עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אשמח אם תמליצו לי על נטבוק עד 1300 שקל (מקסימום חריגה ל1400 אם זה באמת שווה את זה) הנטבוק ישמש כ"מחשב בית ספר" לרוב, אבל אני מתאר לעצמי שיהיו גם צפיות בסרטים פה ושם (לא FULL HD) יהיה נחמד אם הוא יוכל להריץ משחקים כלשהם (GTA 3\S.A נניח) זמן סוללה ונפח כונן- כל המרבה הרי זה משובח לגבי משקל- ההפך הוא הנכון (המחשב מיועד לבחורה) ואם בבחורות עסקנו אז יהיה נחמד אם המחשב יהיה מעוצב בצורה כלשהיא ולא גוש פלסטיק משעמם (אופציאונאלי, פחות חשוב מהביצועים) אין דרישה לחיבורים מיוחדים (וכמו שראיתי גם אין ממש היצע בטווח המחירים הנ"ל) האבל היחיד שלי מכל זה- המחשב צריך ליהיות ניתן לקנייה בסניף פיזי של חנות באזור המרכז. שמתי את עיני על הAsus Eee PC X101H N570 באייבוירי (1390 ש…

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  2. Started by spitzi,

שלום, מחשב האייבורי שלי (כן כן) בן 3 שנים ומכיל כך: לוח האם הזה של MSI (לא מפתיע). Chipset GeForce 7100, Southbridge nForce 630i, אם זה משנה למה שאני הולך לשאול. מעבד E8400 Core 2 Duo שעובד יפה ומהר. 4 ג"ב זכרון של מושקין, DDR2 800 MHz. טפו טפו, גם עובד בסדר ויפה. כרטיס מסך (לא און-בורד) עם Nvidia GeForce 7600 GS, 256MB. שאלה: בהנחה שיש לי ספק כוח מספיק טוב, מה כרטיס המסך הכי חזק גרפית שהמחשב שלי יכול לסחוב במקום ה-7600GS המסכן ? כרטיס שיאפשר לי לשחק ברזולוציית 1024 על 768 עם הגדרות גרפיות גבוהות ככל הניתן. תודה.

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים ומדיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - מיעד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - plants vs zombies ומשחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD אך יתכן בעתיד 4k. כמו כן יחובר למקרן ברזולוצית SVGA. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  4. שימוש המחשב הוא תכנות, עריכת תמונות והדברים המשרדיים הרגילים. אני מתלבט בין מפרט שיהיה מבוסס אינטל לבין AMD. מלבד לוח אם ומעבד, כל הרכיבים יהיו זהים (אני עדיין מתלבט לגבי מארז ולכן לא ביקשתי מפרט מלא). AMD: AMD Athlon II X4 635 BOX 534 ש"ח Gigabyte GA-880GM-UD2H 469 ש"ח סה"כ 1003 ש"ח Intel: Intel Pentium Dual-Core G6950 504 ש"ח Gigabyte GA-H55M-UD2H 509 ש"ח סה"כ 1013 ש"ח תודה מראש

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  5. הורדתי את התכנה GPUZ, ואני פתאום שם לב שכאילו שיש לי 2 כרטיסי מסך - אחד מובנה של INTEL והשני GEFORCE 520MX שזה מה שאמור להיות. הלפטופ הוא חדש של סמסונג. אתם מכירים תופעה כזאת? יש מצב שזה פוגע לי בביצועים של המחשב? תודה Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  6. אחרי שעות ספורות של לימוד החומר וקריאת שרשורים שונים בפורום, אני מרגיש שאני מסוגל לנסח את הצרכים שלי בצורה יותר מדוייקת. אני מעוניין במפרט מחשב, שמיועד לשמש לצורך עבודה משרדית דורשנית (דורשנית מבחינת משאבי המחשב הנצרכים והביצועים המצופים). אינני מעוניין במערכת הפעלה, ולא באביזרים פריפרליים (מסך, מקלדת, עכבר, מדפסת, רמקולים וכו'); אני מתעניין רק במארז ובמה שבתוכו. התקציב העומד לרשותי: 2500 ש"ח עם שוליים לחריגה (עד 500 ש"ח). אינני מתכנן OC. פריט נוסף חשוב אולי: אני מתכנן להרכיב את המחשב בעצמי, וזאת תהיה הפעם הראשונה שלי. להלן הדרישות שלי. מוכן להתגמש עליהן, אם יש לכך סיבה טובה. 1. מעבד: אינטל ליבה כפולה 2. לוח אם: תואם את ערכת השבבים P35, כולל כרטיסי מסך, קול ורשת מובנים - …

• 16 תגובות
    • 894 צפיות
  7. ערב טוב כולם, אחי, בת דודה שלי ואני רוצים לרכוש מחשב מהאתר של Dell. הבת דודה לומדת עיצוב פנים והיא מתעסקת הרבה עם תוכנות תלת-מימד. בשלב ה- cotumize קצת נתקענו. על איזה מעבד כדאי להמליץ לה? יש כמה אפשרויות: P7350 (3MB cache/2.0GHz/1066Mhz FSB) P8700 (3MB cache/2.53GHz/1066Mhz FSB) P8600 2.4 GHZ 3MB CACHE 1066FSB או T9550 6MB CACHE ואיזה כרטיס מסך? אודה מאוד לתשובתכם המהירה, אנחנו רוצים להזמין הלילה

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  8. אני יודע את השולחני שלי אני צריך לנקות פעם בכמה חודשים ויש המון המון אבק, השאלה מה קורה בתוך מחשב נייד? לא צריך גם לנקות? כמה זה מסובך לפתוח אותו ולנקות אותו?

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  9. המחיר שמצויין זה ללא מסך . בגדול מעבד חשבתי על i7 לוח אם אין לי מושג איזה בדיוק כרטיס מסך אני לא יודע באיזו חברה לבחור אתי או נוידיה דיסק קשיח זה לא בעיה ספק גם אני צריך עזרה בזה גם מארז אין לי מושג מה שווה ומה לא מסךךגביי מסך הוא לא נכלל בתקציב אני אשמח להמלצות לגביי המסך בהקשר לכרטיס המסך שיומלץ לי כאן אני רוצה לקבל את מירב הביצועים האפשריים מהכרטיס מסך ולכן אני רוצה גם מסך ברמה. 23 אינץ זה אחלה שיהיה טוב 2m לא 5 שיהיה איכותי אשמח לקבל עזרה בהקדם תודה לכם

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  10. אם אפשר להסביר איפה ובמה תתתבטא תוספת ה"כוח" למחשב בגלל תוספת הזכרון. אם בכלל תהיה תוספת כזו. במצבים האלה : א. I5 עם 4GB ב. I5 עם 6GB ג. I7 עם 4GB ד. I7 עם 6GB תודה.

11. אהלן, בן דוד שלי פנה אלי בבקשה לבניית שתי מפרטים. הראשון מפרט גיימינג, בעיקר ישמש לCOD ודומיו ומשחקי ספורט. והשני מיועד לאחותו, שלומדת כרגע אדריכלות וצריכה מחשב שיריץ את התוכנות השונות(אני הבנתי שautocad, אם יש למישהו עוד מידע בנושא.) בנוסף צריך שתי סטים של מקלדת+עכבר+מסך 22". ובנוסף סט אחד של רמוקלים נחמדים. המחשבים צריכים להיות מzigzag2000.co.il תודה מראש

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  12. Started by ran1809,

יש לי HP DV-3 והתקנתי הכל כרגיל רק שחלק מלחצני השילוב של ה FN לא עובדים, לדוגמה מצב השינה והנעילה עובדים אבל אם אני לוחץ על FN+PLAY אמור לעלות ה מדייה פלייר וזה לא קורה, האם צריך להתקים איזה תוסף או שיש דרך להגדיר את זה? תודה רן

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  13. אפשר חריגה קטנה כמובן,אני מודע לכך שAMD טובים או כל דבר אחר. אך אני מעוניין בכרטיס מסך של NVIDIA (אם אפשר עם חיבור HDMI) ודיסק קשיח של 1 טרה (יש לי כבר ממחשב ישן) ללא ציוד הקפי,ללא מסך. מעבד של INTEL I7 או I5 (הבנתי שI5 יכול לתת ביצועים של I7). איזור החנות -מרכז (רמת גן,תל אביב ומסביב) תודה רבה

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  14. Started by מומחה קטן,

מה התקציב המקסימאלי?3.5K לחסוך לא לחרוג מהתקציב אלא במעט אם יש סיבה טובה. הייתי בכיוון של 2.5K שימושי המחשב -אינטרנט והקלדות מייל בדרכים לא צריך מערכת הפעלה. יש לי רשיון לWIN10 אבל אם קיים אז קיים האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? גר במרכז מתי מתוכננת קניית המחשב? במיידי הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: 128 SSD, משקל נמוך,מסך איכותי, מקלדת נוחה, מוכן להתפשר גם על 4גיגה זיכרון עניין אותי ZENBOOK ו SURFACE ,YOGA 520Sבתור כיוון

15. אז ככה יש לי נייד של HP שאני מאוד מרוצה ממנו. הוא מחובר אצלי אלחוטית לראוטר. יש לי אינטרנט של 1.5. מגה עם תשתית של הוט. העניין הוא שהמחשב עצמו עולה ממש מהר, תוך כמה שניות אני כבר רואה את ה-DESKTOP וכל מה שעליו... אבל שמתי לב שאם אני לוחץ לדוגמה לפתוח חלון אינטרנט זה לא נותן לי אלא רק לאחר איזו דקה-שתיים ואז הכל בסדר וכל דף נוסף שפותח, נפתח בשניה... ניסיתי לבדוק מה הבעיה וגיליתי שרק כשב-TASKMANAGER מופיע משהו שנקרא - DLL******EXE ומולו רשום -COM SURROGATE(זה מופיע ממש לשתי שניות ואז נעלם) אז רק אחרי זה נפתח חלון אינטרנט... חוץ מזה האייקון של LOCAL AREEA CONNECTION בו מופיעים שני מחשבים, במקום להיות עם איקס אדום הוא הופך להיות עם כדור ארץ עליו.... השאלה איך אני יכול לגרום ל…

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  16. מישהו מכיר מקום שמתמחה במכירת סוללות לניידים ( dell במקרה הספציפי שלי) ? תודה!

