ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, עוד קצת מתחיל לימודי משפט באוניברסיטה ויש צורך בנייד חדש המטרה של המחשב היא ללימודים, חוץ מאופיס בספק אם יהיו תוכנות כבדות גודל מסך 13.3 לגבי מאט או מבריק, מה ההבדל? משקל מתחת ל1.5 זמן סוללה גבוה של עד 6 שעות, יום לימודים יהיה כנראה ארוך ולא תמיד יהיה שקע... עדיף ssd אך אם זה מייקר בצורה ניכרת את המחשב אז אין צורך אין צורך בכונן אופטי 3 שנים אחריות זה דיי מאסט... מערכת הפעלה ווינדוס 8 אין צורך בכלל במסך מגע! הודה להצעות,הערות והארות.
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שלום אחותי זקוקה למחשב לצורך לימודים רק לצורך הקלדה ,קצת אינטרנט(אולי סרטים) הבעיה היא התקציב שלה סביבות ה1400 שח לא מוכנה לחרוג מסך 13-14 אינצ הרדיסק לא משנה ראם לפחות 4 ללא מערכת הפעלה יש לי הצעה למחשב הבא מה אתם אומרים? asus x453ma מעבד n3540 4g ram 1000g HD מסך 14 1350 של כדאי? יש משו יותר טוב? שיסחוב טוב ןןינדוס10?
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך דעה שלכם בקשר למחשב מורכב שיש בזיגזג. המחשב הוא למטרת השמעת מוזיקה (MP3) ויישומי אופיס בלבד ! מעבד: מבוסס AMD Athlon XP 2400 זיכרון: 256MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original לוח אם: Gigabyte GA-7VM400M-RZ - mATX כ. קול: משולב בלוח האם כ. רשת: 10/100 משולב בלוח האם כ. מסך: משולב בלוח האם דיסק קשיח: WD 40GB - 7200RPM - 8MB - ATA100 כונן סידירום: NEC CD-ROM X52 כונן דיסקטים: 1.44 מארז: COMPUCASE LX-6CS3 300w ATX MIDI (White) TOWER CASE איך זה נשמע לכם? הכרטיס מסך משולב אבל מצד שני אני לא צריך יישומי תלת מימד יותר מדי.
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום אשמח אם תמליצו לי על נטבוק עד 1300 שקל (מקסימום חריגה ל1400 אם זה באמת שווה את זה) הנטבוק ישמש כ"מחשב בית ספר" לרוב, אבל אני מתאר לעצמי שיהיו גם צפיות בסרטים פה ושם (לא FULL HD) יהיה נחמד אם הוא יוכל להריץ משחקים כלשהם (GTA 3\S.A נניח) זמן סוללה ונפח כונן- כל המרבה הרי זה משובח לגבי משקל- ההפך הוא הנכון (המחשב מיועד לבחורה) ואם בבחורות עסקנו אז יהיה נחמד אם המחשב יהיה מעוצב בצורה כלשהיא ולא גוש פלסטיק משעמם (אופציאונאלי, פחות חשוב מהביצועים) אין דרישה לחיבורים מיוחדים (וכמו שראיתי גם אין ממש היצע בטווח המחירים הנ"ל) האבל היחיד שלי מכל זה- המחשב צריך ליהיות ניתן לקנייה בסניף פיזי של חנות באזור המרכז. שמתי את עיני על הAsus Eee PC X101H N570 באייבוירי (1390 ש…
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
מעבד AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box ₪992 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ965FBGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P ₪502 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38498 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪252 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪277 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...0600CL9S-2GBNT כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪890 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-57724IDP צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪116 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק Antec Three Hundred ₪31…
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
לפני שאני הולך וקונה את המפרט המומלץ מהאתר למחשב גיימינג מתקדם, הייתי רוצה לברר האם אפשר וכדאי לשדרג אותו מעט בלי להיסחף להוצאה כספית גבוהה מידי של יותר מעוד 500 ש"ח. זה המפרט המדובר: [TABLE=width: 1035] [TR=class: firstl, bgcolor: #E4E4E4] [TD=align: center]פריט[/TD] [TD=align: center]תיאור[/TD] [TD=align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: specs even] [TD=class: part]מעבד[/TD] [TD=class: model]Intel i5-4460 3.2Ghz Tray[/TD] [TD=class: price]850 ₪[/TD] [/TR] [TR=class: specs odd, bgcolor: #F7F7F7] [TD=class: part]פתרונות קירור למעבד[/TD] [TD=class: model]Arctic Freezer 7 Pro / i11 or Scythe Katana 3/4[/TD] [TD=class: price]130 ₪[/TD] [/TR] [TR=class: specs even] [TD=class…
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי גירסא בעברית שעובדת על המחשב שלי הנייח. ניסיתי להעלות אותה על הנייד וכאשר הוא מסיים להעתיק את הקבצים יוצא מסך כחול של ERROR למשהו יש מושג למה? איך אפשר להתקין XP בכל מקרה?
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
חשבתי על המפרט הזה: http://www.tms.co.il/product/12167 האם ניתן להשיג משהו זול יותר במחיר הנ"ל? 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,700 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? המחשב ישמש לצפייה בסדרות/סרטים גיימינג קל ועבודה משרדית. -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב?1280x1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? אין לי מושג 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה לא, הר…
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בנייד לגיימינג קל. חשוב לי יציאות HDMI וVGA. מקלדת עם numpad לא חובה אבל אם אפשר אז למה לא.. גודל מסך: 15,17, 14 יתאים. רזולוציה שתהיה הטובה ביותר במסגרת התקציב. הארד דיסק של 500 יספיק, רצוי המהיר ביותר שאפשר. 4gb ראם גם יספיקו. אני נמצא בזמן הקרוב באילת אז רכישה שם תוזיל לי את המחיר. המחשב הזה נראה לי טוב: http://m.ksp.co.il/product.php?uin=18190 נ.ב כדאי שיהיה בלוטות ורישיון למערכת הפעלה לא דרוש כחלק מהמחיר.
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
נראה לי שהכותרת די ממצה... המחשב כמובן לא ישמש *רק* לדיאבלו, אלא גם למשחקים רבים וטובים אחרים, כמו גם סרטים לימודים ועוד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"חים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שיוצא אני מרוצה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? להציל את טריסטראם. שוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני מסרב לענות על השאלה הזאת שוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
במפרט שלו בחנות רשום :1G DDRII 667MHz הרצתי CPUZ והזכרון שיש לי שם הוא בכלל DDR2 533 האם אני לא מבין פה משהו? איפה ה-667 נעלם? יש למישהו תשובה בבקשה לפני שאני פונה לחנות, ככה שאני לא יצא טמבל עם סתם תשובה תודה
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה ללפטופ לחבר שלי, שימושים עיקריים: - windows 7 - פיתוח בסביבת visual studio 2010 - הרצת sql server express - הרצת IIS 7.5 - כמובן אופיס, אינטרנט מסך 15.6 - הוא לא מתכוון להתנייד יותר מידי. התוכנות שציינתי דורשות למיטב ידיעתי בעיקר זיכרון ומעבד. אשמח לדגמים מעניינים. ושאלה קטנה שלא קשורה, יש סיבה מדוע אין דגמים של 14.1" עם מעבד חזק (core i7 או i5) ? בכלל נראה כאילו הדגמים שמתחת ל- 15.6 נכחדים... תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6 אלף ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה באמת ייתן תמורה אז לנצל את כל התקציב