עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. עדיף מחיר כמה שיותר זול. המחשב הוא לצורך עבודה משרדית בלבד (Office, Browsing). גודל מסך: "15 כונן קשיח לפחות 160GB צורב DVD WIFI. כולל מערכת הפעלה WinXP. המליצו לי עד מחשבים של DELL. חשוב שהמחשב יהיה אמין. (מחשב קודם של Compaq החזיק יפה מאוד ~7 שנים - לא היה במעבדה פעם אחת) שאלה: מה המשמעות/חשיבות של אחריות בינלאומית ? תודה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  2. שלום לכולם! אשמח לשמוע את דעתכם והמלצותיכם לגבי מחשב נייד שאני מחפש. אין לי בעיה לקנות את המחשב בחו"ל ושישלחו אותו לארץ. נק' חשובות: + מסך 13 או 14. + משקל 2 ק"ג. + איכות מסך גבוהה (ברמה של סוני או אפל) + 4 GB זיכרון לפחות. + מצלמת וידאו. + ניידות גבוהה (4- 7 שע') + פעולה שקטה. + שלא יחמם את איזור שבו הידיים מונחות ע"מ להקליד. + אחריות בינלאומית של 3 שנים. אני לא מתחבר למק-בוק אייר או פרו. תודה רבה על העזרה! גלעד

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  3. שלום, אני מחפש מחשב לעבודה משרדית שיהיה עם גימור טוב,גודל מסך או 12 או 14 עם סוללה בריאה. התקציב בסביבות ה2000 שקלים תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש ורוצה לשמוע המלצות על מחשבים טובים שישמשו אותי לגלישה באינטרנט, לעיצוב דו מימדי (פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור), לצפייה בסרטים ופה ושם שיריץ איזה משחק קל (עם דגש על הקל, כך שלא יהיה פקטור עיקרי בבחירת המחשב). התקציב הוא עד 5 אלף. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  5. מחפש מחשב נייד לצורכי גרפיקה (בעיקר פוטושופ, לא מתעסק עם תוכנות של 3D) התקציב הוא בין 4000 ל-5000 ש"ח אני לא יודע לגבי גודל מסך, גודל HD וכד'. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by m00trix,

אהלן חברים, חברה שלי נמצאת הרבה מאוד בטיסות לחו"ל מהעבודה, ובזמנה הפנוי המשחק שהיא נותנת בו בראש בבית הוא דיאבלו 3! אז.. היא מעוניינת לרכוש מחשב נייד שאולי יאפשר לה להיות קצת בעניינים גם בחו"ל. אשמח לקבל את המלצתכם בעניין. אני חושב שתקציב באיזור ה-5,000 הוא כיוון טוב להתחיל בו למרות שאין לי מושג מה מחירם של מחשבים ניידים לגיימרים כיום.. כמובן אם אפשר לרדת מזה זה מעולה. אין צורך באיזשהי מכונת מלחמה, אלא פשוט מחשב שיריץ את המשחק. אין צורך לקחת בחשבון משחקים בעתיד. * מטרות המחשב? משחקים (בעיקר דיאבלו 3), סרטים, ועבודה משרדית. * גודל המסך? 15 אינץ', רצוי מט. לא חובה אם פונקציה של מחיר. * רזולוציית המסך? אני מניח שככל שגבוהה ויתר, יותר טוב. * משקל רצוי? בגלל שמדובר בנסיעות לחו…

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  7. אהלן אז ככה, אמא שלי מחפשת מחשב נייד בעיקר לצורכי עבודה ומולטימדיה (אינטרנט, סקייפ וכד') אני ממש לא מבין בתחום כי אני רואה שיש אלפי ניידים ואין לי מושג מה עדיף על מה... רק חשוב לה שהמסך לא יהיה קטן סטיל 10" כעיקרון התקציב הוא 2000-2500 ואם יש צורך אפשר לחרוג ממש מעט (אני לא חושב שיש צורך..) תודה!

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  8. אני כל הזמן מקבל הצעות סותרות ועכשיו קיבלתי המלצה על הפורום הזה אז אני מנסה מחדש. השימוש הכבד ביותר שאני מתכנן הוא עריכת סרטונים. אין לי תקציב מוגדר כי אני לא יודע מה השוק, אבל גם חשובה לי הניידות (אני מתכוון לקחת אותו איתי לכל מקום) אז אני מניח שזה יאזן אותי על טווח מחירים ספציפי. לא יד שניה כי אני לא באמת יכול להיות בטוח במה שאני קונה. מחו"ל אפשרי, אבל רק ממקור אמין שאני יכול להיות בטוח שלא אצטרך לשלוח לאחריות כי זה יהיה סיוט. מה יש לכם בשבילי?

