Intel לא משנה איפה שיכנס המעבד והכרטיס מסך הכי טובים למשחקים ומממשש ממשש תודה לכולם((((((-: אתם אלופיםםם כול האתר הזה והצוות המדהים אין עליכם

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  25. Started by watermelon,

שלום, מדובר ב hp pavilion dv6000. 500GB, intel core 2 dou 2.2GHz, T7500, 2GB memory יש רק בעיה קטנה, הוא לא ממש נייד. יש בעיה בסוללה והוא עובד רק מהחשמל. בחות תיקונים אמרו שכבר עדיף לקנות חדש ולא להתעסק עם הסוללה. אשמח אם תתערכו את המחשב הזה! תודה

• 0 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים