עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by crazyblat,

שלום לכולם, אני מנסה כבר שבועיים לבנות מחשב חדש אבל זה תמיד עולה בהרבה יותר. תבנו לי מחשב שהוא רק מעבד,לוח אם,זיכרון,כ.מסך וזהו המעבד אני רוצה שיהיה intel core 2 duo המשחקים הם לא כבדים במיוחד כגון pes וקאונטר סטרייק flight simulator תודה מראש, קרייזי

2. התקציב הוא בסביבות ה4500ש"ח הצרכים הם אופיס אינטרנט שירים סרטים סרטוני HD .משחקים לא כבדים בסגנון פיפא 2008 המחשב יהיה כל הזמן בבית ולא יתנייד בחוץ האם בתקציב הזה אפשר למצוא משהוא יותר טוב משניהם? והאם שניהם עונים על הצרכים ?או שהמפרט שלהם יותר מדיי לצרכים האלה?

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  3. יש לי צורך במחשב לגרפיקה דו-מימד בלבד. בעיקר אינדיזיין+אילוסטרייטור, ומעט פוטושופ. ל-print+web ללא OC. עם תקציב של עד 3000 ש"ח, אפשרות חרגיה לעוד 300 ש"ח. החלקים שאני די סגור לגביהם הם: זכרונות DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 290 ‏ ש"ח דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX 725 ש"ח צורבי DVD‏ LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) 120 ש"ח מארזים‏ CoolerMaster CM Storm Scout Black ATX Case (No PSU) 240 ש"ח ספקי כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) 305 ש"ח מעבד ‏Core i5 2500k 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tr…

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  4. Started by gal51,

אני מחפש המלצה למחשב נייד על פי הדרישות הבאות: Budget: up to 3000 NIS 13" to 15" screen Good Performance for: programming (.Net, Java and Friends) Office, Internet and movies. Memory Minimum 2GB. Storage Minimum 250GB. On board Camera and Mic VGA Port WiFi (type n), Ethernet cable port Keeps cool (to be used on lap) Good Warranty (international is best) I could handle a laptop with Medium battery life. Advantages: Mouse stick (like in the Lenovo ThinkPad)

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  5. תקציב מקסימאלי עדיף לחסוך. דרישות: מסך 15.6-16 יציאת thunderbolt מקלדת מוארת 16 גיגה זיכרון יתרון למסך מגע אבל לא הכרחי. מה דעתכם על: Lenovo IdeaPad Flex 5

6. מחפש לקנות מתנה בשביל חבר שבמילואים, אין לו שימוש מיוחד מדי במחשב (סטונדנט לרפואה) אבל אשמח למצוא משהו שיחזיק באופן טוב צפייה בסדרות וסרטים, ושיהיה נוח לשימוש משרדי. ראיתי פה בפורום המלצה על https://ksp.co.il/web/item/251685 האם הוא טוב ביחס למחירו? מה היתרונות והחסרונות שלו?

7. Started by djz,

יש לי המלצה על מפרט מסוים רציתי לדעת עם יש אפשרות לשפר או שצריך לשנות משהו? ואם הכל מאוזן ונראה בסדר בלי צוואר בקבוק או משהו כזה אני די נעול על ה4000 כי זה בשביל חבר אז אי אפשר לחרוג תודה מראש לעוזרים! Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪961 Gigabyte GA-Z68MA-D2H Z68 CHIPSET + 8GB (4GBx2) DDR3 1333Mhz, יחידות 1 ₪826 צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, יחידות 1 ₪114 NZXT M59 Plus 3x120mm כולל 3 מאוורי 120מ"מ, יחידות 1 ₪299 Antec TRUE POWER TRIO 650W - במחיר מבצע , יחידות 1 ₪390 Scythe S-Flex SFF21F 120mm 1600rpm\28dba, יחידות 2 ₪136 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 Connect3D ATI Radeon 68…

8. זה המפרט שאני מתכוון להזמין בקרוב, אשמח לשמוע חוות דעת והמלצות. אני מעוניין במחשב חזק להפעלת ויסטה, כולל אפשרות להריץ משחקים ברמה גבוהה (אבל לא גבוהה מאוד). מעבד: Intel Core 2 Duo E6700 לוח אם: Asus P5B-V -- האם כדאי לוח אחר? חשוב לי שיהיו 4 מקומות לזכרונות, שאני אוכל לשדרג בעתיד ל-4 ג'יגה (או שכדאי כבר עכשיו לקנות?) זכרון: Kingston 2GB (1x1GB) 800mhz DDR2 כ. מסך: Leadtek geforce 7950gt extreme 512MB ד. קשיח: WD wd2500ks 250GB sata2 16mb cache צורב: LG GSA-H30N x18 מארז: Thermaltake Soprano black (למרות שנראה לי כדאי להתפשר כאן, כי לא מזיז לי איך נראה המארז) זה יוצא דרך מקסימום: 9512 ש"ח, לעומת פלונטר (רק זיכרון של חברה אחררת): 8008 ש"ח. פלונטר נשמע קורץ מבחינת מחיר, אבל …