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. שלום , אני מחפש מחשב נייד לצרכים בסיסיים: גלישה באינטרנט , עבודה עם מיילים , office , חיבור למקרן חיצוני (לצורך הצגת מצגות) מדובר במחשב למרצה/ מורה בקורסים ברחבי הארץ. כתבתי שהתקציב הוא עד 4000 ש"ח , אך אין באמת סף אמיתי - כלומר: אם תביאו לי מחשב ב5k ותסבירו מדוע אני מוציא עוד 1000 , אז בכיף. עדיפויות: 1. מסך 15.6 , כן - מסך גדול. 2. מקלדת נוחה וגדולה - אין ממש צורך במקלדת מלאה ( המספרים בצד ימין לא חשובים לי). 3. DELL (אלה אם כן תגידו אחרת). 4. אחריות טובה. נקודה חשובה: לפי הצרכים שתיארתי , מחשב נייד ב2.5k יעשה את העבודה בצורה מעולה++ ,אז אם אתם מציעים משהו יותר יקר - אני צריך הסבר. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 חריגה מינימלית עד 3700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר צפייה בסרטים\סדרות HD\4K, גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן חיצוני (יש 2 של 3TB) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי לא חובה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את …

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. שלום ידידה שלי מחפשת מחשב נייד עם מסך 15 אינץ' (או יותר) לצרכי צפייה בסרטי HD. מומלץ כונן אחסון גדול מאחר שמתוכנן אחסון של סרטי HD על המחשב. אשמח להמלצות למחשב טוב שיעשה את העבודה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  12. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד, לצרכים משרדיים בסיסיים, גודל מסך של 15.6 (לפחות), משקל- לא משנה, עם כונן צורב. חשוב סוללה חזקה, אמינות טובה של המוצר (מינימום תקלות), ואחריות ארוכה ככל שניתן. התקציב הוא עד 2,500 (גג), עדיף בסביבות ה-2,000. אשמח אם תוכלו לסייע לי במס' אפשרויות.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  13. מחפש מחשב נייד לעבודה + קצת משחקים, חלקי המחשב לא זרים לי, אבל אין לי את הידע לבניית מפרט שיעבוד טוב למה שאני צריך, במיוחד כשזה מגיע למשחקים (כרטיסים גרפיים) ולדורות המעבדים החדשים, אני לא יודע אם ני צריך מחשב "גיימינג" שיכול לתת לי מענה על לצרכי העבודה, או מחשב לצרכי עבודה שיכול לתת מענה גם ל"גיימינג" אשמח אם יש רעיונות והצעות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? שואף ל6k, גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קימפול ווירטואליזציה קלה, צריכת מולטמדיה, רוצה יכולת להריץ קצת משחקים (GTA 5) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכל חברי הפורום! אשמח לקבל המלצות למחשב נייד בתקציב של עד 7.5K לפי ההעדפות הבאות: - מטרות המחשב - פיתוח תוכנה (Eclipse, Visual Studio), עריכת גרפיקה ומולטימדיה (Photoshop, After Effects, Mudbox), ושימוש ביתי (קצת משחקים, סרטים וכו') - מעבד - Core i7 מרובע ליבות - זכרון RAM - לפחות 8GB זכרון. אם אין בנמצא, אז לפחות 4GB עם אפשרות הרחבה מאוחרת - מסך - עדיפות למסך ברזולוציה של לפחות 1600X900, עדיפות למסך מט - כרטיס מסך - רצוי כרטיס מסך Dedicated כמו דגמי הגיימינג של Nvidia. אם לא נמצא נייד מומלץ עם כרטיס מסך Dedicated, אשמח להפנייה למידע על שימוש בכרטיס מסך חיצוני - גודל המסך - 13 עד 15.6 אינץ' - אמינות גבוהה (אני מכיר את המוניטין של דגמי Lenovo Think…

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  15. היי, אנחנו מחפשים מחשב נייד בעיקר למטרות של עבודה עם מסמכים ומקסימום גלישה באינטרנט וכד', עד כמה שיותר חשיבה לעתיד (ז"א דברים שיחזיקו כמה שיותר זמן בצורה סבירה). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודותו משרדיות, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13" - לא מאמין שחשוב סוג המסך (המחשב אמור להיות הפתעה, אז לא ממש גם ניתן לשאול) * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) …