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  17. אז ככה הנה מפרט סופי שאני כנראה אקנה. מה אתם אומרים? לא כדאי לשים מעבד יותר חזק? או אני לא יודע מה.. אז מפרט סופי: מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box ¤410 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1137 לוח אם ASUS M2N-X ¤271 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31520 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤338 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤123 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G כרטיס גרפי GeCube RADEON HD3850 HDMI 512MB PCIe ¤1096 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV391 צורב Pioneer DVR-115D X20 DVD ¤142 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR115DBK מא…

• 13 תגובות
    • 894 צפיות
  18. היי העיסוקים שלי על המחשב בעיקר הן בתיכנות כמו בניית מערכות וכדומה, והפעלת מחשבים וירטואלים בו זמנית. וגם בגיימינג ומה שמתלווה אליו. הייתי רוצה המלצה למפרט מחשב שיוכל לעמוד בדרישות..וגם שלא אצטרך לשדרג אחרי זמן קצר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר אבל שלא יגרע מהביצועים יותר מידי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תיכנות, עבודה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

19. Started by tmpusr,

http://www.xbitlabs.com/news/mobile/display/20071011235817.html

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  20. Started by erano1,

יש לי מחשב של dell אשר יש בוא כניסה מתחת לסוללה לsim card רציתי לדעת האם יש אפשרות לגלוש באינטרנט כמו בטלפון ע"י קניית sim וחבילת גלישה ואם כן איך אני עושה זאת תודה erano1

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  21. Started by danikos,

NSK2480 GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H AMD 9150E 2X2GB MUSHKIN 800MHZ 1TB WD המחשב מיועד גם למשחקים לא כבדים ומחובר לטלוויזית HDREADY לא מעוניין לעשות שום OC .

• 12 תגובות
    • 894 צפיות
  22. אז ככה... אני חושב לקנות את המחשב הזה: מחשב נייד Toshiba Satellite A300-247 וזה המפרט הטכני: מחשב נייד של Toshiba עם מעבד T6400, 4GB זיכרון וכרטיס מסך של ATI מדגם HD 3650. כולל מצלמה מובנית של 1.3 מגה פיקסל ומיקרופון מובנה. מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo T6400 2.00GHz מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium 32-bit Edition מסך: Toshiba TruBrite ´´15.4 WXGA TFT High ®Brightness display רזולוציה: 1280x800 זיכרון: 4GB DDR2 800MHz דיסק קשיח: 320GB 5400rpm כרטיס מסך: ATI HD 3650 supporting HyperMemory technology 512MB dedicated VRAM כונן: DVD super multi תקשורת אלחוטית: Wireless LAN (802.11a/g/Draft-N) תקשורת קווית: Fast Ethernet LAN מידות: W x L…

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  23. Started by ElPelado,

שלום לכם. פעם ראשונה שלי בפורום יש לי שאלה על מחשב (כמובן, אם לא לא הייתי פה). פעם, לפני כמה שנים, אני הייתי די בעיניינים והייתי יודע לפי הפירוט, אם מחשב טוב או לא טוב. אבל מאז עברו כמה שנים ואני כבר לא ממש יודע מה טוב ומה לא. ובגלל שמחפשים מחשב משפחתי ונתנו לי הצעה, אז באתי לשאול אתכם. מה שמחפשים זה מחשב בעיקר לאינטרנט, סרטים, אופיס... שימושים כאלה. לא מחשקחים מיוחדים או תכנות גרפיות. זה בעיקר להורים שלי, לי יש לפטופ משלי, ואחותי הקטנה, שמחשקת כל הזמן באתרי אינטרנט, תקבל את המחשב שיש לנו עכשיו, שדי גוסס אבא שלי רצה ללכת לאייבורי אבל אמרתי לו ששמעתי הרבה דברים לא טובים עליהם, ואחר כך חיפשתי בפורומים ובאמת מצאתי דוגמאות כדי לשכנע אותו, ולשמחתי הצלחתי. אז הלכתי לחנות ש…

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  24. שלום, שימושים עיקריים , אינטרנט , אופיס , תוכנות מסרים מיידיים , ואולי קצת סרטים מידי פעם....מסך לפחות 15 ושיהיה בעל עיצוב יפה ותודה לכל המגיבים , מראש.

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  25. Started by jongler,

אהלן אני מנסה להבין מהו זמן פעולת הסוללה של ה-W348M. קראתי בכמה פוסטים באתר שזמן הסוללה הוא לא משהו/בינוני. (כמה זה בשעות?) כאן: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ProductID=2808 וכאן: http://www.skypc.co.il/pl_product~71329~14~0.htm כתוב שזה עד 4 שעות. נשמע לי בסדר יחסית למחשב נייד, לא? אמשח לדעת את דעתכם בנושא. תודה

• 1 תגובה
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים