ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,367 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מחשב שמיועד להפעלת תוכנות כגון:פוטושופ cubase שיהיה ניתן להריץ עליו סרטים ורצוי שיתאים גם למשחקים. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
כל מי שרוצה למכור מחשב נייד או להחליף במשו מוזמן לפנות עלי בפרטי מוכן לשלם מכיר הוגן על מחשב הוגן. עדיף מאזור תל המרכז. כמובן במצס טוב שעובד עדיף שלא יהיה שום דבר שבור. אני לא מתחייב לאף אחד כלום! אם למישו יש אני לא מתחייב לקנות אותו הכל תלוי לשיקול דעתי!
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום , ברצוני לרכוש מחשב נייד אשר עיקר עיסוקיו יהיו : 1.אינטרנט . 2.Media Center על מנת לחבר אותו לטלווזייה על מנת לראות תכני HD . 3.עדיפות למערכת הפעלה XP . המחיר באיזור ה - 2500 שקל. אם זה בלתי אפשרי במחיר הנ"ל אז גם תציינו כאן מה אתם חושבים שאפשרי עם תוספת מינימלית הנדרשת. תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
הי לכולם אני מחפש מחשב נייד ממש קטן, בגודל 10" או 9".. חשוב לי שזה יהיה בתצורה של מחשב נייד באמת, ולא בתצורה של טאבלט שמגיע עם מקלדת שמתחברת אליו. אני גמיש מבחינת המעבד: זה יכול להיות מעבד רגיל (core i), או Atom - שניהם בסדר. האם עדיין מייצרים מחשים ניידים כאלה קטנים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איפה יש לקנות בארץ את אחד מהמחשבים הקטנים של ACER\MSI\LG\ASUS אבל עם סוללת 6 תאים תודה
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
*תקציב: מאוד גמיש בעיקרון עד 5-6K. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? עד 13.3" לא יותר מזה. *האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב. * רזולוציית המסך? עדיף FHD לא מחייב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין משהו מיוחד. * משקל רצוי? כמה שיותר קל כמובן. לא יותר מ1.5 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה כל כך, המחשב יהיה 99% מהזמן בבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. מה שבא ברוך הבא. * Bluetooth? לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מלכתחילה רק SSD אבל אם לא ניתן אז שילוב או HDD רגיל. הגודל לא משנה כל כך, אם זה SSD שיהיה לפחות 128GB מן הסתם.. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה ת…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מתעניין בקשר ל Dell Inspiron 7400 עם תוספת זיכרון לקבלת 1Gb האם אני אוכל להתקין בו וינדוס ויסטה? אם לא, יש לכם אלטרנטיבה אחרת לנייד בסביבות 7K שיאפשר לי התקנה של וינדוס ויטסה (עדיפות לגרסה גבוהה של מערכת ההפעלה) תודה!
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חשיבות: כרטיס מסך NVIDIA 630M ומעלה. מעבד I7 IVY BRIDGE מרובע ליבות עם לפחות 2 גיגה הרץ. עדיפות: 12 גיגה זיכרון (אם לא נכנס בתקציב אז 8 גיגה). חלונות 7 (אם אין, אז 8). הארד דיסק היברידי של 500 על 32 גיגה. גודל מסך 15" ומטה. --- אשמח לשמוע דעות לגבי אילו דגמים מכמה חברות מומלצות לניידים כאלו.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייד עם המעבד QX9300. המחשב יקנה בארצות הברית בעוד כמה ימים. חוץ מזה אין דרישות מיוחדות ורצוי שלא יהיה מאוד יקר, קרוב ל-2000$ זה טוב. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד מרובע ליבה בעוד שבועיים-שלושה כשקרוב משפחה שלי טס לארה"ב. מה האופציה הכי זולה (אבל בכל זאת טובה ואמינה) בשבילי? אני גם צריך 4GB זיכרון. תודה רבה לכל המגיבים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! הגיע השעה להחליף את המחשב השולחני שלי . אני מחפש לקנות מחשב נייד. הדרישות שלי מבחינה תוכנה הן : linux ubuntu\windows 8 עבודת תיכנות - eclipse שרת מקומי apache+tomcat vm photoshop \ gimp התקציב שלי לא גבוה. מחפש משהו בין 2500-3500 . אשמח להכוונה בנושא תודה! אלון
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
רצוי מחשב מעוצב דוגמת הטושיבה. מסך 15.4 זיכרון לפחות 2 ג'יגה(רצוי 4) כרטיס מסך טוב לסרטים ופה ושם משחקים בקטנה. יציאת HDMI, BLUETOOTH די מתלבט בין HP ל TOSHIBA (ככה שתבינו את הכיוון): http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7731&perur=2&t=1&c=320 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7590&perur=2&t=1&c=339 עצות והמלצות יתקבלו בברכה!!! 8)
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לאישה מבוגרת, עם הבנה בסיסית במחשבים. מסך 14-15, לא משנה מט או מבריק. התוכניות המופעלות - office בסיסי כולל אאוטלוק, סקייפ, קצת גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים (לא מחייב HD ב 1080) ותמונות. אם יש כפתורי גישה מהירה, מה טוב. זמן סוללה לא פחות מ2.5 שעות. משקל ברוטו לא עולה על 3 ק"ג. wifi תקן N - בונוס נחמד אבל לא חובה. חיבור DVI\HDMI\display port - עדיף אחד מהם, שיהיה גם חיבור דיגיטלי ולא רק אנלוגי VGA, אך גם זה לא חובה. מצלמה built in - חובה. ניתן לחרוג מעט צפונה עם המחיר באם יש הצדקה ואין צורך במערכת הפעלה. תודה
