עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by lidorg23,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימניג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה לי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיו אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש א…

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  2. צריך המלצה לנייד עם המאפיינים הבאים: - מסך מט 15.6 אינצ' FHD (רזולוציה 1920x1080), ללא ברירה יתקבלו גם אופציות עם מסך מבריק. - מעבד כמה שיותר חזק i7/i5. - זיכרון 8GB. - HDD של כ- 1TB. - כרטיס מסך לא עקרוני. - מקלדת מוארת, עברית לא חובה. - עם USB3/HDMI/WIFI N/BT/Mic/Camera וכו'... - אחריות מינימום 3 שנים. - מראה סולידי. - משקל <3KG. - כולל Win7 x64 ואופיס (לא גרסאות נכות). תודה

3. שלום, אני מחפש לקנות נייד Mini חדש. לצורך לימודים והעברת זמן בעבודה (כן אני מוכר בילוו) * מטרות המחשב? סרטים, אינטרנט, Win7, אופיס (מעבד N450). * גודל המסך? Mini זה 10 נראה לי. * משקל רצוי? Mini * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אמור להיות מעל שעתיים כן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) עדיפות. * בלוטות? עדיף. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה. * צורב DVD? עדיפות. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אתם תמליצו. עוד דבר, ראיתי את המחשב הזה בzap ולפי פופולריות הוא הכי גבוהה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8493

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  4. אודה לעזרתכם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4, חריגה ל4.5. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטוני וידיאו בפרמייר ( איכות hd) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? 10. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציי…

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  5. Started by yik,

הי, ראיתי שחלק מהמחשבים הניידים נמכרים עם Windows 64 bit וחלק עם Windows 32 bit. מה בעצם ההבדל? איפה זה ישפיע? בביצועים? האם נדרש מעבד 64 bit בכדי להתקין windows 64 bit ? מה מומלץ? איזה זיכרון נדרש על מנת למצות את היכולת של 64 bit? לפחות 4GB , נכון? ראיתי נייד עם Windows 32 bit עם 4G זיכרון, בעצם ה זה שקול ל 3G זיכרון כי המעבד והמערכת הפעלה יכולים לנצל רק 3G ,נכון? אשמח להסבר.

6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? תכנות, סרטים, מעט עריכת ווידאו, מעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. SonyVegas מזדמן, Eclipse תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.StarCraft, Civilization, Sims -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 24" 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 1…

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  7. שלום אשמח אם תמליצו לי על נטבוק עד 1300 שקל (מקסימום חריגה ל1400 אם זה באמת שווה את זה) הנטבוק ישמש כ"מחשב בית ספר" לרוב, אבל אני מתאר לעצמי שיהיו גם צפיות בסרטים פה ושם (לא FULL HD) יהיה נחמד אם הוא יוכל להריץ משחקים כלשהם (GTA 3\S.A נניח) זמן סוללה ונפח כונן- כל המרבה הרי זה משובח לגבי משקל- ההפך הוא הנכון (המחשב מיועד לבחורה) ואם בבחורות עסקנו אז יהיה נחמד אם המחשב יהיה מעוצב בצורה כלשהיא ולא גוש פלסטיק משעמם (אופציאונאלי, פחות חשוב מהביצועים) אין דרישה לחיבורים מיוחדים (וכמו שראיתי גם אין ממש היצע בטווח המחירים הנ"ל) האבל היחיד שלי מכל זה- המחשב צריך ליהיות ניתן לקנייה בסניף פיזי של חנות באזור המרכז. שמתי את עיני על הAsus Eee PC X101H N570 באייבוירי (1390 ש…

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  8. Started by Ayelet Rund,

היי :-) קוראים לי איילת ואני סטודנטית שמסיימת תואר ראשון ומתחילה תואר שני... המחשב שקניתי בתחילת התואר מת (המסך שלו גוסס והבוקר הסוללה החליטה שלא להטען) והשלמתי עם זה שאני חייבת לקנות מחשב חדש. מהר. אני מתחילה שוב ללמוד ב-22.10 ויש לי 2 עבודות לכתוב כדי לסיים את התואר הראשון... בנוסף, אני לוקחת את המחשב הנייד שלי לעבודה ועובדת איתו (על דברים שקשורים לעבודה) ככה שאני באמת לא יכולה להרשות לעצמי להיות בלי מחשב... אשמח מאוד לעזרה! תודה רבה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אם זה באמת עוזר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה ג…

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  9. Started by HAIMBIN,

מעבד: i7 3770k לוח אם: gigabyte g1.sniper m3 כרטיס מסך: asus gefrose 570gtx זיכרון: Kingston 16 gb (8*2)DDR3 1600MHz ספק: Enermax 750w 80plus bronze תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  10. Started by spitzi,