אחרת לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 200 ש"ח רק אם באמת חייבים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משרדי, משחקים כבדים, תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). visual studio 2010, אופיס, סקייפ itunes ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? צריך לרכוש מסך גם, אין לי מסך עבור המחשב. * לאיזה סוג משחקי…
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לחפש את המחשב הקיים, המפרט שלו הינו: Intel Core i5 3450 @ 3.10GHz Ivy Bridge 22nm Technology 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24) motherboard: Intel Corporation DH67BLR (CPU 1) ASUS VW228 (1920x1080@60Hz) 1023MB NVIDIA GeForce GTX 560 Ti (Gigabyte) 465GB Western Digital WDC WD5000AAKX-001CA0 (SATA) חשבתי רק על כרטיס מסך וזכרון בסביבות ה1500-1800 ש"ח תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
איך המחשב הזה?? http://www.pointpc.co.il/product.asp?productid=1699
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אהלן. נסיון אחרון. אולי הפעם מישהו יענה... מחפש מחשב נייד עם מסך 15-16 שישמש בעיקר לעבודות משרדיות, אינטרנט, אופיס, מוזיקה וסרטים (גם לחבר לטלוויזיה), הרבה שיחות סקייפ לחו"ל עם מצלמה, נוטה לעבוד עם המון תוכנות וחלונות פתוחים... לעיתים רחוקות עבודות פוטושופ ואוטוקד קלות. לא שכיח. I5 בעדיפות מחיר - סביב 3000 סוללה- 4-5 שעות לפחות. בעדיפות עם חלונות 7 ואופיס אבל לא הכרחי. מסך ברזולוציה טובה, מאט ולא מהבוהקים. גודל HD לא מאוד משנה כי הוא יהיה מחובר למחשב הנייח ברשת הביתית חשוב שיהיה צורב DVD ומצלמה. למרות שנראה לי שזה סטנדרטי היום. משקל - לא מאוד חשוב. דרישות לא קשות... אשמח להצעות. בפורומים אחרים המליצו על ה-DELL INSPIRON. אשמח להמלצות מלומדות אחרות. תודה חברים..
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מיועד לשימושי HD ולמולטיטסקינג. יעבוד בסביבת ווינדוז 7. אמור להחזיק כ-5 שנים. חשוב שיהיה שקט ככל שניתן. המחשב יחובר ל LCD 46" ולרסיבר. אין צורך בכונן אופטי. (תתעלמו מהראוטר..) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב לצורכי גרפיקה (פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור, פריהנד, אינדיזיין) ב-5000 שח לא כולל מסך. יש לי גם שאלה בקשר לכרטיס מסך, שאני לא ממש מצליח להבין: הכרטיסים היותר יקרים נוגעים למי שרוצה למשחקים, או שגם אני צריך לדאוג מגלל זה? ואם אני רוצה להתעסק קצת עם תלת מימד, אם אין לי כרטיס מסך יקר אז כמה זה מפריע? ועוד שאלה, הכרחי שני כוננים נפרדים של הארדיסק? תודה.
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
ערב טוב, הינני מחפש נייד חזק עבור השימוש בתוכנות אלו בלבד , לצורך מידול מסובך. התקציב שלי הינו עד 10K , אם אפשר לכלול גם קופסת עגינה יהיה מעולה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אוקיי, אני מוגבל ב3000 ש"ח, המפרט ישמש אותי לשימושים ביתיים+ בעיקר, לפעמים עריכות וידאו קלות, קידודים, מס' תוכנות כבדות במקביל... אני לא גיימר, אבל יהיה נחמד לשחק מדי פעם במשחקים חדשים... הרעיון העיקרי של המפרט הוא שהוא יחזיק לאורך זמן, כי אני לא מתכנן לקנות מחשב רק עוד שנים בערך חחח לכן גם יש 4 ג'יגה זיכרון למרות שאני אתקין עליו XP (אולי אני אשדרג לויסטה או ווינדווס 7 בעתיד) הכרטיס מסך הוא חזק אני יודע, לא ברמות של ה4850, ויספיק לי רק 9600 אבל אני חושב לגבי העתיד, בנוסף רציתי מעבד 8400, אך הלכתי לכיוון ה7300 שהבנתי שהוא טוב ב OC, הוספתי קירור נחמד שיחזיק את ה OC, לגבי אוברקלוק אין לי שמץ בזה למען האמת, אבל כמה מסובך זה כבר יכול להיות? ולפי מה שהבנתי אני יכול להגיע לתדר…
-
- 10 תגובות
- 872 צפיות
-
-
על פניו נושא ההודעה נשמע פשוט. חיבור לפטופ לטלויזיה חדשה ואיכותית מאוד. פה התחילו הבעיות. הטלויזיה מקבלת כניסות hdmi בלבד (כלומר אין לה כניסת vga) הלפטופ המדובר הוא ה gigabyte w468n שיש לו רק svideo או vga. חיבור דרך ה svideo לטלויזיה הוא אפשרי, אבל האיכות זוועתית. אני אשמח לקבל הצעות לדרך חיבור אפשרית (למרות שכבר ביררתי קצת והבנתי שזה לא פשוט). במידה ואין, אני אתחיל לחפש לי לפטופ אחר, וכנראה אמכור את הנוכחי. אשמח לקבל הצעות למחשב איכותי עם כמה דגשים: 4 GB זיכרון יציאת hdmi כמובן מסך 14" HD 250 GB ומעלה כרטיס מסך, רצוי לא משולב, אבל לא משהו לגיימרים. רמת כניסה +. תקציב - 5000 - 6000 תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המסך P2350 (רזולוציה של 1920*1080, 23") ועכשיו אני מחפש לו מחשב חדש. התקציב המקסימלי הוא 3500. ז"א שאני רוצה שזה יהיה בין 3300 ל3500 כי מעבר לזה, יהיה בעייתי. השימושים הצפויים של המחשב יהיו משחקים כמו דיאבלו 3, PES2010 (כמובן שאני רוצה לשחק בהגדרות גבוהות), גלישה באינטרנט וסרטים באיכות HD על המסך שתיארתי קודם) אני אשתמש במ"ה 64 ביט ורמקולים 2.1. יש לי כבר עכבר, מקלדת, רמקולים, מדפסת, מסך, פלופי, צורב DVD. ז"א שאני צריך רק: לוח אם(לא צריך להשתגע איתו), מעבד(חשבתי על 955 של AMD), ספק כוח (500 יספיק, נכון?), מארז(לא משהו משוגע..), קירור, זכרון RAM (אני רוצה 4 GB), זכרון HD ( רוצה TB 1 ) וכמובן כל הכבלים שיש בפנים(; השקט קריטי אבל לא ברמה כל כך גבוהה, אני…
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אהלן, החלטתי להוסיף ל E6400 שלי SSD, עכשיו שמתי לב שבהרבה מקומות (EBAY, NEWEGG וכו') ישנם SSDים בחיבור mini-pcie ויש לי אחד כזה פנוי (הסלוט שאמור לאכלס את כרטיס ה WWAN) אם אני דוחף לשם SSD כזה הוא יזוהה? הוא יוכל לשמש ככונן שיתבצע ממנו boot? תודה
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 3000 לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש'ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים וכבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. diablo 3 / guild war 2 / starcraft 2 / league oflgends / Crysis] -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22 אינץ' והרזולוציה הטיבעית 1680 x 1050 - לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי חברה, איה כרטיס מסך אם אומרים יותר חזק? למשחקים כמו BF4 CALL OF DUTY GHOSTS LEAGUE OF LEGENDS ועוד כמה... הינה הכרטיסים שאני מתלבט ביניהם והגרסאות שלהם: Sapphire R9 280X 3G DDR5 OC TOXIC Gigabyte HD 7970 Windforce 3 OC NVIDIA GeForce Gigabyte GTX770 2GB WindForce 3 מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
- 1 follower
-