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 2.5K ; האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן, אפשר 3K במקסימום. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב נייד שישמש ללימוד תכנות (כרגע לומד פייתון עצמאית, אולי בהמשך אתפתח לשפות נוספות) + לימודים (באקדמיה) + צפייה בסדרות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה לי 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אני חושב שאקנה קוד באיביי ואתקין בע…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני איש קבע ובקרוב אני עובר לשרת בחור כלשהו בדרום הארץ, כדי להעסיק את עצמי ולהישאר מעודכן גם אני מחפש לקנות מחשב נייד. בתאכלס אני יכול להרשות לעצמי מחשב גם ב-10 אלף אבל הכל פה זה עניין של עלות מול תועלת ולכן אני מתלבט מאוד בין כמה מאפיינים וכמה דגמים אשר הציעו לי חברים מביני עניין. מבחינת השימושים שלי זה בעיקר צפייה בסרטים(HD), שמיעת מוזיקה, וגלישה באינטרנט - בצורה מסיבית אבל - 10-15 לשוניות גלישה פתוחות בבת אחת. ורצוי שהמחשב עדיין יסחוב עוד שנתיים. מבחינת ניידות אני מגיע וחוזר מהיחידה עם רכב ובתוך היחידה כמעט ואין לזה השפעה, לדעתי גם חיבור לחשמל יהיה לי לרוב. אני חשבתי ללכת על הנתונים הבאים: * גודל המסך? נדמה לי כדאי 15.4-15.6 ומעלה בשביל חוויות הצפיה בסרטים. * …
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נייד עד 2500 שח המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט עבודות באופיס קצת שירים אז שיהיה נפח מספיק ראיתי כמה דגמים : Asus K50IJ-443 T4200 4GB 320GB ACER AS5738ZB 2GB DDR2 T4200 15.6" HD DELL Inspiron 1545 T4200 2GB 250GB מה דעתכם
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע אני משתמש ב Dell Latitude E6430s, עם Intel Core i5-3320M, 16GB RAM, SSD מעוניין לשדרג בעיקר בגלל שהמסך שלי קטן מידי (14') עם רזולוציה מיושנת 1366x768. השימוש העיקרי שלי הוא ללימודים (הנדסת תוכנה). יש אפשרות לרכוש את המחשב בארה"ב ושחבר יביא לי אותו לארץ. (מגיע עוד כחודשיים). * גודל המסך: לפחות 15.6, FullHD (אין צורך במסך מגע) 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ש"ח או $1350 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעוניין לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב: משמש ללימודים בעיקר, סרטים ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיו…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אנשים, יש לי אפשרות להביא מחשב מארה"ב ללא מס כלשהו (מלבד עלות משלוח). כרגע אני משחק Archeage שהוא יחסית כבד. מאמין שיהיו אחרים בעתיד. מחוץ לבית ישמש למשחקים וכללי בבית הוא יחובר ל LCD וישמש כמחשב בסלון. * מטרות המחשב? משחקים Archeage\WOW * גודל המסך? 14-16 - מבריק * רזולוציית המסך? עדיפות ל FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי. רוב הזמן יהיה מטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה …
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד עד 10000 למשחקים ועבודה כללית מחשב שיהיה חזק ואמין 2 גיגה זיכרון
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עם מסך עד 16 אינצ', לצורך עבודות משרדיות ותכנות. התקציב הינו בסביבות 4,000 ¤. זמן סוללה ארוך הינו יתרון, אך אינו חובה. אין צורך ביציאות מיוחדות וצורב ולא נדרשת אחריות בינלאומית. בלוטות וWIFI אינם חובה. אני מעוניין במסך מט. אין לי העדפה לחברה ספציפית. תודה מראש גל
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרה אני מחפש משחב נייד חדש, פשוט מבחינת מפרט טכני(זיכרון,מהירות וכו'), אבל רכיבים איכותיים שמחשב יחזיק לי לכמה שנים טובות. להלן הדרישות: *תקציב: 1500-1800 * מטרות המחשב? שימוש ביתי- אינטרנט/אופיס * גודל המסך? 15.6" * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? סטנדרטי * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 250G-500G * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא - אני יכול להתקין מערכת הפעלה במעצמי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה עם שירות טכני טוב * כל דרישה מ…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח גג! וגם זה מוגזם.. לחסוך כמה שאפשר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא משנה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין חנות ספציפית. איזור השרון 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש דבר כזה? אני מחפש אחד אמין, אני סטודנט ולכן מחפש משהו בסיסי. חשו=ב לי שיהיה לו הרבה מקום, יוכל לסחוב סרטי HD ושירוצו עליו משחקים. אה ושהסאונד יהיה חזק יש משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח ואני רוצה להיפטר ממנו לקנות לעצמי מחשב נייד אני לא מחפש מחשב למשחקים מחשב רגיל למוזיקה סרטים שיתן ביצועים טובים שלא יתקע יותר מידי אפ יש המלצות אשמח לקבל מוכן לחרוג טיפה מהתקציב..
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש מחשב נייד עד 2,000 שקל, מהיר, לעבודה משרדית בלבד. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-