• 36 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by burtan,

אני מעוניין לקנות מחשב Lenovo Flex 2 15 אני מתלבט בין שני דגמים: האחד עם SSD בנפח 256 ג'יגה - מחיר 4790 שקלים https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13804 השני עם כונן 1TB + 8GB SSD - מחיר 3849 שקלים http://store.pc365.co.il/product-2063-Lenovo_IdeaPad_Flex_2_14_59426614_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 השימושים העיקריים שלי הם צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. האם משתלם להשקיע כסף בדגם עם כונן SSD או שאפשר להסתפק בדגם הזול יותר? אין לי בעיה לשלם יותר השאלה היא לגבי יחס מחיר-תמורה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX -מעבד DFI NF4 ULTRA INFINITY-לוח אם Samsung 512MB*2 DDR 400 Original-זיכרון Western Digital 80GB SATA 8MB 7200RPM -הארד דיסק eVGA GeForce 7900GT 256MB PCI-E-כרטיס מסך LG 52X32X52 OEM-צורב Philips DVDRW-צורב דיוידי floppy 1.44-דיסקטים Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window-מארז Thermaltake 420W-ספק כח

• 11 תגובות
    • 702 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים וישנים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22'( 1680x 1050 ) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by galosh87,

אני צריך מכם עזרה לפני קנייה מחשב. נתנו לי מפרט מחשב כזה: מעבד: intel core dual e4500 לוח אם : msi v2 זכרון: 2GB DDR-2 667MHZ של ceon דיסק קשיח: 250GB של seagate זה בגדול. איך זה???

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  13. באתר GAMETRAILERS יש השוואה איך נראה GTA4 ב-XBOX360 לעומת PC. בהתחלת הסרטון רואים מהם דרישות המערכת של המחשב. כמה אמור לעלות מחשב כזה היום?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם, בעקבות כמה שיחות עם חברים, יצרתי קשר עם פנדה והצעתי אופציה לקנייה קבוצתית של זכרונות למחשבים ניידים. לאחר מספר מיילים נענתי לחיוב והצעת המחיר שלו היא כזאת: זכרונות KINGSTON יבואן רשמי תגה 667 - 109 שקל 800 - 115 שקל זכרונות SAMSUNG 119 - 667שקל 800 – 129 שקל זכרונות OCZ 120 - 667שקל המחירים מדברים על סטיק אחד, של 2GB, במהירויות הנתונות לעיל (למי שלא הבין מדובר על DDR2). כמובן שאפשר להזמין כמה סטיקים שרוצים לאדם, אם אתם מכירים אנשים נוספים שצריכים או חושבים על זה, מציע לכם לומר להם את זה (אם בא לכם תבדקו בזאפ, ותגלו שיש הפרש מחירים די גדול בין ההצעות). מבחינת איסוף הסטיקים, יהיה ניתן לאסוף בכל אחד מהסניפים שלהם, בהנחה שלא יהיה מדובר על בן אדם א…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. מטרות המחשב? עבודה, תוכנות ייעודיות לעבודה עם קבצים גדולים ובסיסי נתונים. * גודל המסך? 13" * רזולוציית המסך? כמה שיותר.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? קל יחסית. פחות מ-2 קילו, וכמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מאוד. לפחות שבע שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? ברור. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חובה SSD. לפחות 128 גיגה, עדיף 256. * כונן אופטי? לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...): 16GB זיכרון (או לפחות אפשרות להרחבה עצמית עתידי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by haimcoen,

שלום וברכה. ברצוני לקנות מחשב נייח למשחקים לבן היקר. אשמח אם תוכלו לעזור לי גם האם כדאי לי לקנות באילת (ולקחת להרכבה) או לחכות ל BLACK FRIDAY או שזה לא משנה יותר מדי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 עם חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כגון: Fortnite',Rocket League, Roblox,Call of Duty: Modern Warfare III 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. הא…

17. קניתי מחשב נייד, הבטריה מספיקה בקושי לשעה וחצי, כיצד אני יכול להעריך את חיי הסוללה בחרתי במצב חסכון אבל זה עדיין לא ממש עוזר, אשמח לקבל המלצות או תוכנות שעושות את זה ביצעתי את הדברים הבאים ואין שינוי מבחינת הבטריה: 1. הורדתי את בהירות המסך 2. בחרתי במצב חסכון בטריה 3. סגרתי תוכנות שאין בהם שימוש וכל זה לא עוזר

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by My_Name,

אני צריך מיפרט למחשב משרדי לחלוטין (אינטרנט, אופיס וכו'). התקציב די מוגבל, אני יודע - עד 1500 ש"ח עם חריגה אפשרית של עד 200 ש"ח - משמע עד 1200. התקציב הינו למחשב בלבד ללא ציוד הקפי. חיפשתי מפרטים בהודעות ישנות יותר אבל מצאתי רק דברים עם שמבוססים על מעבדי AMD X2 שלא ראיתי שמוכרים אותם איפשהו.. את הקנייה אני כנראה אבצע ב-TMS. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  19. Started by Patient0,