שלום, מחשב האייבורי שלי (כן כן) בן 3 שנים ומכיל כך: לוח האם הזה של MSI (לא מפתיע). Chipset GeForce 7100, Southbridge nForce 630i, אם זה משנה למה שאני הולך לשאול. מעבד E8400 Core 2 Duo שעובד יפה ומהר. 4 ג"ב זכרון של מושקין, DDR2 800 MHz. טפו טפו, גם עובד בסדר ויפה. כרטיס מסך (לא און-בורד) עם Nvidia GeForce 7600 GS, 256MB. שאלה: בהנחה שיש לי ספק כוח מספיק טוב, מה כרטיס המסך הכי חזק גרפית שהמחשב שלי יכול לסחוב במקום ה-7600GS המסכן ? כרטיס שיאפשר לי לשחק ברזולוציית 1024 על 768 עם הגדרות גרפיות גבוהות ככל הניתן. תודה.

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  11. Started by Shasoosh,

חשבתי על המפרט הזה: http://www.tms.co.il/product/12167 האם ניתן להשיג משהו זול יותר במחיר הנ"ל? 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,700 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? המחשב ישמש לצפייה בסדרות/סרטים גיימינג קל ועבודה משרדית. -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב?1280x1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? אין לי מושג 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה לא, הר…

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  12. Started by ITSIK86,

אז יש לי איזה חבר שרוצה לקנות מחשב,המחשב ישמש גם לצרכי עבודה וגם למשחקים צריך מחשב חזק ממש,יותר בקטע של ראם ומעבד,לא צריך עכשיו איזה ג'יפורס 8 או משהו כזה יספיק 7600GT או 7900GS שיהיה בערך 2 גיגיה ראם או יותר מעבד חזק והארדיסק ממש גדול של400 גיגה בערך המחשב יריץ משחקים וגם יתעסקו בו עם מצלמות שמחוברות אליו ועוד כל מיניי עריכות של סרטים ותמונות.. כולל מסך גם של 21 אינץ' או 19 דק כמובן.. ושיהיה מKSP אם אפשר תודה מראש

• 11 תגובות
    • 904 צפיות
  13. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:5000 (מחשב + מסך+ מקלדת ועכבר) • חריגה מקסימלית מהתקציב:500 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט):autocad architecture • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש:autocad architecture • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא): ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית […

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  14. שלום לכולם. היום אני קצת שונה בד"כ אנחנו מחפשים מפרט מחשב. היום אני מבקש חנות שיש בה מבצע טוב למחשבים ניידים החל מהיום. אשמח אם תציפו לרגל יום שישי השחור את רשימת החנויות שיש לרוץ אליהם מהר. מעוניין לקנות ניידים ונייח לבית. את המחשב כבר נבחר מהמלאי

15. היי, אודה על קבלת חוו"ד על המחשב http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=3QYQA462EA מטרות המחשב? סטודנט - אינטרנט, אופיס וסרטים. (אולי גם משחקים אבל לא כבדים) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI - אני מעוניין לחבר למסך 37" לצפייה בסרטים * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מחפש בעיקר מחשב אמין ויציב, עדיף 3 שנות אחריות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  16. שלום לכול התותחים שבינכם... אני חייב מפרט עוד להיום בעזרת השם.. של מחשב נייח רק למשחקים במחיר של 4100 ש"ח כולל חריגה אין אפשרות לעוד... ציוד נילווה: בכלל לא! נטו מחשב.. אזור מעודף: צפון הארץ חרגיה: אין אפשרות.. שימושים עיקרים: גימנייק כבד.. משחקים כמו : GTA IV Battlefield 3 חנות ספציפית:ksp ivory העדפה לסוג מערכת AMD/Intel לא משנה איפה שיכנס המעבד והכרטיס מסך הכי טובים למשחקים ומממשש ממשש תודה לכולם((((((-: אתם אלופיםםם כול האתר הזה והצוות המדהים אין עליכם

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  17. Started by watermelon,

שלום, מדובר ב hp pavilion dv6000. 500GB, intel core 2 dou 2.2GHz, T7500, 2GB memory יש רק בעיה קטנה, הוא לא ממש נייד. יש בעיה בסוללה והוא עובד רק מהחשמל. בחות תיקונים אמרו שכבר עדיף לקנות חדש ולא להתעסק עם הסוללה. אשמח אם תתערכו את המחשב הזה! תודה

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  18. Started by 4yonatan4,

שבוע טוב! שלום! אלה הדברים שאני רוצה במחשב: האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: עכשיו תקציב: 2800 חברת המחשב הניד המועדפת: מותג מערכת הפעלה מועדפת: ווינדוס 7 גודל כונן קשיח מועדף: 500GB משקל הנייד המועדף: אין גודל הצג: 13.3 אני מתלבט בין המחשבים האלה: 1.http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=19932 2. http://ksp.co.il/?uin=21872 3. http://ksp.co.il/?uin=20883 אשמח לשמוע מה לדעתכם יותר טוב, ולמה. בנוסף, אשמח לשמוע המלצות אחרות בטווח מחירים הזה. תודה רבה, יונתן.

