ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
בהתחלה הייתי בטוח שאני הולך לקנות מהאינטרנט הלכתי לחנות ליד הבית היו לו את אותם חלקים חוץ ממסך ומארז אבל בסוף התפשרתי על החלקים האלו והוא עשה לי את הכרטיס מסך הזה ב 1850 ש"ח: SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 256 MB DDR הנה המפרט: amd athlon xp 2600+barton abit nf7-sl twinmos 512 ddr 400 mhz maxtor 80gb sata sapphire radeon 9800 pro 256 mb ddr המסך והמארז{שעליהם התפשרתי}: lg 700b ומארז רגיל עם 520 WATT אם הייתי קונה בזיגזאג הייתי לוקח את המארז של קומפיוקס עם ה 400 WATT החדש שיש שם. ולגבי המסך- רציתי את ה 700P אבל לא היה לו. מה אתם אומרים???? _____עריכה___________ שכחתי לציין שבזיגזג הכרטיס בא עם 128 זיכרון}
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היה על המחשב הנייד וויסטה, התקנתי XP SP3 בלי בעיות, אחריי שאחותי ראתה שהוא באנגלית אמרה שלא טוב לה ורוצה בעברית, השגתי כבר דיסקים של XP בעברית וכל פעם כשאני מפרמט זה רושם שהוא לא מוצא כונן קשיח מותקן במחשב מה לעשות?? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ולא לעבור ת-5300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רשום במספר 1 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 MW3 FSX TEAM FORTRESS CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" 1440X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר (חייל עני ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, heroes might and magic 7, Batman: Arkham Knight -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) מה שאפשר להוציא בתקציב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אפשרי עם זה יעזור 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיף יד…
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם אני אשמח לשמוע את חוות דעתכם על מפרט החלקים של המחשב החדש שאני מעוניין לקנות מחר המחשב ישמש לתוכנות בעיקר וקצת למשחקים. 1 x מעבד AMD Athlon 64 2800+ 512Kb Cache Socket 754 Tray (A64280T) = ¤639.13 1 x זיכרון A-DATA DDR 512Mb PC-4000 (32*8) CL 2.5-3-3-8 AD512M400 (AD512M400) = ¤339.36 1 x מארז INNO21 MidiATX Studio Titanium FRONT USB 400W B-POWER VENT TUBE (STUDIO) = ¤231.90 1 x כרטיס מסך Gigabyte ATI RADEON 9550 256 mb 128-BIT Bulk GV-R955256D (GV-R955256Db) = ¤446.83 1 x לוח אם Gigabyte GA-K8NS nForce3 250, Socket 754, LAN, DDR 400, Sata, Raid (GA-K8NS) = ¤446.83 1 x דיסק קשיח HITACHI 80 gb 7200 rpm SATA II 8 mb buffer (80PLA380) = ¤390.26 1 x Mic…
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המסך P2350 (רזולוציה של 1920*1080, 23") ועכשיו אני מחפש לו מחשב חדש. התקציב המקסימלי הוא 3500. ז"א שאני רוצה שזה יהיה בין 3300 ל3500 כי מעבר לזה, יהיה בעייתי. השימושים הצפויים של המחשב יהיו משחקים כמו דיאבלו 3, PES2010 (כמובן שאני רוצה לשחק בהגדרות גבוהות), גלישה באינטרנט וסרטים באיכות HD על המסך שתיארתי קודם) אני אשתמש במ"ה 64 ביט ורמקולים 2.1. יש לי כבר עכבר, מקלדת, רמקולים, מדפסת, מסך, פלופי, צורב DVD. ז"א שאני צריך רק: לוח אם(לא צריך להשתגע איתו), מעבד(חשבתי על 955 של AMD), ספק כוח (500 יספיק, נכון?), מארז(לא משהו משוגע..), קירור, זכרון RAM (אני רוצה 4 GB), זכרון HD ( רוצה TB 1 ) וכמובן כל הכבלים שיש בפנים(; השקט קריטי אבל לא ברמה כל כך גבוהה, אני…