שלום רב, לפני כשבוע רכשתי נייד חדש וזמן קצר לאחר מכן הבחנתי בפיקסל תקוע בצידו השמאלי. ניסיתי לתקן זאת במספר דרכים שהוצעו ברשת מבלי לגעת באופן ישיר במסך, אך ללא הועיל. היום העזתי ללחוץ עליו מעט וגיליתי שהמסך אינו מקובע היטב בצד זה. ז"א, הוא נדחף פנימה כאשר לוחצים עליו. ואכן כאשר לוחצים עליו הפיקסל התקוע נעלם. שאלתי היא מה אתם ממליצים לי לעשות במצב כזה? האם זה דבר שניתן לטפלו באופן עצמאי, האם אני יכול לממש אחריות או אפילו להחזיר את המוצר מאחר שלא חלפו עדיין 14 יום מיום קבלתו?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by עוד מישהו,

היי, אני צריך בבקשה המלצה למחשב שמיועד לעריכת מוזיקה.חשוב שיהיה שקט. אף רצוי שאפשר יהיה לשדרג בעתיד. ללא OC אם אפשר מפרט עם SSD של 240 ג'יגה ומפרט אחד ללא SSD אם יהיה SSD אז אפשר טיפה לחרוג מהתקציב. כולל מערכת הפעלה 64 ביט ללא ציוד הקפי ראיתי את המפרט הזה: מה דעתכם? תודה מראש [attachment deleted by admin]

21. Started by draak31,

המחשב אמור לשמש לאינטרנט ואופיס בעיקר בתקציב של 5000ש"ח. כמו כן חשובה גישה לאינטרנט מכל מקום... שאלות: 1. לפי מה שאני יודע צריך מודם מיוחד של חברת סלולרי בשביל להתחבר לאינטרנט... על מה אתם ממליצים? 2. מה המהירות של הגלישה במודם הזה? 3. כמה עולה המודם ואיך עובד התשלום השוטף? את המודם לאינטרנט תכללו במחיר אם אפשר אז תמליצו על מחשבים שכבר מוצעים למכירה יעני שאני יכול להיכנס לאתר ולהזמין את המחשב ישר... תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by idofrido,

שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב נייד לנובו חדש. יש לי ניסיון טוב עם לנובו מבחינת האיכות שלו ולכן אני רוצה להמשיך איתם. המחשב עצמו אמור לשמש בעיקר לצורכי עבודה - מיילים, OFFICE וגלישה. בנוסף, חשוב לי שיהיה נוח לצרוב איתו דיסקים ואיכות סאונד, מיקרפון ווידאו טובה לשיחה בסקייפ. המליצו לי על המחשב הזה Lenovo IdeaPad Z370 M565EIV http://www.ksp.co.il/computers/part_uin.php?uin=13968 מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  23. היי הומלץ לי כאן בעבר על המחשב שעכשיו רץ פה חזק בפורום מוואלה שופס : N56KJ עכשיו אני מתלבט אם לקנות אחד כזה או אולטרה בוק שיהיה קליל לקחת איתי ללימודים וזאת השאלה הפעם: [h=1]* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים לא כבדים..FIFA אולי וכאלה,תכנות בC++ ועוד תוכנות נוספות בעתיד, צפיה בסרטים, * גודל המסך?- לדעתי 14 או 15 מתאים מה שתמליצו בהתאם לתמורה למחיר, האם חשוב מסך מבריק או מאט?- לדעתי עדיף מאט בשמש נגיד.. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)- כמה שיותר גבוה ואיכותי אז יותר טוב * דרישות מי…

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. אז ככה כמו שכבר אמרתי לפני שבוע, המחשב מיועד למשחקים,אינטרנט,סרטים וכל היוצא בזה לא מתוכנן שום אובר-קלוקינג המפרט: Athlon 64 3200+ (S-939) GIGABYTE K8NSNXP (s939) מתלבט אם לקחת את זה במקום: K8NSNXP (s939) NF3/250,raid,spdf DDR 400 512MB A-DATA X 2 WESTERN DIGITAL 120GB SATA PINE xfx 6800 128MB DVI,TV FLOPPY Teac/SONY 1.44 DVD Recorders NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 HEC Compucase CI-6A19 MS Internet + MS Mouse Optical + הרכבת מחשב יוצא בערך 6550 להכל... מה אתם אומרים? אני יודע שהמפרט לא רע אבל אני צריך הצעות לייעול. אולי להחליף את הכרטיס מסך ברדאון את הלוח אם במשהו אחר או לוותר על סטיק אחד של 512 RAM תנו לי את החוות דעת שלכם מה לגבי לוח אם, מה שלקחתי מספיק טוב או שאפשר לקח…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.