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים בקטנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  17. שלום לכולם. אמא שלי טסה לארה"ב ואני רוצה שהיא תביא לי מחשב נייד משם. אני מעוניין במחשב נייד 15.4/6 אינץ. (אני פשוט לא אוהב דברים קטנים). השימושים יהיו אינטנרט ואופיס ובעיקר ללימודים. לא למשחקים. משקל ממש לא משנה לי 100 גרם יותר או פחות. אשמח אם תקשרו אותי גם לאתר מארה"ב שם אני אוכל לרכוש את המוצר. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  18. אני מחפש מחשב נייד, לקנייה בארה"ב, מתנה לאח שלי שגר שם, עד 1000$ (אפשר יותר אם נראה לכם שווה את זה) צרכים: הוא לוקח את המחשב כל יום לאוניברסיטה ובחזרה, והצורך העיקרי הוא להריץ בקלות הרבה תוכנות במקביל שהוא עובד איתם (כמו adobe illustrator, Image G, אקסלים כבדים, איזה מאה טאבים שהוא פותח במקביל בדפדפן...) המחשב הנוכחי שלו מקרטע עם זה, אז צריך מפרט טוב יותר (למרות שהוא גם ישן ומלא קבצים) : Macbook pro retina - late 2013 - 2.6Ghz Quad Core i7, 16GB 1600MHZ DDR3 חוץ מזה: * אחסון 500GB או יותר * גודל מסך 15 אינץ' או קצת פחות * חיי סוללה ומשקל סטנדרטיים * יכול להיות Mac ויכול להיות לא

19. מחפש מחשב נייד למטרת לימודים ומשחקים ברמה בינונית (לא גיימר). מסך 14" או 14.1" שיהייה core 2 due לפחות 1 גיגה זיכרון. תודה : )

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  20. מחפש מחשב נייד למטרת לימודים ומחקים ברמה בינונית (לא גיימר). מסך 14" או 14.1" שיהייה core 2 due לפחות 1 גיגה זיכרון. תודה : )

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  21. הדרישות שלי מהמחשב: גודל מסך: 15.6'' דיסק קשיח: 1T/750GB זיכרון פנימי: לפחות 4GB מותג המחשב: חברה שידועה באמינות שלה (DELL וכו'), וכן ישנה העדפה לאחריות כמה שיותר ארוכה. חנות: TMS,KSP,IVORY,BUG או כל חנות מוכרת עם מוניטין גבוה באיזור ת"א חיבורים: HDMI המחשב מיועד לעבודה שוטפת באינטרנט, אופיס וכו'. אני רוצה מחשב שיוכל לעמוד במולטיטסקינג ושיעבוד במהירות ללא תקיעות. תקציב: עד כ-3500 ש"ח אודה לעזרתכם המהירה

22. * מטרות המחשב? לדוגמה: אופיס, סרטים, אינטרנט.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מבריק הריזולוציה לא חשובה. * רזולוציית המסך? 1080P * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? משטח מגע שהוא גם כפתור אחד כמו במחשבים של אפל.. * משקל רצוי? לא מעבר ל-2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נדרש זמן סוללה של בין 3 ל-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב שיהיה HDMI *BLUETOOTH כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשוב מאוד שיהיה לו SSD של 16 ג'יגה לפחות * כונן אופטי? כן חשוב מאוד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן חייב אחריות בינלאומית! * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * כל דרישה מיוחדת …

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  23. היי חברה, אח שלי בקרוב מתחיל ללמוד הנדסת מבנים בטכניון, והמחשב הביתי שלו כבר מתיישן אז הוא החליט לקנות מחשב נייד, ואנחנו צריכים את עזרתכם AUTOCAD PHOTOSHOP REVIT STRUCTURE *התקציב לא מהווה מגבלה ( בוא נגיד עד 5000 שקל ) אבל אם יש אפשרות אז לא להגיע לסכומים האלה * מטרות המחשב? לימודים,לפי מה שהבנו יהיה לו שימוש בתוכנות הדורשות עיצוב ומכך רמה גבוהה של הכרטיס מסך * גודל המסך? לא קריטי, 15,6 או 17.. * רזולוציית המסך? שמתאימה לעבודה עם התוכנות: AUTOCAD PHOTOSHOP REVIT STRUCTURE * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל,אבל אם משקל כבד מונע דגם מומלץ אז אפשרי. * האם נדרש זמן סו…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by 1900GT,

שלום, מחפש לקנות לקשיש שאני עובד איתו מחשב לפעולות בסיסיות בלבד. השאיפה מחיר נמוך אבל שבאמת יעבוד בסוף. עוד פרטים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 עם חריגה של 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס וגלישה באנטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר ותיק פשוט 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס…

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  25. היי מחפש מחשב נייד לשימושי גלישה באינטרנט, אופיס אינטרנט שיעבוד במהירות נורמלית בתקציב נמוך 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1100-1200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין חשיבות 7. האם האם יש צורך לכלול מער…

• 0 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.