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ז כל הכסף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכנות א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. VS 2010 ומשחקים חדשים שיצאו... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך 24 של LG * באיזה סוג משחקים תשחקו? WOW וגם משחקים חדשים שיצאו * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך ב…
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין לגבי קנית המחשב הנ"ל בעקבות המלצות של חבר. רציתי לשאול לגבי ההבדל בין הדגמים הבאים: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db239046=239055&db147729=1133427&db1634543=1763302&db1302178=1522153&db1634540=2875906 תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מחשב חדש וראשון להורים שלי. חשוב שלא יתחמם ויצבור אבק. 3,000 ש"ח ולנסות לחסוך. שימושי גרפיקה 2D (צלם חובב ברמה גבוהה) לפוטושופ CS5. ציוד היקפי: מסך, מקלדת ועכבר לא אלחוטיים ורמקולים רצוי של לוג'יטק וכונן חיצוני. כולל מערכת הפעלה. רעש לא משחק תפקיד. לא מתוכנן אוברקלוק. חנות מועדפת: פי. סי. סנטר. חשוב לשמור על אופק שדרוג של זיכרון וכרטיס מסך אבל לא מעבד ולוח אם. הכי חשוב שיהיה איכותי לכמה שיותר שנים.
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני צריך המצלה למחשב נייד בין 12.5 ל13.5 אינטש שלא שוקל יותר מקילו וחצי אין תקציב מוגדר, אז תרגישו חופשי להתפרע אבל איפה שאפשר לחסוך מחיר על דברים בלי יותר מדי תועלת אז רצוי לחסוך השימושים למחשב הם בעיקר עבודה(אני פרופסור) ואני חייב מחשב חזק אמין מאוד שלא יעשה לי בעיות וקומפקטי לנסיעות. אגב חשבתי על אגדת המחשבים בדגם MX11תודה רבה לכולם!!
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך לא לעבור את זה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים אבל גם סתם באנטרנט ככה! במידה והמחשב מיועד גם למשחקים: * רזולוציה של המסך שלי 1680*1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים, לא חייב מחשב שיריץ לי משחקים לעוד מלא שנים.. משהו סטנדרטי. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד ---גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בכונן דיסקטים 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפר…
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח שהשאלה שלי רלבנטית לפורום זה. אם לא - אנא תגידו איפו לשאול. קניתי Dell E6400 עם כרטיס מסך NVIDIA NVS 160 256MB. כשאני מחבר אותו לטלויזית LCD בחיבור VGA, אני מקבל רזולוציה 1366X768, אבל התמונה מרצדת כאילו צריך לעלות תדר. שום ניסיון שלי לשנות פרמטרים לא שינה את המצב. הלפטופ הישן שלי - HP Pavilion מלפני 3 שנים עם כרטיס מובנה (Intel GMA 900) התחבר לאותה טלויזיה בלי שום בעיות. העם יש משהו שאפשר לעשות? ל-E6400 יש חיבור Display Port אבל הבנתי שכדי להתחבר ל HDMI צריך כבל מיוחד והוא לגמרי לא זול.
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי חברים (: אני צריך מחשב חדש ללימודים ולמשחקים קלים בשביל להעביר את הזמן (כרטיס גרפי מובנה במעבד...) אני רוצה שיהי לו 4 גיגה ראם (אם יהיה יותר אני לא יתנגד...) מעבד I3 או I5 שיעשה את העבודה לכמה שנים טובות של לימודים... חשוב שיהיה לו HDMI אבל לא חובה...אבל מה שכן חובה ומאוד חשוב לי זה שתיהיה לו סוללה חזקה שתחזיק להרבה זמן כדי שאני לא ירוץ כל היום בין מטענים... התקציב- 2500-3500. אני צריך רק דגם ספיציפי כי אני יקנה את המחשב מחבר שהוא יבואן... הוא הציע לי את המחשב הזה במחיר של 3000...יש לו בעיה מסויומת ? או לסדרה ? (G6) או שהוא מחשב טוב ולקנות אותו ? אם יש לכם הצעות אחרות בבקשה תגידו לי דגם בטווח מחיר הזה זה המפרט של המחשב : http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/3…
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי החלטתי בסוף להנמיך את הדרישות ואלו הדרישות עכשיו: סרטים HD, מוסיקה, אינטרנט, אופיס ומשחקים ישנים כמו DB1-2, SC1 וכאלה התקציב 2000-2500 ש"ח מקווה שיש משהו כזה נ.ב מסך 15.6 או 13.3 יהיו סבבה תודה רז
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, מעוניין במחשב שישמש ל: 1. שימוש משרדי ביתי. 2. מחובר לטלויזיה (לידו) 3. משחקי רשת מפעם לפעם. קיבלתי כבר הצעת מחיר של 3,500 על המפרט הבא: מעוניין לחסוך אפילו יותר. מארז-גיימרים מקצועי Coolermaster 430+קירור מקצועי ZALMAN ספק כוח-ספק גימריםCoolerMaster 500W REAL+מאורר 12אינץ לוח אם-Intel B75M-D2V-Gigabyte-USB 3.0- מעבד-Intel® Core i5 3570 3.4Ghz 6MB- זיכרון-16384MB-DDR3-1600MHZ-Crucial/Patriot- כרטיס מסךFX GTX 650 1024 DDR5 - דיסק קשיח-500GB Seagate SATA3 7200Rpm-.. כונן-DVDRW X24 SAMSUNG/HP- כ.רשת-Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN subsystem כ.קול-8-Dolby Home Theater* Audio subsystem-digital audio מקלדת-מקלדת מולטידיה הכולל משטח לכריות הידייםUSB עכבר-אופטי ארגו…
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש בזמן הקרוב, על אף ההיצע הדל שיש היום בשוק התקציב שעומד לרשותי הוא עד 5K המחשב ישרת אותי לצורכי עבודה, אני עובד המון עם האינטרנט והמון טאבים פתוחים באותו הזמן. וקצת עם תוכנת עריכה פריימיר. אחרי חפירה קטנה שעשיתי אני מתלבט בין דל וסטרו לבין לנובו פלקס 5 לשניהם יש חומרה די דומה, וכמעט אותו מחיר. ובכל זאת, איזה דגם נחשב מומלץ יותר? Dell Vostro 14 5401 לבין Lenovo IdeaPad Flex 5 מחשב נייד מבית Lenovo עם מסך מגע בגודל 14.0 אינטש ברזולוצית FHD, מעבד Intel® Core™ i7-1065G7 1.3GHz - 3.9GHz, זיכרון פנימי בנפח 16GB, כונן SSD בנפח 512GB, מאיץ גרפי NVIDIA GeForce® MX330 2GB וכולל מערכת הפע…
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי בדרך לרכוש מחשב חדש הפעם החלטתי להשקיע עוד קצת מעבר ולקחת תצורה חזקה יותר. האם בעקבות השדרוג המיוחל למפרט AMD A10 / INTEL IVB ארגיש שיפור משמעותי בביצועים מול המפרט הנוכחי? הדרישות הן משחקים + ALL AROUND ויכולת שדרוג מבלי להחליף לוח. המפרט יהיה סביב כרטיס ה-HD7850 קיים. יש צורך ב-SSD 128GB בתור כונן מערכת ראשי (OS). ספק - 620W או להישאר במתכונת 500. זיכרונות - 8GB + ירכשו ביד 2. חשוב לי שהמערכת תהיה קרירה ושקטה לא החלטתי אם לקחת קירור מים או אוויר. סכום? 4K~3K. רכישה באזור מרכז כמובן. תודה לכולם!
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי שוטטתי בYOUTUBE וגיליתי את הדבר הבא המחשב שלי מבית ACER עם ערכת שבבים nFORCE 560 וכרטיס GF8400M GS בתושבת PCI-E x16 http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=431583 יש לי אפשרות להשיג לו 7900GS GO האם הכרטיס יתאים למערכת?
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
[h=1]טס לקנדה שבוע הבא. חייב להחליט בזמן הקרוב.. * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט ו עיצוב גרפי (לא משהו מטורף כרגע) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? מה שהתקציב מאפשר * משקל רצוי? לא כבד.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות נראה לי.. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd 128 לפחות * כונן אופטי? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא כרטיס גרפי- אם באמת חשוב לעריכה גרפית די בסיסית.[/h]
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! מחפשת מחשב נייד עבור אמא שלי, ולכן חשוב לי שיהיה נוח לשימוש (מקלדת, מסך, חיבורים וכו'). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר, אם מאוד משתלם. כמה מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי. בעיקר עבור אינטרנט, אופיס ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השק…
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום חברים השימושים שלי הם עריכת מוזיקה ועבודה בקיובייס, גיימינג (כרטיס מסך ייקנה בעתיד) ברשותי מארז קומפיוקייס 6A99 משהו כזה (?) ספק סיסוניק S-12 SSD CRUCIEL M4 120 GB שכחתי למלא את הטופס בסטיקי, אין שום פרמטרים שצריך להתחשב בהם, אך ורק השילוש הכי טוב במחיר הנ"ל בנוסף צריך בקר FIREWIRE לPCI E ראיתי אותם באיביי ב9דולר ובארץ באיזה 150 שקל, אז אפשר להתחשב לתקציב בלי זה, או שאזמין מאיביי או שאחפש בנפרד. זה הכל תודה רבה חברים יקרים
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקצרה כמו שרשום בכותרת. אני מחפש מפרט עד 2500 ש"ח כולל מערכת הפעלה למשחקי רשת בלבד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן אבל אם זה ישנה הרבה אז מקסימום 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת לדוגמת League of Legends, CS:GO, DOTA 2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 מסך 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות-בינוניות.…
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי שני מפרטים שהרכבתי ואני מתבלט ביניהם (אחד AMD עם פנום II ואחד Q9550)... אני לא צריך כוננים (רק צורב) , יש לי כבר הארד-דיסקים. אני צריך מפרט עם כח עיבוד כמה שיותר חזק כמו גם שיריץ משחקים וסרטים FULLHD בצורה טובה (בעיקר אבל כח עיבוד חזק). מפרט 1: --------------------------------------- מעבד : AMD Phenom II 940 לוח GA-MA790FX-DS5 זכרון GSKILL DDR2 1066 2X2GB כ.מסך PALIT HD4870 1GB ספק כח OCZ STEALTHXSTREAM 600W מארז CM 690 צורב PIONEER 216DBK SATA --------------------------------------- מפרט 2: --------------------------------------- מעבד : INTEL Q9550 לוח ASUS P5Q זכרון GSKILL DDR2 1066 2X2GB כ.מסך PALIT HD4870 1GB ספק כח OCZ STEALTHXSTREAM 600W מארז CM 690…
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מערכת מחשב די נחמדה שכרגע מורכבת מ MB: sapphire 780g AMD 5200+ brisbane (2.7 ghz) gigabye radeon hd3850/256mbit (running at about 10% overclock) 4 gb ram running on stock ddr 2 800 win 7 64-bit אני רוצה לדעת מה כדדאי לי לשדרג קודם: מעבד (ובתוך כך גם את הלוח אם היות וכבר לא מוכרים מעבדים לתושבת AM2+) או את הכרטיס מסך (התכנון הוא 5770) מה ההמלצה שלכם ואם תוכלו לענות לי כרגע מה יוצר לי בעצם את הצוואר בקבוק היותר גדול במערכת המעבד או הכרטיס מסך?
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד השקל האחרון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- GTA V, BF3, AC2/3, MAFIA 2, MW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-