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  19. מחיר מקסימלי: 11000 שח האם הSSD טוב או עדיף אחד ? האם הספק/מארז טובים ? כנל לגבי הזיכרון, כ.מסך, לוח אם תודה מעבדים - Intel Socket LGA2011-v3 CM8064801547964 - Intel - i7-5960X LGA2011-v3 - Eight Core - Clock speed 3.0 GHz - Turbo speed 3.5 GHz - 20MB Cache - 140 Watt - Haswell-E Series - Tray... שנה אחריות כמות: - 1 - 5323/5217 ₪ לוחות אם - Intel LGA2011-v3 X99-Extreme3 - ASRock - Supports Haswell-E LGA2011-3 CPUs - Intel x99 Chipset - Supports DDR4 memory up to 3000 MHz - 3 xPCI Express x16 slots - 7.1 channel audio - S/Pdif - Gigabit LAN - M.2 Socket - 10 x SATA3 6Gb/s - Up t... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1158/1135 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח F4-2400C15Q-32GRR - G…

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  20. Started by borat1924,

הסתדרתי. תודה.

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  21. Started by bennash,

היה לי מחשב במקום העבודה ואני חושד בבוס שלי לשאבר שגנב לי אותו פניתי רק לבוס שמעליו והוא פיטר אותו עכשיו אני רוצה לפנות למשטרה או לחוקר פרטי (אם שווה לי)? core i7 880 gigabyte GA-P55UDL3-TSM g-skill DDR3 16GB (8+8) +צלעות קירור EVGA GeForce GTX 660 Ti OC 520W seasonic HDD 2TB 7200RPM 16MB Seagate HDD 1TB WD HDD 0.5TB Hetachi SSD intel solid-state 330 series 60GB ASUS Blu-Rey Disc x16 Nvidia 3D vition עכבר דיאבלו 3 YAMAHA +5.1 spikers keybord logitec USB2 flash drive 64GB sandisc גיבוי flash drive 32GB sandisc flash drive 32GB kingston flash drive 16GB sandisc

22. 1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ואף ניתן לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד לביצועים טיפה גבוהים יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית קלה, עבודה משרדית וגם תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ CS6, אינדיזיין, משחקים כמו CALL OF DUTY ועוד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CALL OF DUTY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה מקסימלית אני רוצה של 4096*2160 מסך…

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  23. Started by LazyBurger,

היה על המחשב הנייד וויסטה, התקנתי XP SP3 בלי בעיות, אחריי שאחותי ראתה שהוא באנגלית אמרה שלא טוב לה ורוצה בעברית, השגתי כבר דיסקים של XP בעברית וכל פעם כשאני מפרמט זה רושם שהוא לא מוצא כונן קשיח מותקן במחשב מה לעשות?? תודה מראש.

24. Started by Godmoney,

אני כבר בערך שבוע מחפש נייד ועובר על מפרטים ושואל שאלות (למי שזוכר את השאלות הקודמות שלי בפורום מתחילת השבוע). ראיתי שממליצים פה הרבה על Acer אבל אני ממש לא אהבתי אותו. הלכתי להרגיש אותו ב Office Deopt והוא מרגיש לי כמו צעצוע. שמתי עין על ה Dell אבל אני גם מעדיף מחשב שחור מהצד הפנימי (והחיצוני) וגם הוא קצת יקר לי מדי לעומת התמורה שהוא מציע. ראיתי שלא נוהגים להמליץ פה על הטושיבה, אבל אחרי קצת חיפושים הוא נראה לי עונה כמעט על כל הדרישות שלי - חוץ מזה שהוא עובר את התקציב משהו כמו 300-400 שקל, שיש לו 3 במקום 4 GB זכרון ראם ושאני לא כ"כ יודע אם הכרטיס הגראפי הזה טוב. מה דעתכם על המחשב הזה? יש משהו באותו מחיר שיכול לתת לי תמורה טובה יותר?

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  25. Started by s.os,

אז ככה אני מחפש מחשב נייד שיהיה בעקרון לשימוש של סטודנט (אינטרנט אופיס סרטים) התקציב שלי עומד על 4500 ש"ח אבל אפשר טיפה לחרוג מהתקציב חשוב לי שבמחשב יהיה סוללה כמה שיותר חזקה מסך לא יותר מ14 זכרון מינימום 2GB עכשיו חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי תמחשבים הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_292_2978&products_id=23078 *יש את אותו מחשב בחנות http://www.thinkpadworld.co.il/pl_product~2738-48u~11~0.htm הוא נראה לי יותר חזק אפילו ויותר זול, השאלה היא קודם כל האם החנות השנייה אמינה ונותנת אחריות בינלאומית של LENOVO וכמובן האם המחשב חזק (בכל זאת 4 שעות סוללה זה לא רע בכלל) יש תמחשב הבא של טושיבה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2067_2797&am…

• 4 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים